Står på nöjes och håller hjärtat sällskap....

img_0679 (MMS)

Står på nöjes och håller hjärtat sällskap. Fördriver tiden med att mumsa på lite godis.


Är en snäll flickvän!

img_0678 (MMS)

Är och hjälper elena med lite smink. Kan säga att de va inte lätt då man fick försöka hitta på olika sätt för att få fast färgen så den skulle bli stark. Men hoppas jälvklart att inte mina påhitt förstör bilderna ;) höhö!


Mat i magen!

Just nu känner jag mig fööör mätt, men det smälter väl snart! Måste säga att det är sjukt va gott det är med ett glas isvatten, blivit frälst i det!

På prat om frälst så fick Krikke hem ett handskrivet brev häromdagen. I brevet stod det att de skriver just till honom eftersom han ej öppnat dörren då de knackat på. Ja det va alltså från kyrkan. Stod massa skit om bibeln och jag vet inte allt tanten skrivit. Hon skickade med lite blad om just kyrkan och bibeln så Krikke skulle kunna läsa dem och se om de intresserar honom. Om det gör det skulle han komma till kyrkan när de läser bibeln, eller va det va! Haha, jaa lycka till att få dit han på det säger jag :P Orka att dom skriver ett handskrivet brev till han, haha!

Ska göra mig iordning strax och åka in mot stan och fixa lite ärenden jag måste fixa idag! Måste även ringa BM (=barnmorska) också och kolla en grej. Jag kommer ju inte ihåg om jag skulle ringa när vi hade fått en tid för UL (=ultraljud) eller om jag skulle ringa efter att vi varit på UL! Haha, minnet är bra men kort! Får ringa Jossan och kolla hur hon gjorde. Så kul att vi går hos samma BM :)

Men nu ska jag leta upp lite kläder.. som iofs ligger vikt i högar på mitt vardagsrumsgolv just nu. Ska slänga in det i garderoben strax!



Saknar scenen!
Måste upp snart igen!!


Baaah!

Måste till köket och laga mat. Mår illa.. inte bra! Ska hjälpa Elena idag med smink inför en fotografering så nu måste jag försöka ta tag i dagen och börja.. och inte spy helst! Då blir det jobbigt att hjälpa Elena tyvärr.. Ah ska käka så får vi se hur vi mår sen!

WYL.

Go'natt får en ta o säge!

Nyss myst med babe i soffan till en film som va lite halvt tråkig måste jag få lov att säga. Men nu ska vi iaf lägga oss i sängen och kika på en annan film och sedan sova. Jag gissar på att jag är med i början av filmen, sen sover jag!

Godnatt allihopa!


The belly!

Nu får ni se bilder från tre olika veckor. Sista veckan (v. 13 som jag är i fram till onsdag) är inte med för kortet blev inte bra, det va alldeles för nära taget, så krikke får ta ett nytt på mig senare eller imorgon.

Så här är iaf magen i skillnad. Det syns ju verkligen om man kollar från vecka 9 och vecka 12. Magen har ju fått en puch utåt iaf! :) hehe. Om några veckor kommer jag nog se lönnfet ut om magen, hehe. Brukar ju bli så innan kulan formar sig ♥


 Ser ni det lilla som hänt? :)


Julklappar!

Idag har jag handlat några fler julklappar, shoppat lite till min familj och mig själv. Jag funderade länge på vad jag skulle köpa till mamma från mig och Krikke men vi kom på att den bästa julklappen blir den vi bestämde oss för igår kväll, hoppas hon kommer tycka om det! :) Hon får ju mer än bara det men det va väl den "roligaste" julklappen! Älsklings julklapp som jag längtat så mycket efter att få hämta är hos mamma nu, så jag ska dit imorgon och packa in det stora paketet! Kul kul.

Blev lite shoppande till mig i form av en stickad grå tröja från H&M som jag hittade igår och blev sugen på så jag köpte den idag. Jättego och varm tröja, så jag är nöjd! Köpte även en tunn trekvartsärmad tröja som är längre. Svart i mjukt tyg som blir bra att låta magen växa i. Tog en S så jag kan ha den ett tag (förhoppninsgvis hela tiden :P hehe).

Till plutt kunde jag inte låta bli. Ett paket med bodys från H&M, 7st för 199kr bara. Hur billigt som helst och de va jättesöta med text på! Bra tips till er som har dåligt med body's till era små. Jag vet att det kanske är tidigt att shoppa till bebis nu kan tänkas, men jag kunde som sagt inte låta bli!

Till mamsen och papsen (jag och K) köpte jag Avatar. Någon special utgåva eller va det va. Det va 3 bluray filmer och 3 dvd filmer i den iaf. Ganska mäktig film att se på, även fast jag inte tyckte att den va extremt bra som man hörde vissa andra tyckte. Jag köpte även med Snövit hem. Vet inte om jag har sagt det men jag vill ju samla på de gamla klassikerna från Disney, så köper på mig någon film lite då och då!


Här är tröjan jag köpte iaf. Jättefin på! Behövde mer varma tröjor nu också när de är så kallt ute. Jag är så himla frusen av mig.
(Mormor sa för övrigt att det är en ylletröja.)


Den svarta tröjan är bara en enkel svart så den visar jag inte nu. Ni lär få se den i senare här i bloggen ändå.


Jag behöver nu ER hjälp!

Vad ska man köpa till en pappa?
Det är ju jättesvårt att komma på ju! Så snälla, tipsa mig!


Nu ska jag klippa lite med bilder som ska in här strax.
Hörs snart igen!


Food!

Ska bara få i mig lite mat och kika klart på medium så ska ni få se lite bilder på den pyttelilla magen (förvänta er inte en stor förändring men lite går att se iaf) och så ska jag även berätta lite om min dag! Shoppat både till mig, bebis, krikke och några julklappar :)

TTYS.

Sitter hos underbara mormor och ska få mat...

img_0675 (MMS)

Sitter hos underbara mormor och ska få mat i magen! Tackar vi mycket för! <3


Så kör vi!

Frukosten är placerad i magen, granriset och lyset är på plats på balkongen (tack vare mamma, hehe), tvätten är uppdelad i högar, bara att bära in i garderoben och jag ska göra mig iordning! När jag väl är klar så drar jag och mamma in till stan och ska handla lite julklappar och jag ska även unna mig en gosig stickad tröja.. och kanske något mer! Ni vet ju hur det där är ;) Det viktiga idag är iaf Krikke's julklapp. Denna julklapp är speciell, som jag längtat att få hämta ut detta :D

Men nu ska jag göra mig klar!
TTYL.



Bjuder på en bild på mig och min tös Elena!


Pyjamasbyxor

Ska lägga mig i sängen nu och kolla på någon film tänkte ja! Ska krypa i pyjamasbyxorna och lägga mig under täcket tills det blir varmt! Tycker det är så kyligt här hemma på vissa ställen och nu har jag börjat frysa i sovrummet med. Måste köpa tätning till fönstrena!

Imorgon väntar en dag med en snäll och underbar mamma som kommer hit och ska hjälpa mig med att göra iordning på balkongen så den blir lite tjusig med ljus och granris, kan behövas! Sedan ska jag fota magen i vanlig ordning på måndagar. Jag har valt att fota magen varhe måndag då det är två dagar kvar tills jag går in i ny vecka, alltså har det ju då nästan gått hela den veckan som man är i, alltså mer den "rätta" storleken på magen och den veckan :) Jag funderar på att kanske KANSKE lägga upp de bilder som tagits här i bloggen, vet att endel är sugna på att se om det hänt något eller inte. Kan säga såhär. Magen har fått som en push utåt iaf.. Ja, får ni se imorgon så förstår ni vad jag menar! Blir förövrigt även mer julklappsshopping imorgon. Wihoo :)

Men nu till sängen och filmen så jag kan slå igen mina blå någon gång.



Sov gott då!

/(blivande) mamma linda.


Ljus!

Har smått pyntat lite i varje rum nu.
Ja det vill säga, kök, hall, sovrum och vardagsrum :P
Men än så länge är det ju inte mycket, de blir veckan innan jul de :) hehe.

Lite mysigt blev det i hallen med denna moderna gran med ljusslinga runt.
Granen är gjord av mörkblå strån i trä, vet inte riktigt hur jag ska förklara det,
sen är det glitter och glam på de! Rätt fin faktiskt!

Vad tycks?



Enkelt mest, men i verkligheten ger det ändå en liten känsla av julen!

(
Resten av pyntet har jag inga kort på just nu)


Adventsmys!

Jag har faktiskt inte ätit gröt ännu, blev visst ostfrallor med Philadelphia och paprikaskivor. MUMS säger jag bara! Jag letade som en galning idag efter lussebullar och polkagrisar, de va ju slut över allt! Jag skulle ha minst en lussebulle och massa polkagrisar, jag skulle inte åka hem utan.. Som tur va fanns det EN ynka lussebulle kvar och även polkagrisar som jag kunde köpa på sista affären jag va in på. Tackar vi för!

Idag blev det shopping till adventsljusstakeln, lite julklappar, mat, gröt och lite sådant.. Det va kul att springa runt lite. Jag köpte även ett gulligt linne till mig själv som jag KANSKE kan ha på julafton. Ska se om jag hittar bild på det! Det jag tänker på är att det är volanger på det så blir jag större kanske jag bara kommer se klumpig ut i det! Men det va så sött så jag kunde ju inte låta bli :P hehe.



Snyggt med lackleggings, lite ringar, nitar och snygga skor! Jag gillar det verkligen :)
Paljetterna högst upp bidrar till det lite mer "uppklädda", mer roligt tycker jag! Hoppas jag kan ha det på jul iaf!

Idag tänkte jag denna adventsljusstake med min älskling och myste i soffan till Beck,



Vi fyllde den med polkagrisarna som jag nu tjatat endel om och lite kanelstänger :)
Luktar gott det! Nomnom!

Nu ska jag snart smaka på min lussebulle!
Har ni ätit lussebullar idag?



Ps. TACK alla söta för de fina kommentarerna ni skrivit den senaste tiden.
Älskar när ni kommenterar :) Ds.


Springer runt på bergvik och letar julklap...

img_0661 (MMS)

Springer runt på bergvik och letar julklappar. Inte det lättaste kan jag lova.


Syns inte på bild men jäklar va det snöar ...

img_0673 (MMS)

Syns inte på bild men jäklar va det snöar här! Och detta vädret ska jag köra bil i :p ska bli intressant att se hur snabbt ja kommer kunna köra. Ja gissar på 50/60 km/h på motorvägen. Plogen är iaf utanför här på vägarna nu, men det snöar väl igen snabbt! Men nu ska jag skynda mig. Puss så länge!


1:a advent

Idag är det den dagen jag längtat länge efter. Nu när man ska tända ljus och mysa, nu som tiden går lite snabbare när man räknar dagarna till julafton! ...Okej, jag räknar inte dagarna till julafton.. inte förens kalendern börjar iaf, hehe! Tråkiga är ju att jag ska jobba sena kvällar in på nätterna och måste sedan gå upp kl 7 på morgonen för att kunna se julkalendern. Den som är kl 18.00 på dagarna kan jag ju inte se eftersom jag hunnit börja jobba då. Iaf onsdag-lördag! Nåja, det löser sig väl. Jag hoppas julkalendern kan va värd att kolla på i år! Vi behöver något bra nu!

Nu strax ska jag äta en mysig advents lunch med min älskling. Haha, ja nog alltid blir det en romantisk middag med kebabtallrik och pizza ;P hehe. Vi orkade inte laga mat idag.. Efter maten iaf ska jag göra mig iordning och åka in mot stan för att kika efter julklappar och umgås med Amelie, de va längesen! Jag och babe har bestämt oss för att fylla adventsljusstaken med polkagrisar och några kanelstänger, så det ska jag köpa med! Ska även försöka hitta lite julklappar :)

Ikväll till det riktiga myset ska jag fixa hem så vi har lussebullar, julmust och gröt :) Det va extremt längesen jag åt gröt så de ska bli gött, hoppas jag! Iaf med kanel, socker och mjölk :)

Men nu ska jag bara vänta på min love och mat ;)
TTYL.

