Bla bla bla.

Jag måste erkänna att jag saknar den där mannen jag har där hemma. Inte hemma än men inte allt för lång tid kvar hoppas jag.
Fick höra lite från inspelningen förut, dock genom en mobil så hörde inte så bra. Fick iaf beröm så något bra fastnade tydligen ;) hehe. Jag vill att det ska bli imorgonkväll, då kommer det ett utkast som jag så verkligen vill lyssna på genom datorn.
Nej nu ska jag lägga ner luren igen. Mobilbloggar.. som ni nog fattade.
/Linda

(mms blogg) yeey, titta vilka gumm jag hit...

img_0177 (MMS)

(mms blogg) yeey, titta vilka gumm jag hittade. Det va längesen jag köpte sådana tuggummi.  På min tid kostade de 50öre, nu är de det dubbla. Det tar sig.  /Linda


(mms blogg) Sitter nu i bilen hem mot Karl...

img_0171 (MMS)

(mms blogg) Sitter nu i bilen hem mot Karlstad och för min del Vålberg. Innan de blir det ett stopp i Varberg för lite mat.  I studion idag hade jag skitkul!! Har fått svänga ut ordentligt med skrik och massa annat. Haha har låtit som en galning ungefär, men de har varit riktigt roligt idag. Vi får väl se hur resultatet blir ;) haha.  Nu ska det iaf bli skönt att komma hem!  /Linda


New one.

(MOBILBLOGG SÅ NI FÅR STÅ UT MED ETT INLÄGG MED STORA BOKSTÄVER, EFTERSOM MIN TELEFON LEVER LITE SOM DEN VILL)
SITTER FORTFARANDE I BILEN PÅ VÄG MOT HALMSTAD. VI STANNADE FÖR EN STUND SEN FÖR ATT ÄTA SÅ NU ÄR JAG PROPP MÄTT OCH FUNDERAR PÅ ATT SLUMRA TILL EN STUND ELLER IAF VILA ÖGONEN EN STUND. BLEV INTE MYCKET SÖMN INATT FÖR VARKEN MIG ELLER ÄLSKLING. INGEN AV OSS KUNDE SOVA EFTER ALLT SPELANDE. VI LÅG DÅ IST OCH KOLLADE PÅ SONS OF ANARCHY. HAR JAG SAGT ATT DET KAN VA BLAND DEN BÄSTA SERIE SOM FINNS? BLEV GALEN IGÅR NÄR JAG INSÅG ATT VI SETT KLART PÅ HELA SÄSONG 1. 2:AN FINNS UTAN TEXT OCH DET ÄR INGA PROBLEM MEN DET ÄR GÖTT ATT HA TEXT SÅ MAN INTE MISSAR NÅGOT ;) JAG ÄLSKAR SERIEN!!!

NEJ, NU SKA JAG LUTA MIG TILLBAKA OCH VILA ÖGONEN ETT TAG, JA ÄVEN HALSEN FÖR DEN SKRATTADE JG BORT FÖRUT NÄR JAG FICK HÖRA EN ROLIG MEN TRAGISK SANNHISTORIA AV ELENA. SKRATTADE SÅ JAG KNAPPT FICK LUFT NÄR JAG RINGDE MAMMA OCH BERÄTTADE. MEN VA JAG BABBLAR.. HEJDÅ!

/Linda

Godmorgon! Sitter på min balkong i morgons...

img_0167 (MMS)

Godmorgon! Sitter på min balkong i morgonsolen och njuter. Riktigt varmt och skönt. Väntar på att min skjuts ska komma! Strax, Halmstad!  Ha en bra dag så hörs vi från studion sen.  /Linda


Sängen väntar.

Har spelat spel i flera timmar efter att ha överarbetat låttexten i huvudet. Glömde bort Tiden helt när vi spelade.

Idag kom johanna hem så till veckan ska jag våldgästa henne om hon är Hemma.

Men godnatt nu. Imorgon blir det till halmstad och studion för att spela in nya låten.

/Linda
(mobilblogg)

Bad day på uppdateringar.

