Stolt mamma!

Tyra vände sig från rygg till mage nyss!
Duktiga tjejen :D


Tyra och jag

Nyss kollat på senaste Harry Potter med älsk och Gustav. Tyra fick sin doppresent idag av Gustav som är hennes gudfar. Hon fick dra en lapp och på lappen skulle det stå en siffra som han ska sätta in på hennes sparkonto varje månad tills de att hon fyller 18. Summan va 100kr så hon kommer få drygt 22.000 kr av honom. Otroligt snällt tycker vi!

Vi drog en pose idag, jag och mitt lilla flickebarn! Nu ska vi pussa lite på pappan tror ja :)


Ny vecka

Då är vi tillbaka till vardagen igen. Mannen är i skolan - tråkigt för mig och T, Tyra sover middag och jag väntar på att maten ska bli klar.

Idag ska vi bara vara hemma tror ja. Vädret ser bra ut så vi får se om vi kanske tar en promenad sen. Senare i eftermiddag kanske vi får besök av Gustav, Tyra's gudfar. Han skulle lämna doppresent tror ja och umgås lite med mig och Tyra (och krikke såklart när han kommer hem).

Vad har ni för er idag?

Bjuder på en bild från igår, Lina och Tyra efter fiket.
Foto: Linda Blom


Kärlek

Familjen <3


Tyra Alicia Johansson

Då är vår underbara dotter döpt! Dopet i kyrkan gick bra och snabbt. Efteråt bjöd vi på god köttfärspaj (samma som Elena's mamma serverade på min babyshower som mina vänner överraskade mig med) och smarrig tårta! Sällskapet va självklart toppen och presenterna helt underbara :)

Tyra fick bland annat ett fotoalbum, jättefina smycken, åkpåse, som burkar att lägga napparna i, tallrik - skål - bestick - set i mumin, pengar och massa annat. Lite bilder på detta kommer komma allt efter som.

Tusen tack alla som medverkat till att Tyra fått en jättebra dag idag, tusen tack för alla presenter. Vi alla 3 är super nöjda!

Lånad bild av Linda Blom


Då va det över!

Dopet är över. Har massa att göra så får återkomma senare :) Just so you know.


Duka salen - check!

Färdig med dukningen. Det blev som det blev men är ändå rätt nöjd med det. Blev lite tjejigt, som det ska va för pluttan :)

Jag tog kort på lite av dukningen och pyntet som jag tänkte visa för er.

Detta duger väl för ett dop? :)


Bagar-Linda

Hej hopp! Idag grejar jag ju inför dopet och skulle då dra igång med att baka paj deg. Kan säga att min bunke va för liten så jag och mamma som är snäll och hjälper mig åkte iväg och köpte en balja ungefär för att få plats med degen till 9-10 pajer :p jag ska ta mig ett smakprov på en paj ikväll så den inte smakar skit :p haha

Nu är jag och ska duka i ordning där vi ska samlas imorgon efter kyrkan så jag skriver mer sen :)


På jobbet

.. va dom flesta utklädda igår. Vi va där en sväng innan folket kom och passade då på att ta lite kort.

Eftersom Amelie va en jättebebis så fick hon även hålla i den lilla ;)


Ingen färgning idag!

Ändring ändring. Färgar håret imorgon då det konstigt nog finns mer tid för det då. Just nu vill jag inte dra igång duschen heller utan sitter hellre kvar i soffan och kollar på film med mamma innan hon drar sig hemåt.

Lite glass kanske? Jo men visst.

För att du är den bästa som finns min lilla stumpa :)


Food and hair.

Fixar lite snabbkäk här hemma och ska snart borsta igenom mitt hår så vi kan slänga i färgen. Jisses vad vi har handlat till dopet idag. Kändes som det blev så mycket eftersom man sprang som en dåre bland affärerna för att kolla priser och storlekar på olika saker. Men nu är det egentligen lättaste över. Imorgon börjar slitet, att baka allt och få ihop det till söndag!

Ska iaf bli kul med dop och träffa alla i släkten och vänner. Såklart ska de bli kul att se vad hon får i present också ;) Man kan ju inte låta bli att va nyfiken ju när folk pratar om det :D

Men mat strax och färg i håret. För och efterbildar kommer sen :) TTYS.


Tyra's nya!

Berättade ju att det var mer shoppat igår. Detta fick vi med oss hem! (i storlek 68 så det är inget hon kan ha än)

Gillar det massvis :)
Vad tycker ni?


Handla handla handla!!

Puuuuhh... Mycket i huvudet nu när man ska handla ALLT till dopet idag. Skriver listor men nog fan glömmer man något :p haha. Imorgon består dagen av att duka och baka, baka, baka.. Ska ju bjuda på köttfärspaj, en extremt god sådan som Elena's mamma bjöd på på min babyshower. åh vilken överraskning det va :)

På tal om Elena så fyller hon år idag. Grattis underbara vän. Hoppas du får en fantastisk dag i L.A :)

Nej, fortsätta handla blir. Ska ju förbi jobbet och sedan hem och färga håret. Ska testa varm mahogny nu. Resultatet får ni se ikväll :)


17 veckor

För 17 veckor sedan va Tyra inte mer än 1 halvt dygn! Tiden går fort verkligen. På tisdag är Tyra 4 månader redan. VART tar tiden vägen? Man försöker hinna njuta men man hinner inte njuta klart förrän nästa period i hennes liv är igång :) Älskar allt nytt men kan inte låta bli att sakna lite av det "gamla" också :) hehe!

