Internet, inte okej

Internet dog ju precis innan jag började skriva ett inlägg, så nu försvann ju hela, eftersom de då inte hann sparas. Det märkte ju inte jag. Det söööög ju. Jag skrev iaf att jag är väldigt trött då jag fick lite sömn i natt. Kunde bara inte sova. Jobbigt. Men hade för mycket i huvudet och störde mig på att tejpen tog slut, vilket resulterade i att jag inte kunde packa in de julklappar som va kvar att slå in. Men idag är det fixat.

Sprang på stan med mamma förut och köpte mer tejp och inslagspapper. Tog oss även en tur till bergvik.. Eller två. Köpte lite julklappar till mig, tråkigt kan tyckas men de va lite kläder jag likagärna kunde välja ut nu som hon ville ge mig. Men det är inpackat och kommer med tomten på julafton ;)

Nej nu ska jag ut och ta en cigg och läsa sms:et jag fick från babe nu. Beklagade mig lite att jag va sliten och saknade hans pussar, som alltid får mig på topp. Mumma det. Älskar honom massvis!


// Linda

1:a advent

Idag har jag handlat nästan alla julklappar. Fattas bara en julklapp som är till min favorit, älskling :) Men annars är allt klart nu. Vissa kan tyckas tidigt men jag tycker det är skönt att ha det klart. Nog att det faktiskt är lite mysigt med julstressen så får väl jag stressa med annat då. Jag stressa ändå bra idag med Johanna. Linda va inte så pigg när hon ringde :P haha. Hur som helst så fick jag en väldans julkänsla idag. Handlat julklappar, åkte hem till Ida och var med henne när hon julpyntade, kom hem och började slå in julklappar. Tejpen tog ju dock slutr, vilket irriterade mig lite men i veckan lär det ramla in fler julklappar i brevlådan som ska slås in så jag måste ändå köpa mer, även papper, de är snart slut de med. Räcker kanske till ett paket till. Men det jag ville komma till var att jag fått en sån himla mysig julkänsla idag på 1:a advent. Tycker det är hur mysigt som helst!! Tog även nyss en skinkmacka på de, julskinka. Färdigskivad och klar, hur gott som helst. Men den man gör själv är alltid bäst, för då jäklar är det bara timmar kvar tills det är julafton :D LÄNGTAR!!!

Ida för övrigt!!!
Är ju grym på att göra hjärtan med "snö på burk", på fönster har jag hört. Jag skulle inte anställa henne för att göra mina dock. Nej nej, haha fy fan va kul jag hade åt henne :p Men kan lova att mina inte skulle bli så jäkla snygga heller :P Man blir för petig så det inte blir bra för de. När man sprayar på sån där "snö" så blir de ju lite klet och för nära blir inte bra och inte för långt bort. Inte när man ska göra ex, hjärtan då. Ett hjärta hon gjorde på altanen blev faktiskt väldigt fint tycker jag men inne va det ju svårare för det va ett smalare fönster. Men de blev väl inte så illa som de låter, men de blev väl inte så bra heller :P haha Men roligt va de iaf och det är ju huvudsaken.

Nu ska jag mysa ner mig till en film, för imorgon kl (ca) 8.00 är det dags för Hultsbergsskolan igen. Tillbaka till ungdommarna efter helgen. Blir kul det :) Nu måste jag sätta i en annan töjning i örat också. Den som sitter i nu ramlar ju ur hela tiden.


// Linda


Godnatt gott folk

Nyligen kommit till Vålberg nu efter en dag/kväll/natt på jobbet. Jag och Elin drog förbi max och tyckte vi va värda att tjocka oss. Gött de. Har haft en rolig dag på jobbet och det har gått relativt snabbt för att ha jobbat så länge. Idag har vi slagits på jobbet, man fick smäll på armen och självklart skrattade vi ju åt de för de var ju en arbetskollega som drog till mig och tyckte han var rolig. Jag skulle då va lite finulig och kasta en penna i ryggen på han för att störa hans samtal, han drog ju faktiskt till mig på armen tänkte jag och va lite barnslig så. Jag drar iväg pennan, men i ryggen hamnar den då inte, nej utan sidan på hans huvud.. Han börjar självklart blöda. Jag bröt ihop av skratt och kunde inte sluta, blev självklart jagad av vår kära vakt som jag då "bråkade" med. Payback time tänkte väl han och ja efter lite spring och gapskratt fick han tag i mig. Sliter ner mig på golvet och håller fast mig, får knappt luft för att jag skrattar så mycket och han börjar skriva mig i ansiktet. PENIS säger han och skrattar, men fick bara ett P. Haha alltså sjukt kul kan man ha för så barnsliga saker ibland. Fick mig ett så gött skratt när den träffa i huvudet och när han kommer och säger "jag blöder!!" Johanna: "ja linda håller på att dö av skratt här medans **** förblöder" Haha, aah herregud. Låter kanske inte kul, men som med allt annat måste man ha varit med för att inse vad kul de egentligen va när pennan träffa han i huvudet.

Från pennor och skratt till julklappar. Imorgon ska jag in till stan och möta Linda, va sjukt längesen, kul ska de bli. Vi (jag/vi) ska kika på julklappar, och ja köpa julklappar. Är ju skyltsöndagen så lär väl bli lite folk kanske men vad gör de. Blir nog kanske någon kaffe också, gött att varva ner med en kopp när man sprungit runt stan några varv. Kanske även ska upp till min kusin Ingela och hälsa på henne, Daniel och gulleplutten Emelie. Får se, men lutar åt det iaf :)

Nej nu ska jag kika på, kanske till och med får spela en match här med Mr, innan det blir läggdags som det snart är dags för faktiskt. Känner sig ju lite sleten i kroppen. Btw, så längtar jag tills tisdag när jag ska hoppa runt med mina brudar i cheerlaget, och torsdag som jag tjatat om länge nu då jag ska gadda mig. Räknar verkligen ner dagarna nu. Snart snart snart!!


// Linda

Lördag + Mat + Jobb = Linda

Idag är det jobb som gäller, ska käka nu och sen dra mig. Haft en underbart go natt med massvis med sömn, det behövde jag eftersom jag inte sovit så mycket de senaste nätterna eftersom det varit jobb på nöjes och sen upp tidigt till skolan för att jobba, och en natt kunde jag bara inte somna så det blev ju julklappsshopping tills man blev trött,  vilket var aldrig ungefär. Men men, i natt sov jag mycket mycket :)

Ajja nog om de. Snart är det 1:a dec, vilket innebär att en ny julkalender börjar.
Ska bli kul att se om det är något att hänga i julgranen. Jag tvivlar på det då man blivir besviken på de senaste faktiskt. Ta tillbaka sunes jul, slottet på greveholm, troll tider, jaa alla de äldre som faktiskt var riktigt roliga och bra!! Dåligt av svt faktiskt, eller vem det nu är som bestämmer vad som ska sändas och inte. För mig skulle de inte gör något om de körde om någon gamal.

Nu räknar man dagarna tills det är julafton ;) Nej inte riktigt men jag längtar :) Och jag hoppas bebb blir frisk snart, inge kul att vara sjuk och förkyld länge. Vet hur det känns när de aaaldrig släpper. Skit töligt.


// Linda

Fredagsmysivålberggillarvi.

Nu är det inte långt kvar till torsdag, 6 dagar! Skynda på nu då tiden.

Sitter hos bebb och är näst intill lycklig för att man är ledig. Är så himla trött efter två nätter med dålig sömn. Skulle kunna somna på stört, men samtidigt funderar jag på om man kan göra något, men blir väl att vara kvar här och bara mysa. Love är hos ström dock, men han kommer sen :) Eller jag får väl hämta honom sen för jag va ju så snäll och körde ner honom.

Förut va vi på Bergvik och kikade efter julklappar, sprang även in på IKEA för att leta lite där också. Jag hittade inte de jag skulle ha på bergvik, men krikke köpte en julklapp till mamma. Vi kikade åt Nina och Rolf också men än så länge har vi bara aningar om vad vi ska/kan köpa. Får väl se vad det blir. Tänkte faktiskt dra iväg till stan någon dag själv eller med någon tjej kompis och kika. Lättare att gå in och kolla i lugn och ro när de bara är brudar ;)

Nej men blä vad trött jag är. Vill inte va riktigt så trött nu. Kanske ska vila någon halvtimma? Fast det är drygt det med. Kommer antagligen bara bli mer trött, men det lockar väldigt mycket måste jag säga.



// Linda

Fabriken

Jobbar just nu på Nöjesfabriken. Hoppas på relativt tidig kväll.
Saknar min gos
..


// Linda

Let's get some sleep

Dags att hoppa i säng nu. Men när jag satt här och kikade runt på internet och funderar vad i h-vete jag ska köpa till folk i julklapp så kollade jag lite kort på datorn och hittade denna kvinna, tant, varelse:




(Men jävla skitbild som inte vill bli åt rätt håll!!!!) Jaa, jag pratar alltså om Tant Eda. Hon skulle ha ringt idag men icke blev det så, eller var det kanske jag som skulle ringa? Hur som så lyfte ingen telefonen och jag måste erkänna att det varit lite tomt utan hennes lilla röst som ringer för att töla dret. Nej får bli ordning på detta så jag ringer henne imorgon. Efter jobbet, hon jobbar ju kom jag på. Jag med för den delen.

