I bilen hemåt - skönt!

Hej! Haft en sjukt trevlig dag med lite släktingar. Åkte till mormor efter jobbet och satt där ett tag. Jag och Tyris lekte lite med leksaker och min mosters hund Elton. Efter ett tag droppade mostrar och kusin / T's gudmor Johanna in. De hade bestämt sen innan att de skulle ut och käka så jag och Tyra hängde med. Riktig tjejkväll, ja förutom J's bebbe i magen ;)

Vi satt på mongolian och käkade buffé och avslutade med lite glass och frukt. Pratade om allt mellan himmel och jord och skrattade och hade oss. Alltid lika trevligt och roligt. Det är verkligen svårt att ha tråkigt när jag är med min släkt :p Älskar dom! <3

Nu är vi utanför så ska bära upp min sovande bebis. Hoppar in hör sen igen.


Love.


Slutat och möts av solen, härligt!


På g.

Sitter i bilen på väg mot jobbet. Haft en go morgon med Tyra, älskar mornar när de finns tid för gos och bus.

Hoppas ni får en bra dag! :)


gång på gång

Hej! Jisses, har försökt blogga från appen idag ett FLERTAL gånger utan lycka. När jag väl skrev det som kom upp förut så stod det ju inget vettigt, alls.. haha. Nåja, har iaf haft en bra dag på jobbet, en bra dag hemma med paket uthämtade och god mat med mamma som har vart snäll och passat Tyra när jag och Krikke jobbat. Hon ska vara hos mormor imorgon också eftersom Krikke jobbar natten och kommer hem så sent så lär han behöva sova ut lite innan det blir lek och bus. Jag börjar 9.45 och slutar 16.20 så dagen är inte så jättelång.
-
Imorgon ska jag sparka hjärtat i rumpan (krikke alltså) och mig själv såklart så vi kan få på benen på sängen, kappan ska på och gaveln ska upp. Får se hur de slutar ;) Nej men de blir nog bra. Ska nog blinka lite till svärfar så han kan hjälpa mig att få det rakt osv ;) På tal om honom så skrev svärmor sms från Ullared förut. Shoppar som attans, som alltid när hon är där. Jag fick ett litet infall och har därför bestämt mig för att åka dit i sommar och trängas med alla jobbiga människor, ja då är även jag inräknad. Jag är nog minst lika jobbig som alla andra. Nej men jag vill verkligen dit eftersom jag aldrig varit där. Har ni?
-
Nej, sängen nu och sova några timmar innan det är upp igen. Ringa mina bästa tjejer imorgon och babbal luft också. Behövs ibland! :) Hoppas ni haft en bra fredag! Godnatt

Trött jag blir!

Går ju inte blogga??? Gah!
(tydligen så gick de nu? :p hehe)


In the car home

Då har man avklarat ytterligare en jobbdag och en dag från Tyris. Gullet och hennes mormor kom ner och lunchade förut så jag fick snosa lite, underbart!! Uh va jag älskar min lilla korv.

Har testat lite nytt idag på jobbet och de va kul. Lite stress men ändå kul! Ska bli roligt att få lära mig mer och mer så jag kan lite mer när jag ska byta butik. Känns ju lite tråkigt ändå att man inte ska va kvar med folket i stan samtidigt som de ska bli roligt att lära känna de i andra butiken.

Nu ska vi hemåt och hämta ut sängkappa och sänggavel som kom till posten igår :D spännande! Slänger in dagens också.


Jaa!!

Innan sängen: Varma mackor med bara ost och Aladdin. Fina grejer ;)


Helt slut

Krikke jobbar, Tyra sover, jag har nyss duschat och kommit i mjukisar. Ska se klart på BB nu och avsluta kvällen med en film. Har varit fullt ös idag och därav den dåliga uppdateringen.

Upp imorgon för jobb igen, även lörd och sönd blir det jobb. Härligt med jobb och pengar! Åter igen, saknaden av mina älsklingar är ju stor när jag jobbar, men nyttigt för oss alla tre sa vi va? ;)

Godnatt och lovar er bättre uppdatering imorgon :)


Godmorgon

Idag är både jag och Tyra vakna före tuppen ;) Morgonsnack och gos såhär innan man ska göra sig iordning för jobb. Dagen kan ju inte börja bättre :)


Time to sleep.

Night darl's.
-


Shopping efter jobbet

Efter att jag slutat idag drog jag in i butiken och shoppade lite till mig och Tyra. Glömde 2 enkla baslinnen till mig men det får bli med imorgon ist. Detta låg i påsen när vi gick därifrån idag iaf:

.

 


Seg

Såg att mitt inlägg inte kom upp förrän en stund sedan. Är iaf hemma nu, skönt. Haft en bra dag på jobbet och ser fram emot morgondagen. Dock är jag på lite dåligt humör, inte pga jobbet utan pga försäkringskassan som inte har betalt ut min föräldrapenning än(?!!), blir så trött.. Ska kolla vad som är fel nu.. Suck!!

Möttes iaf av detta när jag kom hem. Älskade unge :)


Rast

Jobbar jobbar jobbar. Är riktigt kul faktiskt. Ska shoppa lite efter jobbet för att sen åka hem och gosa med mina bästa innan krikke åker mot sitt jobb.

Imorgon blir det jobb för mig igen, känns jättebra!! Saknar Tyra något så otroligt men skönt att tjäna pengar också. Nu ska jag jobba igen. TTYL :)


Hur lyckas jag?

Sitter i soffan och kollar på det sista av BB. Glömde totalt bort de. Missade även desperata hemmafruar :( Nattade Tyra vid 21 och somnade själv också, igen.. Får ladda hem avsnitten ist och kika på, men inte idag. Är så himla trött just nu men har en känsla av att jag inte kommer kunna somna om jag lägger mig nu. Men blir ändå inom kort.

Inatt ska jag och Tyra sova i sängen och pappin på soffan. Han har börjat hosta endel igen och vill inte väcka oss med det. Mig kvittar de, har aldrig störts av sånt och vill ju att babe ska sova bekvämt. Men vill han ta soffan inatt för oss är ju de snällt så jag och Tyris är utvilade imorgon.

Hoppas ni haft en bra dag allihopa. Min har berikats med både bra och dåliga nyheter. Men inget att dra upp här nu. Sov gott goa läsare, vi hörs imorgon vis frukost :)


Svar ang dagens outfit

Beige tröja från bik bok
Byxor och vitt linne är från Gina tricot
Halsband från H&M
Klocka - Jet set från Ur & penn
Andra silversmycken från Smycka och Efwa Attling


Första dagen gjord

Då är man hemma, käkat och gosar för fullt med min lilla. Hon och krikke har haft en jättebra idag idag sa dom. Tyra hade fått filmer och en leksak hon va helt tokig i :) Jag har saknat båda mina kära idag men dagen har faktiskt gått väldigt fort.

Så ja, min första dag idag och de va inte säkert att de skulle bli mer just nu då jag är där vid behov, men imorgon ska jag också jobba. Då börjar jag 9.45 - 18.00. Så imorgon får jag sova lite längre :p kl 06.05 ringde kl imorse. Men när jag väl vaknade va det faktiskt lätt att gå upp. Under min dag idag har jag varit på lagret och packar upp, hängt upp och larmat massa kläder, himla kul att se vad som finns och vad som kommer :) Blev inte klara så jag blir säkert på lagret imorgon också. Mitt i arbetet så ringer chefen på H&M på bergvik och ville prata med mig. Hon frågade om jag ville jobba där på ett vikariat.. JA :D Vi ska ta vecka för vecka för att se så det passar båda parter. Så jag hoppas ju nu att jag kommer trivas och att de kommer bli nöjda med mig. Tiden får utvisa :) Jag har iaf fått tillbaka gnistan till att söka jobb och det är BRA! :) När man inte har något fast så så tappar man lätt både ork och gnista.

Men nu ska jag krama sönder Tyris. Mannen ska jag krama på senare när han är hemma igen. TTYL


Mot jobbet

Dåså, då är jag på g mot jobbet! Hoppas på en rolig dag men de lär de bli. Kommer sakna ihjäl mig efter Tyra men hon och pappin kommer ha så kul så. Men känns ändå konstigt när man är van att vara med henne. Nåja, nyttigt för oss alla 3 :)

Hoppas ni får en bra dag. Såhär ser jag ut idag:


Somna först när man nattar barn?

