Working my ass off

Ungefär.. Skönt med folk och tempo! Wiho! Hem sen och pussa på mannen och min lilla skrutta som förmodligen kommer sova när jag kommer hem. Men men åter till jobbet efter en fika-rast. TTYL


Today


My girl

 
Dagen i punkter:
* Lämnade Tyra på dagis
* Ärenden i stan
* Julklappsköp 
* Lunch
* Hämtade Tyra på dagis
* Leklandet med Josefin och Levi-bus ♥
* Hemåt och mat med familjen


Nu strax som ni ser ska jag dyka i säng brevid min skrutt. Dagis för Tyris imorgon vid 11 tiden och då drar jag mig mot Johanna för att kapa hennes hår lite och sedan mot jobb, 13,00-20.15. Efter det väntas fredagsmys med formodligen fruktsallad eller popcorn. Haha, nödvändig info där. En jobb-helg väntar iaf! 

Sov gott readers.

SOA - My god

Är spännande nu och man vill bara se mer, på något sätt kändes ändå detta avsnitt lite lugnare, mycket hände såklart men ändå lite lugnt.. Jag väntar på en explosion och jag misstänker att slutet kommer bli ..awe..some!!!

Sitter nu och kollar på Falk, spännande det också även om man sett det förut :) Njuter även av ett glas isvatten och en skål popcorn :)


Matkoma

Åh... Åh.. Åh... Är så jäkla mätt.. Haha. Kommer inte kunna röra mig på ett tag nu ;) skämtosido. Mätt och nöjd ska jag strax natta Tyra. Efter det blir det senaste avsnittet av SOA i följd av en Johan Falk.

Krikke är på väg hem också :):) blev inte länge i Sthlm ändå som de trodde, skönt! Men nu ska det nattas och sen mysa i soffan. Be back later!


Trött tjej, Vålberg.

Åh.. Trött ja. Ätit god grekisk sallad ikväll och sett på en Johan Falk-film. Tycker de är väldigt väldigt bra, speciellt de sista filmerna. Håller på att se om dem igen med kort mellanrum nu så man har allt färskt. Frank Wagner, Seth Rydell.. Vilka grabbar :) så jäkla bra roller!

Mannen min är i Sthlm och jobbar, hemlängtan såg jag. Förstår honom med det hotell de ligger på. Men snart är han hemma igen. Skönt! På tal om jobb så blir det jobb för mig imorgon efter en dag med ledighet. Blev att umgås med svärföräldrarna idag en del och Tyra fick en dos av farmor och farfar :) Från Thailand va det med massa presenter, jag fick ett jättefint halsband i silver. Stilrent och snyggt! Tusen tusen tack för det!! Och även för den hjälp jag fick idag med shoppandet som vi var iväg på. Har väldigt snälla svärföräldrar, de är som min mamma. Ställer alltid upp när man behöver dem :) puss till er. Självklart ställer även min pappa upp när jag behöver honom :))

Men nu gott folk blir det sängen, sova några timmar innan upp igen kommer sitta fint! Sov gott


Mina finisar när Tyris va liten.
Älskade älsklingar <3


I bilen på väg

Sitter i svärisarnas bil, med dem och en sovande Tyra. Vi är på väg mot Elgiganten och ska köpa en tv till mig, wiho! :) Den finns dock inte i butik så får vänta någon vecka innan den finns i lager igen men de gör inget för sen ska inte upp på väggen riktigt än. Berättar senare om det.

De ska handla också , efter att ha varit utomlands i 2 veckor så behövdes en uppdateringen i kylskåpet. Senare blir det hemåt och betala lite räkningar och hitta på något med Tyra. Får se vad vi ska hitta på :)

BYL.


Uppmuntran

Ibland är vissa av er väldigt Goa. Får Goa kommentarer om att de gillar min blogg och tycker om Tyra osv. Jag blir väldigt glad av sånt, speciellt eftersom jag bloggar mindre nu än innan. Blir lite så nu när Tyra är i denna åldern, det händer mycket och hon är väldigt rolig att vara med :)

Ville iaf bara säga tusen tack för fina kommentarer som dyker upp lite då och då. Ett extra ljus i vardagen :) TACK!


fb status - make it easy



Ja, kan ju även dra en inte allt så roande (för er) dag. Började dagen med att gå upp vid 8 och ringa dagis. Glömde ju lämna schemat för Tyras vecka så fick ringa och säga att hon skulle komma idag, när vi väl va där lämnade jag tiderna för resten av veckan också. Tyra har ju inga fasta tider utan jag lägger hennes dagis schema efter mitt. Ibland när jag är ledig vill jag ju ha henne hemma, oftast blir det att hon får vara hemma med mig då, eller iaf får vara på dagis en kortare dag. Hon tycker ju att det är kul att vara där. Vinkar glatt och vill gå med barnen. 
 
