Får jag behålla dig?

Varmt ute och det är hett. Hett på olika sätt. Folk klär av sig mer, snygga tatueringar tittar fram. söta små kjolarna åker på. Ja, vi gillar värmen. Om några veckor åker jag antagligen till Malta. Ska bli så otroligt skönt. Få rensa tankarna och träffa annat folk. Inte för att jag inte gillar mina vänner. Men behöver byta miljö för en stund. Rensa bort känslor som ska lämna mitt hjärta för gott. För att jag på något sätt ska kunna gå vidare med mitt liv som jag ska leva.

Idag Har jag varit hos min moster och firat mors dag. Fick underbart god jordgubbstårta. Gosade och lekte i sanden men Emelie. Satt och ropade på Johannas kille Adde hela tiden men hon vågar inte va nära han så mycket. Hur blyg som helst för honom. Haha hon är så söt den lille ungen. Skönt att va där borta idag, Lena har nästan alltid någon sann historia att berätta, och självklart idag. Så blev endel skratt! Underbart eftersom jag blev en anings förbannad inatt när det bara finns saker i fickor hela tiden som bara kommer fram hela tiden. Dumta o lägga allt på bordet på en gång och låta mig få veta allt så det blir lättare för mig att vinka och gå.. För jag vet. När jag väl gått, går jag inte tillbaka.

Va och shoppade med mamma i torsdags. Då kom ju den speciel designade t-shirten in som är designad av Bill och Tom Kaulitz. Självklart köpte jag en sån, med text "Rock hard     -     Fuck safe" . Jag fick även med mig ett par jeans och ett linne hem. Idag har jag köpt två filmer, gamla, Hittade Casper. Den har jag haft men är borta. Casper filmen är ju så fruktansvärt mysig så den va en självklarhet. Köpte även filmen Tonårsliv , med Lindsay Lohan i huvudrollen. Den är en gammal tjej film. Kanske dålig vem vet. Men jag har aldirg sett den så den fick bli med hem också. Köpte ju mer filmer för några dagarsen. Fortfarande inte sett en av dom. Tror att den är bra...

Pratade om tatueringar tidigare. Planerar tre st nu. Kommer bli hur nice som helst :) I loooove tatueringar. Speciellt på en vacker pojk. Finns det något finare? Nej nej.


Finns det någon bra där ute?
Tvivlar på det....
Ooooooont jävla faaaaan....



Attentionwhore!

Maybe I am... men har du någon aning om hur ont detta gör? Har aldrig varit med om värre smärta.....

Minnen finns överallt.. Vart man än vänder sig så finns personen där... När kan man sluta se så? När kan man sluta sakna någon som betytt något av det absolut mesta man kan betyda hos någon? Säg mig den som vet..............


Jag mår dåligt!

Bläääää... dra täcket över huvet en timme till vore ju?
Mjäääk. Släck solen en timme, zzZzZZz




Lina, min stjärna.

Henne ska jag träffa snart. Hon är på stan nu och käkar glass den jäveln! Yammi. Men jag fick iaf min pizza igår tjock som jag är ;) Haha. Nej nu blir det en cigg och göra mig iordning för att sen kidnappa min lille tös. Blir kul de! Som vi har längtat ;) haha.

Ellen, kom ihåg nu då att står det förhyrda platser 7-18, så är det 7.00 - 18.00 och inte plats 7 till 18. Så det spelar ingen roll om du står på plats 73 ;) Hahah, så jävla rolig är du! Lite synd om dig för p-boten faktiskt men fy fan vilken grej att berätta för barnbarnen ;) hahaha.  jag och Lina gillar!

Ni har väl inte missat nya musikvideoon?
(se inlägget nedanför)





Release för videon: KICK - Ge Mig Lite Mer!

Nu har den äntligen kommit! Videon vi alla väntat på ;) Jag iaf :D Länka och sprid den, det är uppskattat!! Ge mig lite mer är alltså min och ellen - KICK's nya låt! Hoppas att ni tycker om den!!

För att dela den på facebook, tryck HÄR!
Uppskattar för allt stöd vi kan få!

För er som vill lägga upp videon i er blogg, lägg in koden: <object width="480" height="295"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/MtisD6_z_WE&hl=sv&fs=1&rel=0&hd=1%22%3E%3C/param%3E%3Cparam name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/MtisD6_z_WE&hl=sv&fs=1&rel=0&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="295"></embed></object>


Men nu, videon :) Som sagt, hoppas ni tycker om den!


KICK - GE MIG LITE MER!



 







Videosläpp om ca 1 timma!

Kl 00.00 släpps alltså KICK's nya video till nya låten Ge Mig Lite Mer! Missa inte detta!! Videon läggs upp här och på fler bloggar och ställen på internet. Så håll koll och sprid den gärna när den släppts!!


SEEEE YA SOOOON!!!






Kommentarer som försvann!

Jaaa, jag tror att jag nyligen fick förslag på vad jag skulle hitta på, men i samma veva råkade jag ta bort fel inlägg så även kommentarerna försvann. Vad ska man hitta på?




Om det är fint väder!

Frågan är bara vad man ska hitta på?