Ledsen att jag varit så usel med uppdatering både igår och idag. Förut när jag skulle blogga kom min pojkvän och tjatade att jag skulle göra mig klar för vi skulle in till stan och handla lite. Köpte en blomma till hans mamma (min älskade mamma har redan fått sin present :) hon blev jätteglad!) och även tre spel till oss själva. Vi köpte TP-Disney, Cluedo och Risk. Jag äger de två första och tror att de spelen är roligast ;) Jag ville ha det vanliga TP men jag gillar ju disney filmerna väldigt mycket och det va erbjudande på TP - Disney så det fick det bli :)

Tror vi ska spela något nu men vet inte vilket. Vet att jag inte vill spela risk iaf, inte idag.

Vad har ni haft för er idag då? Har ni bra väder? Det har vi här i Karlstad/Vålberg. Hur gött som helst! :)

Nej nu ska jag piska min pojkvän i lite TP. Wish me luck.. Not that i need it ;) haha. Jooora.


/Linda


Igår.








Vi är riktigt charmiga på kort ibland faktiskt.









Carro min lilla älskling.


Tack för en trevlig kväll igår brudar. Det va mycket roligt hemma hos carro med våra påhitt om danser osv :P haha. Alltid galet när man bara är brudar.

Nu ska jag glo lite mer på tv och sen göra mig iordning för jobbet. Måste åka lite tidigare så jag hinner med ett litet ärende hos mamma innan jag börjar.

Vad ska ni göra ikväll? :)

/Linda

Ps. Ni har väl inte missat min bloppis? Klicka här för att komma till bloppisen! Ds.


Kyrkogårdsön.

Den är på tvn nu. Ungdommar på en ö som utforskar lite för mycket. Mysig film så här en lördag-dag när de inte finns annat att se på :)


/Linda


Tacos.

Jag ska laga iordning tacos nu och det mina vänner är ingen dret. Ska jobba kl 18.oo på fabriken så kan behöva lite mat i mig eftersom jag lär bli där ett tag. Kan säga att, inte för att jag inte tycker de ska bli kul att jobba.. men jag längtar redan tills jag får krypa ner i sängen brevid älskling och bara gosa och kolla på Sons Of Anarchy



Jäkligt bra serie det. Har ni sett den? Serien blir ju inte sämre av att "sonen", en av huvudpersonerna är jäkligt snygg :P höhö. Dock fick jag se hans rumpa i går i ett avsnitt och den va mindre snygg.. usch!, väldigt vit :P haha, Nejdå. (fast det stämmer)

Hur som helst så ska jag få köttfärsen att bli tacos nu så jag kan få i mig lite mat som sagt. Hörs sen. Då kommer det nog in lite kort här från igår med. Haha. Vågar jag ens titta igenom kameran tro...

/Linda


Johanna D. Kusin.

Jag saknar dig! Kom hem nu..
/Linda

Låten som går på högvarv här hemma!

(vanliga videon är lite dryg när man vill höra låten så det fick bli detta klipp i bloggen)

LADY GAGA - TELEPHONE


Min tråkiga kväll lutar åt en roligare kväll i stan med the ladies! Nu ska jag smsa min pojkvän och sen leta upp lite kläder. Hmm, mat kanske man ska äta också?

/Linda


To do list.

- ?
- ?
- ?
- ?
- ?




Jag har ingen aning vad jag ska göra idag. Känns jättetråkigt. Jag vet inte om jag vill gå ut eller om jag vill stanna hemma. Kanske ska dra på mig lite party-kläder, fixa naglarna, hår och smink och haka på lite brudar ut.. Eller ska jag mysa till en film osv? Åååh, jag vet inte.

Vad ska ni göra ikväll?


/Linda


Godmorgon/middag?

Sovit gott?


/Linda

Mot sängen.

Aaa, snart. Ska gå till köket och göra mig en cup of nudles. Inte fel det faktiskt ska jag säga er. När den väl är varm så ska jag sätta mig i sängen och kolla på tv och njuta av mina nudlar, sen ska jag sova. Skönt det ska bli!

Godnatt på er :)

/Linda


Home sweet home.

Just kommit hem från bion. Den va jättebra tycker jag, verkligen Sex And The City! Folk har kritiserat filmen med dåliga kommentarer, men jag tycker den va en absolut kanon 2:a! Samantha, haha. Ja vi alla älskar väl den kvinnan, självklart de andra också!

