Mitticity = Shopping

Idag shoppade jag:
En söt BH (som jag tyvärr måste sy in vid ryggen), en tröja till en speciell kille, och en mysdress till mig själv! Har velat ha en mysdress i sånt där mjukt tyg ni vet.. Kommer inte på vad det heter. Ah skitsamma ni ser på kortet nedan. Så nu när jag hittade en mörkgrön på H&M fick det bli den, och den är supergosig :D



Sitter i soffan och myser i den nu.

Pris på mysdressen: 348Kr
(byxa: 149kr, tröja: 199kr)

Nu ska jag se om min älskade vill komma till soffan en stund och kolla på film eller något :)


Tjejkväll i mitticity

Sitter på jobbet och gör absolut ingen till just nu.
Va med och gjorde en liten service på en moped förut och lite annat så nu har jag ju vait lite aktiv iaf, haha.

Efter jobbet så ska jag in till stan och på tjejkväll i mitticity.
Lite erbjudande och jippon som vanligt kan jag tänka mig, men det är bra för jag är fortfarande ute efter en sak. Hoppas på att hitta den i rätt färg idag då. Sen kanske man hittar något mer, vi får väl se :) Isf får ni nog se det redan ikväll!


Skynda skynda!

Måste skynda mig att göra mig iordning, ska försöka komma lite innan jag börjar så jag hinner hälsa på Ellen som är i stan! Om jag inte hinner får hon komma till mitt jobb :)

Jag såg att ni undrade vart jag jobbar. Just nu jobbar jag på Repair Shop på vardagarna och Nöjesfabriken på helgerna. Musik jobbar jag också med lite hir och dit med bandet KICK.

Nu måste jag skynda mig. Vi hörs lite senare :)


Fb.


Som ni ser så kommer inte min facebook så jag går nog och lägger mig. Trött som få,
så nu hoppas jag verkligen att jag lyckas somna.


Godnatt till er.


Välkommen åter!

Nyss haft pappa här på besök. Vi har kikat på lite olika bilar men i slutändan så tyckte vi båda om samma bil. Dock är det en diesel bil och det betyder dyr dyr skatt. Men pappa tyckte ändå att det kunde vara något att räkna på då bilen drar otroligt lite diesel. Han skulle iaf ringa och kolla vad skatten är på bilen och diskutera priset, efter det får vi väl se hur det blir om vi åker och tittar eller om vi återgår till att titta efter andra bilar.

Tidigare idag va jag ju iväg och luncha med goa släkten. Avslutade lunchen med att mata sötaste Elliot. Älskar den ungen, han är så söt och sp go när han ligger och kollar runt i taket och massa. Märks att godingen börjar bli med mer, om vad som händer runt omkring :) Älskar att gosa med snutten, blir tyvärr inte så ofta som man skulle vilja! Haha måste berätta också, när vi va hos mormor och åt tårta i söndags så såg det ut lite som min andra kusins bebis skulle börja gråta. Jag gjorde en ful min och heej va han log :D Jag smälte som bara den, han va så himla söt, hehe!


Godingen E


Nu skriker mannen min från köket. Antar att han är döende så jag får väl gå dit och hjälpa han med mat, hehe.

Update:  Skulle skrivit att jag nyss kollat Välkommen åter när jag skrev inlägget och därav rubriken. Glömde dock bort det. Så nu vet ni.. (onödig info, hah)


Booooring

Vill inte påstå att jag har roligt på jobbet just nu.
Alla har dragit förutom praktikanten som slutar om 35 min. Efter det är jag själv med alla våra kunder. Men vad gör det, är van nu :P

Måste säga tack för era snälla och fina kommentarer ni gett mig! Uppskattar det verkligen, ni är hur snälla som helst! Forstätt så, ni gör min dag :)

Nej nu ska jag kika lite på bil och sedan ta en städvända i butiken.
TTYL.


Dagens Outfit!



Stickad tröja - Gina Tricot
Linne med dödskalle - H&M
Jeansleggings - Lindex
Kängor - Skopunkten


Mot la stada!



Ska dra mig in mot stan nu och kolla efter den där bh:n och sedan luncha med mina kära släktingar då innan jobbet. Kul :)

Hörs sen goa läsare!


Morsh.

Vaknade för typ 30 min sen. Ska göra mig iordning och dra mig in mot stan då jag ska möta upp mammi, mostrar, kusiner, kusinbarn och kära mormor som fyller år IDAG, för att luncha! Grattis mormor, hoppas du får en superbra dag! :)

Jag ska skynda mig  iväg och se om jag hinner med bergvik snabbt. Jag kollade på en bh igår men kom inte på varför jag va ute efter en i en speciell färg. Jag visste att det va något men kunde verkligen inte sätta fingret på vad det va och varför jag skulle ha den. Sent i natt kom jag på varför så jag får väl kika och se om jag hittar någon bra i rätt färg.

Vi hörs sen, nu ska jag försöka ge mig själv ett ansikte!


Än sover jag inte.

Nej, jag lyckades inte somna så nu sitter jag i vardagsrummet. Ska sätta på en film och kika på tänkte jag. Får se om jag orkar se hela filmen. Ska unna mig ett glas coca cola och lite naturgodis tror ja bannemej! :)

Filmen jag ska se blir nog The Holiday. Har sagt det förut och jag säger det igen.. Jag älskar den filmen! Bland det bästa det någonsin gjort i romantisk väg. Den ligger nog starkt på topp 5 med bland annat Titanic. Också underbar film! Kan inte säga vilken utav dem jag gillar bäst då båda är starka i sitt eget sätt. 2 starka handlingar, titanic något mer gripande pga det hemska som händer, men även The Holiday är starkt gripande med sina känslor.



Tycker ni att The Holiday och Titanic är bra filmer?
Isf, vilken gillar ni bäst?  -
Skriv gärna och berätta!

Nu sätter jag på filmen så godnatt på er :)


Night night.

Funderar starkt på att slänga mig i sängen och kolla på Family Guy med älskling och sedan slå igen mina blå. Det låter som en bra plan och den får nog bli att följas efter att jag tagit en cigg.

Hoppas ni haft en lika bra dag som jag.
Hade mycket trevligt med Amelie förut, ska även träffa henne imorgon efter jobbet :) Blir lite kaffe och pierca hennes syster. Hoppas Malin kommer dit imorgon också, va så längesen jag träffade henne! Två mycket bra tjejer de.

Men nu ska jag ut på en cigg och sedan gosa ner mig brevid baby.
MYSIGT! :D

Hejsvejs och godnatt!


Haha, men va liten jag såg ut?


Shopping till bra priser!


En svart och en vit vanlig bas t-shirts från H&M, 2 pack 99kr.
Haft/har sådana sen tidigare men de är så sletna så det va på tiden att jag köpte nya. Inte ofta jag hittar dem i XS heller så fick passa på nu när det fanns 1 XS kvar då.


Ett snyggt och ganska enkelt linne med dödskalle i guldstrass, H&M 99kr.
Linnet är lite oversize. Snyggt att ha till det mesta.
Exempel på outfit: Svarta jeans, linnet, kavaj och några sjyssta heels eller snygga kängor. Snyggt till både vardag och fest. På fest blir det ett mer avslappnat stuk. Snyggt!




Linne i tunt tyg och fram med dubbeltyg, ena är det tunna och det andra ett tyg fullt av guldiga paljetter som skiner snyggt igenom det svarta tyget. Gina Tricot 249kr
Snyggt till fest med eller utan kavaj. Lackleggings eller svarta jeans skulle jag sätta till detta linnet. Kängor eller heels spelar ingen roll. Lite nitar, snygga ringar och några snygga armband, göra det lite rockigare. Läckert är det hur som helst!


Köpte även detta gele, tip kit för 145kr.
Ska testa mig på att göra med gele på mig själv. Enligt Amelie kan detta bli väldigt snyggt, även om det tar sin lilla tid att få dit dem när man är en "amatör", hehe.

Detta och en present till lilla Tindra var vad jag fick med mig hem idag.
Nu ska jag inte shoppa på ett tag. Måste lägga undan mer pengar till bil. Men det är redan medräknat så :) Babe fyller år om mindre än en månad så även han ska väl få något roligt :) Min min min älskling!

Nu ska jag laga mat till oss.
TTYL.


Kopierad?

Elin i Idol påstår sig vilja vara en egen ny stil i artisteriet osv.
Nog är hon egen, men är hon verkligen sååå egen? Jag tycker mig känna igen stilen att röra sig på scenen, stilen på kläder (ja att vara ensam med sådant är ju självklart svårt) osv.. Ja hon kopierar verkligen Bill Kaulitz, sångaren i Tokio Hotel. Att jämföra hennes träning och uppträdande med filmer på Bill under ett uppträdande är lika.

Nee, jag gillar ju Bill väldigt mycket som artist.
Dock sjönk Elin i mina ögon när det kändes så kopierat. Hon är grymt duktig och kommer lätt gå långt men hon skulle ha ett annat sätt att röra sig på scenen tycker jag.

Vad tycker ni?
Är jag lite elak nu kanske?


10.

Sitter med Amelie på jobbet och tölar.
Slutar strax och då blir det stan för våran del. Egentligen har jag väl inte så mycket att säga just nu. Tänkte mest kika in en snabbis!

Skriver när jag kommer hem,
och förhoppninsgvis.. kanske, har jag något litet att visa. Den som lever får se!

ttyl.


Rutigt.

Idag kör jag på svarta jeans och rutig skjorta.


(Kass bild, jag vet!)

Idag blir det att göra stan med Amelie :)


Jobbet kallar.

Nyss lunchat med min babe.
Skulle blivit kebabsallad, men jag kom fram till att man kör ju ändå ner allt i brödet så det fick bli så fast med lite hjälp av pizzerian, alltså fick det bli kebab i bröd. Det va inte fel men nu efteråt känns det som om det hade kunnat kvitta :P haha. Lite väl mätt nu.

Efter jobbet sen blir det förmodligen stan med Malin.
Bra det för jag måste inhandla lite smått och gott. Men nu måste jag kila till jobbet.

Jobbar ni idag?


Med ett kort inlägg..

..säger jag nu godnatt!

Ska kika klart på tvn och sedan sova. Är inte speciellt trött men måste sova. Behöver det!



Lagomt trött när jag tog kortet innan jag drog till jobbet idag.
Dumma telefon, men bästa ändå. Skulle då inte byta ut dig mot någon annan. Min lilla iPhony :P haha.

SOV SÅ GOTT!


Min fråga är ju nu..



