staaart!

"Som en skulle ha sagt på värmländska" - som alltid Ellen skriver.

Sitter ju då med min skål med makaroner, inga köttbullar här inte. Starkt med alla peppar men jag gillar det. När jag smaskat i mig denna skål så blir det sängen och försöka sluta igen ögonen. Imorgon ska jag in tiill stan och hälsa på mamma och mina underbara katter. Saknar dem massvis!!

Men vi hörs imorgon, berättar om filmen vi såg förut imorgon också.
Hajhaj.

Ja men då ändrade jag mig då!

Ska ställa mig i köket strax och göra makaroner ist för smörgås. Blev extremt sugen på makaroner, ketchup och svartpeppar. Haha det är faktiskt gott gott gooott!! Funderar att steka upp kanske 4 köttbullar till också, för att få lite kött till, men jag vet inte än. Får se när jag kommer ut till köket!

Är så trött, men fortfarande så full med energi!
Gaaah, jag är lycklig :)



Bild från inspelningen av videon till "Jag tar dig". Videon kan ni se här!


Film och smörgås!

Just nu känns det inte som att jag gör annat än har något mataktigt i min mun. Grejen är att jag suger mycket på halstabletter och äter massvis med melon. En hel nätmelon har jag ätit idag. Dock är de inte så stora och är inte direkt mättande. Ja jag har ju även ätit kebab och lite popcorn.

Även fast att det kanske låter så mycket så vill jag snart har en smörgås. Dels för att illamåendet går ner och för att jag behöver ha i mig något "mataktigt" mer än 1 gång per dag. Visst en smörgås kanske inte är det mest mataktiga man kan hitta på, men det är ett perfekt kvällsmål, och det är förbannat gott med ost och gurka ;)

Ligger i soffan nu iaf och kollar på BECK. Jag och babe snosade ner oss i soffan förut och kollade på en film, men den filmen ska jag berätta om i ett annat inlägg! Nu snart ska jag smita till köket och sätta på ugnen.

TTYS.


Hahaha

Jag blev taggad på en bild av Ellen på facebook nyss, eller ja några bilder.
En av dem fick mig dock att skratta lite mer än på de andra. Hahaha, alltså jag dör av skratt...



Ser ut som att vi är på väg att släppa en riktig "hit"!!
Hahahahaha.
Dock syns det bättre på facebook men detta får duga här.
Men hur vi står.. haha!


Hormoner

Jag funderar på det här med humörsvängningar.
När börjar de märkas av? Någon som vet det? Jag tycker inte att jag märkt så mycket av det alls. Ah jag grät en gång för att jag var "tvungen" att vika tvätt :P haha. Grät någon halvminut/ minut och sen va det bra. Haha va dum i huvet man kan va för lite hormoner.

Men i övrigt har jag inte känt så stora svängningar så som så många pratat om och tycker att de är så jobbigt. Nog att man kan bli väldigt irriterad i vissa lägen men det går faktiskt lägga band på sig.

Så som sagt, när börjar dessa monster hormoner och spökar, eller blir det inte värre än såhär?


Halloween på google

Hittade ett litet bildspel på google.se's första sida!
Happy Halloween med Scooby Doo.
Kika på bilderna nedan..











Mysigt med Halloween. Dock har jag inte köpt någon slags Halloween "inredning" alls :/ Men till helgen är det Allhelgona, då man ska hedra de döda. Skulle kunna köpa lite prylar till de, dock så kommer varken jag eller älskling vara hemma då, så det kan nog kanske kvitta ändå. Nåja, nästa år ska jag pynta massa. Och med plutt ute då ska vi spöka hos våra släktingar :D Antar att vi får säga bus eller välling då ;)

Snart kommer min älskade hem med mat. Mår så fruktansvärt illa så orkar inte ställa mig och laga mat just nu så det får bli kebab till mat. Men inte klagar väl vi för det!

TTYL :)


Tråkmons!

image (MMS)

Ja de är vad jag varit idag mot er. Förlåt men jag har jobbat från 18.00-03.00, så det har tyvärr inte funnits så mycket tid över att blogga. Lovar att bättra mig imorgon. nu ska jag lägga mig i sängen och glo tv en kort stund sen sova! Hoppas ni haft en bra kväll! Kram till er och godnatt :) (mmsblogg)


Min räddning!

img_0583 (MMS)

Min räddning!


Då va vi där igen då!

Jag gick upp för inte allt för längesen. Blev långt slappande i sänegn och lite prat med älskling. Vi låg och berättade vad vi drömt, eller jag berättade för honom om min konstiga dröm :P haha, orkar inte skriva ner allt men den va sjuk helt enkelt :P

Som rubriken säger så är vi där igen, ja och då menar jag att bli taggad för jobb. Börjar 18.00 på fabriken och skulle behöva hinna till affären och köpa frukter och sådant att ta med mig till jobbet. Det kan va bra ifall illamåendet börjar sätta igång. Det gjorde det igår så jag gick för att leta upp en smörgås. Det satt lås på varenda jäkla skåp, haha! Enda jag kunde komma åt va godis och glass och det ville jag absolut inte ha. Så idag tänkte jag va smart och ta med mitt eget, frukt, smörgås och ja det som behövs! Gräjt gräjt!

Nu ska jag käka lite och göra mig klar. Är lite avundsjuk på släkten som får åka iväg på morbrors och Åsas bröllopsfest nu och jag ska snart och jobba :( Nåja, hoppas dom har jäkligt kul iaf!

WYL.


Enkel sminkning idag med svart sot och gul...

img_0572 (MMS)

Enkel sminkning idag med svart sot och guld. Inget större utarbetat, ska ju bara jobba. Detta är hur lätt som helst att lägga på sig själv och andra. Är ni två som vill kolla skuggor, testa massa olika på varandra. Det är kul och lärorikt. Ha en bra kväll nu brudar och grabbar! Mom is going to work!


15 min.

Då har man kletat på lite smink, ska dra på sig Nöjes tröjan
och sen är man klar för jobb. Så om 15 minuter går jag ut till bilen och åker mot jobbet.

Åh, jag önskar att jag vore mer taggad för jobb än vad jag är just nu..


Vad kan det vara?

Krikke, min älskade har beställt något till mig men jag får inte veta vad det är för något. Jag vet att det är en film eller liknande, men viiiilken kan de va? Är det en film eller box? Åh jag är helt exalterad :D vill veta, hehe! Kommer sova med spänning ända tills de kommer till veckan, hehe!

Du är iaf välrdens bästa pojkvän älskling. Med eller utan saker, presenter och allt vad det är så är du det bästa för mig! Min prins! :)



Tänk att du och jag ska bli tre, en familj! ♥
Lyckligast på jorden är jag :)


Bubblorna!

Jag gillar de små pratbubblorna som kommer från både mamma och bebis. Alltid kul att se va det blir för nya varje vecka. Madeleiene har en sådan och hennes bubblor har jag läst mycket av. Alltid kul att kika in hennes nu när hon bara är 10 veckor ifrån BF :)

Detta är från en bubbla från min nuvarande vecka:



Men vill påpeka att vi faktiskt inte vet säkert vilken vecka vi är i. Vi skulle lika gärna kunna vara i vecka 11, eller någon annan vecka. Detta är ju vad vi och barnmorskan har gissat oss fram till. Vi får ju veta mer på UL som antagligen blir i januari då! Vi får väl se :)


Peppning!

Jag försöker iaf rycka upp mig och peppa mig till att orka jobba sen. "Peppar peppar ta i trä", nu mår jag inte illa iaf. Men det kommer säkert tillbaka sen, tyvärr.

Just nu sitter jag iaf och har lite nostalgi tid med mig själv. Kollar nämligen på Scooby Doo :D Hur bra är inte det på en skala? Jag fick även ett ryck förut så jag beställde hem Skönheten och Odjuret, vill ju samla på Disney filmerna, eller alla klassiker iaf. Tycker de är skitbra! Klickade även hem en box med Dr. Snuggles. Kommer ni ihåg det barnprogrammet? Tycker de va skitbra när jag va liten! Hoppas jag tycker det nu också bara, haha.



Jag vill ha hem mycket gamla barnprogram även när plutt kommit ut och blir större. Vill ex ha Piff & Puff - Räddningspatrullen, Luftens hjältar, Baltazar osv. Kul för plutt att se de jag och Krikke såg, för de som gick förr är så mycket bättre än de som är nu. Även Pippi, Lotta och alla dom vill jag ha på film till plutt. Men sådant får bli när plutt kommit ut och börjar växa till sig.

Vill få veckorna att gå nu, vill ha jul och sedan januari så vi får gå på UL :D Wihoo!
Nu ska jag kolla mer Scooby. Hörs sen.


It's me and the kitchen!

Känner faktiskt lite illamående så jag funderar på om det är matdags för mig och plutt (i magen). Vi har iaf bestämt oss för att det ska bli det. Idag hade vi tänkt äta lite fiskpinnar och mos, det gillar vi starkt! Eller hur pluttis? ;) hehe. Ja h*n håller med!

Vad ska ni göra idag? Själv ska man jobba ikväll. Känns lite meningenlöst med tanke på hur jag mår just nu. Trött och sliten som bara den. Får se hur jag mår lite senare. Olyckligtvis blir det att ringa in någon annan så jag får vila ikväll. Men vi får se hur vi mår efter lite mat!

TTYS.


Bra eller inte?

Igår såg vi ju på The Other Guys. En komedi som handlar om poliser och ett fall som hela tiden skjuts åt sidan från högre makt inom polisen. Ska detta stoppa en tönt som Allen Gamble och en hårding som Terry Hoitz? Ja kanske..

Som jag sa så är det bra skådespelade med i filmen.
Allen spelas av Will Ferell och Terry spelas av Mark Wahlberg.

Jag rekomenderar verkligen denna filmen.
Tycker den va rolig som bara den :) Som de flesta vet så är Will Ferell
extremt bra på att spela lite töntiga och roliga roller.

Jag säger bara: SE DEN!!


Tycker till lite då!

Hej hej. Nu är det dags att tycka till lite då!

Idag fick jag frukost på sängen av världens bästa älskling. Han är så snäll min goding :)

Armbanden jag köpte igår verkade hjälpa igår för jag blev inge illamående alls innan jag somnade som jag alltid brukar bli "big time". Idag mådde jag illa när jag vaknade för att jag va så hungrig så jag somnade om ist, haha. När jag vaknade va babe som sagt snäll och gav mig frukost på sängen. Så nu vet jag inte om jag kanske inte mår illa just för att jag åt innan jag gick upp.

Tror mycket med dessa band sitter lite psykist. Va lite kul när hon på apoteket skulle sälja dem och hon säger att det är nog lättare om man verkligen tror att det fungerar, haha. Jo men visst då kan jag börja svälja halstabletter och verkligen tro att de lindrar huvudvärk. För den som är duktig på att tro skulle det säkert funka ;)

Hur som helst så är det ju som en akupunktur så hittar du rätt så hjälper de ju på riktigt. Barn som användt sådana hade hittat punkten och tryckt på själva så de hjälpt. Smarta barn! Det lär jag aldrig lyckas med :P haha

Så, rekomenderar jag dem eller inte?
Med lite tro, ja jag rekomenderar dem, just nu iaf! Vi får se igen om den vecka :P


The Other Guys!

Nu ska jag dra med mig min kära pojkvän/sambo in till sovrummet och sätta på en film.
Vi ska se en ny komedi film som heter The Other Guys. Den verkar väldigt rolig faktiskt och det är bra skådespelare med i den. Ni får ett litet utlåtande om den senare :)

MYS TIME!



Bild från filmen.


Före- och efterbilder!

För att göra det lite lättare med att se skillnad på köket tänkte jag visa före och efter bilder,
nu när jag bytt lite dukar och så. Kul att se vad mycket lite dukar och sådant kan göra.

FÖRE:


EFTER:


Är mycket finare i verkligheten även om jag tycker det är fint på bilden också.
Men ja som jag skrev tidigare, jag gillar det verkligen :)

Wild rose

Bjuder på en helt otroligt underbar låt.
Älskar lugnet i den och Kylie's röst tillsammans med Nick's.
Det känns lite som Skönheten och odjuret, lovely. 