Kiss my lips

Halvligger i mig säng. Helt slut efter en dag med upp och nedgångar. Har alltså varit i Nyköping och tävlat i SM. Efter många nedgångar, tävlade vi oss till en 8:e plats. Vi är nöjda och stolta äver att ligga 8:e bäst i sverige i vår grupp och 2:a bäst i vårt distrikt. Vi har haft två skadade på ca 1 vecka. Det tråkiga var att Tirra stukade sin fot ca 30 min innan vi skulle tävla. Så mycket gick bort osv men vi gjorde vårt bästa och fick bättre placering än väntat! :) Tjejer, jag är stolta över er, över oss!

Jag funderar på om jag ska se någon film innan man ska sova kanske. Är sugen på något. Oboy tror ja. Coco pops med mjölk? Popcorn? Nää, inget kanske. Buhu. Jag är trött men inte sov trött. Kom till mig hun? Nej nu ska jag nog sätta på den där filmen. Vilken det nu blir. aaah jag är bara flumm känner ja :P Naaajt då.




Latar mig i min säng och det är underbart!

Igår satt jag hemma till typ 01.oo sen kom christian och co. och hämtade mig
. Blev lite bil och så. Åkte till någon fest i skåre typ. Va väl inte allt för kul för de va typ inge folk där. Jag tyckte mest de bara va drygt och ville åka. När vi väl åkte fick jag höra på skitmusik ist :p Haha nejdå de va helt okej.

När jag kom hem ramlade jag in i sängen. Va trött som en liten gås. Va skönt att kurra ner sig under täcket vill ja lova. Och ville då inte gå upp idag men duktig som jag va blev det upp o göra mat. Gott va det. Nej nu ska jag hoppa i lite myskläder för att sen åka med mamma och handla lite. Ah, igår shoppade vi. fick med mig en riktigt snygg/söt tröja från barnavdelningen på kappahl. (Haha jaaa Johanna jag vet :P)

Imorgon bär det av till nyköping för att tävla i SM :D
Bebis ska med också. Kul de :)


(Ja jag såg att jag stavat fel på kappahl. gick lite snabbt)




I'm cold and alone in my bed.

Jag fryser så jävla mycket. Inte så kul faktiskt. Vill inte bli sjuk nu ju. SM på söndag juuu! Idag  på träningen va vi rätt lata. Eller ja, vi fick endel gjort men känns som man övertränar. Men vi får väl se. Vi räknar inte med något alls. Vi tycker bara det ska bli så sjukt kul att tävla på söndag. Det är det vi älskar!

Igår va det som sagt releasefest. Va trevligt tycker jag! Fick en så gullig nalle som det stod Someone special på, av krikke, nina och rolf. Hur söt som hellst! Fick även en nyckelring med ett K på. Gulligullit. Blev jätteglad när Krikke kom fram och gav mig deeen kramen och gav mig ett paket och efter kommer nina och gav mig en go kram :) Fick lite blommor o så också sen inne på Blå av min farmor. Vill säga tack igen till er som kom. Jättehärligt att ni kunde komma!

På dagen igår innan fixade jag och ellen lite inför kvällen. Sprang runt lite på stan iväntan på att affären skulle öppna där vi hyrde mic osv. Ellen fick sin efterlängtade munk och lite godis. Gick och pratade lite med Krikke's mormor jag. Hon satt på torget så jag kilade fram. Hon va lika go och rolig som vanligt :) hehe.

Nu ska jag ta mig en macka, kolla klart på 2½ men, sen ska jag sätta på en film och försöka sova.





              

Touch my tears with your lips..

Nattlåten.. I fucking love it.. Allt lossnar nu. All stress.. allt som varit.. all skit.. Nu bryter endel av det hela ut.. Det känns skönt..







Discocrew - Husvagn

Nu har mitt galna och fruktansvärt roliga kompisgäng gjort en ny låt och ny video! Så missa nu inte att titta på de tre galna grabbarna och Rebeccas nya heta stil! Hope you like it!






Nu blir det sängen för mig. Har massa saker att fixa imorgon innan festen. Och nu är även min älskling Ellen i Karlstad. Henne hämtar jag upp imorgon! Najt då.



Tuttar tuttar tuttar..

Japp. snackat om bröst igen. Men denna gången va det inte jag som tog upp det. Det ni ;)
Men jo jag har funderat länge nu på om man ska opperera brösten. Folk har frågat om jag skulle skämmas för det, eller om jag inte skulle ångra mig osv osv. Varför skulle jag skämmas för det när det är ngt som gör att jag skulle må bättre av det? Och jag skulle väl inte skämmas inför min familj som ska va mitt störtsa stöd? Klagar dom bara på mig är det väl deras och inte mitt problem. Ångra sig kan väl alla men jag är säker på att jag vill göra det så det ska inte va några problem. Men men nog om bröst :P

Sitter här med en pissemiss i knät. Helt utslagen är hon tösen min. Men uuh va dom har bråkat idag. (ha två) Dom skriker, bråkar, springer överallt, klättrar i gardinerna, haha Jag har ingen aning om vad som flög i dom förut :P Dom är så ibland mina töser.