Kan börja berätta om dagen. Åkte mot stan vid 14.30 tiden för att åka till Lina's jobb och snacka med hennes chef ang mitt intresse för att söka jobb där. Lina jobbar på H&M. När jag kom dit va chefen lite upptagen så jag skulle komma tillbaka vid 16.30. Jag kilade iväg och käkade lite med mamma och Tyra som strosade runt på stan. Krikke skulle söka jobb idag han också så Tyra fick följa med in och vara med mormor medan jag uträttade det jag skulle.
.
Vid 16.20 stod jag med Lina inne på H&M igen och skrattade som vanligt åt något märkligt och oviktigt :P Fick komma in vid halv ungefär och prata med både stans och bergviks chef. Vi skulle ta en kortis eftersom vi inte hade någon direkt avtalad tid osv. Så vi snackade och jag lämnade CV och personligt brev. Vi fortsatte prata och jag berättade lite saker. Tiden gick och helt plötsligt hade vi snackat i 25-30 min ändå. Vi avslutade och jag tackade för att de tagit emot mig. När jag gick från H&M va kl 17.05. Åkte till maxi för att handla lite och då ringer det i mobilen, 18.00. Yes det var H&M. Ska in imorgon och jobba på lagret från 8-17 med Lina. Jag fick alltså jobb! :) Det är vad jag förstår lite vid behov men jag ska visa att jag vill och kan så jag kan få mer än så med tiden! Man måste ju börja någonstans :) Men imorgon är det lagret som gäller och kul ska det bli för tydligen är det massa som ska packas upp och hur kul är det inte att se allt? :) Ska jobba jobba jobba, så härligt!
.
Så imorgon ska Tyra ha en dag med Krikke. Lite dotter och pappa-tid tror jag kommer sitta fint för de båda. De där är så goa ihop så! Hon ska även va med farbor och farfar en stund när krikke ska iväg på ett kort ärende. Kommer gå toppen, bara jag som kommer längta ihjäl mig efter henne. Men bäst jag vänjer mig, tiden går så fort så snart ska hon ju börja på dagis och då gäller det att hålla känslorna på plats när man ska lämna skruttan! På tal om det så måste jag kolla om vi ska skicka efter papper eller om vi får hem papper gällande sökning av dagisplats.
.
.....................
.
Nåja, Nattade Tyris förut vid 9 iaf men hon somnade nog inte förrän 21.30 ungefär. Låg och pratade massa och gosade som attans på mig. La sin kind mot min och va så himla go. Finns inget bättre! ♥Helt plötsligt så somnade även jag, innan Tyra somnade, haha. Är så himla trött. Vaknade lagomt till att BB började iaf och här sitter jag nu. Ska nog gå och lägga mig ganska så snart så jag får sova lite timmar innan klockan ringer och det är upp. Måste upp ganska tidigt så jag hinner iväg och köpa en sallad innan jobbet, orkar inte göra matlåda. Men men, nu har jag babblat så mycket så nu säger jag godnatt. Önska mig lycka till imorgon :) Kram!

A big one

Står och lagar mat, makaroner, hamburgare och dressing. Rätt gott faktiskt. Burgaren ser ut som en mindre pannkaka ju för fan :p haha

Skriver om intervjun och vad som hände efter när jag lagt Tyra. TTYS


På g hemåt!

Ett inlägg med lite mer text och min dag får ni strax. Tänkte ja ska berätta lite för er :)

C ya soon


Off

I stan och nyligen käkat. Ska mot ett ställe strax och lämna lite cv och prata med cheferna. Vi får väl hoppas att mötet går bra :)

Slänger in dagens här:


Just nu:


En dag hemma?

Sitter i soffan och funderar på dagens planer. Har ingen bil hemma alls så det ser ut som om vi blir hemma idag. Krikke jobbar så jag och Tyra är själva, min plutt. Får kanske bli en promenad sen, det är ändå 20 grader i solen här. Om vi får bil senare så ska vi åka iväg och köpa det där albumet till mina foton så jag kan visa sen vad jag gjort. En sak jag tycker är kul att ha, speciellt att se tillbaka i om några år.
-
De va en så härlig dag igår, som slutade så tråkigt. Hade kul på jobbet men avslutet där va allt annat än roligt. Kan fortfarande känna hur besviken jag känner mig. Tappade gnistan. Men men ska inte tänk på det mer. Fick ett fint sms av en kollega förut och det värmde verkligen. Du är toppen tjejen!
-
Nej, ska slappa lite till sen plocka undan lite. Misstänker att Tyris vaknar inom kort också :)
.
image description
The best!

Familjen

Igår, då va vi hela familjen hela dagen. Inte alltid det händer en hel dag så det va kul tycker jag. Först åkte vi till Mariebergsskogen och kollade på lite djur och satt i lekparken. Träffade Jimmy och Nathalie med barnen där också, alltid lika trevligt :) Så Goa människor.

När vi va klara där så fortsatte jag, krikke och Tyra till leklandet där det blev lite lek och åka kana innan bilen åkte hemåt igen. Men Innan vi åkte hem tog vi svängen förbi Tyras farmor och farfar som varit i Göteborg i några dagar. Tyra blev glad att va med dem och fick present i form av lite leksaker. Självklart va dom uppskattade av henne :) Tack farmor och farfar <3

När kl slog 19.30 körde jag hem Tyris och Krikke så ja kunde åka och hämta mamma på jobbet. Hon skulle ju hit och vara med Tyra när jag och krikke jobbade. Hon hade somnat strax efter att vi åkte, duktig tjej. Tack mamma för att du passade henne <3 Hade kunnat sätta Tyra's farmor och farfar på de men trodde de skulle va borta till idag :p

Så såg väl vår dag ut igår, den va väldigt trevlig.


Mickey Mouse

Idag inviger Tyra lite kläder i storlek 74. Inte så mycket hon kan ha i 74 än utan nästan allt landar på 68 fortfarande. Men såhär ser hon iaf ut idag :)



Ut i fina vädret!

Sitter i köket och väntar på att mina smörgåsar ska bli klara. Blir varma mackor till brunch idag också. Tyra har precis fått lite mellanmål i form av en liten yoghurt. Hon älskar verkligen yoghurt.

När vi är klara här tänkte ja att vi skulle dra ut i det fina vädret. Även ta en väg bort till Ö&B för att se om de har några svarta fotoalbum man kan klistra in foton i. Fick hem foton för 2 dagar sedan som ska i. Ni får se när det är klart :) Ikväll ska vi jobba så Tyra's mormor kommer hit och ska passa henne. Förhoppningsvis har hon somnat innan vi åker, annars är det aldrig några problem att lägga henne för mamma.

Men nu ska ja käka här och få fart på dagen. Hoppas ni får en bra dag :) Slänger in Tyras outfit här lite senare. Hej hej så länge.


Ang skjortan

Skjortan jag har på mig idag köpte jag på bikbok för ca 3 år sedan. Aldrig använt den förrän nu :p Den är egentligen lång men tycker det är snyggare att knyta upp den lite. Det är ju modernt nu även ;) hehe.

Du som frågar, hoppas du hittar någon liknande som passar dig i smaken!


Lite egentid nu

Sitter i soffan och kikar på film som går på tvn. Har gjort en kycklingsallad som jag ska käka nu tänkte jag och bara slappna av. Tyra sover sen en timme tillbaka så har varit lugnt en stund.

Snart blir det att se BB i vanlig ordning och se när de berättar att Sipan har fått lämna huset för att han inte kan bete sig. TACK BB, fan så störande han va. Ta även ut skrikapan som aldrig kan ha fel, Hanna.. Gah. Att det ska va så svårt att visa respekt. Nåja, oavsett så sitter ju vi hemma och gottar oss åt det men någon gräns får det faktiskt finnas. Men men ska äta nu. TTYL :)


Klängapa nr 1

Tyra klättrar och klättrar, säger man ifrån så kollar hon på en och skrattar, Haha. Går ju inte låta bli att skratta själv ibland :p Hon ser så full i fan ut ibland alltså :p hehe!