Tycker ni inte att den är lugnande och väldigt romantisk?


Shopping/Inredning

Idag på stan blev det god mat och mycket snack med Josefin. Vi sprang sedan runt i stan och kollade i alla möjliga butiker. Med mig hem fick jag lite dukar och underlägg till köksbordet, body butter som är bra när man är gravid, när magen börjar växa. Nu kommer ju inte min mage synas på ett tag kan jag tänka mig men bra att smörja in sig ändå. Jag fick även med mig en svart bh och två armband mot illamående som jag blivit tipsad om. Förklarar om dem längre ner.



Så här blev det på kökbordet. De svarta dukarna är från Hemtex och de gröna underläggen är från Indiska. Blev faktiskt riktigt nöjd! Något som fattas men det kommer. Till jul ska jag lägga ut röda underlägg ist för de gröna! (planering ;P heh)



Body butter som jag köpte innehåller vitamin E, vilket kommer va jättebra då när jag börjar växa. Det är iaf något jag fått för mig ;) Hur som helst så är det bra för huden med både insmörjning och vitaminer.



Här är då banden mot illamående. På dessa band sitter som en plastkula som lätt trycker in i handleden för att träffa en punkt som sitter mellan två senor i handleden. Denna ha jag blivit rekomenderad då den kan lindra gravidillamående också, och inte bara åksjuka. Nu hoppas jag på det bästa :)

Haft en jättetrevlig dag med Josefin idag och antar att det kommer bli betydligt fler i framtiden, speciellt nästa år :) Men nu ska jag kika på tv och snosa brevid babe.

TTYL.


Hemma igen! Shoppat lite till köket och an...

img_0567 (MMS)

Hemma igen! Shoppat lite till köket och annat. Blev väldigt glad när jag hittade julmust i affären måste jag säga! Vad jag shoppade får ni se sen :) nu ska jag fixa mat! :) WYL.


Dagen består av:

En träffa med Josefin som jags krev igår. Med henne ska jag:

*
Gå till apoteket och se om jag kan få något som kan dämpa illamåendet.
*Kika runt i olika affärer.
*Käka mat på resturang.
*Göra det som faller oss in!

Tror att denna dagen kan bli bra och rolig. Två gravida kvinnor på språng, haha!
Det är nog inte så illa som det låter :P

Nej nu ska jag göra mig klar och käka lite melon så jag blir mer på topp.
Skölja ansiktet i kallt vatten, brrr.
Ha en bra dag allihopa! Mobilbloggar senare från stan!



Jag och kära Jossan en konstig kväll för några årsedan! haha


Bekväm!



Ja ni fattar grejen. Godnatt.


Frusen.

Ligger i soffan nyduschad men frusen som bara den under en filt. Väntar på att älskling ska komma hem så ska jag tvinga med han till nyängen och köpa knäckebröd. Är typ slut här hemma och jag behöver det imorgon när jag vaknar.

Imorgon blir det en heldag med Josefin K. Ska bli kul så man kan få tjata av sig lite. Vi ska käka god mat och göra de som faller oss in. Ska bli kul att se vad vi väljer att göra faktiskt :) Måste berätta för henne att ja börjar bli känslig mot vissa lukter nu. Hon berättade en ganska rolig sak om de när vi pratade om känslighet. Jag exempel orkar inte känna mitt schampoo's doft just nu, trots att de luktar gott i vanliga fall.

Nej nu ska jag leta upp någon varm tröja och göra mig klar till de att älskling kommer hem.
WYL.

           


This is my confession!



Ja, min högra tutte heter då Torsten.

Vad heter din?


Why so serious?

Sitter i soffan och har avnjutit lite fiskpinnar med mos. Till det såg jag på film och filmen va Batman - The dark knight, extremt bra film med jokern som spelas av Heath Ledger. Han gör rollen helt otroligt bra, GRYM är han :) Sett filmen några gånger nu och jag tröttnar aldrig :)

Dagen iövrigt har varit liak slapp som de jag just skirvit, jag har kollat på film, slappat och lagat mat. Inte längesen jag åt mat men kan tänka mig att jag får äta något litet snart igen ändå. Enda som dämpar illamåendet. Får göra mindre måltider och börja äta mellanmål också. Det är nog tyvärr det enda som hjälper mot illamåendet just nu. Men jag har sagt det förut och jag säger det igen (så ska jag sluta tjata om mitt illamående sen, lovar!), det är så värt det. Vi får ju ut det vackraste av det om några månader :)

Nåja, tillbaka till filmen..
Har ni sett The Dark Knight?



"Hahahaha"
;)


Jägarna!

Igår kom Gustav och Malin hit så vi kollade på Jägarna. Mäktig film! Jag blir så jäkla arg på rollerna i filmen i vissa scener, den är grym.

Det blev tillslut sängen för vår del och där somnade jag gott. Vaknade imorse av att min älskling väckte mig och såg så go ut. Han har gjort en skitsnygg tatuering på sin hand och handled. Den blev skitbra verkligen. Idag är hans hand väldigt uppsvälld men de lägger sig snart :)

Just nu sitter jag i soffan och kollar på tv. Känner inte för att röra mitt arsle alls idag. Det är tråkigt väder ute, jag är trött och som vanligt illamående, så idag blir det en dag hemma framför film och serier. Det passar mig utmärkt ändå. Åh jag är sugen på melon. Får sms babe och kolla om han kan köpa med :)

Vi hörs lite senare gullegrisar!
Tack för era kommentarer :)



Friends ♥


Kan inte röra mig!

Ligger i soffan och mobilbloggar, fryser som en apa, är mätt så jag knappt orkar röra mig.. Tur att jag jag kan trösta mig med underbara DH på tvn :P

La stada!

Ska göra mig klar för färd strax och åka in mot stan och träffa Josefin en sväng på hennes jobb och sedan fortsätter det mot torget där jag ska möta upp gamla arbetskollegor från Nöjes. Blir en fika med de goa brudarna! :)

Jag skriver mer ikväll när jag är hemma igen. Då blir det att gotta sig med cheesehooks till DH och CT på tvn ikväll. WYL ;)


Only girl.

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world!



Låten har fastnat i mitt huvud och nu får jag inte ut den.
Spelades endel på Nöjes i helgen och efter det sitter den som fast limmad.
Låten är otroligt bra och som sagt, den fastnar lätt på hjärnan.


Lång sovmorgon!

Och det va verkligen något jag behövde. Det enda jobbiga är att man vaknar upp och mår illa. Imorgon funderar jag på att spy om jag mår så illa alltså. Det brukar ju oftast gå över då och då är det nog värt att få ur sig lite än att behöva gå och små äta och må illa hela dagen. Ja det är då något att tänka på. Min älskade bästa vän Josefin ska ju också ha barn men hon är ca 11 veckor längra in i graviditeten än mig, hon kunde spy några gånger om dagen. Det hoppas jag att jag slipper.

Jag tycker det är underbart skönt att hon också är gravid. För det första så va inte detta planerat att få barn nästan samtidigt, dock har vi pratat om det sen vi va små. Eller små men yngre, i grundskolan. Så att vi nu kommer få med några månaders mellanrum känns jättekul för oss båda :) Sen att vi är gravida samtisigt känns bra för vi vet vad vi går igenom och vi kan göra "gravid saker" tillsammans. Vi har även en till kompis som ska ha barn fast den älskade, Madde, bor i Norge, men ska försöka få oss mer tid längre fram att umgås med henne. Saknar henne massa.

Nåja, idag fick frukosten bestå av flingor och fil. Det är ju något som är lite underskattat tycker jag. Det är ju svingött ;) Nu ska jag ta lite olika melon bitar och äta. Åh det är nog bland det bästa jag vet! Gillar det självklart för att det är så gott och för att det är så mycket vatten i melon.


Namnam..

WYL


Nya beck!

Strax ska vi se på nya Beck filmen tänkte vi.
Och med "vi" så menar jag mig själv, Krikke och Gustav.
Självklart lyxar vi till det med lite ostbågar och underbar trocadero. Yummi!

Hoppas ni haft en bra dag allihopa! Min har varit helt underbar (förutom illamåendet). 
TTYL, om inte.. Godnatt :)


Illamående

Min kropp har nu börjat med att må illa dygnet runt. Speciellt mycket på dagen så man bara vill öppna munnen och spy. Ursäkta infon men det är så jag känner. Detta illamående är ¨så otroligt värt för det man får, men ibland är det jobbigt så jag skulle behöva ha knäckebröd med mig hela tiden. Knäckebröd är bra tycker jag! Min kusin Johanna tycker att sova är bra för det va det enda som hjälpte för henne, vilket jag kan förstå. Dock kan jag inte sova hela tiden, exempelvis om man ska iväg och så.

Det är inte så att jag inte klarar av det men ibland känns det jobbigt. Idag fick jag dra ner rutan när jag körde bil för att få frisk luft. Det kändes verkligen som: NU KOMMER DE!!.. men jag klarade mig ;)

Har ni några tips på hur man kan dämpa illamåendet?


Blääää...


Mätt som en smäck!

Idag när jag passade Elliot hade vi en rolig lekstund, jag sjöng och E skrattade och log som bara den :) Sedan blev det lite ledsna miner så då blev det mat och en liten sovstund, sen vaknade han och vi sjöng lite till och åt upp det sista, det va gott! Sen blev de lite ledsna miner igen och då va det ju lite kiss i blöjan så vi bytte den då va vi glada igen :) Det va det vi hann med innan Johanna kom hem igen. När jag kom dit satt han i sin babysits mitt på bordet och kollade på disney chanel på stooor tv :) Haha han är för söt! Hela 2 ½ mån :) Va verkligen kul att vara med honom idag, så det gör jag gärna om!

Efter lite mat hos mormor sen så blev det en sväng till Josefine och Caroline för lite snack och tv. Blev inspererad av vilken mat de skulle göra så jag tog med mig Krikke till bergvik och handlade lite filmer och mat.

När jag kom hem började jag med maten på en gång. Potatismos, biffar och gräddsås! Nam nam :) DOCK hade jag inte i vanligt smör i moset så det blev lite lite smaklöst, men de va bara att krydda lite mer. Nu är jag iaf mätt som bara den.

Åh nu börjar Lite Sällskap. Vi hörs sen!


Ja va kul!

img_0552 (MMS)

Kul att pilla på ringar och dra i fingrar på "moster Linda" :)


Svar till Caroline

Nej det är ingen hemlighet att jag vill ha jobb, men för de klarar vi oss ekonomiskt ändå. Hur kul är det egentligen att gå hemma på vardagarna och inte göra något alls. Jag förstår hur folk tänker men fortfarande är det inte eratrest val. Så kan detta va slutdisskuterat nu så är jag nöjd.
Hejdå.

Tre kronor

Bland den bästa svenska serie någonsin ligger jag och kollar på nu. Lite illamående som vanligt vid den här tiden. Måttligt roligt.. Men så värt det! Nu ska jag kolla klart på detta avsnittet och sedan sova.
Godnatt mina läsare :)
WYT.

Beck

Soffläge är ett måste just nu känner jag. Har tänt ljus, dragit över mig filten och kollar på Beck med älskling. Dock ska jag flytta på filten nu och göra mig lite toast och Oboy. Hur gott är inte det?

Imorgon ska jag åka till Johanna och passa Elliot. Vi ska ha massa mysigt och roligt. Plinga lite med hans leksaker och så. Kommer bli så kul så :) Så vi hoppas mamma J kan slappna av när hon är och gör sina ärenden :)

Snart början filmen igen så ska skynda till köket och fixa toasten.
Ha en fortsatt mysig kväll!


Gulleplutten :)


Svar på tal!