När vi pratar på jobb kan jag ju säga att jag sökt två jobb idag, i vålberg och på bergvik. Finns fan inga jobb alls typ :s Drygt som fan är de. Jag vill inte bo hemma. Nog kommer man alltid bo hemma, för när man bor någonstans så är man väl hemma? Eller? Jag tycker iaf att det skulle vara skönare med ett eget place, eller ett place med sötnöten min. Tyvärr kommer ju de bra pengarna i perioder och det gör inte så man kan flytta. Det är inget säkert, så jag hoppas på jobb väldigt snart så man kan ta sig från denna lägenhet, klippa vingarna så att säga ;) haha. Va tid för det för lääänge lääängesen.

Bodde ju med ellen någon månad. Det var gött, roligt, hatade disk dock, tvätta gjorde mamma ändå, kom och hämtade tvätten för de skulle bli bättre att tvätta i hennes tvättmaskin än i tvättstugan. Jag håller med eftersom jag hatar tvättstugor. Jag vet inte varför men tycker de är läskiga och det finns vidriga spindlar där inne :P Blä, äckligt. Hur som helst så är banden redo för att klippas, och har varit ett braaa tag, till och med mamma börjar säga att de skulle va gött om jag fick eget och då äre väl illa, men jag vet och mamma har även sagt själv att de kommer bli väldigt tomt utan mig springnas här hemma. Dock bor jag ju här på halvtid känns de som. Spenderar relativt mycket tid i Vålberg också. Men oavsett vad är det alltid skönt att ha mamma nära. Hon är den bästa mamman.

Meeeeen nog om de, jag ska shoppa klart julklapparna jag tänkt på iaf och sen hoppa i sängen. Ska ju upp om 3 tim och 40 min. Detta gååår inte!!



// Linda
Ps. Jag älskar dig min underbara K.

Chilicorncarne

Det ska jag käka nu. Hungrig i magen som en liten tok. När jag käkat ska jag leta efter julklappar på nätet och se om man hittar något man kan beställa. Bekvämt och man kan sitta i lugn och ro. Men måste hålla med en tjej som jobbar på Bik Bok. Man klagar på stressen, men egentligen är det ganska mysigt med julstress. Jag vet iaf lite saker jag ska beställa om en stund som folk ska få i julklapp. Hittat till Farmor & Farfar, Mormor (r.i.p älskade morfar), pappa, och till mamma. Ska även leta vidare till lite andra personer.

Nej nu måste jag käka mat. Skriver mer sen.


// Linda

Ellen bergetutanström

Kom faktiskt inte på någon annan rubrik. Men hon är ju söt! Ska strax dra mig in mot la stada och fika med Amelie, ta en kaffe och töla om allt som går runt på denna jord, kanske även i rymden? Får väl se. Jag ska även fixa lite jobb sök idag för att imorgon ska det in till arbetsförmedlingen vad jag sökt. Så det mååååste fixas idag! Men bra för mig de så jag sätter lite mer fart i det än vanligt. Man vill ju gärna få ett någon gång.

Jag ville ju utbilda mig till frisör, men den vuxenutbildningen har de ju plockat bort från Karlstad, och i Karlskoga hittar jag ingen förutom gymnasieutbildning, precis som här. Det suger. Det finns en skola i Trollhättan där man får plugga gratis meeen, jag känner inte för att flytta och inte är de lätt att plugga på distans heller när de gäller frisör. Men jag hoppas på ett jobb så får jag ta tag i utbildning senare om jag känner för det eller kommer på något annat jag vill göra.


Hepp hepp!! (taaaadaaaa)

// Linda

Polkagrisar

Nej, stänger förresten, polkastänger till folket. Jag köpte 8st, till mig, mamma, hela familjen Johansson och sötsaken Eeeda ;) Skulle ha köpt till pappa också men får se om jag hittar några goa på lördag till pappa och Rasmus. Lilla cheerleadinglaget säljer, billigt, så man får ju passa på, plus att det går till vår förening så det är bra de. Funderar på om vårt lag också ska sälja så vi får in mer pengar. Det är verkligen inte svårt att sälja så.

Feber har jag haft och känns som jag fortfarande har. Det är då inte roligt, blir så jäkla slö och inge jobb på de. Inte roligt alls. Gillar att va i skolan med tokstöllerna :) Var på stan förut för att köpa lite alvedon osv. Sprang in på lite andra affärer och köpte lite smink som snart är slut och en jättego tunn, randig tröja. Den kostade bara 149kr (idag?) och annars 249, så jag fick väl slå till. Köpte med mig en baguette från sjökvistens också som jag smaskade på medans tjejerna i laget tränade. Åkte dit och bara satt och frös och blev varm, frös.. ja ni förstår. Feber är jobbigt!

Nu ska jag nog ut och ta en cigg. Tänkte svärmor skulle komma hem också så man kunde töla litte med henne och ge henne så hon får sin lilla polkastång. Tror smaken passar henne, får vi hoppas. Nej men lite alvedon på de?


// Linda

Mycket bra människa!

Min buse <3


Har verkligen den bästa i mitt liv, ingen gör mig så glad som du :)

Nu ska jag se på film och försöka sova tror jag bannemej. Köpte en film vid namn: MYSASSYGIRL. Tror att den kan va jäkligt rolig så den blir att se innan ögonen stängs igen för denna dag. Godnatt då.

// Linda


Over Knee

Idag har jag käkat en jäkligt god kycklig baguette till lunch. Blev en sen lunch då jag var tvungen att fixa lite med eleverna och hämta mamma osv, men när den väl kom i magen, ojoj va god den var! Men vem tycker inte att sjökvistens baguetter är goda, mumma.

Var på stan och hade ett litet möte också ang musiken. Måste spåna lite på video idéer och även lite handling med text i låten, då lite ska göras om, eller lite, kanske blir hela? Vem vet. Innan mötet iaf så drog jag runt på stan en sväng då mötet var lite uppskjutet. Förvånad att jag hittar något, nej faktiskt inte. Ibland säger de klick, men när det säger PANG så får det följa med hem på en gång. Köpte ett nytt underklädssett, skitgulligt svart. Jag stod med tre st sett jag ville ha men la band på mig själv och valde ut ett bara. Dukitg mig. Fortsatte sedan min lilla färd in på Scorett där jag förälskat mig i ett par skor, okej där sa de pang för längesen men de har ännu inte följt med mig hem. Kanske till lön, får se vad mycket de blir först. Det är ju trots allt 20% på scorett, hur länge vet jag inte men hoppas det är veckan ut iaf. Hur som helst, efter lite gnatande om att vilja ha med dem i en påse hem la jag även band på mig själv där då jag intalade mig att jag har liknande skor hemma, men det har jag faktiskt inte, visst höga, men inte sådana. Känner ni igen er? Kommer på ursäkter för att få shoppa något. Shopoholic? Jo visst, ibalnd kanske :P

Kom in på Din Sko och kikade på over knee stövlar, jaaa, där hängde dom, testade dom och neeej.. Usch va fula de va på. Kikade vidare och däääär va dom, neej inte dom heller. Fan va vissa skor inte passar när man väl får på dem, inte alls bra. Kikade sedan på ett par andra, klick sa de när jag såg dem, pang på foten. Skitsnygga på tycker jag, härliga att gå i då dem är låga. Snygg till både vardag och fest. De är ganska enkla så vilket gör att man kan ha mer "piffiga" kläder till, blir inte för mycket så att säga. Spännena som sitter där bak gör skon väldigt snygg på måste jag säga. Så ja dom fick bannemej bli med mig hem och endast 599:- kostade dom. Trots mitt rikitigt nöjda köp där så måste jag gå och smygkolla på skorna på scorett, dom måste med mig hem en vacker dag. Är totalt förälskad i dom skorna. Men men, så är det, får väl se vad tomten kommer med kanske.



Snart är det bara en vecka kvar tills jag ska tatuera mig, helvete va gött. Ska bli riktigt kul att se hur han ritat upp tatueringen. Litar fullt ut på honom så det kommer nog bli jättebra och är det något jag inte är riktigt nöjd med så ändrar han den, men hoppas den är bra på en gång, skulle va så gött. Tycker det är kul när han ritat upp den direkt till mig också, annars är ju jag en jävel på att hitta små plutt jag vill ha, som alltså då någon annan också har. Men huvudsaken är ju att JAG är nöjd med mina små pluttar och det är jag. Men fokus på den nya nu, ska bli så kul att se när den är klar. Ska dessutom bli kul att se om jag pallar hela på en gång, de trodde Östi så vi får väl hoppas på de ;) haha.



// Linda

Oj vad länge man sover ibland

Vaknade några minuter över 16. Oj tänkte jag när jag såg vad klockan var, vi som tänkte att vi inte skulle sovit längre än till 13.oo men men ibland måste man få sova ut ordentligt :) Efter att ha mått så jäkla dåligt igår när jag vajnade var det nog bra att jag sov ut idag. Usch va konstigt jag mådde igår. Men igår kväll på jobbet var det ett jätte lugnt pass så det va skönt faktiskt, och klockan gick jätte snabbt ändå. tack och lov.