Nåja, efter att jag lämnat av tyra på dagis vid 11 tiden åkte jag mot jobbet, va där 30 min innan jag började så gick till maxi och köpte lite sallad och kyckling till lunchen. Måste säga att den lunchen satt fint. Blev lagomt mätt ,vilket aldrig händer typ då jag ofta tar till mig mycket mat, och kände mig nyttig.. Ja, utom drycken jag hade till som betod av en dricka :P Nästa gång blir det vatten. Gillar när jag känner mig nyttig. Så dumt att det är så lättvändigt att vara onyttig :P Men jag tycker ändå att jag är ganska så duktig med det där. Vissa dagar jag sumpar allt men man måste ju få leva också! Glöm inte det ;) 

Slutade iaf jobbet vid 20.15 och åkte då hemmåt för lite kramandes och pussar på min fina Krikke som åker till STHLM imorgon på jobb och förmodligen blir borta några dagar. Ser fram emot hans hemkomst, även Tyra tror jag :) Nåja, nu har jag babblat på massa här. Som statusen avslöjar så ska vi hämta Nina och Rolf imorgon, svärisarna. De har varit på semester i 2 veckor och är förmodligen bruna och härliga nu när de kommer hem (avis? svar ja). Jag är även ledig imorgon så det blir Tyra-gos heeeela dagen som är ledig från dagis :) Men nu blir det sängen, får se om vi somnar snart här :) Sov gott alla! 

Hahah

Hittade denna roliga i Jessica's blogg,
hahah.. kan inte sluta skratta!! 
Ofta det där händer?? 



Godnatt, och cyklister.. akta er där ute!


Ellos

Hellooo. Soffläge och SATC. Haft en bra ledig dag idag. Varit och sett ut en ny tv. Den jag har är lite old men ska ha kvar den också. Jag har även beställt lite handdukar, en taklampa, en fönsterlampa till Tyra och lite annat smått. Behöver dra på mig lite saker inför flytten Nästa år. Jag vet att jag inte skrivit så mycket om den men det kommer. Jag känner på något sätt att det ska bli lite spännande att se vad jag får för kommentarer om flytten (om jag nu får några), med tanke på att folk i ens närhet har lite svårt för att förstå vissa saker :p Nåja, kommer iaf skriva och berätta lite om det inom en snar framtid, blir lite lättare för er och även mig själv när jag skriver att förstå vad som pågår eller hålla reda på saker. Men men, den dagen.

Ska strax hoppa i säng men ska se ett avsnitt till med SATC och även skriva schema för Tyra's dagisvecka. Glömde lämna in något förra veckan så får gå upp imorgon och ringa och säga att hon kommer några timmar.

BYL, night :)


Godmorgon!

Vilket disigt väder det är ute idag, ser ut att va sådär riktigt grått och kallt ute. Startar dagen.. Nej vi har inte ens startat dagen än här :p Började med Pippi i sovrummet och har nu flyttat oss till soffan för mer Pippi :p Längtar tills Tyra får sin julklapp av oss, hoppas hon kommer gilla den! :) jag och krikke gör det iaf :p hehe

Ska kika lite på nätet sen hoppa i duschen. Blir in till stan och Ikea sen iaf. Men vi hörs innan det förmodligen, annars hörs vi när vi är i stan. Ha en bra start på dagen :)


Tillbaka imorgon

Imorgon lovar jag er en rad trevliga inlägg. Sovdags nu, natti!


Puss och Godnatt, för Tyra's del!

Haft massa tjejmys idag efter att jag hämtade skruttan på dagis. Krikke är i gbg på utbildning så blev bara vi tjejer hemma idag :) Men ska försöka få henne att somna nu. Inte det lättaste idag märker jag!


Flytt

En flytt är på ingång och allt som sker kommer dyka upp här också lite allt efter som. Ser iaf fram emot att få komma här ifrån just nu, underbara grannar och en som är idiotisk, skönt att komma ifrån det.

Kommer berätta mer om våra flyttar osv här inom sin tid men just nu fokuserar jag på tiden som vi har kvar i lägenheten, ser fram emot julen, pyntet, nyår. Nytt år, nya möjligheter, nytt boende, nya tag, nytt tänk och testande. Ja, jag hoppas året kommer bli bra! :)


Dagens jag


Arg..

Ja, dagen började ju bra iaf.. Suck för resten av dagen.. Blir fruktansvärt trött på människor som inte kan ge fan i andras liv. Suck suck suck.........

Men ska försöka tänka bortom detta och mysa hemma med Tyris när jag ändå blev hemma från jobbet p.g.a lite grejer.

Hörs sen.


Citat


Godnatt

Svarar på en kommentar direkt här. Förfrågan om jag kan börja skriva mer vart kläderna jag använder är ifrån och vart jag shoppar, självklart kan jag börja med det igen!

Sov gott alla!


Trött tjej.