Linda om Shopping till bra priser!:

Funkade det där gélekitet. Är jäkligt nyfiken men har inte vågar prova...
Grattis till bebben i magen också! :D

SVAR: Tack så mycket :) Jag har inte testat gelé kitet ännu. Ska göra det till veckan eller nästa tänkte ja :) Så fort jag testat kommer jag lägga upp resultatet.. eller katastrofen ;) haha, vi får väl se hur det går :) 

Anonym om In my belly <3:

Fattar inte riktigt hur du tänker... Dels gå ut med det redan och sen att försöka sätta barn till världen över huvud taget just nu, utan jobb och allt? Men well, alla tänker vi väl olika :s

SVAR: För det första så ville jag gå ut med det nu då ryktet spred sig, jag ville att folk skulle höra det från oss och ingen annan. Så om jag inte fattat helt fel så är det väl vårt val? Sedan blir jag lite smått irriterad för du vet ju inte om jag är arbetslös eller inte, jag är inte helt arbetslös och jag kan ta hand om mig själv så det är ju inget för att att fundera på ens. Att sätta ett barn till världen är fortfarande då VÅRT val, inte någon annans. Att du sedan sitter och är relativt kaxig ang att VI gjort VÅRT val och samtidigt är anonym tycker jag är otroligt barnsligt av dig. Så det är väl tur att det är jag som har en liten i magen och inte du.  Ja alla tänker vi olika, jag tänker på det sätt som är bäst för mig, Kristoffer och vårt barn. Låt oss sköta det "anonym". Början nästan fundera på om jag känner dig, finns bittra människor i min närhet också!

Till er andra som kommenterat och varit så gulliga vill jag bara säga tusen tack igen! Ni gör oss jätteglada :) Och ursäkt att jag blev lite irriterad på kommenteraren ovanför men blir irriterad när en människa som inte känner oss, vet någonting om vår ekonomi eller ens öppnar käften och är Anonym. Sådant gör mig extremt irriterad. Vårt barn kommer få det bra och vi kommer älska det gränslöst. Den ska få allt det som den behöver och lite där till. Ingen annan än jag och Kristoffer ska bry sig om det. Vi är lyckliga och vi har det bra :)

Skönt att få skriva ut! Tack söta läsare för att ni fortsätter läsa min blogg som inte alltid är så roande kanske. Har ni tips på vad ni vill läsa mer av så skriv gärna och tipsa mig om det :) Kram till er!


Kalas!

Nu ska jag kleta på lite smink och sedan dra mig mot Kristoffers föräldrar där vi ska fira älskling för att han fyllt år! Mamma här här och hjälper till lite här hemma vilket är guld värt. Speciellt en söndag!

Vi hörs sen. Här ska kalasas! ;)


Work work work

image (MMS)

Dags att dra mot jobbet igen. Har varit hos mormor igen och käkat upp de sista av spagettin och köttfärssåsen, mums  :) ha en jättebra kväll och TACK alla för era fina kommentarer :)


Nästa stopp - mormor!

Om en timme ska jag vara hos min mormor och käka mat! Ska bli gott som bara den, för just nu är jag och plutt jättehungriga! Men vi har iaf varit nyttiga idag och käkat lite frukt, vilket behövs för min och plutts del. Tack vare detta är jag extremt sugen på husmanskost och nyttig mat. Ja självklart onyttigheter som kebab tallrik och kebab i bröd, men intespeciellt på ute hamburgare och pizza.

Nåja, jag ska bli nyttig på veckorna och bara unna mig någon helg lite då och då. Det är ju viktigt att man får i sig rätt saker nu, dock utan överdrift. Man måste och får unna sig onyttig mat också!

Hur som helst så måste jag göra iordning mig här och åka iväg om typ 20-30 min.
 Så jag hoppas ni får en bra dag och även en trevlig kväll, men vi hörs innan det!

Kram till er och tack för kommentarerna vi fått hittills :)



Ni ville ju att jag skulle bjuda på mig själv, så här får ni en lite mer bjudade bild.
Lite sådär ful, tragisk pose. Inte sant? ;) haha.


Uggs!

Lovade ju att visa uggsen för er. Jag tog en bild igår men blixten gör dem fortfarande lite ljusare än de är men de är betydligt finare på denna bilden än på den jag visade från hemsidan.



Tycker ni inte de ser gosiga ut? :)


In my belly <3

(Hemligheten..)

7:e oktober är en dag att minnas
,
en dag då vi fick veta att vi bär dig. Som det är just nu
innan UL så är du beräknad till 7/6-2011
Om vi längtar till första UL och tills magen blir större,
om vi längtar till du tittar ut!





Där inne är du, mammas och pappas plutt!
Väx och bli stark nu vårt älskade hjärta! ♥

Vi är nog dom lyckligaste på jorden just nu!


Sommar 2011, då jäklar! :)

img_0213 (MMS)

Suddigt men sommar. Längtar tills nästa sommar! Då ska de hittas på grejer :) <3 WYL.


Idol mys

Nu är mysdressen på, jag är redo att sätta mig i bilen och åka till Malin.
Hos Malin blir det mys med kladdkaka och grädde. MUMS!
Till de ska vi se på Idol. Kan ju inte bli trevligare!



Ha en superbra kväll!
Kram till er!


Vill ni veta en hemlighet?

Hade detta varit facebook så hade man ju kollat detta genom att folk tryckt på gilla,
men nu det går ju inte göra så här. Så vill du veta en hemlighet så får du kommentera med ett:
"Jag vill veta"

Jag är lite osäker än om jag ska avslöja detta nu, så ni får övertyga mig helt enkelt. Så ja..
Vill ni veta eller inte? ;)



Sista dagen!

Idag gör jag min sista dag på jobbet. En vecka tidigare än väntat men det är bara skönt. Så imorgon ska jag kontakta en på Nöjesfabriken, förklara läget lite och se om jag kan få lite annat jobb där också. Vore hur gött som helst isf. Söker ju massa annat också men som det är just nu finns det ju inte så jättemycket att söka. Men jag ligger i och håller utkik iaf!

Just nu håller jag på att tömma hyllorna här på jobbet. Allt ska ner på golvet för i helgen ska en jag jobbar med komma hit och stoppa allt i lådor. Hoppas verkligen han gör det nu också! hehe.

Men vi hörs lite senare. Kanske med något kul att berätta.. Vi får väl se! Ni ska iaf få se mina skor som de ser ut på riktigt. Bilden jag visade i "sko inlägget" gör inte skorna rättvisa alls. På den bilden tycker jag nästan de är fula. Men som sagt, ni får se det sen.

WYL.


SAKNAR ER BRUDAR!
Men vi ses till veckan, endel av oss iaf :)


Varma skor!

Har faktiskt unnat mig ett par Uggs idag. Dock är de mycket finare i verkligheten än på bilden nedan. Färgen i sig är mörkare och det gör skon mycket snyggare. Jag har ju andra uggs hemma men ni som brukar använda dessa otroligt sköna skor vet ju att sulan kan bli utsliten på kort tid. Så att dessa snyggingar fick följa med hem blev ett måste. Dessutom kostade de endast 199Kr på skopunkten, men har du klubbkortet så kostar de 174kr med rabatten!



Perfekta och underbara vinterskor!

Tycker ni om Uggs?


Fredag!

Nu är du äntligen här. Och med det firade jag genom
en liten extra sovstund, det va behövligt.

Nu ska jag slänga mig in i duschen och se
om jag får någon ordning på mitt elektriska
hår som bara flyger överallt.

TTYL.


Ps.
Jag har hittat laddaren till min kamera så nu
kan jag börja ta kort igen :)
Då får ni roligare bilder än den här gamle färgklumpen ;P DS.


Loggas ut!

Är det krångel med blogg.se igen? Jag kan inte logga in med mobilen och här loggas jag ut efter viss många klick på kommentarer och länkar. Skit töligt.

Tänkte svara lite på detta ang  "Idol Alice". Jag kände Alice förr men kan inte säga att jag känner henne nu utan är mer bekant med varndra, vi hälsar och pratar när vi ses. Mer än så är det inte. Hon är otroligt duktig och jag tycker som ni, det är jättetråkigt att hon hoppar av nu. Men hon gör det som känns bäst för henne och ingen annan. Så ni som gillar henne kan stötta henne genom att förstå hennes beslut :)

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv och sova. Här snöar det som bara den och det är inte roligt alls eftersom jag har sommardäck på bilen och ska köra till jobbet imorgon. Var förövrigt hos Ida, Tommy och Tuva förut och snosade lite på lilla Tuva. Vilken goding :) Det var när vi va där som det började snöa, inte alls roligt just nu tycker jag.

Men men nu ska jag dra mig mot sängen. Ruskigt skönt ska det bli.
Godnatt på er, WYT.


Bjuder på denna bild från en tävling,
Jag och Emma
 ♥


Till anonym!

Anonym, skriver grattis hit och dit och massa. Dennes ipnummer är från Grums och nu är jag trött på att du ska vara anonym. Har du anledning att skriva grattis osv så kan du skirva vem du är också!!

Så vem är du? Om du inte kan säga vem du är så kan du sluta skriva också. Du irriterar mig bara när jag inte vet vem du är eftersom du uppenbarligen vet vilka vi är?


Nu vill jag åka hem..

Känner mig helt slut.
Vill hem och ställa mig i en varm dusch och äta mat!


IKEA

Slutar om 1,5 tim och då blir det nog IKEA för min del, om jag orkar. Ska kolla på lite smått som blir att köpa längre fram. Även sugen på en ny byrå att ha i hallen. Skulle vilja ha en vit, den vi har nu är i trä så man skulle ju kunna slipa den och måla den. Ja, om hjärtat går med på det då.


Vill göra om vårt sovrum med. Skaffa annan sängram och tvbänk. Men de får bli nästa år någon gång. Vill verkligen inte ha det som det är nu, väggarna är tomma typ. Vill ha upp lite hyllor, fotoramar på hyllan och annat. Känns så tomt som det är nu. Men det blir ett projekt att ta tag i till jul tänkte ja, med hyllor, tavla och sådnat! :)

Har sett 3 snygga tavlor jag vill ha, fast inte på IKEA då. En/två av dem skulle passa skitbra i sovrummet men de kostar 1300kr/st och det har jag inte lust att slänga ut alls nu. Sedan finns det en jättestor och apsnygg tavla som skulle va häftig att ha. Priset på den ligger dock på 2500 och det kommer jag nog aldrig ge för en talval :P Eller det skulle jag säkert göra, men inte som det ser ut just nu.




WYL.


Jahapp.

Dumma tejejer, inget kan de hålla tyst om. Blir så trött på er! Besviken och arg rent ut sagt. Men då vet vi vart vi satt gränserna nu då. "Cheer-familj" (haha va töntig jag är, men nu förstår ni vilka ni är iaf)

Åh jag har så tråkigt. Plockar lite här på jobbet, men snart vet jag inte vad jag ska plocka med heller. Jag behöver kartonger men det är fortarande inte fixat. Jag kommer ingenstans just nu känner jag. Jag vill ju inte plocka iordning i hyllorna för att sedan plocka ner det igen. Nej då får det hellre ligga huller om buller tills det ska ner i lådor.

Baah, jag vill ha nytt jobb nu..


AAAAAAA!!!

Ja, jag vill skrika. Vill skrika det rakt ut, rakt i era ansikten!
Skratta åt det, le åt det och bara må av det!

Jag vill få ur mig det nu nu nu. Helst i detta ögonblick, på en gång!
Men.. jag väntar.


Jasså ni..

Trots min fulhet så ville ni ha nya bilder och självklart får jag ju bjuda på det då ;)
Nytt kort togs nyligen på jobbets toalett. Ja det är sådana saker man får ta till ibland.
Eller vad säger ni? ;)



När jag kom till jobbet låg det olja som ett stort streck över hela golvet, så just nu håller jag på att få bort det. Ska skura golvet lite om ett tag. Först måste jag låta pappret suga upp så mycket olja det kan. Så spännande ser min arbetsdag ut just nu, men det duger fint för mig de.

Jobbar ni idag?


GRATTIS TILL MITT HJÄRTA!

Happy birthday to you, happy birthday to you!
Happy birthday my lovely Kristoffer!
Happy birthday to you :)



Grattis på 22års dagen goding
Jag älskar dig mest av allt :D


Bortdomnad!

Min arm är helt borta nu efter att ha legat på den. Känns inte som att den tillhör min kropp riktigt, skitäckligt :P haha. Men men till något helt annat.