Nu är jag hos min älskade, fick ett gulligt sms av honom igår när jag va på jobbet, då blev jag jätteglad :) Efter jobbet då så går vi alltid baokom huset där chefen har sin bil då, så tar vi alltid en cigg och snackar om kvällen eller det som passar oss bäst, kan säga att i fredags var det Stephanies (min chefs) bil som var vårat samtalsämne. Man kunde ju nästan inte göra något annat än att skratta med henne och hennes planer. Takidas ljud åkte ju in i lastbilar osv, när ena lastbilen skulle backa eller något, fick inte det klart riktigt, men den körde iaf, så fastnade den i Stephanies bil, som drogs med och sedan lossnade. Rutan och kofongarn var åt helvete nu. TACK TAKIDAS GUBBAR tänkte Stephanie, som vi sedan snackade med om lite planer om att köra in i lastbilen tillbaka i full fart och säga att man är kvitt sen, eller kanske hugga en kniv i däcket? Vi kom överens snabbt om att inget av det var en bra idé. Bilen är ganska liten och skulle förmodligen inte göra någon skada på lastbilen, och sätta en kniv i däcken trodde vi bara skulle flyga ut igen, dom monster däcken :P haha, men fantisera får man ju.

Nyss snackat med pappa i telen också,
han skulle kika om de fanns något jobb till Krikke hos en person imorgon. Skit bra det ju, jobb vill vi ha både han och jag så :) Trivs hur bra som helst på min praktik meeen vill hellre ha ett jobb, vilket är ganska förståligt.

Nej nu ska jag ut och ta en cigg och bara njuta lite av tiden som är
, inte regnet dock. Fasiken att de måste bli fult väder hela tiden. Nu får de ge sig och bli lite kallare. Inte än, men om 3 veckor kanske, jag vill ha snö på julafton!! Och det är jag nog inte ensam om skulle jag tro. Hur mysigt är det inte med snö på julen. Så kan man dra lillan i pulkan utanför huset hos moster. Om hon tycker det är kul vill säga. Vet inte om Emelie gillar pulka än, men det borde hon väl kanske göra. Aja skitsamma, det är sånt som märks. Nu ropar det taskiga vädret på mig.


// Linda



Julkalender

Visst är Sunes jul bland de bästa? De nya tycker jag inte om alls. Mysteriet på greveholm var bra, trolltider är en bra kalender.. jaa det finns många bak i tiden. En av de "nya" som jag tyckt varit helt okej va Allrams, va väl inte den bästa men för mig att den va lite rolig ändå :P

Men Sunes jul, det är väl ändå bland de absoluta favoriterna? :)



Nu ska jag krypa ner i sänegn och se mer av Sunes jul. Lovely, älskar den lilla håkan :P haha. "det här ska du få faan för sune!!" Haha.


// Linda

 


Lätt smärta

Har en lätt smärta i kroppen. Helt slut i kroppen och till träningen ska man nu. Vaknade sent så blir också därför sen till träningen. Ska bli kul att se om man kan röra sig någorlunda på träningen. Ikväll blir det jobb igen. Hoppas på en relativt lugn kväll då det inte är speciellt gött att bli helt mörbultad 2 kvällar i rad. Men sånt är väl livet.



Jag ska köpa skräpmat sen, men inte är de skräp för mig inte :P Fasan va gott. Vet dock inte än vart de blir att köpa med sig, men det määärks. Får ta det efter träningen, nu måste jag försöka lyfta röven och komma iväg. Åh va jag hatar dettaaa... Att va så jäkla sleten. Usch!


// Linda

Update: Kan fan inte röra mig. Helt skakis i kroppen. Alltså blir det ingen träning :( Är som att man hart en rejäl fylla, men det var ett slitsamt pass igår. Kommer inte ihåg när jag va såhär i kroppen senast efter ett jobbpass.

 


Äntligen hemma!

Nu är jag äntligen hemma efter ett pass på fabriken. Min rygg är död, dock bättre nu än förut, men fortfarande död. Det tar på en att bära och hänga jackor, tro mig. Va en lyckad kväll på fabriken iaf, nöjda och glada gäster som var på en bra konsert med Takida och Sonic Syndicate som förband. Sonic va svin bra. Takida gick också hem märkte jag, inte bland alla då man faktiskt är ganska trött på musiken. De va bättre förr tycker jag. Men men så är de.

Nu ska jag hoppa i säng. Funderar på att dra på en film först dock, är trött i kroppen men inte sovtrött direkt. Får se om de blir film eller bara TVn kanske. Blääää.. Nej nog med ord. Sängen lockar mer just nu. Säger som kusin Johanna, sängen är nog den bästa uppfinningen, hur skönt är det inte med en säng, täcke och kudde? Slappt, varmt och massa mys, göttit.. Godnatt.


// Linda

Vålberg, mitt andra hem fanimej ;)

Nu är jag i vålberg, just kommit från Tommy och Ida. Jag och Ida har bakat Negerplattor (chokladbollar). Krikke och Tommy gillade dom tror ja, och bra va ju deet. Jag smakade aldrig på dem. Hade socker runt och de blir så jäkla sött, men hade ju backup på en delikatboll jag köpte igår som jag smaskade i mig förut när ida åt sockerbollarna.

Nu funderar jag på om man ska dra på lite Tre Kronor faktiskt. På prat om att se saker, satt med ida förut och glodde på Sean banan, att vi inte dog. "Jag är madeleine, jag är madeleine" hahaha, snygg människa. Gillade Utbrott (polly) delarna starkt. Eller ja, den 1:e tyckte jag va bäst, när han hade riktigt damp. 3:an va litte rolig med. Se de, ni med lika dåliga humor som jag.

Nej nu lägger vi ner detta, tre kronor får bli. Eller är det något bra på tvn? Macka vill vi ha också. Nej men, hej.


// Linda

Hello

Kikade in här en liten snabbis. Ska strax hoppa in i duschen och sen bege mig till Ida för litte mys tror jag. Har varit i skolan idag och sen en sväng på stan med Johanna som kommit hem från USA nu. Vi tog en liten runda i mitt i city, jag hittade en söt klänning jag gillade och det va rea i hela butiken så den fick följa med hem. En spetsklänning, skit snygg tycker jag (lägger in kort senare, hittade ingen på nätet). Efter det satte vi oss och tog en kaffe och babblade. Kul att träffa henne igen, är ju inte varje dag man ser henne, sen att hon har lite äventyr att berätta om varje gång är ju alltid kul att lyssna på, Idiot, rolig helg menar jag :P haha Hon berättade lite om sin helg som fick mig att skratta lite åt henne, men hon skrattade hon med.

Nej måste in i duschen nu så jag kan bli klar någon gång och åka till Ida.

// Linda

Natt natt då

Nu är det nog dags att gå och lägga sig. Sleten som en sköldpadda som sprungit ett antal timmar. Haft en hemmakväll med mamma. Var ner till stan och jag shoppade ett linne jag blev litte kär i. Sen kollade vi lite julstjärnor, självklart blev jag kär i en som inte fanns kvar, meeen vi fick visningsexemplaret. Tackar vi för. Kollade ut lite julklappar också, hittade lite som skrivs upp på köplistan. Jag måste säga lite till folk vad jag önskar mig också. Och även ta reda på vad de önskar sig. Måste även köpa present till min lilla Ellen. Vad ska hon få tro?



Detta fick följa med hem idag. Köpte större storlek än vanligt, så de blir lite större och pösigare. Det blev skit snyggt. Kärlek till kläder.


(Hittar ingen bild på min adventsstjärna. Den är iaf svart med gulddetaljer. Skitsnygg. Tar kort på den när den åker upp om någon vecka.. kanske 2.)



Detta linnet fick jag av min älskade mamma förra veckan. Hade den på spelningen på båten. Skitsnyggt till mina skinnbyxor ;) Gillade jag.

Nu ska jag säga godnatt till mina kära vänner som jag snackar med på msn, sen ska jag hoppa i säng och sova några timmar innan det är dags för uppgång och jobb igen. Idag va det riktigt kul faktiskt. Mycket musik och det är kul de. Roligt att hjälpa dem med shower och lucia. Längtar tills man får se resultatet :) Filma blir! Men godnatt då.

 

// Linda


Blogg.se

Är väl ändå en sida där man får skriva ut lite? Klaging blir det ju oavsett vad man skriver. Jag har då något att säga om de, jag ska klaga på mig själv för att jag åter igen inte kom i säng till en film förut, som jag skrev tidigare att jags kulle göra. Förvånad är jag inte men skulle ju va kul att lägga sig i tid någon gång. Gör det ganska bra hos bebben iaf, mysigt och gött att sova där.

Imorgon ska jag upp tidigt så jag hinner ordna lite saker innan det är dags att åka till jobb/praktiken. När jag slutar ska jag och mamma ner mot stan. Kika lite bara, måste kolla upp lite grejer. Ska ringa Ida smulan också och se hur de går där. Kanske kan åka dit en sväng. Kul att töla litte med henne.

