Girltime

På g in till stan för att möta upp Zandra. Middag, tjejsnack och bio står på schemat. Hoppas ni får en lika bra och rolig kväll som jag förhoppningsvis får :)


Tjena Arvika.

Sitter i Arvika och har nyss käkat. Köpt lite till hemmet, eller en sak, fick två av mamma i sen mors dag-present. Tusen tack!!! :) jättefint, ni får se imorgon :)

Har hittat butiken jag kom hit för.. Den va STÄNGD!! Men va fan, var min självklara tanke. Aah (här kom ett aha-moment), lunch stängt. Tack gode gud (?) ;) Hade kikat på en byrå men ångrade mig när vi kom hit. Hade för mig att den va vit, men den va tyvärr mer äggskal-gul i färgen. Men men får kika vidare på det. Just nu har hon ju inte eget rum iaf.

Men nu ska vi fortsätta här. Blog you later! :)
UPDATE: affären är stängd!!! :( Hon som har den har inte ens satt upp lapp. Dåligt tycker jag samtidigt som jag fäller en liten tår inombords. Men en tripp hit igen blir, Tyris ska ha presenter där ifrån :)


Jag och Ziggelo ska på bio!

Imorgon väntar en ledig dag, en ledig dag fylld med planer. Imorgon bitti blir det upp och ta en dusch/snabbare bad med Tyris. När vi gosat, busat och gått lite (som jag hoppas hon vill :D) så gör vi oss klara för att åka och hämta mormorn på hennes jobb. Bilen går sedan mot Arvika. I arvika ska jag/vi kolla på födelsedagspresent till Tyra. Inte alls långt kvar tills hon blir 1 ju (1 månad på fredag). Tiden går verkligen fort. Men iaf, det finns en otroligt fin butik i arvika med barnsaker, leksaker, möbler osv. Jag skulle vilja köpa allt till henne där, möbler, saker.. rubbet. Det är så himla fint. Jag vill kolla på en byrå jag såg där som jag så gärna vill ha till hennes framtida rum, men också på inredningssaker till rummet, leksaker till henne osv. Åh vad jag längtat och sett fram emot detta. Va där i höstas och kollade på saker och har längtat till denna dagen sedan dess :P

När vi är hemma igen blir det att åka hem med Tyra till älskling (som inte ska med på lilla trippen) och förhoppningsvis presenterna. Väl hemma ska jag göra mig iordning då för en tjejkväll med Zandra. Vi ska ut och käka och avsluta kvällen med bio. Vi valde att se What to expect denna gången. Både jag och Zigge gillar detta med bio så vi har sagt att vi ska försöka gå på bio (om det finns bra) iaf en gång i månaden. Haha jobbiga som planerar kanske, men när man har en man som inte är så jättestort fan av bio får man mysa till det med tjejerna ist :) 

image description
Jag och Zandra, efter Amelie's födelsedagskalas!
Fy va vi mådde kasst dagen efter :P

my life.

Finns ingen jag älskar mer, Finns ingen finare eller mer underbar än dig. Min lilla gos, stjärna! :)


Stora tjejen!

Idag har Tyra tagit sina första ordentliga steg, 10 månader och 30 dagar! Hon går nu helt själv och är så himla duktig :D :D Ja, jag är fruktansvärt stolt! <3


Mina kollegor

Suttit och skrivit lite på FB med mina kära kollegor på Nöjes. På något sätt kom vi in på Disney och jag sitter nu med ett stort disney sug och funderar på vilken film jag ska se innan det blir läggdags. Fick hem Herkules häromdagen. Inte sett den på många år så funderar på den.. eller kanske ta någon av favoriterna som bl.a är Lejonkungen, Aladdin, Skönheten & Odjuret, Askungen, Lilla sjöljungfrun osv osv.. (klassiker ♥) åh det är så himla många bra filmer. Älskar verkligen disney.

Vilken är eran favorit? :)

Åh,
vad jag längtar tills Tyra blir så stor så hon vill krypa upp i soffan och se på Disney filmer med mig med lite fredags mys och så kanske :) Längtar efter de stunder hon kommer och ska krama om en och säga "Mamma jag älskar dig!" För de stunderna hoppas man ju på att de ska komma ;) Men självklart njuter jag av varje sekund jag får med henne, min lilla prinsessa ♥



DH & BB

Nyss kollat på Desperata hemmafruar och fällt en liten tår. ÄNTLIGEN Lynette och Tom igen. Åh det är en så bra tjejserie det där :)

Nu är det Big Brother som gäller och bara gos i soffan. Hoppat i mjukisar och bunkrat upp med en cola. Vad gör ni ikväll? :)


Cool mom.

Haha, rätt bra gjort av mommyn där!


I brist på dagens

Såhär såg jag ut igår :p


Sen egentid..

Får se va länge jag håller mig uppe innan det blir sängen. Jobb imorgon också men slutar i "bättre" tid då, 18.00 :) Då hinner jag kvälls gosa med min lilla skrutt. Nyligen legat i sovrummet brevid henne då hon vaknade och ville ha lite mat. Hon tittade sedan efter mig 3 ggr innan hon somnade igen.
Nu iaf som sagt lite egentid (med mannen brevid med sin dator i högsta hugg). Festis och choklad är framme, 21 jump street ska på. Hoppas ni haft en bra dag allihopa.



Ps.. hittade inte de där skorna jag ville ha i min storlek, buhu..Ds.

157.

Igår va jag en sväng till Lager 157. Där hittade jag 2 saker som fick följa med hem. En go stickat och luftig tröja, lite i slitna svarta/grå färgen. Gillar den massa. Hittade även ett somrigt linne som jag inte kunde låta bli att prova. Älskar blommigt till svarta byxor. Ja, den slank med!