Nej nu måste jag käka och fixa iordning lite här och så. Ska möta upp Lina vid 16.oo tiden. Ska planera det sista inför imorgon. Blir nog bra! :)

Nostalgi är bra ibland....



It feels good not to fight...



Ingen ska sakna det du gör..

Jag drömde inatt att jag sjöng denna låten. Och när jag inte sjäng den så va den med mig ändå som om en radio som följde med mig vart jag än gick. Nu får jag den inte ur huvet, så jag testar att lyssna på den ett antal ggr så jag tröttnar. har testat att lyssna på annat men denna låten ploppar upp hela tiden. Så får väl se hur detta ska gå :P Men varför drömmer jag om denna låten för?  Varför just "ingen vill veta vart du köpt din tröja"? haha knepigt det där med drömmar ibland.




Nu ska jag åka hem till mormor och käka mat för att sen dra mig vidare till träningen. Vad vi är duktiga som tränar så mycket ;) Men det är ju behövlkigt nu och speciellt eftersom Jossan fått hoppa in ist för vår skadade Iza. De behöver josefine träna upp sig lite och få allt att sitta tills på söndag. Tror nog att jag och fler även längtar tills på onsdag. Vet inte varför men ska bli kul o se vad folk tycker om nya videon :P Speciellt när det är nytt sound och nytt "omslag" på mig och Ellen :P Kunde ju dock inte ha min underbara korsett för den sprack i blixtlåset 10 min innan inspelning. Då blev jag inte glad :P Men nu måste jag åka.




Planer och fix med Lina

Idag har jag tränat med mina brudar. Tycker synd om min kära Iza som inte kan va med stackarn. Men hon fick komma och bossa lite idag. Alltid lika kul när hon ska bossa runt på oss. Brukar väl inte alltid va en lyckad sak men hon försöker ju iaf ;) Så tråkigt att jag missar träningen på onsdag också :( får se om jag hinner dit ngn timme kanske!

Nu blev jag på dåligt humör också. idioter finns det fanimej. Usch. Men skit i räääää...

Planerat inför releasefesten. Lina ska hjälpa till på tisdag. Hon kom ju på en smart idé tycker jag. Så hon och jag ska planera lite med det. Får se om Ellen kommer på tisdag eller onsdag. Kommer hon på tisdag så förbereder jag henne på det då, om hon kommer på onsdag får det bli en snabb genomgång på idén som då faktiskt ska sättas i verk. Får se vad det blir av det hela. Kvällen ska ju handla om musik. Ellen har ju lite att träna in också. Eller ja. Texten kan hon men ska köra fest akustisk. Ganska skön faktiskt. Så vi får väl se hur det kommer bli.


Blir nog stooor tatuering efter sommaren också. Eller kanske under sommaren? Vem vet. Vi får väl se. Smartast att göra den efter kanske. Men som sagt. Vi får väl se. Är iaf nöjd med de val jag ska. En tatuering är två kan man säga. Men räknar den som en så jag vet att jag har två klara för vad jag ska göra. Tre egentligen men vet ej plaseringen på den tredje. Märks, ska börja på ryggen iaf vet ja. Kommer nog bli nice de jag planerat. Men väldigt dyrt :S Mycket detaljer osv. Men det är det värt!

I walk away.. You don't even know whem I'm gone.
I have to let me love again.




Jag undrar om du..



Ett inlägg för dom som inte finner det de söker, eller för de som hittar det de söker men inte kan få det. Folk som tror att man är lindat runt ett lillfinger (som en sa) Jag har tänkt och neeej. Det finns inte. Jag är inte där. Jag kommer inte va där. Jag finns inte där!! Åh, jag är trött.

Min gosis myser med mig här. (min katt med andra ord, en utav dom) Hon har blivit mammasjuk min Kitty. Min lilla bebis det. Har jobbat idag. Sen blev det till suck och träffa shippe, markus, blom, tina, anette osv. Trevligt va det. Men sängen? najt..




Trams!

Ja just nu sitter jag hemma i sängen och kollar på Trams filmer.  Haha dom killarna är fan inte dåliga alltså. Väldigt roliga! :) Förut då. Va hemma och slöa efter träningen. Tänkte att jag skulle göra något men blev allt mer trött så funderade starkt på att va hemma bara. Men så snackade jag med Lina o dom skulle ut så jag hakade på dom. Nykter va jag dock. Körde ju. Så va inne på arena en stund. Va inge kul alls, men Lina och dom skulle in dit så. Snackade iaf med JK efter en stund och han satt på ankan med shippe o co. Väl där inne så va det ett live band. Hur bra som helst. Go musik och roligt sällskap. Har lite dåligt samvete för att jag drog från Lajna men hon klarade sig allt med sina kompisar och en bartender :P haha. Träffa ju min älskade lilla Josefin på ankan också. I vanlig ordning va hon i full fart överallt. Vilka danser hon bjöd på. Ojojoj :P haha. Imorgon har jag massa jag vill prata med henne om o se hur många gånger jag får höra "neeej jag vill inte prata om det haha" Haha, så jävla rolig :P

Satt på msn och snackade med Nina förut en stund med, innan jag drog ut. Va kul de. Saknar morsan :P Hon är så go så! Så roligt att hon och Rolf kommer på onsdag!