Nej men nu blire en cigg och sen en film, ingen idé att somna riktigt än. Då blir jag så jäkla seg imorgon. Antingen sover man mycket så man blir utvilad eller så sover man lite så man inte hinner somna in i den riktigt djupa sömnen. Då somnar jag kanske tidigare imorgon också, troligtvis inte, men kan ju hoppas. Nej cigg nu sen hopp i säng. Gött.


// Linda

Jag saknar faktiskt.

Ja det gör jag. Kan jag sluta med det!!! :P Va ju senast som föruuut jag såg dig ju. Meen iaf, snackade med Nina på face förut. Den goe kvinnan, min kära svärmor hade fått ett hotellrum och det var ju bra. Va ju lite osäkert det där och hade fått stått i kö och så. Bra att det ordnade sig. Grattis till henne dessutom som blir *host* 27 år idag ;) hehe, rolig hon!

Tittar på TV med min kära mamma nu. Funderar på att göra lite popcorn, det är ju rätt gött ändå. Funderar faktiskt på att bädda ner mig i sängen redan nu och sätta på en film och sova efter den. Dock blir det ju aldrig så när jag säger så, men drömma går ju. Funderar på vad man kan dra på för film också. Bläää, vill se Ett päron till farsa firar jul. Så jävla rolig film. Akta katten säger jag bara :P hahahah

Nu vill jag verkligen att tiden ska gå. Vill tatuera mig nu nu nu. Men inte så långt kvar tills den 3:e december. På torsdag är det ju bara två veckor kvar. Men det går långsamt tycker jag. Mamma och hennes arbetskamrat kommer förbi en sväng och kikar också. Ska kanske beställa tid åt mamma och hennes kompis då. Mamma ska ju tatuera in mitt och våra bebisars namn på handleden, det kommer nog bli väldigt bra, hon ska ju inte ha de så litet utan blir relativt stort. Lite mitt i mellan stort och litet. Kommer bli bra iaf tror jag. Och jag hoppas jag kan få reda på lite mer priser på det jag ska göra nästa gång. Tjattjattjat, men måste få tjata lite om de. Är ju göttit!!

Sitter och tölar lite med Amelie om studenten. Vilken dag det var. Va himla kul att säga byebye fuck off till lärarna, även om man inte menade något så. Man har ju träffat några nu i efterhand. Mattias är kul att träffa, vår idrottslärare, han va så jäkla rolig och vi fick göra mycket roligt på hans lektioner. Det gillade vi allihopa :)

Nej nu jäklar blire popcorn och mer TV och film.


// Linda

17/11

Imorgon är det den 18:e och då är det day of looove :) Det underbara datumet, och 1:a är också ett underbart datum :D Bästa som finns :)

Jag sitter här och frygar framför datorn. Kom på att kl 18.oo harr jag träning. YES :D Längesen jag lekte runt med de brudarna. Dock har jag ju febervärkar i kroppen men känns bättre nu också så jag hoppas att jag orkar köra på som bara den, saknar cheerleadingen och absolut laget, så länge de inte är negativa :P haha. Måste påminna Iza om min töjning också. Vi har gjort ett byte hon och jag så ska ha en töjning av henne så jag kan töja klart öronen :) Dock har jag 6mm kvar på ena örat och 4 på andra, men de går snabbt bara jag får grejen. Drar i 7:an och 6:an ikväll i öronen tänkte jag. Så jag töjer alltså 1mm på ena och 2mm på det andra. Känns ju lite med vad gör det, resultatet blir ju snyggt. Jag ska alltså ha 10mm på varje öra. Jag tycker det är snyggast, inte större och inte mindre. Gillar 10. Många har 8 i tunnlar har jag sett, och visst, vissa passar faktiskt bra i de, men ser ändå pluttigt ut på många andra. Mja, nej. smaksak. Men jag ska då bannimej ha 10mm.

Nej babbel babbel babbel. Ska dra mig ut en sväng nu och se mig omkring :P haha. Måste kolla med älsk hur han mår. Min lilla sjukling :/


// Linda


Godnatt då

Nu är jag väldigt trött, så nu äntligen kan jag nog lyckas stänga de små. Mina katter ligger här i sängen och gosar. Ah, Kitty ligger här framför mig och rör på datorn så pilen går fram och tillbaka medans jag skriver. Trycker på någon tangent och biter i en sladd in emellan. Vet inte vad som flyger i henne ibland :P Min lilla älskling!


Jag och Ellen i lördags innan spelningen på tallink (?).

Nej nu skriker kudden på mig, och jag efter den.. Fattas bara en sak hos mig nu. Behöver inte ens nämna namnet :) LOVE YOU och är världens lyckligaste med dig! :)


// Linda

 


Hockey

Fan va stolt jag är över grabbarna och absolut över bebb trots febern. Skitbra spelat idag mot hammarö som va så jävla kaxiga och trodde de skulle ge Nor ik div.3 stryk med 2 siffrigt. AAAAALDRIG, hade det inte varit för ett relativt billigt mål de fick så hade Nor vunnit, nu blev det lika med 7-7.

Jag och JK satt brevid varandra på läktaren och var riktigt förbannade på både hammarölaget och dommarna. Vissa borde ju tänka om. Anledingen till att man blev så sur var ju för att man blev så jäkla taggad under matchen och det värsta jag vet är när folk tror att de kan sätta sig på andra med massa skit som om de skulle vara bättre, precis som detta hammarölaget gjorde. Pisk på sådana tycker jag!!!! Men rolig och svinbra match! LIKELIKE.

Nu är jag hemma och tänkte jag skulle se på Mamma till mördare som jag och mamma spelade in. Min kära åkte hem med feber då som sagt, tråkigt :( Han får ju inte bli sjuk nu ju. Jag har också febervärkar än men känns bättre nu, halsen också som känns ibland, men jag hoppas jag inte sjuknar in mer utan att det släpper bara. Har inte tid att bli sjuk nu.

Ska kila till tvn nu och titta så man kan lägga sig sen kanske. Vore ju gött att komma i säng i någorlunda tid :P Ibland går de, ibland inte. Den där jäkla John Blund missar min gata ibland märker jag.. Uschusch.


// Linda

You give me fever like I've never known

Febervärkar har jag i kroppen. Ena stunden fryser jag, andra dör jag av värmeslag, som nu exempel, jäääävlar vad varmt det är just nu i bebbs rum. Kyler ner mig med lite cola. Inte nog med febervärkar utan känner även i halsen. Det är då inte roligt. Har ju inte sovit så jättemycket när de varit mycket jobb, tidiga mornar och sena nätter i helgen. Kroppen kanske återhämtar sig nu? haha nej jag vet inte.

Sov nästan hela bussresan hem från Stockholm som tog 5tim och 30 min. ujujuj... Man blir sliten av att resa. På två dagar har jag åkt taxi, tåg, buss, båt och även flygit. Vinglade som en idiot på båten i lördags. När man uppträdde såg man hela publiken som flyttade sig fram och tillbaka. Va ganska vågit på sjön. Folk sa att fredagen hade varit lugn med vågor, men då slog de till på lördagen. Jobbigt för folk som inte klarar av när det blir för mycket sånt där. Jag har inga problem med det, men det är ju jobbigare om man sitter still. Så folk som har proble måste ju också tycka att det är skänare att exempelvis gå runt, tycker jag iaf, plus att jag tycker att det är ganska kul ändå :P Va lite roande att se alla på dansgolvet dansa åt samma håll fram och tillbaka :P haha.

Nu ska jag tycka lite mer synd om mig till en skräckfilm
Stay Alive. Sett den? Handlar om ett dataspel. Dör du i spelet, dör du i verkligheten. Sett den tidigare och hittade den på bergvik förut till billigt pris så den fick följa med oss, mig och min love. Filmen är baserad på den sanna historien om Elizabeth Bathory. Till filmen köpte vi massa götting (godis) och dricka. Har även sett på Heartbreak Hotel, som gick 21.oo på TV 4, riktigt roande film tycker jag! :)


Se den!

 

Nej nu ska jag gosa ner mig och bli lite rädd innan ögonen slås igen, vill inte bli sjuk nu juuuuu!! Då kommer mamma och bebb få ta hand om mig :P haha. Nejdå, men vi får väl se om de är bättre imorgon eller ej.



// Linda

Stackars lilla tå

Fast det var min stortå. Igår på båten vi hade spelning på så trampade jag i trasigt glas som då fastnade under skorna. Jag smartast skulle då skrapa av det mot en kant, som jag alltid gör men det funkade inte, så istället drog jag med min tå. Det jag inte tänkte på var att jag hade öppen tå på skorna så ist för att få bort glaset skar jag mig istället. Då blev det blodbad i skon. Men det märkte jag inte förens jag spelat klart. Kände inte att jag skar mig heller, va så inne i att hålla igång publiken, som dessutom va i full gång. Skit kul :)

Nu är jag äntligen hemma. Har längtat hem och saknat min gris otroligt mycket. Saknade verkligen bebb jättemycket. Så sa alla grattis igår också och då saknade man ju ännu mer. Inte lätt alltid :P Var så fruktansvärt trött imorse. Kom in vakter när jag låg och sov (ellen va och käkade frukost), dom skulle kolla om det fanns skadegörelse. Jag frågade om de möjligtvis inte hade med sig någon frukost när de ändå stormade mitt rum och skulle väcka mig. Men de skrattade och sa "tyvärr damen, har ingen frukost med oss. Men vi kan tänka på det nästa gång. Så nu ska vi inte störa mer. Ha det så bra"  Frukost på sängen nästa gång? Nice, men jag åker ju aldrig båt. Men tack för tanken. (jaa jag förstår att vi drev. Jag var med i rummet.)

