MAYBE

Secondhand Serenade - Maybe.. ja den är riktigt bra den. Härlig o lyssna nu såhär mitt i natten. Nätterna är så tysta o lugna så hjärnan börja arbeta med tankar om livet och allt som händer i det osv. Ibland är det väl skönt, just nu får jag mest panik bara. Orkar inte tänka, är för trött för det men kan inte sluta tänka på saker fram o tillbaka :P Önskar jag kunde stänga av det och tänka på det imorgon ist.

Haha, aj missar dig :)Sängen & tankarna blir. .
Hejdåååå :)


LOST IN YOU!Lost in you
Everywhere I run
Everywhere I turn
I'm finding something new

Lost in you
Something I can't fight
I could not escape
I could spend my life
Lost in you


Pixation

Jaa, nu sitter jag och bloggar ja. Peter o co sitter och snackar, staffan och jackie sitter vid stäffs dator och kollar bilderna från någon svensexa tror ja :P haha lite roliga bilder :)

Idag har man vaknat, gjort sig iordning, åkt ner till stan. Väl nere på stan så gick jag och ellen in på kbab utan lycka haha. Nej men vi va inne där och frågade lite hur det skulle ställa sig om ellen skulle flytta hit till karlstad och hon ska jobba här, utöver kick då, det gick då inte få någon större hjälp med detta. Men inte va vi ledsna för det :) Vi fortsätter vår spaning efter lägenheter. Efter vårt lilla "möte" så drev vi ner till pixation, satte oss vid peters dator o började kolla lägenheter. Hitta några vi förmodligen ska kolla på. Jag har ju typ bestämmt mig för att jag ska bo på haga, herrhagen eller x-näs. That's it!

Efter vårt lilla möte med datorn och lägenheter så drog vi och handlade med peter. Haha, han packade på oss dricka så hej o hå va vi bar.. Eller dom gjorde, jag tog ett flak med cola light för o va helt exakt
;) mohhaa. Sen tillbaka hit o käka med marcus på bishop? haha vettefan hur det stavas om jag ska vara ärlig.

Nu som sagt sitter jag här då, mätt som ett schmaaack. Men maten va då fan go
:)

Jag kom på en sak nu, fan va jag använder o ist för och. total onödig info men kan ju va bra o veta för er som på något konstigt vänster missat det., värdelöst. yes. (ändrade lite där uppe, sen gav jag upp, orkar inte gå igenom allt.)

Nej, orkar ja skriva mer? jaa... jag och ellen har ju varit duktiga idag. Skrivit lite på en låt osv. Folk frågar.. "går det skriva en låt på 20 min?" Svaret är ja, det går det faktiskt. Bara man kommer igång så brukar det lossna efter ett tag. Försök själva
:)

ah, träffade ju elena förut med. Det va kul :) stötte på henne utanför pixation. Saknat henne massa mitt offer :) haha.


nej fan nu räcker det! ha det så braaa. haaaaj.

Tack tack tack tack tack.

hmm...


Jag gillar denna låten väldigt mycket, tröttnar aldrig riktigt. Men den dagen kommer väl den med, och det gör även låten och videon nu..
Just dance..

www.PIXATION.se

Nya bilder på KICK.    Tack Staffan och Peter :)Ha det så bra, hörs/ses. Hej.

Det är bra Nicke :D

NI FÅR INTE MISSA:

 UNION SQUARE!!!
- Deceit.Riktigt bra låt, bra video och fina pojkar ;) ( 1 ).

EN LÅT DÅÅÅÅE!

Blivit lite av en kärlek till denna låten faktiskt..
haaaaaaaj!!

("va är det för haj hon pratar om hela tiden?" hahaha att jag inte dog av skratt!! )

Bloggen bloggen bloggen..

Ja det va ett tag sen jag skrev. Har varit borta o så. Gud va jag dunkar Tokio Hotel nu då :O ;) Fick ju byta sida i min vackra almenacka också, tokio almenacka självklart ;) haha :D  Ska skriva Tre vääldigt bra låtar som tokio Gjort på tyska :)

1. REDEN
2. NACH DIR KOMMT NICHTS
3. WIR STERBEN NIEMALS AUS

Jäkligt bra låtar enligt mig då da, Och självklart finns det sjukt bra låtar även på Engelska, dom finns även på tyska från början. Mycket mycket bra... Oh ja :) Kan sjunga till lite av tyska låtarna.. haha, tror jag iaf :P sen om det är rätta orden o så är ju en helt annan sak :P men äääh. Nog om det.  Dom flesta vet  vad jag tycker och inte nu. men meeen.

Jag ska laga mat snart tror jag, är måttligt hungrig. Måste börja gå ut o gå med, skönt det, så rensar man tankarna lite också. Jag ska förövrigt flytta..... :@ har inge lust med det, Men har väl inget direkt val heller. Eller val har jag, men men flytt blir iaf. Sen ska jag flytta igen om ett tag efter det. Får se vart jag flyttar då. Ska till Ikea o köpa massa saker till mitt rum när jag får pengar tänkte jag :) hehe. Blir härligt det! Ska titta på en ny TV så småning om också. Vill ha en stor och platt, men den ska va feeet ni vet ;) haha. Nej men ska fixa en ny tv, ny dvd osv. Vill ju ha en inspelningsbar. Bra ha grejer ni vet. Blid iaf Högglans på tv bänken, som egentligen bara ska stå under, då jag ska sätta upp den nya tvn på väggen. Japp japp. Blir nog bra tillslut skulle jag tro :) Vill flytta själv snart så jag kan få inreda o greja i min lägenhet :) Men men, det kommer, det kommer :) Nej nu är maten klar och jag ska dra på Reden och käka som bara den :)

Ha det så bra suckeeers ;)Saknar dig galenpanna!


RSS 2.0