Nu strax ska vi iväg till BM och kolla upp Tyras utslag som faktiskt blivit lite blekare idag, mycket bra! :) dock spred det sig ju till hela kroppen igår men vi hoppas att det går bra ändå, att de är borta inom några dagar. Vi ska passa på att mäta och väga Tyra när vi ändå är på BVC, spännande! Var ju ändå en månad sedan vi mätte och vägde henne.

Hon vägde 6920g och va 65cm lång, vad tror ni om hennes längd och vikt idag? ;) Gissa om ni vill så skriver jag rätta svaret lite senare idag! Bilder på shoppingen igår kommer även inom ett par timmar. TTYL.


Klant!!

Hade skrivit ett inlägg till er så tog ja bort de. Duktig jag ääääär... :p

Ligger iaf i soffan och kollar på inglorious bastards med älsk. Tyra sover och hade gjort i 1 tim och 20 min tills hon vaknade för en kvart sedan och va lite ledsen. Jag tog upp henne efter en stund när jag insåg att hon inte kommer sluta gråta av att ligga kvar så jag tog upp henne, bytte blöja och gosade lite på henne. Tillslut somnade hon om och nu sover hon som sagt igen.

15 min senare.... Hon vaknade och grät. Vi misstänker att det kan vara tänderna som spökar. Hon sov oroligt igår också tills kl va typ 1, då hade hon somnat in ordentligt. Men ska försöka natta henne här nu igen. Wish me luck ;)


Fullt upp!

Varvar ner hos mormor en stund med bullar och dricka. Nybakade dessutom, nomnom :)

Hittade fint till Tyra på H&M efter att vi varit på BVC med henne. En jättefin kjol, strumpbyxor och en body-klänning, jättefint verkligen!! Ni får se det när vi kommer hem :)

På BVC kunde de inte säga exakt va de va men vi ska fråga våran BM imorgon så hon kan dokumentera det iaf :)

Nu är min pluttis trött och skvatt nyss av en bil så hon blev akut jätterädd och grät. Jag kom till undsättning och gosade och pussade så de blev bra tillslut ;) Skriver när ja kommer hem och visar vad vi fick med oss till plöttan.

Svarar på kommentarer ikväll! Kram till er.


Mysig kväll!

Johanna S kom hit efter jobbet men åkte hem efter en stund så jag och Tyra begav oss till Josefine A på lite kaffe och bebis gos, för Jossan iaf ;) Pratade endel och kollade på bilar.

När jag och Tyra kom hem så blev vi båda snabbt uttråkade så jag tappade upp vatten i hennes balja så hon fick bada lite. Plaskade som attans och skvätte ner mig som vanligt, precis som det ska va :) Efteråt fick hon blöja (såklart), mat och sen va hon helt slut så hon somnade.

Nu ligger hon och sover och har gjort i ca 35 min. Hoppas hoppas det är för natten, men tvivlar tyvärr på det :p men vi gick upp tidigare idag så man vet ju aldrig. Jag har iaf stekt ägg och smörgås som jag mumsar på nu. Snäll flickvän som jag är stekte jag även ägg till krikke's frukost han ska ha med till praktiken imorgon. Varsågod ;)

Gumman har fått massa utslag på magen, mindre bra :( prickikorven!! är det inte borta imorgon så ska vi åka till BVC och bara kolla va de tror att de är. Inge bra om de är något som kan börja klia eller så, obehagligt för Tyra ju. Men än så länge verkar hon inte lida av det iaf, men vill ändå kolla upp det.

Har ni haft en bra dag idag?


Finn ett fel...

Mitt huvud? Rätt..

Haha hur tänkte ja när jag ställde salvan där? :p



Dagen bebbe

Idag kör vi på grått, mönstrat och lila!


För det va jag värd..

Tycker ni inte? ;) Ibland måste man skämma bort sig själv. Idag gav jag mig själv ett par vantar, jätte sköna verkligen, och ett snyggt linne. Kommer bli riktigt snyggt till mina skinnbyxor, ohja!


Shopping till Tyra!

Idag blev hon bortskämd med en söt kjol, en tuff tröja och en mysig heldress - rutig, skit cool :)


Jiiiiisses!!!

Hemma från stan. Varit hos mormor på fika, nålat upp min klänning som nu ska bli mer som linne och varit på en shopping runda. Blev till Tyra och till mig. Bilder på det får ni senare.

Nu ska jag käka och kolla klart på D H. Talk to you soon :)


DramaQueen nr.1

Kollar på våra bästa år med Tyra. Min kompis Nathali sa att Tyra kommer bli en riktig drama queen om hon ska kolla på den serien ;) haha! På tal om drama så har jag längtar efter denna tisdagen, varje tisdag - Desperate Housewives

Idag ska vi till min mormor och sy in ett linne/klänning som jag förmodligen ska ha på dopet. Har massa saker på schemat så får se vad som hinns med idag. jag hoppas jag hinner kolla ut lite saker till dopet. Det börjar knyta ihop sig nu och på söndag döpa snuttan!

Vad ska ni göra denna gråa tisdag?


Her name

Här får ni två bilder på namnet på Tyra's dopklänning. Mormor har broderat in med lila tråd. Valde att ha det under ett lager med spets så det bara ska glimta fram lite genom tyget.

Tummen: upp eller ner?



Grattis!

Appen är igång igen! Har nattat smulan och nyss käkat så ska plocka bort här och sedan hoppa i säng. Innan jag lägger igen ögonen ska ni få inlägget med Tyras namn på dopklänningen. Möjligen att det blir ett till inlägg om en film jag och älsk ska se nu, men först klänningen.

TTYS!


Märkligt... NOT!

