Åkersberga.

 Nu är vi här. Väntar på att vi ska få lite mat att stoppa i magen. Kan ju va gott? Bytt tåg, buss, tunnelbana, taxi? ja allt för att komma hit. Resan började ju i karlstad. Jo visst trodde vi att vi skulle åka tåg.. ICKE! Utan det va buss till örebro, sen tåg till sthlm. Fy fan, ellen springer och skriker när vi upptäckte att det va buss. Får panik som en galning! Ser bussen åka, hon springer in på tågstationen, frågar ngn tant ngt.. (?) kommer sedan ut som en galning. Springer och skriker "taaaaa en taxiii" aah, jag kunde inte annat är gapskratta åt denna lilla tös. Ni skulle sett hur hon kom och sprang i sina nya skor som en förrymd fånge. Ja hon hade verkligen snott både pengar och smör. Vi längde oss in i en taxi och slängde ut de andra som satt i. Ellen: "KÖR EFTER DEN DÄR BUSSEN!!"  Tro det eller ej, men nu är vi i åkersberga iaf :P haha. Rolig men omtumlande resa.


MAAAT! vart är våran mat? Nu är bvi fan hungriga. Ska kolla läget.
Hörs imorgon. Bloggar från Dreamhack.


 

haaaaaaj.

Tiger.

Ja vilken liten charmknutte. Vilken tur att han insåg vilka som var hans familj ;) hehe. såg inte hela filmen dock men kollade lite då och då :P haha. Slutet va ju mysigt iaf :) Gött sugen på att se lilla sjöjungfrun nu jag. Men får se. Gött sugen på att se klart blow nu också utan att somna :P kan ju se lilla sjöjungfrun imorgom på jobbet :P hehe.

Skulle på en seans imorgon igentligen men ska ju jobba som sagt. börjar 16.30. Undrar om jag jobbar själv imorgon. gör jag kanske? Aja skitsamma. har ju datorn och internet så det kvittar ju :) Skönt o jobba o få göra något och inte bara sitta hemma. Och imorgon ska jag även göra en annan sak innan jobbet! Håll tummarna ;) Hoppas hoppas hoppas :)

Till helgen har vi (KICK) spelningar. På fredag är det i Åkersberga och på lördag är det i Jönköping, Dream Hack. Time för bu:ningar. mohaha. ska bli liiite kul :P haha. Fixade nya kläder tillsa helgen. Glittrig klänning, aah den är gjord mesta dels av paljetter. Glittrar som fan, men det blir nice ;) haha. måste dock sy in den. fanns ju bara M kvar. men gör inget. Det där fixar jag lr mormor hemma hos min underbara mormor :)

nej nu ska jag se slim susie.  hejdåååå.¨


snaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaart..

Ett gott skratt.

Ja det har jag fått av mycket saker de senaste dagarna, men en sak jag kan avslöja som fått mig att skratta och faktiskt dela med mig av är en ung mans blogg. Han små dissar och han skrivande gör det svårt att hålla smilet nere. Kanske för att man vet att allt inte riktigt är på allvar. Ironi ni vet som vi snackat om tidigare. Men här är den. Läs och njut.

OscarInAction.blogg.se


Nu oscar ska jag skriva allt som du hatar att läsa i en blogg. Detta har jag gjort idag.... såå klar. Jag har inte ens rest mig ur sängen idag. Men ska fixa iordning på rummet så jag får upp lite tavlor osv. Längtar tills jul så jag kan få upp de julklappar jag vet jag ska få och som jag vill ha mest ;)


Vad har ni önskat er i julklapp? Ibland tycker jag det är svårt så då blir det, pengar.. I år vill jag ha pengar också men mest det jag kommer fååå ;) haha. men men skitsamma nu. detta går ju inte. mat kanske?


Här har du din uppdatering jesper :P

Japp, nu börjar ungen klaga på mig också :P men jag har fraktiskt inte suttit vid datorn på ngr dagar. Eller det har jag men inte så mycket. Har en till blogg jag måste uppdatera också. Får fixa det sen.

Min dag har varit kall. Gick upp kl 8.00 för att sedan lägga mig i 15 min till och snosa. Men gick faktiskt upp först en liten stund. Började jobba halv tio. Så jobbade då tills kl 18.30, sen fixade jag pappas julklapp och efter det blev det ner till elgiganter där jag och mamma köpte en julklapp till mig :) blev jag glad jag.

