Sleeeeeeeepy.

Trött som bara den. Jobbat på Nöjesfabriken idag och det va ungefär 1300 inne så det va rätt skönt att det ändå fanns något att göra hela tiden och att tiden gick fort. Nu ska jag sova för jag är så fruktansvärt trött.


// L.


The Voice Within..

Hittade en tjej på youtube som sjunger en av mina favoriter som Christina Aguilera har gjort, The Voice Within. Fruktansvärt duktig är den här tjejen och hon kommer nog kunna gå riktigt långt om hon hittar rätt kontakter! (Lägger in videon längst ner).

Nu sitter jag här som vanligt och undrar vad som ska ske under dagens lopp. Är trött som vanligt och vet inte alls va jag ska hitta på. Är inge sugen på att gå ut eller något sånt men något vill man kanske göra. Idag har jag inte ens vart ute än. Varit hemma och plockat lite, lagat mat och glott på tv:n.

Drömde inatt att jag och krikke va utomlands och snodde pengar haha. Vilken resa vill jag säga :P Men jag har börja drömma så sjuka saker. Kan dra några exempel. Som för några dagarsen, då drömde jag att jag va ute på bergvik's (ett köpcentrum) parkering och red med en kompis :s Vart kommer hästarna ifrån? Hur som helst så gick jag bakom Coop byggnaden och där var det fest. På festen var alla, alltså allt från min släkt till krikke's släkt, till kompisar till gamla lärare. Ah, livets resa på en fest med en häst i ena handen. Ah nej, jag drömmer mycket konstiga saker ibland numera.

Jobbigt att kroppen satt en rutin på att vakna mitt i natten eller väldigt tidigt på morgonen för att gå upp och kissa. Trots att jag kissar innan jag lägger mig så ska jag nog fan vakna upp varenda jäkla natt för att kissa. Det är inge kul vill ja lova när man bara vill ligga och sova :P Men men sånt är väl livet antar jag. Nej nu orkar jag inte sitta här mer. Men vad ska man hitta på ens? blääää..

The Voice Within..





K
kkkkkkkk.

// L.

Dagens mest värdelösa inlägg.

Sitter hemma i min säng och kollar lite på tv...
Jag har egentligen inte så mycket att säga. 
Är inte rätt dag det här..

Ska köra iväg krikkes bil snart.. Måste gå ut nu och flytta på den så de inte blir några böter.  Jag är så fruktansvärt trött.. trött på mycket. Fy fan va tråkigt det är att inte ha något jobb. Klättrar på väggarna här hemma och blir lätt irriterad på vissa saker här hemma inimellan. Men men, bara hoppas på att man kan få ett jobb snart. Nej nu måste jag dra.


// L.

Att somna på dagen gör mig konstig.

Att somna en stund är ju underbart. men tre timmar är väl kanske lite väl länge vila. Eller aa, ungefär tre timmar. Jag blir så konstig. Känns som, ah jag vet inte hur jag ska förklara det men. Man vill somna om ungefär för man känner sig knepig. Men så går det när jag inte ställer kl eller något när jag slummrar till :P Fryser endel nu med. Funderar på att lägga mig i ett gottit bad men vet inte. En dusch funkar ju det med. Brukar bli lite rastlös när jag legat i badet ett tag. Är ju inte direkt så att man tar fram saker och leker med som man va liten. Jag är ju 21 och inte 1.

Kom o tänka på att det är ju inte sådär jättelångt kvar tills jag fyller 22. Fyller ju i januari så nu är det "bara" 5 månader kvar :P haha. Fan de va ett litet tag ändå da :P Tänkte att det va 4 kvar. Aja detta kommer gå snabbt iaf, så snart är man 22. Hahaha, snart :P Mamma fyller hela 44 år imorgon och jag har ingen aaaning om vad jag ska köpa till henne? Får kika runt lite imorgon. Hon jobbar ju ändå till 8 så jag hinner ju fixa iordning lite o så :) Ska överraska henne med lite saker tänkte jag :) Inte så jättelångt kvar tills älsklingen fyller 21 heller. Vad ska man köpa då tro? Men han fyller i oktober så har lite tid att fundera på, men tror jag har en liten aning om vad han ska få :)