Svimmade på jobbet!

Då ligger man hemma i sängen. Kollar på underbara Titanic (igen), tyckte den filmen passade bra nu när jag ligger här och funderar på vad fan som hände på jobbet. Hmm.. men jag kommer till det senare.

Idag på dopet så måste jag få lov att säga att Elliot hade bra mycket att säga i kyrkan, haha sötnos! Han kunde tagit över ist för prästen, enligt min åsikt. Alltså jag har aldrig varit med om en präst som snackat så jäkla mycket :O Men ungarna va otroligt vackra och de är så underbara så, så att sitta och kika på dem fick tiden att gå snabbare och prästens prat om gud att flimmra bort lite. Jag och Krikke kom iaf fram till att vi vill då inte att de ska va så mycket babbel om gud.. ja vi ska göra det i en kyrka men vafan.. Vi tror ju lika mycket på jultomten som på gud ungefär! Nåja, den dagen den sorgen (som man säger). Efter kyrkan blev det smörgås tårta och god tårta till efterrätt, mums mums! Vill även tacka Elliot som gav mig en helt ny frisyr, ruffslugg kallar vi den!

Efter dopet åkte vi till svärföräldrarna och snackade, pratade lite med Tuva när hon väl vaknade och käkade sedan mat innan vi åkte mot jobbet. Och ja som ni förstår genom rubriken så svimmade jag. Jag satt i entrén och kände lite illamående, så tänkte jag "nej fy fan, jag som inte spytt på länge", så jag bad krikke hoppa in i kassan så länge. När jag skulle upp för trapporna så kände jag att det börjarde flimmra i ögonen, så jag kutade upp så fort jag kunde till personaltoan, men det va upptaget så jag fortsatte till en annan toa länge bort. Kom in, låste dörren och.. BLACK! Där svimmade jag emot väggen.. Vaknade till av att jag lutade mig mot väggen på ett knepigt sätt, halvstående typ. Va väl inte borta allt för länge, med tanke på att jag halvtod när jag fick upp ögonen igen. Svetten sprutade och jag fick ta kallt blött papper i pannan hur mkt som helst.. Usch säger ja bara! De va inte trevligt! Min kära sambo och bästa kärlek och mina kära kollegor tyckte att det va läge för mig att åka hem och vila, så det gjorde jag. Tack underbara mamma för att du körde hem mig! Guld värd är du! ♥

Nej va jag babblar, tillbaka till filmen. Vi hörs senare!


Hur söt va inte älskade Emelie på dopet då :)

img_0672 (MMS)

Hur söt va inte älskade Emelie på dopet då :)


Dfhslfbrueörskd...

Vilken jävla piss dag. Har bara varit irriterad, ledsen, inte känt mig tillräcklig.. Det har känts som det jag sagt inte haft någon betydelse. Kan erkänna att jag stängde in mig på toan en stund efter jag kom hem och snackat lite med älskling.. Väl inne på toan lät ja bara tårarna rinna..
Tack gode.. att denna dagen är över.
Imorgon är de dop för mina kusinbarn. Blir skönt Att träffa lite släkt imorgon. Kramas med sötnosarna Emelie, hennes lillebror Hampus och Elliot! Älsklingarna de :)

Nu blir det iaf godnatt för min del.

I'm off to work!

Ska dra på mig jobbkläderna, dra igenom plattången i håret lite snabbt och sedan åka mot jobbet!
Är på halvtaskigt humör nu också..

TTYL.

Tack klockan!

Har nyss käkat IGEN. Just för att jag för det första inte blev mätt alls förut, och för det andra ska jag ju jobba vid 18.00 så behöver ha lite mat i magen. Dock trodde jag att klockan va en timma framåt än den egenltigen va. Så matsmässigt va de väl inte de bästa men att jag inte är klar för fem öre och känner mig fortfarande lite slö så blev jag lite lycklig nu när jag insåg att jag inte behöver börja göra mig iordning förens om en timma om jag inte vill de.

Jag kom på att det till ljusstaken och de andra kan jag ju lika gärna köpa på söndag eftersom jag ändå inte ska tända ljuset förens på söndag kväll och kommer ändå va borta hela söndag dag! Ska försöka köpa lite julklappar så jag kan mysa här hemma på kvällen med julklappsinpackning, tända ljus och äta en lussebulle (får köpa mig en för vi ska inte baka det här hemma riktigt än).

Men iaf, tillbaka till det lyckliga.. jag ska slappa en timme till ;)


Soffläge!

Har käkat, betalat räkningar (som jag skrev nedan) och nu slappar jag bara framför tvn. Är lite halvt trött och seg och borde väl egentligen dra mig in mot stan och fixa lite mer pynt till lägenheten som fattas. Ska tvinga iväg krikke att hämta sin julstjärna som han vill ha i sovrummet så jag kan sätta upp den imorgon om jag hinner. I stan behöver jag köpa ljus, något att lägga i adventsljusstaken, något till hallen osv.

På söndag när det är skyltsöndag i stan och då hoppas jag på att hitta en fin krans jag kan hänga på dörren. Ska även köpa med lite julblommor och ställa här hemma! Lär väl få köpa nya innan jul kanske men de gör inget alls de :) Vill ha julfint nu! :)

Men men men.. Vi får väl se om jag orkar mig in en stund sen innan jobbet, för ja.. Idag är det jobb igen 18.00! :)

Vad ska ni göra för roligt?
Skriv och berätta. Kommentarer gillar jag mycket! :)




Cause everything is where it should be..


Räkningar..

Ojojoj va kul det är att betala räkningar!
Nästan så det ska bli min hobby.
Visst är det roligt?



dhbwisluhdfwilejhflcidk.......


Biltur..

, tre hårtbröd med skinka och ett glas mjölk senare ligger jag äntligen i sängen efter ett arbetspass. Det va ganska gött att jobba idag faktiskt. Men nu ska jag försöka sova. Godnatt!

Svar på fråga!

Svar till Anna:

Nej Josefin har ingen blogg tyvärr. Det är inte riktigt hennes grej ;P hehe. Men kolla gärna in en annan väns blogg som också väntar barn. Madeleine's blogg hittar ni HÄR!  Jättemysig blogg att läsa! Hon tipsar om mycket bra och skirver om sin vardag som gravid. Superbra blogg, så kolla den :)

Ha det så bra!

Längtar!

Nyss snackat med Jossan i telen. Blev mycket snack om magar som växer och kläder som blir för små. Ja det är då inte lätt att leta nytt när man inte vet vilken storlek man ska leta efter ;) hehe. Jag har absolut inga problem med kläder ännu! Mina passar bara fint än så länge! Men ja, vänta du bara Linda tänker väl ni, och ja.. jag väntar faktiskt!

Ramlade ner ett kuvert i brevlådan förut med mitt namn på. Jag kikade lite på det och trodde att det va från tandläkaren, så jag suckade högt och började gå mot soffan medans jag rev upp kuvertet. Men.. det va ju inte från tandläkaren!! Vi har nu äntligen fått en tid för UL (=ultraljud) :D Åh va glad jag blev när jag såg att det va om UL. Sms:ade fort till älsklingen som va på jobbet "Den 5:e Januari kl 8.00 ska vi se på bebis :D" Fick tillbaka "Vad kul :D" Jaa.. det ska bli så himla kul! Då äntligen får vi se vad det blir för något (förhoppningsvis), om det blir en prins eller en prinsessa som ligger i mammas mage :)

Nu har vi verkligen något att se fram emot nu efter jul :) För just nu ser vi fram emot Jul som bara den ;) Jag är så himla sugen på julklappar :D haha!

Ska göra mig iordning nu och sedan dra in mot stan. Ska se om jag kan hitta och köpa lite ljusslingor så jag kan göra fint på balkongen. Måste även hämta min jobbjacka som är hos mamma!

TTYL.


So far away..




Never feared for anything
Never shamed but never free
A life that healed a broken heart with all that it could
Lived a life so endlessly
Saw beyond what others see
I tried to heal your broken heart with all that I could

Will you stay
Will you stay away forever

How do I live without the ones I love?
Time still turns the pages of the book it's burned
Place and time always on my mind
I have so much to say but you're so far away

Plans of what our futures hold
Foolish lies of growing old It seems we're so invincible
The truth is so cold
A final song, a last request
A perfect chapter laid to rest
Now and then I try to find a place in my mind

Where you can stay
You can stay away forever

How do I live without the ones I love
Time still turns the pages of the book it's burned
Place and time always on my mind
I have so much to say but you're so far away

Sleep tight, I'm not afraid
The ones that we love are here with me
Lay away a place for me
Cause as soon as I'm done I'll be on my way
To live eternally

How do I live without the ones I love
Time still turns the pages of the book it's burned
Place and time always on my mind
And the light she left remains but it's so hard to stay
When I have so much to say and you're so far away

I love you You were ready
The pain is strong enough despite
But I'll see you
When He lets me
Your pain is gone, your hands untied
So far away
And I need you to know
So far away
And I need you to need you to know..


Det satt fint!

Nyss käkat lite mat, det va inte helt fel kan jag lova! Ska försöka få iordning lite här hemma sen och även hoppa in i duschen. Fryser endel så kanske blir att lägga sig i ett bad och slappna av ist!

Idag blir det väl inte så mycket mer knop än att greja lite här hemma och fixa förlängningssladd till stjärnorna. Kl 18.00 ikväll tar jag nya tag igen fast då på jobb, Nöjes kör sin första julshow idag. Ska bli kul att lyssna! Fick se lite lite av repetionerna medans vi julpyntade då Star Boys stod på scenen och repade lite. Tror showen kommer bli bra i år, även om det blir svårt att slå deras egna show från förra året!

Men nu ska jag försöka sätta dagen i rullning.
TTYL.


Godnatt!



Sweet dreams..


Hepp.

Kunde inte sova, så gick upp ist! Kollar på 2 ½ men,
men snart är det Jim's värld, haha så jävla bra!

Imorgon börjar Julborden på Nöjes. Så det betyder att det är jobb för mig Tors-Lörd denna veckan och från och med nästa vecka är det Onsd-Lörd som gäller. Ska bli skönt med lite mer jobb :) Ska även bli kul att kika in på någon spelning där inne och kika på Star Boys, kul att se vad de hittar på i år! Förra året va verkligen jätteroligt!

Men men så är de. Nu ska jag kika klart på Jim's värld och sen blir det nog sängen för min del. Snosa ner mig brevid älskling så somnar jag nog. Brukar göra det när jag känner hans kroppsvärme. Bästa som finns de när jag kryper ner under ett kallt täcke (på min sida), så kryper man nära hjärtat och snor lite av hans varma del av täcket, höhö ;)


And I'm off to bed!

Har sett klart filmen nu, den tog slut för en stund sedan. Jag blir helt kär när jag ser den. Alltså att se Rose och Jack tillsammans och se hur mycket Jack uppskattar Rose och tvärtom.. ♥ 
Det är otroligt vackert hur de faller för varandra!


Vilken jävla man!!!!!!


Nu ska jag iaf hoppa i sängen och kika på något Krikke ville se, sen blir det sova!

Sweet dreams..


Ps.

Jag föredrar min man mest, dessutom är han ju verklig! ;)
DS.


Titanic!

Jack.. I never let go ♥

















Jag älskar denna filmen.
Det tragiska i det vackra, kärleken som känns så äkta
mellan två personer från två olika världar..

Man förstår så exakt hur pengar inte har något med kärlek att göra!

Jag kan lova att jag sitter och njuter av varje sekund jag kollar på den här filmen!
Den är en stark favorit bland de allra bästa!