Babe vill se på Family Guy och visst det är ju inte heller fel, men sugen på en film ändå.
Igår såg vi på Final Destination 4 i 3D. Orkade titta i typ 10 min sen bytte vi till 3:an ist. Haha vi kände oss riktigt snygga när vi låg i sängen med snygga 3D brillor.

Gillar ni Final Destination filmerna?
Vilken tycker ni är bäst?


Tillbaka!

Ja nu är jag hemma igen efter äventyret.
Jag har nu att berätta.. (trummvirvel (säger man så?)).. absolute ingenting! Jag trodde ju att vi skulle få se blod, poliser och ambulanser. Det vi istället fick se va trasiga rutor.

Låt mig berätta från början.
Malin va här förut och på vägen hem ringde hon och berättade att det va ett litet pådrag här i Vålberg. Vi bestämde oss för att gå ut med Zack, hennes hund och leka lite spioner eller kriminalare. Tror inte riktigt vi bestämde oss för exakt vad vi skulle va. Jag slängde med min kära pojkvän i bilen och begav oss bortåt. Nä vi sedan gick för att ja rättare sagt snoka, så va det varken blod, poliser eller ambulanse på platsen. Enda vi såg var en trasig ruta på ett hus. Spännande?

Vilket äventyr!!
Eller? hmm..


Ut på äventyr.

Ska dra mig bort mot Malin en sväng, som nyss va här. Ska följa med och gå ut med hennes hund en sväng. Hörs när jag är tillbaka, med förmodligen lite intressanta saker. Får se vad vi får se när vi är ute och går.


Spänning!

kl 20.00 är det Idol som gäller för mig.
Idag hoppas jag verkligen att Alice går vidare till de 10 sista som ska till fredags finalerna. Håller verkligen tummarna för henne just för att jag känner henne. Sedan finns det jättebra andra också, svårt att bestämma någon favorit utom Alice. Iofs så känner jag mig inte riktigt insatt i att just ha en Favorit för jag vet att jag inte kommer följa fredagsfinalerna så länge inte Alice går vidare dit. Blir roligare att kika då.



Ni som följer Idol,
har ni någon favorit?


Äntligen!

Ja nu äntligen är jag hemma och i köket. Här lagas det kött och pommes. Inge lite sugen jag är på det, haha! (idag igen)

Vi hörs efter maten sötnosar!


Inget alarm, ingen mat.

Sitter på jobbet just nu.
Hungrig men börjar gå över. Tack vare att mitt jäkla larm inte ringde imorse så hann jag inte käka. Men men så kan det va.



Idag efter jhobbet blir det nog inte många knop. Ska ringa Amelie och kolla när vi ska ta en fika och töla lite. Är på tiden det! Haha, hon är så rolig ibland med sina kommentarer.

Nej nu ska jag fortsätta jobba.


Vart tog John Blund vägen?

Jag va sjukt nära på att somna, sen började baby krama på mig och det va så mysigt så jag på något sätt kopplade bort min trötthet.. Fan... Nåja, då kan jag väl fortsätta kolla på bilar och lite annat jag ska kolla tänkte jag.

Är någon av er läsare vakna nu?



Jag hoppas min väska kommer inom 2,5 veckor nu.
Mitten på oktober skrev de. Kan knappt vänta, vill ha nya väska nu till hösten! Älskar att shoppa inför nya årstider (ja även under själva årstiderna också då).

Har ni köpt något speciellt just för att det är på väg att bli (är) höst?


Outfit for tomorrow?



Om ni skippar mitt slitna jag på högra bilden. Va tror ni?
Skulle detta vara någon outfit för imorgon, eller är den för mycket när man ska jobba? 
Gillar den väldigt mycket faktiskt!

Vad tycker ni?


Dra täcket över huvudet!

Det är något som kommer hända mig inom kort.
Är förbaskat trött och sliten! Mycket jobb har det varit denna veckan. Ledig söndag men ändå så känns det som den dagen bara flyger iväg och så är det måndag och jobb igen. Men men, så är det!

Ska lägga mig och kika på bilar nu och sedan hoppa i säng och se film tror ja.
Ska dra med mig min inte allt för populära pojken i sängen också. Att han inte är allt för populär är för att han fått för sig att hans ka ha orm. Det kommer inte in en enda orm i denna lägenhet så länge jag bor här. Det är äckligt! Så ja, vi får att se hur det blir med den saken.

Och ja Johanna, jag vet att mormor inte fyller idag :D haha. Däremot hade jag mindre koll på att det va på onsdag, hade gissat på tisdag. Men då är det ju bra att vi alla har facebook så man kan ha koll där ;) hehe.

Nej nu ska jag kika på bilar. Vill ha en NU! Men is i magen ska jag ha denna gången, och bra är väl det. Men gott folk, ni får sova så gott. Hittar ni någon fin bil inte allt för många timmar ifrån karlstad som inte är allt för dyr kan ni ju tipsa om ni känner för det :)

Kram till er och godnatt!



Ps.
Påminn mig att jag ska ringa Amelie imorgon. Blir fika med henne i veckan :) Ds.


Svar på frågor och kommentarer!

Postat av: Supporter
Hallå..varför har du ändrat utseende på din blogg? den förra va ju as snygg.men inte denna nya tyvärr

Svar: Jag va trött på den andra. Hade ju haft den så himla länge. Denna är ju stilren och fin visst ju ;) hehe. Men Supporter.. Vem är du undrar då jag?

Postat av: Emma
Fina Linda! :)

Hälsa stort grattis till mormor! Här är det också grått och dystert, jag är jätte frusen och vill inte alls gå till affären som jag egentligen borde...

Svar: Ja Emma, det är då inte kul att gå ut nu. Frusen som bara den är jag med! Men tog mig i kragen och åkte till mormor och även affären, så nu njuter jag av värmen i min lägenhet och håller på att göra kött och pommes :) Hoppas du blir varmare snart :)

Postat av: Jennie ♥
sv: absolut, de tkr jag med!
haft en bra dag?
kram

Svar: Ja tack jag hade en bra dag igår och även idag. Hoppas din va minst lika bra! Kul att du hittat till min blogg :) Roligt med nya människor.

Postat av: Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag
Hoppas du får en toppen kväll på jobbet. :-)

Svar: Tack så mycket :) Jag hade en ganska bra jobbkväll faktiskt. Hoppas din kväll va bra också :)



Nu måste jag fixa med käk osv här hemma innan min kära gäst Malin kommer. Trevligt, trevligt. Vi hörs sen. Fortsätt gärna kommentera och fråga frågor. Bara roligt :) Skriver mer senare!
Puss.


Vi på kalas!

img_0395 (MMS)

Gosar med min smulis, Emi :)


On my way

Har precis gjort mig iordning för att dra mig in till stan på kalas. Min mormor fyller år så här ska det firas :)
Grattis älskade mormor! ♥

Ska bli kul att åka in och träffa alla samlade, mostrar, kusiner, kusinbarn m.fl.
Efter mormor blir det en tur till bergvik för lite handling. Det behövdes tydligen och matvarorna kommer ju inte hem utav sig självt, så jag får väl åka och handla då!

Vad gör ni en söndag som denna?
Hos mig är det så himla grått ute, tråkigt!

Måste kila nu,
så vi hörs sen.



Blir denna goa idag!


Men..

SKREV ETT INLÄGG OCH NÄR JAG VA KLAR LOGGADES JAG UT. JAG SKRIVER MOBILT NU SÅ NI FÅR HA ÖVERSEENDE MED ALLA STORA BOKSTÄVER. TÄNKTE BARA KIKA IN SNABBT IAF OCH SÄGA TACK FÖR ERA KOMMENYARER OCH ÄVEN SÄGA GODNATT. HOPPAS NI HAFT EN BRA KVÄLL :)

Dags för jobb..

..igen!

Hoppas ni får en trevlig kväll! Skriver ett inlägg inatt när jag kommer hem, i vanlig ordning ;) Kanske hinner smyga in ett mmsinlägg senare. Om inte annat.. TTYL.


Gårdagens shopping.

Vad tycker ni? :)


Lyckades ändå inte fånga det absolut söta. Men såhär ungefär då :)


Den blå. Fina knappar bak!


Den gråa.

Tycker om dessa plagg väldigt mycket, så är supernöjd med min lilla shopping igår. Tröjorna kostar 199kr st på Gina Tricot och linnet kostar 299kr på Lindex.

Nu ska jag göra mat och umgås med Johanna som är här.
Även Gustav är här så får väl va lite social mot dem allihopa då ;)
Hörs senare!

Ps. Tack för kommentarerna och frågor på mail och i frågerutan ni ser till höger. Fortsätt gärna. Tycker det är jättekul! Ds.


Hmm..

Ska jag skratta eller gråta?
Haha, ärligt???

Jag har tagit kort nu på tröjorna och linnena. Ska fixa en sak här hemma nu sen ska jag lägga in korten och visa er. Så håll ut  15 / 20 min till så får ni se hur det sitter på och det söta linnet :) Jag hoppas jag fick en bra bild på linnet så ni får se det söta i de :)

Vi hörs snart :)


Jag finns kvar.

Har varit dålig med bloggandet idag men har näst intill bara jobbat idag.
Ja, jag hade 1,5 tim mellanrum från jobb 1 till jobb två. De 90 minutrarna spenderade jag på bergvik med mamma, lite shopping fick det ju självklart bli!

Detta köpte jag med mig hem:





Ja, jag kunde faktiskt inte bestämma mig vilken färg jag skulle ta så fick bli både en grå och en blå.
 De va väldigt fina på faktiskt både med knytet och öppet skärp. Ska ta kort imorgon så ni får se hur de ser ut på. Fina baktill med. Mycket finare på än på bilderna ;) Jag köpte även ett linne på lindex som är skitgulligt. Har kollat på det länge men aldrig provat det, nu fanns det endast en 34 kvar så jag provade och "PANG" så blev jag helt förälskad i det söta linnet, haha. Råsnyggt till svarta byxor och kängor (hade det på mig när jag testade linnet). Hur det ser ut och sitter på får ni se imorgon.

Nu börjar jag bli så sliten att jag ska slänga mig i sängen
och kolla på tv innan jag slår igen mina blå. Hoppas ni haft en bra kväll. Vi hörs imorgon när jag vaknat :)

Godnatt!


På jobbet.

Började jobbet med en kopp kaffe med Josefine A som va på besök. Inte igår man träffade henne.

Idag är det bara jobb som gäller. När jag slutar här så är det iväg till bergvik en snabbis med mamma, för att sen åka mot nästa jobb.

Ikväll är det Sabaton på Nöjes.
Ses vi där? 


I'm addicted to ink.