Nej, nu måste jag nog gå och självdö. Nej men göra något. Hyra film, köpa mat och godis kanske.. I don't knoow. Blir nog bra. Jo, jag och babe ska till bergvik och köpa gottit sen hem till vålberg och gosa oss med allt vad vi hittar på affären!! :)


En del av publiken. Var en bra kväll, med bloood.

// Linda


Fredagen den 13:e

Hur många har missat att det är fredagen den 13:e? Otur eller turdag? Vanlig dag tycker jag men.. man vet ju aldirg. Snart är det dags att dra sig ut mot bilen (som står en meter från huset) och dra igång värmen så det ryker om den. Snart dags att åka till hultsberg med andra ord. Är det halkigt ute tro? Kör ju med sommardäck på bebbs bil. Inge bra. Får se till att få dem bytta snart :) Nej nu ska jag gosa lite med bebb innan jag åker.


// Linda

Kvällens inlägg med en liten touch av orange.

Kom till bebb för en stund sen, har varit hos Ida och färgat hennes hår. Om jag skratta. Färgen va ju inte den bästa må jag säga. Orange blev det, eller... mer koppar kanske. Det blev inte så jääkla förjävligt när man blåste håret. När det va blött såg hon ut som en gubbe bakifrån (hon hade håret blött och uppe på huvudet.. hur man nu kan förklara det. Roligt va det iaf.) Måste tillägga att ionte hela hennes hår är koppar, utan hårbotten där hon hade utväxt. Men med lite slingmedel så är det fixat.

Nu tänkte jag gotta mig med lite godis och se på film. Ska vara på skolan SENAST 8 imorgon så bussen går 5 över 8 till stan. Ska till stan med några tjejer och lite sånt. Blir nog bra. Efter det ska jag hem och färga mitt hår, ska göra något roligt med det. Lägga i lite färg. Kanske ska joina Ida med lite orange, då passar vi bra ihop imorgon när jag ska sitta med henne i speakerbåset. Blir att bra de. Nej men ska väl försöka dra i några få feta slingor i håret. om det ska förbi blond eller få någon annan färg vet jag inte ännu. Och heeej vilken skön låt de kom på tvn nu.. Lite hemsk men jäkligt skön, klassisk låt faktiskt. Fin som få!!

Nej nu ska jag gå på Coca-Cola jakt
och sen dra på Tre kronor tills bebb är klar i duschen. Då blire film och götting, aldrig fel!


// Linda


Update:
Hittade ingen cola :O

Vilken dag

Klockan är inte mycket men hjälp mig vilken dag. Ibland blir man inte klok på saker. Nu är jag iaf hemma och ska laga mat tänkte jag. Hungrig som en dåre. Ingen frukost och min lunch bestod av en kopp varm choklad. Dåligt, så nu ska jag ställa mig vid spisen och bli en hemmafru. Gött.


// Linda

Film och mys dags

Jag vill se på film och mysa ner mig under täcket tror jag. Men vad ska man se för film tro? Funderade på om jag skulle se Love in Manhattan. Riktigt mysig och bra film. Men vet inte, är kanske på humör för en skräckis, eller kanske en komedi? Kanske en disney? Nej jag vet inte. Får leta här bland både nyare och äldre filmer. Får se om man hittar någon som lockar kvällens begär. Såg Grinchen för några dagarsen. Hääärlig film det :P haha. Han är ju stört skön killen :) (åååh... måste ju sätta i hårfärgen också..... glömde jag bort :P)

Tror chokladbollen får bli min vän till filmen också ;P Ska tända ljus i rummet och släcka ner, så de blir riktigt mysigt här inne. Är lite kallt också så ljus passar bra nu. Fattas bara en sak.. min gris
<3

// Linda

Nostalgi

Jag har nyss rensat bort massa gamalt från förrådet. Gick nyss igenom gamla gosedjur och annat dret. Hittade en gammal dagbok. Helvete vad jag skrattade. Hade skirvit för 10 årsedan. Till och med klockslaget när jag började skriva hade jag skrivit upp. Kollade igenom massa gosedjur och kom på massa roliga minnen med många av dem. Några av dem är 2 björnar, en gul och en rosa. De pratas de om än när Josefine Andersson får säga sitt om att hon tyckte jag va lite ego när jag va liten. Hon fick alltid ha den gula för jag ville ha den rosa. Men klart, det va ju mina björnar ;) haha.

Hittade min rosa tusenfoting. Hur söt och älskvärd som helst än idag. Dock tyckte jag hans skor var lite lortiga så funderar på att sy nya :P haha En dag om/när jag får barn kommer den passa perfekt i barnrummet (om det blir en tjej). Hittade även en annan mjuk sak som skulle va fin i ett barnrum. Den ser helt ny ut och hade naturliga färger. Skulle vara jättegullig vid barnets huvudkudde kanske? :) haha. Aah, jag hittade iaf saker som jag inte hade hjärta att slänga. Som de två jag skrev om nyss (björnarna ska slängas om du inte vill ha dem josefine? :P du fyller ju år snart ;) haha). Jag kunde heller inte slänga mina ääääälsklings tofflor som jag hade när jag va liten. Blå/rosa hundar med trasig svans för att jag dragit i dem för mycket. Underbara är dom! :P Ingen nytta att spara dem egentligen men..  men men :P

                 
                                       Från releasefesten (Ge mig lite mer)
                                              Mitt gulliga fan :D haha
<3

Nyss käkat krikke-pizza. Är en aningens mätt för att uttrycka mig på rätt sätt. Jag köpte hårfärg idag som jag ska dra i håret snart tänkte ja. Ska göra något mer med håret men det får bli imorgon så jag kan tvätta ur lite överskottsfärg. Om jag inte jättegärna vill lägga i den andra färgen i håret sen. Vi får väl se. Ska först och främst få fram kraften att dra i den (brun)/Svarta. (den blir svart).

Och gissa om jag råkade få med mig en kompis hem från affären idag. En kompis som gärna sätter sig på magen men, den var jag värd :P Chokladboll, mumma!!


// Linda


Words.. :)


Desperate Housewives

Älskar fan det programmet. Sitter och tittar på det nu. Alltid blir det skratt med de galna brudarna :P haha Gillar vi!!

Kursen idag var riktigt rolig. Mycket teater och iaktagning. Det va kul att se teatergruppen göra olika situationer som man inte var sen med att skratta åt. Va otrloigt roligt att se hur de betedde sig. Kan ju klart tänka mig att det inte är lika roligt i verkligheten, men nu när det va lek satt nog de flesta med ett stort skrattleende på läpparna.

Vi fick presentera oss (något av det första vi gjorde) och det i sig var lite kul, då vi i garderoben kom efter varandra. Det blev mycket garderobiärer från Nöjesfabriken på en gång, om man säger så. Nästan hela vår styrka va med på kursen så. Vi fick vara delaktiga i olika sketcher om vi ville. Jag ville inte vara med uppe, var roligare att titta på. Nathalie från garderoben va uppe och gjorde en liten scen. När hon skulle upp drog hon i mig men jag stretade tillbaka som en liten unge ungefär. Jag kände inte direkt för att stå där och skratta så nej.

Nu är jag i vålberg hos bebb och det är mys de. Saknaden efter kramar kom så det blev att åka hit. K är dock på träning men kommer sen. Jag ska nog fördriva tiden med att titta på Tre Kronor efter att D.H är slut. Gött sugen på Daim kulor, men icke sa jag och fick vara utan.

Satt och snackade lite gamla och nya reklamer förut (btw) på rasten vi fick på kursen. Man gillar ju den nya till Com Hem, ica reklamer osv. Men de gamla är bättre än de nya. En gammal favorit är ju Haaallåå Börje, Heeeej Kaj. Haha nej, onödigt vetande detta. Men egentligen är väl allt det man skriver. Onödigt vetande som man ändå är sugen på att läsa :P

Neej nu börjar D.H igen.

// Linda

Personligt brev

Just nu sitter jag och kikar lite på mitt personliga brev. Tänkte söka lite jobb. Vill ha ett nu. Blir tokig av detta. Jag praktiserar ju som sagt men det blir det inget boende av. Vill ha eget nu nu nuuuu!!

Idag är det "del 2" på kursen om droger. Ska bli intressant att se vad som kommer förekomma idag. Tror vi skulle få vara med på någon aktivitet om jag minns rätt. Kommer nog bli kul. Jag hoppas vi får höra mer om droger och tecken. Sådant är alltid bra att veta och ha i bakfickan. Igår fick vi dock reda på det mesta iofs. Skrev ner allt också så har allt på papper, även om vissa lagar.