Satt och käkade med Helen och Ellen på bk förut. Va så kul när vi skulle beställa. Helen och jag bröt ihop.. nej nu överdrev jag, men vi skratta ganska mycket åt Ellen, Ni förstår att Ellen är ju inte den som käkar på bk, så när hon kommer fram så funderar hon vad hon skulle ha.. "kanske en wopper? är ju en sån jag sett på reklamen på tv" helt glad, men ändå förvirrad. Ah som jag sa, jag och helen skratta endel åt henne. Söt hon den där Ellen.

Nu sitter jag och snackar med några kompisar på msn. Trevligt det. Kollar även på Prison Break. Hört att snyggingen är bög? Vore ju fränt om han skulle ha alla de där tatueringarna på riktigt? hmm jaaa ;)

nej fan, orkar inte mer nuuuu..

idiot?

aaaaj.. akta tårarana...


Ironi?


Sanningen.

Ja visst ligger jag här i sängen. Snackar med Emilia, hon vill hitta på bus. Jag bjöd hit henne men blir lite kallt o gå från stan o hit nu har vi kommit på. Men vad kan man hitta på då da tro? Har ju ingen bil så kan ej hömta henne heller. Men hmm. vi ska nog komma på ngt. Busa är ju faktiskt väldigt roligt när det väl kommer omkring. Men men får se hur mkt bus det blir. Emilia min kärlek du kan gött gå hit :D haha. om igen, bara att klä på dig det ;D mohahah.


Vill att D ska komma hem nu också. Men token har väl kul ;D Men ta det lilla lugna nu ;P haha. Jag tänkte på en sak, ska ju faktiskt bli väldigt roligt att ha spelningar nästa helg. Ah och till helgen ska jag ut med Emilia och Ellen. Ellen och jag drar nog fredagen så drar vi alla tre lördagen tror ja. Men blir ganska lugnt. Har fan inga pengar o inget jobb fanns det i helgen heller. Måste maila claes också kom jag på. Viktigt o få iväg det där nu. Hoppas hoppas säger jag bara.

mm...
Love is an energy
Love is a mystery
Love is meant to be true
Love is a part of me
Love is the heart of me
Love is the best thing we do..




Har funderat lite på olika musikstilar, jag har ju blivit ganska nerkärad i rnb musik nu också. Älskar ju när dom blandar rnb och rock. Beroende på exaakt va det är iofs men jag gillar blandningen. Ngt för mig? Har alltdi velat göra det. får se om jag kanske ska testa på det någon gång i mitt liv :P Nu ska jag iaf sätta in en söt låt med Lady Gaga. 





I'm your biggest fan
I'll follow you until you love me
Papa-paparazzi



Grattis nicke till skivkontraktet! :)

Times's a Wastin

SKÖN DÅ!!



Yes.No.Maybe - I dont know. Do you?

C.A är sjukt duktig!

Lyssna och njut på C.A's senaste singel.







Se den riktiga videon genom att klicka här!

Fredagsfesten.. den mest roliga på länge! :)

OM vi hade kul. Peter, jag, ellen och markus röjde ju typ :) Humor säger jag bara! Peter bjöd mig på en dansvisning. Kort sådan men mycket givande och mycket skratt. Ellen och Peter drev vidare med människor och jag och markus S kunde inte annat än att skratta och följa med strömmen och driva med dom. Ah sjukt roligt. Jag och Markus har bestämt oss för att vi ska tillbaka dit igen. Va ju svin kul i örebro!! :P haha. Tack Elov och Beny för en trevlig kväll! Vi är alla nöjda :)


Nu sitter jag hemma. Jobbat, drog en runda efter jobbet med Emilia, min fruga :P haha. Jag och kickan va inge lite uttråkade på jobbet idag, men jag hade kul ändå :P Skönt att jobba litte. Klättrar på väggarna här hemma på vardagarna när jag inte gör ngt. Lite drygt men får gå tills jag fått arbete. Får sysselsätta mig så mycket som möjligt. Blir att bra detta.


Snart har vi gjort dom sista spelningarna för detta året. Vill tacka för allt stöd och för alla roliga spelningar där vi träffat sjukt mycket roligt folk, både killar och tjejer. Ni är underbara :)


Nu ska jag sätta in en låt och sen lägga mig och se tv tills jag kan somna. Är trött men kan inte sova. Dryga perioder när det blir så. Men men, ha det så braa så hörs vi säkert imorgon
. haaaj.




( D )et är väl så..

Live your life, cuz´ this is mine..