SATC 1 & 2



'


GILLAR NI SATC?


/Linda


Bloppis!

Är du sugen på något nytt till din garderob, eller kanske vill överraska din flickvän med något nytt (ev. begagnat)? Jag har valt ut lite smått just nu från mina garderober och lägger ut dem här i första hand för att se om någon av er är intresserade. Priserna jag lägger ut går självklart att disskutera. Jag kan dock inte lova att jag kommer göra något på priset. Beror helt och hållet på vad det är för sak du är intresserad av. Frakten står köparen för (frakten brukar aldrig vara speciellt dyr). Har du några frågor eller om ni vill se fler bilder på varan ni är intresserad av, går det bra att kontakta mig via mail: [email protected]

VÄLKOMNA!

1.
Har ni hörttalas om märket Tiffany o. co.? Det är ett stort silver märke och ganska dyrt som finns världen om. Tror dock inte det finns något i sverige? Iaf så är det ett mycket bra märke och det bärs av väldigt många kändisar i USA. Om ni sett på tvn när folk köper vigselringar så är det ofta på en Tiffany Affär.

Jag ska sälja mina otroligt söta örhängen - Tiffany hjärtan. Mitt pris: 300kr (ask + tiffanypåse medföljer)


Jag har insett att jag köper likadana saker ibland och nu får jag väl förstå att jag inte behöver allt i dubbla öppsättning. Så lite saker som kommer nu är halvorna av mina dubbel-köp!

2. Alla gillar vi väl de populära gladiator sandalerna som återkommer varje år. Jag tycker de är grymt snygga i alla former och färger.

Ett par svarta, helt nya (garanterar: aldrig använda) sandaler. Högre vid fotleden vilket gör att de blir snyggare att ha till kjol eller shorts. Strl: 38, passar även 39:or bra! Nypris: 700kr,  Mitt pris: 550Kr




att ha både i vardagen och på fest. Dessa hittade jag  i min garderob som ett "dubbel-köp". Alltså hade jag två par, så ett par ska bort. Självklart de nyaste.

Sandaler med kilklack, spänne med gummiband i ena sidan bak vid hälen (vilket gör att spännet bak blir bekvämare att ha på sig). Använda 1 gång, EJ slitna, som nya. Strl: 38, men passar även 37:or.
Nypris: 299Kr,  Mitt pris: 180Kr

SÅLD!




Hört talas om märket Etnies? Det är främst ett skate märke men de har även lite annat också. Det jag ska sälja är ett par tygskor i Etnies. Passar både killar och tjejer. Dock killar med lite mindre fötter ;)

Etnies tygskor med tygdekor på sidor. Skosnören med annan färg medföljer, lappar sitter kvar, skor alltså helt nya (Garanterar: aldrig använda) Strl: 38, passar även en som har 37. Nypris: 999kr  Mitt pris: 600kr



5. Vi kan väl fortsätta med ett par skor till.

Det är ett helt nytt par av "skinn" skor (alltså inte äkta skinn). Jag har dem i flera färger och de är helt underbara att gå i. Passar bra nu på vårkanten när kvällarna fortfarande är kyliga och fötterna inte vill vistas ute i ett par för luftiga skor ännu. Strl: 38. Nypris: 249kr,  Mitt Pris: 140kr.


6. Det är ju mycket populärt med Mc jackor, mc tröjor osv. Jag har två st mc tröjor och 1 av dem hade jag tänkt göra mig av med.

Mc tröja i mjukt och väldigt behagligt tyg. Den är köpt på barnavdelningen på Lindex men är i storleken som en xs/s. Den är ganska kort i midjan så den är super snygg att ha över ett vanligt bas linne eller något annat snyggt. Mycket uppskattad tröja. Nypris: 279kr, Mitt pris: 130kr



7. Alla vill vi väl ha något snyggt men enkelt runt halsen en kylig kväll. Det har blivit en stor accessoar att ha sjal/halsduk.