Så, i min påse alltså:



tradera-torsk..

Trillade in på tradera och la bud på 2 nya väskor. Åh, jag blev ju så sugen. Piggade upp mitt lilla boring-humör tack vare detta. Ni förstår, vi har betalt räkningar här ikväll och det är väl aldrig kul? Skönt när det är gjort men ändå aldrig kul ;) Eftersom jag har lite mer pengar denna månaden passar jag därför på att skämma bort mig lite extra. Även min lille korv och store göbbe får ju ta del av kakan.. ja kanske inte mina väskor då ;)

Idag i stan hittade jag ett par skitsnygga bruna skor. Jag föll direkt och ännu bättre va ju att de va på rean. Men nej, de fanns inte i min storlek. Så imorgon ska jag till de 2 andra butikerna i stan för att se om kanske de har dem. Hoppas hoppas. 

Väskorna jag hoppas på att få komma hem till mig ser ut såhär:




.
Kläderna jag fick med mig hem idag kommer upp i ett
inlägg imorgon vid 10 tiden. Kolla in dem då :)

Kvällsmat

Nu ska jag mumsa till det med kyckling-zucchini toast i ugn. Till de blir det gräddfil blandat med en dutt chilisås och en kall cola. Mmmm säger jag bara!


Mors dag

Spenderade min dag att börja dagen med att ta en långpromenad. Tror vi va ute och gick, med stopp för mat, i ca 3,5 timmar. Underbart och axlarna är såklart lite lätt röda. Fantastisk dag med mina två bästa.

Det fortsatte sedan in mot stan där de blev shopping med mamma. Lite firande med glass slutade utan glass då vi tillslut inte kände för det :p En påse till mig följde med hem. Kika in senare så får ni se vad som blev med hem.

Och firande för mig blev de också. 2 kort, choklad, en film och en fin vit orkidé :) Tusen tack <3


Dagens outfit


Rosor

Köpte lite rosor till Kristoffer.
Blev snyggt i köket det ;)


Nää

...sitter Tyra och säger hela tiden och sträcker ut tungan så långt hon kan efteråt, Haha.

Sitter i bilen mot affären. Slutade jobba för typ 20 min sen så efter handlandet blir det hem och gosa med mina hjärtan och mamma som ska med hem och passa lillan lite. Ikväll ska nämligen både jag och krikke jobba. Jag bara en kort stund och krikke hela kvällen förmodligen. Vi börjar dock efter Tyra är lagd för natten så det känns bra :)

Well.. Skriver sen. Här ska handlas :)


Fin dag

Lördag idag och jag jobbar om 30 min. Är redan i stan och ska köpa mer sommarkläder till Tyra. Fortsätter vädret såhär så behövs mer om vi inte ska behöva tvätta sönder de sommarkläder hon har :p Även jag ska få mig lite mer som strumpor, tunna mjukisar och lite underkläder.

Nu ska jag hoppa ur bilen. Ha en bra dag alla så skriver jag mer senare idag!


Slut som individ.

Blog you later :p


Fönstershoppar

Gud va jag börjar bli trött. Haft en bra dag på jobbet och en ny väntar imorgon. Även lördag blir de jobb men ledig söndag. 6 av 7 dagar denna veckan. Känns bra :) Saknar Tyris men hon har så himla kul med pappan eller mormorn de timmar jag jobbar så :)

Sitter och kikar lite på nätet och har beställt en liten mors dag present till mamma. Dock blir det nog en sen present, eller nog.. Det blir en sen present eftersom de inte kommer hinna få hem imorgon :p

Men men, nu blir det sova sova och sova. Okej, lite Rumble först :p


Vakna

Mammas goding är vaken och håller sällskap när jag ska göra mig iordning för jobb. Hon ligger här och berättar sagor för mig skulle jag tro ;) hehe


Redo att sova

Har krupit under täcket och snosar med Tyra <3 pga värmen så ligger krikke i vardagsrummet där balkongdörren finns bra till hands. Jag nöjer mig med fläkten i sovrummet. Imorgon väntas jobb från 9.45 - 18.00, ska bli kul :) tänkte jag skulle åka hem direkt efter och ta en promenad med Tyra i vagnen och förhoppningsvis krikke om han känner sig manad. Men med glädje kan jag säga att han aldrig brukar va sen på att haka på en promenix. Skönt och mysigt när vi båda är ute och går :)

Jag gillar verkligen att röra lite på mig nu när jag har träningskläder. Även om det lilla jag rör på mig inte ger någon effekt för kroppen så mår iaf jag bättre av det! :) och ja, då lite extra i träningskläder ;) Att de är supersköna gör ju det hela bara bättre. Brukar ni träna, ta promenader osv?

Nej, klockan ringer 8.00 imorgon så dags att lägga igen. Sov gott alla!


Let's go to work


Åh va härligt

Nyligen kommit hem efter lång promenad med mina hjärtan. Mat ute, bus och lek med Tyris och underbart väder! Hade velat ligga och stekt lite nu men det hinner jag inte. Jobb är vad som står på schemat här näst. Redan onsdag idag. Trott att det varit tisdag hela dagen.

Men nu måste jag göra mig klar så jag kommer iväg någon gång. Måste förbi krikke och lämna nyckel också eftersom jag hade lämnat min hemma. Ha en toppendag så kikar jag in här lite senare igen! :)


Öken..

Sorry, varit upptagen med jobb och bara varit jäkligt trött efter de och shopping till Tyra. Fasen, värmen small på fort så lite tunnare kläder fick bli idag!

Hörs imorgon. Då med bättre uppdatering va :) Godnatt!


Hi dolls.