Färdig!

Det gick snabbt att sätta upp två stjärnor och två "skruvar". Jag har pratat om dessa "skruvar" tidigare. Skrev att min mormor hade sådana när vi va små, så för mig är det väldigt jul, mycket minnen :) Ska visa er dem när jag fått iordning på allt här hemma! Vilket lär bli om några veckor då jag inte köpt allt ännu. Sedan har ju Krikke lite hemma hos sin mamma som vi ska hämta så fort som möjligt så jag får upp lite mer saker som ska upp.

Mysigt iaf att stjärnor och ljusstakar kommer synas i många fönster nu, och nu även här hemma :)



Längtar verkligen tills julgranen ska upp. Ska ju ut och va så seriös att jag ska hugga en själv i år! Det ska bli kul. Hoppas verkligen jag hittar THE IT som jag vill ha. Vill ju ha en riktigt tät och fin gran!

Så mycket pynt som på bilden lär det väl inte bli direkt, men en krans som syns till på bilden ska jag leta efter och sätta på ytterdörren, fast på insidan! Ska även inhandla lite julblommor och sådana där hyacinter som luktar så fantastiskt gott när de blommar. Mmmmmmysigt ;)


Julpynt

Nu är jag hemma igen, trött som få! Tänkte jag skulle göra lite fruktsallad och vispa lite grädde och mysa till en film. Men innan det har jag tänkt att sätta upp lite julstjärnor och sådant :) Blir bara stjärnorna och det nu, det där lilla extra åker upp om några veckor det! Ska ha någon ljusstake också men mamma skulle köpa nya lampor till den så skulle jag få den av henne imorgon! Jag skulle ha haft röda ljusstakar men har valt att sno en eller två av mamma som är vita.

Nej nu ska jag börja så jag kan göra den goda fruktsalladen sen!
TTYL.

Vecka 13

Nu är vi i vecka 13, det börjar gå fort nu! Det är hur kul som helst att veckorna börjar gå lite snabbare (som det känns). Dels för att det snart är jul, dels för att magen börjar bli lite större (inte mkt alls men liten marginal kan man allt se från kort jag tagit från vecka 9, då magen va helt "normal". Sen är det bra att veckorna går snabbt för i brjan av januari får vi veta vad det är som ligger i magen och gosar sig :D Vi undrar så om du är mammas och pappas flicka eller pojke :)

Krikke har pratat med magen/bebisen några gånger, haha. Han är så himla go min älskling :)



Vi längtar efter att få se dig hjärtat


Sen frukost!

Jag har nyligen tryckt i mig två smörgåsar med ost och paprika på.
Namnam va gott det va! Ska göra mig iordning strax för att åka in mot stan,
pierca en tjej och sedan träffa Linda Franzén :)

Tror jag och Linda ska ta oss en liten bowlingrunda
och sedan tänkte jag faktiskt sno med henne på något annat tror ja. Om hon kan.

Men nu ska jag göra mig iordning!
Sitter ju i OnePiece:en fortfarande och myser, hehe.




Have a nice day!


I got OnePiece!

Idag kom den äntligen!
Stor, mjuk och super skön!
Absolut ett bra köp!

Jag och älskling beställde ju en varsin för typ 2 veckorsedan och vi båda har gått och väntat på att de ska komma. De kunde ju ta typ 12 arbetsdagar max (om jag inte minns fel), så vi har ju hoppats på att de inte ska ta så lång tid. Nu är de iaf här och vi älskar dom!


Hello there!

Gud va torrt de va här inne då. MMS bloggade förut.. trodde jag iaf! MMSet hade tydligen inte kommit iväg såg jag nu när jag klickade in mig här. Det va som tusan ni..

Jag har iaf varit i stan idag på en liten shopping tur med mamma. Jag har även fixat med papper, shoppat lite och fixat älsklings julklapp som ska hämtas på måndag. Då har de kommit nämligen, wiho! ;) På stan idag fick jag med mig tje stjärnor jag satt ljus i att ha på vardagsrumsbordet, jag behövde lite ändirng kände jag. Jag köpte även med mig två filmer hem som jag velat se länge med ej laddat hem. Filmerna blev Titanic och Aladdin, gräjt va? ;)


Bilden gör dock iknte stjärnorna rättvisa, de är jättefina i verkligheten!
89kr/st för de små och 129kr/st för de stora!



Mooooovies!


Gäspar stort.

Det är nog dags för sängen för min del. Är så trött så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen :P Varit en otroligt lugn dag idag förutom pyntet på jobbet, vilket iofs också va lugnt.

Men nu blir det iaf sängen, godnatt!


Svårt att välja..

Ligger i soffan och glor på serier.. Är så himla trött men bestämde mig nu för att jag måste käka något. Då har jag ett val att göra.. Ska jag ha knäckebröd med ost, eller ska jag ha gräddstuvad pyttipanna?



Båda sakerna är ju gott och går snabbt att ordna. Hmm..
Lutar ändå åt knäckebröd med ost. Ja det får det blir och ett glas mjölk till.

Tack för att ni deltog i min förvirring ;)


Pepparkakor och hallonsoda!

Sitter i soffan nu och funderar på att dra på en film och bara slappa en stund. Har varit in till Nöjes och jobbat med att pyssla fabriken med lite glitter, julgranar osv. Jag och babe fixade Bubblan, vilket va ganska enkelt. Efter det avslutade vi arbetande med en tallrik nachos, gott gott!

Men som sagt, tror jag ska sätta på en film nu, käka lite pepparkakor och dricka hallonsoda (NOMNOM).


HAHAHAHA!!!

Kollade nyss på Screaming Queens och fick mig ett gott skratt!
Haha, en tjej vid namn Allison åkte ut idag för att hon har en dålig ovana som inte går att bryta. Haha den där ovanan kan jag inte sluta flina och skratta åt. Hennes ögon blir som klot, hahahaha.. ååh härlig bild :P Måste tillägga att detta blev så otroligt roligt för hon gör detta för att va sexig då hon spelar en strippa, men ja hon lyckas inte så bra med sexigheten!



Klicka HÄR för att se en del av klippet!


Rysningar

Ligger fortfarande under filten i soffan och latar mig i min mysdress. Unnar mig lite marie kex och har nyss kollat på de klipp ja filmade igår på konserten. Rös i mig när jag kollade på de lilla klippet från So far away när Matthew Sanders (sångaren) säger "We love you Jimmy" i slutet. Låten va tillägnad deras förra trummis som tragiskt gick bort i december 2009, endast 28 år. Dödsorsaken troddes då va av naturliga skäl.. hemskt!

Börjar bli redigt trött nu men tror inte jag skulle lyckas somna även om jag försökte. Blir nog att lägga sig i sängen och kolla på film eller något.

Imorgon ska jag berätta om en film för er.. inte mindre än den nya Harry Potter filmen som jag såg här om dagen. Kan iaf säga att när jag klev utanför biosalongen va jag så exalterad att jag rös och va tvungen att sms Krikke på en gång och berättade hur bra jag tyckte filmen va och hur jag nu längtar sjukt mycket tills den sista delen kommer. BAAAH va bra den är!!!! :) Haha ja vad ska jag säga om den imorgon då tro? Vill ju inte avslöja något så, ja jag skriver inget om den imorgon. Kan bara rekomendera den extremt mycket till er!

Men nu blir det sängen och film!
Om de inte blir ett litet inlägg sen.. Najt!


("gammal" bild på outfiten)

Outfiten jag hade på konserten.
Rockigt sött med en svart sotig sminkning på det!


So far away

Med kärlek visar vi dessa bilder ;) Hade inte plutt legat i magen så hade vi stått betydligt längre fram men man är ju lite försiktig :P hehe. Älskling höll hårt i mig ett tag där inne, hehe ♥

Här är de iaf, the one and only: Avenged Sevenfold!

















A7X ♥

How do I live without the ones I love
Time still turns the pages of the book it's burned
Place and time always on my mind
I have so much to say but you're so far away

R.I.P - James "The Rev" Sullivan


Mjukis!

Denna underbara mjukisdressen fick följa med mig hem från Stockholm.
Underbar i färgen tycker jag :)

(bättre i verkligeheten än på foto)



Vad tycker du?


I'm home!

Sitter i soffan under en filt och fryser. Kallt här hemma i vardagsrummet ju. Det där jäkla elementet vill ju inte gå igång, men snälla Ström skulle kolla om han kunde lufta elementet eller om det är något med huset. Blev pizza för oss idag när vi kom hem för jag orkade verkligen inte laga mat. Trött trött.. Men nog om det.

Det är väldigt skönt att vara hemma igen. Dock önskar jag att dagen igår skulle vara en gång till, eller ja kvällen mer! Jag vet att jag skrivit om det lite men Avenged Sevenfold va helt fantastiska på scenen igår! Ni som inte va där missade verkligen något! Lite bilder från spelningen kommer in senare ikväll i bloggen.

Resan hem idag va.. hmm ja, man skulle kunna beskriva den med några få enkla ord: lång och dryg. Vi kom till tåget i bra tid och vi kom på det och fick jättebra platser, trådlöst internet, stort utrymme, våning två. Ja jag skulle inte klaga på något. Tåget åkte iväg för att göra några stopp på vägen hem, som alltid. I Hallsberg stannade vi ju också som man brukar, bara det att när vi väl stog där fick inte tåget åka igen. Ledningar hade blåst ner och resorna skulle inte få börja förens 01.00 inatt igen. Jaha.. va "kul", tänkte vi. Vi satt där bra länge innan vi fick infon om att de skulle komma bussar och hämta oss ist. När den infon väl va ute tog det ännu längre tid för dom att få veta NÄR bussarna skulle komma. Som tur va fick vår vagn och en till vagn ta de två första bussarna som kom och vi fick platser på direkt-bussen. OM de va skönt att slumra till då en stund på älsklings axel.



Mmm, love love love


Tufftufftuff..

img_0658 (MMS)

På tåget på väg hem. Vill ha igår igen, fan va bra dom va!! Ikväll blir de kanske bio med Linda om vi orkar! Blir roligare inlägg senare med bilder och annat skoj!


Avenged sevenfold kliver av. Guld va dom!!...

img_0653 (MMS)

Avenged sevenfold kliver av. Guld va dom!! Värt varenda krona! KÄRLEK!! <3


(Kan ni läsa vad jag skrivit på fb?)  jaa....

img_0652 (MMS)

(Kan ni läsa vad jag skrivit på fb?)  jaa.. Vad ska man säga? Haha


Mot Stockholm

img_0651 (MMS)

Sitter på tåget till Stockholm. Är måttligt trött vill jag lova! Blev ju inte många timmars sömn alls inatt. Är glad om de blev 2,5 ens. Kom hem sent inatt efter jobb så. Men men så är de.  Försöker sova på tåget men de är ju inte jättelätt när man har två ben man inte vet vart man ska göra av.


Don't you worry about a thing..

Haha jobbig reklam men varenda gång den kommer upp i tv rutan så mimar jag till den och Krikke ger mig alltid en konstig min och säger att jag är knäpp typ, haha. Han tyckjer jag ser konstig ut när jag gör det, vilket jag faktiskt skulle kunna hålla med om :P

Nu sitter jag iaf i soffan och kollar på Simpsons men ska dra mig in mot badrummet strax och ge mig själv ett ansikte tänkte ja. Efter det blir det väl att packa kläder till imorgon om jag hinner, annars får jag packa det inatt. Måste ju lägga fram kläder jag ska resa i, lägga fram kläder jag vill ha på konserten, något att sova i och något att resa hem i. Jag vill inte ha samma kläder, ja det är om de är byxor då! Men jajaja.. Babbel babbel babbel.

Nu måste jag göra mig iordning, jobb om 2 timmar.


Good!

Nyss badat med hjärtat, de va skönt!
Avslappnande och massa skum, gos gos!