Tycker det är kul ändå att hon klänger som hon gör för hon ställer sig ju själv mer och mer. Sånt är kul att se :)

Åh, nu får jag en mega puss av henne här. Ska kramas lite till med lilla apan innan de är pappans tur att gosa innan jobb. Jag och Tyris ska ha mamma-dotter gos med gott att äta. När hon lagt sig blir de egentid med blåbärspaj och vaniljvisp. Ja, jag unnar mig!


Skjorta & lockar


Sommarbruden <3


Dagens face and hair

Hela outfiten får ni senare :)


Tyra's nya vårjacka

Fick bli den gröna jag pratade om. Kanske inte världens roligaste men den va söt och behaglig för henne att röra sig i. Får bli en till möjligen just för ombytes skull osv som jag pratade på.

Men ja, denna blev det och hon passade bra i den :)


Min brunch

Snart in i ugnen. Varma smörgåsar med enbart smör och ost, fy va gott det är! Ett glas oboy till hade suttit på sin plats med insåg att vi inte har kvar någon mjölk. Tillåter mig själv att vara ännu onyttigare och tar en cola på de. Det är ju ändå freeeeedag :)

Hörs sen kära ni!


Jeans

Idag kör jag på jeans, linne, tunn tröja över och jeansjacka! På fötterna har jag de nya tygskorna.


Vårjacka till Tyra

Är på bergvik och letar som rubriken avslöjar, en jacka till Tyra. Idag har det varit jäkligt fint väder och varmt på det. Jag insåg snabbt att hennes vinterjacka inte va något alternativ. Hittade en jacka hon fick i höstas som vi klämde på. Visst de funkar? Men den börjar bli kort i armarna så nu väntar jag inte längre, vi måste ha en jacka. Har tänkt köpa två, alltid bra att ha när den andra ska tvättas. Nej, inte två likadana jackor ;) som de kanske lät, men två st iaf.

Får nog bli en grön de har på kappahl. Finns en fin beige på lindex också men tror den gröna sitter bättre på henne. Ska kika så får vi se. Vill ni se vad det blir för jacka? Kam slänga in en bild sen.

TTYL för här ska letas och sen åka hem och göra sallad tror ja :) Mmm.. Verkligen inte helt fel!


Love


Tips på inredning?

Sitter och letar lite byråer. Lutar åt en enkel på ikea, svart dock. Alla andra möbler i sovrummet kommer vara svarta så det får även byrån bli. Men jag kikar runt ifall det finns någon lite roligare. Har en inte allt för stor budget och den får heller inte vara för hög då den ska stå under tvn som är satt på väggen. Det är iaf väldigt tråkigt att leta och leta och inget hitta ;)
-
Kliar i mina shoppingfingrar som attans så sitter och fönstershoppar lite på internet och säger åt mig själv att nee linda, du behöver faktiskt inte ha det där nu :P Försöker även hitta en tavellist som är 160cm som inte ska kosta multum. Linda tyckte jag skulle bygga en själv ist och det lutar nog faktikst åt det hållet. Är väl inte så svårt att spika ihop några bräder, måla och sätta upp på väggen ffs :P hehe.
-
Gillar ni att shoppa och inreda? Har ni några tips på inredning till oss andra? Skriv isf på mina kommentarer, i frågerutan eller maila mig på [email protected]. Ni som tipsar hamnar i ett inlägg här som vi alla kan ta del av! Hoppas ni vill ge era tips :)
-
Nu ska jag kika vidare sen hoppa i sängen. För risken att låta gammal så måste jag säga, det är ju en dag imorgon också ;) Kram på er!
-
Min blomma, min lykta, min Tyra ♥

Mmm

I made it.
SOA nu.


Ond cirkel

Ja, jag har hamnat i en som så många andra. Inget godis säger man, man äter som aldrig förr. Jag ska trappa ner på godiset - äter ännu mer. Ja.. Hur ska jag göra? "jag ska vräka i mig allt jag orkar!" aa kanske den stilen. Jag vill ju inte sluta helt men jag vill dra ner på det och iaf försöka bli mindre onyttig. Blir ju inte bättre av att jag sitter här och har cravings på blåbärspaj. Funderar på att göra en faktiskt eftersom vaniljvispen går ut i datum snart (...säkert). Haha ;) Undrar om jag kan vispa den nu när Tyra sover? Hon sover ju ganska så hårt. Ah får testa.

Nu börjar BB iaf så ja skriver mer sen och berättar om jag lyckades eller ej :p


Hello allihopa!


Nap

Ska leta efter möbeltvätt och åka hem till min kära man när Tyra vaknar. Har varit hos Linda på kaffe och efter en stund kom även Levi och Jossan en stund. Levi blir så stor, ser verkligen ut som en liten pojke nu :) Bustrollet!

Tyris blåser förresten luft ist för att göra pruttljud med munnen nu :p Hon gör pruttljud också men har kommit på att man enbart kan blåsa också, haha ser så kul ut. Om hon fortsätter med det hoppas vi att hon kan blåsa ut ljuset på tårtan på hennes 1årsdag själv.. Ja som sagt, vi kan ju hoppas ;)


so so fast..

Varför ska tiden gå så fort? På kortet nedan ligger pluttan alldeles nykläckt..nästan. Kommer fortfarande ihåg känslan när jag fick se henne första gången, känna hennes huvud mot min kind, helt varm. Åh jag va så lycklig, jag är lycklig.
-
Vill passa på att säga Grattis till Sofie och hennes N som nu äntligen fått sin lilla Alice. Hoppas allt gick bra och att vi får läsa om allt när du har tid och lust. Vill även passa på att tacka för de fina kommentarerna jag fått de närmsta dygnet :) Godnatt på er!
-

The day

Det blev tacopaj förut - väldigt gott! Blev ett bad för mig och Tyra efter det. Lekte massa med nya badleksakerna, iofs inte första gången. Efter de blev det lite mys och sen i säng. Hon sover oroligt där inne men hoppas hon kan sova hela natten utan att vakna och va ledsen. Går i omgångar detta, men de gör inget. Massa nya intryck hela tiden så är väl inte konstigt :) Hon har i övrigt idag haft ett leende på läpparna hela tiden! Mammas glada tjej!

Sängen är på plats men inte gavel osv men hoppas på att det kommer denna veckan :) Ska bli kul att greja lite där inne.

Nej nu är det BB. TTYL.


3 olika tillfällen - Tyris

.
.

Taco & tavellist

Sitter vid datorn en sväng och ska kolla om jag hittar något bra recept på tacopaj eller om jag bara ska slänga ihop en egen. Får nog bli det till mat idag. Försökt fått upp mannen i huset men går sådär, vill gärna veta hur vi ska göra med allt idag, hämta sängen osv. Nåja, tids nog :)
-
Blir nog mest att dola med det där idag. Ska se om det blir en sväng till ikea också för att eventuellt köpa ben till sängen, om det inte är några med menar ja. Ska då även passa på att kolla på tavellist och ljusstakar och se hur de får plats och inte. Anars kanske det går att köpa någon lite bredare list att sätta upp. Tror ändå att det kan bli fint med ljusstakar framför spegeln och någon liten fin kruka i fattigmanssilver med en likadan blomma jag har på hyllan här i vardagsrummet. Får trixa mig fram så får vi se vart vi hamnar :)
-
Hur ser era planer ut idag?
-


160 säng + ram säljes!

Har inte blivit mycket bloggande med givande ord idag, förutom om det hemska 2 inlägg ner. Sitter i soffan nu och degar. Ska lägga ut annons på vår (krikkes) säng som vi ska sälja. Vi får en ny imorgon- 180cm, lovely!! Köper den av en kompis för 5000, nypris på den är 40.000, förlåt men är så nöjd över att han ville sälja den. Mjuk som få!
-
Har även beställt lite sänggavel, sängkappa osv till sängen så det blir lite trevligt där inne. Ska även köpa ny byrå så småningom och en spegel att sätta över sängen. Skulle vilja ha en tavellist precis under och ställa lite ljusstakar på så de speglas i spegeln, men vet inte om de får plats. Får se, kan ju hoppas :) Kul att få lite nytt där inne iaf. Aldrig blivit att man gjort något speciellt där inne, mer än måla rolig färg.
-
Men ska hämta lite frukt och kolla på lite SOA innan det blir sängen, som vanligt ;) Hoppas ni haft en bra dag kära läsare. Och tack för kommentarer och frågor i frågerutan.
.
Ute efter säng med sängram, 160cm?
Nypris säng: 6000kr
Nypris sängram: 1995kr
Vårt paketpris: 2500kr, priset kan diskuteras vid snabb affär.
.
Annonsen på sängen hittar ni -> HÄR <- !
.