Vad är det med appen nu då? Nu när jag trycker på appen så vill en internet sida öppna sig så kan kan inte använda appen... SUCK. Någon med samma problem? (via mms)


Människor :)

Kommentarer från folk som man ej kan kontakta som skriver frågor och skriver kritik om att man skulle vara pinsam osv. Ja vad ska man säga :p haha. Alla har självklart olika tycken om vad som är pinsamt och inte. Jag kan tycka att naken kritik från en människa som uppenbarligen inte känner mig är mer pinsamt än att man vågar bjuda på sig själv.

Ja, någon stackare har kommenterat ang musiken NU, 1,5 år efter att senaste videon kom ut. Har denne personen något liv? Mer pinsamt kanske att du sitter och tänker på detta och känner att du verkligen måste kontakta mig "Emma". Men absolut, känner du att du blir mer attraktiv och mår bättre i själen av att apa av dig i min blogg och bara skämma ut dig själ , be my guest :)


Ang Tyras rytm på dygnet!

Att det är bäst för barn att sova inom en viss tid finns det väl delade meningar om. Tyra vända på dygnet nu i helgen och ska därför vändas tillbaka. Innan de så var hon inte vaken efter 00.00 :p hon brukar allt somna runt 22 annars.

Ska bli väldigt kul och se hur tjurig hon kommer bli när vi ska vända tillbaka det nu :p haha


Alice i underlandet

Sitter i soffan och kollar på den just nu.
Sett den än?


Söndag

Maten i ugnen och vattnet i grytan, yes Linda lagar mat. Idag äter vi olika, krikke har stekt kebab och friterat pommes och jag grillar kyckling och kokar ris. Krikke har förätit sig på kyckling tydligen så jag får alltid käka det själv om jag vill ha det :p

Igår kväll jobbade jag lite. Va tvungen att hjälpa mina kära kollegor när de satt i skiten. Tyra va hemma med mamma och gosa. Damen hade bestämt sig för att vara vaken tills jag kom hem inatt vid 1.20.. Tokfis! Ska bli kul att se när damen lägger sig idag. Ska försöka natta henne i tid. Funkar det inte så blir det att ställa klockan och gå upp tidigt imorgon så hon vänder tillbaka dygnet igen. Hon är duktig på att sova annars den där lille godingen ;p

Ska fortsätta med maten här nu men kommer in hit sen igen. Kanske kan visa de där bilderna på namnet som är på dopklänningen som jag lovat nu ett tag. TTYS.


Kommentarer!

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag älskar era kommentarer! Fantastiskt roligt att läsa dem när man loggar in! PLUS till er som skriver :) MINUS till mig som inte alltid hinner svara, men jag är väldigt tacksam och svarar oftast för eller senare. Glöm inte att ni kan ställa frågor i frågerutan på sidan här om ni vill ha svar på någon fråga snabbt :)

Fick en kommentar om Tyra att hon bara blir finare och finare, gör mig extra glad att läsa såklart :) Hon skrev också att det är kul att se bilder på Tyra varje dag. Jag har tänkt lite att ni kanske tycker det blir lite mycket och jag har tänkt att jag ska försöka kasta in mer MIG i bloggen också. Men vad tycker ni? Vad borde jag förbättra och vad gör jag bra? Vill ni se mer av något eller mindre av något annat?

Skriv MER än gärna och berätta vad just du tycker! Uppskattar all pepp och kritik. Ni får självklart vara anonyma om ni inte vill berätta vilka ni är.


Trött bebis?

Hej hopp. Tyra sover än.... Tror lillan har vänt på dygnet, mindre bra. Imorgon är det jag som ställer klockan så vi kan gå upp i bättre tid.

Idag ska pappan på kapten röd och frågade om jag ville med. Hade väl varit kul men vet inte ja, vill nog hellre va hemma och mysa med Tyra. Krikke ville ändå åka hem när han spelat klart så. Hur som så blir det kanske en sväng in på jobbet ändå för att hjälpa dem i garderoben då de kanske sitter lite i skiten. Hoppar in och hjälper så är mamma med Tyra en stund. Igår fick farmorn och farfarn mysa medans jag och älsk åkte och tittade på hockey, hans gamla lag som spelade.

Men ska försöka få upp min lilla familj här som sover så hörs vi senare :)

Just nu:


Long time ago..

Gud vilken liten plutt hon va :)
Älskade älskade Tyra <3
Finns inget bättre!


Trött som få!

Uppdaterar imorgon. Trött nu.
Hoppas ni haft en bra dag!
Min har varit mycket trevlig och innehöll
god mat, hockey och trevligt sällskap!
Mer om det imorgon. Godnatt :)


Grattis älskling/pappa!

Idag blir min älskling och Tyra's pappa gammal. Hela 23 år blir han! :)

Grattis underbara du <3


Dagens bebis


S.T

Kollar på Sweeney Todd med en sovande bebis på magen. OM jag njuter, så gosigt och bästa Johnny Depp på tvn <3


Fel!

Haha jägare hade ju inget med inlägget under att göra. Glömde skriva varför :p Mer om det senare :p

TTYL


Jägare?

Hej hopp! Haft besök av Nathali och söta Stella nu på kvällssidan! Mycket trevligt att ha dem här :) Tyra passade på att spy på Nathali 2 gånger (!!). Aaawkward ;) nejdå! Stella låg och gjorde massa läten medan min spy-dam blev allt mer trött. Sov i några få minuter och vaknade sen för att gå upp igen. Bus.

Nu sover Tyra igen och jag väntar på att maten ska bli klart så jag kan äta. Tänkte att jag skulle ha visat namnet på Dopklänningen nu men Tyra ligger i sovrummet och sover så vill inte in där och krångla. Tänkte ist visa er en liten bild på det vi köpte idag!


Ops..