Funderar på vad jag ska laga för mat snart. Till att börja med så mår jag lite lite illa så jag behöver ha i mig något och sedan så börjar jag jobba kl 18.00 så jag måste verkligen få i mig något. Får köpa med mig frukt till jobbet sen som jag kan käka på ifall de blir svårt att komma iväg och käka mat på jobbet. Men jag får styra upp med Emilia så får vi fixa det.

Nu ska jag klä på mig och göra mig klar. Ska försöka packa lite också för imorgon åker vi till Stockholm och ska se på Avenged Sevenfold, wiiihoooo :D Ska bli så himla kul! Dock kan man ju inte tränga sig längst fram då jag inte vill att magen ska klämmas där framme. Så vi får hålla oss lite i bakgrunden, men älskling tyckte detsamma och vill inte ha in mig i allt hoppande och sådant med plutt i magen!




Nej klockan tickar, hej så länge.


A girls love.

När jag va liten älskade jag bandet Hanson. Fick skivor, filmer, plancher.. Ja ni vet allt man kunde komma åt på den tiden. Jag var som förälskad i Taylor, mellan brorsan! Åh han va det bästa jag visste :P haha. När någon kompis gillade samma va jag snäll och berättade för min vän att nej så va det inte alls för Taylor va min, den fick helt enkelt välja någon av de andra bröderna :P haha. Skitlöjlig va man, men jag va ju en liten tjej med en stor kärlek till en kändis!



Här är han ju lkite äldre än just den tiden jag lyssnade på Hanson som mest. Men nog ser han fin ut här med. Tycker ni inte? Hur som helst, jag hade en låt som jag lyssnade på och drömde mig bort om att han skulle komma och vi skulla dra ut på äventyr. Hahah jaa vad ska man säga.. som sagt, jag va liten! Låten jag lyssnade va iaf I will come to you, som är än idag för mig en völdigt bra låt!




Gillade ni Hanson? ;)


Sjuk.. Eller?

img_0649 (MMS)

Ligger i soffan och är halvdöd. Sugen på mjölk men det är slut här hemma och älskling sitter och wow:ar med lite kompisar, så ja vill inte störa honom nu heller. Han va så himla go mot mig igår. Kände mig som en prinsessa verkligen!  Nu iaf så biter ja lite på Marie kex. Tar lite i taget, i rädsla för att de ska komma upp igen. Inte kul, inte kul! Jag måste va sjuk.. Eller?


Juleskum



Hela två st lyckades jag få i mig.
Ska skölja ner detta med ett glas vatten och kanske försöka äta lite äpple.
Ja, så spännande ser mitt "just nu" ut.


Knäckebröd och mjölk.

Hello! Nu är jag relativt pigg, tror ja. Har fått i mig knäckebröd och mjölk och än så länge stannar det nere i magen. Fick i mig det inatt också och fick behålla det så förhoppningsvis så KANSKE de är lite bättre nu. Jag hoppas jag är såpass bra så jag orkar gå på bio ikväll för det är ju det som varit tanken ett tag nu.

Harry Potter hade premiär igår och den hade jag velat se idag, självklart! Dock vill jag inte boka biljetter än IFALL jag skulle bli sämre igen. Igår när jag kände mig jättesjuk började det någon gång vid 15.30-16.00. Där emellan kände jag att jag inte va stark nog att gå någonstans och tänk så rätt det var.

Nåja, nu ska jag iaf kolla om det finns kvar biljetter till den tidiga bion, kan va skönt att inte komma hem allt för sent om de blir bio ikväll.

WYL.


Info:

Pga graviditetens "underbara" mående (möjligtvis att jag är sjuk), så blir bloggen lidande tills imorgon. Hoppas ni mår bättre än jag gör.
Stort tack till min underbara älskling som spenderat hela dagen hemma för att ta hand om mig. Älskar dig snos <3
Well, hejdå så länge.

Sovande Linda.

Blev inge stan för mig. Känner mig inge pigg alls. Istället för att åka till stan blev det att ligga kvar i soffan och vila/sova en stund. När jag vaknade va det dags att spy.. igen. Ska försöka orka mig ut i köket nu och göra våfflor med sylt och glass. Måste ha mat i magen, allt har ju kommit upp idag :(

Wish me luck.

Då åker jag!

Osminkad och förstörd åker jag in mot stan för att hjälpa tjejerna som ska komma till mammas lägenhet. Har spytt två gånger idag :O Innan idag va jag ju spyfri i 5 dagar. Usch va ledsen jag blir.. vill inte spy mer nu!! Men men, bara att bita ihop.

Hur som helst så är det därför jag inte orkar sminka mig och därför jag känner mig lite förstörd. Men de blir bara till mamma och sen hem igen. Är en trött och sliten dag idag, tyvärr.


Godmiddag!

Vad frostigt det är ute nu, kallt! Har inte varit uppe så jättelänge idag, va riktigt trött från igår så det va skönt att sova ut lite.

Idag ska jag in till stan och pierca en tjej, tror det va i naveln hon skulle ha. Efter det KANSKE jag och babe ska åka iväg och bowla lite. Men det är inget som är bestämt än så vi får väl se!

Men nu ska jag dra mig mot köket och fixa något att äta. Hungriiiiiiig!!!


Jul-Linda

Ska strax lägga mig i sängen och kolla på någon julfilm. Sugen på mer julkänsla nu känner jag så de får bli en med juligt inslag ;) Innan jag slänger mig i sängen och sätter på filmen ska jag höja jul känslan ännu mer, då genom att packa in lite julklappar!

Imorgon ska jag in till stan och tjäna lite pengar tänker jag! Har lite hål att fylla nu såhär någon månad innan jul och fler klappar ska köpas, naglar ska göras, kläder ska köpas (kanske, beror på magen) och pengar ska läggas undan till kommade hjärtat. Ja, de finns som sagt hål att fylla!



Jobbigt läge..



Jaa, detta va ju inge bra. Känner mig som en levande död.
Såg på film med babe efter att jag kommit hem från stan. Såg början.. och slutet. Vi såg All about Steve och vi har sett den förut så på det viset gjorde det inget att jag somnade. Men hade räckt med en 20 min eller något, inte över en timme! Men jaja, är man gravid och trött så är man :P , och de säger ju att man ska lyssna på sin kropp.. but still!

I stan blev det inget presentköp heller. De jag skulle köpa hade tagit slut, men de får in fler i lagret i början på December så de skulle ringa mig när de kommit in igen. Bra bra!


La stada nu!

Ja precis, jag ska alltså dra på mig kläderna och dra mig in mot stan.
Känner mig halvdöd av trötthet men det får gå ändå. Ska shoppa julklapp till min älskade. Åh va kul! :)

Har ni börjat köpa julklappar än nu då???



Swedbank.

Gud va jag är glad på er just nu..
Fixa problemet, jag behöver komma åt mina pengar!

Duktig jag va!

Haha, ja sticket va ju inte alls som när man blir nedsövd. Det är ju de jag kommit ihåg från stick i armen. De enda som gjorde lite ont va när de tog de sista två rören med blod, eller ont det värkte lite och kändes som armen va tömd på blod ungefär. Men jag va duktig ;) heheh, och det va en mycket trevlig och ung sköterska som stack mig.




Nu är jag äntligen hemma igen iaf. Va underbart att träffa Johanna en kort sväng och gosa massa med Elliot förut. Som vanligt skrattade vi och sjöng, pratade hans språk osv! Gullunge ♥ Krikke fick sig ett litet skratt när jag skulle stoppa tutten i mun på E, för helt plötsligt spottade han ut den så den flög snabbt ner i knät på honom. Såg lite roligt ut :)

Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på kommissarie späck!


På väg hem! Har varit hos bm och efter det...

img_0557 (MMS)

På väg hem! Har varit hos bm och efter det passade jag Elliot :) berättar mer sen!


Mmm.. Skumbad :)

img_0645 (MMS)

Mmm.. Skumbad :)


MEN DÅ!

Ja jag sitter här och svettas över tänkandet på att jag ska lämna blod imorgon. De tog 8 stora rör på Josefin sa hon.. Jag gillar verkligen inte att lämna blod. När jag gjort det tidigare vid andra tillfällen så har jag gjort det på sjukhuset och där är de snälla och sticker mig med en "bebis nål" (den minsta nålen de har till bebisar), men den kommer jag säkert inte få imorgon på gripen! AJAJAJA... Men det kommer gå bra, men läskigt ändå :P haha.

Jag ska iaf hoppa in i duschen nu och lägga en hårinpackning. Visserligen borde jag egenltigen lägga i en färg med tanke på min ursexiga utväxt, men jag fägar håret på onsdag istället! Efter en skön dusch blir det att hoppa i säng och kolla på film. Ska va hos BM 10.30 imorgon och efter det tar jag med mig älsk hem till Johanna, Adde och Elliot för att passa Elliot medans Johanna sticker och svettas lite :) Ska bli mysigt att träffa E imorgon. Går inte annat än att älska det hjärtat ♥




Glad som har er :)

(Bild lånad från Johanna)


Ung och bortskämd

Hahaha, orka att en tjej som är med där sökte till KICK, då Ellen blev vald och fick börja. Synd att Ellen inte är hemma så hon kunde se detta :P

Nu ska jag fylla i lite papper och kolla exakta tiden jag och babe ska va iväg imorgon. Imorgon är det nämligen dags för oss att åka till BM igen och jag ska även lämna blod.. fy fan va hemskt :( Gillar det inte, men lika bra att bara bita ihop och få det gjort.


Hej hå!

Nu sitter jag i soffan och smälter den underbart goda ost och skinsalladen jag just ätit. Den satt fint efter att ha varit ute och gått med svärmor i 45 min, här i vålberg! Det va skönt att va ute och röra på sig trots att jag fick lite skavsår på hälarna.

Vi gick och pratade om allt och ingenting, kikade på olika hus och i fönstren där de redan satt upp ljusstakar och julstjärnor. Det ser så himla mysigt ut men jag ska vänta till första december innan de åker upp hemma hos oss. Jag har tänkt lite på hur jag vill klä julgranen i år, vill ju ha lite mer som de har dem i USA. Mycket kulor, mycket småljus, och massa annat. Jag funderar till och med att sätta i rosetter som vissa granar i USA har! Det är så himla fint tycker ja, men är osäker på om jag ska lyckas få tag på så fina. Kan ju iofs köpa band och göra dem själva, men vi får se!

Jag har ju betsämt mig för att hugga en gran i år där moster har sin stuga. Mamma och moster skulle också göra det så jag ska få följa med och hugga en ja också. Vill ha en gran som är riktigt tät, men känns som det kommer bli svårt att få tag på en så tät gran. Bara att hoppas på att det blir ett sådant där "taaadaaa"-moment, och DÄR står den ;) hehe. Ja vi får väl se!

                          

Jag har ju köpt lite röda kulor men vet inte vad jag ska ha för färger i den ännu. Lutar mot guld, rött och vitt typ. Men jag är även sugen på lila, silver och vitt. Såg en gran en gång som va så, den va så grymt snygg! Jag får klura lite mer på det där tror ja innan jag köper mer pynt till garnen.


Vart är snön?

img_0644 (MMS)

Sitter i sängen och tittar ut på det tråkiga vädret vi har nu.. Vart tog all snö vägen? Jag blev skitmotiverad till att gå ut och gå när de va massa snö! Nu regnar de ju bara. Tråkigt :(


Sleep tight

Nu ska jag ta med mitt hjärta till sängen och kolla på Bam. Popcorn och dricka ska vi då unna oss, OHjaa!


B.bra

Har legat i soffan för det mesta sen jag kom hem. Satte på en film och myste ner mig under en filt baby va snäll och la över mig när han tyckte jag frös, sötnosen min! När filmen va slut drog jag på en till och fortsatte lata mig. Inga fel alls!

