Work




Godnatt!


😮



Nytt till hemmet, garderob och pÄ mig!

Idag startade jag dagen med en tripp till Kil med mamma, det va dags för tatuering för min del! 😁 Blev riktigt nöjd, ett efterlĂ€ngtat kors och en start pĂ„ en sleeve :) Skulle egentligen börja bygga ihop pĂ„ den armen jag redan har pĂ„ men vi hade inga direkta idĂ©er sĂ„dĂ€r sĂ„ den ska vi bita lite i. SĂ„ ja, idag började vi lite smĂ„tt pĂ„ andra armen :) 

Blev en tur till stan efter och dĂ€r shoppade jag en kortĂ€rmad topp och en lĂ„ngĂ€rmad. BĂ„da fĂ„r 79kr 👌 Ska sy om den lĂ„ngĂ€rmade lite, men de fĂ„r ni se lĂ€ngre fram! 

NĂ€r vi gĂ„tt pĂ„ stan sĂ„ va det dags för mamma att överraska mig med en försenad födelsedagspresent, hur go Ă€r inte min mamma? 😍 Ett underbart kranium jag suktat efter sĂ„Ă„Ă„Ă„ lĂ€nge! Mamma vet hon 💋 

Efter det trippade vi vidare ner till Bergvik dĂ€r ja köpte en klocka till köket! De va pĂ„ tiden de, billig och fin! 











✌✌✌

Candy crush

Bara jag som spelar det innan sovdags? Jag blir alltid sĂ„ jĂ€kla trött av spelet sĂ„ det Ă€r ju perfekta "sömnpillret" nĂ€r ja Ă€r trött men Ă€ndĂ„ inte somnar. 

Candy crush blir nu 👍
Godnatt folket :) 




Instagram - lindarangfeldt




26 Ă„r numera!

Ja dĂ„ var min dag hĂ€r, 26 hela Ă„r. Ett ego-grattis till mig đŸ˜âœŒïž

Ha en toppendag alla! 😘




👌




Nu Àr det dags!

Ja nu Ă€r det dags att satsa igen! TrĂ€ning, mat, humör, mig som mĂ€nniska i bĂ„de kropp och sjĂ€l! 

Jag ska jobba med endel och det kan bara bli bĂ€ttre frĂ„n det hĂ€r nu! 

Dags att resa sig och ta hantlarna med sig đŸ’ȘđŸ˜‰âœŒïž




I know, do you?




2014

HejdÄ 13 och hej 14.
LĂ„t Ă„ret bli av det bĂ€ttre och att början har en bĂ€ttre start Ă€n förra, Ă€ven om min rĂ€ddning dĂ„ kom snabbt sĂ„ kan min dĂ„varande rĂ€ddning vara min huvudvĂ€rk nu. Blöööpp! 

Jag hoppas iaf ni haft en vĂ€ldigt bra nyĂ„r, min va sĂ„dĂ€r mĂ„ste ja sĂ€ga. Hade inge nyĂ„rs "mode" alls, men trevligt med de bĂ€sta tjejerna i vanlig ordning ❀







RSS 2.0