Soffhäng med mitt stora hjärta. Sugen på melon så ska nog skära upp några skivor. Åt god mat ikväll. Mackor i ugnen med stekt strimlad kyckling i chilisås tillsammans med zucchini och ost över det. Åh det va så himla gott! Hann tyvärr inte ta en bild på mackorna innan de åkte ner i magen men tog en på förberedelserna som ni kan få se. Till mackorna blandade jag gräddfil tillsammans med lite chilisås, toppade med lite citron , som en sås. Det va jättegott! Ni borde testa!

Kom att tänka på era kommentarer. Har inte hunnit svara på dem och nu kommer jag jobba hela veckan utom söndag så kommer lägga mycket tid på min familj och vänner på den lediga tiden vid dagarna. Självklart kommer jag blogga också men det jag vill komma till är att skriv era frågor i frågerutan som är till vänster nu mer :) klicka på "Fråga, jag svarar!" så kommer det upp en ruta där ni skriver er fråga! Detta gör det mycket lättare för mig att svara er om ni vill ha snabba svar :)

Vill tacka för era kommentarer och frågor. Tycker det är megakul att komma in och se att ni skriver och lägger en liten stund på att skriv till mig. Det gör lite min dag! Blir roligt att blogga när folk skriver och ger respons, ställer frågor osv. Ber om ursäkt att inte allas frågor är besvarade men skriv i frågerutan så får ni snabbt svar :)

Stor kram till er, nu ska jag kolla på någon serie innan jag kryper under täcket och tackar för en bra dag :)


@ work

Jobbar idag efter en veckas ledighet. Har varit skönt att vara ledig men ändå skönt att jobba lite också. Fick en video nu på min rast av krikke där Tyra går själv med en lära-gå-vagn :) Duktiga tjejen, mamma blir så stolt över dig <3

Min rast är snart slut så då blir de ut igen och köra på. Dagarna går så fort här, känns bra för då är det kul!


honey.



Foto: Linda Blom

Godis och Big brother

(SE HIT OCH LÄS FÖRST: Vill bara varna er som inte tål när man pratar om vikt, siffror kring detta. Om ni inte gillar  att läsa om det så kan ni hoppa från min blogg en stund :) Tack på förhand!)
-----------------
Började dagen med att må SKIT, med Zigge vid min sida. Vi drack inte allt för mycket igår men antar att vi börjar bli med åren nu och inte tål lika mycket ;) hehe. Vi låg länge i sängen och gick varannan gång på toan för att spy upp vatten och jordgubbar vi mumsade i oss. Det va jättegott för att få i vätskan men när de kom upp igen så va det som att jag spydde vin och det var enbart vidrigt. Men men, efter många timmars vila, lite duch och marie kex för mig och ostbågar för Zigge så va vi (läs: jag) som människor igen. Gick in och ställde mig på vågen då jag tyckte att min mage var bra. Jag brukar inte gilla min kropp ibland då jag stör mig på min lilla kula på magen som jag haft hela mitt liv, när mina lår blir större osv. Jag vet att jag är smal men jag har faktiskt fläsk som de flesta andra som jag vill bli av med. Iaf så ställde jag mig på vågen och 47kg visade lilla skärmen. Ja, det märks att jag va tom på mat :P haha Saknaden efter Tyra var stor nu och jag ville bara in och hämta henne! In i bilen med mig och Z och vi var på väg!! Släppte av Zigge och fortsatte resan till mormor där mamma va med min käresta! Åh va jag saknat och älskade att se henne. Fick leende men inte va hon mammig inte :P Attans! Men lite kramar och pussar blev.

Som ni såg i inlägget under här va jag och käkade bakfyllemat på en Kinaresturang där jag käkade en fruktamsvärt god buffé, vårrullar som jag älskar att doppa i sötsursås. Sånna där chips också, va det nu heter.. Åh de va så gott, vill ha mer :)

(repris på bild)
image description

Nu tog BB slut (fel personer åkte ut, buhu..), så jag ska kolla på Friends with benefits. Vissa säger att den är jättebra och andra säger att den är dålig. Köpte godis förut så jag får väl äta upp mig lite eftersom moster tyckte jag vägde för lite ;) hehe. Goast är hon! Dock börjar jag bli sugen på mat igen också? Jaja, ska sluta tjat med er här och börja med filmen, eller maten :P TTYL.

image description

Bakfyllemat

Underbart med buffé på mongolian!


Godnatt från oss!

Haft en bra kväll, kunde varit mer fart men den va bra! Sov gott alla :)


Redo för kalas

och såklart en i vår finaste sida...

LiLi & Ziggi in tha house!

Linda står i badrummet och gör sig iordning, så vi passar på att göra ett litet gästspel. Ikväll vankas party hos vår fina Amy som fyller hela 21 år gammöl! och de är fan inte ofta vi partajar i vålberg av alla ställen på jorden, men himlans trevligt än så länge ;D
Så vi vill bara säga SKÅL! och att lindlo, vår favorite hoe - är grymt bra!! <3
Puuuss på rumpan / N & Z
Ps: Tyra är hos sin mormor ikväll och myser, så oroa er inte.. :)

SATC 1

Nu är det jag, SATC 1 <3 och soffan. Efter blir de sängen så mer update imorgon. Sov gott alla läsare :)


at home.

Sitter i soffan och njuter av min ensamhet. Tyra är såklart hemma men hon sover gott i sovrummet i vår säng. Hon sover faktiskt ofta med mig där. Krikke har en tendes att somna på soffan. Han gillar det och det stör inte mig speciellt (bara när Tyra sover i sin säng och det blir alldeles tomt :P). Imorse blev jag väckt av Tyra vid 9-9.30, med en hand på min axel också sa hon "mamma". När jag vänder mig får jag ett stort leende och hon säger mamma igen och borrar ner ansiktet i min kind. Världens goaste älskling har vi ♥ :)

Nå, ikväll när jag ändå är själv, krikke jobbar, så borde jag väl ändå passa på att njuta av massa avsnitt med SATC eller se en riktig tjejfilm. Om 10 min står iaf BB, vattenmelon och jordgubbar på schemat. Vi får se vad jag drar på sen. Blir iaf mys framför tvn för hela slanten! Kan va riktigt skönt de. Imorgon blir det ju ut på "dumheter" och Tyra sover hos mormor. OM jag kommer sakna min lilla duva!