Skulle bara köpa en pyjamas... Blev lite bodys, ett set med byxa och tröja, dreglisar och 2 pyjamaser :p


Tar med min lilla tomte

..och åker mot stan!
Pyjamas ska inhandlas :)


Blah!

Hemma inlindad i en filt. Haft fullt upp idag och fick nu ikväll en liten twist i humöret. Vet inte vad som hände men blev så jäkla irriterad när jag kom hem :p Inte på ngt speciellt men blev bara en sväng där.. Tyra satte igång och pratade för fullt och jag kunde inte hålla mig för skratt. Underbara du :)

Nu ligger hon i sin säng och sover. Får se om det är för natten eller inte. Igår kväll så somnade hon efter mycket prat och gos, ganska sent. Sen började hon gråta i sömnen ett bra tag. Tillslut trodde vi att de va magen kanske eftersom det bara fortsatte. Men det ljudet är bara sånt hon gör i sömnen.. Va verkligen märkligt. Tillslut så gick det bra och hon fick sova med mig under mitt täcke och gumman sov till strax efter 8 imorse och somnade snabbt om 30-60 min för att då vakna för mat och somnade sen om till strax efter 11. Gott att sova på mammas arm under mammas täcke :) Till och med så Krikke gick upp före oss idag och det händer aldrig förutom när han har skola eller praktik :p

Nu kollar jag på efterlyst och väntar på att krikke ska komma hem som är hos sin bror. Får nog bli lite SOA sen. Det får mig på gott humör de ;)


Svar ang åkpåse!

Åkpåsen Tyra provade är i märket Bozz och finns på lite olika ställen. Jag hittade den på Barnens hus i Karlstad och där finns nu bara en kvar (för er intresserade som bor i Karlstad).

Det är en åkpåse med lammskinn, jättemysig :) Priset på åkpåsen ligger på 1395:-


Ny kompis till T!

Den är så mjuk och go! :)
Marie från Aristocats.

Tack farmor och farfar!


Strax tillbaka!

På g hem. Har haft en dag hos Linda med henne, Jossan och Tyra såklart :) skit mysigt! Levi va hemma med sin pappa idag, då blev bara tjejer idag.

Jag ska svara på lite kommentarer bara jag är hemma och fått ställa in lite mat i ugnen. Ska berätta om åkpåsen som Tyra provat, även visa bilder på både presenten Tyra fick av sin farmor och farfar och visa hur det broderade blev på Tyra's dopklänning.

TTYS.


Lalalala..

Uppe? Det är vi. Vi sov nog till 10.15 iaf och då blev de lite mys i sängen innan vi gick upp. Kollar på våra bästa år nu och ska strax förbereda för lunchen.

Senare idag blir det nog iväg och mäta och väga Tyra. Va ju 2 veckor sedan nu så nu är de dags tycker ja, är ju så nyfiken :p

TTYL.


Under täcket!

Ordagrant under täcket :p mobilen lyser upp rummet så mycket så ibland kryper jag under täcket och bloggar, spela spel eller vad jag nu gör.. Varmt, jo :p

Så idag då gjorde jag Våfflor till lunch efter att jag och älsk kom hem från vårdcentralen. Med en överansträngd muskel som aldrig får vila så ska han va hemma några dagar från praktiken. Tråkigt för mannen som vill greja och lära sig men mysigt för mig och Tyra som får ha pappan hemma ;) Efter lunchen iaf så åkte jag, Tyra och mamma till stan för att kika på lite saker. Blev doppresent till Tyra från mormorn och även paket till krikke som fyller år snart. Dock har han redan beställt det han fick så de blir att lämna tillbaka och hitta på något annat!

Imorgon måste jag sätta mig med planeringen av maten osv inför dopet. Måste gå över hur mycket folk det blir osv så vi kan kolla va mycket mat osv som ska fixas. Ska bli kul att döpa snuttan. Just ja, ni har ju inte sett hur namnet på klänningen blev som min mormor broderade in. Får visa er det under veckan här!

Nej, nu mina vänner blir det att lägga igen. Sov gott! - pssst.. Svarar på kommentarerna imorgon!


Nöjd?

Tyra provar åkpåse till vagnen. Tror ni hon tycker om denna? :p


Vårdcentralen!

Blev väckt i morse av att älskling ringer från praktiken och måste bli hämtad för att han fått en tid på vårdcentralen. Jag något trött tänker "ja men de är lugnt! Ja fixar Tyra så hämtar vi honom" men vänta lite nu.. Vi har ju ingen bil hemma? Ringer mamma och frågar om hon kunde va hos mig inom en timme och jag får låna bilen. Sagt och gjort va hon på väg! Underbara mamma!! Tyra sov när mamma kom så hon fick ligga kvar i sängen och gosa medans jag och krikke åker till doktorn. Dryga väntetider bara!

Annars idag funderar jag på att dra med mamma till stan och kika på lite roligt till Tyra. Bara för skoj skull misstänker ja :p Skulle så gärna vilja ha något till henne på Halloween, fatta va gulligt! Ska kika lite och se vad vi kan hitta på :)

Ska ni hitta på något kul på Halloween?


Trött

Inte riktigt varit helt med idag. Glömde mobilen hemma förut när vi drog på kalas och innan vi åkte gjorde jag i ordning Tyras vattenflaska, precis innan vi åkte alltså. Tror ni att jag packade ner den då? Nej! Jag ställde ner flaskan på bänken efter att ha fyllt den med vatten och satte sedan på mig skorna, drog upp Tyras bilstol på armen och gick.. Ja kände mig ganska borta när jag sedan insåg att ja glömt både mobil och flaska. Tur va väl att de va krikke som fixade hennes mat så den blev med iaf :p

Tyra fick en liten present av sin farmor och farfar också som jag tänkte visa er imorgon :)

Nu ska jag lägga igen mina blå och hoppas på en skön nattsömn brevid min goding till dotter och min söta och något tjuriga sambo. Ja, han kan tjura till så man blir tokig ibland :p överdriver lite när han är trött tror ja :p haha! Dessa karlar, men jag älskar'n ändå, mitt gulletroll! ;)


Bild från i fredags, Tyra och Smirre myser på Smirre's filt. Om Tyra snor den är de ju klart kissen ska knö sig ner brevid. Inte mer än rätt ;)


Leker lite först..