Hallå. Min lediga dag är förbi. Har hunnit städa lite, umgåtts med Linda F där vi bakade och kollade på Pippi. Bjöd på gott kaffe och massa snack. Dock hann inte jag och Tyra smaka på lussekatterna hon och Tyra bakade men de blev säkert jättegoda ;) efter Linda så åkte vi och käkade med mamma som Tyra frågat efter idag. Efter maten blev det direkt hem och i säng med Tyris. Hon ville inte riktigt sova så vi spelade lite yatzy på mobilen, kramades som bara den, lite pussar Godnatt och vips så sov vi båda två. Vaknade 40-45 minuter senare av att Tyra låg på min mage och sov. Gumman har flyttat sig dit och somnat, åh lilla älsklingen. Blev helt varm i kroppen och ja, fy tusan vad jag älskar henne!!! :)

Nu ska jag kolla på sex and the city på tvn, dubbelavsnitt!! :):) HIMYM efter det så blir nog vaken en stund till. MIBYL :)


Jag idag


Man måste få njuta

Baksmällan 1 går på 9an och jag sitter i soffan med en filt över mig. Varit väldigt frusen de senaste 4 dagarna hemma och på jobbet så det känns verkligen underbart att bara få sitta under filten nu och bara slappna av. Har ätit lite mat och ska nog snart skära upp lite frukt och tugga på. Ska se på solsidan snart eftersom jag knappt såg något igår för Tyra vaknade upp, spydde slem och hostade för fullt. Gummsan, men hon mår bra iaf förutom hostan som hänger i.

Efter solsidan blir det kanske film eller SATC. Åh, jag njuter av lugnet, njuter av att bara få slappa och jag njuter av att jag ska lägga mig brevid min lilla skatt sedan och sova. Ville ju ha filmmys med min stora älskling men han börjar så tidigt så han vill i säng i tid så vi kör på mys på fredag med hockey först och film efter det. Tyra ska läggas när hockeyn är så mamma ville hit och leka med henne och lägger henne då så kan vi åka och se matchen. Är ju här i Vålberg så har nära hem :) Känns skönt att vi planerat en kväll för bara oss två (än så länge iaf ;D hehe), och att Tyra är hemma är bara skönt. Det är ju vi tre, bästa teamet ;)

Nääj,,, frukt och solsidan väntar. Ska nog lägga en ansiktsmask också när jag ändå är igång.


Sugen?

Bara jag som enormt mycket vill ha Nutella när jag ser denna bilden? Ååh.. Varför ska onyttigt vara så gott.. Eller, varför ska allt gott vara så onyttigt? ;)


Idag:

"kom och hämta skatten Oscar", haha ja visst ser vi på Pippi, Pippi på de sju haven. Jag längtar till jul så Tyra får sin julklapp av mig och krikke. Kanske kanske att vi kan få titta på lite annat än Pippi och Emil då för omväxlingsskull :p Förstå mig rätt, jättebra är de och jag gillar att se det, men lite variation i vardagen har inte skadat :) Dessutom är julklappen lite häftig tycker jag.

Ska jobba idag men börjar inte förrän 15.00, så innan de blir de lite käk, lek med Tyra, krama på stora älsklingen och sen Ikea innan jobbet. Ska kolla på lite byråer, en spegel och lite ljusstakar. Dock tror jag att de blir spegel från ett annat ställe. Blir inget köpt idag men vill kolla lite inför köp lite längre fram. Behöver byråer och blir gött att kunna slänga ner sängkläder och sånt i.

Nåja, ska fortsätta titta på Pippi med min lilla hostande älskling. Att denna hostan aldrig ger sig.


Mina hjärtan <3


Myser :)


Humor.

Sån skylt vill jag ha och sätta någonstans här i världen ;D haha


En lugn lördagkväll

Soffläge för min och mammas del, Tyra sover och krikke är iväg på grabbkväll. Har bjudit min mammi på tacos och ska strax se senaste avsnittet med SOA. Jag låter ju alltid mamma se de nya avsnitten här för hon har ingen dator igång för tillfället. Jag ser mer än gärna avsnitten fler gånger, som ni vet! ;) :)

Tyra låg och spelade bowling och yatzy på min mobil innan hon somnade. Idag fick hon va uppe lite längre också då maten blev sen. Dock kom hon i säng för sent. La oss vid 21.30 och hon somnade nog inte förrän efter 10-15 min typ. Nåja. Får säga till krikke att han inte får låta henne sova för länge imorgon eller ta för lång middagslur. Bättre hon är lite trött och kommer i säng i bättre tid imorgonkväll.

Men nu ska jag plocka fram lite vaniljglass med krossad choklad och njuta till synen av Jax, Charlie Hunnam.. Mmm <3 :)


Morrrrrn

(Detta inlägg skulle varit uppe 10.30)

Sitter i soffan och kollar på tv med Tyra. Vaknade 8.45 i morse, eller Tyra väckte mig då med en blöt puss över halva ansiktet och när jag tittade på henne.. "HEEJJ!!" och ett smile :) Underbaringen min <3

Idag blir det jobb 12.00-18.15, och efter det blir det lite snabb handling och sen hem och förbereda kvällens mat. Blir nog enkla taco ikväll till någon bra film. Ska jobba imorgon också men då 10.00-16.00. Skönt att få dagen där efter :)

Men nu ska jag faktiskt också ställa mig och laga mat lite snabbt så jag får med mig lunch till jobbet!


Night you.


Inte långt kvar..

Sitter och klurar ut vad jag ska önska mig när jag fyller år. Visst är det jul först då jag inte fyller förrän i Januari, men det är ju ändå snart. Tiden går verkligen fort, Tyra är snart 1,5 år och jag fyller 25 om mindre än 2 månader.. 25! - halvvägs till 50.. Tragiskt det låter :P haha. Nåja, jag ser ändå fram emot att fylla år för då är det inte långt kvar till våren och Paris :) Längtar så! 
 