Idag ska jag jobba i vanlig ordning, men först ska jag fixa mat och sådant här hemma sedan ska jag till Josefine A på en kopp och massa töl. Hoppas på att kära Madde hör av sig idag också om hon kommer till Karlstad. Om inte idag, så hoppas jag på att få se henne imorgon!

Ikväll när jag kommer hem ska jag äta en tårtbit! Jag gjorde en igår och gav älskling inatt efter 00.00 men båda va så mätta att ingen av oss orkade smaka på den. Ska bli intressant och se ifall den är god eller inte ;) heheh. Om inte annat vet vi ju hur man krigar med mat ;) Nejdå, inget krig här inte. Har av erfarenhet lärt mig att gräddlukt är inte det lättaste att få bort när det sprutat överallt i ett rum. Surheten är svår att undvika.

"Kort" förklaring på det: Jag och några elever från 9:onde klass skulle säga "hejdå" till en som jag jobbade som Kisare med (elevstödjare). Han skulle sluta på skolan och vi ville ju hitta på något skoj då. Vi duschade honom först men blev inte nöjda med detta, så jag och några grabbar drog oväg och köpte sprutgrädde. Tjejerna lurade ner honom till ett sällskapsrum och grabbarna väntade med spänning i rummet fullt med grädde i händerna. När killen som skulle sluta kom in så sa det PANG så va han dränkt i grädde och likså rummet. Vi städade och städade men likförbannat dagen och även helgen efter luktade det sur grädde :P

Nej nu ska jag dra håret i en knut, sätta på mig kläder och göra mat!
WYL.



Åhh, måste ta fram mina stövletter!


00.00

Snart slår klockan 00.00 och då har jag förberett en liten liten överraskning för Kristoffer!
Efter 00.00 så slår det ju över från 20:e till 21:a och som sagt så fyller han ju år då.

Mitt älskade hjärta!
Välkommen upp till mina siffror ;)


Tråkigt av mig.

Jag satt nyss och kollade igenom lite gamla inlägg och insåg att jag faktiskt använder samma bilder nääästan hela tiden. Haha gud va jag är tråkig :P Jag ska försöka ta lite nya kort men jag hittar inte min laddare till kameran. Ska försöka hitta den sen och lägga den på laddning över natten.

Nåja, tråkigt kan tänkas, men ibland är det kanske roligare med någon bild man haft förut än inget alls.

Vad tycker ni?
Är jag tråkig gällande bilderna?

TYCK TILL OCH KOMMENTERA NU!
Jag lovar att jag kommer ta kritiken bra, hehe :)


..eller kanske tummen ner?


A man apart!

Sitter i vardagsrummet och har läst lite broschyrer samtidigt som
jag kollar på en väldigt bra film som är på 6:an nu. A man apart heter den.
Text från tv.nu kommer här: 

Amerikansk actionthriller från 2003. Sean Vetter är en före detta gängmedlem från Los Angeles. Hans erfarenheter från gatan gör honom perfekt för polisens narkotikarotel. Tillsammans med sin partner Demetrius Hicks lyckas Vetter krossa en mexikansk knarkkung, men den nye, hänsynslös knarksmugglaren Diablo är redo att ta över kokainimperiet. När Vetters fru blir mördad svär han på att utkräva hämnd.

I rollerna: Vin Diesel, Larenz Tate, Timothy Olyphant.

FRÅN TV TILL NAGLAR!

När jag kikade lite under soffbordet förut hittade jag mitt gel set, har glömt att jag hade det. Ska göra naglar på mig nästa eller veckan efter det tänkte jag. Hoppas det går bra :) Har inte bestämt mig om jag ska göra vita tippar eller med någon rolig färg/glitter. Vi får se. Har ju haft guld, blåa (nämen? haha), vita, genomskinliga med guld glitter och svart mönster.. ja och lite fler. Det är kul med annorlunda tippar men jäkligt snyggt och stilrent med vita. Men vi får väl se, kanske gör något mönsker på dem :)





Nu ska jag fortsätta kika på filmen,
sen får vi se om jag och babe ska göra paj eller inte. Just nu är vi väldigt mätta :P

WYL.


Linda och Linda!

image (MMS)

Väntar på Linda Franzen just nu. Ska handla lite med henne. Ikväll hoppas jag att det är något bra på tvn och är det inte det så ska jag dra hem någon film tror ja. (när jag skriver jag menar jag ju självklart krikke ;) han flinar nog lite när jag skriver detta för jag säger att jag ska men blir alltid "krikke kan du?" hehe) Nej nu får hon ta och komma!  WYL.


The thing is.. blåbär!

Ska packa ihop massa hjälmar här på jobbet nu,
få tiden att gå lite snabbare! Vill att klockan ska bli 18 så jag kan få åka hem. Eller jag ska förbi affären och sedan mormor för hon ska få hjälpa mig med en liten sak.

Ikväll ska jag grisa mig med älskling, det blir blåbärspaj!
OM jag längtat efter det. Va riktigt längesen jag åt det nu, det är ju ruskigt gott :) Till de blir det vaniljvisp så klart!

Imorgon blir min älskling gammal, hela 22 år :D
Han har ju redan fått en present av mig, den andra har inte kommit än :/ Men han dör inte av att vänta lite till på den. Han kan få lite massage och klining på ryggen och lite annat gosit imorgonkväll. Jag har iaf en överraskning till honom han ska få imorgon när han vaknar :) Yeeey!



Nu ska jag jobba vidare.
WYL.


Säg att du driver med mig

Sitter på jobbet då i vanlig ordning. En kund kommer in och kollar lite konstigt på mig och säger att han känner igen mig. Han frågar om jag är en kändis och sedan rågar han om det är jag som sjunger i KICK. Ja det är jag, svarade jag lite fundersamt. Han frågar hur det går och om jag tjänar några pengar på det..

Jag fortsätter med att fråga vad jag kan hjälpa honom med, för han har ju inte kommit in i butiken för att disskutera min musik. Han frågade då lite saker som gjorde mig mer misstänksam än tidigare.

Hmm.. Ärligt, är det någon som driver med mig? Snälla säg att han drev med mig! Annars måste jag nog känna mig lite dum som sitter och skrattar åt honom nu :O Haha, trevlig man men det kändes ju lite knepigt att han skulle kliva in och på en gång säga att jag såg bekant ut.

Vart sitter kameran??
hahaha


7.

Jag är så otroligt lycklig! :)


Klementiner

Är väldigt glad för att de har börjat komma ut i affärerna nu. Enligt min käre vän Josefin så ska de tydligen va väldigt goda. Jag kan äta klementiner som godis. Skitgött ju :)
BRUKAR NI KÄKAÀ MYCKET KLEMENTINER?
Nu ska jag fortsätta röja på jobbet och vänta på baby, då blire lunch och annat :)

Tack mamma för hjälpen idag! <3
WYL.



Ingen bra kombination

Försov mig, illamående för att jag är så trött, ont i magen och helt slut i kroppen.
Ska rycka tag i mig själv nu och åka mot jobbet. Gaaah va detta va en seg morgon!

Längtar tills sen iaf :)

WYL.


Wihoo!

Ligger i soffan och är sugen på något sött. Kollar på Cougar Town och blev panik sugen på någon liten godisbit eller så. Tror jag ska ta mig en chokladtopp. Då är jag sockerklar för en vecka framöver ungefär. De är otroligt mättande, men ack så goda :)

Idag hos farmor och farfar blev det kaffe och massa prat om allt mellan himmel och jord. Det va lyckliga besked och det va lite mindre lyckliga besked. Gammelfarmor är gammal och pigg, 97 år för att vara exakt. Dock är hon lite borta i huvudet, då hon tror att pappa är runt 7-8 år. Hon brukar fråga efter min farmors mamma, hur hon mår och så. Min farmors mamma har ju då varit död i 22 år.. så det är inte så lätt att svara på sådana frågor menar farmor. Nåja, G.farmor är bland den bästa person jag träffat. Så himla go människa!

Ska ta mig något som innehåller socker nu. Jag förtjänar det tror jag bannimej!
Hörs vi inte sen så hörs vi imorgon :) Godnatt på er isf!
(Klart vi hörs sen! Klockan va inte så mkt som jag trodde :P)



Imorgon är en dag att längta till! ♥
Yes it iiiiiis!!


Helt ensam!

Ja nu är jag hemma ensam och kollar på tv och ska laga mat. Hungrig som bara den! Som jag skrev förut blev det ju ingen passning av E idag då J fick ändrade planer. Så jag får träffa dem någon annan dag ist :)

Fixade lite efter jobbet och åkte sedan med mamma till bergvik en kort stund. Skulle leta efter ett par leggings men hittade dem inte så de fick bli utan sådana då. Hittade dock en annan söt och cool grej som jag tror Krikke kommer uppskatta lika mycket som jag. Ska bli kul att se vad han säger när han kommer hem :D Yeeey!

Nu ska jag forstätta med maten, kolla på Simpsons och invänta Desperate Housewives + Cougar Town!

WYL.




Mmmhm :)
Vad kan det vara tro...


Hello out there!

Ska dra på mig jacka och skor strax och dra mig ut mot bilen och stan. Ska åka till farmor och hälsa på en kort sväng. Tar mamma med mig för att sen springa ner på stan och fixa en sak förhoppningsvis.

Har inte sovit så bra de två senaste nätterna eftersom vi sovit borta och passat cheron, då Ida, Tommy och Tuva är på sjukhuset. Tuva valde att komma ut till världen i söndags kväll nämligen. Så söt är hon :) Hur som helst så är jag lite sliten för detta. Ska bli skönt att sova hemma inatt, speciellt eftersom man vill vara utvilad imorgon :D Yeeey!

Men nu ska jag åka! Vi hörs.



Ps. Ikväll ska jag passa Elliot :D Ska bli så mysigt och kulDs.
Update: Blir inte passning av E idag, då J fick ändrade planer :)


Sängen inom kort.

Skrattar övertrött och sjunger med Krikke. Vart ska detta sluta? haha. Ska gå och lägga oss strax, ska ju upp relativt tidigt imorgon.
GODNATT!

Tunnlar

Måste byta tunnlarna i öronen när jag kommer hem. Töliga är att få i ringarna sen bara men jag måste byta tunnlarna för de jag har i nu har de försvinnit pärlor ifrån. Har ett par likadana hemma som jag tänkte dra i. Har även ett par "vanliga" utan krom och grejs. Kommer ni ihåg att jag visade dem för er? Köpte dem när jag va i sthlm förr-förra gången.



Lite dålig bild men ni ser nog ändå!
Så de svarta med pärlor åker i "igen" ikväll.

Har ni töjningar?


Black n' grey

Hej hej hej.



Jag längtar, längtar mycket efter dig.
Trallallaallaaaa!
Poff.


Blåsigt ute idag!

Ja idag är det riktigt blåsigt, inte alls kul att gå ut. Tråkigt, jag som ville gå ut och gå efter att jag jobbat. Men det blir nog en kaffe med Amelie sen när hon ska hämta sina saker som jag fick ta med mig hem efter i lördags. Kvinnan blev aningens full och visste nog inte ens själv vad hon hette, hehe.

Senare ikväll är det Lite Sällskap, ska bli kul att se hur det artar sig i detta programmet. Men lite av vad som kommer ske har jag fått höra av lite folk, men som vanligt ser man alltid fram emot att se galna Filip och Fredrik.

Men nu ska jag dra på lite musik här på jobbet och dola lite.
Ha en blåsig dag!




Ps. KICK bär på en hemlighet. Vad det är får ni veta lite längre fram när det är mer säkert och bestämt. Ds.


Jackan!

img_0467 (MMS)

Peak jackan börjar åka på mer och mer. Den är nog här för att stanna. Skinnjackan får hänga med men inte lika ofta längre. Har ni börjat använda era vinterjackor?


Koma

Sitter i soffan hemma hos Ida och Tommy. Ska dra mig hemåt snart och göra mig iodning. Min snälla mamma ska bjuda på lunch idag, en god köttgryta skulle jag få :) MUMS!