Jag måste sitta brevid Johanna idag igen för det va bra att tjuvkika lite på henne om man ej hann med och skriva och hon hann eller tvärtom. Men va nog mest jag som kikade på henne och Charlotte på mig :P haha.

Ska värma lite mat nu, pannkakor stod tydligen på menyn idag. Men ha en bra dag då. Skriver väl mer ikväll efter kursen.

Saknar dig bebbbbb.
// Linda

Krogar mot droger

Jag skulle göra mycket för att få krama på K nu! Är jätte kram-sjuk på han. Skulle bara.. aah, gosa ner mig och krama på han! Skulle jag gilla mycket mycket nu! :) Åh längtar tills jag får träffa token igen!!! :) haha. Får mig alltid att skratta.


Kom hem förut från att ha varit på en utbildning om Krogar mot droger. Mycket intressant kurs. Man får lära sig mycket om droger, vilka fomer de har, hur de används och vilken effekt de har på brukarna. Man får lära sig mycket tecken som visar för att en person kan ha tagit droger. Alla krogar i stan (vad jag vet?) har haft chans att vara med på den och det var en bra grupp idag.

Vi fick snacka igenom vissa frågor hur man kan agera osv om man tror att någon är påverkad av något slags berusningsmedel/droger. Nog att man alltid ser alkoholpåverkade gäster, det är ju självklart, men vi får lära oss att se vissa skillnader. Dock kan det vara väldigt svårt beroende på vilka droger som tas, men fortfarande kan man skilja med små tecken som man annars kanske inte tänker på. Ja som sagt, intressant var det.

Nej jag funderar på att se lite på tv, eller ta fram kortleken jag blev besatt av idag. Nej men satt och höll på ganska mycket med en kortlek idag och körde lite kortspel osv. Nu är jag fast och ska bannemej fixa det jag lägger, minns inte namnet. hmm..


// Linda

Tidig morgon

Nu har jag varit vaken nästan en timme :) Ja a ju tvungen att gå upp samtidigt som en viss mr här :P haha. Men det är bra, ska bli skönt att komma till skolan sen och ta sig lite frukost och en kopp varm choklad som alltid :) Inte konstigt att man får lite former kanske ;) haha. Men gottit är de och skönt att hålla i en varm kopp när det är lite småkyligt! Hoppas tia är där idag också. Kul att prata med henne.


Nu kom grisen hem igen
:S haha, han ska med mig på en undersökning tydligen. Det var ju snällt att han ville det ;) Nu ska jag göra mig klar. Ska fixa iordning ett ansikte tänkte ja.. försöka iaf! ;P Nej usch va pigg jag blev nu.


// Linda

OM jag önskar att John Blund fanns att beställa så man kunde få lite sömn :)

Bebben sover så gottit, men jag? nejnej, jag kan då inte somna :P Suger. Mysigt ändå, men man behöver ju lite sömn. Vi ska gå upp samtidigt imorgon. Det betyder alltså att vi går efter den som stiger upp först, inte jag med andra ord. 6.15 ringer alltså klockan imorgon. Jag ställde min på 6.20, gött att snosa lite i 5 min (hellst mer, mums)

Var iväg till nyängen förut och köpte godis och sen raka vägen tillbaka till bebbs säng för mer tre kronor, ojoj ;) Jag ligger ju dock efter i tittandet så jag hänger inte alltid med, så ibland får jag en liten update av bebb och det är ju bra!

Imorgon är de jobb igen, ska bli kul! På eftermiddagen ska jag även på en kurs om droger, vilket jag tror kan bli väldigt intressant. Får höra av mig till charlotte imorgon o kolla när det började, för de kommer jag inte ihåg.


Nej, godnatt. Ska försöka få lite sömn, men är nog inga problem. Sover bra med bebb :):)



// Linda

Sug sug sug

Jag är fruktansvärt sugen på något. Godis, mat, chips, annat? Jag vet faktiskt inte vad exakt jag är sugen på. Daim kulor skulle inte va fel. Det är mumma det. Ska man orka åka iväg och köpa något tro? Hmm..


// Linda

Farsdag!

Idag är det farsdag men jag ska snart dra mig mot min moster. Ska gosa lite med Emelie och med resten av släkten. Får se om jag coh Emi ska sjunga mer barnvisor som förra gången. Då gick "klappa händerna" ganska varmt :P Haha så goo är hon!

Nej nu ska jag dra på mig och dra.


// Linda

Google

Bara jag som tycker google har en väldigt söt logga just nu? :P haha


                         

Hoppas ni haft en bra kväll. Ska hoppa i säng och sova nu jag. Trött och sliten efter jobbet. Drygt har det varigt idag, men endel skratt ändå. Vill snosa på bebben nu egentligen, men men man kan ju inte alltid få som man vill. Gött att sakna lite också så man får de massa kramgosigt nästa gång :)

Hoppas det är bra med pappasen nu, och sjävklart resterande av familjen. Det kommer allt bli bra ska ni se!


// Linda


Jobb på fabriken ikväll

Ikväll ska jag jobba på nöjes igen som vanligt. Det är rätt gött att träffa brudarna där varje lördag och höra lite skvaller och få skratta med dom. Är behövligt ibland de :)

Jag köpte farsdag present idag btw, snäll som jag ääär :) hehe Ni har väl köpt något gulligt kort iaf till era pappor?

Idag brottades krikke med mig och det va ju kul, som alltid :P Token min :) Men så skulle jag fånga han med mina ben, han var för snabb med att sätta sig upp och jag sparkar honom i huvudet istället. Gissa om jag skrattade? Hahaha, ni skulle ha sett hans min när han sa att jag sparkade han i ansiktet. Hahah sötaste grisen då :)


Nej nu ska jag se film med mamma innan jag måste dra till jobbet.



// Linda

Mysigt

Sitter i vålberg och myser. Haft ett bra samtal med min pappa. Det kändes bra trots lite saker som känns jobbiga att höra, men det är tacksamt att få veta allt så :) Dessutom fick jag väldigt goda chips :D hehe. Va skönt att se pappsen igen. Är ju inte alltid som med min älskade mamma som man träffar jämt typ :)

Har inte så mycket att skriva nu, mitt uppe i massa samtal här :P haha.


// Linda


Batman Begins

Den är på TVn och den tittar jag på just nu, men tror jag ska stänga av TVn och dra på lite Tre Kronor istället. Behöver en dos av det tror jag.

Imorgon efter jobbet ska jag till mitt andra jobb, fabriken. Ska kika runt lite i Leklandet med Linda. Ska nämligen hålla i en 5-kamp med en grupp på 9 personer, på lördag. Ska få se vilka grenar det är och vad som ska göras på varje gren. Kan nog bli kul :) 5-kampen är 18.30 på lördag och håller på i ca 1,5 timmar. Jag börjar jobba 22.00 i garderoben. Det betyder två timmar man inte kan göra ett skit på ungefär, tills jag börjar igen. Kanske kunde byta tid med Johanna så blir det bara en timme iaf, och det är betydligt bättre.


Nej nu ska jag springa ut på en cigg och sen se TK.
Förövrigt har jag ätit smörgås med julskinka på idag igen. K's mamma köper hem och ojojoj va gott det är. Riktigt smälter i munnen. Mumma.


// Linda

You can't see the forest for the trees

Klockan är 16.50 och det är svart som natten ute. Usch va det blir mörkt snabbt nu. Idag har det dessutom vräkt ner snö. INget som stannar på backen så men massvis med snö har det kommit ner. Jobbigt när man går "emot" snön, man får så jäkla mycket i ögonen. Det är inte roligt alls de.

Vad händer annars idag tro?

// Linda


Jag kommer inte på någon rubrik

Men jag ska göra mig klar och åka sen. Trött är jag, är tröttare nu än när jag vaknade. Igår vid den här tiden och någon timme framåt satte jag i system att gäspa. Så trevligt är det inte kanske när man sitter och pratar med någon och man gäspar den i ansikte 40 ggr. Men sånt är livet.

Jag har ont i kroppen! Säg inte att jag blir sjuk. Det orkar jag absolut inte med, men med min tur så bryter väl feber ut snart säkerligen. Kuuuul. Nej, måste dra nu.


// Linda


Sant eller falskt?

Kan detta verkligen stämma? Är detta verkligen en sann historia? Känns ju lite väääl overklig. OM den är äkta så är det sjuuuukt!! Aldrig att man vill ta bacon-feber sprutan isåfall. Nej fy fan va hemskt. Men, Sant eller Falskt tro?



Vad tror ni?



// Linda


Matlagning

Nu ska jag ställa mig och steka kött. Ska göra en köttgryta med grönsaker och god krämig sås. Till grytan serveras ris och svartvinbärsgelé. Det är mumsigt det :)

Jag är dock ganska trött. Väldans va jag har blivit trött på dagarna de senaste dagarna. Tycker jag sover endel ändå :P När vi pratar om att sova. Är så sugen på att köpa en ny bäddmadrass till sängen. Finns en helt underbar en på IKEA. Mjuk men ändå stadig eller hur man ska förklara. Underbar är den iaf. Dock lite dyr tycker jag så det får vänta men längre fram ska det bli en ny bäddmadrass, eller en till kanske. Går ju att lägga den över den gamla. Kanske blir gött?