Nu sitter jag fortfarnde kvar i soffan, men istället för att glo på film kollar jag på ett ganska B program enligt mig: Screaming queens 2 på MTV. Trots detta B program så tycker jag det är ganska kul att titta på. De är massa tjejer som vill bli skräck-skådisar. Lite som top model fast ja, mer B.. och film!


Äntligen!

Babe och jag har beställt en varsin One Piece, äntligen får jag en! Jag har velat ha en hur länge som helst. Hittade en i stan men den va alldeles för stor. Så nu kommer jag vänta med spänning att få hem min egna One Piece. Vi valde en varsin sådan här: (Ja vet.. likadana, haha)



Åh vad jag ska mysa i this one piece.
Jag och magen :)


Nyttig och rolig dag!

img_0643 (MMS)

Sitter hos svärföräldrarna just nu men blir nog hemfärd snart. Tidigare idag va vi på möte på nöjes. Efter mötet bestämde vi oss för att käka och ta en bowlingrunda. Första rundan vann älskling, ja kom tvåa och gustav kom trea med sina starka 37 poäng :p hahah!! Andra rundan tog jag krikke, fick 10 poäng mer än honom och de va viktigt vill jag lova ;) nejdå! Men det va kul!


Farfalle gratäng.

Tänkte jag skulle laga lite mat nu strax, jag ska laga Farfalle gratäng! En gratäng med pasta, kassler, god sås och smält ost över. Underbart gott!

Det enda ni behöver för att göra detta är:

- Farfaller (fjärilsmakaroner)
- Kassler
- Matlagningsgrädde (går även bra med vanlig grädde)
- Ketchup
- Lök
- Salt
- Vitpeppar
- Oregano

Börja med att skära kasslern i tärningar, samt hacka upp löken. Stek på kasslern så den får lite färg och häll då i löken och stek på allt en kort stund. Koka samtidigt upp pastan så den NÄSTAN blir klar.

Under tiden kan ni hälla i grädden i en shake, i med kryddor och ketshup - Skaka! Tänk på att inte ha i för mkt salt alls då kasslern kan vara väldigt salt. I vissa lägen behövs ingen salt alls. Beroende på mängd av kryddor och ketshup är lite av en smaksak, men ha i så det blir en fin rosa färg och så oreganon fyller sin funktion i smaken. Jag brukar ha i relativt mycket!

När pastan och kasslern + löken är klar blandar ni ner det i en form och häller sedan över såsen. Rör om igen och sedan lägg på skivor av ost eller riv ost över så det täcker. För er som gillar annanas eller varm tomat går det även lägga på några skivor av det under osten (Det brukar min mamma göra). När ni gjort det så är det bara att köra in i ugnen (som jag brukar sätta på 175-200 grader).

När osten väl är smält är det bara att ta ur den ur ugnen och servera!
Namnamnam!!! :D


(inte samma maträtt på bilden)


CV

Just suttit och registrerat mitt CV på lite olika sidor. Försöker söka så mycket jobb kan jag hitta. Det mesta som finns just nu är sådant jag absolut inte är utbildad till eller telefonförsäljare. Jag va det i ca 4 månader när jag gick på gymnasium, kan säga att jag mådde skit av det jobbet. Att man är hatad som telefonförsäljare är en sak, men att man började hata sig själv för det är lite väl. Nej fy, jag trivdes inte alls med det jobbet! Telefonförsäljning är definitivt inte min grej! Jag ska stå i butik, hålla på med något jag tycker om!

Tyvärr får man ju inte alltid som man vill, men jag ska göra mitt bästa för att hitta ett så trivsamt arbete som möjligt! Men som sagt, finns inte mkt just nu att söka.

Tror jag måste få i mig något att äta nu, så ska bege mig till köket och se vad det finns att laga iordning.



16 and pregnant

Ibland blir jag så jävla förbannad när jag tittar på 16 and pregnant. Jäkla idioter till killar, och ja även ibland tjejer. MEn det är bra att bilar och kompisar är viktigare än sitt eget barn. Stryk skulle dom ha :P Även vissa föräldrar borde ju söka hjälp.

Till något annat..
Sitter och funderar lite på vad jag ska äta. Skulle ju köpt mat förut men med vissa irritationer så tappade jag matlusten och stannade hemma ist. Men men så är det.

Ska inte göra mkt alls idag förens ikväll för då är det jobb som gäller. Men.. Nej jag skriver mer sen. Har inget att skriva just nu.

Hahahah

Titta vad jag blev tipsad om på tuben, hahaha! Trodde aldrig att den skulle hamna där. Men de va ju gulligt gjort.


Detta är då en Demo jag spelade in med Per Lidén en gång. Bara en låt jag sjöng rakt igenom för att testa. Det va kul de tycker ja. Är ju ett tag sen nu, skulle tippa på snart 3 årsedan. Men jaja, de va ju kul att den hamnat där :P hahahaha! Undrar vem det är som lagt upp den. Vad jag vet så är de ju bara folk som känner mig som har den, men klart det sprids väl lätt vidare ändå. Men ja, nu hoppas jag ni fick något litet gott skratt i er denna kväll ;)

Talk To You Later.

Galenskap!

Vet inte vad som flyger i katterna ibland när de springer runt som galningar och skriker och har sig! Haha. Kittie ser ut att ha någon tävling ibland, vem hinner först, hon eller svansen! haha, mina sötnosar!





Nyligen gjort lite nytta hos mamma iaf.
Hennes bredband har ju krånglat röven av sig här hemma hos henne och inte funkat vad hon än gjort. Så jag har fixat massa inställningar, bytt simkort hit och dit.. Och ja tillslut, bra som jag är, höhö, så gick de :) Nej det va faktiskt inte svårt, men vi kan ju låtsas ;)

Börjar jobba om ca en timme så ska väl åka om ca 30 min. Funderar på att slänga mig på soffan den halvtimmen men risken finns att jag vill slumra till då vilket inte vore allt för smart, så jag får väl skippa den delen.

Hoppas ni får en trevlig kväll, och önska även mig lycka till så jag slipper kaos på jobbet med vissa kollegor. Kan misstänka att det finns risk till storm inne på jobbet idag, tyvärr. Men men, så är det! Ibland måste man sätta ner foten för att få någon ändring!

Håller ni inte med mig?


X-näs

img_0641 (MMS)

Påväg till mamma och ska gosa med mina kissekatter.


Pinsamt!



Ja.. vad ska man säga?
Det är skrattretande att ett grattis ska vara så svårt att få ur sig :P
 Till och med till sitt eget kött och blod!


Svar på fråga!

Anonym om Med plutt i magen.:

tror du på en pojke eller? eftersom du köpt en pojktröja menar jag ;) hehe..

/seema


Svar: På vilket sätt tycker du att det är en killtröja? :S Det är ju en tröja med ett band namn på. Jag gick ofta i bandtröjor förr med tröja under, inte gör det väl mig till en tjej med killkläder då?

Nej, där får du nog tänka om.

UPDATE: Tröjan på bilden nedan är grå, inte blå. Den vi köpte är beige. En tjej kan ha blått på sig och det är inte alls en kill tröja. I mina ögon är det en lkten söt rockig tröja. Stor skillnad!

Och Madde, jag håller med dig :P hehe

Med plutt i magen.

Många har mailat och frågat om när vårat BF datum är och vad vi har gissat oss fram med BM är 7/6-2011. Vi får veta lite bättre BF på vårt UL som antagligen blir i början på Januari. Åh vad vi längtar, då får vi veta om det är en liten prins eller prinsessa vi ska få också :)

Och veckorna som går kan ni se på höger sida av min blogg där den rutan kommer ändra varje vecka med siffor och ny text i pratbubblorna. Roligt att läsa bubblorna faktiskt!

Jag har inte orkat hålla mig gällande en sak.. Jag har faktiskt köpt en tröja. Det va mest en "grattis till oss"-present. Skit fin! Jag har visat den i suddig bild innan vi gick ut med att vi väntar barn. Här är tröjan iaf:




Visst är den tuff? :D


FUUUCK!!!

Hissen går inte riktigt ända upp..
Den mer faller, med en jävla fart!



Hahahaha.. jag dör!


Vad blir det för mat?

Idag bjuder jag mig själv på "hemlagade" Nuggets.
Va längesen jag åt det och fick ett litet sug efter
det när jag såg dem där i frysen! Nomnomnom..



Vad ska ni äta idag?
Skriv och ge mig tips vet ja! :)


Godmorgon!

..nej jag vet, men kan inte säga det nu. Och jag borde ju inte säga det heller som varit vaken ett bra tag nu heller. Hemskt att säga men, som vanligt sitter jag här och väntar på att min "vän" spyan ska komma så jag kan starta dagen sen, haha.

Ska försöka hinna fixa iordning mig lite innan jag måste s.... så är de bara att dra in mot stan sen. Ska förmodligen ut och gå med Linda F. Träffar henne allt för sällan så de blir bra! Prata av oss lite och så, ja ni vet sånt vi är bra på när vi är med varandra ;) hehe.

Idag äntligen förresten kom den sista av Krikke's födelsedagspresenter. Det va på tiden! Beställde den några veckor innan han fyllde år och det är snart en månad sen han fyllde. Men nu är han nöjd och glad iaf, så det är ju bra!

Men ska försöka starta dagen här lite smått nu och se vart det slutar!
Kikar in lite senare och skriver några rader :)


Tar mitt pick och pack

..och går och lägger mig nu. Är fruktansvärt trött nu så nu ska det bara bli skönt att lägga sig i sängen och bara slappna av! Ska ställa klockan och försöka komma upp i tid imorgon så jag kan packa in lite julklappar och greja lite. Efter det ska jag ju gå ut och gå, hade jag tänkt.

Nää, nu babblar jag dubbelt.
Godnatt!


Moooore!!

Jag hittar bara mer och mer kläder som jag vill ha! Girig girig girig.. MEN jag får inte klicka hem något just nu för mig själv. Ska ju till Sthlm nästa helg och se Avenged Sevenfold :) Ska bo på hotell (som jag skrivit om tidigare) med älskling, Johanna och ginger-Gustav.

Vi ska gå runt lite i Sthlm på dagen innan konserten och till Gamla stan och käka en speciell glass älskling vill ha, kika lite i affärer och så. Det ska bli riktigt mysigt! IAF så är det därför jag inte får klicka hem något just nu, men det är svårt!

Black n' green

Hur snygg är inte denna skjortan?!?



LÄCKRA leggings, ohja!



Mysig och fin (GRÖN) stickad tröja.
(Gillar grönt)



Lite grönt och svart jag vill ha. Vill bara KLICK.. men ist tipsar jag mammi. Är ju jul snart! ;)
Ska försöka samla ihop till en julklapp jag verkligen vill ge älskling.
Hoppas de går, tror han skulle bli väldigt glad, men kan säga att "det" är inte gratis.


Inget sovande här inte

Jag kan inte somna, hur trött jag än är så går det inte.. Kristoffer sover som bara den men inte jag så jag sitter i vardagsrummet och har så extremt tråkigt. Hade det inte varit så jäkla mörkt ute (är lite mörkrädd av mig ;) haha) så hade jag gått ut och gått en promenad. Ska nog försöka ta en imorgon innan jobbet och så. Gå längre än vad jag och min lata pojkvän gjorde sist :P Han tyckte det va en bra bit vi gick, jag tycker det va uppvärmning ungefär :P Men men, jag får träna han lite på att gå längre nästa gång. Får ta med ett fiskspö och sätta en godispåse framför honom som han kan gå efter, borde ju funka! Mitt lilla godismonster.

Jag har kollat lite på internet efter klänningar och sådant. Även om det inte blir samma party party på nyår i år så vill jag ju ändå va nyårs fin. Vill ha klänning tror ja, något riktigt glittrigt.. kanske ;) hehe. Men det som är det tråkiga är att jag inte kan köpa klänningen kanske någon vecka innan, just för storlekens skull. Vet ju inte hur mkt magen växt då. Jag har räknat ut att jag kommer vara i vecka 18 då, och Jossan hade fått en liten kula då, även madde hade en fin kula då! Så ja, vi får väl se vad det blir för något (även på jul).