"Tyra har mer än nödvändigt, precis som mamma"

Postat av: Mia

Hur lång tid efter erat plus bestämde ni er för att behålla? :)
Tack på förhand!
-
Svar: Jag va nog ganska säker på en gång vad jag ville. Krikke funderade lite mer men tankarna från oss båda var nog mer lagt åt det hållet som att hur vi skulle ha det om vi fick en bebis. Med pengar, boende osv. Ingen av oss har något heltidsjobb men vi klarar oss fint ändå och Tyra har mer än nödvändigt, precis som mamma ;) hehe. Men från pluset till ett helt klart JA tog det ca 5-6 dagar. Det krävdes lite tanke bakom det eftersom hon dök upp som en överraskning :)


Varnar för stötande och hemskt inlägg

Detta måste uppmärksammas. Detta är INTE okej. Gång på gång bevisar vårt så kallade system här i Sverige att det inte fungerar. De som gör reglerna och sätter ner foten, när ska ni lära er att sätta ner den ordentligt?!
Jag har läst ett inlägg i en blogg där det handlar om en 2 barnsmamma som blivit gruppvåldtagen av 8 personer, en hel natt. Alla ska bli åtalade för grov våldtäkt men bara 7 ska bli utvisade EN VISS TID efter straffet, medan den sista som lurade med sin vän (tjejen som föll offer för männen) får stanna här för att han kom hit innan han var fyllda 15 år och kan därför inte visas ut efter domen.. Vad i helvete är det här? Han är dessutom dömd för våldtäkt, misshandel m.m sen tidigare.
-
Jag citerar:
"Våldet har bestått i att samtliga varit varandra behjälpliga fortlöpande och under lång tid att betvinga målsägandens rörelsefrihet genom att greppa om målsägandens armar samt trycka hennes höfter och axlar hårt mot en säng varefter de dragit av målsäganden hennes skjorta, byxor och trosor. Målsäganden har genom nämnda handlingar försatts i ett vanmäktigt tillstånd, helt ur stånd att värja sig mot de sexuella övergreppen. Vidare har dom tilltalade under de sexuella övergreppen hållit fast målsägandens huvud och med sina händer hållit för hennes mun."
.
För att läsa hela inlägget, klicka ---> HÄR! <---
Att det finns så sjuka männiksor, svart eller vit, får mig att må illa!

Hur gött va inte detta förut?


Vingar av glas.

På TV4 film i brist på annat. Tyra har precis vaknat efter att hon somnade direkt vi kom hem från Josse. Va hos henne och umgicks lite.

Nu somnade Tyra på min arm lutande mot halsen. Titta :p :)


Ute på äventyr


En bild.

Julen 2011
.

Lite hungrig såhär på morgonkvisten

Ser ut som att vi får somna om igen.
Skönt, jag är trött :p


Svar på kommentar

therese om Lördag - godmorgon!:
vad fick dig att misstänka att du var gravid? och tog du test hemma eller på klinik?
-
Svar: Min mens va lite sen så jag och en kompis skoja om att jag va gravid och för att typ visa                  henne och mig att jag inte va det köpte jag ett test, just för att få slut på våra skämt. Ja, vårt skämt blev                               ett plus, där inne va Tyra :) Jag tog testet hemma, köpte det på apoteket.
-


Innan sängen

Nu är det jag, lite glass och mina boys som gäller!
Godnatt.



Vrång liten sak

Igår vände Tyra lite på dygnet. Det resulterar ju i att hon nu ligger och är vrång och vägrar sova. Men mamma bestämmer, här ska det sovas!


Dagens slitna jag

Nya linnet
Svarta jeans med knappar
Grå mjukiströja

Vilken blandning :p min svarta tröja som jag ville ha till ligger i tvätten, så jag trashar ner med en mjukis. Kan ju inte à snygg jämt ;) (skämtosido)


Krypa?

Vem behöver kunna krypa när man kan rulla stock dit man vill?

Haha ja, vi försöker ju krypträna lite, går bra med armarna men benen vill inte så hon ligger sig på mage och rullar iväg ist, haha. Såg himla kul ut!


Dagen efter - mindre lyxig!

Ligger i sängen med Tyra och kollar på barnprogram. Bara jag som tittar, Tyra är upptagen med att äta på gosedjur. vaknade tidigt imorse av att Tyra va jätteledsen. Vet inte riktigt va de va men jag hoppades på att de skulle gå över och att hon ville sova igen, ja va ju inte direkt på topp :p Hon somnade om efter ett tag iaf och ja med. Vaknade av sen att ja hör tuttljud, då har hon fått tag på vattenflaskan så hon låg och surplade i sig vatten :p Tog flaskan och gav henne lite mat ist.

Idag mår mina ben som om de vore 8 med växtvärk. Jag fattar inte att ja ska bli bakis i benen? Nåja. Det va väldigt kul igår iaf. Träffade folk som jag inte träffat på länge och såg folk jag verkligen inte ville se. Men tack tack tjejer, kvällen va toppen :)


Ooops..

Blev visst utgång? Tyris är med mormor och jag följer med min kära vän Caroline och lite tjejer ut. Caroline fyller 26 idag så det ska firas.

Hörs snart igen.


På dop!

Dopet är klart, va jättefint :) Fika är intagen så nu är det presentöppning :)

TTYL


Lördag - godmorgon!


Inta sängläge?

Ligger just nu väldigt bekvämt i soffan. Har släkt ner och ska väl inom kort gå in och lägga mig. Kvällen har bestått av bus hos svärföräldrarna, lek o stoj, hämtat paket på posten, taco med krikke och mamma, så avslutade vi kvällen med att sitta och kolla på gamla klipp på youtube, bloopers.. haha. Himla kul ;)
.
Imorgon är det dop som gäller för vår del. Fina Olivia ska döpas. Ingen aning om vad jag ska ha på mig men det löser sig nog. Tänk att det snart är 5 månader sedan vi döpte Tyra. Går så himla fort tycker jag, knappt så man hinner med ju! Efter dopet blir det kanske e fika med en kompis som är i Sverige på besök och Linda! Vi får väl se, men lutar åt de :)
.
Godnatt kära ni.
Hoppas ni haft en bra fredag!
.
.
Johanna - gudmor, Gustav - gudfar, Kristoffer, Jag, Tyra och prästen!

Trött och arg

Inte jag, men den lilla i familjen. Just nu är hon lugn men rätt va det är så är hon jättearg :p sovit 30 min bara sen hon vaknade vid 9 i morse. Så hon är något trött märker ja :) inte längesen hon vaknade men hon skulle behöva läggas igen men de vill inte hon ;)

Näsan rinner som bara den på henne och slemhostan är också med. Jobbigt för henne :( hostar hela nätterna. Men får hoppas de blir bättre snart! Så tråkigt med allt som går nu. Tänk första året på dagis då :p Är ju ett känt sjuk-år.


Lek och bus hos farmor & farfar


Fammo & faffa

Godmorgon. Ligger brevid mina hjärtan här i sängen och lyssnar på Tyras babbel. Vaknade av att jag fick en puss av Tyra, när jag kikade kom leendet :) Denna natten har varit lång för oss. Tyra har vaknat flera gånger och varit ledsen och hostat massa. Inte lätt när hon är full i slem och snoken bara rinner. Får hoppas hon blir bättre snart.

Och peppar peppar.. Tyra har ju tydligare lagt sig mellan 22-23, har verkligen inte gått att lägga henne tidigare. Men nu (som sagt: peppar peppar) så har hon börjat bli trött en stund innan 21 och vid 21-21.15 sover hon. Tyra har ju aldrig varit jobbig så men om hon kan somna vid 21 och snart ännu tidigare så är ju det bra. Lite egentid måste man ju ha ibland.

Idag ska vi iaf till Tyras farmor och farfar hade vi tänkt. Alla är friska där så vi åker dit och kramas lite. Ikväll ska Krikke jobba, så jag och Tyra funderar på tjejmys här hemma med god mat och morötter med dipp. Jag ska verkligen försöka att ge fan i allt socker osv. JA jag kommer äta godis och så ibland men de får inte va så ofta som det varit. Hoppas ja bättrar mig ;) Vad brukar ni ha till ert kvällsmys? Vad brukar ni laga för god mat? :)

Bjuder på en tröttis från förrgår.