Nej nu ska jag snosa ner mig under mitt täcke och se klart på Trams Live. Efter det ska jag nog glo lite tatueringar innan ögonen ska slås igen. Om jag orkar. Träffa Lars på Ankan också. Ska gå in till han någon dag tänkte ja och snacka lite tatueringar. Ska se om han kanske ska skissa upp något åt mig. Får ta med mig lite bilder och visa lite idéer osv. Gött ändå att få uppritat från skräääääätsch. Oh ja.


ooooooold pic,
miss you cute stupidooooo..




Plain White T's

Jadu, vad ska man säga? Har inte så mycket kvar att säga faktiskt. Jag låter låtarna föra min talan i två olika budskap. Ungefär så jag känner. Jag vet varken ut eller in. Bläää. Här kommer två jävligt bra låtar med P W T's.




Yes... I still have something for you..



Jag är faktiskt riktigt hungrig. Brukar inte bli så hungrig vid den här tiden. Maaat. Ge mig!! Skulle kanske åkt till norge och jobba på söndag men nu ser det ut som det inte blir något. Hur tråkigt är inte det då? Hade varit bra pengar. Men jag ser det posetovt. Jag har träning och det är viktgt. Fan börjar bli lite nervös ang programet och att man ska lära sig det. Det är 4-5 träningar kvar bara om vi inte få in någon mer. Måste vi få!! Allt ska sitta perfekt. Plus att lite går bort för mig på träningen på onsdag för då är det ju releasefest. Och kom ihåg gott folk, Gästlista är vad som gäller. Så får ni inget sms eller liknande så står ni inte på listan. Vi har ett gränsat antal för hur många vi kan bjuda in på Blå så vi försöker få mer er så gott vi kan. Nu ska jag laga mat, insett att den inte lagar sig själv nu. Men vaaaad ska man göra?

Någon som har tips om jobb?




Finns det ens ord för hur sårad man kan känna sig?

Raderat...........







Hope you're happy now.....





Onsdagen är redan här.

Kändes som det nyss va söndag. Träning idag igen. Skönt som fan de. Har lite att se fram emot nu. Det är bara 11 dagar kvar till SM och en vecka kvar till releasefesten för nya singeln Ge mig lite mer. Ska bli skitkul faktiskt. Är fullt upp med att skirva lista på vilka som ska komma osv. Hoppas det blir en lyckad kväll :) Jag vet inte exakt ännu hur kvällen kommer se ut. På Blå vet jag att det blir Drink, mat, video visning och annat smått och gott.

Nu har min kära Ida kommit hem från USA också. 6 hela veckor har hon varit borta. När jag vaknade förut hade jag ett sms från henne sötnosen. Glad blev jag för de :) Söt som tänker på mig! :) Vill höra allt från hennes resa, men får bli ikväll för hon sitter på bussen till jkpn nu.

Nytt skivkontrakt ska ju signas med oss också. Denna gången blir vi signade på Warner. Jag tycker det är jättekul. Mitt andra skivkontakt :) Detta blir ju Ellens första så henne får man gratta ordentligt :) Jag fick mig ju en shoppingrunda med mamma som grattis. Det va skoj det :) Även Tack till pappa som gav mig lite under shoppingen. Som jag skrev tidigare i ett inlägg så blev det 2 par skor, 2 klänningar m.m. En klänning ska jag nog ha på releasefesten. Den va söt och inte alls något jag brukar använda, och det är det som blir lite kul. Färgen på klänningen är dessutom.. ja vad ska man säga. Grön/blå? Ah typ. Mamma tyckte verkligen att jags kulle köpa den. Och jag menar 198:- är inte farligt alls så den fick bli med hem. Nej, nu ska jag äta mat.




You're the love of my life

With all my heart..



Love of my life, you've hurt me
You've broken my heart and now you leave me
Love of my life, can't you see
Bring it back, bring it back
Don't take it away from me
Because you don't know what it means to me

Love of my life, don't leave me
You taken my love you now desert me
Love of my life can't you see
Bring it back, bring it back
Don't take it away from me
Because you don't know what it means to me

You will remember when this is flown over
And everything's all by the way
When I grow older I will be there at your side
To remind you how I still love you
I still love you

Back, hurry back
Please bring it back home to me
Because you don't know what it means to me
Love of my life
Love of my life








Jag älskar min säng!

Men jag är trött på att drömma skitdrömmar! åt helvete med dom. Har suttit i min säng ett antal timmar nu. Först satt jag och fixade lite med färger o sånt jag ville ha i min blogg. Sen kom vi på att vi skulle göra om Jennys blogg med, så det blev. Nu när jag och Jenny tjatat fram o tillbaka med manne så är det klar. Tills vidare iaf ;) Den 30:e drar ungen till Sunny Beach också. Tråkigt gött att åka till värmen då. Men om vi ska iväg o spela där nere så träffar man ju henne där nere. Då lär väl hon blivit neger så kommer vi ner som ett gäng lik :P haha.