Jag är grymt sugen på att tatuera mig.
Vet precis vad jag vill ha och tror det skulle va skitsnyggt. Vad exakt får ni inte veta. Vill ju visa er när det påbörjas eller är klart. Kanske inte klart för det är ett stort projekt, får se om jag orkar hålla mig tills det är klart eller inte. Kommer ta tid dock. Tror nämligen att jag vill köra mer på armen samtidigt. Eller varannan gång typ. Om inte innan så ska jag iaf påbörja det stora runt jul, början på januari. Nu ska jag fan få tummen ur röven och börja och avsluta detta. Vill verkligen! Gissar på att det stora projektet kommer ta månader, men vad gör det :) Värt när det är klart!

Gillar ni tatueringar?
Jag älskar det!!


Här mina 9. (dubbel-bild på fotlänken)

Vill göra mer mer mer!
Jag är fast!


Do it.

Nu ska jag ta tag i mig själv och färga håret! Peppar mig själv som fan här nu för att ta tag i det innan de blir för sent, haha. När fägen sitter i blir det nog film. Hade velat se på hockeyn idag jag också men, icke! Och förresten så va det ju Idol samtidigt och jag måste ju se hur det går för Alice.



Nej, cigg nu sen färg!


Hatar reklamer!

Jag verkligen avskyr reklamer när man är inne i något.
Enda gångerna reklam är bra är när man är jäkligt röksugen eller när man är kissnödig!

BORT MED REKLAM. Det räcker väl med reklam mellan program och filmerna. Det behöver inte vara mitt i en film eller program. Det är ju inte bara 1 reklam heller utan kanske 2-4 st, beroende på längd på det man ser.

Jag tycker till. Tyck till du också:
Vad tycker du om att de avbryter en bra film eller ett bra program onödigt många gånger?

Nu äntligen drar Idol igång igen.
TACK TV4.


Ändrade planer.

Jag ångrade mig. Detta står nu på mitt "mind-schema":

- Laga mat
- Kolla på Idol
- Dusch och färga håret.

Ska göra kyckling och pommes. Det är gott det.

För övrigt har jag en jobbig känsla i kroppen. Något känns fel, eller som om något är på gång. Vad det är kan jag inte sätta fingret på. Men en slags oro springer runt i kroppen på mig och det börjar gå mig på nerverna.
Vad är fel? Vad är det som spökar i min kropp?


Igår innan jobbet.


Håret.

Skulle verkligen vilja göra något med mitt hår. Inte för drastiskt men något. Ska färga håret strax iaf och få bort min otroligt osexiga utväxt. Håret får gärna växa snabbare även om det växer ganska snabbt men vill ha läääängre hår. När jag får långt, långt hår så ska jag nog klippa upp det loite så det inte bara blir långt, hängande. Vill ha lite liv i det.

Ibland saknar jag det röda håret jag hade men så ser jag bilder på andra som har svart hår och då vill jag bara ha kvar mitt svarta. Tänkte på att färga lite slingor eller något, men jag vet inte. Vill inte ha den trashiga stämpeln på håret, haha. Men beror väl på lite hur man gör det. Men iaf så såg jag en tjej i en tidning med helsvart hår coh då ångrade jag mig ang slingorna. Nu vill jag bara ha längre och fylligare hår. Långt blir det, men så mycket fylligare vet jag då inte om det kommer bli, haha. Får väl slänga i lite slingor med löshår om jag inte nöjer mig.

Nej, nog tjatat om detta och igång med färgningen av håret. Detta är verkligen på tiden må jag säga! Ska bara peppa mig så jag får ork att dra i färgen.

Vi hörs snart :)


Irritationer bryter sig ut, på fb!



Ibland känner man att det blir för mycket. NU blev det för mycket.


Hey sweetie



Hey sweetie, I need you here tonight
And I know that you don't wanna be leaving
Yeah, you want it but I can't help it


Klart!

Nu får designen vara klar!
Den är ljusare som jag ville ha den och det är en annan header. Fler kategorier är tillagda och länkar till några av mina vänners bloggar finns nu med i spalten! I spalten hittar ni Emma som gjort det mesta av designen i bloggen. Jag fixade text och dödskallen på headern bara.

Men som ni ser om ni ens tänkt på det så håller jag mig fortfarande till en MM dödskalle i headern. Jag gillar MM's dödskallar och valde därför att dra en även på denna headern. Kortet på mig är jag aningens skeptisk till fortfarande. Men det är verkligen inte lätt att välja ut en bild på sig själv.. alls!!! :P

Jag gillade designen jag hade innan men haft den sjukt länge så nu fick det bli ett byte.

Vad tycker ni om slutresultatet?


Comhem

Katten ser så jäkla söt ut!
Såg denna första gången i biosalongen i Stockholm, jag dog :P haha. Tycker han är så jävla söt när munnen är öppen jätte mycket och han rör lite på huvudet. Haha söt omgjord katt! ;P



Tycker ni inte att Comhem's reklamer i övrigt är bra?
De är lite konkurerande med Ica's reklamer. Eller är det att ta i? Jag tycker iaf att de ligger jämnlika. Båda är jäkligt roliga ibland!

Nu ska jag laga någon mat,
men tyck till du med genom att lämna en kommentar!


Godnight? :S

Finn ett fel!
haha.
Åååh, måste verkligen sova nu!


Lider mot sitt slut.

Nu börjar det bli ordning här inne.
Måste fixa headern lite med storleken då den va för kort. Men när headern är fixad tror jag att designen får vara klar. Piffat till den lite iaf och fått den bra mycket ljusare.

Känner även att det börjar luta åt att jag ska lägga mig i sängen och sova nu.
Börjar bli trött. Det som är skönt är att jag inte har någon tid att passa imorgon förutom 14.00 då jag börjar jobba. Så imorgon kan jag sova ut om jag känner för det. Men ska väl gå upp absolut senast 10.30. Iofs är väl det att sova ut för vissa. Beror väl på hur trött man är :P Jag kan ju va ganska trött av mig, kan dock va ganska pigg också.. på natten.

Men nog tjatat om det. Godnatt så hörs vi imorgon!


Vad vi (Emma) grejar!

Provar mycket nu,
så ni som är med och uppdaterar ser ju våra tester hit och dit :) haha. Vi börjar iaf närma oss slutresultatet tror ja. Fast det blir byte med bilder osv.

Den som lever får se!


Jobbiga Linda

Kom hem strax efter 20.00 förut efter jobb och en fika med Malin i stan. Det va riktigt kul att träffa henne faktiskt. Skitgo tjej som jag misstänker/vet att jag kommer spendera mer tid med. Kul med nya vänner :)

Nu sitter jag och är jobbig mot stackars Emma som gör min design i bloggen. Jag ska leta upp lite kort och skicka iväg och se om någon passar till headern. Krånglar med henne med rutor, tjocklekar, mindre, större.. ja massa hit och dit. Men jag måste ju bli nöjd! ;) Men jag litar fullständigt på Emma, hon lyssnar så bra och ger även råd. Lyssnar inte på alla, envis som jag är, men hon är bra :)

Nu ska jag leta vidare här så vi hörs lite senare.

Ps.
Tack så mycket för era kommentarer och hjälp. Det värmer :) Ds.

 


Färg.

Jag tror jag börjar bestämma mig för vilken färg jag vill ha i bloggen. DOCK hittar jag inget färgnummer :S Får kolla vidare men, vart hittar jag dessa färgnr? Finns ju vissa färgkartor med nr på men det är ju ifall du ska ha dem i butik.. BAAAH! 

Efter jobbet idag ska jag in till stan och fika med Malin. Ska bli trevligt. Måste fråga lite om hennes jobb. Aldrig hört någon hålla på med det yrket hon håller på med. Ska bli lite intressant.

Vad ska ni göra idag?


Jisses

..va trött jag är då!

Ska skynda mig att göra mig klar och sedan åka in mot jobbet. Ska va där runt lunch redan idag. Jag måste iaf fortsätta stressa och skynda mig mot jobbet. Och bra att ni har lite tålamod med ombygget här. Jag har så svårt för att bestämma mig. Ska dra iväg mailet till Emma också så hon får gå igenom de som jag vill ha. Vi får väl se hur det slutar :)

TILL ER.. TIPSA MIG!!

Har ni tips på färg till designen? Har ni sett någon bild i bloggen som ni tycker skulle passa till nya headern? Har ni några snygga tips till designen?

SKRIV OCH KOMMENTERA NU med era tips. Allt kan hjälpa!
Tack på förhand.


Svårt val.

Försöker kolla färg och så men det finns så mycket samtidigt som det finns så lite. Bilder? Gud bevare mig. Ska man försöka hitta en bild man ser relativt normal ut på som man ska orka se varje gång man kollar på bloggen. Detta är verkligen svårt :P haha.

Jag får ta mig en funderare på detta medans jag lägger mig i sängen. Har iaf skrivit ner massa rader om hur jag vill ha det (allt går kanske inte att fixa) och ska maila iväg det till Emma imorgon. Emmas blogg hittar ni här!

Nej, nu blir det som sagt sängen.
Omtumlande dag har det varit.
Godnatt.


Ögon att se med.

Ja som ni ser är ju detta en big mess just nu. Vi jobbar på att leta efter färger osv då jag bestämt mig för att få en lite ljusare blogg såhär till hösten. Ja jag vet, man skaffar ljusare för vår och sommar och lite mörkare och mysig till höst och vinter. Men eftersom min förra blev en året om design så får vi väl ljusna lite i designen såhär på mörka höstkvisten.

Jag ska sätta mig och leta färger och bild till både hela designen och headern. Önska mig lycka till för jag vet då inte hur detta kommer sluta. Tack snälla Emma som hjälper mig iaf, det är på tiden :)



Let there be light!

Ursäkta röran..

..Jag och Emma bygger om!

The way you make it, you have to do it.



Ingen dålig låt det inte!!



Megan Fox!!!!!
Love the way you lie..

Snart slutar jag jobba, äntligen!


Jobbar..

..med en fruktansvärt jobbig ryggvärk. AAAJ :(
Skulle vilja åka hem och lägga mig i ett varmt bad.

Tack mormor för den snabba fikan förut! 
Fick nybakta bullar :) Hur gott?


Bild lånad.


Morgon poff poff.

Hej och god morgon.

Gissa om det finns någon i min lägenhet som är trött.. *gäsp* Mmm, jag! Vet inte när jag somnade igår men va nog runt 2-3 och klockan ringde 8.30. Jag rövade mig dock inte upp då utan slumrade vidare en stund. Men nu är jag iaf uppe och ska göra mig iordning för att sen dra till Josefin.