..SEN tar vi duschen och fixar i ordning oss :)


Godmorgon!

God fm kanske? Nåja, upp ska vi och senare iväg på kalas. Tyras kusin Tuva fyller 1 år imorgon så det ska firas senare idag!

Nu ska vi väcka pappan, duscha och göra oss i ordning!

TTYL


ZzzZzZzzz

Liten bebis i stor resesäng hos farmor och farfar! :)


Mammas lillfjärt!

Nu åker vi till Tyras farmor och farfar och blir bjudna på mat! Fast först ska ett par strumpbyxor på lillfisen.

Vad gör ni idag?


Gosen!

Såhär (se bild, dock inte från imorse) gosig va Tyra imorse igen och vi sov till strax innan 11. Skönt :)

Nu är vi på väg hem från bergvik. Bytt overallen till en mindre storlek och Tyra passade på att bajsa så mycket att det kom nästan upp till nacken på henne. Kan säga att jag hade velat haft en bad balja och lagt henne i då. Men vi tvättade bort allt bra med tvättlappar, vatten och allt va det va! Min första "bajs kris", skönt att den är över :p haha!


Godnatt folket!

Kollat på SOA, s4e6. Lite taggad jag blev. Vill se mer nu!! När alla avsnitt på säsong 4 är ute ska jag se om hela serien. Är helt fast, vill bara se mer och mer!

Men nu måste jag sova. Tyra vaknar om några timmar för mat. Behöver lite sömn innan. Godnatt :)


Brrrrr!!

Eftersom det börjar bli kallt så fick Tyra idag nya vantar, ny mössa och halsduk! Tyra fick även en höstoverall då hon växt ur sin helt plötsligt? Hon växer på längden så det knakar den där lille tösa! :) Dock va overallen för stor så vi får byta till en mindre imorgon.

Tack bästa mormorn!


Rosetten!

Nu har vi hittat en söt och spretig rosett som vi letat efter! Vi hittade den på H&M för 29,50kr. vi hade ju tänkt oss en något annorlunda rosett men denna duger fint :)


Dopinbjudan!

Kom på att jag inte visat er Tyras inbjudningskort till dopet än. De blev ju inte som jag tänkt mig men lite klipp klister blev de allt :p

Här är iaf resultatet av korten!


Umbrella

Tyra skaffade sig ett paraply. Hon hörde att de skulle bli dåligt väder så hon tänkte om hon ska gå ut så behövde hon ett paraply ;)


Träff med Levi!

Godingar!


Inbjudan!

Nu har vi fått en inbjudan till dop också! Trevligt :) Min kusins lilla Sebbe ska döpas i december!

Snart är ju Tyras dop också. Ska bli kul ! Och det ska bli väldigt roligt att se hur nervös Tyra's gudmor kommer va, haha. Hon sa häromdagen att hon inte ville hålla tal och sånt. Borde man skämta lite med henne kanske? ;)

Men tack Ida, Johan och Sebben för dopinbjudan!


Dagens skratt

Jag kunde ju inte låta bli.. Hahah, klockrent! :)

(lånad bild)


Tyra väntar!

Här ligger Tyra och väntar på att jag och mormorn ska äta mat så hon får åka in till stan och Leka med Levi! Först har vi en dejt med dom på gripen så vi ska väga de små för skojskull sedan drar vi vidare till ett fik och avnjuter god glass. Hoppas hoppas sorbet finns idag :) olika glass varenda gång typ! Mums :)

Vad gör ni idag?


Kommer ni ihåg?

Ja ska ju göra förstoring på bilden nedan, en på hennes fot och hand! Har totalt glömt bort det men nu skrev min moster till mig och tyckte jag skulle göra en förstoring på bilden och då kom jag ju ihåg det. Va ju ett tag sedan jag skrev och berättade det för er! Får se om vi kanske kan ordna det till denna eller nästa lön/mammapeng.

Älskar denna bilden på hjärtat :)


Blödiga morsan

Har jag sagt vad mycket jag verkligen uppskattar stunder med min dotter, stunder med båda mina älsklingar, min familj! Att se krikke bli så otroligt glad över sin dotter och att se Tyra bli så glad av sin pappa, det gör mig lycklig.

Jag blir extremt glad varje morgon av att bli väckt av Tyra och hennes ljud, hennes s.ka prat, att då kika över kuddkanten och säga godmorgon och då mötas av ett väldigt underbart leende, så äkta :) ah jisses! Blödiga morsan här ;) haha! Men det är verkligen härligt att vara mamma (och jaaa det finns upp och ned gångar :p, men det bra överväger helt klart!)

På tal om blödig, jag bölade framför tvn häromdagen för att folk friade till varandra, haha. Alltså så fort tjejerna såg det romantiska deras pojkvänner gjort blev de så lyckliga och grät, då gjorde jag också det :p haha

Frågan för kvällen: Vill ni gifta er?


Första sittningen gjord!