Jag hoppas innerligt att jag kan ha en snygg liten bula på magen så man blir fin i klänning :)

Ska fortsätta kika lite mer. Tittar in snart igen!

Säng time!

Nu ska jag släcka ner här och hoppa i sängen. Blir någon film att kika på med baby tänker jag.

Imorgon ska jag försöka vara lite roligare här i bloggen! OM jag hinner ska jag visa er lite stuff tänkte ja. Imorgon kväll är det jobb igen som gäller.

Men sängen nu!
TTYT.



Bye bye then..


Trött trött trött..

Det är tyvärr det enda jag är just nu. Sov ut endel idag men drömmer så mycket så det känns som jag inte sover så bra. Nåja, det går väl över med tiden.. hoppas vi!

Idag blev det lite julklapps shopping samt lite presenter till dopet. Det blir ju dubbeldop med mina kusiners barn. Än är nog inte presenterna till dopet klara men vi hittade lite iaf. Vad vi köpte kan jag inte skirva här då jag vet att en av dem läser bloggen, och så kul ska ju inte lilla Johanna få ;)



Nu sitter jag i soffan med Krikke och kollar på Du, jag och Dupree i brist på annat, men ska nog kolla lite efter en julklapp till mig själv, haha. Nej det är faktiskt mamma som ska ge mig denna grej i julklapp men hon vill att jag ska välja ut en själv, vad det är får ni se på julafton. Inge kul att berätta nu, räcker med att jag själv vet det. Bara det är ju skittråkigt egentligen :P

Ska kila nu. Skriver säkert mer sen.


Hej hej

Glömde bort att blogga igår innan jag la mig. Va så extremt trött så först somnade jag i älsklingens famn här i soffan, sen vaknade jag och då bestämde vi oss för att lägga oss i sängen och se på film. Det blev att se klart Trollkarlens Lärling som vi somnade ifrån i förrgår, och sedan kollade på En Julsaga. Har nu sett tre versioner av filmen En Julsaga, och jag älskar dem allihopa!


Bild från filmen En Julsaga med Jim Carrey från 2009.

Nåja iaf, nu ska jag göra mig iordning för en dag med mamma på stan. Ska kika efter lite mer julklappar och annat kul. Doppresenter ska vi kolla på också. Snart döps ju gullungarna Elliot och Hampus. Dagen efter att de döps så är det skyltsöndagen, vilket jag ser fram emot! Älskar att shoppa julpynt och massa. Ska pynta som bara den här hemma :)

Nej nu måste jag skynda mig, börjar bli hungrig. Ska käka med mamma i stan :)

Vi hörs från stan sen.


Ut i snön.

img_0610 (MMS)

Ska strax ut och gå med hjärtat! Skönt :D


Godmorgon! Detta är min utsikt, väldigt my...

img_0598 (MMS)

Godmorgon! Detta är min utsikt, väldigt mycket snö på den nu tycker jag.  Folk klagar väldigt mycket på snön just nu. Jag tycker det är mysigt ändå :) kunde kanske väntat till 1a december, men ändå.  Nu ska jag göra mig klar och åka in mot stan och hämta upp Johanna och Elliot :)


Mys

Ska kolla på Trollkarlens lärling strax med babe. Mysa ner i sängen och popa lite pocorn till filmen. Imorgon väntar en dag med Johanna och Elliot (antar att gosingen ska med) på stan och Bergvik. Ska bli kul att umgås lite med dom!

Ska försöka kolla efter lite julklappar imorgon tänkte jag. Köpte faktiskt min/vår första idag. Blev en till Emelie som jag tror hon kommer bli nöjd över :) hehe

Nej nu ska jag dra med älsklingen till sängen och dra igång filmen.


Vecka 11 - Nu är jag ett foster!



Bebis:
Från och med nu är embryostadiet över och din bebis kallas nu för foster fram tills att den föds. Här benämner vi ditt foster med bebis. Mellan huvud och stjärt är din bebis som en kiwifrukt, omkring 4,5 till 6 cm.I tredje månaden upptar bebisens huvud hälften av kroppslängden. Din bebis kan röra på huvudet, tungan och läpparna. Och naglarna börja växa.

Du:

Du kan inte känna bebisens rörelser ännu, men din livmoder har blivit så stor att den nästan fyller ditt bäcken. Lägg dig på rygg så kan du känna den precis ovanför blygdbenet. Din bebis påverkas av hur du lever så försök leva och äta regelbundet och nyttigt. Motionera i din takt, det är bra inför förlossningen att ha en god kondition.

Partner:
Att följa med på besöken på mödravårdscentralen är ett bra sätt att vara delaktig i graviditeten. Din partner uppskattar det garanterat.


Jag/Vi:
Yeeey, "stor" bebis nu! En heeel kiwi stor :D
Mamma och pappa gillar detta :)


En sak jag kommer längta till!

Jag satt förut och funderade på lite saker jag kommer sakna. Visst jag kommer sakna mycket, som att träna och hitta på massa bus mitt i nätterna, som förr. Dock så kan jag ju alltid röva med mig min lilla unge när den blir lite äldre. Hitta på bus med den, det kommer bli kul och skapa roliga minnen för oss båda! Jag tänker vara en rolig mamma, ingen mamma som aldrig gör något med sitt barn! Ja jag kommer sakna olika saker jag tidigare kunnat göra som nu kommer bli svårare, eller kanske inte svårare men med mer planering. Och när jag då samtidigt tänker efter.. Vad fan gör de? Den bebis som växer i min mage kommer bli min älskling och mitt allt tillsammans med min älskade Krikke. Vi ska skapa egna äventyr och andra saker jag inte kan uppleva nu när jag inte har barn ännu.

Detta är ett äventyr för livet, ett stort ansvar, tidskrävande och mycket där till.
Men jag vet att det kommer vara det bästa som hänt oss.

Men jag har tänkt mycket på en grej som jag längtar efter att göra när bebis kommit ut och jag tränat ner mig lite.. Och det är att tatuera mig! Jag vill inte göra det nu när jag ska växa och bli större (förhoppningsvis bara vid magen ;) hehe. Men inget jag styr över direkt), sen vet jag inte om man får tatuera sig när man är gravid ens. Nåja, jag ska iaf inte göra det. Så när jag blir "liten" i kroppen igen, då ska jag unna mig en tatuering och kommer då också antagligen inte klaga så mycket på smärtan efter att ha fött barn :P hehe. Jag har iofs inte klagat speciellt mycket alls på det tidigare nu heller, även om jag tyckte att det gjorde satans ont på "kärlekshandtaget", eller fettklumpen bak vid höften som jag säger. AJ AJ AJ.





Men, ja tatuering.. Det är en sak jag verkligen kommer längta efter att få göra!


Är på träningen och är avundsjuk som bara ...

img_0595 (MMS)

Är på träningen och är avundsjuk som bara den! Jag vill också tävla nästa år ju :( men jag och magen får väl följa med och heja på. Men saknar att bygga och allt just nu!! Kommer börja och dra mig i form efter bebben är ute. Vill inte sluta med cheerleading. Älskar det :) Nu ska jag kika en stund till innan de bär av hemåt. Hörs sen.


Kyla

Jag undrar då vart värmen tagit vägen i vårt vardagsrum? Elementet är ISKALLT!! Jag fryser som fan när jag sitter här i vardagsrummet, och jag tycker ju inte då att detta är acceptabelt just nu :P Så jag har skickat mannen att säga till om det (ja när han väl ser hyresvärden då). Tills dess får vi krama ihop oss här på kvällarna och hålla värmen.

Tända ljus lite varstans, älsklings famn.. Ja det finns inget att klaga på i det ögonblicket :)


Nej nu får det vara bra!

Sängen kallar nog på mig endel nu. Ska gå in och lägga mig iaf och se ifall babe fortfarande är vaken eller ej. Han höll mig vaken igår, nu tänker jag hålla han vaken tills jag känner för att blunda. Vilket iofs lär bli väldigt snart!

Nåja, vi hörs imorgon. Då tar vi nya tag!
Kram till er!


Tittar du också på filmen?

Amerikanskt actionäventyr från 2004. Äventyraren och arkeologen Ben Gates är på jakt efter världens största och mest mytomspunna guldskatt. Spåren leder till den amerikanska självständighetsförklaringen som döljer en ledtråd i form av en hemlig kod. Tillsammans med sin vän, dataexperten Riley Poole, måste Ben stjäla Amerikas mest välbevakade dokument, knäcka koden, lura FBI och undvika att bli dödad av en hänsynslös gangster. Men det visar sig snart att den första ledtråden inte är den sista.

I rollerna: Nicolas Cage, Justin Bartha, Sean Bean, Diane Kruger, Harvey Keitel, Christopher Plummer.
(text från tv.nu)

Jag nördar i soffan till den filmen just nu, gör du?


Böda camping!

Kollar på detta Böda camping just nu. Just nu känns de bara pinsamt men ska ge det en chans och se om det är roligt eller inte. Kan tänka mig att det är lite som Ullared. Ullared va ett program jag inte kollat värst mycket av. Va något program som va roligt men det va inget jag verkligen satt och väntade på varje vecka :P

Åh jag är så hungrig nu!!
BABE KOM HEM!!


What comes down, goes up again!

Ja här får man inte behålla någon mat alls. Allt som åker ner ska tydligen snabbt upp igen. Va trött jag blir! Jag är ju hungrig för tusan. Älskling skulle iaf köpa med en ost- och skinksallad till mig, söt som han är! Jag hoppas på att få behålla den salladen iaf!

Annars sitter jag i soffan och känner mig omänsklig som vanligt. Sleten och jävlig.. Som ni märkt va det ett litet tag sedan ni fick nya bilder på mig. Ja låt mig då bara säga att det är för att just nu känner jag mig inte direkt som en pingla. Men jag ska ta lite nya kort om någon/några veckor. Jag måste först bli av med lite illamående så jag kan känna mig lite mer som mig igen.

För många kanske det låter som att jag bara klagar och har mig för denna trötthet och illamående pga graviditeten. Jag menar inte att klaga, däremot berättar jag för er hur min vardag som "ny"gravid ser ut, och det är mycket illamående och trötthet! Och jag menar, vem gillar att vara illamående egentligen? Gravid eller ej är det ju inte kul att må illa och spy. Kan iaf säga att soffan har aldrig haft så mycket sällskap som den har nu. Men som jag även sagt är det värt det och detta kommer vara blott ett minne längre fram :)

Hur som helst så skulle jag inte gråta om illamåendet ville försvinna snart ;)

Nu ska jag fortsätta kika på tv en stund.
Hoppas Krikke kommer hem med maten snart också. För övrigt så hämtade jag ut nya väskan igår. Den är jättefin och jag är super nöjd!

TTYL, hej.



Snart är jag inte såhär liten längre, hehe ;)


Hotell bokat.

Nu är det inte så jättelångt kvar tills de bär av mot Stockholm och Avenged Sevenfold. Ska bli skitkul att se dem faktiskt! Vi blev fyra st i ett och rum på hotellet som jag nyligen bokade åt oss. Jag, älskling, Johanna S och Gustav. Längtar! Såg att det inte va alla hotell det ingick frukost i, dåligt tycker jag! Men vårt ingick det i och tur är väl de för det är det godaste som finns typ :D hehe.

På tal om frukost ska jag själv gå och ta mig lite rostat bröd och Oboy, så vi hörs lite senare!



Ska ni hitta på något kul idag?


ZzzzZzzZZzz...

Men först lite Angry bird på iPhonen. Har ni spelat det? Man fastnar lätt i det.

Mat i ugnen.