Ska försöka få liv i min kära pojkvän som verkar ligga i koma just nu :P Ska gå och hoppa lite på han hehe, neeejdå :)

Hoppas ni får en bra dag!
TTYL.

Nyängen

Ska strax dra till nyängen och köpa lite godis. Funderar på vad vi ska göra. Finns inte så mycket att göra hos Ida och Tommy :P Får dra hem och hämta något roligt spel eller någon bra film. Men nu blir det nyängen med älskling.

TTYL.

Acheron

Inatt ska jag och krikke passa Cheron. Ska bli mysigt att umgås lite med den lilla (stora) godingen. Blir väl filmmys och annat kul för mig och krikke! Ska nog tvinga han att spela lite spel med mig eller något. Ett tag spelade vi alltid spel på nätterna efter att jag jobbat på nöjes. Krikke ville jämt spela då, hehe.

Vi bestämde oss förut iaf att vi ska spela bingolotto nästa söndag, hehe! Det kan faktiskt va kul ibland tycker jag/vi :) Ska bli kul tycker jag iaf!

Nu ska jag greja lite här hemma innan de blir Cheron passning.
Vi hörs lite senare.

Stor kram till er! 

Gillar du smycken?

Om du gillar smycken och gillar att tävla tycker jag att du ska kika in till
Ellen och hennes blogg och vara med i en tävling om just smycken!

LYCKA TILL!

Ellens blogg hittar ni här!


Halloween

(när jag hittade halloween bilden från nöjes 09 tänkte jag på detta)

När det är mörkt ute, löven faller av träden, levande ljus, godis i mängder.
Man ser folk som klär ut sig, roliga fester, rolig tid på jobbet med utklädnad och lekar.

Jag älskar Halloween!
Tycker det är så mysigt!



Vill att det ska vara Halloween nu :)

Ska ni hitta på något kul på Halloween?


Sonic Syndicate

Jobbade ju igår när Sonic spelade på Nöjes. Kilade in och kollade på dem en stund, de va bra! Dock va det väl inte så jättefullt med folk denna gången som va och kollade på dem. Men det va väl inte så jättelängesen de va här så kan kanske ha med det och göra, jag vet inte. Dock kändes det som att det kom väldigt mycket folk igår ändå. Nöjes hade 7 års jubileum. Hela 7 år har fabriken rullat in och ut med folk, band, företag, julshower m.m och mer lär det bli.

Johanna va och gästade oss på nöjes igår genom att ta ett kassapass. Det fattades en person och då va hon snäll och ställde upp när jag sms:ade och chansade på att hon kanske kunde hoppa in. Tack Johanna för att du kom :)



Bild från Nöjes - Halloween 09.
Saknar dessa brudar på jobbet!!


LÄNGTAR!

..och jag längtar även till Avenged Sevenfold som är om en månad typ. Ska bli väldigt kul att åka och se dem :) Måste maila min chef på Nöjes om att vi inte kan jobba varken den 19:e eller den 20:e.

Jag funderade på om man skulle ta och gå ut och gå en sväng men känner mig sliten sen jobbet igår. Får se om jag blir lite piggare sen och tar mig en walk då. Just nu sitter jag ändå bra i soffan och kollar på Desperate Housewives, haha roliga tjejer.

Funderar på att krypa upp i soffan med en filt senare och se en riktig tjejfilm. Skulle vilja ha Johanna och E här på en tjejfilm, men är kanske skönast för E att vara hemma nu när han är på väg att bli helt frisk. Socker söta godingen :)



En av världens goaste ♥


Kryper ner brevid min älskling!

Han är den bästa som finns :) IIIIIH!!!
Hoppas ni haft en bra dag. Jag berättar om min imorgon.

Godnatt till er!

???



Vem är du som läser min blogg? Har du en egen blogg eller är du ute och läser?
Skriv med namn och blogg eller anonymt vem du är eller att du bara läser min blogg. Skulle vilja att alla som klickar in skriver något bara. Skulle va kul att se vad många kommentarer jag kommer upp i. Så stöd mig nu och skriv en kommentar :D

Va inte en sån feg sak ffs!
SKRIV NU!!


Magen skrikeeeeer!!

Jag är hungrig och har ingen aning om vad jag ska göra för mat! Ska gå igenom min frys strax och se vad jag kan hitta för gottit. Hoppas det finns kyckling eller något annat gottit.

Idag ska jag jobba, börjar kl 18.00. Det första jag ska göra när listan kommer är att kolla över den och sedan smöra lite så en kompis kompis kan få stå på listan så hela det gänget kommer in. De vill ju se Sonic. Jag ska smita in lite senare och kolla på Sonic en sväng :) Ville ju va ledig först och gå dit men att både jobba och få se dem en stund är bättre. Nöje och tjäna pengar. Gillar mitt jobb! Tråkiga är bara att jag börjar 18.00 och älskling börjar 21.00 så vi får ta varsin bil, men det får väl gå.

Han är så gosig min babe, fick en bamsekram av honom när han vaknade förut, och pussar!
Min gos, älskar dig mest! :)



Nu ska jag se om jag hittar något gott att äta.
Talk To You Later.


Hello



TTYL.


Mamma mia!

Here i go again..

Showen va bra som bara den, lite rörig ibland men otroligt rolig att se. Slutet gillade jag nog bäst, och när en av huvudrollerna skulle prata svenska. Lät kul :) Tack brudar för en trevlig kväll! Synd att man inte fick se mer av moster, kusin och kusins svärmor, men det är ju inte sista gången jag träffar dem.

Min kusin hade på sig riktigt snygga leggings/strumpbyxor ikväll. Jisses va jag föll för dom. Kanske ska va tråkig och kika efter sådana eller liknande. Det är ju trots allt min kusin som har dem, så lite borde jag ju få härma henne ;) hehe. Äh vafan, bara att köra på! :P Om de ens finns kvar, det är de också.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan och kolla på tv och vänta på att babe ska höra av sig. Han ska hjälpa mig upp med en sak som ligger i bilen. TACK kära svärföräldrar. Tidigt men behövligt. Är väldigt, väldigt tacksam! ♥ :)



Kvällens outfit ser ni ovan.
Körde en lång kavaj på detta också.
Blev bra!


*gäsp*


lunch på stan

Blev en lunch på stan efter att vi rastat Milton, kycklingpasta fick det bli. Fick inte i mig allt för mycket av maten som serverades men gott va de :) Mötte även min moster, mina två kusiner Ingela och Louise och kusinbarnen Emelie och Hampus :) Emelie är så himla go! "Linda, en gång i tia så åt ja glass här på stan. En cocosboll med!!" Haha, en gång i tia.. Det lät så jäkla gulligt när hon sa det!

Älskade lilla busfrö Emi :)



Vill sluta jobba nu!!
2,5 tim kvar.. Hoppas tiden går fort!


God morgon härliga fredag!

Idag kommer det bli en bra dag :) Började ju dock morgonen med att skrapa rutorna på bilen, men inte fick det mig på dåligt humör inte. Just precis börjat jobba och kl 11.00 åker jag till lilla Milton och ska gå ut med honom. Får nog mamma som sällskap tror jag. Efter det blir det hem till mamma för lunch och gos med katterna, innan de blir jobb igen.

Idag slutar jag inte 18.00 utan 16.00 och bara det är ju ett stort plus! Blir hem att göra sig iordning och sedan möta upp svärmor för att sedan åka tillbaka mot stan. Då blir det resturang med svärmor, mamma, mormor, kusin J, moster och J's svärmor (tror de ska med). Efter det rullar vi mot Löfbergs Lila arenan. Ikväll ska vi se på Mamma Mia musikal uppsättning. Ska bli kul faktiskt, men antar att min mamma och svärmor är aningens mer laddade än vad jag är eftersom de har Abba och musiken snäppet närmre hjärtat än vad jag har, heh.

Nej nu ska jag jobba vidare. Skriver nog ett inlägg innan eller efter lunch om jag hinner.


Not another teen movie

Nyss kommit ut från en lång och härlig dusch. Smörjt in mig och hoppat i myskläderna, gosigt. Sitter nu i soffan och myser med ett glas isvatten och funderar på lite popcorn. Kikar iaf på Not another teen movie, den är ju inte alls som på köpfilmen. Eller klart den är men vissa meningar sägs annorlunda, vissa ord/ meningar är borta och några nya scener är mer i filmen. Knepigt.

Nej om man skulle pop some popcorn?
Yes, I'll do that.



TTYL.


Svärföräldrarna

Sitter hos svärföräldrarna och myser framför tvn. Är här och visar bilen för dom och kramas lite. Va ju ett tag sedan ja träffa dom nu. Ska snart hem och duscha. GÖTT!!

Besöka Herrhagen efter jobbet.

Slutar om mindre än 20 min och då blir det upp till Herrhagen för att hälsa på kusin Louise och pierca henne i näsan. Ska bli kul och se hur de bor och träffa kissemissarna :) Efter lite smärta och mys så ska jag möta upp Johanna Stambro och då ska vi dra oss mot bergvik, även mamma blir del i sällskapet!

Nu ska jag stänga strax, så vi hörs senare :)

HAPPY FACE!!


Dags att bli klar

Suttit i telen en stund för ingen nytta alls, förutom när jag pratade med Jossan. Haha ja hon säger sina grejer bra ibland :P Men för mig är det nu dags att göra sig klar och dra in mot stan. Funderar på om jag ska köpa mig en baguette i stan sen. Det är ju inte direkt äckligt :P hehe.

Men jag måste dra mig från datorn nu. Ska ut med Milton sen.


Alltid samma problem

Sitter i soffan nu, trött och frusen. Nyligen kollat på lite Family Guy med Krikke. Jag ska strax hoppa i sängen tänkte jag för att kolla på film eller något annat skoj. Då följs det då med ett och samma problem som alltid blir.. VAD ska man se? Om inte hjärtat vill in och se med mig så kan jag ju välja och vraka hur som helst, men ska han kika med mig så är det ju inte allt som passar oss båda. Men nu ska jag sluta blåsa upp det som ett större problem när det egentligen inte är det, hehe. Men jag måste säga, det är svårt att välja film eller liknande ibland!

Hoppas ni haft en bra dag iaf. Min har varit kylig men med en värma inom mig som inte slår något. Dagar som denna som får mig att inse gång på gång hur mycket jag tycker om och älskar Kristoffer :)



Sov så gott ni där ute.
Vi hörs imorgon :)


Snabbt och enkelt

Kom hem för en liten stund sen efter en liten tur på bergvik och massa prat med Josefin. När jag kom hem drog jag på mig en av Krikkes tröjor på en gång för att jag är så frusen. Funderar allvarligt på att ta på mig vinterjackan imorgon när jag ska gå ut med Milton. Frös som fan förut ju.

Men nu ska jag göra korv med bröd. Som rubriken, snabbt och enkelt!
Sen ska jag kolla efter någon disney film tror ja. Det är bra filmer de.


(Bild från i vintras)

Läääängtar!! :)


40.

Om ca 40 min slutar jag och det ska bli måttligt skönt känner jag just nu. Vill hem och dra på mig en varm tröja. Kallt som satan här på jobbet. Får lära mig av detta och klä mig bättre imorgon.

Och för att fördriva tiden så lyssnar jag på underbara Nirvana och sopar lite här i butiken! Tänkte bjuda på en nirvana låt men det va ju inge längesen jag la upp den, iofs så kan jag lägga in den ändå så kan ni ju digga samtidigt som mig. Lalalalaa va bra dom är!




Jag tror jag fryser ihjäl snart!

Det är så sjukt kallt ute nu tycker jag.
Det är sådana här dagar man faktiskt får dra på sig vinterjackan!
BRRRR!!!!!


Nu drar jag in mot stan! Tja.

img_0498 (MMS)

Nu drar jag in mot stan! Tja.


My Heroin

Sitter och bränner en skiva jag ska lägga i bilen.
En av de låtar som ligger på skivan är denna.
Lyssna och njut.



Gillar ni denna typ av musik?