Men 25.. ah, ingen nojja just nu.
Kanske när det närmar sig? :P 


I vanlig ordning..

"Pippiiiiii!!" - Lycklig Tyra :)


Dagens slut

Dagen har känts lite som en berg och dalbana. Ett samtal på kvällen gjorde saker mer klara, inte mindre kämpiga, men mer klarhet. Jobbat har jag gjort också, gick väldigt fort och som ni såg tidigare bjöds det på fika. Jag tog 2 pepparkakor och ett glas julmust, mums. Men jag har fuskat massa och det är dags att skärpa sig igen. Jag är iaf lite duktigare med drickan men borde bli bättre med vattnet, måste dricka mer.

Krikke, jag och Tyris kollade på Pippi förut och myste i sängen. Tyra skuttade runt endel och babblade massa som vanligt mellan stunderna då hon va klistrad till Pippi :p Älskar Tyra så mycket att det låter kliché, men Gud vad hon gör mig glad och lycklig. Är stolt som har henne tillsammans med krikke :)

Nu sova, imorgon jobb och sen hem till mina 2 älsklingar här hemma :) Godnatt!


GHTtG - HSB

Go'kväll folket!
Hela Sverige bakar och Get him to the Greek är det jag kollar på. Jag bläddrar fram och tillbaka mellan de två kanalerna så jag är med i båda :p Tyra sover gott i sängen och snarkar till ibland. Hon är så rolig för hon har blivit så bestämmande när det är välling och nappen. Först säger hon "däh", då ska man ta nappen, sen när hon ätit vällingen så säger hon igen "däh", då ska man ta flaskan. Kort efter kom "tutte!", då ska hon ha nappen :p haha!

... Pfft.. Haha glömde bort vad jag tänkte skriva. Återkommer senare ;)


Julmys på jobbet

Tur att man blir så smal av att jobba här.... Haha ;)


Linda!!

Ja, det är väl ungefär vad jag tänkte nyss när jag insåg vad klockan va. Tiden bara rullar iväg när det är SOA och SATC kollande här hemma. Har jobbat idag. Kändes konstigt att va tillbaka först, som om man inte varit där på hur länge som helst. Som en kollega sa sen, när man varit där någon timme känns det som om man aldrig varit dör ifrån :p hehe. Men på ett bra sätt! Jag gillar när jag kommer in i ett bra jobbtämpo samtidigt som jag såklart gillar att vara ledig. Bästa arbetskamrater att bolla jobb med, skratta och bjuda på sig själv. Underbart!

Men nu ska jag sova. Har en varm och gosig unge bredvid mig i sängen här som va svårnattad idag. Full fart när pappan lekte med henne på kvällskvisten :) Vi låg här i sovrummet alla tre ett bra tag innan skruttan somnade. Hon totalvägrar att sova i sin säng så hon sover bredvid mig. Antar att hon kommer trivas bättre i vanlig säng framöver än spjälsängen :p

Men Godnatt, ska snarka lika mycket son Tyris gör nu ;) ttyl.


Sov gott, ny dag imorgon!


Ett samtal man aldrig glömmer..

Sitter och kollar på SATC, det avsnittet Carrie får ett samtal av Miranda där hon berättar att hennes mamma gått bort. Det tar mig tillbaka några år, då jag va med om samma sak. Min vän, en nära vän, som jag kommer kalla D.N i detta inlägg, ringer mig i total panik och sorg.. Jag tror inte jag skrivit om detta ordagrant ord för ord (inte vad jag kan komma ihåg iaf) och jag kommer inte berätta allt nu heller, för min D.N's skull. Men jag fick ett samtal och som jag skrev, sorg och panik.. Jag frågade om det hänt något mellan henne och hennes dåvarande pojkvän.. hon svarade nej på frågan och mina följande frågor också kring andra saker. Jag hade sett på text-tv att det hade hänt en olycka där hon bodde, men jag reflekterade aldrig på det, det var som bortblåst när jag hörde hur ledsen D.N va. Jag får rysningar bara jag tänker på det och tårarna rinner längst kinderna.. När samtalet i SATC var på tvn så togs jag tillbaka till den dagen, hemma framför tvn när D.N ringer. Efter mina frågor som sagt så brast hon ut att det hänt en olycka i följd av orden att hennes mamma var död... Usch.. :'( . Jag gråter än idag över händelsen och det samtalet som verkligen har satt sina spår. Det är så sjukt för hennes mamma var ju min mamma nr 2, som vi alltid sa då. Kändes som om min värld brast under mina fötter och att jag aldrig slutade att falla. Tänk att jag kände så, hur skulle då inte D.N känna?? 

Jag frågade om jag kunde göra något, om jag skulle åka dit hon var, om det va något alls. Jag gjorde vad som helst, men hon var omringad av syskon, släkt osv så hon sa att det va okej just nu. När vi lagt på visste jag inte vad jag skulle göra. En annan kompis till mig kom till mig och tröstade mig. Min granne och väldigt nära vän till mamma kom in till oss och kramade om mig hårt.. Jag kunde inte sluta tänka på hur D.N skulle må av det här. Hon behövde sin mamma, dom var ett team, ett fruktansvärt bra team. Första gången jag träffade henne igen efter händelsen tände vi ljus på platsen, D.N jag och Jossan. Vi grät ikapp alla tre. 
 