Ska sätta mig vid Jossans dator sen och kika runt lite. Babe fyller år om en månad och jag vet inte exakt vad jag ska köpa till honom. Men jag tror att jag kanske har bestämt mig. Vi får väl se ;) Ska kolla om Jossan har några bra tips också!

Nej nu ska jag göra mig iordning så jag kommer iväg någon gång.



Dagens outfit består nästan av det bilden visar ovan.
Kanske inte exakt dessa byxor, men svarta byxor till blir det.

Mycket nöjd med denna dag!

Från det att vi hördes så åkte jag till jobbet och jobbade till 18 i vanlig ordning. Sedan va ett möte avbokat som skulle varit strax efter 18 så jag drog mig ut till Bergvik för att prata av mig lite med Josefin. Vi babblade så mycket att vi bestämde oss för att jag skulle vänta tills hon slutade och sedan handla lite gott och ta med mig henne hem. Sagt och gjort. Vi handlade med oss grejer till tacos och drog oss hemåt efter mycket spring inne på maxi. Jag menar då att vi varva stället ett par gånger. Nej inte riktigt men näst intill.

Väl hemma drog vi igång med tacosen. Fick den färdig 21.50, bara 10 min kvar tills Lite Sällskap började. (Josefin tyckte att detta med 10 min innan va perfekt, där av vet jag vilken tid vi va klara, haha så himla go!) Satt och pratade och skrattade och haft en jättebra kväll tillsammans med min gumma. (Säger man gumma när man inte kan skriva gumman för att det blir fel i meningen? haha)

Så tack för ikväll min absolut bästa vän, vi ses imorgon :)

Nu mina kära läsare ska jag slå ner här och hoppa i säng
för att se film och sedan sova. Plutten är sjuk så (dödsjuk om man frågar honom men inte riktigt va ;) ) får dra han med mig under täcket och värma honom, min febriga man.

Hoppas ni haft en bra dag!
Godnatt.


Jag och Josefin ♥
Bild från -04 (05?)


Dagens Outfit.


Skön tunn tröja med text från Gina
Snygga leggings från Nelly


Smycken:
- Efva Attling halsband, Carpe Diem
- Förlovningsring ♥
- Bredare silverring från Glitter

Till detta blir det kängor och skinnjackan el. pälsvästen.

Inbakat!

Har sovit med inbakad fläta i håret i natt.
Hoppas resultatet blir fint och inte bara krull och krusit, då får platttången gå igenom håret. Ibland har jag tur med håret och ibland otur. Igår valde jag att bara göra en inbakad fläta. Dels för att jag inte är direkt världsbäts på att göra dem och dels för att jag ville hoppa i säng och se på film.


(bild lånad)

Vi kollade på Knight And Day igår. Den va ganska brra faktiskt.
Jag gillar ju Cameron Diaz också så det kan ha spelat in lite i det hela. Men se värd, det är den!

Men nu ska jag käka och sedan se om jag måste platta håret eller ej.
Blir håret bra kan jag ta ett kort på det så ni får se, blir det inte bra så förblir kameran avstängd ;) haha. Skriver mer sen.


Mys (mobilblogg)

Nu blir det mys för hela slanten med hjärtat. Bäddat rent sängen och är nyduschade båda två. Film och gos. Vi hörs imorgon :)
Ps. Jo emma, jag vill ha en ny design ;) Ds.

Mitt i allt.

Håller på att vika och lägga in massa kläder i garderoben. Ska dammsuga och damma lite här hemma sen. Behövligt såg jag förut. ¨

Igår så va vi i Grums som sagt. Baby stannade inte länge men Amelie kom och jag bestämde mig för att stanna ett tag. Det va trevligt. Jag följde sedan med Malin in till stan och käkade mat osv, inte helt fel då magen skrek efter mat. Sedan hem till babe och krypa ner brevid honom som redan låg och sov. Älskar min goding över allt annat! Ibland förstår jag inte ens varför vi tjaffsar, det slutar alltid med att vi är goa mot varandra :) Han är verkligen den bästa som finns! ♥  



Nej, nu måsta jag fortsätta här hemma. Ska göra hemmagjord pizza sen och mysa med kärleken när han kommer hem från Gustav. Blir en go kväll ikväll. Vad ska ni hitta på?

TTYL.


Lista.

Nu:
- Regn (slutat?)
- Huvudvärk (nästan borta)
- Alvedon
- Filt
- Soffan
- Film

Senare:
- Grums

När vi nu ska åka dit vet jag inte. Hört att folk redan är på g dit men känns ändå lite tidigt kanske. Kommer nog inte va den roligaste människan där borta eftersom jag ska mår som jag gör. Nu är det ganska lugnt men är trött och sliten som bara den. Ligger i soffan med filten runt mig, datorn i knät och kollar på The Proposal. Nyss käkat lite popcorn och har ett stort glas med isvatten i. Just nu gillar jag läget, men har lovat att komma bort en sväng till Ojja så får göra de sen :)

Nu ska jag se klart på filmen och försöka samla lite krafter, lär behövas.
Kram till er.


Byter samtalsämne

Från fest till magen.. Jag är hungrig som ett as!
Kan vi åka nu älskling??!?!?!?!?? ♥ :)

Ja, jag tror närmare bestämt att vi ska dra oss bortåt nu.
Det är väl på tiden. Men jag tänkte, vad ska ni göra ikväll?
Jag tror att det blir grums för vår del faktiskt. Jag och babe
är bjudna på muckfest så vi åker väl dit en sväng och säger
hej. Och du... ja, precis.. Blah.

NU ÅKER VI!


Huvud som dunkar, piraya ekar.

Vilken kväll det va igår! Hade faktiskt riktigt roligt ute på ankan (för en gångs skull) och innan hemma hos Carro. Hos Carro blev vi ett litet gäng och fick kanske i sig lite för mycket med tanke på att man druckit hemma innan också. Men det hela slutade inte där. Vi drog vidare till ankan där vi tydligen bara trillade förbi all kö, betalning osv så vi rullade in och började väl inhandla mer alkoholhaltiga drycker. Betalade inte en spänn heller, vem fan betalade? :S

Träffade en gamal kompis som berättade att han och hans tjej ska ha barn. Va roligt för dom! :) Man är ju inte förvånad numer dock. Alla blir på smällen eller har fått barn nyligen, men det är ju gosigt :) Fortsatte iaf med att stå på balkongen och rökte cigg efter cigg för att jag och Caroline pratade om allt mellan himmel och jord. Slutade ner i backstagerummet för att dricka massa vatten för att jag insåg att det blivit lite för mycket. De tog mig inte till rummet för att dricka vatten då haha, som det kanske lät. Några kompisar till mig satt i rummet så jag drog in till dom. Kollade på klockan och mitt smarta jag kom på att min skjuts säkert stod och väntade så jag drog mig och satte mig i bilen och fick skjuts hem.

Väl hemma puttrade älskling om att jag va väldigt full, och jag kunde väl inget annat än att hålla med, så jag gjorde det :P haha. Men han va allt lugn, och idag skämtade han om min fullhet också, och det tyckte ju han va kul, jag tyckte det va mindre kul som har ont i hela kroppen (mest ryggen, bakis i hela kroppen), ett huvud som dunkar och en munn torr som öken. Jag ser inte det roliga i det hela? haha.

Tack för en rolig kväll igår allihopa!
Vad skrattade vi åt i bilen igår ang. någon piraya?
Stackars M och J. Men de är från grums, så de klarade nog av det, hahah




Yeeeeeaaahhhh!!!
Blir att göra sig iordning nu. Ska till svärföräldrarna sen och käka mat för att svärfar fyllt år. Grattis i efterskott till dig bästa svärfar! Gissa om det kommer bli god mat hos dem, namnamn. Alltid! :)

Måste dra nu, så vi hörs senare! ;)


Har en nyfiken hund på min balkong.

img_0390 (MMS)

Har en nyfiken hund på min balkong.


Idag.

VAD FAN SKA MAN GÖRA IDAG DÅÅÅ?? Hmm..

Hittade ett klipp.

img_0194 (MMS)

Saknar sötnosen Emelie! Hittade ett klipp när jag filmade henne i somras så skriker hon "meen skäll inte på Johanna!!!" hahah så jävla gooooo :)


Våfflor och serier.

Trött som jag är ställer jag mig och gör våfflor. Blev så fruktansvärt sugen på det när jag kikade in i kylen och funderade på vad jag skulle äta. Va ettt litet tag sen jag åt våfflor nu, tror jag.. Såpass länge att jag inte kommer ihåg när det va iaf!

Ska kika på Vad blir det för mat medans jag äter och sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på serier med hjärtat. Så trött som jag är lär jag väl somna innan 00.00 säkert. Om inte så blir det mer Sons Of Anarchy när babe har somnat. Jag ligger bra många avsnitt före honom så jag får kika när han sover :) hehe.

Förmodligen hör ni inte mer från mig idag så ha en fortsatt bra kväll och sov så gott sen.
Kram till er söta läsare.


Döende..

Sitter hemma i soffan nu som vanligt och känner mig döende.. i trötthet! Ändå sov jag till 10.20 och det har inte varit en hård dag på jobbet alls. Men man blir väl trött av att inte göra något alls kanske :P

På jobbet förut tittade jag på en jättefin bil, jämt 10 min innan jag slutade. Åkte direkt till svärfar för att visa. Tror ni inte bilen va borta när jag kom dit då :P haha. Jävla skit, den va jättefin. Men bara fortsätta kika och inte ha så brottom. Tror jag vill ha en Volvo nu iaf, en kombi helst. Men vi får se, just Volvo är inget måste men de jag kikat mest på.

Nu ska jag se vad jag ska ta och äta sen blir det nog att hoppa i myskläder och under filten och bara mysa framför tvn. Jag klagar då inte :P


Liten suddig bild från idag.
Blir tokig på min kamera.

Dags att lyfta på röven

..och göra någon nytta här på jobbet! Jag och chefen har kikat på bilar till mig, men ännu har vi väl inte hittat någon direkt the it, men det kommer! Men jobb nu som sagt.

Hörs senare idag!

Frukost time.

Eller om jag tar lunchen på en gång kanske. Är inte så hungrig dock men ändå. Något måste jag ju ha i magen!

Idag är det ju torsdag, bara en dag kvar på arbetsveckan då! Jag måste höra av mig till min chef på Nöjes för att begära ledigt i helgen. Då är man ju bortbjuden så :)

Ska ni göra något roligt i helgen?


Brrr, börjar bli kyligt ute nu!!
Hösten är ändå mysig :)


Sons Of Anarchy



JAG ÄLSKAR DEN SERIEN!