Jag börjar bli trött faktiskt. Ska försöka lägga mig innan kl 4-5 idag. Men har svårt för att somna ibland. Löser sig. Från det ena till det andra stod jag och tränade här hemma igår på cheerprogrammet. Fortfarande lite som är lite osäkert men det sätter jag imorgon på träningen. Gött att vi ändå tränar 4 dagar denna veckan. Nästa söndag är det ju time för SM. Då kör vi brudar!

Im fucking in love i den här bilden, ååh vill tatuera mig!
OCH beställa kläder :P haha.








Ny design klar, och jag är helnöjd!

Ja, denna gillade jag. Blev en M.M skalle också. Tycker det ser jättebra ut! Tack så mycket manne för designen. Jätte snällt och bra.

Nu har jag käkat. Mätt som en Linda som nyss har käkat? joo.. Sitter och kollar lite tatueringar. Vet ju exakt hur jag vill ha men måste få det uppritat. En till (som är två) vill jag cokså ha men är osäker på om jag kommer ångra mig. Fast det är jäkligt snyggt men många har det. men men vi får väl se vad det blir. Vore ju ändå.

Nej nu ska jag lägga mig och glo på tv en stund tror ja. Får se om man hittar på något sen kanske. Ska ta mig en lång och skön dusch iaf. Sällskap vore. Oh jaaa.. Från det ena till det andra rakade vi av allt hår på krikke igår typ. Han har litte kvar men inte mkt. Blev en kort mohikan på han. Han passar ju fan i allt den där gossen.






Ny design

Ja nu är en ny design på bloggen på g. En kompis hade tråkigt och ville göra en design till mig. Tackar man ju inte nej till. Ska bli kul o se hur resultatet blir. Är typ fria händer. Har sagt att jag vill ha både mörka och ljusa färger, Sen får vi se hur det blir. Jag kommer väl vilja pilla lite i det säkert som vanligt. Så typiskt mig även om jag tycker något är bra. Men vi ska ju va nöjda båda två tycker ja ;P haha. Blir nog super. Har sagt att jag vill ha lite skallar i det så.. We'll see we'll seeeee..

Fan va jag vill tatuera mig massa nu och beställa massa kläder jag blivit kär i. Får bli längrefram men faan va sugen jag är på o få allt fixat nu nu nu!!!!!!!




Nostalgi-plutt.

Låten alla hörde när dom va små, låten alla dansade till på disco när den kom ut som cover för ett band med ett "uppoppat sound".
Orginalet är ju the shit om jag får säga det själv. Låten är faktiskt än idag fruktansvärt bra. Nu hittade jag tyvärr inte hela låten med video. Finns massvis av live versioner, men det får bli denna. Njut människor! Oh jaa...




Låg och kollade på Tramsgängets uppsättning Efter Plugget igår, som är gjord av Jonatan Blom Ramel (en i tramsgänget) Den va galet rolig och helt underbar att se på. Den vill jag se igen snaaart! Men först har jag ytterligare en av deras filmer att se på. Den heter Trams - Live. Ska bli jäkligt kul o se den cokså :P Haha, alltså jag låg för mig själv igår och skratta som en idiot :P Haha. Ah nej, känner du mig, så be mig om att se filmerna med er. Fy fan va roliga!






Ett telefonsamtal från Cypern.

Från mitt offer Elena. Hon har ringt mig i två dagar typ. Jag har inte svarat. Jag trodde det va någon skit som skulle ringa och ta alla mina pengar typ. En liten skit va det som ringde, men en omtyckt sådan. Saknar henne massa. Hörde att hennes familj skulle hälsa på den 1:a juni. Kul för henne. Jag blev väldigt glad när jag insåg att det va hon som ringde. Eller insåg, hon skrev ett sms till mig att offret borde svara när hon ringer från cypern :P

Försökte ringa Lina förut. Tyckte man fick väldigt konstiga signaler i örat. Det va ju inte så konstigt då jag fick ett sms strax efter att hon va i London. Det hade jag ju glömt bort. Booring. Hon får komma hem nu. Eller köpa en väldigt fin present till mig!! Bara att välja!!! :P haha. Nej men tror inte hon skulle vara borta alls länge. Tur för henne ;)

Imorgon ska jag försöka ta mig upp i tid tänkte jag. Ska nog leka med Ellen imorgon med. Hon sliter sig från Jesper en stund och det tycker jag bannemej är bra. Jag vill väl också få lite tid med tösen medans hon ändå är här :) Måste kolla mer jobb också. Är ju inte direkt lätt att hitta något lämpligt jobb måste jag säga :s Vill kanske börja läsa igen men dom har ju inte allt jag vill gå i Karlstad. Vet inte om jag är så sugen på att flytta för att plugga. Men vi får väl se vad det blir. Skulle va gött och bara hitta och få ett jobb nu o tjäna pengar osv. Flytta är ju något jag vill men att va utan jobb är ju ett stort hinder. Ganska logiskt kanske. Men men. Blir att bra. Nattsmörgås får nog bli. Inte ätit alls mycket idag. Nej jag vet det är inte bra att äta på nätterna. Kolla mitt careface.. (och linas, ja-vet-vad-du-gjorde-på-toan-frilla. hehe)








Grissugga.