Glömmer aldrig dessa dagar och jag glömmer inte heller samtalet som fick jorden att rubbas under mina fötter. D.N är idag stark som tusan, en av de starkaste och härligaste personer jag vet. Familj och är lycklig. Är så fruktansvärt glad för hennes skull, 
 
Jag kände helt plötsligt för att radera detta inlägg.. känns så intimt, och kanske väldigt intimt för D.N, men jag sparar det som ett minne, ett minne att se tillbaka till när jag saknar C.

C, Du är så saknad, slutar aldrig sakna. Glömmer aldrig sista kramen på busstationen i Karlstad när jag träffade dig och D.N. Hade jag vetat att något skulle ske 4 dagar senare hade jag aldrig släppt taget om dig ♥

Ananas, någon?

Svar på kommentar ang Tyras hosta. Elin, om ananas funkar är det ju hur bra som helst ju!! :):) gott, Tyra älskar frukt och grönsaker.. Blir det inte bättre till imorgon så blir det affären och köpa färsk ananas :) Tack för tipset!!


Jäkla hosta!! :o

Usch va Tyris hostar på nätterna nu :( hoppas verkligen det där jäkla slemmet släpper snart. Går ju inte få i henne medicin för det heller. Nåja, får väl unna henne saft imorgon. Eller vet ni något annat som är slemupplösande?? Tipsa mig GÄRNA isf så Tyra slipper detta, hon låter bara värre och värre i hostarna. Snuttan min.

Sängläge och glad för att mannen är hemma. Han jobbade i Kumla idag och kanske skulle blivit kvar över natten men de jobbade klart och kunde åka hem idag ändå. Skönt! Tråkigt för han bara som kom hem, av med jobbkläderna och i säng igen för att gå upp tidigt imorgonbitti igen, men men sånt är livet. Själv är min sista lediga dag av 5 imorgon. Ska bli skönt att komma tillbaka till jobbet på onsdag samtidigt som det såklart har varit lite skönt med ledigt och man har hunnit göra lite saker. Släkten, Maskinen, Ladies Night, trevligt sällskap, massa gos med Tyra, utgång, slappande, städning.. Ja allt har kanske inte varit kul då... ;) Men imorgon ska jag städa igenom ordentligt här hemma medan Tyra är på dagis några få timmar. Känns lite sådär att lämna henne på dagis när man är ledig men hon måste verkligen få komma in i miljön och jag har henne ju inte där varje gång jag är ledig, även om det är okej så vill jag ha heldagar med henne också eftersom jag ofta jobbar helger :)

Nu knör hon på mig här i sängen, sovandes, så ska väl krama om henne och pussa på henne lite och sen sova. Lite sömn är ju aldrig fel ;) Godnatt på er!


Lugn ledig dag

Hej hopp. Sitter i köket och känner att dagen går lite emot mig,.

1: jag tappade orken för att städa ungefär precis när jag tog tag i köket (disken), och då ska ni veta att den bara ska i diskmaskinen :p

2: jag slog i mitt smalben och fick ett rivmärke (ja märke, inte ens ett sår.. Va klagar jag för?)

3: Va duktig och rensade ur kylen. När jag va klar insåg jag att allt jag behövde till dagens mat försvann ner i soporna, haha. Inte slumpat utan för att de gått ut i datum. Hur dryg är jag med matlagning egentligen?

4: resten av lägenheten måste dammsugas och tvätt ska in i garderober osv, och jag mina vänner har ingen ork till detta..

Haha ja ni hör ju va synd det är om mig här hemma ;) Tyra ligger och kollar på Pippi, trött men vill inte sova. Tänkte jag skulle tjura någon minut till och sedan ta tag i mig själv och därmed följer humöret uppåt :) Good stuff det där med att ta tag i sig själv. Klaga kan man och klaga får man, men om man fortsätter att bara klaga så kan det gött vara också när man inte göra något åt det. För det är ju faktiskt upp till mig själv att göra en förändring, även om det inte alltid är lätt eller orken i kroppen finns där.

Ha en bra dag alla!


Sov gott.


This is love, my love!


Ladies night!

Igår va vi på ladies night, jag och brudarna i släkten. Showen som främst hölls av Magnus Uggla, Andreas Johnsson, Martin Stenmark och Hasse Brontén var jäkligt bra! Det va skratt, bra musik och härlig stämning.

Efteråt drog vi oss mot Jaguar där det blev kramkalas med Uggla och ett långt trevligt samtal med Andreas Johnsson. Mycket trevlig kille det där. Vi pratade Länge om barn, skivbolaget, vart man va ifrån och massa mer. Dansade lite också med tjejerna och hade sjukt kul. Väldigt väldigt lyckad kväll, det ska vi göra om :):):)


Sängen

Det är inte sant... Skrev ett halvlångt inlägg också försvinner texten!!!

Orkar inte skriva om. Saknar min skrutta så mycket så ska bli underbart att hämta hem henne imorgon :) får umgås med henne under dagen för mot kvällen blir det ut och äta, Ladies Night och sedan vidare. Vi som går är brudarna i släkten. Alltså mamma, mormor, mostrar och kusiner. Kommer bli kul :)

Nej, Godnatt och låt oss hoppas att jag inte behöver skriva en tredje gång :p


Friends?