Nu sitter jag och kollar på tv 4. Det är om familjer som har massa massa barn. Det där med familj är ju upp till var och en hur många barn man vill ha. Jag personligen skulle inte vilja ha en 7-9 barn. Man ser ju vilket heltidsjobb det är, visst är det ju med en eller två också men det är ju stor skillnad. Men jag beundrar dom som orkar och klarar av ex. 7 barn. All cred. Jag där emot tycker att det räcker med 2-3 :) Läste för någon veckasen att det va en som hade 12 barn i magen? Tror det va 12. De trodde risken va väldigt liten att något av barnen skulle överleva då mamman förmodligen skulle föda i vecka 20 redan. Tidigaste födda barnet som tidningen skrivit som överlevt va född i veckan 22 eller 23. Inte dåligt de. Liten barnet är då :) hehe. Nu va det ett litet tag sen jag fick pussa och busa med Ememlie, mitt kusinbarn. Men det blir det snart igen :) haha, den ungen är så otroligt rolig så ni förstår inte. Haha, blir endel skratt med busongen :)


// L.

Today is our day!

Jag kan inte annat än le och säga att du gör mig lycklig :)

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


Sitter just nu i min säng och funderar på en liten powernap. Töliga är att det blir svårt att somna ikväll/natt då, men är så fruktansvärt trött. Gått och gäspa en del idag. Fryser endel gör jag också. Så kan de va. Kanske dra på en film? Samtidigt som jag är trött är jag sugen på att gå ut och gå. Röra lite på sig. Vill inte påstå att det skulle skada mig direkt :P

Idag har jag varit på arbetsförmedlingen med Josefine Andersson, sen till hennes mammas jobb, sen till bergvik. Träffade Peter Andersson som mobbade mig lite för att jag inte hittar något jobb medans jag mobbade han för lite saker. Fick oss ett gott skratt när vi snackade om Oboy haha.

Nej, jag dör här. Trött som bara den. Vill ha hit min favorit till mig och bara klaamas och sova. Mmmh va gottit.
Love love love you!!

// L.


07.oo ringer klockan för uppstigning.

Imorgon ska man upp tidigt och ännu har man inte lyckats somna. Typiskt. Ska iallafall iväg på ett möte imorgon mellan 10-12. Ska ringa ett ställe om en tid också. Har dock inte hittat nr jag söker men får leta som bara den i telefonkatalogen, för på internet fanns det inte. Men det löser sig nog.

Ibland skulle man kunna ställa kl efter mig. Som nu, jag vaknar ofta kl 08.49 på morgonen och är kissnödig, Eller som när jag va yngre, började blöda näsblod 11.14 EXAKT tre dagar i rad. Lite mysko?

Nej nu ligger min ena katt i mitt knä och kurrar gottit. Ska försöka sova igen o se om de går bättre denna gången. Jobbigt när man är trött men ändå inte kan sova. Men när jag väl vaknar imorgon får de bli lite frukost och kaffe kanske? En dusch sen iaf för att piggna till ordentligt :)

Efter mötet imorgon tänkte jag åka till Josefin som är ledig från jc äntligen, förtjänar hon :P Ibland. Sen ska jag kolla hur älsk har det på jobbet :) (inte hälsa på men ett smyg sms får kanske bli ;P) Stackarn kanske börjar bli sjuk. godingen.

Nej nu måste jag hoppa i sängen igen. Eller lägga ifrån mig datorn rättare sagt.
Sover ni gott om nätterna? Denna helgen kan jag looova att jag sovit hur bra som helst, förutom på mornarna när man vaknat att man är så förbannat kissnödig :P  men men that's life.

// L.

Allt är kaos i mitt huvud..

Just nu vet jag varken ut eller in. Är förvirrad på ett sätt jag aldrig varit förut.
Jag vet vad du tänker älskling, men jag är fortfarande förvirrad..

Älskar dig otroligt mycket babe!
Du är ju min andra halva..
Tillsammans klarar vi allt!

// L.

Man ska njuta

njut riktigt ordentligt av Michael Jackson's låt tills jag skriver nästa inlägg.






// L.

18.07-09 <3

Kommer heller aldrig glömma 18.08-05 :)
Myyyys då :)

//L.

Livet's mening?