Idag har jag varit i vålberg, stan och vålberg. Jag och krikke åkte till pappa runt 23.30 tiden. Vi va väl tillbaka till hans hus för ca 30 min sen. Alltså runt. 03.00 tiden. Har skrattat väldigt mycket hos pappa. Vi satte oss och snacka i datarummet, slutade med att det blev som en gissningslek att komma på namnet på banden på de låtar pappa spelade för oss. Krikke tog ju de flesta om man säger så. Satt sen och snackade jobb och jag vet inte allt. Kan ju säga att det hela slutade med skratt och pinsamheter tycker jag. Så kan det gå.

Nu är jag trött. Skulle va gött och sova. Från det ena till det andra har jag en jävla träningsvärk efter träningen i onsdags. Imorgon är det dags igen :D Missade träningen idag. Det gillar jag inte. Plus att jag har sterion så de andra gillade nog inte heller att jag missade den. Men imorgon brudar då jävlar :) Är riktigt roligt att träna och imorgon är det 2 veckor exakt tills vi ska tävla i SM. Ska bli hur kul som hellst och då får jag träffa min underbara Dessireé/Nathalie. Hur bra som helst. 

Nej nu ska jag krypa ner i sängen. Vid din sida är på tv. Den är feeeeettt nice :p hah.






Lina Noleryd gör intrång

jag måste bara få känna på hur det är att skriva i en blogg igen. så fruktansvärt länge sen jag skrev blogg.. efter mi flytt o allt så orkade jag inte ta upp bloggandet igen för det tog sån tid innan mitt internet fixade sig och  nu har jag inte tid längre för det är så sjukt ymycket i skolan o i dansen. (UNDER YTAN PRÄMIER SNART!) smygreklam i lindas blogg- bra där!

Men men, här sitter jag o linda och gör oss iordning för att ta oss en tur nere på stan o bara kolla läget på alla fulla goa människor som är ute o roar sig! blir tidig kväll för mig o linda agerar chafför åt kusin vitamin!

Nu ska jag göra min gurka, Linda Rangfeldt sällskap igen och snart gör vi staden osäker i nyktert tillstånd (om det nu går? ) men lyckas vi inte idag looovar jag att vi gör det imorgon, inte fullt så nyktra dock..

Ha en bra kväll allihopa.

Elena Renhult, vi saknar dej ditt offer, Muppen och Spåttis (kärt barn har många namn)




"Bananen"


Can you tell me softly...

Här är två brudar som tycker förtjänar lite uppmärksamhet. (som om de inte redan fått det) Det är den ryska gruppen TaTu. Tycker några av deras låtar är bra faktiskt. Är ju lite nostalgi över dom. Lyssnade lite på dom förr. Vet inte om jag kan kalla det nostalgi men det gör jag nu. All the things she said, all about us & Sacrifice , är tre av de låtar med dom som jag tycker är riktigt bra. Men den låten jag tänkt lägga in heter Loves me not. Tycker den är skön. Blir bättre och bättre.












Jag gör det nästan varje gång.

Så fort jag ska logga in på bloggen så skriver jag väldigt ofta som inloggningsmail   - Blogg.se. bara för att jag sitter och tänker på det eller kanske för att jag nyss skrivit det i sökrutan för internet. hmm ja vem vet.

Nu är jag iaf inloggad och här är jag. Har dock inte så mycket att säga ändå känns det som jag vill skriva av mig lite. Kan skriva lite om va jag sett, och det jag sett är nya videon. Den blev faktiskt väldigt bra tycker jag och de andra som fått tjuvkika lite på den. En helt annan mot videon till fest hos mig. Denna blir, man ska väl inte säga mognare men den känns ändå mognare. Men kan va för den nya låten som inte är lik fest hos mig heller. Nytt sound. Vi trivs.

Ellen är nu i vingåker den busen. Hon sätter upp en musikal på en skola hon jobbar på. Duktig som hon är tror jag det kommer bli väldigt bra. Den vill jag se, så jag tänkte jag skulle gästa dom när den är klar. Kan ju va spännande!

Nej, jag har inte så mycket att säga. Sitter med K på msn och pratar om töjningar.  Är ju dags att jag tar tag och töjer mer nu. Inte gjort det på ett tag. Slö som jag är. Nej jag har faktiskt inte tänkt på det. Dom ska ju inte töjas mer än 10mm. Men det är några mm kvar om man säger så. Men det kommer bli nice. Älskar mina tunnlar jag köpte i sthlm :)







Jag får en tjuvtitt.

åååh va spännande! Nu ska jag dra mig en stund. Iiiiih! :) Hörs sen. ojojoj, jag är sååå nyfiken juuu!!!



Behind the scene jaa... Rökpaus måste man ju få.




Shout to the beautiful.

Vi börjar med Akons nya låt, Sunny Day. Skön den!