Dåså, då har man plågat sig ordentligt! Varför varför utsätter man sig för sånt här? :p haha. Nej men idag har jag käkat NOLL så min kropp va inte direkt redo för smärtan så jag trodde jag skulle dö där ett tag :p

Kärring va jag iaf avbröt sittning och fick mig en till. En bra idé va ju att äta innan nästa gång ;p Kroppen orkar ju mer om man äter, iaf min. Det blir mer skuggning och färg nästa gång. Tror det kommer bli jävligt bra när allt är klart iaf.

Bjuder på några mindre bra bilder. Ni kommer få bättre bilder när den är helt klar!


Not in bed!

I soffan, kikar på Sex and The city!
Love, like, want.


Ryggont?

Jag undrar ibland varför jag har så ont i ryggen. Jag blir sedan påmind om varför när jag lyfter upp Tyra och bär henne länge.. Ahaaa får jag ont att att stå framför tvn med henne varenda kväll när hon ska se på tjejserier.. Haha. Här kan barnprogram slänga sig i väggen, HW fruar och desperata hemmafruar är det som gäller här. Gud han hon skrattar och pratar med tvn när det är på. Ja det och Våra bästa år, om hon inte sover middag när det är!

Jag kan passa på att svara på en fråga, någon (anonym) undrade hur jag får texten fet med appen. Jag gör bara < b > (utan mellanslag. Måste göra det nu för att visa) skriver det jag vill ska vara svart och avslutar med < / b >. Förstod du? :)

Nu ska jag göra i ordning lite mat och ställa i kylen till pluttan, skönt att bara värma på till morgonen, efter det blir det nog sängen. Tyra ligger redan men är vaken, men hon somnar nog snart igen :)

Godnatt Goa ni Uppdaterar från tatueringsstudion imorgon!


Sweet.

Hemma igen från stan!Var hem till Mormor för att låna en USB sticka så jag kan lägga över bilden på det jag ska tatuera imorgon, jippi! Någon som vill med som sällskap? Va också om till Elgiganten och hälsade på kusin och Linda. Fick med mig två filmer hem, en skräckis och en familjefilm. Vilka får ni se i ett inlägg sen. Köpte dem för 29kr st. Hur billigt?

Nu blir det nog bara att va hemma. Krikke slutar väl snart så han kommer väl om en stund. Då ska han få sitt lilla paket, kul :) Hade tänkt ta en promenad också men får se hur det blir med den saken. Blåser ju lite kallt men sånt ska väl inte hindra så länge Tyra ligger varmt i vagnen. Men, vi får se!

Nu ska jag ta min sovande bebis och krypa upp i soffan och mumsa på en godisbit eller två (förmodligen x10), mums!

Ps. Fan va gött att appen funkar igen. Tack blogg.se Ds.


Tyra har shoppat!

Blev en present till pappan!


Nytt försök att blogga med appen!

Dagens mamafit!


Går fortfarande inte att blogga via appen....

img_0489 (MMS)

Går fortfarande inte att blogga via appen. Finns det någon info om det någonstans vad som kan vara fel? Nåja. Tyra ligger redan och sover. Hon har inte sovit så mycket idag så det är kanske inte så konstigt men ska bli kul att se om hon sover en stund nu eller om hon faktiskt sover för natten. Igår somnade hon strax efter 21.30 men bestämde sig för att vakna redan vid 3 inatt. Sen somnade hon om och vaknade 7.30 för mer mat för att sen ta morgon vid 930. Alldeles lagomt de :) Mer idag då, hade mamma här på lunch och fortsatte sedan mot Linda för att umgås lite med henne. Fortsatte sedan mot stan på ett litet möte eller vad man ska kalla det. Blev sen till bergvik med Linda och sen hem. Så såg väl vår dag ut i korta drag :p  Nu blir det sons of anarchy :)


Glad tjej idag! Vad gör ni som start på ny...

img_6685 (MMS)

Glad tjej idag! Vad gör ni som start på ny vecka? :)


Tänk vilken mage man hade :)

img_6433 (MMS)

Tänk vilken mage man hade :)


Kusinerna Tuva och Tyra hos deras farmor i...

img_3830 (MMS)

Kusinerna Tuva och Tyra hos deras farmor idag! Nu ska jag gosa ner mig brevid min sovande Tyra och kika på en film :) Godnatt. Mer update imorgon!


Det går verkligen inte blogga med appen. D...

img_8386 (MMS)

Det går verkligen inte blogga med appen. Därför de varit så tyst idag. Jag ska blogga så fort jag lagt Tyra igen. TTYS.


Dåligt blogg.se!!

Är det appen som inte funkar eller vad är felet tro? :s måttligt irriterande. Skrev några inlägg igår som inte gick att publicera. Jättekul....

Nåja. Har Tyra i babygymmet nu och hon babblar för fullt med tigern som ja hängt i mitten. Jättekul den där randiga saken tydligen :)

Men tillbaka till appen, är det några av er som använder den? Funkar det för er? Nu skriver jag via mobilen på internet! Det har tydligen börjat funka? :s

Vad är felet?? Försökt blogga sen igår (!!...

Vad är felet?? Försökt blogga sen igår (!!!!!) men inlägget går inte att publicera står det. jag använder mig av blogg.se's app. (testar nu från mms) Har ni samma problem eller?


Kan faktiskt själv mamma!

Ja, ibland iaf ;)


Soooova!!

Hej allihopa!
Blev inte mycket bloggande idag. Haft besök här hemma och sen har jag ägnat min tid åt Tyra och en snabb handling på maxi. Idag va Tyra mycket piggare och hon har pratat massvis. Filmat henne två gånger idag när hon dragit igång. Mammas och pappas underbara. Älskar min K och vår T mest!