Blä, 1 vecka nu då. Gått snabbt ändå. Bara 2 kvar typ :P haha. Stackars oss alla här hemma :P hehe. Speciellt jesus och izabelle. Dom lär ju sakna ihjäl sig. Jag saknar lite jag med faktiskt ;)


Så idag har jag solat. Ellen va med, min underbara prinsessa. Brände mig dock i ansiktet lite och på ögonlocken :P haha Läpparna är smått brända också. Men inte gråter väl jag för det ;) Nu kommer det en kompis, måste öppna åt fyllot ;D haha. *tick tack*.....  så. Nu ska jag umgås med mina kära vän här en stund. Hörs.

Natten jag aldrig mer vill uppleva..

den va hemskt. men säger inge mer än så.

Nu sitter jag hemma med ellen och lill jimmy. Tittar på A Shot At Love With Tila Tequila. Gud va dom slåss o grejer. En kille där är fan dum i huvet. tyvärr är det ju gamla avsnitt. Tänkte inte skriva så mycket idag. Mår knep så känner inte för att yttra mig om saker just nu. Och det är väl bäst så kanske :P haha. Nej men är sliten så det får va. Men en bra låt ska in.





Har funderat en hel del dom senaste dagarna. Det jag kommit fram till är att det jag känner nu är äkta. Har funderat ifall det va fling och närhet som fick mig att le, men det är verkligen han som får mig att le. När vi snackade på msn.. alltså va glad jag blev när han kom in på msn. Jag sken som en sol. Kände mig dock ganska jobbig när jag skrev men ville prata så mycket som möjligt, veta vad som hänt osv :) 
Saknar honom väldigt mycket..

najt.

ORD.

ja.. Jag har mkt att säga men vet inte vilken ände jag ska börja i. Finn mycket jag vill säga, mycket jag vill ta tillbaka. Det finns mycket jag vill visa och mycket jag inte vill visa. Får väl se hur jag ska göra. Inget kommer hamna i denna blogg än på länge iaf när jag väl bestämmt mig för mitt beslut. Men nog om det :)

Förvåning att jag sitter vaken än.. nej? nej.. kan ju inte soooova. blää. nej nu ska jag ringa en kompis.


Najt.





Blir bättre och bättre..

Jobb snart då..

Börjar 21.00. måste fixa lite här hemma innan. ser ut som fan här. men rokar inte vika o hålla på med kläderna just nu. Får ta tag i det imorgon när jag kommer hem från pappa eller om jag gör det innan.  Får seee.. Ska iaf bli kul o jobba med brudarna igen! Alla jobbar ju inte kvar men en av mina gosar har jag kontakt med genom facebook nu när hon är iväg och pluggar. Duktig tös du virre! Hoppas kickan jobbar ikväll. Längesen man träffade henne nu. Alltid kul o jobba med henne också. Haha, kommer aldirg glömma när vi jobbade hon och jag på en fredag, det va påsk. Haha, ägget! Liiite kul de va :P

Tänkte dra mig in i duschen nu snart ja. Ska bara hitta orken först. Men det kommer väl. Ska man äta ngt innan också tro? Är nog likabra så slipper jag stå hungrig där ikväll. Jobbar elena idag tro? det vore ju om hon gjorde.. Aja. Får ringa o kolla. Nej men jag är sugen på o skriva massa men i brist på ämnen :P Nog likabra jag slutar skriva då ist? kan bli. Nej får fan bli lite matlagning nu tror ja. Pyttipanna som vanligt :P haha, men fatta va gott det är med thai chilisås och ketchup. MMMMH :) fast hellst av allt ska det vara krögarpytt men det har jag ingen kvar. Men skitsamma nu äter jag det jag äter.

hörs kanske i natt..


What I have in me, in my mind, is you
..


Låten.

ja, låten under i det förra inlägget.
Kan inte sluta lyssna på den.
Den är ju fruktansvärt bra faktiskt!


Kommit hem från mamma nu.
Kollade på film o käkade chips osv :)
Saknar mina katter när jag ska sova.
Dom la sig hos mig förut och gosade massa.
Helt underbara är dom! Mina bebisar det!


Nu sitter jag här som sagt och lyssnar på låten.
Ska kolla på film snart och sen sova tror jag.
Tro det eller ej men idag har det varit en
nykter dag och kommer bli imorgon också
eftersom jag ska jobba. Vit helg för mig alltså.
Skönt ändå.



Saknar ellen gör jag också, helt tomt utan henne här!
men hon kommer ju på söndag. Jesper åkte till henne idag.
Dom är så otroligt söta ihop :)


Nu vill jag ha min dator och min mobil!!
Uh va jag tjatar om det men ni fattar inte
va skönt det ska bli att ha en bärbar igen.
Ska köpa en extern hårddisk till den också tänkte jag!