Fortsätter med en old, som jag tycker har blivit väldigt skön att lyssna på i christians bil till spelningar osv :P Texten är lovely. Neverstore ft. Lazee (lr tvärtom) med låten - hold on



Och vi avslutar med en låt till hjärtat. Även här är texten gripande. Text är med i klippet. Läs och häng med i låten så fattar ni vad jag menar med en gripande text. Här är alltså gruppen Red med låten Already Over..


Den sliter tag i mitt hjärta och vrider varv. Hoppas du får samma känsla någon gång i ditt liv. av att känna hopplösheten om att stå kvar på samma ställe, men som man trodde man lämnat ett flertal ggr.  jag vaknar upp och inser att jag inte tagit ett steg. Men även stål går att bryta. Även den stål som är lindad runt mina fötter... Allt jag behöver är din hand, eller någon som är stark nog att dra mig därifrån.. Vart är din hand??...







The Holiday

Nu är det film och en nattmacke som gäller. Blev inget äpple. No no. Imorgon ska jag upp och gå ut och gå tror ja. Kan va skönt. Bli mer fit måste man ju. Eller va säger ni?  Najt.



"You're gonna think and wish of me,
when you're no longer in my tomorrow.."   

ganska sött ändå huh... hmm..





"Jag röker inte cigarr, har hänt, men inte min grej att schtekaaaa"

Trodde inte att det skulle vara så svårt att svara mig faktiskt. Men tydligen. Men då vet vi ju vart informationen inte ska få hamna i fortsättningen iaf.

Ska bli hur kul som hellst på fredag vet ni!! Men jag ska bannemej träffa Lina innan fredag. Detta går ju inte. Tycker vi borde hitta på lite hyss. Vad får ni icke veta. Blir ju inge kul då inte. Sitter och snackar med sofie lite på msn faktiskt. Lite kul att man kan vara en lektant. Eller hur sofie? Det ska man väl kunna styra tycker man. Sofie tycker jag är mogen nu. Haha så kul.

Är sugen på något jag. Lagade iaf min och josefins maträtt förut. Vi hittade på något för några år sedan när vi va hos hennes pappa och det fanns "noll" att göra. Uppenbarligen fanns det ju de, för vi kom på något som va jättegott. Idag bytte jag dock ut räkorna mot kräft bitar ist. Blev så gott så. Men nu är jag sugen på något som sagt. En cigg blir sen en liten kort vistelse i köket för att se om jag hittar ngt gottit o knapra på. Äpple eller något vill jag ha.

Lite bilder från förra personalfesten då.

                          





Jag har en sak att berätta!

Det är så här att när jag va i Halmstad så hade jag en otroligt rolig natt. Sov ingenting. Försökte men kunde inte så satt uppe med en kompis och bara skrattade åt allt och ingenting. Jag läste samma tidning säkert 3-4 ggr när jag fick tråkigt. Gick ut och frös och tog en cigg. Beny och några till skateade i ett garage på gården. Kl va väldigt mycket när dom fick för sig att göra det. Hur som hellst så hade de ingen kamera. Men det hade ju jag. Mmm precis... HADE. Beny eller någon av de andra han skateade med la den någonstans i huset. Men när jag morgonen efter letade igenom fan nästan hela huset fanns ingen kamera. Kommer bli synd om dig beny om du inte fixar detta!!!!

Idag då har jag shoppat lite med mamma. Köpte en tröja, ansiktskräm för dag och natt, en deo som jag ville testa, den luktade gott :P också köpte jag lite sminkborttagning. Lite behövliga saker. Gött med nattkräm nu också. Tack för det mamma. Allt köpte hon inte men lite ville hon skämma bort mig ;)

Aaah, blir nog ingen shoppingresa med johanna i veckan heller. Får ta det någon annan gång. Är ju iofs bättre de också så.



Vet ni vad.. har så mycket jag skulle vilja säga.
Men tror nog det är bäst jag är tyst bara. Gynnar nog oss
alla skulle jag tro. Men man vet ju aldrig vart morgondagen tar en.
Inte sant? du som "vet" allt.....


Skulle lägga in lite bilder från förra personalfesten, men det krånglar så får lägga in dom sen.
Även min logga....
Linda Rangfeldt


Nyttigt samtal med Lina, som alltid.

Vi kom fram till mycket bra saker tycker jag. Jag är faktiskt lite osäker på vissa saker. Känns konstigt men så är det. Lina är där iaf och det känns bra :) Fick sms av Johanna (kusin) förut med om att vi kanske ska dra till töksfors eller charlottenberg och shoppa någon dag i veckan. Jag har inga pengar till det men skulle va kul att komma iväg lite iaf :) Hade väldigt kul i sthlm med henne. Även med krikke när vi va där. Kul att åka iväg på sånt. Så det blir nog att vi drar iväg någon dag i veckan :) Mamma kanske inte kan följa med för jag kan ju inte åka på onsdag, har ju min träning då och den är viktig för snart är det SM och det är mycket kvar att sätta. Men det där fixar vi. Men hårdträning på onsdag blir.

