Min lilla TSvårt.

Jag har svårt att förstå vad meningen med vissa saker är. Ja du måste nå botten för att kunna förstå och uppskatta lycka osv osv.. Men när du når lyckan då? Varför tas den bort, eller varför finns den inte där till 100%... ? Besvikelse, förståelse, ledsamheter, agg... Blä för allt säger ja om det! 


/ Linda som bara ville skriva av sig lite..


3 klick


En lat-bild printad från instagram ✌️

Just ja, lite bilder från idag också!

Älskade små vilda liv ❤️
Tyra och hennes kompis Levi idag :)

I miss him

Godnatt!
Kom nu John blund ...
🙏
Kunde nog inte sagt de bättre själv
Kick, ja va finns det att säga? Som denna "Jimmy" fint beskriver så är kick ett fjortisband, alltid varit. Jag och Elena skulle väl göra ett försök med att komma ifrån den biten när vi släppte låten I Dont Wanna Be Your Girl, som gjorde att vi fick kontrakt i new york. Jag blev gravid samma år och musiken lades på hyllan. 

Nu har alltså kick startats igen fast med nya ansikten. Lite B om ni frågar mig då jag anser att kick är med mig och elena / Ellen. Men men, jag gråter inga tårar över det. Jag har gjort mitt val och det är jag nöjd över. 

Om musiken kommer upp igen vet jag inte, om den gör det så är det inte med kick, och heller inte någon fjortisdänga. Jag säger inte att fjortispop och allt vad det är behöver vara något negativt, inte alls. Jag hade så sjukt kul genom åren, träffade fantastiska människor, både kända och okända, MEN jag känner att ja är för gammal för att gå runt och va en fjortispop-b-stjärna. Då är jag hellre något annat B, om vi måste sätta en bokstav på de. Men jo klart vi måste, vi bor ju i Sverige och här är de svårt för folk att glädjas åt andra. Aa även jag är sån ibland, även om jag faktiskt lärt mig ganska bra nu att strunta i annat och andra och bry mig om mitt eget. Tro mig, har fullt upp på den fronten ;) 

Nya kick får lycka till, men originalet är vi, L E E. Min åsikt, b, fjortis eller inte. Punkt. 👍
Jobb,

Lite av vad mitt liv är just nu, jobb jobb jobb, men jag gillar ju att jobba så! 👍 men nu längtar jag massa till imorgon kväll då det väntas mys med världens bästa tjej, mitt ljus, mitt liv TYRA ☺️💖

Godnatt! 
Godnatt!

Dags att sova! Mycket har hänt, eller mkt men lite har hänt iaf i mitt lilla liv. Men mer om det någon annan dag! Ha en fortsatt trevlig helg. Nu stänger ja ögonen, min jobbhelg fortsätter imorgon 👍
RSS 2.0