3 linnen

Idag insåg jag att jag inte kommer kunna ha min lilla outfit jag beställt då den inte ens blivit skickad (??). Trött på Nelly.com som ljög och sa att den va skickad i tisdags.. Nåja, inte hänger jag läpp för det. Idag på stan hittade jag nämligen 3 linnen som fick följa med mig hem. Så nu har jag 3 andra alternativ till imorgon. Funderar på att köra på det oranga men vet inte ännu..
.
Vilket tycker ni? jag gillar alla 3 jättemycket!!
Beslutsångest i bott.....


 


Tack goast!

Igår köpte köpte krikke en skitgod D&G parfym till sig, no.11(?) tror jag den hette. Något med 11 iaf. Jag fick lukta på den innan köpet och jag tyckte den va rikigt go, som sagt. Krikke va inte klar med det utan jag fick mig också en parfym och jag valde då Escada - Taj sunset. Den luktar typ godis :)



Tack min smul ♥

Plan A

Jag har nu tänkt visa er min omtalade outfit jag vill ha på lördag på Amelies kalas. Jag har gjort en stor grej av det känner jag och måste därför dämpa detta med att visa den. Och med detmåste jag då åter igen påpeka att det är ingen speciell outfit så, ingen party glans direkt utan mer alldaglig som man kan gå i jämt. Så för att ta slut på allt tjat (förutom lite gnäll imorgon om jag inte får hem det i tid) så visar jag er här vad jag hade tänkt mig
..och det är detta:

Efter en dag på stan med Zandra så har jag kanske en plan B och t.o.m C. Dock är jag inställd att få vara orange så vi får se. Min plan B är orange också så det löser sig. klockan vore dock kul att ha, gillar den.

Vad tycker ni om mitt val annars?
Härlig sommarkväll outfit tycker jag iaf! :)

3 things

Förut i stan så va jag och kollade på halsband och solglasögon. Jag hade sedan innan kollat in båda sakerna och idag fick det följa med hem. Halsbandet är ett enkelt hårt som varit så poppis länge. Jag köpte ett som inte är allt för brett, i silver. 2 par solglasögon fick följa med hem också då jag fick beslutsångest för vilka jag skulle ta. Hade ju ett par liknande sen tidigare men de var fallfärdiga.. nästan. De skänkes bort nu iaf :P 

Dessa två par blev med mig hem
Och ja, de är snyggare i verkligheten men ni vet ju alla hur de ser ut.

Trivdes en hel del i båda.
Perfekt storlek och väldigt bekväma.
Detta är halsbandet/halsringen också:


Hello you.

Står i köket och ska precis slänga in kyckling i ugnen. Ikväll efter den blir det jordgubbar, mm gott :) Gjort stan med Zigge och fick med mig lite hem faktiskt. Behövliga, bra ha och måste ha till lördag-saker. Vad får ni se sen :)

Mitt huvud börjar göra sig påmind om att det sitter här uppe så en huvudvärkstablett är snart på sin plats. När den är tagen ska jag plocka undan i hallen. Tyra sitter nämligen där nu och drar ur allt från min väska och skötväskan :p


Hmm..

Alltså jag är ju så grym, kanske inte. Vill verkligen färga håret men tvivlar på att jag får till de där jag vill ha själv och har nu frågat Linda, som gjorde min design, om hjälp. Tvivlar på att hon som frisör vill meka med färg hon inte får blanda själv. Men jag ville fråga henne eftersom hon kan sånt, det är ju jag mindre bra med. Färga är väl inga problem men så jag vill färga är inget jag vill ge mig på själv :p Nåja, vi får väl se. Vore kul att va lite piffigare till helgen iaf.

Har ni planer för helgen? Eller kanske planer för håret t.o.m? Tell me :)


En liten bit panik.

Jag har insett att jag KANSKE inte hinner få hem mina små saker från Nelly tills på fredag, det är ju ffs röd dag imorgon(??).. Irriterande :P Jag borde kollat tidigare, men får hålla tummarna. Ska samtidigt leta upp en plan B. Finns en plan B som är läskigt lik men frågan är om klockan finns i plan B, tror icke det och den gillade jag ju massvis! Attans. Nåja, får ta på något annat i värsta fall och glänsa i mina beställda plagg någon annan dag. Det är ju faktikst inte någon party outfit, som sagt. Men det kan ju va snyggt ändå! Orange orange orange.. skönt!

Kan visa er klockan, tyckte den va skön i stilen!


Annars då, ska köpa halsband och strumpor imorgon (och kanske en plan B). Insåg förut att många av mina strumpor är vääl använda så nya är på sin plats. Blir en tur på stan med Ziggelo iaf, trevligt trevligt!

Suttit och mailat lite till Nelly nu för att kolla om det gå få en snabbare leverans på något sätt. Vissa sidor har ju att de går att skickas med hemleverans osv. Visserligen visste jag att mitt redan va skickat men ville kolla iaf. Fick som svar att paketet va skickat i tisdags, alltså inte idag som mailet beskrev det. Så om posten inte är sen så borde det vara hos mig innan lördag trodde han. Fick ett nr som jag kan ha för att både söka efter det på nätet och även hämta ut. Blir lättare för dem tydligen att hitta i datorn(?), ah något sådant. Okej.. jag ser ut att ha gjort en stor grej av detta och det är det väl inte egntligen men man hoppas ju ändå på att kunna ha på sig det man tänkt från början. Så plan B, i sjön med dig.
--------------
Nu gott folk, nu ska jag bli brun!