Höstig morgon

Grå och tråkig är den, men jag får ändå en myskänsla i kroppen. Idag känner jag mig ja, förutom trött, så känner jag mig glad. Fylld av värme och kärlek, känns bra! :) Har en liten oro känsla också dock. Älskade lilla E blev lite sjuk igår så det slutade med att de fick åka in med honom till sjukh. Men enligt uppgifter man läst så ska det inte vara någon fara. Tack gode gud för det. Sötungen ♥ Bli frisk nu!

Ska strax gå ut i köket och göra mig en smörgås. Magen skriker men huvudet säger MÄTT, haha. Nej men ska fixa lite här och göra mig iordning. Blir in till stan lite tidigare idag för att gå ut med Milton så han får bli lite rastad och sedan blir det lunch. Mamma och Linda ska med tror ja :) Trevligt!

Puss ttyl.


Godnatt!

Nu ska jag sova, ska upp imorgon Och gå ut med carros hund. Blir nog en snabb träff med Linda också. Blir trevligt isf. Men ska som sagt sova nu. Godnatt. Vi hörs imorgon :) (mobilblogg)

Jäkla fluga!

Nu har vi haft en fluga i lägenheten.. ja jag vet inte hur många dagar! Den börjar gå mig på nerverna, för inte nog att den flyger runt och är allmänt irriterande men ändå något man kan leva med, utan den attackerar en i huvudet och ska sitta på ens händer. Nyligen skulle den prompt va på mina tangenter och skärmen och springa runt.

Snälla lilla fluga..
LÄGG(ut)AV!!!
(haha)



GAAAH!!


Osocial

Ja jag ber om ursäkt för det.
Haft en underbar fika och egentid med Jossan förut.
Alltid lika kul :)

Men jag får skriva mer senare,
för just nu kollar jag på Desperates Housewives!
Yeeey.


2 bilar

Ja nu är bilen hämtad så nu har jag och babe en varsin volvo. Jag säger att de båda är våra bilar, så nu har vi 2 volvo, lika men den ena är då kombi. Kan va bra att ha tycker jag.

Idag efter jobbet ska jag hämta upp Jossan och fika med henne. Ska bli skönt, behöver prata av mig och vad det verkade som ville även hon prata med mig om vissa saker :P haha. "Men när ska jag få prata med dig då? Alltid hysc hysch så fort jag frågar något" Haha, så ja nu ska vi äntligen prata rakt ut. Fick reda på en rolig sak om Jossan idag med och det är skit kul, JAG VILL OCKSÅ!!

Men nu ska jag fortsätta att röja här i butiken. Måste få iordning på allt innan butiken stängs vilket blir om ca 2 veckor. Jahapp, då står man utan jobb då. Nåja, jag ska söka massa annat så hoppas jag får nytt snart. Har ju iaf Nöjes kvar och där lär jag väl stanna ett tag. Goa extrapengar.

Nej tillbaka till jobbet och städningen. HAJ.

           


Örebro

Nu åker vi till Öret och hämtar min bil, yeeey!
MMS bloggar säkert senare :)

Hajhaj.


Family..

..guy ligger jag och babe och kollar på i soffan nu. Blir väl sängen för mig om ett tag. Imorgon ska jag ju till Örebro och hämta bilen. Ska bli gött att äntligen få en egen, slippa va beroende av andra!

Tillbaka till tidigare ikväll:
Som vanligt va kvällens program i Lite sällskap roligt. Nästa avsnitt ska dock bli kul att se då man hört lite på omvägar vad som sker och jag antar att det är de som kommer i nästa program.

Men iaf, innan jag och älskling satte på family guy så spelade vi "Vem där?" hehe.
Vi köpte det på maxi förut när vi va där och handlade. Jag har det spelet hos mamma någonstans men detta va med disney figurer. Haha, kul att spela spel ibland.

Trivs så sjukt bra med Krikke, känns underbart :) ♥



Gillar det linnet skitmycket, det får nog åka på imorgon!!
Nu ska jag kika klart här och sedan hoppa i sängen.
Sov så gott!


On my knees.

jagvilljagvilljagvilljagvilljagvilljagvilljagvilljagvilljagvill..
Jag vill av hela mitt hjärta!

Sitter i soffan nu och kollar på Family Guy
. Kikade lite på Paradise Hotell, men jag tycker bara det mesta i ett sådant program är pinsamt. Inte bara jag som tycker det antar jag? Tillbaka med Big Brother ist, nog att lite va pinsamt men det gick ju ändå inte ut på sex och alkohol. Jaa, inte sex iaf :P

Lite senare är det ju Lite Sällskap, det program man ser fram emot på de gråa och tråkiga måndagarna. Blir gött när babe kommer hem sen så kan vi mysa ner oss i soffan och kika på det tillsammans :)



Kollar ni på Lite Sällskap?
Isf, vilken är ER favorit?


Frost

Imorse när jag kom ut så blev jag faktiskt lite förvånad trots kylan att jag skulle behöva ställa mig och skrapa rutorna (Roligare saker har man ju gjort). Tjocka halsduken är på, vantarna åkte på och snart är det väl dags att börja använda mössa också. Inte alltid jag har det men ibland slinker den på min sletna SVEA mössa. Jag gömmer alltid SVEA texten bak och drar över tyg så det knappt syns. Jag är inget större fan till just SVEA. men jag älskar mössan. Har testat lite andra mössor i stan men det klickade inte med någon. Ska fortsätta kolla men antingen ser man ut som en svamp eller så ser man bara allmänt galen ut. Nej men ni förstår hur jag menar.


Nåja, mössa eller inte, kylan tränger sig på snabbt. När ska man ta på sig vinterjackan egentligen? När man känner för det självklart, men folk börjar gå i det nu. Det känns fortfarande tidigt, sen vill jag nog inte riktigt hänga bort skinnjackan än. Iofs kommer den alltid hänga framme för den lär väl åka på på en snöig vinterdag också kan jag tänka mig. Beror väl på lite vad man sätter på sig under. Hur som helst så tror jag att min kära vinterjacka kommer åka på inom några veckor.



Älskar min jacka!

Kommer ihåg att folk frågade om jackan sist så kan berätta att den
 är köpt på Stadium. Märket är PEAK och priset låg på 3999kr


Ojojoj

Fick nyss en roligt samtal här på jobbet. Lilla utskällningen, haha tanten hade humör hon. Haha ja så kan det va ibland :P

Vill att klockan ska gå snabbare så man kan få komma hem. Eller jag ska hämta upp älskling och sedan ska vi dra mot Bergvik och kika en sväng. Ska springa in till Jossan snabbt och prata lite med henne om hon är kvar på jobbet då. In på maxi ska jag och handla lite småsaker också.

Så ja, så ser några få timmar ut för mig efter jobbet, inte speciellt intressant kanske men den bjuder jag på!


Något ni sett förut

Dagens outfit består av kläder jag redan visat upp.
Detta fick bli idag:



Och den stickade tröjan, kallt ute ju!



Nu ska jag hem till mami och käka lunch ♥


Frukost?

Sitter i soffan och kollar på Jim's värld, haha det är så jäkla bra!
Börjar kl 10.00 idag så idag gick jag upp strax efter 8.00. Ska strax göra mig iordning tänkte jag.

Men först, lite frukost :)



Namnamnam :)


NHL

Ja inatt är det NHL och babe vill att jag ska titta med han.
Blir väl att jag somnar i hans knä. Men inte klagar jag för det, det är ju gosit.

Några av er där ute som tittar på NHL?




Hejdå och godnatt, igen.


Seg

Sitter i soffan och kollar på Big Bang Theory.
Haft en mysig dag med Johanna S, vi har kollat på film, pratat och skrattat endel. Det va kul att ha henne på besök.

Just nu är jag så seg så kommer inte på speciellt mycket att skriva.
Kan berätta lite om gårdagens kväll. Köpte bilen på dagen och när jag kom hem blev det dusch och göra sig klar för att sedan dra mot Caroline och Josefine. Hos C och J spelade vi tjejspel och snackade en del. Det va kul. Sedan blev det till månen. Där va det SVIN TRÅKIGT om jag får säga det själv, så jag drog till Nöjes och pratade med älsk och de andra som jobbade. Tycker utelivet börjar bli väldigt väldigt tråkigt just nu. Så de lär inte hända på länge :P

Nu ska jag kolla på tv en stund sen hoppa i sängen.
Vill ha tisdag så jag kan hämta min bil. Ska bli skönt att ha en egen, äntligen.

Godnatt på er!


one pic

Bjuder på en bild från tjejkvällen igår!


Åhåååw.


Tappade humöret..

.. och nu kan jag inte hitta det igen.

Är måttligt irriterad och besviken just nu, men men sånt är väl livet antar jag. Men vissa saker känns så jävla onödiga och det känns som att man får va själv i ett tankesätt och det irriterar mig mycket. Tjat om att den finns där och de finns där. Men vart då egentligen? Blir det för jobbigt för det ena huvet så sticker de iväg ist för att ta hand om det. Jag är irriterad för att den behöver inte säga ett skit om situationen alls som den inte lever upp till. Jag klarar av det här själv!

BAAAAAAHHHH!!!!!!

Skönt att ta ut lite agg ibland.
Idag är jag GRRRRRRRRR, hehe.


Dålig fantasi

Vad gör man för mat när man har dålig fantasi och har 
en pojkvän som påstår sig inte kunna göra annat än nudlar..
(jag vet att det är en lögn, en LAT lögn, haha).

VAD GÖR MAN FÖR MAT??


Ingen Audi

Nej det blev ingen Audi som jag kollade på igår. Den va inge fin alls och massa rost så det va bra att glömma. Jag vill fortfarande ha en audi, men det får vänta för igår när jag varit på den där bilaffären och kollat på skrothögen så kollade jag blocket på väg hem och hittade en Volvo i Örebro också. Vi bestämde oss för att åka och kolla på den, testade den, snackade lite, fick ner den lite i pris och den fick det bli!



Gillar dock inte att den är silver,
men jag kan ändå leva med gubbfärgen, hehe. Det är gött att det är kombi iaf.
Nu har vi ju en S40 och en V40.

Men nu ska jag kolla på tv.
Vi hörs lite senare.

Ps. Michan, du gjorde min dag med :) Ds.


Snart dags att åka hem efter en rolig och ...

img_0478 (MMS)

Snart dags att åka hem efter en rolig och tråkig utekväll. Hem och gosa med baby <3


Wooaa

Uppe. Redan?? AAh, jag vill sova.
Men ska iväg och kolla bil ju.
Jag måste vakna till. Vi hörs. Senare.

Inte choklad eller lakris

Har Malin på besök. Hon har gått igenom en operation idag så hon är väldigt flummig just nu, haha! Just nu kollar vi på idol men ska väl dra till en kompis senare och kolla på NHL, haha. Krikke och några andra som ska kolla, så vi hakar väl.

Malin ville ha godis, jag säger att jag har och frågar vad hon vill ha. Hon vill inte ha choklad eller lakris. Jag finner då detta lite roligt för choklad och lakris är väl typ det enda jag har här hemma, haha!

TTYL.

HEJA ALICE!!


Min prinsessa!

img_0459 (MMS)

Min prinsessa!


Tack min underbara älskling!

Fick ett Metal Mulisha linne av älsklingen idag :)
Eller han beställde det för två, tre dagar sedan så hade det kommit idag!

Vad tycker ni? :)

Fram:


Bak:

(Det som ser ut som färg runt bokstäverna är silvriga linjer)

Tack babe, tycker om det jättemycket :) ♥


Lunch

Blev en lunch i stan idag med brudarna innan tandläkare och jobb!
Josefin K, Michan (som jag inte träffat på säkert mer än 2 år.. enligt henne iaf, hehe)
och Josefine A. Vi satte oss på scoore och hade en jättetrevlig lunch tillsammans.
Kul att träffa er ihop, annars brukar de blir en och en.

Kan samtidigt rekomendera Kyckling wooken som jag tog där. Den va super god!

Så, tack för en mysig lunch brudar ♥
På köpet fick vi se Magnus Betnér gå runt i stan här. Detta gjorde Michans dag ;)


Äntligen fredag!