Godnatt.

Dead By April - Losing You.

BRA LÅT! Jimmie skickade den nyss och
usch jag älskar den. Skön är den tycker ja.


All I have is you
it is something I waiting for..



 hej igen..

A day to remember.

Braaaa band. Just nu dunkar jag The Plot To Bomb The Panhandle. Nej nu blev det Monument. Den gillar jag starkt! Nu blev det Deez Nuts - Sex Sells. Den blir bättre o bättre den. (Nu kommer det reta gallfeberen på en men skiter jag i).

Fan va trött jag är. känns som jag inte sovit på ett antal dygn. men äsch då.Får väl vila litte sen så får vi se vad som händer ikväll. Gött sliten är jaaaag. Nej usch, vill att min dator och mobil ska komma nu. Vill greja med den nya datorn litte ju. Gött o kunna ha en bärbar igen. Bekvämt o ha den i sängen om man ska se på film o va inne på datorn samtidigt. Slipper springa fram o tillbaka från sängen till datorn när man ska töla med folk. Mmm, nej usch va jag gäspar. Blir att lägga sig i sängen snart tror jag. Glo lite tv och samla krafter.


GRATTIS ELLEN!!!
- me love you.♥


Haster, jagharfallit..
:$ :)

Nu ska ni få litte bra musik här också..













hörs...

Ny mobil + bärbar dator - Bra Linda!

Japp, nu har jag köpt ny mobil, IGEN! jag vet.. 3:e mobilen jag haft på säkert 13-14 månader., Onödigt men hittar ju nya jag vill ha, så nu får mamma ta min rosa. Men den jag får nu får jag allt behålla ett bra tag :P Får ge mig med detta nu. Och mitt i allt så slängde vi in en dator i det hela som går på hela summan med mobilen. Är ju skitbra. Bredband o allt ingår så det kändes riktigt som ett kap faktiskt. haha. Så om tre-4 dagar kommer mina nya älsklingar :) mohaha.

Happ så har man sprungit på stan med Jesper också då. Liiite varmt det va när vi va inne på 3. blää. Nu har han iaf köpt present till Ellen. Tycker hon inte om det han köpt ska jag sno "den/det". Sååå bra present tycker jag :) DUKTIG JESPER!

Jag va med shippe och jobbade i natt, satt o prata om att Daniel åkt till brasilien och hur mycket jag och shippe ville dra utomlands. Att bara packa väskan en dag o bara, nej fan nu drar vi! Bara dra. Fan va gött det vore alltså. Kul dessutom o se vilken resa man bestämmer sig för när man står där på ex. arlanda.. aa, någon gång får det bli. Men nu ska jag greja lite mer här innan mamma kommer förbi.

Utgång idag? vettefan alltså... märks.

BULLET FOR MY VALENTINE SNART DÅ!!!!
- 30 dagar kvar..



Must be exhausting to lose your own game.

jaojao. hemma. funderar på att dra mig i kragen o åka ner till bergvik o hälsa på josefin. Hon ville det så får väl göra det ;D hähä. Min lille gos det. Japp idag åker Daniel bort i 3 veckor. Lite avundsjuk jag är? jo tack. men men.

Funderar lite på vad man ska hitta på för något o äta tills i natt. Ska ju med shippe o jobba. Lovade honom att baka ihop något roligt eller göra någon god mat vi kan ha med oss eftersom han brukar äta under arbetspasset. Får väl hitta på något kul. Kolla vad mamma har i frysen :P haha.

Har tänkt lite på vad en person sagt till mig och det har hjälpt mig väldigt mycket. Men nu när jag väl är duktig blir jag anbklagad för ja vet inte vad? va är detta :S haha omoget av en annan människa ("göran") att ens yttra sig som inte vet någonting alls om mig och den andra personen. Stör mig gött mycket på dig "göran" (som ditt smeknamn blev här nu). Fattar inte att du ens kan yttra dig om saker när jag inte gjort ett skit emot dig. Både du och jag vet att du skriker ut ilska på mig för att du är ledsen och besviken. Men grejen är att jag har inte gjort något fel. Kan ju inte hjälpa vad jag känner eller inte, likaså för dig "göran". (haha göran.. aah va det jag kom på som smeknamn. haha)  Gott folk. glöm inte att man tydligen har en shitlist man skriver upp folk på! hahaha. alltså, vart tar världen vägen :S  aja nog om denna så kallade "göran". Värdelöst.