Fikar med Tyra och Ugglan

Josse försöker.. aa jag vet inte vad egentligen :p men dom har kul iaf :) Kikar runt lite på stan och letar halsband. Har sett ett snyggt som jag hoppas finns kvar, va ett tag sedan jag såg det. Vi har fint väder idag förresten, har ju regnat hur länge som helst här tycker ja. Så tack för solen idag!!

Vad gör ni gott folk?


Sängen..

Haft en jättebra kväll men är så trött att jag inte orkar skriva om den nu så det får bli imorgon :)

Godnatt på er, misstänker att de flesta redan sover vid det här laget!


Tjejmys

Ikväll tar jag med mig denna smugglingen (men va? Mobilen vill inte skriva snyggingen :p haha) på bio. Kul att göra något med the girl with the big humor och hjärta.

Men vad ska vi se då tro.. Datorn bli nu. Matchning. Okej.. Jag skulle skriva •katching•..


Matkoma

Idag gjorde jag Tacopaj till lunch. Åh, himla gott men man äter ju så man blir proppad.. Matkoma delux. Ligger i sängen och bara slappar brevid Tyra som sover middag.

Igår när vi kom hem efter handlandet igår så skulle hon ju va med och rucka i allt i vanlig ordning så jag gav henne ett paket med disktrasor hon kunde rycka i. Hon tog tag i paketet och sedan med andra handen också. Hon glömde alltså då bort att hålla i sig och stod och grejade med paketet en bra stund innan hon satte sig ned. Åh, man blir så stolt när hon är så duktig, redan :)

Med redan menar jag att det går ju så himla fort, allt händer på en gång. Hon petar i sig små saker själv, står, kryper, klappar händerna, skakar nej i huvudet, är hus busig som helst, ställer sig mot allt, öppnar och stänger dörrar (ja, inte led handtaget då :p).. Ja det finns så mycket hon kan redan. Visst detta har hon ju lärt sig inom loppet av några månader men jag blir ändå så stolt för nu de senaste veckorna har det hänt så mycket. Mammas stora duktiga tjej <3 vart tog min bebis vägen? :)


Nämen!

Sitter i soffan och kollar på Big brother. Ska laga lite mat om en stund faktikst, får se om Kristoffer vill ha lite också. Stackarn börjar känna sig dålig igen, men jag börjar bli bättre och bättre och har varit på bra humör idag känner jag. Träffat Amelie och snurrat runt på stan med henne och Tyra, hämtade Kristoffer och åkte iväg och handlade, nattat Tyra och nu suttit och klickat lite på nätet.

Yes, jag har klickat igen. Ett linne och en klocka till mig och en skiva till krikke. Mina förhoppningar är att klockan och linnet ska komma innan veckan är slut så jag kan ha det till helgen. Ska nämligen på kalas då Amelie fyller 21 om en vecka. Tyra ska då sova borta för första gången (nästan första gången iaf). Åh, lite läskigt men det kommer gå bra! Tillbaka till outfiten, den är ingen party party utan mer något man kan ha jämt, MEN vi ska vara ute och det känns lite som att någon snygg klänning eller tunn partytopp inte är något alternativ i detta underbara sverige och dess värme.. sa jag värme? Hmm, ja ni känner nog min ironi. Nåja, stilrent och enkelt är ju snyggt det med. Och färgen på dessa är ingen "tyst" färg. Jag har nämligen valt ORANGE! mihi, ja vi får hoppas att det blir bra. Ska fixa lite naglar och så till helgen också så man blir lite extra piffad ändå. Lite kul! Det jag gillar också är att mina tjejer Zigge och Nathalie ska med, kommer bli sjukt kul :)

Nu ska jag se klart på Biggan (som K säger) och sen laga mat. Får se om det jag klickat kommer hem sen eller om det får vänta. Vad tycker ni?

Happ..

Det va visst någon som dissade morgongos imorse och lämnade mig ensam i sängen.. ;O


Vi säger Godnatt

Imorgon ska jag och Tyra göra lite grejer, planera och tvinga med någon kompis på stan för lite kikande och kanske shopping. Who knows..

Imorgon kommer lite bilder jag lovat från fotograferingen. Nästa fotografering med Linda ska vi försöka planera lite mer och förhoppningsvis har hon en studio att vara i då. Vem vet :) Vill iaf ta fina sommarbilder med Tyra längre fram. Även med hela familjen, alltså inkl min stora älskling och med vännerna. Linda är ett måste på Tyras 1års kalas, inte bara för att jag gillar henne som fotograf utan för att hon är Tyras homie ;)

Godnatt på er!


Klickat

Sitter och kikar runt på internet då det suger ordentligt i min shoppingtarm. Jag har hållt mig relativt bra och än så länge är bara en sak hemklickad. Sugen på lite skor, byxor och topp. Vill även ha en klänning men det behövs inte köpas än. Det är så att jag ska på Bröllop i juli så då vill man ju vara fin. Vår lilla Prinsessa fyller ju även år 1:a juli så då ska man ju också va lite fin. Men vi får se vad det blir då. Det får köpas in till nästa lön. 

Denna är iaf på väg hem till mig



Snygg i ryggen som tusan. 
Blir nice till ett par jeans och heels eller låga skinn- eller tygkängor!

Äntligen hemma!

Efter jobb och slit med tvätten så ligger jag nu i sängen och busar med Tyra. Tid som betyder mycket det! Nu i veckan bli jag ledig förmodligen men har lite planerat ändå.

Ska fixa lite mat nu så hörs vi senare! :)


Mamma's plutt


Slut för idag.