Fy fan vilken huvudvärk jag har.

SUCK
Får bli 1 eller 2 avsnitt SOA sen sängen..
Åh va jag hatar min spänningshuvudvärk..


Mys i soffan


Tygskor

Köpte ett till par med tygskor. Använder ju mina Converse och SVEA skor i tyg mycket, gillar dem. Så igår hittade jag ett par billiga favoriter!

Beiga, lätta och snygga!
199kr, skopunkten.


Godmorgon

Funderar på om jag ska äta sen frukost snart eller vänta och laga mat sen. Har varit vaken ett par timmar men inte orkat äta ännu.

Planerna för idag står still just nu, vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag. Jag ska iaf försöka skriva ett personligt brev ikväll. Åh, är så dålig på sånt, tycker de är tråkigt att skriva personliga brev..


Gogaga

Haft en bra dag idag. Började ju som ni såg förut med att åka till stan och kika på Maria Montazami, lunchade och shoppade lite. Blev kläder till Tyris och ett par ljusa tygskor till mig. Ni får se bilder imorgon.

Efter stan så åkte jag och Tyra upp till Jossan och Levi. Blev en snabbkaffe och sedan ut och gunga med barnen. Tyra's första gungning, såg sådär ut. Ibland såg hon vettskrämd ut och ibland helt oberörd :p När vi va klara så åkte jag och Tyra hemåt där Krikke va. Vi lagade lite mat senare och bara umgicks lite.

Nu på kvällen har Tyra och Krikke badat, lilla lortfia va behov av ett vad bannemej :) Hon hoppade och skuttade som bara den när hon stod i badkaret. Filmade lite av de och hej va de gick och vatten hit och dit. Såg så himla kul ut, hon va helt lyrisk :p haha. Men nu ska jag se på Sons of anarchy. Försök se klart de 3 sista avsnittet på säsong 3 så jag kan börja med 4an imorgon :)

Hoppas ni haft en bra dag. Kikar kanske in en snabbis sen och Godnatt:ar. Hej så länge.


Perfect match

Yes seema, idag matchar jag och Tyra! :) iaf med våra tröjor och typ av byxor, chinos.


Lilla Montan då

Är så bundis med henne nu att jag får ha smeknamn på henne! Eller kanske inte det nej... :p


Off to town

Ska smyga på Maria Montazami ;) haha. Nej men hon är i Karlstad idag så en liten kik måste man ju ta. Eller? :p

Kör dagens outfit här också!


Damn

SOA håller mig vaken som vanligt. Men nu sängen och imorgon 3 sista avsnitten på 3e säsongen så får man börja på 4e sen igen. Sa jag att jag längtade efter 5e? (skämtosido)

Godnatt :)


BVC och mat

På BVC idag fick vi veta att vår stora tjej på drygt 8 1/2 månad väger 9450g, och ca 73cm lång. Längden va osäker just för att det va lite svårt att mäta och sedan va det en felmätning någonstans men ungefär 73cm :) Hon sa även att det va kul att Tyra klappar händerna och försöker ställa sig upp hela tiden för sånt brukar komma vid 10 månader, men självklart är sådant individuellt också :) Men hon sa att hon va väldigt framåt så med saker också tittade hon på Tyra och sa "men du behöver egentligen inte ha så bråttom :)" hehe.

Allt går ju bra med Tyra och hon är oftast glad och go men så kommer vi till maten. Hon vill verkligen inte äta barnmat. Yoghurt och små små bitar smörgås äter hon, majs osv men inte barnmaten. Vad ska jag göra? Kanske går det bättre med hemlagat? Jag ska iaf göra det till henne senare, hemmagjort mos och korv. Ni med barn eller vetskap om detta, har era barn "krånglat"? Vet ni något som gör saker bättre? Hon får verkligen rysningar och kväljningar när hon får sån mat i munnen :p Men har ni några tips så hit med dom, uppskattas mycket! :)


Härligt

Har precis ätit lite smörgås och Tyra har fått yoghurt. Försöker väcka krikke men det går ju sådär. Vill ha upp honom nu så vi kan åka till BVC och få Tyra mätt och vägd. Va ju en månad sedan nu så vill ha dit siffrorna i boken :) jättekul att se tillbaka på ju!

Det är ju härligt väder idag också så får nog kanske bli en promenad. Får se! Ut ska vi iaf :) Vad gör ni en dag som denna?



Godnatt alla!


Rutin?

Sitter i soffan som vanligt vid den här tiden, bänkad framför tvn och BB. Börjar bli lite av en rutin att jag skriver om just det och ja även jag tycker att det börjar bli tråkigt. Får rycka upp mig lite nu. Krikke låg iaf och nattade Tyra förut så jag kunde se slutet på SOA avsnittet och sen Big Brother. Vi har inte 11an inne i sovrummet så det måste ses hör i vardagsrummet. Men T och K hade så mysigt där inne så och efter ett tag slocknade hon.

Jag är ute efter en väst, vinter/vår väst till Tyra. Har ni några tips om detta så skriv gärna!! Jag har ingen aning om vart jag ska kunna hitta en till henne. Finns någon på polarn o pyret men den är inte vad jag söker i färgväg, den finns iofs inte i Tyras storlek ändå. Hon ska ha en 68/74. Så vet ni någon, ny eller begagnad (fräsch!!) tipsa mig gärna!

Oj, nu är BB slut och det betyder att jag skrivit på detta inlägg lite då och då i typ 40 min, haha. Ska ladda hem "Får vi följa med" nu, dom är ju tydligen här där vi bor. Så ska bli kul att se vad de hittade här och i Karlstad.


Hjärtegull


Jaaahapp

Då har vi kollat på bolibompa och ätit yoghurt i sängen, iaf Tyris. Efter att hon somnat förut så gick jag och la mig också. Även om jag va pigg då så va de jäkligt gött att få blunda en stund till.

Ja så idag vet ni ju redan mina planer om ni har läst inlägget under :) Men de blir alltså Ikea, jysk och även en snabbis in på Ö&B.

Vad gör ni idag? Om ni bor utanför Karlstad, har ni lika soligt och fint som oss? :) Så härligt väder nu!



Godmorgon

Varit vaken sedan 6.30 då Tyra vaknade och tyckte att det va dags att gå upp. Jag är dock väldigt trött eftersom jag inte somnade förrän 03.30(!!!) Så 3 timmar har jag sovit. Hoppas Tyris vill somna om snart så jag också får slänga mig i sängen en stund till.

Annars idag ska jag söka lite jobb tror ja, lite spontana ansökningar. Så kommer nog mamma med bilen sen så får nog bli en sväng in till Ikea och kika på lite byråer och så. Men vi hörs senare. Ska försöka få oss i säng en stund till :p


Min kväll

Mys - BB - vatten och banan, yes det är söndag!!


Dagen

Haft en mysig dag som började med en godis bebis. Åkte till Agneta för kaffe och kolla in nya lägenheten. Blev massa babbel med henne, Josefine och Madde. Väldigt trevligt :)

Åkte hem jämt innan 17 och då kom svärisarna på besök. Tyra blev glad för i kassen hade dom med yoghurt till henne, mumsigt tyckte Tyris :) Längesen de va här pga att vi varit sjuka hit och dit om varandra men nu äntligen :) Vi fick oss en godispåse också, inte bra men åååh va gott. Inte nog med det så bjöd svärmor på kebab :p Nåja, det är ju fortfarande helg ;)

Nu vaknade Tyra från sin lilla nap. TTYL.