Jag undrar vad man ska köpa till Ellen jag, hon fyller ju år på fredag. 19 år gammal. Förslag någon? 
Och från det ena till det andra, hahahah Elena, åh vilka minnen. Du fattar vad jag menar om jag säger SMS ;P Lite vi garva och inge lite förvånade vi blev när människan kom tillbaka. hahaha aah herregud  :D Älskar dig gumman!

Jag gillar
mycket med dig.

men nu orkar jag inte skriva mer skit som  ändå är onödig info.

tjaråå.




Hemma hos D.

Jag fryser om mina fötter! Va något jag tänkte på men glömde bort det lika snabbt.
USCH för spindlar säger jag bara. Kryper i hela kroppen på mig. blää.

Nej nu ska jag ut o ta kvälls/natt ciggen ja.


GODNATT.

We made the same mistakes!

My hands are at your throat 
And I think I hate you
But still we'll say, "Remember when"
Just like we always do, just like we always do




Det är bra nu! Leendet på läpparna är tillbaka big time! :)

Johanna hämtar mig snart :) Hon ska köra mig till D där jag ska spendera min
natt med lek och bus hoppas ja :P TV spel?
vem vet. Men vi hörs imorgon då.

SAKNAD..

Aaa, det kommer ju bli när D åker. Men men om tre veckor igen då jävlar :D haha. Lite jag ska kramas då! Ska åka dit sen o umgås litte tänkte ja. Sover väl där med. Imorgon kl fyra blir det vink vink. Fast jag vinkar nog hejdå tidigare då D ska träffa litre andra och säga hejdå till dom också :)

Nu sitter jag iaf hemma och ska laga lite mat och sen hoppa in i duschen! Skönt ska det bli! Frågan är vad man ska laga för mat tro? Nu är ju inte min älsk sambo hemma. Haha töntig jag är men låter så gött o säga sambo. vet ej varför :P Men annars så styrs ju maten oftast av sambo bambo. Dig saknar jag faktikst redan :P haha. 19 år på fredag du ELLEN :D

Nej nu skriker ju magen mat, och jag har ju faktiskt lite o göra innan jag åker till färjestad. Nervöst? en aning kanske :P
men vi hörs väl av lr ngt liknande.

Nu ska jag ringa kära mamma som är på aktion, värdelöst. blää.




haha halloween fina ;)





Hejhoppgummisnopp!

mjaa, nu sitter jag hemma med rygg värk. D är på bio nu men ska nog komma sen :) Me like ! Ellen kom nyss ut ur duschen. Naken kommer hon ut och fläker upp rumpan genom att leta kläder i sin garderob. Haha. vacker syn? naaa, vettefan ja. Inte till mig att avgöra känner jag. Nu klär hon sig iaf och jag har massvis med ryggont. Lite D ska få massera mig känner ja :P haha. Det bliiir!

Nej, jag funderade lite, men längre än så blev det inte. Antar att personen ifråga fattar själv att det kanske inte riktigt är som förut, eller det är det väl men ändå inte. Trötthet är ngt stort i den frågan. så.. så är det. Men är nog det bästa iaf :) hehe

Japp, nu ska jag se vad ellen gör. Tar väl slut på min body lotion kan jag tänka mig den skitungen! haha. Sen ska jag köra henne till Jesper, skönt o bli av med mini! haha nejdå, inte min E inte ;) hähä. Lite kul vi hade igår när vi va ute på arena, Till en början så hade ju världens snällaste Daniel fixat massa åt oss. sen in för o dansa loss lite, blev dock hälsa på jesper sen toan så inte ellen skulle kissa på sig. Sen till baren och hälsa på Daniel :D Stackarn hade mycket o göra :) Men han va så duktig så! :) Blev lite överraskad när en sak hände, alltså på ett bra sätt, men jag hann inte reagera riktigt :) wiiihoo :)

Sen iaf blev det till bk för o trycka i sig lite fer mat, blää va mätta vi blev. Då ringer daniel "ÄR DU PÅ BK?!" hahah, han kom sedan dit så gick vi med han till arena igen så han kunde käka upp o sen drog vi med i hans skjuts hem så ramlade vi in i säng :P HÄRLIGT.

idag då, då sov vi till tre, vi har lagat mat, luggit o sjungit osv till singing bee :P haha, vi hade kul! Nu ska jag lägga mig och se klart filmen o vänta på att D:s bio är slut så ska det köras och hämtas folk! blää. men men får gå.

Hörs.


(slutabråkamedmig,jagblirgalen.okej?)

RSS 2.0