Potatisgratängen blev precis klar, så nu väntar vi bara på att köttet ska bli klart sen blir det fooood! Inte käkat något idag alls än, men vi sov så länge också så. Men men ska bli gott med mat nu iaf! :)

När vi käkat blir det myspys! Älskar mitt liv med Kristoffer :)

Men nu ska jag kika till köttet, så vi hörs senare.
Kram till er söta läsare, och välkommen hit till alla nya som kikar in!


Duktiga familjen!

Haha, ja för nu har vi städat här hemma jag och min älskling. De blev dammfritt och mycket bättre. Dock har jag inte orkat ta tag i disken. Ska plocka ur maskinen och i med det skitiga men det får jag ta senare ikväll. Mår lite illa nu och då är det inte det trevligaste stället att ställa sig på tycker ja.

Igår fick jag sluta någon timme tidigare på jobbet, tack brudar för det! Det va behövligt. Åkte hem och åt lite mat och la mig sedan och kollade på film med älskling innan vi somnade skönt och vaknade SENT idag. Men men, är man trött så är man.

Men nu ska jag åka och hämta ut min väska!
TTYL :)


-

JAG ÄR TRÖTT.
ÅTER INOM NÅGON TIMME.

Godmorgon folket!

Ja jag säger godmorgon för jag har inte varit vaken mer än ca 30 min. Kom ifrån jobbet igår strax innan 04 igår. Kollade på Per Morberg med älsk när vi kom hem innan vi somnade som två små barn. Det va skönt att sova ut vill jag lova :)

Nu snart ska jag göra mig iordning och åka in mot stan. Ska till kyrkogården och tända ljus för älskade och saknade morfar, samma med underbara Cina som jag saknar extremt mycket varje dag! 5 ½ årsedan ni försvann från oss.. :( Jag saknar er sjukt mycket ibland och känner fortfarande ett hat för kils kommun som gjorde bort sig totalt den dagen bron rasade och vi förlorade vår vackra Cina... :'/ Hur som helst så ska vi iaf tända ljus för dom, och ja självklart ska vi tända ljus för mer släktingar och vänner vi förlorat i olyckor och ålder! Hoppas ni har det bra där ni är nu. Vi saknar er!

Efter att vi tändt ljus så ska vi ut till Hammarö till Ingela, Daniel, Emelie och Hampus! Ska bli kul och se hur det ser ut nu när de fått iordning lite mer :) När jag va där sist så höll de ju på att flytta in. Ska bli himla kul att träffa Emelie med, busongen :D

Men nu ska jag göra mig klar och dra sen!


Mot stan!

Vi drar strax in mot stan för att käka lite innan jobbet.
Det ska då inte bli helt fel. Jag måste även springa in och köpa
halstabletter, bra mot mitt illamående om de skulle dra igång ;)

Men men, ska dra med mig grabbarna nu så vi får lite käk i oss.
Hoppas ni får en bra kväll!

Vi hyllar människan utan själ!

Vissa dagar är det svårt att förstå sig på vissa saker han säger, eller saker han vill.
En liten skymt av daywalker och en liten skymt av ginger finns i honom. Största han är, är iaf en liten tjuv! Men det är inte hans fel, utan hans desperata chans att få tag på mat. Han vill äta, precis som vi alla andra! Även om han inte är värd det...

Så var nu med och hylla vår lilla pissråtta till människa, Gustav Forsgren!
Om så bara för en liten sekund.



SNARK!

hahahahahahahahahah!!!

(ironiskt inlägg)


Jobb ikväll på Nöjesfabriken!

Ikväll är det jag och babe som tar entrén! Ska bli gött att få sitta ner men slita lite vid stängning. Kommer bli en kanonkväll på fabriken ikväll. Halloweenfest, känd DJ och allt vad det nu är. Jag tror det kommer bli lyckat!
Så ni som ska dit ikväll lär inte bli besvikna!

Jag själv måste tagga tagga tagga inför detta. Är sliten och känns som jag inte ens vaknat upp ordentligt idag. Men som vanligt lär jag väl vakna tiill liv så fort jag är på jobbet! Ska dra med baby och käka innan det bär av mot jobbet. Börjar 20.45 idag så det är ju ett tag kvar.

Men ska iaf göra mig iordning nu. Vi ses ikväll!




Ikväll jobbar Elena i garderoben också.


En trött Linda.

Ja jag tycker verkligen att kroppen är duktig på att säga "Linda nu ska vi lägga oss en stund och vila, inte sova men vila" Ja jag somnar alltås inte även om jag skulle vilja det. Men att bara ligga ner och bara få blunda en stund är jätteskönt det också.

För ett tag sedan va jag trött dygnet runt, sen gick det över och jag mådde bara illa. Nu har det dock kommit tillbaka, tröttheten alltså. Illamåendet hänger med men är inte lika jobbigt och intensivt som det en gång va *peppar peppar ta i trä* haha. Idag har jag faktiskt inte spytt, även om jag va nära en gång men icke.

Jag börjar känna att byxorna sitter lite lite tajtare i midjan än vanligt (tror ja skrev det längre ner). Men att de blir tajt redan nu, är det inte lite tidigt för att bli tajt? :P Läste på olika ställen att runt den här tiden kan man känna att byxorna blir lite tajtare men att det inte syns värst mycket. Jag funderar då om det kanske är hamburgarna som gör mina byxor tajta ;) haha nej skämtosido. Jag och mamma träffade en bekant till henne på stan som kollade på mig och frågade om jag verkligen va säker på att jag va med barn, sen skrattade hon :P haha. Hon tyckte jag va så liten för att va det. Men hon måste ha missuppfattat veckorna.

För Josefin, en av mina bästa vänner som jag berättat om ska ju ha barn och på henne syndes det knappt ngt förens kanske vecka 16,17. Alltås hon blev ju lite större så men inte värst. Va mest som att hela magen och allt tog ett steg ut, så de såg ju inte "gravidigt" ut :P Men nu har hon en kula, så himla fin!

Nåja, hur som helst så är det bra att kroppen säger ifrån när den vill lägga sig ned en stund och bara blunda!



Wyl.

Lite bebisfrågor..

- Har du slutat röka helt?

Svar: ja jag har slutat röka helt. Jag vill inte röka när jag bär på en bebis som kan skadas av det. Nu känner jag inte för att tända en cigg alls och blir näst intill äcklad av röklukt. Så nej, inga cigg för min del :)

- Var bebisen planerad?

Svar: Nej det va den inte men oj så välkommen den är :) Vi båda har tänkt ordentligt och vi kom fram till att det är verkligen det här vi vill nu. Vi väntar med spänning till första ultraljudet och både jag och Kristoffer tycker det ska bli kul när min mage blir större. Vi båda vill se hur stor jag kommer bli :)



Så då fick ni svar på de två senaste frågorna. Hinner tyvärr inte leta upp de andra eller kolla på bloggsvar. Men undrar ni något annat kan ni skriva mer frågor. Så länge jag anser frågorna vara rimliga får ni alltid svar :)

Ha en bra dag!

No.2

Kollar på American Pie 2 som går på 6:an nu. Längesen man såg dessa filmer. De blir ju sämre ju fler de kommer, tyvärr. Men men, 2:an går allt att se på.

Lagar mat till min prins just nu också. Han är hos en granne och kollar på hockey. Nej nu kom han så jag får springa till köket nu :)

TTYL.

Våfflor och korv med bröd!

Jag tror jag fått lite dille på just våfflor. Åt det igår och nu är jag jättesugen på det igen! Jag tänkte först göra korv med bröd, eller tänker väl också för jag tror inte att jag orkar ställa mig och göra våfflor just nu. Så ja korv med bröd får det bli.

Ja ni ser hur jag pendlar fram och tillbaka. Men tack och lov är det mat och inte massa godis och skit. Är knappt sugen på godis alls numer. Tar mig hellre en skål med fil än en skål med godis.

Men nu jäklar är jag hungrig så nu ska jag springa till köket och fixa iordning detta. Dricka lite också så det dämpar illamåendet. Åh, stackars mig ;) hehe! Neej, jag lever att :)


(Bild lånad)

Vikt.

Hej igen! Sitter hemma och är lite hungrig, igen! Det va inte längesen jag åt ju för fan :P Iofs åt jag inte mycket alls då illamåendet låg nära. Får göra mig lite mer mat senare. Nu vill jag inte äta mer, haha.

Älskling sa till mig förut att jag börjar gå ifrån min pinnsmala kropp till en mer "vanlig".. ja något liknande så sa han. Kan säga att det va ju inte så kul att höra även fast jag fortf. är smal och kommer bli så mycket större med mage och sådant så vill jag ju inte se större ut förens magen blir rund :P helst får den ploppa ut litegrann om några veckor :P haha. Jag accpeterar att jag blir större det gör jag verkligen, jag ser då ingen skilnad dock. Okej lite att min midja börjar bli lite lite större, men jag kan ha alla kläder som vanligt än så de är en otroligt liten marginal vi pratar om nu. Vågen visar dessutom 0,4 kg mindre än när jag vägde in mig hos BM. Hon tyckte nog jag va ynklig med mina små kilon :P haha. Verkade så på henne när jag sa vad jag vägde.. så sa hon "och ändå har du jacka och grejer på dig" Jag hade typ som en tröj/jacka på mig, inte min vanliga jacka som det låter.

Nåja, jag hoppas att det mesta kommer lägga sig på magen nu iaf. Vill ha en fin liten kulmage helst, men inget jag kan råda över direkt! hehe. Huvudsaken är att bebis blir stark och frisk :)

Ska kanske kanske få låna ett Wii så jag kan köra Wii Fit som min kära vän Madeleiene. Är så himla avis och nu kanske ja själv ska få låna ett av en kompis till Krikke. Kul att kunna träna här hemma om dagarna :D Men jag måste faktiskt dra mig i röven och gå ut och gå också! Skulle behöva en spark i röven ibland, får be min kära älskling följa med mig.

Nu när han ändå tycker att det är lite som förändrats på kroppen, speciellt brösten då jag fått köpa större bh än jag vanligen kan ha, så ska jag börja ta kort ordentligt och köpa ett måttband och en bok där jag kan skriva ner mått och sådant.

Ojojoj vad jag babblar på. Nu ska jag sluta tjata om detta och återkommer senare för annat babbel.


Mysteriet på Greveholm!

Greveholm verkar va en av de större favoriter hos de flesta. Det är ju svin bra. Jag gillar alla kalendrar jag satte in att välja mellan. Jag gillar vanliga Teskedsgumman också då jag tittade mycket på det i mormors gamla hus. Det är verkligen nostalgi :)

När vi pratar på nostalgi så måste jag berätta vad jag köpte igår bland julsakerna. Jag hittade som glansigt papper som är som skruvar när man släpper ut dem. Min mormor brukade alltid ha sådana i sitt hus och de får mig verkligen att känna jul, spänning med tomte och paket. Jag blir glad när jag ser dem så det va ju GIVET att köpa med hem :D Ni får se dem närmre jul.

Jag tycker nästan det är lite tråkigt att jag längtar så mycket tills jag får julpynta. Blir ju roliga när alla affärer börjar sälja julpynt ordentligt så man kan vraka och välja! Ska bli kul iaf :)

Nu ska jag laga mat och försöka komma igång med dagen.
Skriver mer sen!


Julkalender!

Om ni skulle få välja en av dessa fyra, vilken tyckte ni då va bäst?

1.     2.

3.      4.


Alltså jag längtar till jul så jag tror jag srpicker snart :) Eller jag längtar till första December
när julkalendern drar igång och de blir julmarknad istan och advent! Åh va jag Längtar! :)


Poseidon

Sitter i soffan med lite chilinötter och en trocadero. Myser under filten till filmen Poseidon. Undrar vart min man är och springer ja, men han kommer väl sen. Nu ska jag bara slappa, är väldigt trött och sliten i kroppen känner jag. Va på bergvik och sprang förut med mamma. Köpte faktiskt lite julsaker. Även julmust och julskum, gott gott :)

Och jag vet att jag lovade er att få se shopping idag men tyvärr får det nog vänta tills imorgon. Jag är alldeles för trött för att orka ta kort osv nu. Shoppade lite lite idag med förutom julsakerna så de får ni se imorgon också.