Blir att kolla ett avsnitt och sedan sova. Känner att jag börjar bli sliten och har varit det ett tag så det är väl på tiden att jag kryper ner brevid snyggansiktet som ligger och sover gott. Kollade på South Park förut och han somnade som en stock. Mysigt ändå, älskar ju att krypa ner och somna brevid mannen i mitt liv. Dig vill jag alltid vakna upp brevid :) Mitt gostroll ♥


Direkt ur nostalgiarkivet..

Kommer ni ihåg dessa låtar?


Dilba - I'm Sorry
Fortfarande en mysig låt att tycka om.


Nirvana - Lake Of Fire ♥
Fortfarande en stark favorit och kommer nog alltid vara. Nirvana är guld ♦
Det är mycket minnen med Nirvana och Jossan som jag skrivit i tidigare inlägg ;)

Det va allt från nostalgiarkivet för den här gången ;)


I loved you first.

Har fått låten på hjärnan sedan min gamla vän Alice sjöng den i Idol.
Visst är hon sjukt duktig? Det har hon alltid varit. Kommer ihåg när hon och jag satt på en parkering vid mig för några (ganska många kanske? 5-6 årsedan är de nog iaf) årsedan och bara pratade och kollade på stjärnorna.. Sedan började hon sjunga, det rös i mig. Unik och grym.



You are my sweetest downfall..
I loved you first ♥


Ensam/inte ensam.

Sitter i soffan och kollar på Idol och ja det är ju alltid kul att se de första avsnitten. Tänt massa ljus och det är så mysigt så.. Men.. Jag är sååå uttråkad just nu. Ensam hemma och jag blir galen på att bara sitta här, samtidigt som jag inte direkt orkar göra något. Det är ju skönt att vara hemma också, men samtidigt känner jag mig uttråkad för att jag är ensam hemma. Blää..

Nu kom Krikke hem. Då slipper man ju prata med sig själv iaf, haha. I min rastlöshet blev jag helt plötsligt sugen på att kolla på en komedi film. Men finns det någon rolig man inte sett tro? Brukar oftast bli sådana man sett och det är ju lite smått tråkigt. Alltid roligast när man ser dem första gången. Håller ni inte med? :)

Vet ni någon rolig komedi film som ni brukar skratta mycket åt?
Tipsa mig isf, skulle va jättesnällt :)



TTYL.


En fin men kylig morgon.

Sitter i soffan med filten och myser. Det är lite kyligt både inne och ute. Solen skiner in i vardagsrummet, blir inte så mycket varamare för det dock. Jag vill att de ska sätta på elementen. Idag iaf känner jag mig lite piggare i kroppen än igår kväll. Vet inte nu om jag fryser för att det är morgon och ja man fryser när man vaknar eller om jag har feber-frossa. Tror att det är morgon rysningarna som fortfarande ligger i, hehe.

Jag ska strax dra på mig kläder och se om det finns något jag kan dra med mig snabbt som frukost. Annars får det vänta tills lunch, är inte speciellt hungrig. Frukost är inte riktigt min grej. Hur som helst så börjar jag klockan 9.00 idag och jag hoppas verkligen min chef mår bättre idag. Så jäkla tråkigt att vara "själv" där borta :P haha.

Nej får dra på mig lite kläder nu då och bli klar.
Time for work.


Stolt över dig hjärtat!

Är så stolt över dig och att få vara din "moster".
Lilla älskade hjärtat.



Saknar även min busunge Emelie, längesen nu :( och lille söt-plutten Hampus. Han har blivit såå stor Hampus. De växer så det knakar de små älskade liven! :)


Miss Secret Agent 2

Vill börja med att tacka Tommy som idag gjorde något väldigt snällt åt mig och mamma. Bilen åker nu tillbaka imorgon och jag kan börja kolla efter någon annan på riktigt. Igår va bara en jobbig dag när man fick veta mer än de man visste innan köpet. Men nu ska den iaf tillbaka, så tack Tommy för hjälpen! Och tack till även mormor och min chef som varit snälla och ringt och klagat! 

Och Ida, det va skönt att se dig igen, så himla fin med magen :)

Nu sitter jag i soffan och kollar på Miss Secret Agent 2 som är på tvn.
Ska göra lite nuggets och äta med god och stark sås. Ingen dret det inte! ;)


The one



Tack älskling för att du finns i mitt liv,
och för att du är så go mot mig :)

Jag älskar dig!


Idol.

Vi hörs efter det!
Är på väldigt bra humör just nu :D iiih.


Vill hem!



Känner mig lite hängig.
Vill hem och lägga min under en filt och kolla på film. 
Men vänta här, jag har ju panodil i väskan, jaa! :)
Hoppas man piggnar till lite då, har ju träning sen som jag INTE vill missa.

Fryser dock väldigt mycket!
 Det blir skönt med en varm dusch när jag kommer hem ikväll. 
Längtar redan när jag tänker på det! Kanske lägga sig i ett bad med älski K :) ♥


Lunch!

img_0370 (MMS)

Är hos mormor och ska få lite mat i magen.  Är måttligt irriterad på det oseriösa bolaget Åbil Dom är skojare och oseriösa. De kan inget om sitt arbete. Ååååh. Jävla problem.  Glad att jag har min babe, han är den bästa <3


Den ropar mitt namn.

Vilken dag det har varit. Mycket skit med allt möjligt och bilen. Åh blir tokig, oärliga och oseriös bilfirma. Vi kommer inte ge oss förens bilen är tillbaka på deras skitfirma. Jag ska då ha en annan :) (Mycket tjat om detta kanske men är så jäkla arg på dem och deras barnsliga beteende)

Nu på kvällen så har jag iaf tagit det lugnt med tända ljus och slappat i soffan. Kollat på Snabba Cash (igen) och sedan blev det att titta på Lite Sällskap. Carro som va med en kort stund i programmet. Haha gumman är inte van att stå framför en kamera, eller ja hon verkade väldigt obekväm iaf. Men det va kul att se henne :)

Nu ska jag slänga mig i sängen och gosa ner mig med älskling, kolla på lite South Park och sedan sova. Imorgon gör jag som sagt heldag så jag börjar 9.00, så då blir det inge sovande till kl 10.00 inte. Men som sagt, sängen ropar mitt namn! Godnatt!


Med glimten i ögat ger jag dig min kärlek. Min älskade Kristoffer! :)

Grattis Linda!

Vill säga grattis till min söta och underbara barndomsvän Linda Blom, som för ett litet tag sedan förlovade sig! Hennes pojkvän friade till henne! Så otroligt sött och jag är så himla glad för din skull gumman! Grattis


Jag, Elena, Lina och Linda!


Nu ska pärlan bort.

Köpt bil idag, imorgon ska den tillbaka.
De berättade ju inte alla felen på bilen så nu får de ta den tillbaka. Idioter som dumförklarar. Nej då kan de bannemej stå med skiten själv där. Jag ska leta efter en ny pärla! En pärla som ska kännas helrätt (hoppas jag, hehe).

Uh va irriterad jag blev på dem nu!


Tillbaka till filmen.


Givet!



Movie and popcorn.
Massa tända ljus och bara mys.
Jag gillar detta.


Svisch!!

Så vad tiden förbi. Ska strax sätta mig och räkna kassan. Känns som jag nyss kom hit ju, men jag klagar inte. Imorgon blir det heldag här på jobbet. Mer pengar, så igen: jag klagar inte! Heldagar går ganska snabbt de med faktiskt.

Ska åka och hämta upp baby och sedan åka till svärföräldrarna. Kunde man fått bättre svärföräldrar? Tror inte det. Och mamma, du är guld värd ♥ TACK! Och tack pappi för att du ska hjälpa mig lite med bilen du också :) Kärlek till er alla 4 ♥ Ja, och baby så klart :D

Nu ska jag fixa klart här.
Vi hörs senare :)


Västen <3

img_0368 (MMS)

Västen bakifrån glömde jag ju visa. Gillar den massa! Dock fäller den lite/endel.. Men det är de värt :)


Min lilla lilla pärla.

img_0375 (MMS)

.


Vad tycks?

img_0364 (MMS)

Skit mysigt tycker jag! Dålig bild, jag vet.


To bad.

Tiden bara rullar iväg när man slappar.. eller ja, springer runt och kollar skor, kläder osv. Kanske hinner mms-blogga iväg en bild på outfiten. Men nu ska jag leta upp resten innan jag slänger mig i bilen och drar iväg mot stan och sedan Åtorp. Ligger typ 7 mil bort.. ååh hoppas bilen är bra! Den är ju så pluttig och söt ju, hehe.

Puss, ttyl.

Mysig morgon

Sitter och myser i soffan med tända ljus, i älsklings morgonrock och en filt på det. Ska strax göra frukost och sedan göra mig iordning. Kl 9.00 åker jag mot stan för att hämta upp mamma och mormor. Efter det går bilen mot Åtorp och väl i åtorp ska vi kolla på en bil till mig. Hoppas den är något att ha för den såg himlans söt ut på bilderna :) Har skrivit om detta tidigare om ni läst det? Hur som så ska det bli kul att kika iaf :)

Det jag shoppade igår hittade jag idag i bilder på internet. Kan visa er bilder isär och sedan en outfit bild hur de ser ut ihop. Jag vet inte ens det själv. Jag köpte iaf en jättemysig och skön tunn tröja från Gina. Skön och fin att ha både till jeans, leggings eller kanske ett par mjukisar hemma. Jag köpte även en pälsväst på h&m, som jag har letat! Exakt en sån jag vill ha fick de in på Jc, men man såg tyvärr ut som en grottmänniska, haha. Den va alldeles för tjock i tyget eller hur man ska förklara. Denna på hm va inte alls som jag ville ha från början. Den är kort, inget skärp i midjan osv, men herregud va söt på. Va bara tvungen att köpa den :) (Inte exakt den som visas på bilden dock. Ni får se den riktiga sen)


Skit go och kostar endast 149:-

               
Inte exakt, men snarlik. Hur söt som helst på till endast 299:- Billigt!!

Ska käka lite frukost nu så får ni se outfit bilden innan jag drar mig mot stan.
Så jag säger brb då.


Zzzzznart.

img_0362 (MMS)

Ligger i sängen och kollar på south park just nu. Får visa er min lilla shopping imorgon. Va iaf på bergvik förut med mamma, mormor, moster, kusin och Goa lilla kusinbarn E. Gick runt lite med honom när hans mamma ville shoppa lite. Det tyckte jag va mysigt :)  Nu ska jag snart sova. Ska köra en bit imorgonbitti så kan va gött att få blunda några timmar iaf. Vi hörs tidigt imorgon ;) sov gott! (mms blogg)


Soffläge

..Med min bästa. Har shoppat två saker idag, kanske kan visa dem sen :)
TTYL.