På fredag ska jag, Johanna och Lina ut också :) Blev väldigt glad när Johanna (fortf. kusin) ringde igår och frågade om vi skulle dra ut på fredag. Behöver ha dessa flickor i min närhet nu känner ja :) Älskar dom båda väldigt mycket.

Fick smått panik förut när datorn va helt svart, eller skärmen va det väl. Åkte raka vägen hem till pappa och gnällde lite och va lite tjurig. Han tog datorn och efter några minuter va det fixat. Duktigt tyckte jag som blev väldigt glad över att inte ha förlorat bilder, musik och låttexter jag skirvit. Lättnad va det, i högsta grad!

Beny din jävel, du ska köpa en ny kamera till mig om dom inte hittar min!! GRRRRR på dig!!!





Som en glass i solen smälter jag än till denna 20åriga pojk!

Bill Kaulitz.. Skräll? Nej :p





Ojojoj, är väl tur att det finns bilder på han,
då man nog inte har turen att springa på han på stan ;P





Fan va allt vänder.

Tårar sprutar och hej o hå. Men nu ska jag till halmstad iaf. Lång bilresa framför mig. Måste packa nu.




????????






Ändrade planer

I'll be home tonight! Ellen är sjuk och mitt öra har börjat värka :S Va är detta. Jag behöver inte bli låtsas sjuk, mitt öra tycker att det va dags att börja värka tydligen. Har inte haft ont i öronen på väldigt väldigt länge. När jag va liten hade jag ont ganska ofta. Va ett öronbarn så det hette duga när jag va liten. Hemskt egentligen. Fast det gick alltid bra barnprogram från kl 3.00 på natten som man kollade på. Emellan gråt attackerna vill säga :P

Folk som skulle till Halmstad får hålla ut en liten stund till. Vi får helt enkelt åka ner någon annan gång. Finns tyvärr inte så mycket annat att göra åt saker. It's in the air, sickness is in the air. Men nu har det uppstått andra saker så vi får väl se vad som händer.









Death Race - frustration - Sova?

Death Race har jag sett idag. Den filmen va skitbra verkligen. Se den om du inte redan gjort det. Aah fick bli en lugn kväll idag. Käkade lite god mat här hemma, sen drog jag och kollade på film och sen hem igen. Trött som ett as, men har fortfarande inte kunnat somna. Så typiskt när man lär sig att tycka om att sova med någon så kan man inte sova själv sen. Eller sova kan jag ju men det gick så mycket lättare när kristoffer sov här. Hade johanna sovandes här hos mig igår. Men det är ju inte samma sak som att krypa ner under ett vamt täcke med krikke. Blir lite skillnad med en blond Johanna, :P haha.

Imorgon flyr jag KD. Ska bli kul att komma bort med Ellen en stund men hellst av allt hade jag velat vara hemma och reda ut lite saker. Men det lär jag väl inte få ändå så det kvittar ju. Sura miner hela tiden och det börjar väl bli ganska jobbigt för min del då det egentligen inte finns så mycket att vara sur över. Men jag har förståelse och har därför gjort något åt saken också. Satt och snackade med Elena förut om en situation. Det är sjukt hur vissa människor kan sjunka så lågt för att komma åt någons hjärta, för att göra personen osäker. Eller säga saker för att skada andra. Men Elena mitt lilla socker, du känner efter själv vad som känns bäst för dig och du vet att jag stöttar dig oavsett vad! Jag kommer sakna dig när du är borta, men jag älskar dig och vi ses när du kommer hem eller om jag hälsar på :D

På söndag är det dags för träning igen. Hade fruktansvärt kul i onsdags. Har dock fortfarande en jävla träningsvärk efter all släng jag gjorde :P Haha dom kortet är nog inte att leka med kan jag tänka mig. Så tråkigt att jag missar träningen imorgon. Är ju faktiskt snart SM! Ska även till pappa på söndag och träffa lite släkt osv. Ska bli kul. Och absolut att träffa pappa, Rasmus (min lillebror) och Jessica (pappas fru). So I'll see you then. När jag ändå är i vålberg skulle jag vilja göra en sak, men vi får se.

 Jag är lycklig med dig.. Det hoppas jag att du förstår. Men när andras ord börjar väga mer än mina börjar jag ledsna.. Saker som dessa ska inte va till för att vara jobbiga. Jag vet att du läser detta K. Och jag vill att du ska förstå. Mina ord är lika äkta som att du har sagt en väldigt speciell sak om oss till din mamma. Vilket jag fortfarande tycker betyder och det är något jag fortfarande vill. Det vet du. För du är bland det bästa i mitt liv Kristoffer. Glöm inte det bland alla surheter.

Elena the fish





Minsta lilla och det är en försättande tanke i evigheter.

Jag är tröööööttt.. Jossan ringde iaf förut och satt på ballkongen o drack vin :P haha. Roliga tös. Ska bannemej ringa henne nu. Har även hört den nya låten som ska vara helt klar. Den blev inte som jag trodde den skulle bli. Musiken är lite mer omgjord igen. Jag gillar det men vi får väl se vad folket tycker när vi väl släpper nya låten + videon. New Kick är det ju iaf. Men men, blir nog braaa.



AAaaahh jag fryser!





RSS 2.0