Ja snart är det sängen iaf. Kollar på En kvinnas hämnd och snorar för fullt. Testade lite "ny" färdigmat förut då jag inte hade kraft eller ork att ställa mig och laga egen. Har nu hittat en liten ny favorit, lax och pasta med spenat i god sås. Å va god den va! Ska köpa hem några sådana och ha i frysen. Kan va bra ifall man måste fixa mat fort eller om man är lite lat.

Idag på jobbet så va jag något utmattad. Va näst intill så jag skakade där en stund av frossa, ont över bröst och rygg och snoret som bara rann. På min rast tog jag 2 panodil så när vi höll på att stänga kom värmen.. Antar att den lilla feber som jag kanske hade, iaf den förhöjda tempen i kroppen, gick ner då och de blev ist varmt. Det va lite skönt faktiskt. Nu är jag trött men haft en lugn och mysig kväll. Blev lite Sons of Anarchy och lite glass som inte smakade ett skit så orkade inte äta upp den.

När filmen ja ser på nu är slut hoppar jag ur kläderna och i säng. Ytterligare en jobbdag väntar imorgon och sen ledig en vecka förmodligen. Tråkigt och skönt samtidigt. Men godnatt på er. Vi hörs imorgon :)


Brrrr..

Äntligen Sitter jag nu och får i mig lite mat. Blev inte en tugga intagen igår kväll, blev ist direkt till sängen.. Idag mår jag lite bättre men fryser ändå och näsan är tät. Jobba blir det iaf och hoppas man tar sig igenom dagen.

Sitter hos mamma just nu som fick ta Tyra så jag fick duscha. Krikke ska också jobba sen så hon fick sova ut. Ikväll ska jag krypa under en filt i soffan och se på film. Bara ta igen mig och hoppas på att jag kan bli frisk snart. Uscha.. Kikar in igen ikväll, ha en bra dag och tusen tack för fina kommentarer!


Dåligt med update

Inte varit någon vidare update idag, känner mig fortfarande inte frisk. Har ingen matlust alls men hoppas ändå få i mig lite mat strax. När jag nattade Tyra så somnade jag brevid henne så jag är dödstrött nu också.. Imorgon väntas jobb mellan 13.00-18.15 så jag hoppas verkligen jag sover bort det, vad det nu är.. Aldrig kul att va sjuk men hade "passat bättre" nästa vecka då det förmodligen inte blir något jobb alls.. Kan va skönt också att få den tiden med Tyra.

åh va jag fryser.. Mår illa när jag tänker på mat men har bara ätit 2 pannkakor idag så jag känner att kroppen behöver mer. Tvivlar dock på att jag kommer få i mig något alls. Åh va jag inte gillar att vara sjuk. Sängen får bli efter försök till mat. Godnatt!

Ute på äventyr


Sorry..

Får blogga mer imorgon. Not feeling så bra just nu faktiskt.. Febervärkar i kroppen som tusan. Hoppas verkligen jag mår bättre imorgon, har nämligen lite ärenden och möten med köpare då. Hade tänkt köpa hem nya blommor också eftersom jag lät mina torka ut. Men men hoppas ni haft en bra kväll. Nu hoppar jag i säng!


Hej alla goa

TACK för era kommentarer! :)Ligger i soffan och tror ja börjar bli sjuk.. Jag ska blogga mer från datorn sedan och berätta lite om dagen som varit. En stor klump i magen och tårarna har sprutat idag.. Förstår mig inte på människor i denna värld. Men mer om det sen.

Hörs om ett tag igen. Då med lite fler bilder från fotograferingen :)


Godmorgon från sovrummet


Färdigt!

Dåså, då är nya designen klar. Jag tycker Linda varit fantastisk med att ta sig tid med fotograferingen igår och designen idag trots att hon har ett såpass tight schema med sitt företag FORMELI.se . Jag är RIKTIGT nöjd med det hon gjort och det enda jag själv ska ändra nu är att ist för att ha Tyra i spalten, sätta Min familj och ett kort på mina båda två hjärtan.

Jag gillade min gamla jättemycket men man tröttnar ju när man haft samma ett tag och den förra hade jag ju verkligen länge så det va på tiden att det fick bli en ny :)

Vad tycker ni? Nya eller gamla, vilken är bäst?
Lägg in en kommentar vetja :)




Psst.. Dyker upp lite fler foton från fotograferingen här imorgon!

Ursäkta "röran"

Min kära Linda B bygger om :) <3


Two of the same

Foto: Linda Blom


Igen.

Laddar hem 21 jump street och ser lite på den nu innan sängen. Bara jag tänker på filmen och allt som händer i den gör att jag börjar skratta :p

Hoppas ni haft en bra dag. Imorgon väntar en dag fylld med Zigge (vår underbara Zandra) och loppis för vår del ;) Godnatt gott folk!


Kvällsmums

Bättre än godis.
Isvatten till för att det kändes bättre än cola :p
Heja mig.


Från Lina's iphone

...tidigare idag. De riktiga bilderna får ni se när de är klara eller när nya designen finns. Vi får väl se hur detta blir :p :)


Fotografering!

Sminket är på. Kläder ska packas ner, håret ska plattas. Sen väntas bara att bebisen ska vakna också!


21 jump street - Hysteriskt rolig!