Vill köpa ett stort täcke också, duntäcke. Och kanske två kuddar till. Gött med massa kuddar man kan krama på tycker ja. Men täcket där, hittade ju ett gosigt som fasiken men de fanns inte i rätta storleken eller va det va (?) men ett sådant får bli längrefram de med. Mysigt som fan va det :) Vill även köpa nya sängkläder. Hittat massa fina på IKEA. Men det köper man ju inte förens täcket och det är köpt.

Finns mycket jag vill köpa ändå, men inte nu. Vill ju flytta först, eller veta att jag ska flytta inom en snar framtid. Jag vill ha boende klart för att sedan shoppa inför flytten och ställa in nya möbler, lampor, bord, massa ljus osv. Åh va jag längtar tills jag får mitt eget att inreda som man vill. Blir kul de. Vill ha varma färger i mitt hem! Men även vitt och stilrent. Like like.

Nej nu ska jag börja med köttet och det. Ska bli gott det!!


// Linda


Brrr.. Eller va säger ni?

Fasiken va det blåser kallt ute idag. Nog att det är kallt och kommer ner lite snö, men måste det blåsa så förbannat? Svinkallt.

Idag satte vi igång vi igång osh spånade på idéer ang 9:ans höst/vinter show. Det blir temat "TV-sappning" De ska alltså göra parodi, teater och sjunga olika reklamer, tvprogram osv. Kan bli väldigt kul att se resultatet. Tror det kommer bli bra, bara dom får ihop manuset nästa gång så det blir till möjliga saker de kan träna in.

Tänkte jag skulle få tag på pappa så man kan åka dit en sväng sen. Får nog bli så tror ja.


// Linda

Tips på resor?

Sitter och kikar lite på resor, New York, Paris och lite sådana ställen. LA är också lockande. Vill resa någonstans nästa år med bebb, skulle va kul tycker jag! Jag skulle vilja åka till Vegas någon gång i livet. Tror det kan vara rätt häftigt och se allt där. Vill ni ut och resa, isf vart? Har ni några tips om billiga weekendresor till något roligt ställe?




// Linda

Väntar med spänning på vad livet har att ge

Nyligen kommit hem från vålberg. Där skulle jag va, se på film och umgås några timmar innan jag skulle hem igen. Vad gör jag? Jo jag somnar. Roligt sällskap jag måste varit, men orkade verkligen inte hålla upp de små ögonlocken. Nu är jag fortfarande trött men måste färga håret så det ska jag göra strax.

På vägen hem i bilen satt jag med mamma och mormor och pratade endel om allt och ingenting. Vi började prata om min spelning jag ska ha nästa helg. Jag och Ellen ska flyga från sthlm till Riga (tror jag de va?) För att där hoppa på en båt, uppträda och sedan på söndag åka hem. Mormor sa iallafall att jag har ju ändå fått vara med om endel genom tiden med KICK och allt vad det varit. Med cheerleadingen också för den delen. Alla resor och sånt man gjort med släkt och vänner, pojkvän osv. Även om man inte gjort super mycket så har jag ändå fått vara med om endel. Och då slog det mig.. Jaa jag har faktiskt det och jag kan säga med ärliga ord att jag är verkligen redo nu, redo för att se vad livet har att ge. Att stadga sig, att göra saker som de flesta gör i ett vanligt liv! Jag ser fram emot och väntar med spänning på vad livet har att ge. Vad jag och K kommer att göra i framtiden.

Jag säger inte att jag ska lägga ner musiken eller något sådant, det jag menar är att vad som än händer så känner jag mig redo för ett "vuxet" liv. Ett liv med K. Ett liv med beslut och lycka, även motgångar som man aldrig kommer ifrån. Men jag känner mig stark nu, och mycket är faktiskt tack vare K. Ibland funderar jag vad jag skulle göra utan honom. Jag skulle inte känna mig hel alls.

Det känns riktigt skönt att veta vad jag vill, vilka vänner som verkligen är vänner och med vem jag vill leva livet med! Jag är redo för det där många suktar efter. Och jag hoppas att med tiden att även det kommer och knackar på min dörr. Finns ingen jag hellre spenderar mitt liv med, bildar familj med och har vackra stunder med än K. Jag är såå redo även för Svensson livet. För mitt blir inte ett vanligt, jag har ju min krydda till bebbe :) I LOVE YOU!

(nu finns det säkerligen vissa som stör sig på detta, men det är såhär jag känner och jag har rätt att skriva ut det)


                      

Nu ska jag färga mitt hår som växer som ogräs. Börjar bli lite långt nu iaf. Efter det blir det att sova. Det är en dag imorgon också.

Och ida, ge tillbaka min mamma!!
Veeeem ska bädda min säng nu? Du? ;)


// Linda


1 månad framåt tack!

Kan vi spola fram tiden en månad förresten? Jag vill ha 3:e December nuuu!! Tatuering blir då. Om ni läst tidigare i bloggen så ska jag ju köra hela tatueringen i en sittning, om jag pallar. Men förhoppnningsvis gör jag det. Men längtar tills den blir gjord och jag får beställa ny tid igen för mina underarmar så jag får de tatueringarna gjorda också! Vill nu nu nu nu nu!!

Vill inte ni gadda er? :)


// Linda

Skydd mot våldtäktsmän?

Vad är det folk kommer på? En slags kondom som ska ha krokar i sig som ska skada våldtäktsmanen. I artikeln på aftonbladet står det:

"En kondom mot våldtäkt kan snart finnas på marknaden. Kondomen Rapex sätts in som en vanlig tampong och har krokar som ska skada en eventuell våldtäktsman. Lanseringen har skjutits upp i tre år, men nu planeras den säljas i Sydafrika, som plågas av många våldtäktsfall"


Ska man tro på detta? Om våldtäktsmannen blir skadade (precis som tjejen blir för livet om en våldtkt utförs) så kanske han får ännu ett utbrott och skadar tjejen ännu mer? Kanske med slag, kanske med väldigt många, kanske till och med till det absolut värsta, han kanske får sné spel och slår ihjäl henne? Vem vet hur sådana personer kan reagera under ett sådant ögonblick.

 

Samtidigt som många kanske hellre har den "kondomen" som säkerhet, som styrka att våga göra mer motstånd. Folk skriver att de tycker att tjejer hellre ska ta taxi hem. För det första, alla kanske inte har råd med taxi då alla vet att det är ganska dyrt i vissa fall. Vissa kanske inte bor så långt bort så det är lönlöst att ta en taxi hem. Och hur kan en taxi garantera att man inte blir våldtagen när folk blir våldtagna och mördade utanför sina hus, ja till och med innanför sina väggar som skyddar oss mot världen utanför.

 

Jag tror att kondomen är på både gott och ont beroende vilken människa som gör något så sjukligt som våldtäkter, hur våldsamma de egentligen är. Svin är dom allihopa oavsett vad, det tror jag vi alla är enade om! Kanske kan kondomen skada så mycket att det blir väldigt smärtsamt för mannen att den inte kan göra tjejen mer illa. Mja, det är lite att fundera på kanske innan kvinnor/tjejer bestämmer sig för att köpa en sådan eller ej om de kommer till sverige.

 

 

Nog om det. Kollar på Desperate Housewives nu jag. Det är bra,  älskar att se brudarna trassla in sig i sina små intriger! Älskar Gabrielle, den underbart roande och fantastiska kvinnan :D Haha. Tycker hon är otroligt fin och har en härlig roll då som sagt. Har ni någon favorit?

 

 

 

// Linda


Tre Kronor

Det ska jag och min huvudvärk se nu. Lägger mig i sängen här hos bebben och tittar. Bebb är hos Ström en snabbis och sen skulle han köpa med pizza till oss. Lovely, behöver inte jag egentligen (tittar på magen) men som sagt, lovely gottans :P

Och nej jag säger inte att jag är tjock när jag är relativt smal. Men det där relativt är ganska stort för mig. Alla ser vi olika på oss själva. Och man ska väl själv vara nöjd med sin kropp (?) och inte låta någon annan bestämma hur man ska vara. Många önskar sig andra kroppar för att de följer siffror som visas på vågen..
Följ inte vågen, följ huvudet!

Idag var det en slö dag på jobbet, vet inte vad det var men jag va alldeles slö. Kände ingen ork till något. Satt och hjälpte några killar i nian med en engelska uppsats, Story of my life. De skulle alltså skriva om sitt liv. Skratta endel när en av dem frågar "hur ska jag kunna skriva att jag tycker mitt namn är fult? Typ: I think my name is like pussy?" Hahah, neeej verkligen inte sa jag och bröt ut i skratt.

Man försöker ju att inte komma in i deras samtal när man ska få dem att koncentrera sig. Ibland är det svårt då vissa saker får en att skratta väldigt mycket. Konstiga samtalsämnen har de med andra ord. Men väldigt ofta går det att skratta bort det och sen be dem fortsätta med arbetet de håller på med. Gillar när det händer saker, som när jag får hjälpa eleverna med något eller när vi får greja med något. Så drygt annars.