BYL.



Trööööööötttt.....


Vecka 10



Barnet:

Alla anlag till organ är i princip klara. Ett känsligt utvecklingsstadium har passerats. Nu ska den lilla mest koncentrera sig på att växa och mogna.
Längd huvud till stjärt: 37 mm.

Mamma:


Brösten fortsätter att växa och det kan vara bra att börja använda en stöd-bh. Du känner troligen fortfarande av trötthet och illamående men nu blir det snart bättre - för de flesta. Din midja börjar försvinna. Många börjar mäta sin mage nu. Det kan vara kul att kunna jämföra magmåttet från vecka till vecka. Din livmoder är nu lika stor som en apelsin.


Pappa/partner:


Tiden under graviditeten upplevs gå olika fort. Som partner är den långsammaste tiden ofta de första tolv tretton veckorna eftersom man då inte märker något konkret. Då räknar man ofta dagar och veckor. Efter vecka 12 känner man sig lite säkrare på graviditeten och räknar kanske inte lika noggrant. Slutet av graviditeten kan åtminstone av partnern upplevas gå betydligt snabbare och rätt som det är så är förlossningen där.


Ja det va de! Då är vi iaf i vecka 10 och hej va det går.
Känns som det inte va alls längesen vi fick reda på de men det har ändå gått ca 4 veckor. Men än så länge är ju detta bara en bråkdel av vad som väntar! 3 fjärdedelar kvar :D Hoppas verkligen att illamåendet kommer bli bättre snart. Skulle vara väldigt väldigt skönt, då kan man börja äta ordentligt igen. Just nu känns de inte som att jag njuter direkt av maten då jag äter för att slippa må illa ungefär. Usch usch.

Ska bli skönt!

Fryser lite så jag ska slänga ta mig en lång dusch nu hade jag tänkt mig.
Göra lite hårinpackning, peela ansiktet och lite sånt.



Efter att jag duschat och gjort mig iordning ska jag åka in mot stan och hämta en lapp, har tydligen fått något på posten här men avilappen hamnade hemma hos mamma. Hmm, jaja. Så blir det att köpa med sig saker hem till en sallad. Mums va gott :)

Hörs senare!
Kram till er.


Has no one told you she's not breathing?



Playground school bell rings again,
Rain clouds come to play again,
Has no one told you she's not breathing?
Hello, I'm your mind giving you someone to talk to,
Hello...


If I smile and don't believe,
Soon I know I'll wake from this dream,
Don't try to fix me, I'm not broken,
Hello, I'm the lie, living for you so you can hide,
Don´t cry...


Suddenly I know I'm not sleeping,
Hello, I'm still here,
All that's left of yesterday..
Hello..
.


Vacker låt va?

Våra bästa år.

Sitter i soffan och kollar på just våra bästa år. Väntar på att man ska må dåligt, så man kan må bra sen när man fått ut lite.. haha. Usch. Men det är typ det enda sättet som gör att jag kan må bättre sen. Men det är ovanligt segt idag, men det kommer väl! Kan tyvärr inte äta innan de iaf, vill inte få upp massa mat. Det är de jag tycker är så extremt äckligt med att s**.

Nej till något trevligare, jag ska försöka ta mig iväg idag och göra något. Vad exakt vet jag inte än. Funderar på att dra mig i kragen och gå ut och gå, trots detta tråkiga väder. Men töligt att gå själv så ska nog ragga upp någon kompis som får följa med. Vi får väl se!

Nej nu måste jag försöka börja må lite mer dåligt då det blir över någon gång. Vi hörs sen ist.

UPDATE: Nu mår jag bättre ;) höhö. MAAAT!!


It's late..

Så nu ska jag slänga mig i sängen brevid min gosegris!
Ni får ha en fortsatt trevlig natt ni som är vakna. Godnatt på er!

Uppträdanden jag gillar!

Alla dessa artister har olika och bra röster. Det de har gemensamt är att de alla fått otroligt starka och sjukt underbara röster att lyssna på! Här bjuder jag på några klipp jag älskar att se på med dessa kvinnor!


Kärlek från topp till tå. Inte nog med det så är det en låt till en av de vackraste och
mest tragiska kärleksfilm som gjorts, någonsin.. Titanic!


Här är Christina Aguilera dessutom extremt snygg med sitt svarta hår.
Tror också att jag gillar detta klipp för att hon gör låten snygg med
att hålla sig till lite lägre toner än vanligt när hon ska upp på höjder.
Alla vet vad denna kvinnan går för!!


Jag ryser varje gång jag tittar på denna!!

Som sagt, varje tjej har sin enorma och extremt bra röst!
Håller ni inte med?


Time for some feelings!



..Dock kan jag inte säga att detta är vad mina drömmar ger mig, utan de ger mig en dröm där Kristoffer tas ifrån mig. Så ja, de drömmar som varit senaste dagarna har inte varit roliga alls och nu förstår säkert då varför jag tycker det är skönt att vakna upp till verkligheten då. Min dröm är min verklighet!

Men i övrigt är ju låten hur fin som helst :)
Låten är från filmen: Get over it.


H.P.

Fick nyss sms från babe som berättade att han köpt en ny bil! Jaha då har vi två "stora" bilar nu då, ja två kombi bilar. Men det är bra! Han sålde ju sin för någon dag sedan och åkte iväg idag för att köpa en annan och den blev de, uppenbarligen :) Ska bli kul att se när han kommer hem. Misstänker starkt att det blev en Saab 9,5.

Annars sitter jag i soffan och kollar på 16 and pregnant. Känner av ett mina egna graviditetssymtom väldigt mycket just nu också.. Tröttheten! Gäspar och bara snosar under filten. Blev en riktig slapp dag idag, men det är ju skönt med sådana dagar också. I och med att jag varit så trött och sliten idag så får ni se min shopping imorgon ist. Tråkigt men ni överlever hoppas jag!

Har kollat på Harry Potter - and the chamber of secrets idag. Skulle vilja säga att de är en av de bästa, dock tycker jag ju att alla är lika bra typ. Ja ni läste säkert inlägget om självaste Pötta filmerna. Funderar på att se en till efter detta. Men vi får se!

Nu ska jag kolla klart på 16 and pregnant.
TTYL.

/ Linda Pötta

Drömmar

Trött jag är på drömmar nu. De är bara hemska och skadade :P Man drömmer otroligt sjuka drömmar när man är på tjocken alltså. Extremt sjuka ibland! Ibland tackar jag guden som inte finns för att jag får vakna och komma tillbaka till verkligheten. Haha ja det är lika konstigt som det låter! Ja måste även berätta att jag drömde att Johanna Stambro bjöd mig på en cigg i drömmen för att jag va ledsen, jag där emot ville inte ha först men sedan tog jag den. Jag va till och med äcklad av det i drömmen. Jag har ju lyckats sluta rakt av med ciggen när vi fick veta om plutt! Ganska bra gjort av mig ändå tycker jag!

Sitter i soffan och har inte rört mig alls idag. Har inte ens satt på mig kläder ännu. Dock känner jag mig lite hängig idag så de får nog bli mjukisarna, mat och en dusch lite senare! Ja det tycker jag låter som en toppen idé för min del!

Vad ska ni hitta på idag?


Är jag den enda nörden i min ålder?

Sitter och funderar lite på denna älskade Harry Potter, eller Harry Pötta som jag säger. Jag tycker de filmerna är drymt bra och hade jag haft orken så skulle jag även läsa böckerna. Får nog faktiskt göra det någon gång.

Hur som helst så väntar jag med spänning på den sista filmen. Ska bli väldigt intressant och se hur allt slutar! Kommer dock va tråkigt att det inte blir fler sen. MEN jag kan nörda filmerna om och om igen och jag har då inte hört någon annan i MIN ålder göra detta, haha. Jag tröttnar aldrig! Så till rubriken..

ÄR JAG DEN ENDA SOM NÖRDAR HARRY POTTER I MIN ÅLDER?



Love love love!!!


Sömnlös.

La mig i sängen med älskling förut och kollade på Skönheten och Odjuret. Va väldigt trött och höll på att somna. Dock är jag ju helt förälskad i klassikerna från Disney så när filmen väl va igång så blev jag jättepigg! Jag blir som i en helt annan värld när jag kollar på gamla disney filmer. Haha jag låter kanske som en liten liten flicka, men jag känner mig som en när jag tittar på dem också ;) hehe.

Iaf, efter filmen va det verkligen skrivet att nej jag ska inte sova, just för att jag är så pigg. Gick och satte mig i soffan och har nu satt på Dr. Snuggles. Det känns dock som att detta är något jag ska se när Emelie (3år) är på besök eller när plutt kommit ut. På något sätt blir det ju bättre med en litens sällskap. Iofs så har ju Elliot börjat kika lite på tv (som han gjorde när jag skulle passa honom), så han kan jag ju låna någon timme och kolla på detta ;)

Babe kom ut från sovrummet för en liten stund sedan han också. Han kunde heller inte sova och sitter nu och surplar i sig cola och chips. Jag själv ska ta mig ett glas med isvatten och lite mariekex, det är aldrig fel :)


Blommor!

img_0585 (MMS)

Lite dåligt kort men mms:ar in en bild på hur de blev med lite levande blommor på bordet. Himla hemtrevligt tycker jag ;) Ni får ett bättre kort imorgon, och även ett kort på nära håll på blommorna. De är jättefina och med svarta blad. Ja ni får se!


Seg

Just nu är jag så otroligt seg och trött. Ska lägga mig under en filt strax och kolla på film tror ja. Ska samla lite krafter och blogga lite mer senare. Vad jag shoppade idag får ni se imorgon. Har inte testat något av det så hoppas det passar. Eller ja smyckena passar ju.. äh ni får se imorgon!

Nu blir det soffan och filten.
C ya sooon.

Sitter i bilen på väg hem. Dunkar musik oc...

img_0584 (MMS)

Sitter i bilen på väg hem. Dunkar musik och är extremt hungrig. Köpt fina blommor till köksbordet som ni kan få se sen. En liten fin höst / halloween bukett. Men vi hörs sen!


I call it love..



Du och jag mitt underbara hjärta!
Och om några månader blir vi tre,
Underbart :)

Kan inte förklara med ord va mycket du betyder för mig.
Jag älskar dig av hela mitt hjärta!
Tack för att du finns och för att du är så förbannat underbar mot mig ♥


Rubrik:

Soffan, trött, långt ifrån klar att kliva utanför dörren.. Jag måste börja göra mig iordning snart men har så lite krafter just nu. Varit en hård morgon med *pip*, ja det är ganska äckligt att skriva ut det kanske så jag skriver pip. Känns som man sprängt ut allt blod i ansiktet när man tar i så mkt, men nu är det bättre med illamåendet iaf. Enda som fattas nu då som sagt är lite kraft.

När jag väl gjort mig klar så ska jag rulla mot stan och träffa mamma. Ska följa med henne ner till stan och sen blir det hem till henne och gosa med katterna ett tag. När jag ändå är på stan sen ska jag leta ny bh igen. Tror ni inte den jag köpte va för liten då, gaah.. Får prova större storlek och verkligen PROVA den denna gången. Klant! Har även lite filmer jag ska hämta ut sen. ÅÅÅH Skönheten och Odjuret, och Dr. Snuggles :) Blir iaf att se Skönheten och Odjuret sen!

Men vi hörs lite senare gott folk. Hoppas ni får en bra dag!



Jag och mamma! Älskling, moster och Lina syns till på bilden också :)

RSS 2.0