Arg bebis

Haha, hon skrek åt mig massa förut när hon ville upp ur matstolen. Damen vet vad hon vill och hon är inte rädd för att höja rösten för att ta sig dit ;)


Svar på frågestunden

vilken storlek på kläder har du?
Väger du lika mycket nu som innan graviditeten eller har du några extra kilon kvar?
Har du lätt för att bli kär?
Om det tog slut mellan dig och din kille, hur skulle ni göra med Tyra?  Ni kanske inte tänkt något på sånt men.. Jag och min fd pojkvän ska gå isär och jag kämpar lite med att få honom att ha vår son lika ofta medan han tycker att jag borde ha mest för att hans jobb tar mer tid. Jag tycker ändå att vår son borde få lika mycket tid med oss båda.
Var det svårt för er att välja Tyras namn?
Vilka namn stod det mer emellan?
När har ni tänkt att sätta Tyra på dagis?
Vart handlade du helst bebiskläder till nyfödd?
Hade du speciella mammakläder eller hade du dina vanliga?
Hade du mycket ont efter förlossningen?
Under vilken period har det varit mest sömnlösa nätter?
Vem är din favorit i Big Brother?
Hur skulle du vilja att ditt liv ser ut om,låt säga,10 år? Några speciella mål och drömmar du vill uppfylla?
Har du någon gång ångrat Tyra?
Finns det någonstans du skulle vilja bo förutom Sverige?
Är du och din sambo förlovade?
Vad heter appen du nyss fått till din mobil?
Planerar ni ett syskon till lilla Tyra?
Hade ni pratat om barn innan du blev gravid?
Varför skriver du aldrig tillbaka på kommentarer?
Såg att folk skickat in frågor nu på natten och eftersom
jag ändå är vaken så tänkte jag att jag svarar på dem nu :) Så varsågoda!
.
vilken storlek på kläder har du?
Sv: Jag har XS oftast men köper ibland större då vissa är snyggare i större eller bara skänare i större.
.
Väger du lika mycket nu som innan graviditeten eller har du några extra kilon kvar?
Sv: Jag väger 1,5 kg mindre än graviditeten. Rann av mig ganska snabbt så va nog mest vatten osv.
.
Har du lätt för att bli kär?
Sv: Inte kär kär.. Kan tycka om människor snabbt men oftast blir det som vänner då jag har svårt att bli kär på riktigt. Det har hänt extremt sällan. Men tycka om människor lätt kan jag men som sagt så är det oftast vänskap.
.
Om det tog slut mellan dig och din kille, hur skulle ni göra med Tyra?  Ni kanske inte tänkt något på sånt men..  Jag och min fd pojkvän ska gå isär och jag kämpar lite med att få honom att ha vår son lika ofta medan han tycker att jag borde ha mest för att hans jobb tar mer tid. Jag tycker ändå att vår son borde få lika mycket tid med oss båda.
Sv: Ville ta med hela för att kunna ge DIG ett svar ang detta. Jag tycker såklart att båda ska ha lika mycket och så tycker även Kristoffer. Vi planerar ju inte direkt att göra slut men vi sa redan från början att vi båda vill ha lika mycket tid med Tyra oavsett vad som händer, om det händer. Jag skulle såklart inte klaga över att få ha henne oftare än varannan vecka eller vad det kan vara men tycker att barnet ifråga ska ha lika mycket tid med sina båda föräldrar, eller helt enkelt bestämma själv hur den vill åka hit och dit när den blir såpass gammal. Lycka till och hoppas ni hittar ett sätt som passar ER.
.
Var det svårt för er att välja Tyras namn?
Sv: Svårt och svårt, för mig va det ett självklart namn. Kristoffer tänker nog om några gånger innan han sa okej :)
.
Vilka namn stod det mer emellan?
Sv: Krikke hade namnet Alicia, som Tyra heter i andranamn. Vi pratade även på Ebba, Nova-Lee, Tyra-Lee (som jag så gärna ville först) och lite andra namn. Svårt med namn måste jag få lov att säga! Trodde det skulle vara den "lätta" delen :P
.
När har ni tänkt att sätta Tyra på dagis?
Sv: Det blir förmodligen när hon är 13-15 månader om vi båda kommit ut i jobb. Jag söker ju jobb och har jag inte fått något ännu då får hon nog va hemma någon månad extra. Jag klagar inte för mer tid med min älskade men samtidigt vill jag ut i arbetslivet igen och bara tjäna pengar, eller plugga. Lite kluven där.
.
Vart handlade du helst bebiskläder till nyfödd?
Sv: Jag handlade lite överallt. Det som föll mig i smaken fick följa med hem oavsett ställe :) Jag kände så kläderna va mjuka och behagliga att ha på sig när de skulle sitta på en liten nyfödd bebis.
.
Hade du speciella mammakläder eller hade du dina vanliga?
Sv: Jag hade mina vanliga kläder. Satte gummisnodd i midjan på byxorna. Hade ett mammalinne för att det va så extremt skönt. Använder det fortfarande ibland när jag myser runt :P
.
Mitt mammalinne. Gravid? KÖP DET!
H&M eller Vero Moda

.
Hade du mycket ont efter förlossningen?
Sv: Jag hade väl ont i några veckor mer eller mindre. Efteråt va det jobbigt att sätta sig ned. Kändes som man hade en melon mellan benen i typ 1-2 veckor. Men vet att det försvinner snabbare för vissa än vad det gör för andra. Så jag va väl i kategorin 'andra' jag då ;) Men sååå värt.
.
Under vilken period har det varit mest sömnlösa nätter?
Sv: Det va nog under första bebistiden då det blev vaknande 2-4 ggr per natt för mat. Det va nog mest jobbigt eftersom jag aldrig hann ta igen mig efter förlossningen som va såpass dryg och utmattande. Men Tyra har varit ganska duktig ändå på att sova på nätterna men ja, första bebistiden innan bebisen hinner vänja sig och även en själv.
.
Vem är din favorit i Big Brother?
Sv: Camilla och Amandus, rakt av :)
.
Hur skulle du vilja att ditt liv ser ut om,låt säga,10 år, några speciella mål och drömmar du vill uppfylla?
Sv: Jag vet faktiskt inte. Jag hoppas jag har ett jobb jag trivs med, att jag hunnit resa runt lite med familj och vänner. Att Tyra går i en skola hon trivs i. Jag hoppas att om jag ej fått drömjobbet (vad det nu är) att jag utbildar/utbildat mig till något jag verkligen vill. Vi får väl se :)
.
Har du någon gång ångrat Tyra?
Sv: Aldrig någonsin, vårt allt :)
.
Finns det någonstans du skulle vilja bo förutom Sverige?
Sv: Jag skulle vilja ha en fin våning i New York, men även någon annanstans i USA. Flytta runt lite och känna på lite annat än bara sverige :)
.
Är du och din sambo förlovade?
Sv: Ja det är vi, sen 1/11-09 :)
.
Vad heter appen du nyss fått till din mobil?
Sv: Den heter Frametastic!
.
Planerar ni ett syskon till lilla Tyra?
Sv: Inga planer på syskon just nu. Jag vill ha fler men inte Kristoffer. Han kanske ändrar sig med tiden. Jag vill inte ha på några år nu ändå. Vill komma ut i vardagen, sova några år (hehe) och lite annat innan nästa, om jag nu får en nästa för min kära sambo ;) hehe.
.
Hade ni pratat om barn innan du blev gravid?
Sv: Pratat hade vi väl gjort men inte om att vi skulle skaffa barn snart, Tyra som kom en överraskning. En mycket bra överraskning :)
.
Varför skriver du aldrig tillbaka på kommentarer?
Sv: Är svårt att svara på anonyma kommentarer, ibland tar jag upp dem i inlägg på bloggen men inte alltid. Kommenterare med blogg försöker jag svara så snart jag kan. Inte alltid jag kommer ihåg tyvärr. Är det något du/ni undrar och jag inte svarar så kan ni skriva i frågerutan till höger. Där kan jag svara lätt när som helst om dagarna :) Så skriv mer än gärna där!
.
.
TACK för frågorna denna gången. Hoppas ni fick lite nöje i detta, det fick iaf jag. Återigen tack för alla kommentarer den senaste tiden. Gillar det massa, ni är toppen! Ha en bra natt, nu ska jag sova :)

The hot chick

Kollar på den just nu, 5an! Väldigt rolig. Idag har vi varit på kalas. Min farmor och farfar har varit gifta i 50 år, så idag va det guldbröllop som firades. Mycket trevligt med släktingar, gott tilltugg och fika! :) Lite bilder från dagen längre ner.

Nu ikväll så kollade vi på melodifestivlen och tyckte absolut att Loren va en värdig vinnare. Vad tyckte ni som tittade på det?

Tyvärr fick jag skicka in Krikke på jobb idag trots att han är sjuk. Ingen feber nu iaf men väldigt förkyld och så. Han sitter i entré så det går nog bra hoppas ja. Saknar honom här hemma så jag hoppas han kommer hem i bra tid. Men ska kika vidare på filmen. Skriver nog lite mer innan läggdags.