HEllo fellas.. Haft en bra dag? Min har bestått av lite ärenden, en fika hos mormor och avslutade kvällen med en bio. MEn först, ärenden - Lämnade tillbaka en grymt snygg skjorta som va för stor och en tröja krikke inte tyckte passa. Jag hoppas min skjorta kommer in i 34 igen för ja, jag gillar den. Jag gick inte med tom påse därifrån, nej nej. Ist för kläderna jag lämnade tillbaka så fick de bli 2 träningsbyxor och två linnen. Byxorna - ett par långa gråa med en rosa detalj och ett par som slutar en bit under knäna, svarta med rosa detaljer. Linnen - ett starkt rosa och ett svart, tog S (egentligen för att xs inte fanns) och blev väldigt nöjd med det så det finns lite luft mellan hud och tyg. Det va skönt. Allt va väldigt behagligt och ha på sig. Så nu Josse A om du läser, nu kan vi ta tag i detta :) Känns ju alltid lite bättre med snyggare träningskläder till ;)

Fikade hos mormor - Blev lite dricka och kakor hos mormor förut. Tyra lekte och kröp runt massa på golvet, ställde sig på allt hon kunde nå och busade för fullt. Det är verkligen helt underbart kul att se vad hon gör, hur mycket hon pushar sina egna gränser för vad hon kan och inte. Hon tar sig fram fort nu ibland och låter en del när hon slår ner sina händer när hon kryper :)

På kvällen blev det hem med busan och på med pyjamas. Pappan i familjen här kom hem och la sig för att natta henne :) Eftersom krikke är för det mesta ganska anti bio och inte kunde bli medlockad idag så passade jag på att bjuda med mammi för lite egen tid, utan mitt lilla troll. Vi åkte förbi affären så jag fick köpa hårfärg (min utväxt är allt annat än snygg) och sedan tog vi en snabb burgare på Mc.donalds innan biodags. Väl inne i salongen satt vi där med vår stooora popcorn och stooora chips, drack våra ur våra stora muggar och kollade på reklamen. Klockan blev allt mer och vi insåg tillslut att vi blir själva i salongen - Tack! Ett varsitt loveseat blev så jag satt riktgt bekvämt och bredde ut mig till max. Filmen vi såg va som rubriken avslöjar, 21 Jump Street. En film baserad på en gammal serie med Johnny Depp. Ni som hängt med länge, ni kanske kommer ihåg när jag JÄMT kollade på 21 JS. Väldigt bra serie. Och nu filmen då.. Alltså fy f*n va rolig den va! Vi skrattade näst intill genom hela filmen. Alltid va det något kul! Jag totalt älskar filmen och rekomenderar den varmt. Johnny Depp är dessutom också med.. en liten roll, oväntad men bra - som alltid! ♥ Nej hörrni, se den. Verkligen värt!



SE TRAILERN GENOM ATT KLICKA --> HÄR! <--

Lunch i pyjamas.

Ledig dag så vi har varit lite slappa här hemma. Krikke sover än t.o.m. Idag blir de lite stadshäng, kolla efter träningskläder och gå långpromenad!

Vad gör ni idag?


Pluttig x 3

Finns inga ord som kan beskriva hur mycket jag älskar dig. Mammas ock pappas enorma stolthet! Älskade unge <3


Bada

Nu blir det badet för mig och Tyra :)


Lunch på jobbet

Denna dagen har gått lite drygt. Varit riktigt roligt som de flesta dagar men klockan går segt tycker jag.

Sitter i lunchrummet nu iaf och har rast. En banan och en kaffe får bli min lunch. Ska laga iordning något när jag kommer hem till mina älsklingar ikväll!

Svar på kommentar: Jag jobbar på H&M som butiksbiträde. Lite kassa jobb, provrummet - ser till att kläder hänger som de ska eller är vikta som de ska. Hänger ut kläder och städar bland hyllor och annat där det finna varor. Hjälper kunder i butik och via telefon. Det är väl typ de jag gör på jobbet :)


What a day..

Idag har jag jobbat och haft en jobbig klump i magen. Idag när vi vaknade fick vi reda på att en kompis till krikke gick bort i natt.. Krikke tycker såklart att det är tungt och jag likaså, inte för att jag kände han speciellt bra men för att jag tycker det är tragiskt för vänner och familj. Han va alltid så trevlig, A. Saknar Micke massvis när det blir dagar som dessa. Tunga dagar, då Micke alltid kunde få en på bra humör. Vila i frid goa grabbar. Ni är saknade allihopa <3

Nej, detta va ingen dag med roliga besked. Men jag fick mer beröm idag på jobbet och det kändes skitbra. Man blev peppad att jobba mer och jag trivs så sjukt bra! Det är roligt att åka till jobbet. Eftersom man trivs blir det ju lite lättare att åka från hemmet. Så man inte saknar Tyra och vantrivs, det hade jag aldrig klarar tror ja.


Want it.

Hittat en sida med massa läckerheter.
Detta är ett av alla plagg jag vill klicka hem:

En ganska så romantisk suit (som man säger).
Vore himla härlig att ha i sommar ju.



När jag hittar en sån sida där det finns måååånga saker jag vill ha så ställer jag mig alltid frågan.. varför är inte jag rik? Jag och min garderob skulle må så hmla mycket bättre då ;) Jag tror jag skulle tycka om den livsstilen. Inte bli ett mongo för pengarnasskull, utan bara få leva ut mer. Jag gillar att leva.

@ work

Rast.
Snart ut igen.
Åh va jag trivs!


Olycka

Ja, som rubriken berättar hade vi tyvärr en liten liten olycka här hemma idag. Tyra har levt rullan hela morgonen led att krypa runt, ställa sig upp mot allt osv osv. Man måste verkligen va uppmärksam så hon inte bara ställer sig, släpper, ramlar och slår i huvudet. Hon tror ju att hon är stadigare än vad hon är.