Nu på kvällen så somnade Tyra i bilen på vägen hem men hon vaknade tyvärr upp när jag öppnade dörren till gången. Hon va sedan vaken till ungefär 00.10 innan hon somnade på min arm. Hon har legat i sängen i bara blöja och levt rullan och pratat och skrattat för fullt, så en glad bebis har vi verkligen haft idag :) sällan hon är vaken så länge som hon va idag men va väl bara för den dumma dörren annars hade hon nog sovit för natten. Iofs så tog Tyra och jag en rejäl sovmorgon idag. 11.20 gick vi upp :p Något skönt faktiskt! :)

Men nu ska jag krypa ner bredvid mina hjärtan! Godnatt på er!


ATM:

Tröttis :)


Wazuuup?

Go bild på lillan ;) hehe

Får återkomma lite senare. Lite upptagen just nu.
TTYL.


Svar på några kommentarer!

Hej Goa läsare!
Fått tips av två som gett panodil 1 timme innan deras barn fått sprutor. Tusen tack, det ska jag testa nästa gång! Och ne, vi fick inte ha henne i famnen :( Hon låg som på ett skötbord så fick vi stå bredvid.

Tack Seema, ska kolla in setet imorgon!

Ni andra som skrivit Goa kommentarer eller kommentarer alls, tack snälla. Uppskattar det och tycker det är kul att läsa era kommentarer :)

Kram till er från oss!


Stunder..

Det är vid sådana här stunder jag önskar hon var lite äldre så hon kunde säga "mamma det gör ont" eller "mamma, jag mår inte så bra" så man kan sätta på en film, linda in henne i en filt och gosa i soffan!

Hon har iaf fått panodil med smak av jordgubb. Va som typ milkshake i konsistensen. Jättebra faktiskt! Försökte ju med flytande alvedon men hon spotta bara ut det. Köpte även hem sådana man stoppar i rumpan ifall att men panodilen gick ner ganska bra faktiskt :)

Bild när älsklingen låg i magen!
Längtar till nästa faktiskt, även om det inte blir än på länge! :)


Fy för sprutor!

Då har hon fått sina sprutor, 2 sköna tupplurar, charmat chefen på jobbet och ätit! Att ta sprutorna va hemskt. Både jag och Tyra grät. Hon lät verkligen "mamma, det här gör ont på riktigt" det va liksom inget jag "tycker inte om det här-gnäll" utan va verkligen annorlunda. De sved till i mig från första ledsna ljud från Tyra och ja började gråta direkt. Krikke fick hålla i Tyra's hand och visa att han var med henne medans jag stod lutad mot Krikke's rygg och grät i kapp med Tyra... Efteråt fick jag ta upp henne och trösta henne. Det gick över ganska snabbt på henne och tur va väl det annars hade jag väl gråtit ännu mer :p

Vi vägde och mätte henne också. Hon har gått upp 400g och växt 4cm på 2,5 veckor. Hon väger nu alltså 6820g och är 65cm lång! Jisses va tösen växer :) mammas stora tjej! <3

Vi har nu efter den senaste tuppluren tränat lite att ligga på mage. Det går bra tycker ja men hon tycker nog det är lite kämpigt, men det är väl därför det kallas att träna :) hon är duktig iaf och håller upp huvudet mycket bra! Fast de gör de väl vid 3 månader :) Tyra har varit väldigt stadig i huvudet ett bra tag men självklart kan hon slänga iväg det när hon själv vill :p Hon gjorde det när hon satt på armen häromdagen, Slängde sig bakåt, jag drog upp och hon skrattade. Så höll hon på några gånger och tyckte det va jättekul :) bästa som finns när hon skrattar högt! <3


Dagens Tyra

Testar "nya" jackan!


Vill inte gå upp!

Hade mer än gärna stannat i sängen nu. Usch, detta ska inte bli kul alls. Dumma (men bra) sprutor!


Godnatt

Nu blir det att sova. Upp imorgon och iväg till BVC. Tyra ska få sprutor :( Känner på mig att det kommer bli känslomässigt kämpigt för mig imorgon. Jag hatar sprutor och ska nu behöva se när de ges på Tyra. Ont i mammahjärtat om hon blir ledsen - svar ja!

Vi hörs imorgon.
Sov gott!



Kickarn!

Tyra är fröken spark nr 1. Så fort man böjer sig över eller ligger brevid ska hon sparka som en liten dåre :p

Hon har börjat med att skjuta sig bakåt med benen när hon ligger på rygg :p haha. Ser så kul ut när hon gör de, token :)

Snart är det Desperata hemmafruar, wiho! :)


BILDREGN: Trött, tröttare... Zzzz

Snark.. :)

Som ni ser är det andra kläder. Fick bli byte efter lite dregel och spy. Så nu är hon en grå mysis ist ;)

Rosett sökes!

Jag undrar om någon av er har någon aning om vart jag kan få tag på ett hårband med rosett (mindre än på bilden)?

Jag vill verkligen ha en till Tyra men när de fanns i affärerna va hon inte född/nyfödd och då tänkte jag inte på att köpa en. De är väl i butik under sommaren men jag vill ha en nu! Tips?


Dagens bebis!

Idag består outfiten av:
- Body, H&M
- Dreglis, Barnens hus
- Jeans, Kappahl
- Strumpor, Åhléns



Morgonmys!

Jag och Tyra myser i soffan till lilla sjöjungfrun. Tror dock att jag kollar mer än Tyra.

Men snart är det Tyra's favvo, Våra bästa år! Gud så hon pratar med tvn när det börjar :) hehe


Intressant!

Tyra är med pappa i köket och lagar matlåda till pappan. Sängdags för dem både när det är klart. Tyra somnade förut i bilen på vägen hem men jag råkade såklart väcka henne, typiskt. Imorgon är det praktik för Krikke och jag och Tyra ska nog mest va hemma. Kanske en promenad om vädret tillåter!