Strömavbrott, BUH!

Kom till jobbet igår och var ensam i garderoben från 17.30 till 20.00.. va det tänkt iaf. Det sa POFF med folk så kvällsansvarig fick hoppa in och hjälpa mig att få in alla studenter. Jag ringde efter Simon som skulle börja kl 20.00 så han kom in lite tidigare. Dock va ju allt redan över då så han satt mest och tjattra med mig medans jag skulle lägga rätt alla 60 väskor vi fått in. Och då menar jag verkligen 60 (61 för att vara exakt) stora ochs må väskor, heeelt i oordning över hela golvet. Yeeey, tänkte jag och kände mig måttligt glad över detta.

Jag började titta runt på väskorna och försöka memorera hur jag hade slängt dem, just för att få lägsta nr först. Det gick bra till en början tills jag kom in i stressen som vi bara några minuter tidigare fått känna på. Så jag släppte allt och tog ett andetag och började sedan dela upp väskorna på de tiotal de tillhörde. 30, 31, 31, 33, 34.., 40, 41, 42.., 50, 51, 51, 53.. Ah ni kanske förstår. Kan lova att det gick sjukt mycket snabbare sen att få väskorna på plats. När det va klart va jag nöjd över mig själv vill jag lova :P Haha fy fan va väskor.

Runt kl 00.00 - 00.30 så blev det BECKSVART vid garderoben, kassan och receptionen. Strömmen hade gått. jaha, va kul då, men äh sånt här händer det försvinner ju snart ju som alla andra gånger jag varit med om det. Ah trodde jag.. Det va fortf. mörkt efter att vi drog vid tre. Men då slapp vi ju dammsuga ;) haha. Hur som, när det blev mörkt slängde jag ihop alla kassor och sprang ut till krikke i kassan och drog igen hans. I mörkret ser man inte alltid så mycket, just därför.

Det gick ett tag och vi fick helt enkelt börja ge ut jackorna trots att vi inte hade ljus där inne. Vakterna fick agera med sina ficklampor, tills någon kom på en smart idé om att hämta levande ljus. Farligt egentligen med alla jackor men så länge vi gav jackorna försiktigt till gästerna och lät ljusen stå still på bänkarna så va det ingen fara. Måste säga att det faktiskt va ganska mysigt :)

Något som va mindre mysigt va en uppblåsbar barbara, som studenterna lämnat in i garderoben. Hon hade ett läskigt ansikte och i mörkret va det inte speciellt roligt att se henne hänge vid en stång. Nej fy fan va äckligt :P haha. Emilia fick gå med mig när jag skulle hämta väskor för jag vägra gå själv där i det mörkaste. Usch, läskigt ;)  BUH!


Bild lånad.

Jävla Gustav!!

Sitter i soffan just nu med datorn i knät, musiken på och... jaha, tydligen bolibompa på tvn. Är lite trött men börjar piggna till lite nu. Jag vaknade ju tack vare Gustav som ringde till älskling förut och det går ju inte snabbt innan älsk fattar att det ringer så man hinner ju vakna såpass mycket att det inte går att somna om :P Men jäkla Gustav :D haha.
 
Jag ska dra mig in till stan strax och handla. Måste köpa hem lite mer mat också ska jag leta upp lite bra filmer och sånt. Ikväll ska jag ha myskväll med älskling om jag så ska behöva tejpa fast honom vid mig ;) haha, nejdå. Det brukar aldrig vara några problem alls att mysa till det med honom med film, godis och lite kramar ;) Min mysis ♥


Vilken trevlig överraskning

Min mamma kommer hit strax och ska lämna lite chokladtoppar till mig och Krikke. Ni vet sådana goda som jag sagt att jag vill baka själv :) MUMS!


Ingen muffins under mina.

Hon har även köpt med lite naturgodis till mig. Tvivlar på att krikke äter det, hehe. Imorgon förresten ska ni få se lite bilder på en bok jag köpte till min älskling igår. Fyllde i den igår kväll och gav honom när han kom hem. Den har han ställt upp fint på nattduksbordet, så jag tror han uppskattade den faktiskt. Hoppas det. Det är iaf en bok där man kan skriva minnen, när man först träffades och man kan skriva komplemanger och massa annat. En uppskattning i kärlekens tecken helt enkelt :) (går även fylla i till en nära vän eller liknande)

Nu kom mammi så nu ska jag göra mig klar och dra iväg mot stan och jobbet!
Vi hörs senare :)


Tillbaka.

Blev lite bloggtorka igår. Direkt efter jobbet åkte jag med Johanna S till bergvik. Köpte en present till baby och ett par svarta jeans leggings till mig. Johanna fick med sig ett par kängor och ett par byxor hon med. När vi kom hem kollade vi på Idol och pratade massa. När vi sedan insåg att klockan inte va så mycket och magen skrek efter mat så gjorde vi lite kött och pommes. Hade hur trevligt som helst igår, skrattade så våra magar värkte på oss. Så tack för igår Johanna, det va lika mysigt och roligt som alltid :)

Idag när jag vaknade så blev det att klä på sig och åka till svärföräldrarna nästan på en gång. Vi skulle in och kolla på en bil till mig som fanns i stan. Den va väl fräsch och så där men jag tror inte jag kommer nappa på den. Ska visa den för mamma senare men blir nog inget köp där tyvärr. Jag har hittat en annan liten söt bil som jag är väldigt intresserad av som jag och mamma ska åka och kolla på i veckan tänkte vi. Det är en Peugeot, den är liten, söt och väldigt fräsch, går billigt och allt sådant. Så den är jag faktiskt väldigt sugen på. Som sagt i tidigare inlägg så letar jag ju bil och det kommer inte bli dröm bilen nu självklart som första bil men en söt liten sak som funkar i 1-2 år (för mig, innan den ska vidare) är det jag är ute efter just nu. Större bil blir när inkomsten blir större också :)

Vad hade du för första bil?


Brum brum..  (bild lånad. som ni ser)


Min nya ring :)

img_0353 (MMS)

En sån där dubbel-ring. Skitsnygg!


Stress

Jag är lite stressad just nu för jag sov visst lite längre än väntat. Ska in till stan och kolla lite i affärer innan jag ska åka mot jobbet nämligen. Vill hitta en stickad mysig tröja. Hittade en stor gosig i.. ja vilken affär det nu va. Dock fanns det bara stor storlek kvar så det va töligt. Men det va på bergvik det så ska kolla vidare i stan idag :)

Är det kallt nog för uggs tro? Får bli kengorna annars..

Vi hörs senare på jobbet, eller förmodligen i Johanna Stambros sällskap.
Hej så länge.


Ett bevis på min kanske något dåliga humor



Haha, tyckte detta var lite kul ;)


Jag vet, åk till grannarna såklart!

Eller?

Jag sitter självklart framför tvn och kollar på Idol. Alltid lika roligt. Kom hem för ett tag sedan efter fikan med Sofia, Johanna, Stephanie och söta lilla Elliot ♥ Alltid lika trevligt att träffa er tjejer och självklart gullet E :), får vi göra om snart!

Dagens outfit:
Idag användes detta sköna linnet och dessa sköna leggings (se nedan), och på det en jeans skjorta.



                      

Update: Haha insåg att det inte syns alls hur linnet ser ut mer än hur banden sitter i ryggen. Är ett mörkgrått linne som är lite fluffigt iaf, i väldigt mjukt och skönt tyg.  Så då vet ni :P


Jag ser fram emot:

- Att klockan ska slå 18.00 så jag får sluta jobba

- Att åka mot stan efter jobbet. Ska möta upp några av favoriterna som man jobbat med på Nöjes. Ska ta en fika och ha trevligt :)

- Komma hem och få slänga mig i soffan och slappa

- Att det är fredag imorgon (dock jobbar jag på lördag också så blir ingen större "helg" för mig mer än att man får sova utan att någon klocka ringer och väcker en tidigt på morgonen)


Nu ska jag jobba vidare och även kolla på lite bilar på internet. Hittar ju ingen till bra pris som ser fräsh ut.. Men det dyker väl upp någon snart :)


Klockrent!

Hur många har inte känt något av det skrivna på bilden? (klicka på bilden för att komma till orginal inlägget) Haha alltså detta är så klockrent och bra skirvit. Jag menar, hur många har inte varit lite paranoida och tänkt "varför gillar hon/han det men aldrig mina uppdateringar?" el. "varför skriver han/hon aldrig något gulligt till mig men är glad mot den?" el. kanske "Jaha, vem är hon/han då?"

Dollyblond har verkligen fångat allt detta som säkert har rullat i allas huvuden någon gång. Både på killar och tjejer.



Känner du igen dig själv, eller kanske din pojkvän/flickvän? Va isf inte så hård mot henne/honom. De vill ju bara väl. Och vi vill väl inte sluta som i texten? ;O


Överdrivna intriger..

..men jag kan inte sluta kolla! ;O Våra bästa år 10.20 varje dag på 3:an. De flesta i min ålder började kolla när Marlena (en karaktär) blev besatt av djävulen. Överdrivet? jaa, roligt? jaa! Det har ballat ur många många gånger i denna serien men på något sätt är det alltid kul att se vad som händer varje dag. Jag har inte följt det i fler år som min mamma exempelvis, men jag har mina perioder när jag följer det. När jag börjar 14.00 på dagarna så följer jag det för det är det enda "vettiga" och bra som är på tvn vid denna tiden (nästan).



..and so are the days of our life!


Förresten!!

Har ni brudar köpt några snygga stickade tröjor?
Jag skulle så gärna vilja se isf!

Om du köpt en tröja:

- Ta kort på tröjan och lägg upp i din blogg (helst när du har tröjan på dig så man får se hur den sitter på)
- Kommentera min blogg med länk till din blogg

Ni får även visa annan shopping om ni vill, om ni läst ett tag så har ni nog förstått att jag älskar shopping. Så visa på med bilder och hela faderullan, jag är nyfiken på er nu :D

VISA VISA VISA :)


Nu: film med min älskling, cola och godis. Yeey :)
Najt på er!


Åh, nu blev jag glad!

Nyligen kommit ur duschen med mannen min. Gjorde hårinpackning och jag peelade ansiktet och massa, himla skönt. Nu känner jag mig fräsch och mjuk i huden. Ska bara smörja in ansiktet så är jag klar.