Bilder från kalaset


Be back later


Tyris på kalas.

img_8747 (MMS)

Tyris på kalas.


trötta ögon.

Sitter framför datorn och glor med mannen mitt emot mig ♥ Han fick åka tidigare från jobbet för att han är sjuk. Kom hem och kände sig jättekrasslig. Vi som skulle på kalas imorgon. Nåja, han får stanna hemma och kurera sig så tar jag med mig Tyra en sväng innan de blir hemåt igen.
.
Börjar bli trött i ögonen men vill verkligen se 1 eller 2 avsnitt med SOA. Åh, blir lycklig bara jag tänker på serien. Störd. Ska ta mig en bit choklad och ett glas med isvatten till. Mmm, njuta innan sängen. Sov gott alla. Vi hörs imorgon :)
.
Jag för exakt 10 månader sedan. Vill ha sommar och värme nu!
saknar magen!! och de tunna jackora.
.
.
Ni glömmer väl inte frågestunden?
Den hittar ni genom att klicka HÄR!

Golvhäng

Har lagt ut filat och täcke på golvet här som jag och Tyra sitter på med massa leksaker. Just nu gnager hon på en bitring men en och en annan leksak brukar flyga förbi när hon sitter och leker och kastar iväg. Krikke fick åka till jobbet tidigare idag då det blivit missuppfattning av tider, så fick sätta mig och ringa in allt folk en timme tidigare. Det löste sig, super-peeps vi jobbar med. Krikke som är sjuk också tvingade sig iväg, stackarn men duktig. Ska försöka få in någon annan som kan ta hans pass imorgon. Inge kul om det aldrig ska behöva släppa för honom.
.
Annars så tinar jag köttfärs. Ska ju ha lite taco-egenmys här när Tyris bestämmer sig för att ta natten vilket jag tror inte ligger så långt ifrån. Gäspar massa men leker på, hehe! Ska busa vidare med henne här innan läggdags, så hörs vi senare :)
image description

Ny app till min phone

Blev tipsad av J om en ny rolig app till mobilen för oss som gillar att greja med mobilfoton. Typ jag.
Lite roligt att kunna välja in fler ibland ist för bara en :) Tack Jossan!
.

 


i need you

Jag har hittat en vadderad huvudgavel i svart men som i verkligheten tydligen är lite brunsvart. Jag vill helst ha den helsvart så min fråga är: Någon som vet om det finns textilfärg som man inte behöver ha tvättmaskin till? Ska ju användas till en stor yta där man helst inte ska ha vatten alls. Någon bra textilfärgspray?
.
Någon som vet något vettigt om detta? :P



Nyckelpiga

Kläder från Ingela, Daniel, Emelie och Hampus. Fick när hon föddes och nu passar de.
Så idag fick hon vara en liten nyckelpiga :)
.

 


Just nu:

"jag är trött men jag tänker inte sova middag mamma!!!" ;)


Ordet är ditt!

FRÅGESTUNDEN ÄR AVSLUTAD!

.

Vi kör på en frågestund nu då! Är det något ni undrar eller vill säga? - ordet är ert! Jag kör frågestunden i 2-3 dagar så svarar jag på frågorna om 3-4 dagar.
.
Varsågod att fråga & berätta, om ni vill :)
,
.


 


Ångest

Idag har vi ätit skit skit skit, ja som skulle bli nyttig(are)! :p Får ta tag i mig själv nu.

Annars så var kalaset mycket trevligt idag, god tårta och massa bebis/barn snack. Stackars Linda som vi tråkade ut lite ibland. Tur hon är så bra så hon orkar med oss ändå! :) Levi va nog lite full på socker idag. Balansen va sådär när tröttheten började ta vid, inga allvarliga skador.. Haha nej nu lät de allvarligt ändå men han snubblade lite hur och dit, lillgubben. Tyra va väldigt snäll idag och sa inte ett ljud när Levi tog leksaker ifrån henne, det va ju trots allt Levi's dag. Ja tror hon tänkte så ;) Nej men de va kul att se dem ihop idag! Det va kul att presenterna va uppskattade.

Här är lite bilder från dagen!


Lek och outfit!

Mer bilder och bloggning kommer senare :)


Dagens kalas-fit!

Idag är det kalas för min bästa vän Josefin's son Levi som fyllde 1 år igår. Tiden går så fort och det slog mig att Tyra är ju där om 4 månader också. Gah, ge mig mer tid!

Detta är iaf vad jag slängde på mig idag. Lite uppiggande och sommar känsla på linnet/klänningen idag till all snö. Ah det får gå! Tyra sover och har därför inte fått någon outfit ännu så den får ni lite senare! :)

Ha en bra start/fortsättning på dagen allihopa!


Kvällsmat

Kyckling/fetaostsallad med chilisås. Satt väldigt bra måste jag få säga!


Today

Då ska vi göra oss klara här jag och Tyra för en sväng mot stan. Idag ska vi sätta i hennes nya bilstol, hämta Elliot på dagis också ska jag springa upp till min tandläkare och boka tid. Tappat en bit på en tand som måste fixas. Stor suck känner jag eftersom jag totalt hatar tandläkaren. Lite av en skräck.

Ska klä min lilla pratglada brutta nu. BYL.


Frukost på sängen

För Tyra iaf. Hon käkade yoghurt och kollade på förhäxad, njöt nog lite ;)


Lycka :)


Desperata hemmafruar - härliga tjejer!

Skriver under/efter BB.
Bjuder lite på mig själv i form av en bild.
Ska man ju göra ibland. (jag = gör jämt?)


Hello work

Tyra ligger här brevid och pratar för fullt. Har inte varit en tyst minut alls dom senaste dagarna, älskar de! Haha hon säger "jajajaja" när hon gråter/gnäller. Låter verkligen jättekul ibland med alla hennes ljud och när hon gör rösten mörkare och pratar som hon skulle ha en bubbla i halsen :p

Om 30-60 min åker vi mot stan och jobbet. Jag och Tyra har bestämt oss för Att hälsa på lite idag. Krikke ska jobba så vi åker in med han och lånar mammas bil hem. Vilken tur jag har som har så snäll mamma :) På tal om bilar så ska Tyra's nya bilstol monteras i bilen, det blir kul för lillan de :)

Hörs från nöjes senare. Bye


Mammas mun

Tog en bild på mig och Tyra där jag nog måste påstå att set ser ut som att hon har min mun. Hon har verkligen krikke's överläpp när hon skrattar men här på kortet nedan tycker jag det är mer min.

Tyra vinkade hejdå till Krikke förut. Jag hjälpte henne genom att skaka handen på henne och när jag slutade så började hon själv efter ett tag fast mer långsamt. Såg så himla go ut när hon vinkade :) hehe. Krikke är och fixar mat, är lata idag. Ja ni ser, jag som skrivit att jag ska dra ner på det :p svårt detta ju! Nåja, ttyl.


Tyra i blommigt idag

Set från Lindex. Underbart mjuk tröj/klänning med blommiga tights. Matchande strumpor med rosett på, även de från Lindex.


simple as that.

Tack FB. Godnatt alla :)

Cola och en banan

Godkväll gott folk. Hoppas ni haft en bra dag. Vi har bara varit hemma och slappat. Va ute en sväng förut för att handla men annars har hemmet varit vår punkt idag. Tyra somnade för 20 min sedan så nu har jag tänt lite ljus och bunkrat upp med cola och en banan. Jag är himla sötsugen men har verkligen tryckt i mig massa skräpmat och godis de senaste veckorna.. Eller vänta, de senaste 24 åren ungefär. Haha nej men det har blivit lite mycket den senaste tiden. Jag rör mig inget i vikt uppåt, har snarare gått ner 1,5 kg, men jag känner bara att det blir mycket och vill försöka bli lite nyttigare. Lite svårt att låta bli colan då den ibland hjälper mot min huvudvärk? Hur sjukt är inte det då. Jag borde sluta helt.. Nej inte helt. Det är ju cola vi pratar om! :p Nåja, jag borde trappa ner på godiset och skräpmaten och bli mer nyttig. Men hur ska jag kunna bryta mina vanor? Tips någon?
.
Nu sitter jag iaf här med min cola och min banan och kollar på Big Brother. Krikke sitter vid datorn men får nog släppa den efter BB och komma till soffan och kramas lite, himla mys tycker jag :) Blir lite mer SOA sen också. Så jäkla bra serie och oavsett va många gånger man ser om säsongerna så tröttnar man ju aldrig! :) TOPPEN.
.
Vill även tacka för fina kommentarer och kommentarer över lag. Tycker det är jättekul att det börjas kommentera mer igen :) PUSS till er! TTYL igen.
.