Får man reda på den när man dör? När man får barn? vem vet, är väl upp till var och en vad meningen med livet's mening är för varje individ. Läste någons blogg lite om vad livet's mening skulle kunna vara. Många sa att det va att skaffa barn, andra sa att de va att hinna ha så kul för man lever bara en gång. Många sa att det va att kunna skilja på allt som livet har att ge. Utan sorg, vad vet men då om lycka? Utan fel, hur vet man då om det är rätt? Att kunna skilja på saker och vara med om både gott och ont va ens mening tyckte en tjej, med fler i ryggen. Hon avslutade sin mening med "efter regn, kommer solsken". Ja som sagt, vi får väl se om vi kommer på vår mening med livet eller om vi kanske aldrig gör de..

Sitter i ett otroligt varmt rum just nu. Ska väcka mini tänkte ja så vi kan käka lite frukost sesådär kl 14.oo på dagen. Är väl trevligt ;P Drömde inatt med att jag satt på en konstig resturang där varje gäst hade ett varsitt litet kylskåp vid sin sida med lite olika saker i. Mamma hade bl.a en mini trocadero, medans jag hade ett mini 4-pack med cola light m.m. Va mycket märkliga saker jag drömde må jag säga. När man drömmer? Sover man sämre? Jag känner ibland att jag sovit sämre när jag kommer ihåg att jag drömt. Dom säger ju att man alltid drömmer men att man ej kommer ihåg alla gånger. Men men nog om det.

Måste nog dra iväg och sola någon dag. Har en känsla av att jag behöver det innan jag blir en konkurent till solen igen ;) Nej, frukost kanske?

// L.

Är det bara jag som tycker att detta va lite roande?

Titta, njut och skratta :P haha




// L.

Pirates of Vålberg - dagen har precis börjat.

Sitter nu i trevliga Vålberg. Leker dock inte pirat men kanske senare. Inget jag brukar göra men jag vet ju då heller inte om det är kul eller ej. Får väl se om jag kan dra på krikke lite ögonlappar och ta en varsin pinne och springa runt och skrika lite på varandra och sno varandras guld (får bli värdesaker som mobil, dator osv ist då. Tror inte han har någon kista med skatt faktiskt) Jag har på mig ett par ed hardy shorts så lite dödskallar osv är ju i min outfit. Jag är ju perfekt för att va pirat nu. Är ju sliten, dödskallar är med, ruffsigt hår, bara lappen som fattas. Eller hur? haha, nej ska man lägga ner fantasin nu kanske? Men vem vet, snart kanske jag springer runt som en pirat.

Ska spendera några timmar här till, för att sedan vid 4 tiden åka till Cheyenne för att pierca henne och hennes kompis. Ikväll blir det vidare mot hamnen och käka mat och så. Ska bli gottit de. Imorgon blir det antagligen skruvstadsparken. Kan ju bli kul, brukar ju vara endel där. Försökte locka dit några cheerbrudar också men gick inte så bra. Feg/törrisarna :P

Måste få lov att beundra mig själv lite idag faktiskt. man gick ju upp strax efter elva. När krikke vaknade hörde jag "va är det med dig då?" jag - vadå? för att jag är uppe före dig? K - "mm"  haha ni ser. Men idag, icke. Någon försöker dessutom sno hans stewie :O illa va.. Är väldigt fint väder här i Vålberg/Karlstad, från det ena till det andra...  Nej, cigg kanske?

// L.

Ja va kul!

Ja för det är ju så fruktansvärt roligt att städa menar jag. Men det är ett måste. Ser ut som en bomb har landat här hemma. Ska städa klart snabbt och packa ner piercinggrejer. Ska nämligen förbi mormor och ta hål i örat på henne. Hon va lite sugen på en till så får bli det. Imorgon ska jag pierca Cheyenne och kompis. Igen :P Haha att inte den ungen är full i piercingar snart :) Va längesen jag pratade med Anette (Cheyenne's mamma) så kan va kul o komma dit och stri lite. Ska sova i vålberg inatt så det blir nära och bra imorgon när jag ska till dom.

Ikväll ska jag placera mig i krikke's säng och fylla i lite papper tänkte ja. Mailat en person om ett möte så hoppas jag kan få ett. Ska även läsa på lite olika sidor om lite olika saker som kan vara bra att veta. Jag nämner inte så mycket om vad det är men har ingen större lust med det om det inte skulle hända något eller bli som jag vill. Då blir det bara tråkigt. Så jag är ganska tyst tills jag vet mer. Men men tillbaka till städningen. jaaa va kul.


// L.

Sugar for my lips.



// L.

RSS 2.0