När jag kom till datorn och hoppade in här på bloggen möttes jag av detta:


Glad jag blev! Nu saknar jag dig ännu mer gumman :)

Madde är i Karibien med sin pojkvän. Vadå, jag är väl inte avundsjuk? ;O hehe. Sett massa bilder i hennes blogg och det ser mer än underbart ut. Jag vill också åka till Karibien någon gång. Ser ut att va så mysigt där.

Men nu ska jag dra på en film om det inte finns något roligt att se på på tvn. Förresten får jag be om ursäkt, men glämde faktiskt ta en outfit bild idag. Men det va en mysig, snygg och avslappnad outfit. Uggs, jeans som är typ slapp/tajta med nitskärp i (ja lite slappare än heltajt.), svart större t-shirt och en stickad tröja. Skinnjackan gjorde sitt på det också. Både snyggt med och utan. Man ska även ha en snygg väska till. Ja, jag gillade det snygga avslappnade idag och framför allt mina uggs. Ni har varit saknade.

Förresten, jag vill ha min väska nu, som jag beställde för ett tag sedan!

Gillar den massa! :) Men tyvärr skulle den inte komma förens i mitten av oktober :/ Nåja, en månad till kan jag väl stå ut. Men kära vänner, vi hörs imorgon :) Puss på er.


Nu blir det duschen för min del.

Vad blir det för din?



haha va?

Haha va fan!!
Alice, en gammal kompis till mig, i idol :D Lite förvånad jag blev, va dock helt övertygad om att hon skulle gå vidare. Hon är och har alltid varit grym på att använda sin röst!

Fan va kul Alice!

Ps. Bruden, glöm aldrig matpaj och Oboy ;) haha. Tider det! Ds.

Humor med förnedran

Ligger hemma i soffan nu och myser under en filt. Kollar på Halv 8 hos mig och om 20 min är det idol (update: 5 min). Idol är roligt att kolla på de första veckorna när man får se alla som sökt. Det är kanske elakt, men ojoj va skadeglädjen är hög när man tittar på vissa människors audition. Elakt kan som sagt tänkas, men vissa borde veta bättre. Och detta med att "mamma tycker jag sjunger jättebra", är bara elakt av er mammor där ute. Visst, man säger väl inte till sitt barn att den är dålig på det den drömmer om. Men ibland får man kanske dra en gräns för sitt barns bästa, ist för att låta den stå i tv och bli förnedrar. Bara jag som tycker så eller är vi fler? Vi är nog ganska många skulle jag gissa på. Men det är kul iaf att de bjuder på sig själva.

Halv 8 hos mig började kl 19.30 och de har börjat laga mat och sånt nu. Ni som ej sett det så är det ett program om 4 människor som lagar mat, (1 per program). De bjuder varandra och har det trevligt. Efter middagen får de rösta (de som ej lagat maten). Den som fått mest poäng när alla avsnitt varit vinner tävlingen. Det är ganska kul att se på faktiskt. Känner mig lite halvt gammal men det är kul ;) Men inget slår dock Per Morberg - Vad blir det för mat! :) hehe.

Nej nu är pausen slut på tvn. Ska kika klart sen göra popcorn och mysa ner mig med babe och kolla på Idol :)


Jag slutar snart!

Så nu ska jag räkna kassan och fixa och dola innan jag slår igen dörrarna här. HÄÄÄLIT!

Jobb

Idag gör jag heldag. Jobbar alltså från 9.00 till 18.00, med lunch från 12-13. Då blir det hem till mamma, hon har bjudit hem mig på lite tacos. Ska bli gott :)

Måste leta upp något kort medans jag är hos mamma, hoppas hon har något bra. Ska nämligen lämna in kort tillsammans med licenserna för att få tävla. Licenserna lämnade vi in igår så kortet måste ges idag! Får bli en liten stressad lunch, men det går det med.




Va tydligen roligare att drömma i morse än att vakna ordentligen. Drömde så jag inte ens hörde sista rigningen på klockan. så ungefär 08.27 vaknade jag i panik. Sprang upp och slängde på mig kläderna, borstade tänderna i dunderfart och sedan upp med det ruffsiga håret i en toffs och iväg. Jag va iaf här 5 min innan jag började så det va ju bra :)

(Linda Fryser -->) Valde att ha på mig mina uggs idag till jobbet. Jobbar inte i dem men de va ju svinkallt förut när jag gick ut på ballkongen och kände. Så uggsen på och det va hur gött som helst ;) Kanske lite tidigt, men jag frös ju.

Nu ska jag jobba vidare här. Kanske kommer upp en dagens outfit senare efter jobbet, med uggsen och de.
TTYL.


Elena, the pornostar.

Söt-bruden pratar jag med på face just nu. Snackar lite porriga bilder hon tagit. Haha nej, inte porriga, bara topless. Diskuterar lite vart hon kan ha denna vackra bild, tror vi kommit fram till att den är lite för mkt för facebook. Bilden får ni tyvärr inte se. Känner inte att jag vill lämna ut henne här :P haha

Ligger i soffan och slappar just nu. Idag på träningen insåg jag åter igen vad jag egenltigen behöver träna och tänja så jag blir mer vig igen. Är ju inte så jättevig mot vad jag varit. Har ingen kondis heller, iofs så har jag väl nästan aldirg haft det. Gillar dock att göra situps. Gillar den brännande känslan i magen!

Jag tror jag gjort mig förtjänt av lite popcorn eller en liten bit choklad.. Eller Melon? Nej jag får beslutsångest. Återgår till mitt isvatten.


Om ca1,5 h

Då ställer jag mig på mattan med världens bästa tjejer :) Längesen nu. Så en timme kvar tills jag slutar här på jobbet. Imorgon ska jag börja kl 9.00 så då blir det att sova tidigt ikväll. Eller ja, relativt tidigt iaf. Hoppas jag och babe kan se på lite film och mysa. Är fruktansvärt myssugen, bara kramas eller ligga med huvudet på hans mage. MYS :)

Men nu ser jag verkligen fram emot träningen. Ska bli kul :) Någon som är intresserad av att börja i vårt cheerlag? Hör av dig till mig på [email protected]
Alla är välkommna, både killar och tjejer. Många killar är rädda för vilken stämpel de ska få, men kan säga att det finns måååånga killar i sverige inom cheerleading som tycker det är svinroligt.


Våra dräkter (samma dag vi fick dem förra året)


Rosett


Frukost, vad ska jag göra?

Brukar du också ha samma problem, fantasi? Åh jag har ingen aning om vad jag vill göra till frukost eller om jag hoppar det och gör lunch. Är väldigt sugen på kycklingsallad men har inte grejer hemma till det.. såklart :P Jag kanske ska ringa mamma och kolla vad hon ska äta. Kan ju äta där innan jobbet isf. Måste köpa hem lite saker till både kycklingsallad och grekisk sallad. Kanske köpa med och äta det med mamma sen?  

Se vad gott det ser ut!! :)




Idag ska jag jobba och direkt på träning efter det, så det är viktigt att jag äter bra och nyttigt. Mig kvittar det även om det är onyttigt, bara jag blir mätt. Men det lät ju bra med nyttigt ;) Va ett tag sedan jag tränade men det ska bli gött. Ska bli kul att se vilka som är kvar/nya i laget. Jag kommer missa endel lördagar frampå här, men jag ska ju ut och gå massa med både mamma och svärmor är det tänkt så själva motionen missar jag ju inte. Och tur är väl de :) Jag vill verkligen komma igång med träning och sånt :)

Har ni tips på någon god och nyttig mat?
- Skriv gärna och berätta. Detta med nyttig mat har ju aldrig varit min grej riktigt, heh. Jag tycker att det är jättegott så med nyttig mat, sallader osv. Men jag har ju skämt bort mig själv med mycket mycket onyttig mat i mitt liv :P Så tipsa mig nu!

Godnatt :)

Nu ska jag krypa ner i sängen med min kära man och glo på Simpsons.


Myspys :)


Sons Of Anarchy (Love)

Ligger i soffan och väntar på att tiden ska gå så man får kolla på detta program många pratar om nu. Sett de 10 första minutrarna av programmet och kan säga att, jag skäms ju nästan lite av vissa saker man ser/hör, men vissa är ju roliga, haha helt borta. Skönt med folk som bjuder på sig själva ;)



You're what I reach for when I fall,
and i'll know you'll catch me baby ♥


(Already over, pt.2 är fanimej min låt de ;P höh.
Avslappnande och underbar att sjunga)



Krikke babe har köpt en 3D film.
Sista Final Destination i 3D hittade vi på bergvik förut. Så den blir kanske att se sen eller imorgon kanske. Jag vill se mer Sons Of Anarchy jag. Är som besatt av det typ. Någon av er som sett det? Jag lovar er, det är väldigt väldigt lockande att se på, svårt att stänga av.



Grrrr :)

Från stan, till stan!

Sitter på jobbet och pratar med mamma. Ska strax stänga här och fixa innan jag drar mig hemåt. När jag kommer hem ska jag nog in till stan igen för att handla lite. Det är behövligt, haha. Tror dock att godiset va viktigast för Krikke.

Haha jag dog igår när krikke skulle ha ost på en smörgås. Vi kunde inte för våra liv förstå vart osten hade tagit vägen. Efter ett tag tänkte jag att han måste ju fått en sinnes förvirring, så jag öppnade frysen. Jo men visst, där låg osten! Hahah.. aah oslagbar min på älskling då :) Sötast i världen! ♥

Nu ska jag börja dra ihop här. Vi hörs senare.
Btw.. Ikväll får vi ju inte missa Filip och Fredriks nya program. En kompis är med, kommer förmodligen skratta lite åt stumpan ;) haha. Ska bli kul att se iaf :)

Hej så länge!


Biljetter bokade!!!!

JAAAA nu har vi bokat biljetter till Avenged Sevenfold!!!
Jag, babe och Johanna! Ska bli så jävla kul att se dom :D



Avenged Sevenfold kommer spela på Arenan/fryshuset i Stockholm den 20e November med start 19.30 (antagligen går förbandet på då, eller att de öppnar dörrarna då). Som sagt är ju inte The Rev med pga dödsfall :/ Men det ska bli sjukt roligt att se dem!


SKA DU DIT?


Med lite is i magen..

Väljer jag att bli bilägare någon annan dag.
Tack för mig, hörs sen!

Hagfors

Om en timme eller två ska jag dra mig mot Hagfors med mamma och svärfar. Vi ska kolla på en bil till mig. Vi får väl se om det är något att ha. Jag känner iaf att jag behöver en bil när jag bor i Vålberg och jobbar i stan (KD). Så tråkigt annars när jag måste låsa andra med att ta deras bilar osv. Så ja, nu ska jag bannemej ha en bil. Blir ju ingen lyx lyx så inte, bara något som tar mig framåt. Stereo är dock ett måste!