Ja vi får väl hoppas att jag varit noggrann så jag slipper fläckar. Precis smörjt in mig nu, ikväll blir igen och förmodligen även imorgon bitti då man tar upp färgen stegvis. Vi får se! Gillade den första gången jag hade den och lär inte va annorlunda nu.


Dagen som passerat.

Idag har det varit en berg och dalbana.. Lämnade Tyra på dagis och det gick ganska bra, inga tårar. Dock hade hon gråtit när krikke hämtade henne och jag tror ärligt att det är för att hon är där så sent de gånger hon blivit ledsen. Hon ser ju hur alla barnen blir hämtade en efter en men ingen kommer för henne. Det är verkligen inte många barn kvar och dessutom är det inte avdelningens fröknar efter 16.00 tiden heller. Kan va en kombination. Hon hade blivit ledsen när en fröken lämnat henne för att besöka toaletten, slutade med att Tyra hade fått följa med henne. Jag hoppas det blir en liten ändring på en viss sak framöver så hon slipper va där ofta till 16.30 iaf.

Jobbade 4.15 h idag. Dagen gick lika fort som om jag jobbat 6. Sjukt det där hur det funkar med hjärnan. Går nästan fortare med längre pass. Gillar verkligen mitt jobb.

Finaste med att komma hem efter jobbet är att mötas av en glad liten Tyra, även när hon sover brukar jag ta mig en kik ibland bara för att få se henne. Världens bästa tjej ❤

Här kommer lite bilder från dagen:


Godmorgon/ Nu Skin

Här är vi vakna sedan 30-40 min. Skönt att sova ut lite när Tyra inte börjar förrän kl.11 på dagis idag. Jag börjar ju inte jobba förrän 16.00 och krikke slutar då men tänkte att det nog är bra om hon är där och äter och vilar med de andra barnen, så får hon även lite lektid efter vilan innan krikke kommer och hämtar henne. Tyra har ju sedan hon va sjuk lite svårt att bli lämnad på dagis, hon är väldigt mammig. Hon har ju faktiskt inte varit där så där jättemycket sedan hon började, men igår när jag lämnade henne så grät hon inget alls. Vinkade hejdå och gav mig typ en "men vart ska du gå då mamma" - blick, men vinkade samtidigt så jag tror att det gick bra faktiskt. Så jäkla skönt och jag va så fruktansvärt stolt över henne :) Får se hur det går idag. Hon hade mycket kompisar i hennes ålder/storlek där igår när hon blev avsläppt så det kanske också hjälpte, vet inte. Men, hon behöver nog bara komma in i det mer förhoppningsvis.

Nåja, jag har iaf testat Nu skin sminket och jodå, det täckte väldigt bra. MEN pudret är nog inget större favoritsmink hos mig, har iofs aldrig varit utan har bara solpuder. När jag hade på pudret, som i sig va väldigt täckande och bra, så kände jag mig översminkad. Men så har jag alltid kännt när det kommer till puder. Alla gillar ju olika sorters smink. Men det va absolut inget fel på det utan de va verkligen ett toppen-puder. Jag och concealern blev snabbt bra vänner.

Nu funderar jag på att sälja pudret, i ask (som man fick köpa till) med en ren svamp att applicera det med. Som sagt så är det testat en gång. Om någon är intresserad så kan ni maila mig på [email protected] så kan vi prata mer där. Självklart ingår frakt i det pris vi kommer överens om och priset kommer vara lägre än nypris, såklart!


Humor för mig en natt som denna

Haha ärligt, vet inte vart jag ska ta vägen.. Hahah! Men är det så kul eller är det tröttheten som tar över? Herregud jag kan inte sluta skratta.. Haha.

Lägga mig kanske? :p


Mörk bild på outfit.

En ny tröja drog jag på mig idag. Mycket in och härlig men blev nopprig snabbt så det va lite tråkigt men väldigt fin! ;p dock mörk bild då jag inte hann ta i ordentligt ljus. Iofs så är jag så lat numer att det bara är mobil bilder. Jag har tänkt skärpa mig med det men det är så simpelt med mobilen, den är med överallt och man slipper krångla med dator när man har bråttom. Nåja, så kan det vara.

Sova nu, upp och lämna Tyra på dagis imorgon. Åh, hoppas hon inte blir ledsen när jag måste åka ifrån henne. Blev väldigt mammig när hon blev sjuk och efter det har det hållit i sig, tyvärr. Mysigt med mamm-sjuka ibland men inte under dagis tiden på morgonen. Ont ont i mammas hjärta! Hoppas det går över snart.


Fuskar idag

Eftersom jag och Tyra sov längre än vi skulle imorse så hann jag aldrig fixa matlåda, så idag fuskar jag. Men det gör inget för jag va ganska duktig i helgen ändå och jag ska säga er.. sen jag slutade dricka cola och äta massa godis på vardagar har jag tappat 1,3kg trots lite lite fusk och ingen träning. Se vad mycket godis och dricka kan göra.