Så förut när hon ställde sig upp vid vardagsrumsbordet ungefär sådär tusen gånger så närmade hon sig mina lyktor. Jag ställde bort dem, men när jag tog tag i den sista så gjorde även Tyra det. Ljuslyktan är gjord i tunnt tunnt glas så när hon började dra i den sa det kras.. Lyktan gick sönder och hon högg tag i två bitar varav en skar upp henne i handen. Inte mycket men tillräckligt för att börja blöda och rinna blod. Som tur va tyckte inte Tyra de gjorde ont utan blev bara arg på mig som tog bitarna ifrån henne. In på toan fort och skölja av handen. Tyra passade på att leka lite med vattnet när jag tvättade lilla såret :p Ett plåster på såret och färdigt. Plåstret satt på.. Ja.. Kanske 3-4 min innan hon pillade bort de :p Nåja, knodden mår ju bra och jag har fått plåstra om min lilla gos för första gången! <3


Sorry

Dålig uppdatering idag. Varit ledig så har umgåtts med Amelie över en fika, gått en lång promenad med Tyra. Hon somnade efter en bit så jag fortsatte att gå tills hon vaknade. Hon sov nog 40-45 min iaf :) Så himla skönt med långa promenader att jag inte fattar varför jag inte gör det oftare. Iofs så tycker jag inte det är så mycket att se här, eller det är klart det finns saker att se men inte alltid det är så mycket rörelse här :) men det kan ju va skönt de med.

Imorgon ska jag jobba men funderar starkt på att ta Tyra på en morgon promenad så hon får sova middag i vagnen. Kanske gå så långt som till affären och köpa lite frukost? Ah vi får väl se. Tar ju sin tid att gå till affären vi har här. Ni som inte vet så bor vi en bit utanför Karlstad. Krikke är här ifrån och ville bo här så när vi bestämde oss för att flytta ihop så verkligen vägrade han att flytta in till Karlstad så jag flyttade hit. Inte långt ifrån stan, tar 10 -12 min med bil att ta sig till bergvik i Karlstad där jag jobbar. Så med körkort går de, även om jag vet själv att jag inte skulle ha något emot att flytta till själva Karlstad igen. Där vi bor tillhör Karlstadkommun men, ja ni vet ju hur de kan va när man är van en sak :) Jag vet iaf att om jag ska bo kvar här hela mitt liv så vill jag ha hus. Men tror vi är lite oense över vilket område vi tycker om mest ;) hehe. Men men, den dagen deg sorgen :)

Nu är det sova som gäller! Godnatt så hörs vi imorgon.


Leker med min lillbrutta!


Knorr.

Sliten.. Haft en snabb dag på jobbet. Den bara flög förbi. Shoppade kofta, body och pyjamas till lillan och en topp till mig. En behaglig sak. Imorgon väntas morgonmys med bästa Tyris (pappan lär sova) och sedan en tur mot stan för lite ärenden osv. Sälja mer kläder så ska stryka en del på bloppisen, försöka gå igenom lite mer kläder som ska säljas och slänga ut på internet. Får se om något hamnar här. Smycken kommer att komma iaf :) ska se till att få upp Bloppis - smycken till helgen om jag hinner med allt jobb osv, annars i början på nästa vecka.

Nu mina vänner ska jag se klart på SATC och sen sova! Tyris sover i sin säng idag, kommer bli tomt utan en bebis som tar större plats än en elefant med familj, är ju så mys med henne brevid, men det är också väldigt skönt att breda ut sig själv också ;) Night.


BVC - 10 månaders kontroll

Idag har vi alltså varit på kontroll för Tyra. Hon kollade hörsel och ställde lite frågor, exempelvis ifall Tyra försöker ställa sig mot saker, och ja det gör hon ju. Ställer sig hela tiden, klappar händerna, vinkar och allt va det är.

Det är 5 saker de "ska" kunna vid 10 månader. Hon berättade att alla kanske inte kan allt utan att någon kanske kan 4 av 5 och vissa 1 av 5. Är fallet det sista så tar de en extra koll för att se om bebisen kanske är "sen" i utvecklingen bara eller om det är något annat som hindrar. Tyra kan 5 av 5 så det kändes ju bra :) BVC sa att hon växer perfekt efter sin kurva och det va kul att höra. Ä Vår stora tjej väger nu 10 060g och är 75,5cm lång <3

Efter BVC ville jag och Tyra stanna ute i fina vädret så vi gick bort till en lekplats som ligger ett stenkast bort. Gungade lite och busade :) Jag är en lycklig och stolt mamma som fått en så go och glad liten Tyra :)


Godmorgon


Skön dag.

Efter lite slapp i soffan förut drog krikke med mig och Tyra på en lång promenad, om det var skönt! Pratade massa om allt och ingenting, gick in på Konsum och köpte festis, glass och mat till Tyra. På vägen hem mötte vi Gustav som mer än gärna ville dra Tyra. Gick förbi Pontus och Zandra's hus där Pontus stod och satte upp staket. Blir väldigt fint där! Väl hemma så blev det gos och nattning för Tyra. När hon somnat tog jag mig en lång härlig dusch och hoppade i mjukisar efter det. Hur härligt är inte de?? Mm! Nu står iaf maten i ugnen och gott ska de bli, BB på tvn och bara slapp innan sängen.

Imorgon ska vi upp i tid för en 10 månaders kontroll för Tyra. De ska väl kolla lite med utvecklingen, längd, vikt och lite sånt. Och för mig väntar även ett arbetspass kl 13-18 imorgon, kul :) Kan skriva lite om besöket på BVC imorgon när vi är hemma igen :) Godnatt ni som läser!


10 månader

Tiden rullar iväg. 2 månader kvar till 1 år :)
mammas stora tjej!


Helt slut.

Käkat på bergvik, hämtat mammas bil, hämtat Tommy, slappat hemma, lagt Tyris för middagslur och nu bara slapp i soffan..

Känns som att jag vore bakis :S Skönt att man gör de när man inte druckit en droppe :p Inte van att jobba så mycket på en dag. Men de va härligt :)


RSS 2.0