Har ni några planer imorgon?


Tack farmor och farfar! <3

Gillar den massvis :)


Uttråkad bebis

Tyra är allt annat än road vad vi än gör. Köket funkar men jag vill ju inte sitta i köket tills läggdags så det blir att stoppa henne i bilen och åka mot mormorn en sväng. Kan hon bli lite road där och så kan hon få åka i pyjamas hem innan det är läggdags!

Åh, jag är så himla sugen på min mormors kanelbullar, så man kanske ska ta sig en sväng dit och se om hon har några kvar kanske :)

Vad gör ni ikväll? Just de, jag svarar på kommentarerna imorgon. Fullt upp med bebis just nu :p skriv i frågerutan annars så får ni svar inom någon timme :)


Paket till Tyra

Idag fick Tyra en klänning av sin mormor, sån vi tittade på på bergvik men som va slut. Köpte den i stan idag i storlek 68 så hon har att växa i. Hon fick även ett par strumpbyxor från märket Newbie. Ja hon fick en bloggares dotter's outfit hon hade för någon dag sedan :) Jättefint!


HIMYM

Pluttan sover gott mellan mig och krikke. Drömmer lite och gnäller till ibland. Hon är så jäkla go, börjat skratta högt en hel del. Tycker det är så himla kul att lyssna på, såklart smälter ja :p haha

Jag och Krikke kollar på How i met your mother, samtidigt ligger jag med mobilen i högsta hugg. Wordfeud - behöver jag säga mer? :p

Imorgon ska jag och Tyra in till stan och besiktiga krikke's bil. Själv har man ingen än, men jag väntar tills det kommer någon kag verkligen vill ha. Nåja, Efter det blir det nog en tur till Elgiganten och hälsa på Linda och se om min kusin Johanna kommit ut något i butiken eller om det bara är info för de nya imorgon. Hennes första dag iaf. Grattis till det gumman, himla kul :)

Nu blir det mer wordfeud och How i met, efter det är det sova! Godnatt söta, hörs imorgon :)


Nytt till pluttan

Varit in till bergvik och handlat lite bodys och pyjamas till Tyra. Ni kan få se bilder imorgon. Skulle köpt en jättego klänning till henne också men fanns inte den storleken jag va ute efter så får kolla i en butik i stan till veckan! Har kikat på den några gånger och när jag såg en jättesöt liten tjej ha på sig den i en tjejs blogg som jag snackar med så sa det smack, jag måste köpa den till Tyra :)

Annars idag har det varit lugnt. Tog mig en skön dusch förut och gjorde inpackning i håret osv. Härligt! Ska göra lite mat strax och gosa med Tyra som har nya pyjamasen på sig och underbara sambon Kristoffer som hade städat när ja kom hem! Han är helt fantastisk den där karln :) hehe

Skriver mer sen, kika in då!


Info om nya skorna!

Tja hej hopp! Några som frågat om skorna ja köpte. Ja, visst är de snygga :) Och verkligen billiga, älskar dom!

Jag köpte dem faktiskt på Ica MAXI. Just nu kostar de 199kr och annars 299kr så de är ju inte dyra vanligtvis heller.

Iväg och köp med er nu innan de tar slut!


Wordfeud

Jäkla spel. Man blir ju beroende för tusan :p Ligger iaf i sängen och kollar på film. Försöker hitta någon vaken själ att spela med :p haha. Hemskt ;)

Hur är det med er, är ni fast i det?


Händer och fötter!

Ja det blev iaf fötter :p Händerna va ju inte lätt om man säger så (som ni ser på bilden) :p Men jag antar att det har sin charm och historia i sig. Blir roligt att berätta om för Tyra när hon blir lite äldre vilken liten och bestämmande bebis hon var ;)


Nya pjuks!

Vet inte vad det är med mig idag. Började dagen med att jag insåg att en liten del i mig tycker om bandet Kent, rätt sköna ju när man "känner efter".

Jag fyndade sedan ett par skor som jag inte gillat tidigare men idag kände ja "jo Linda, du gillar faktiskt dom här!! Du kanske till och med tycker dom är snygga till vissa outfits!" och ja de gör jag ju faktiskt ;o Och som pricken över i:et så kostade de bara 199kr nu. Love it! Dom har mjukt fodrat "fluffigt" tyg i hela skon, hur underbart till vintern?? Aa, jag är mycket mycket nöjd!

Annars blev det bara munkar och chokladtoppar (ni vet sådana med vitt skum i) på marknaden. Det va kul att strosa omkring iaf :)

Vad tycker ni om skorna då?


Färg

Dåså, då har vi målat Tyras fötter och händer. Blev i badet med henne direkt efter. Resultatet får ni se strax :)


Maaaaat!!

Efter inte alls mycket kikande så är det nu dags för mat! Något hungrig så de passade ju fint :p


Gomöra - som di säger i Värmland

Inte jag, och inte någon som ja känner heller tror ja nu när jag tänker efter :p

Ny dag, Tyra 3 månader och vi planerar en tur till Arvika där det är marten (marknad). Vädret utanför fönstret ser extremt grått och disigt ut. Packar ner Tyras höstoverall, inte ska plöttan frysa om hon vill sitta i bärselen.

Oj, nu gör fröken nr 2 här. Får ta henne så hörs vi sen. Misstänker att ni kommer få se lite köp idag :p Ha en bra dag alla!

(älskar bilden nedan på pluttan, hehe)


3 månader, 00.44!

I tre underbara månader har vi haft dig hos oss, bästa tiden i mitt liv, i våra liv!!

Vad skulle jag göra utan dig, min älskade Tyra!


RSS 2.0