Sitter på jobbet och bara vill att tiden ska gå snabbare! Vill åka hem, hem och fixa, slappa och hitta på något ikväll. Längtar tills imorgon då Josefine och Caroline har inflyttningsfest, endast för brudar! Det ska bli riktigt kul faktiskt.

Sen när jag kommer hem ska jag och älskling ut och provköra svärfars nya bil. De är iväg nu och hämtar en XC90 :) Rätt fin volvo ändå.

Men nu ska jag jobba vidare här. Få någonting gjort. Ställa iordning lite och sådant är ett måste nu känner jag!
Vi hörs senare!


Dagens outfit

Lite dåliga bilder kanske men. Jeans från Gina och tröja från Veromoda! Framsidan: människa med gittar, baksida: en förstärkare. Hur skön som helst!




Strange



In your perfect world!

(Sjukt bra låt :).)


Välkommen tankar..

Vaknade för typ en timme sedan. Hade satt på den där inspelaren som snappar upp och spelar in om man pratar i sömnen eller något. Ingenting hade det spelats in, tråkigt :P

Åh jag blir tokig på detta, mitt huvud snurrar runt, runt, runt.. Jag vet inte vad jag ska göra, det är ett svårt beslut.

Men nu ska jag iaf göra mig iordning och dra in mot stan för att möta upp Josefine A. Ska gå ut med Milton och sedan ta en sväng på stan. Ska även till tandläkaren 13.15 fick jag veta för ca 10 min sen när mobilen ringde. Skulle inte svarat! Men jaja så är det. Hatar dock tanläkaren, det är läskigt! Även en vanlig undersökning är läskigt!  Blää..

Nu drar ja, hej!



                                           Funderar på att ta västen idag.

 


Go'kväll med ett stycke tips

Sitter i soffan, tankarna snurrar runt, runt,runt..
Blir tokig. Omtumlande dag med att veta att jobbet man är på ska stänga och annat. Det positiva jag ser på nu är helgen med allt sällskap och att vi ska iväg och kolla på bilen jag förhoppningsvis vill ha.

Förut gjorde jag grekisk sallad och rostade bröd i ugnen. Det va ingen dret det inte. På tal om mat, jag pratade i 1,5h med Josefin K förut. Kom och prata på konstig mat hon ätit på fyllan och på mat vi hittat på. Ett recept kommer jag ihåg, och det är nog för att det faktiskt blev lyckat. Starkt men gott. Denna rätt innehöll på pasta och räk och grönsakssås skulle man kunna säga.

- Räkor
- Frysta grönsaker (ärtor, majs och paprika)
- Matlagningsgrädde
- Soya
- Chilisås
- Vitpeppar

Blir starkt men mycket gott. Servera med pasta.
(Jag och Josefin valde snäck-pasta! Eller ja, det va väl det som fanns, haha )


(bilden visar inte den rätt jag nyss skirvit om)

Nu ska jag läsa ut boken tänkte jag. Läste nästan 13 kapitel igår. Fastnade verkligen, så nu är det inte så mycket kvar så kan lika gärna läsa ut den innan jag somnar. Det är skönt att läsa innan man somnar, man blir tröttare på ett annat sätt då tycker jag, på något konstigt vänster! Men vi hörs imorgon om jag inte skriver mer sen. Najt.


Ps.
TACK Josefin och Johanna för att ni finns ♥
Ni är underbara!

Kristoffer, jag älskar dig!
Ds.


Tröttare än tröttast

Ja nu är det fan illa.

Är trött och irriterad över detta jävla jobbet. BAAAH.. Ge mig ett nytt. Åh jag tycker verkligen det är tråkigt att söka jobb. Jobbar mer än gärna men att söka jobb är bara drygt. Inte alltid man får någon respons alls, menar det minsta de kan göra är väl att tacka för att man sökt :P haha. Sedan finns det inte allt för mycket att söka heller men har väl sett lite jag kan söka. Hoppas jag får något iaf. Så jäkla töligt utan jobb!

Slutar snart och då blir det bergvik en snabbis och sedan hem och inta soffan och en film. Under filten ska jag för jag fryser som bara den, idag igen. Inge kul de inte.


Jobb?

Någon som vet jobb inom Karlstad området?
Jag söker jobb och behöver en spark i röven för att hitta jobb!
Vet du något företag som behöver mer personal eller behöver du anställa någon mer?
Behöver jobb SNARAST!

Kontakta mig på [email protected]

TACKSAM FÖR ALL HJÄLP!


Lunchar med mamma! Eller jag väntar på mat...

img_0472 (MMS)

Lunchar med mamma! Eller jag väntar på maten. Är hungrig som bara den!!!


Hösten är här!

Tycker det är mysigt ändå!
Jag har börjat tända ljus varje morgon och kväll här hemma.
Blir lite varmare och det är så mysigt att ha lite tända ljus i höstmörkret.
Ett till plus med hösten är att Uggsen åker på.
Åh, härliga och sköna skor! Hur gött som helst att dra på sig ju :)

Ska bli mysigt att åka in till stan och sätta sig på ett mysigt fik
och ta en smörgås och en kopp varm choklad och bara mysa :)


Hallå!

Äntligen går det skriva ett inlägg.
Det måste ha varit något knepigt med sidan igår för jag kom aldrig in på skrivsidan. Nu är jag iaf inne :)

Vaknade kl 9.oo och märkte att sängen va tom. Jag vaknade första gången någon gång vid halv 6/ 6 tror ja. För det va då älsklingen gick upp. Han skulle med sin pappa och kolla på bil i sthlm. Hur som helst så kunde jag inte somna om när jag väl hade vaknat. Mycket lättare att somna om, om äskling ligger brevid och ger värme :P

Ska dra igång dagen snart genom lite frukost och göra mig iordning. Måste åka in till stan och fixa med lite papper och sådant. Funderar på att ta frukost eller lunch ist i stan, ist för hemma nu. Kan ju va mysigt!

Nu ska jag som sagt dra igång dagen och vänta med spänning på att pappa ska ringa om bilen. Han ringde igår på den men bilhandlaren skulle ringa upp idag och berätta lite mer detaljer. Låter det bra så åker vi och kikar på bilen och hoppas att det är något.

Ha en fortsatt trevlig morgon!



Min, min min ♥


Svar på kommentar

En tjej vid namn Sara har skirvit och vill att jag ska visa hur jag sminkar mig som i videon till Ge mig lite mer. Vi hade sminkös med oss på den inspelningen så det är inget jag gjort själv men den liknar sminkningen jag gjorde själv i videon till Dont Wanna Be Your Girl (klicka på namnet för att komma till videon). 

Jag kan försöka göra en videoblogg denna eller nästa vecka på hur jag sminkar mig. Fått höra vid flertal tillfällen att folk gillar mina sminkningar så kan försöka visa er någon dag :)



Tack så mycket för era kommentarer och komplimanger. Blir jätteglad :)
Se till att bli fråga nr 60 också i frågerutan ni ser till höger. Kommer dra
igång en tävling när vi närmar oss 100:e frågan. Så skriv mer frågor eller
liknande i rutan så vi närmar oss tvlingen snabbare! Fortsätt kika in i bloggen
dagligen för nya upptåg!

Kram till er läsare!


Brrrrr..

Tror jag fryser ihjäl snart.
Sitter med jacka och stor halsduk på jobbet.
Vart är värmen?
BAAAHHH..


Artikel om KICK

Haha hittade en gammal artikel om oss. Kunde inte mer än att skratta när jag läste detta. Och bilden då? Hahaha, herreminskapare! Ser ju pluttigare ut än vanligt, haha Elena ser lite borta ut :P Och något debutalbum har vi faktiskt inte släppt.. än!

Elena Renhult och Linda Rangfeldt. Foto: Sofie Olsson

Det hela började som ett experiment. Gruppen Kick la ut en låt på MySpace. Expressen skrev en artikel där man förutspådde att låten skulle bli en sommarplåga och plötsligt sattes en karriär i rullning.
- Det är som att åka berg-och-dalbana. Man vet vad som ska hända, men det är ändå lite läskigt, säger Linda Rangfeldt, ena halvan av gruppen.

Namn:
Kick - Elena Renhult och Linda Rangfeldt
Ålder: Elena 19 år och Linda 20 år
Aktuella: Kick är gruppen bakom sommardängan ”Fest hos mig”.

Det har gått rasande fort för tjejduon Kick som just nu har en dunderhit med låten Fest hos mig. Men inte utför som i berg-och-dalbanan, utan uppför. Under loppet av ett par månader har Kick skaffat skivkontrakt, släppt en singel, bokat kalendern full med spelningar, hamnat på innelistor och gjort otaliga intervjuer i media. I sitt andra framträdande någonsin sjöng Elena och Linda inför livepublik på Gröna Lund och tusentals tv-tittare i programmet Sommarkrysset i TV4. Då hade de inte ens släppt sin första singel än.

- Det är jättekul. Vi får bara hoppas att det håller i sig och att vi får fortsätta syssla med det här, säger Elena Renhult.

Sommarplåga?

Singeln Fest hos mig är en sorglös låt om fest i den svenska sommaren och är en stark kandidat till årets sommarplåga. Melodin är lättsam och texten enkel att sjunga med i.
- Det är en låt som många inte vågar erkänna att de gillar, säger Kicks manager och låtskrivare Marcus Neonberger.

Men trots det är det en stor och blandad fanskara som har slutit upp bakom Kick.
- Jag hörde att vår låt spelades varannan gång under midsommar i Strömstad. Det är folk i alla åldrar som lyssnar på oss. Från noll till döden, säger Linda. 

I höst släpper Kick sitt debutalbum. Det kommer att hålla samma stil som genombrottssingeln, men färgas mer av Linda och Elena. Marcus förslag på ett värmländskt tema röstades ner även om en av låtarna sjungs på värmländska.
- Fest hos mig är det ”somriga vi”, men det kan vara kul att variera lite, säger Elena.

Namnet ”Kick” delar duon, enligt Wikipedia, med ett tyskt metalband, men duon har fått sitt namn från ett musikprogram.
- En kick är det första man lägger på en låt, säger Marcus.
Linda däremot har en annan tolkning av gruppnamnet.
- Se det som en spark i skrevet, säger hon.

Av: Sofie Olsson
Publicerad: 2008-08-01


Datorer alltså!!

Blev tokig på min dator förut som bestämde sig för att vara riktigt morgontrött och seeeg.
Så inget morgon inlägg som jag vanligtvis brukar göra. Grrrr!

Sitter på jobbet nu och kikar runt lite på blocket på olika bilar.
Inte hört något från pappa än så vet inte hur det går med kära bilen jag så gärna vill ha. Finns dock ett minus med den och det är att den gått 30000 mil. Men vi får väl seeee..

Ska greja lite här nu så vi hörs lite senare!

Vad ska ni göra idag?
Har ni lika grått och blåsigt väder
som jag här i Karlstad?


ZzzZZzzZZ

Sovdags snart, men först en film :)
Godnatt!


Är du en bloggare?


Tipsa mig!

Tipsa om bra komedier, skräck och thriller filmer tack!!

Kom ihåg att gamla godingar i dessa kategorier kan också uppskattas mycket då det finns mycket "gamla" godingar som man ej sett på länge eller till och med glömt bort att de finns!

..SÅ TIPSA NU GULLIGA LÄSARE!

Till er..


Halv elva hos mig

Snart är klockan 22.30 och jag och älskling lagar potatisgratäng, haha.
Skulle handla korvbröd på ica för ca 30 min sen men då blev hjärtat och jag sugna på potatisgratäng så det fick bli med en sådan hem också. Märket Längta är den godaste färdiggratängen som finns i affären tycker jag. Jag ska äta köttbullar till, tycker det är svin gött!

Försöker hitta någon bra film jag och älskling kan kolla på.
Vill se skräck men antar att han är mer inne på en komedi eller något :P Typiskt! Nåja, komedi är aldrig fel det heller, men det va längesen man fick bli lite uppskrämd nu, hehe!

Nu ska jag kika till maten :)


TTYL.


Lycko sparka mig!