Men en sak är viktigt, glöm för Guds skull inte bort att unna er ibland. Vi lever bara en gång :)


Jobbet kallar

Lämnat Tyra på dagis och har just kommit till jobbet. Tyra blev ledsen när jag skulle åka :( svider till i mitt hjärta, även om jag vet att det går över. Hon blir hämtad 12 idag av krikke iaf då dagis har kurs dag eller va det va. Hon vänjer sig nog snart med att hon ska ara på dagis 3-4 dagar i veckan. Nåja, jobb nu och hem vid 17 och pussa på snuttan.

Ha en bra dag alla!


Tyra bestämmer

Här hemma brukar jag alltid sova tills Tyra väcker mig vilket är allt från 7.40 till 8.50 ungefär, så har det sett ut senaste tiden iaf och oftast är det runt 8 snåret. De dagar jag går upp före Tyra så är det för att jag börjar jobba tidigt och ställer klockan tidigare än hon brukar vakna. Så ja, här hemma är det Tyra som bestämmer när vi ska gå upp, skulle man kunna säga :p

Idag är jag som sagt ledig och Tyra bestämde sig för sovmorgon till 9.45, hur skönt som helst :)

Vi ska börja dagen med mys här hemma och sedan lite plock tror jag. Invänta posten innan vi åker mot stan och min mormor. Mamma ska passa Tyra några få timmar så jag kan åka iväg på möte med Elin. Om vad kan jag berätta lite senare. Efter vårt lilla möte har vi en lekdate med Johanna, Ingela och alla barnen :) får se om Ida och Sebben är med också Kanske. Ska bli kul att träffa dom allihopa! :)


Uppdatering som kan misstolkas ..

Kanske lite? Jäkligt bra låt iaf. Under alla åren har hon varit en favorit bland mina nirvana och manson skivor. Det va ju näst intill bara sånt man lyssnade på förr i tonåren ;) Lyssnar än men smaken är något mer blandad igen, men mest rock, tror jag! ;)

Nej Godnatt igen.
Nu SKA jag sova!!


Hoppas hoppas

Godkväll. Snart läggdags men lite skrivning här och kik på nätet innan. Funderar på att se lite Sex And The City också. Vill se Deadfall, en ny film med älskade Hunnam men kan inte bränna ut den och vill inte ligga med datorn i sängen, mer bekvämt med mini-dvdn. 
 
Imorgon är det måndag och dagen är fullbokad. Ledig och fullbokad. Men det är roliga och bra saker som sker imorgon, mer om det då. Hoppas iaf på att få paket hem med både kläder och sminket som är beställt. Har börjat kika lite på olika resor jag är sugen på att göra framöver. Kollat på USA som är en stor WANT resa. Efter Paris ska jag börja spara till USA resa om det inte blir ett litet stopp i Spanien till sommaren, vi får se hur bra vädret är här hemma. Om resorna till Spanien är billiga vill jag åka dit en vecka, annars struntar jag i det och lägger det i USA kontot som jag ska skapa längre fram. Känns bra, men finns också en annan sak jag vill göra så småningom, men det är framtida planer så mer om det i framtiden bannemej. Men intressant kommer det bli, kanske t.o.m för några av er läsare här. We'll see :) 
 
Just nu ser jag iaf väldigt mycket fram emot Paris. Ska bli himla kul att trippa runt på gatorna där, gå in i små härliga butiker, shoppa i köpcentrum (ja va det nu finns ;P), kolla tornet, Disney, bågen.. ja allt sånt. En vecka i Paris, mysigt och kul!! 
 
Men nu ska jag nog kila ner i sängen och kolla på ett avsnitt eller två med SATC. Good stuff.
 


13.00 - 18.15

Mina jobbtider idag. Ska göra mig iordning och dra mig iväg om ca 50 min. Haft morgonmys med Tyra och sedan blev det lite rostat bröd med henne och Krikke till frukost.

Dagen kommer mest bestå av jobb men ikväll blir det även lite sallad och bingolotto, wiho! Tror det får bli Sallad iaf, annars gör jag det imorgon :)

Hörs senare peeps.


Sängen kallar

Tröttare än tröttast är jag. Dags att hoppa i säng. Jobb imorgon 13.00-18.15 sen en dag ledig igen. Blir kul att jobba och ännumer kul att komma hem till en glad liten goding. Vi hade en jättebra kväll med badande, Pippi, Emil, bus och massa skratt i sovrummet där det gjordes kullerbyttor och hoppa i sängen, som är väldigt kul.

Tyra har börjat hoppa och ibland lyfter hon från golvet, jätteduktig :) Hon tycker även att det är väldigt roligt :p Tjoooolahopp!


Från då till nu

Har tänkt lite på hur man uppfattar saker som liten, som när man exempel såg på Pippi. När hon va i godisaffären och köpte massvis med godis, när hon i första avsnittet tar upp massa balkonger ur byrån och ger en kniv till Tommy och en ring till Annika. Allt som man fastnade för kändes då så vackert och godiset såg så gott ut!

Idag, ja samma fast det har lite tappat sin glans. Hjärnan har med andra ord satt glans på minnen, balkongerna ca inte alls lika fina osv. Jag tycker verkligen att Pippi, Madicken, Emil osv är precis lika bra idag som jag tyckte förr och jag tycker det är jättekul att Tyra tycker om det. Men idag så förstår man va mycket svordomar och annat man "missat" som mindre, haha. Faktiskt väldigt kul att se alla dessa gamla godingar för man ser ju alltid något nytt när man tittar på det efter många års avbrott.