Har varit hos svärföräldrarna en sväng och kollat lite på blocket efter bilar. Fanns inget speciellt (förutom den jag ska kolla på, men vi trodde den va såld först), men tur va så ringde denna killen med bilen upp mamma och sa att den fanns kvar. Om det blir denna lilla bil i Hagfors, återstår att se! Isf får ni veta det senare ikväll!

Önska mig lycka till då.
Och vet ni någon fin, bra billig bil så kan ni ju tipsa mig, är ju som sagt inte säkert att vi köper denna bilen vi ska kolla på nu. Helst ska den finnas i Värmland! Hittade ju en fin för några dagar sedan, den gillade jag. Dock 100 mil härifrån.. Jaha, va bara att glömma det ;)

TTYL.


Dagens Outfit!
Väldigt behagligt måste jag säga.


Undrar..

..hur länge man blir kvar på Nöjes ikväll ja. Igår åkte vi ju hem halv 5 som sagt. Är fortfarande sliten sen igår. Snart är det dags för mer jobb, ikväll börjar jag 21.45. Tydligen ett band idag också, men får hoppas att vi kan hålla skönt tempo och helst utan lång kö så man kan jobba i behaglig takt och ändå ta sig tid för gäster och ge bra service.

Jaja önska oss lycka till ;)


Ett ånger

Jag måste ta tillbaka om att jag tycker att Toy Story 3 är dålig. Jag hade verkligen inte sett hela. Vet inte vad jag sysslade med när jag såg den här hemma, men mycket missade jag iaf :P haha. Filmen är faktiskt ganska.. eller nej, riktigt bra :)
(jag och älskling såg den ju i Stockholm)



Det va dock inte allt för mycket effekter.. ja inga alls i filmen just för 3D förutom att texten såg ut att va i luften och ja sen att det va som en vanlig 3D film. Ni som sett effekter på 3d och "vanlig" 3D, vet att effekterna är det som gör det speciellt :) Men det är roligare att se 3D än vanlig.

Men oavsett det är 3D eller vanlig så får filmen iaf..


Åh herregud..

Har äntligen orkat ta mig ur sängen. Jobbade till typ 04.30 igår. Kan säga att jag har en fin träningsvärk idag från allt spring och bärande igår. Det va mycket folk inne i huset igår. Så igår va en dag som man ska jobba på. Det blir nyttigt på alla sätt och vis. Jag ser det lite som en träning för mig, just för allt spring och sånt. Och dagar som idag, då känner man verkligen att man kämpade igår, det är skönt :) Då kan man ju ta lite ostbågar senare med gott samvete ;) hehe.

Jag funderar nu på vad jag ska käka. Måste ha upp energin lite för senare blir det jobb igen... BAAH! Men jag tror jag ska sitta i kassan? Funderar ändå på att ställa mig i garderoben så jag får röra på mig, gillar att röra på mig så man får lite träning. Bra för ben och armar.

Brukar ni träna? Isf, vad?



Nöjesfabriken!

Ikväll kör vi på hårt! Mange och en till artist kommer fylla vår kväll på Nöjesfabriken. Rockbaren är snygg och nybyggd! Ikväll kör vi dessutom gratis inträde och 18 i dörren (just för att studenterna inte fått sina kort ännu). Så är du över eller under 20, ikväll spelar det ingen roll!

Kom in till oss på Nöjesfabriken och gör kvällen fantastisk med oss!



Vi ses väl ikväll?


11.11



Jobb från 14.00 - 18.00 och sedan 19.00 - (ca) 03.00.
Välkommen jobbdag.

Jag undrar..

.. vart fan mina sådana här skor har tagit vägen?? :O



Suttit och kollat igenom min blogg lite. Jag dör av skratt av vissa inlägg. Fanns ett inlägg där jag avslutade meningarna med ordet "då".. ja i 8 fall av 10. Haha va fan? Skrev i ett annat inlägg om hur arg jag va på min älskling, i nästa inlägg va allt så himla bra och jag va så kär.. haha :D Taskigt humör man hade förr så man inte ens orkade hålla tyst om det i bloggen. Men vem vet. Om 3 år kanske jag sitter och läser detta och skrattar ;)

Nu ska jag snart sova. Godnatt på er!


OH JA!

Självklart blir det Avenged Sevenfold i november!!!



(Dock utan Rev - r.i.p.)

LIIIIITE gött det ska bli att se dem :)


Hur gött är det inte med en varm dusch när man fryser?

Sitter hemma i soffan nu och funderar på att kolla på någon film eller kanske lite mer av Sex And The City. Det är ju Simpsons på tvn också, och även det funkar ju. Men är nog mest film sugen.

Det tråkiga är ju att man har sett alla filmer typ. Inte alla men de man har. De jag inte sett har jag ingen större lust att se just nu heller. Jag och älskling kollade på Vampyrer suger igår, ibörjan skrattade vi as mycket, då va det verkligen sjuk humor. Den va ju rolig sen med men det blev mer lame humor och ja.. Lame är alltid lame :P Men 3 av 5 kan väl filmen få.

Kul att det är en parodi på Twilight filmerna som (nästan) varenda tjej är besatt av. Alla utom jag, för jag har inte sett dom :P Min kära vän Josefine A. tycker att jag borde se dem och jag ska väl göra det, någon gång. Jag har dock inte haft någon ork till det ännu. Sen förstår jag inte hur de kan tycka killarna i filmerna är snygga.. hmm? Kanske bara jag, men jag tycker inte de är något att hänga i julgranen, alls! Det måste nästan vara deras roller som gör dem så attraktiva i tjejers ögon. Vad tror ni?

Nyduschad och i mjukisarna ska jag nu leta upp någon film! Kan förresten visa vilken parfym hjärtat köpte till mig i sthlm.

Jag fick en i märket TOMMY, och den heter tommy girl


Jag köpte mig även en grå tröja med svarta dödskallar på och lite annat smått. Tröjan va lite tunn (om jag jämför med en tjocklek jag vill ha på tröjorna i vinter) men mysig och fin! Bild på den får ni se imorgon förhoppningsvis. 

Fått hem det jag beställde från Nelly förra veckan, så jag hämtade ut det igår. Den tunna tröjan va ju självklart "för"stor men de va ju för att jag beställde den i M/L. Härlig va den, så den behåller jag! Den gråa, stickade tröjan va det XS på men alldeles för stor, så den ska skickas tillbaka imorgon. Detta med tjocka tröjor är då inte lätt.

Tips på fina tjocka tröjor till bra pris?
Lägg in en kommentar om det isf :)

Men nu ska jag som sagt leta upp en film. Ikväll blir det mer Sons Of Anarchy, yeeeey :D
TTYL.


I'm up and i'm going to town.

Blir hämtad av mamma strax. Då ska vi iväg och luncha och efter det ska jag upp till Herrhagen och Josefin K hjärtat och hjälpa till lite i hennes nya lägenhet, innan det blir jobb för min del :) Ska även fixa en liten överraskning till henne på vägen in. Bara en liten, men förmodligen väldigt uppskattad!

Nu ska jag göra mig helt klar för mamma är nog här vilken minut som helst. Får se om jag kanske ser älskling här ute också :)

TTYL, bye :)


Bänkad framför tvn för nu är det final!



SPÄNNANDE!! ;)

Blir vansinnig!!!

NEJ DE BLIR JAG INTE MEN ÄR JÄKLIGT TRÖTT PÅ GETINGAR. DE FÅR GÄRNA TA VINTERN NU.

Instant Karma

Nyss käkat så nu är jag mätt och belåten. Tänkte jag skulle fixa ett ansikte också innan Johanna anländer hit. Kanske att lilla E är med också om inte Adde är hemma med honom :) Gud va tiden går fort förresten. Lillen är redan 3 veckor gammal. Och ja om 5 dagar åker Cazzie in för snitt, så dår får hon sin lilla prinsessa också. Nästan bara 1 månad kvar tills tuva kommer också.. Ja tiden rullar och mer och mer folk föder barn bannemej, hehe :) Mysigt!

Men nu ska jag fortsätta lyssna på lite musik och göra mig helt klar.
Vi hörs ikväll efter jobbet!


Another hero - another mindless crime.
Behind the curtain, in the pantomime.
Hold the line!
Does anybody want to take it anymore?

Dammmdiiidammm..


Problem. (inte längre)

Ja, jag har ett jädrans problem just nu, men kanske kanske att det löser sig inom några minuter, hoppas det iaf. Enda dagen som blir i kläm och det är klart att det ska krångla. Väldigt tröttsamt.

Men jag ska väl ta och klä på mig och dra upp håret i en knut eller fläta så har man ett problem mindre sen. Gaaahh, aldrig mer detta nu när det är en bil till på ingång. Dock inte min, men jag kan ha den när som helst tack vare min söta mammi. Jag skaaa köpa en egen bil. Men först vill jag se till att ha full koll och kontroll över min ekonomi! Nåjaa, får fixa mig litte nu och dra sen.

Fick sms av Johanna nu och hon hämtar mig!
Åh du är guld värd gumman! ♥



Måste sticka nu! Vi hörs sen :)


Soffläge

Har för en stundsedan gosat med älskling i sängen framför bra ansvitt av säsong två av Sons Of Anarchy. ÄLSKAR DET! Vi blev väldigt glada när vi kom hem förut och såg att den låg i brevlådan :)

Våra dagar i sthlm har varit jätteroliga och väldigt mysiga faktiskt :) Lite jobb blandat med nöje. Jag måste säga att det va otroligt roligt att va på en Hammarby match med hjärtat. Det va en rolig upplevelse! Vi har myst på bio, skrattat, kramats mycket. Hans små gester har blivit stora i mitt hjärta. Hans sätt att pussa på mig, ta min hand på stan, kramat om mig, hållt om mig framför film.. Ja han är den jag vill göra allt för :) Snooosi ♥ Är otroligt lycklig med honom.

Jag filmade endel av matchen och bajens roliga klack när de sjöng och skrek, haha skitkul :) Mötena får ni inte veta något om ännu ;) Men det kommer!

Det blev ingen mer shopping idag heller. Hittade en långklänning som jag va sugen på men jag är ute efter en annan sak och lägger hellre pengarna på det :)

Nu ska jag kolla lite mer tv och sedan krypa ner i sängen och sova. Imorgon ska jag upp och städa lite tänkte ja innan jag drar till jobbet. Ska även försöka börja gå ut och gå innan jobbet om dagarna. Kanske inte varje dag men några dagar i veckan. Skönt att röra på sig :)




Godnatt :)


RSS 2.0