 


Slänger mig i duschen

Hello. Tyra sover och krikke också för han är lite sjuk igen stackarn. Så nu när som sover passar jag på att ta mig en snabb dusch.

Vet inte riktigt vad vi ska göra idag, men återkommer senare! :) dusch dusch dusch!!


BB

Myser med en av mina bästa till Big Brother.
Stunder att älska :)


Vilken överraskning!

NOT.. att jag gör våfflor :) Men gott är det. Med sylt och vispad grädde, i mitt fall skakad (same same). Tyra ligger och sover middag först nu. Varit vaken sedan kl 8 imorse utan att ha sovit mer än 3-4 min innan krikkes mobil väckte henne. Så ja, som sagt så sover hon nu och inte ens grannens borr kunde störa henne nu. Tröttfisen!
.
Idag blir det inte många knop gjorda utanför hemmet. Som jag skrev förut så skulle vi ju ha varit på kalas men vill som sagt inte sätta ned Tyra i bilstolen för rumpisens skull. Så annars då, blir nog att plocka lite här hemma också ska jag försöka ta tag i detta med att dammsuga. Så tråkigt men så behövligt! Hade Linda här igår på en fika och massa tjejsnack, va himla trevligt! Vi låter det alltid gå för lång tid emellan tycker jag. Skulle iaf ha städat innan hon kom men det hanns inte med så får väl bli idag.
.
Roligt inlägg, mat och städ!
Ja, välkommen till min glammiga söndag!
.
image description

Godmorgon!

Sitter på massa filtar framför tvn med Tyra och har nyss kollat på Disneydags. Nu är det Trazan och Banarne, vilken skit, men Tyra tittar massa när dom sjunger :p

Idag är hon något bättre i rumpan och inte lika motvillig när man ska byta blöja men hon visar tydligt att det inte är bekvämt alls. Inte konstigt det för hon är fortfarande röd i rumpan men är mest "sår" som är kvar nu, så klart det svider väl när man tar på det. Hon sitter här iaf och det är ju ett bra tecken på att det är på bättringsväg. Vi skulle idag ha firat min kusin som fyller år i veckan men jag har valt att stanna hemma med Tyra. Vill inte tvinga ner henne i bilstolen när hon fortfarande har ont i rumpisen. Får ta en fika med kusin någon annan dag ist.

Nu börjar Tyra bli lite otålig så ska leka lite med henne. TTYL.


SOA - the best of the best

Ge mig september och säsong 5 nu.
Jag är som ett barn på julafton när jag ser på Sons Of Anarchy.
Och då är det utan att överdriva.
.
.
Jag har ju även en liten crush på Jax, som alla andra.
Krikke tycker nog att jag är som 14 och fuktig bakom öronen ;) haha.
Men man måste ju få va lite kär i någon kändis sådär ibland!
Han har säkert någon han är lite nerkärad i också, tror ni inte? :)
.
men men,, September, ser fram emot din ankomst!

Tycka-synd-om-Tyra-inlägg

Det gör ont i mig när Tyris har så ont i rumpan. Har luftat som bara den och även smörjt in med bra salva. Tack för tipsen alla, har från början gjort lite av det som ni skrev så det är alltid skönt att höra att de ger resultat :) Tyra är något bättre just nu. Så nu sitter hon på ett flertal mjuka filtar här och leker lite. Skönt att hon inte bara är ledsen, men hade hon varit det hade jag tagit det utan problem. Vem skulle inte bli ledsen med en irriterad och illröd hud.

Men som sagt, för tillfället kan hon sitta. Brukar gå korta stunder innan hon blir ledsen igen och vill stå. Igår hade hon så ont så hon grät sig till sömns stående lutad mot mig och min axel. Då är man trött. Hon vaknade till när jag reste mig upp med henne så fick hålla henne mot mig och på benen ist för på rumpan. Gick runt med henne och hon snyftade till lite då och då innan hon somnade mot min axel igen. Älskade goding, hoppas krämen gör sitt inatt igen så rumpan blir något bättre imorgon. Iaf så man kan torka henne lätt utan att tårarna ska spruta på henne.

Men nu ska jag mysa lite med hjärtat här och se om hon vill ha lite fruktpuré här snart. Hon har börjat äta riktig yoghurt nu också. Danonino med hallonsmak är väldigt gott ;)


it's true.

remember that.

Fredagsmys

Underbart att njuta av lite god mat, sällskap och rolig film på tvn. Saknar älskling som är duktig och jobbar.

Käk nu, ha en trevlig kväll!
Kikar in här senare igen.


En av favoriterna i garderoben

Mina Kan Dee tishor, lovely.


Röd rumpa

Nu när Tyra varit sjuk så har hennes mage varit väldigt ostabil. Hon bajsar ofta och det irriterar ju huden på hennes rumpa. Den är nu väldigt röd och hon har även lite prickar, prickar som hon haft förut. Vi fick ju en stark salva för det och när jag hade på den på rumpan förut så gallskrek hon.. åh va ont det gjorde i mig men jag måste smörja. Har smörjt med miniderm hur många gånger som helst idag bara för att det ska få svalka lite. Hon har även fått vara naken nu på eftermiddagen och luftat rumpan en hel del.
.
Stackars liten. Hoppas hon blir bättre snart så det inte behöver irritera huden så mycket. Byter ju blöja så fort hon bajsat och har på en väldigt väldigt fet kräm som ska skydda huden men ändå så irriterar de. Usch usch. Tänkte jag skulle åka in till stan och handla lite up & go blöjor i storlek 4 så det blir lite luftigare. Hon har ju nr 3 på blöjorna just nu och de passar ju bra men vill ha ännu luftigare för hudens skull. Borde nog kanske kolla efter en annan salva också som kan skydda mer än den vi har nu gör.
.
Har ni varit med om detta och testat någon silikonliknande salva till era barn? Tipsa mig gärna om saker jag kan göra för att underlätta för Tyra. Inte roligt alls detta för henne :(
.

Godnatt

Hopp i säng med mig.
Hoppas ni haft en bra dag.
Kram på er!


Tåget Tyra

Fick ett tåg i form av Tyra's namn + lok och vagn av min moster L när Tyra va nyfödd. Detta var i trä med röda hjul vilket va fint men ändå inte i den stil som kommer vara i Tyras rum i framtiden.

Så nu har jag målat dem vita, men ska kanske måla hjulen i någon lätt fin färg när hennes rum är på plats just för att det ska passa in. Eller så ska det få vara helt vitt som jag målat det nu. Vi får se, men just nu är jag nöjd :)


Dagens


Humor mitt i natten..

Heh.. Åh.. Trött.. Hahahahohoo!!


kategori tillbaka

Har gjort en ny-gammal kategori som funnits innan men som jag tog bort. Den som är tillbaka är Inredning/Hemmet. Jag har ju bakat ihop det med shopping den senaste tiden men eftersom jag ändå tar kort på lite inredning och pyssel i hemmet och visar er så får kategorin komma tillbaka. Har inte orkat sorterat in alla inlägg som tillhör där så just nu ligger det bara 3 och får nog kanske göra det.  Men allt nytt hamnar där och är det något gammalt ni vill se tillbaka på så finns det alltså under kategorin Shopping!
.
.
Kram!
.
image description
...och godnatt!

min stjärna är 8 månader.

Tiden går så fort! Nu är vår plutt redan 8 månader. För 8 månader exakt va hon 16 minuter gammal/ung/ny.. (född 00.44, 1/7-11) Åh, känslan när hon kom upp på bröstet och jag la min kind mot hennes varma lilla huvud. Kärleken va enorm, samma va dock tröttheten eftersom jag inte sovit på över 2 dygn, haft värkar i 3 dygn och avslutade förlossningen med feber, lågt blodsocker och skakattack ungefär, hehe. Men allt var värt vår lilla.


Mamma är så stolt över dig T, min stjärna!

RSS 2.0