Nej nu ska jag ta huvudvärkstabletter och vänta på maten med lite svnitt Tre Kronor. It's fucking goooood.


// Linda

Ghost Whisperer

Nu börjar det på tv4. Dags att bänka sig med andra ord. Läääskigt!! Tycker det borde går varje kväll istället för varje dag 15.05. Aaah, men nu tvn ;)

Ghost Whisperer

// Linda

Pinsamheter och tröstkjolar

Idag har jag varit röd som en tomat! Och då menar jag verkligen som en tomat. Det började med att jag och mamma bestämde oss för att dra mot stan och ta en liten shoppingtur efter mitt jobb. Sagt och gjort. Kikade lite, hängde undan ett linne vi ska hämta imorgon. Mamma köpte ett skärp osv.

Efter att vi va klara tänkte vi att vi tar bergvik också, just för att kolla lite och så. Vi drog in på Gina Tricot där vi skulle kika efter ett par byxor jag förälskade mig i. Slutade med att jag fick två kjolar istället. Två likadana men en grön/blå jag ska ha på julafton och en champagnefärgad jag ska ha på nyår när det är fest för Krikkes föräldrar som varit gifta sen stenåldern ;) Nejdå men de har varit gifta i 20 år om jag minns rätt. Det är ju en evighet! Underbara människor.

Hur som helst, på bergvik fortsatte vi kika runt. Vi sprang in på Affection för att köpa ett silverglittrigt nagellack. Det är behövligt för mina naglar just nu. Måste fixa mina naglar med det. Efter köpet fortsatte vi in på diverse affärer. Mamma slank in på Väskshoppen och köpte en väska som hon tittat på jag vet inte hur länge, så det var ju på tiden att den fick följa med hem.

Vi fortsatte in på Maxi för att handla lite mjölk och lite sånt. Vi gick där och strosade och plockade i det vi skulle ha. När vi va klara satte vi klackarna mot kassan. Vi gav fram den där scannern och betalade tog våra varoro och gick ut. APAPAPAPAPPPP... Vad hör vi? Piiiip och ser blinkande lampor? Rätt!

Vi tog igenom kasse efter kasse och inget pep. Ingen av oss heller. Åh just ja min väska. Jaa det var den. Jag började genast fundera vad fan det kunde vara som pep. Hon frågade om snus och bakpotatis. Nej men om jag hade snus i helt enkelt för sånt kan ge avslag med gamla larm osv. Men icke, jag snusar inte. Kom då på att jag köpt en brunkräm. Ställde mig och började leta upp den och blev allt mer röd i ansiktet och allt mer ilsken och arg. Hittade den och tjejen som stod i kassan frågade "har du kvitto kvar?" Jag svarade "mjoo.. någonstans ska jag väl ha det" medans jag kände paniken bli större och färgen i ansiktet allt mer röd. Vart fan är kvittot? Blev bara mer och mer röd och då.. JAAA där är det! Gav fram kvittot och de bad om ursäkt. Med sura miner, ett rött ansikte gick jag ut från Maxi. Fy helvete vad pinsamt jag tyckte det var. Som om jag skulle ha snattat en jäkla brunkräm :S Förbannad blev jag också då jag tycker att dom får väl för fan larma av de saker de säljer när de köps. Herregud!! Fy fan va arg jag var.

Skrev och berättade allt för krikke för att få lite medkänsla där tänkte jag, "haha" var det jag fick tillbaka :P Då orkade ju inte jag heller hålla mig utan började småskratta åt situationen, men försökte ändå att stanna på min arga sida. Jag hade rätt att vara arg! Vad hade hänt om jag ej hade haft kvitto? Den var ju oöppnad!

Det är tur att man hann shoppa innan så man kunde trösta sig med sina kjolar.. Tröstkjolar!


Midjekjolar. Riktigt snygga på och med ett enkelt svart linne under är
outfiten klar för kvällen. Ska kika efter lite snygga linnen än bara vanliga
svarta som man kan ha till. Mest till nyår, samtidigt som ett vanligt svart
linne gör det hela stilrent men jäääkligt snyggt ;) Man kan även lägga till ett
snyggt skärp i midjan. Smalt skärp tror ja skulle passa bäst. Får testa någon dag,
ta kort och visa. Men visst är kjolarna snygga?



// Linda


Such a lovely day and it's ours!

Haft en jättemysig söndag igen. Härlig morgon, snosade lite innan man gick upp. Hur härligt är inte det på en skala :P När man vaknat till, kollat de man brukar kolla på internet som face, blogg osv så gjorde jag mig iordning lite snabbt. Hade på mig den nya klänningen (topp/klänning) från Vero Moda. Ni vet den jag la in bild på, med massa nitar, ringar osv.

När vi var klara drog vi till bergvik och kollade lite. Köpte en bo som jag tror är jäkligt spännande faktiskt.

Blind lydnad av Will Lavender

På Winchester University kan man läsa en fristående kurs i filosofi. Till kursen finns det ingen obligatorisk litteratur som man måste läsa. Det finns inte några krångliga slutprov heller. Kursen går ut på att man inom sex veckor, med hjälp av ledtrådar som man får från professor Williams, hitta en flicka som heter Polly. Lyckas inte studenterna hitta Polly inom den utsatta tiden kommer hon att mördas...

I boken följer vi tre av kursens studenter som dras in i en mystisk katt och råtta lek, där gränserna kursen och verkligheten snart suddas ut. En rad sammanträffanden mellan kursen och verkliga händelser får studenterna att tvivla på att Polly verkligen är påhittad. Finns hon kanske i verkligheten och riskerar att mördas, och vilka är kopplingarna till ett mord som begåtts flera år tidigare?

Inte förrän på bokens absolut sista sidor får man reda på hur allt i boken hänger ihop.




Kanske inte låter så spännande här men när jag läste på baksidan på boken lät det riktigt spännande! Det var alltså inte samma text här som på boken som ni säkert förstod. Nåväl.

Efter bergvik blev det förbi mammas jobb och visa ringar och så, sen hem till mig så bebben fick vila lite :) hehe. Klockan gick och nu var det dags för bio! Mysig bio med gosigaste bebben. Älskar små saker som när det läggs en hand på benet, när det kommer en liten puss, när de kommer något gulligt ord eller bara när han ser på mig, på ett sätt som ingen annan kan. Jag älskar det, jag älskar dig! :) iiiiih.

Bröllopsfotografen då. Rolig film må jag säga! Dock ganska överskattad då filmen i sig inte va speciellt bra, när den inte var rolig va den faktiskt lite dryg, men vissa delar av den va ju riktigt roliga! Haha, aah vissa saker skrattar man åt än om man tänker på vad som sas osv. Se värd är den, men tycker att Smala Sussi är en starkare film. Men komedin i denna.. Super :)


Nej nu ska jag ta mig en smörgås och sen se klart på Djävulen bär Prada eller På Smällen. Har inte riktigt bestämt mig än. Kikar på båda just nu, sappar fram och tillbaka. Aja, ni får sova så gott sen. Imorgon är det en ny arbetsdag för mig. Ska bli kul när ungdommarna är tillbaka från lovet. Kul att se vad de säger om rummet :P hahah.


// Linda

Whisper to me, softly..

Idag ska det blir bio! :D Bröllopsfotografen står på schemat. Igår på 
jobbet fick jag höra från kickan att den är svinrolig. Så nu har man bara
hört bra saker om den. Bra det!! :)

Igår på jobbet blev det inget Manson smink eller kläder
. Jag hittade inte de kläder jag skulle ha så de sket sig. Men men så är de. Istället då så gick jag och skar halsen av mig. Ramlade in i massa spindelnät som fastnade på mina armar och ben. Dock åkte det av efter ett tag för varenda lapp fastnade i spindelnätet så folk fick dra sin lapp ifrån mig. I början va det ju kul men sen blev det lite tjatigt, speciellt om man skulle försöka va lite snabb då. Nej ingen bra idé så spindlarna åkte av och med följde nätet.


Några underbara heta brudar som jag jobbar med ;)
Här är ju till och med spindelnätet kvar, men syns dåligt.



Grrrrrr..

Det fanns många snygga utklädda på fabriken igår. Vi hade en häxa, bra målad måste jag säga för jag såg inte att det var tommy i baren förens han öppnade munnen, då fattade jag att det var han. Mycket tack vare att han är norsk. Jobbigt sånt där när de är så utklädda så man inte ser vem människan är :P haha. Vi hade jokern, fler häxor, katter, poliser, sklett vakter, djävlar, KICK, pirater, avskurna halsar, sår och rinnande blod! Bara jag som tycker att KICK märkte ut sig? Ni ska få se bilder ikväll. Måste säga att personen "jag" var väl inte allt för vacker :P hahah.

Touch my tears with your lips, Touch my world with your fingertips 
We can have forever, we can love forever!



Sweet like sugar. Hot like fire. Love like nothing else.


Nej om man skulle äta
och göra sig iordning lite kanske!
Vad ska ni göra idag?



// Linda

ps. I LOVE YOU !!!

RSS 2.0