Tittade ni på Astrid Lindgrens godingar när ni va små?


Rock by ages


Sorrybutgoodnight

Ja så långt kom jag på det inlägget igår, rubriken... :p nu blir det duschen snart och sedan mot stan för att köpa present. Är jäkligt sliten och huvudvärken börjar tyvärr smyga sig på, spänningshivudvärken i nacken. Blä, får ta två värktabletter och fixa lite käk.

2 bilder från igår bjuds det på. En på mig och en på krikkes kompisars band samt att Jay Smith gästade dom på scenen med en låt. Jag som aldrig gillat Jay Smith fick tänka om för igår, då va han riktigt bra. Kul att se faktiskt!

Har Tyra i knät men ska väcka krikke så han får ta över här så jag kan duscha. Hörs senare idag!


Lugnet före stormen

Ja, så mycket storm blir det väl inte men mamma är snäll och kommer hit sen när hon slutat och passar Tyra några få timmar medan jag, krikke och några till ska in till nöjes och kika lite på tatueringsmässan. Efter det blir det att köpa med mat hem och se film tror jag innan sängen. Ledig imorgon vilket ska bli gött och då väntas det barnkalas. En vän till krikkes dotter fyller 1 år. Ingen present har vi köpt ännu så får bli en tur imorgon på dagen och "panik köpa" en :p Så härligt när vi är ute i god tid ;)

Ska strax göra mig i ordning här, komma i lite andra kläder osv. BYL


Ps. Videon som Ellen gjorde om sminket, som jag sen beställde, kommer att komma upp här inom några dagar. Ds.


Uppdatering av min garderob

Herregud, jag har så mycket kläder jag måste sälja av, har bestämt mig för ett paketpris och vill bli av med allt på en gång och snabbt. Någon som är intresserad av 2 ikea säckar fulla med kläder? Hör av er till [email protected] så kan bilder skickas och pris disskuteras. 
 
Har iaf uppdaterat min garderob med lite nytt, lite som ska användas längre fram, en kjol till nyår t.x.e men även andra fina plagg att ha i vardagen eller vid festliga tillfällen! Fick ganska mycket kläder för liten summa pengar faktikst, och sånt tycker ju jag är himla kul då jag gillar att köpa kläder ganska ofta, det är jag, punkt. 
 
Ni kommer få se allt lite eftersom, eller om jag tar lite kort när de anländer... vi får se :) Som sagt så är det iaf kul med lite uppdatering! Köpte en rosa klänning på jobbet idag som är med på rean, med min rabatt också gav jag 38kr, sjukt bra :P Klänningen va hur skön som helst på men ska kortas av då den va lite för lång för mig, eller jag för kort för den, välj själva ;) 

Nej, lite snabbkik på nätet sen sängen. Imorgon blir det jobb 9,45 - 16.00 och Tyra ska va på dagis från 9 till det att jag kommer efter jobbet. Måste skriva nytt dagisschema imorgon på lunchen och lämna imorgon på dagis. Har ju inga fasta dagar då mina tider varierar hit och dit. Har iaf tänkt att hon ska vara på dagis 4 dagar i veckan snart, just nu är hon där 3 dagar i veckan :) Men den dagen, den funderingen! Godnatt på er :)
 

Day of me


9.08

Vakna sedan en timme tillbaka men har bara slappat i sängen till lite Emil. Om en timme ska Tyra vara på dagis och vid 12.00 börjar jag jobba, kör 12-19 idag. Måste åka tidigare så jag hinner in och kan köpa en laddare. Min har ju tydligen lagt av, skit.

Jaja, ska göra oss iordning lite här. Ha en bra dag!


Smink

Ja, då har jag just klickat hem lite välbehövligt smink. Jag blev tipsad genom min vän Ellen att Nu skin´s smink ska vara toppen. Hon hade lagt ut en video där hon sminkade sig med smink från det märket och det såg bra ut. Lite dyrare än de smink jag brukar köpa men det ska tydligen vara väldigt drygt och då är det ju värt det. Vet inte hur många olika sminktyper jag testat fram och tillbaka. Ibland när jag hittar någon jag trivs med så dyker det alltid upp någon nackdel, verkligen inte på allt men endel, och då oftast viktiga "bas" produkter. 
 
Jag beställde faktikst det som Ellen tipsade om i sin video, ett pressat puder (som kan användas både torrt och vått) och en concealer. Videon som Ellen gjorde visade tydligt vilken skillnad det faktikst blev och det är ju inte varjedag man ser en äkta video som visar från osminkad till fint sminkad, på bara 2 produkter. Självklart kan säkert fler av er känna att det knappt behövs produkter, men så finns det vi som faktikst vill ha proukterna, som känner oss finare i ett smink man tycker fräschar upp en. 
 
Jag kommer såklart skriva om detta när jag fått hem det och har testat det några gånger. Måste jobba sig in lite i det. Ser fram emot att få paketet i brevlådan! :)

 

RSS 2.0