Imorgon ska pappa ringa på en bil till mig, en bil som jag verkligen vill ha!
(iaf efter det jag sett på bilden, och hur de ser ut vanligt).
Jag hoppas bilen finns kvar, att den är fräsch och att vi kan pruta lite på priset.
Tycker den ligger lite högt i pris för mig just nu pga att jag inte vet va länge
jag får ha jobbet kvar! Men jag hoppas hoppas hoppas på denna bil :)
Den är billig att äga och drar inte speciellt mycket per mil, så det är super!

Steg 1 nu blir ju att kolla så det går med lite prutning och att den finns kvar osv.
Steg 2 blir ju att isf åka och kolla på den och se så att jag verkligen vill ha den
och att jag gillar den både in och utvändigt, och isf köpa den!
Önska mig lycka till med steg 1 :D

Städa städa varje fredag och så varje jul..

Det tycker inte jag är ett dugg kul.. :O
Men köket ser förjävligt ut och mannen har varit duktig och dammsugit lägenheten och dolat medans jag har varit på jobbet. Söta han, åh vad jag älskar honom! :) Så nu iaf är det min tur att ta tag i köket. Det är inte så hemskt egentligen. In med ren disk i skåpen och i med det skitiga i maskinen. Torka lite bänkar, bort, spisen, luckor osv så är det klart. Fixar man på typ 20-30 min.

Efter att jag städat ska jag lägga mig i ett bad, satan så gött!
Har egentligen inget val då vår dusch krånglar för oss så bad är vårt enda alternativ just nu. Så det blir väl att fylla, tappa ur, fylla, tappa ur, fylla... ja ni förstår. Känns lite halvt snuskigt att tvätta allt i samma vatten. Så ja, så får det bli :P


(Bild lånad här ifrån)


Godmorgon?

Trött morgon om inte annat, men börjar piggna till nu. Tänkte att jag skulle skippa lunchen idag iag göra smörgås och Oboy ist. Hade tänkt göra grekisk sallad till lunch men vet inte om jag orkar ställa mig och göra det just nu. Är ju inte så jobbigt men.. Fast, det är ju jäkligt gott alltså. Ah, får bli det ändå till lunch!

Förut när jag skulle kliva ur sängen och känner hur trött jag är så vänder jag mig om mot älskling. Gissa om han låg gött nerbäddad och jag kunde inte vara mer än avundsjuk att han får ligga kvar och inte jag :) haha. Ändå har jag sovmorgon VARJE morgon :P Snart kommer jag ha sovmorgon hela veckorna förutom på helgerna tyvärr.. :/ Blir nog av med jobbet då R.S kedjan inte går så bra. Suger jäkligt mycket eftersom man är lite beroende av jobb och pengar. BAAAH.. men men, löser sig väl hoppas ja.

Ska fixa lite käka, göra mig iordning och sedan dra mot jobbet medans jag ändå har det kvar :P heh.


Jag och älsklings Emelie på kalas hos mormor/gammelmormor.

Hoppas ni får en bra dag! :)


Myser

Myser med hjärtat i soffan :) Sen blir det sova så tänkte kika in snabbt och säga godnatt. Sov gott allihopa :)

Bara en till..



Hahahaha, hon ser inte ens ut att fatta själv vad hon just gjort i slutet när
hon förvirrat skrattar till! Hahaha, aah herregud va kul man kan ha :P


RING RING

Sitter på jobbet och roar mig med att kolla på både bra och roliga videor på youtube.
Hittade en gammal goding från Idol 2006. Jag dör varje gång jag tittar på den!
Vad säger ni om detta? Nog att hon sjunger förjävligt men det är ju attityden som är roligast :D



- "Lilla älskling, du sjunger inte bra"
- "Du.. det gör jag visst de!!!"

Hahaha!!! Alltså det är ju helt otroligt, men vi fick ju inte se något mer av henne året efter. Det hade vart kul om hon kommit tillbaka sjungit en till trudilutt. Haha, man kanske inte ska skratta men hennes attityd alltså, haha!!

..DÄRFÖR ATT DU LÅTER SOM EN TELEFONSIGNAL!!


Dagens låt!



TTYL.


Ögon tunga som bly

Godmorgon läsare!
Sitter i soffan och har nog fortfarande inte vaknat alls. Under min sömniga gång här hemma har jag iaf bestämt mig för att göra fiskpinnar och mos till lunch. Gott de tycker jag.



Kl 14.00 är det jobb som gäller i vanlig ordning. Idag känner jag mig inte taggad för jobb alls faktiskt. Första gången på väldigt länge jag inte känt mig alls taggad. Det blir säkert bättre när jag väl är på jobbet, men just nu skulle jag bara vilja dra täcket över huvudet igen och somna om. Skulle inte va fel alls. 

Men nu ska jag laga mat. Försöka få fart på den här dagen!
Hoppas ni haft/har en bra morgon!


Reading a book

Sitter i soffan just nu och myser i min mysdress,
nyligen ätit toast och kramats med mitt hjärta. Haft en härlig dag med nära och kära. Varit hos Tommy och Ida nu på kvällen och kollat på På Smällen.

Nu tänkte jag att jag skulle lägga mig i sängen, tända lite levande ljus och fortsätta läsa en bok,
som jag började läsa när jag bodde hos mamma. Har skrivit om boken tidigare men för er nya som hittat hit så är det Blind Lydnad som jag läser. Inte en sann histora som jag annars läser mest av, tycker de är bäst, men denna är otroligt spännande!

Handling i mina egna ord:
Boken handlar om en skolklass som får i uppdrag att leta upp en tjej som blivit kidnappad. Hittar de henne inte inom viss många veckor så kommer hon att dö. Varje vecka får de en ny ledtråd och vid varje lektion får de ställe frågor och prata om hur de tror att de gått till och hur långt på spåren de är. Efter ett tag börjar allt bli mer och mer verkligt, och eleverna undrar tillslut om detta verkligen bara är en skoluppgift eller om denna flickan faktiskt finns kidnappad där ute någonstans.. Är det verkligen bara en lek?..



Jag är helt fast i den (trots att den legat undan länge så kommer jag ihåg mycket detaljer och jag kan knappt bärga mig förens jag får reda på nästa ledtråd!!
Spännande bok, läs den!

Nu ska jag ta ett glas med isvatten, tända ljus och börja läsa innen det blir sova!
Godnatt :)

(Till er som orkade läsa allt.. Grattis, haha)


Kan va det mest pinsamma klipp jag sett!



Har inte människan någon skam i kroppen alls?
Jag skäms när jag tittar på hur hon beter sig och är mot de andra.
Att inte hon skäms?!?


Hemma

Kom hem för en liten stunde sedan efter en liten tripp till stan.
Åkte in till maxi och handlade lite smått behövligheter. Inne på Maxi stod jag och kikade lite på böcker. Är sugen på att köpa en bra ny bok. Stod säkert i 40-45 min och kollade på böckerna och läste och letade. Hittade två, tre st som verkar väldigt bra. Ja då klev ju beslutsångesten in.. Det slutade med att jag inte fick med mig någon bok alls där ifrån. Men vad gör det när jag håller på att läsa en riktigt spännande bok.. som jag iofs inte bläddrat i den jag bodde hos mamma. Nåja, ska ta upp läsningen på den boken strax, kanske t.o.m idag!

Hos Cazandra och Camilla förut blev det fika och mycket snos på Tindra.
Så liten och så fin :) Tråkiga va att Cazzie redan fått tre likadana plagg som hon fick av mig så jag ska byta det åt henne och köpa något annat ist. Tur att bytesrätten finns :P Inte lätt att veta när det gälller bebiskläder, så nu ska jag inte köpa kläder alls utan något som Tindra kan ha roligt med ist :)

Har ni några tips på vad man kan köpa tro?
Det ska vara bra, kanske något som roar Tindra eller underlättar för Cazzie. Något kul, förutom kläder! Tipsa här och på min kontakt mail som ni ser på min banner!




Tacksam för alla tips ni kan ge!
Hittar ni några roliga hemsidor får ni gärna tipsa om det också :)


Snos

Nyss käkat pizza med älskling,
inget jag av sugen på direkt men hjärtat ville ha så det blev väl mest bekvämt så. Hädanefter är det hemlagat som gäller för min del!

Ska skynda mig och göra mig iordning nu.
Ska iväg och möta upp lite goa människor och snosa på bebis. Ska träffa lillebror osv. Ska bli kul, va inte igår jag såg honom direkt.

Vad ska ni låta förgylla er söndag? :)


I väntan på att få åka hem från jobbet så ...

img_0431 (MMS)

I väntan på att få åka hem från jobbet så bjuder jag på en bild. Bilden känner ni säkert igen från några dagarsen. Men men har man dåligt utbud på mobilen så har man :p


Time to go

Dagens Outfit



Kör på detta idag! Otroligt skön tröja från Veromoda och svarta leggings från Lindex.

Ska strax dra mig mot stan för att jobba ytterligare en kväll på fabriken då.
Det tråkiga är att jag kommer stå själv i garderoben från 18.00 till 21.45. Det är väldigt drygt vill jag lova :P Har jag tur är FBK matchen slut i bra tid så hjärtat kan komma en stund innan han börjar :)

Ska ni kolla på Färjestad matchen idag?


Hårt arbete = många timmars sömn.

Ja det va precis det jag tog mig tror ja, en lång och skön sovmorgon.
Men det är inte fel eftersom jag ska jobba ikväll också. Blir nog något lugnare ikväll kan jag tänka mig.

Snart ska jag och babe på kalas
hos Ida och Tommy för att Ida fyllt år, så jag får skriva lite roligare senare.

TTYL.


Drar mig mot jobbet, aaaaningens tidigt me...

img_0456 (MMS)

Drar mig mot jobbet, aaaaningens tidigt med tanke på att jag börjar kl 21.45 egentligen. Men ska lära upp en ny idag så får åka dit lite tidigare.  Vad ska ni göra ikväll? :) (mmsblogg)


I got my eyes on you baby. Älskar min krik...

img_0449 (MMS)

I got my eyes on you baby. Älskar min krikke :)


Noll blodcirkulation

Sitter på jobbet i vanlig ordning vid den här tiden.
Fryser som attans om händerna. Har nog dålig blodcirkulation i dem. Eller vänta, skrev jag dålig? Ingen blodcirkulation menade jag ju självklart då händerna är så kalla så de känns döda ungefär.

Efter jobbet ska jag hem till mamma och duscha. Duschen hemma är trasig typ så hemma är det nästan bara badet som gäller och kände inte för att lägga mig i ett bad imorse och dryga. Så då är det ju bra att man har mamsen ;)

Va till bergvik innan jobbet och träffade mamma, Johanna och Elliot.
Fick se sötnosen ögon i någon sekund iaf innan han skönt somnade om. Ibland känner jag för att byta med honom, att det blir mig Johanna får dra runt i vagnen. Tror dock att varken Johanna eller Elliot skulle gå med på detta ;)

Ikväll är det jobb på Nöjes som gäller.
Dj Ian Carey är och gästar oss ikväll och ryktet säger att det kommer bli sjukt mycket folk. Det är förköp som gäller (speciellt de under 20år) men går även att betala sig in, 150kr i dörren.

Ses vi där?


Svar på fråga

Några har frågat om min mysdress genom bloggen här och några på mail.
Mysdressen är alltså från H&M som jag skrev. Den låg på ett bord på övervåningen i 15 huset i stan. Det fanns dock nästan bara byxor i tre olika fäger men lyckades hitta 2 tröjor till den färgen jag har. Byxor finns i olika storlekar men tröjorna fanns bara två kvar i small så fick bli en small tröja och ett par xs byxor. Men det va gött, tror att en xs tröja på mig hade passat men ändå aningens för tajt eftersom man vill ha lite större då de blir mysigare, enligt mig.

Tror dessa ska finnas att beställa på H&M's hemsida, 
annars får ni skynda er till H&M innan de tar slut :) Borde finnas på Bergvik också.

Lycka till :)



Super Goooo!


Sängen

Precis sett färdigt en film med älskling. Va någon ny Tarantino film som va bra tills slutet kom, då blev den bara överdriven. Nu blir det iaf sängen, kolla på något avsnitt med family guy och sen sova. Godnatt! (mobilblogg)

RSS 2.0