Jag säljer nu en helt oanvänd vit sjal med guld detaljer i. Mycket snygg att ha till en jeans, skinn eller tunn vårjacka. Nypris: 179kr, Mitt Pris: 60kr



8. Kavajer är något som är väldigt stiligt och väldigt snyggt till jeans, leggins, shorts, kjolar.. Ja you name it. Jag hittade en kavaj som är riktigt läcker med tryck osv. Stilen på den är "slit"-stil med silvertryck. Den är riktigt läcker.

Svart, begagnad kavaj med snygga slit, silver detaljer. Väldigt rockig och mycket mycket snygg till slitna jeans eller häftiga leggins (för er som vill ha långbyxor till, annars kan man ju sätta till vad man vill) för att få den där rockiga stilen. Strl: S, något insydd i midjan men passar en XS och S. Nypris: 559kr,  Mitt Pris: 200kr


9. Skjortor är något jag har fullt av i min garderob så jag valde ut en vanlig vit skjorta att sälja då jag har flera st vita på lager om man säger så.

Vit figursydd skjorta, väldigt behagligt tyg, använd endast 1 gånge (då jag som sagt har massa fler). strl: 34. Nypris: 229kr   Mitt Pris: 60kr


10. Jag har letat fram en skinnjacka som jag ska sälja. Skinnjackor är ju hur populära och fram för allt sköna och snygga att ha på sig. En skinnjacka är lätt att styla själv om man vill ha på kedjor och nitar ist för att betela bra många hundra lappar än vad det egentligen behövs.

Skinnjackan jag ska sälja är splitter NY (garanterar: aldrig använd) Den är i ett relativt mjukt skinn men med bra stadga i. Det är en populär modell som bärs av många kändisar (sett i tidningar) Jackan har en tuff design och passar på alla människor oavsett stil. Strl: XS, men passar även en S. Nypris: 1400kr,  Mitt pris: 700kr



Detta var då allt jag hade att sälja för idag! Hoppas ni hittade något som föll er i smaken. Som sagt, är ni intresserade, har frågor eller vill göra en snabb affär, Maila mig till [email protected] . Glöm inte, priserna går att disskutera, till en viss gräns!

Hoppas just du och jag hörs snart! :)

Ha en jättebra dag!
Ikväll ska jag på Karlstad's premiär av SATC2, ska bli underbart att se den! :)


/Linda


Imorgon.

Jag har nu tagit bilder på de saker som ska säljas och de kommer läggas ut här imorgon på dagen. Det kommer säljas jackor, kläder, skor och smycken. Hoppas ni kikar in imorgon igen. Nu ska jag lägga in alla bilder och skriva priserna :)

/Linda


Look.

Ska titta lite nu på vad som ska upp för försäljning och inte.
Hoppas det finns något som just du vill ha!


/ Linda

Dryg-Linda.

Jag är lite dryg. Trodde jag skulle kunna ha det jag ska sälja uppe på bloggen vid den här tiden, men tyvärr har jag drygat och pluggat text istället. Vilket också är viktigt då vi snart ska iväg och spela in en ny låt. Ska bli kul att stå i studion igen faktiskt. Va ju trots allt ett tag sen :) Ska bli väldigt kul att höra hur låten kommer låta med våra röster. Vi får hoppas det blir bra ;)

Jag vet inte om jag hinner få in de grejer som ska säljas idag. I värsta fall får de komma upp imorgon här på dagen eller om jag faktiskt rycker tag i mig själv strax och letar upp allt och tar kort och lägger in. Det borde jag faktiskt hinna. Ah, vi får se.

Brukar ni eller skulle ni kunna tänka er att handla från exempelvis en blogg, tradera, blocket? Isf, har det någon betydelse för just dig om saken är ny eller begagnad? (självklart ska varan vara i bra skick även som begagnad tycker jag.) 

SKRIV GÄRNA OCH BERÄTTA
 hur du tänker när du handlar eller hur du skulle tänka om du skulle börja handla!



Shopping, shopping ;)


/Linda


Grillmästare!

Jag tänkte att krikke skulle bli det nu. Grilla lite hamburgare åt oss. Mums va gott. Vi skulle ju invigit grillen för någon dag sen men det blev det inge med alls. Så jag hoppas krikke kan lyfta sin rumpa från stolen strax och hjälpa mig med detta. Nog kan jag själv men han får bannimej vara med nu.

Ikväll kommer Gustav hit och då ska vi se något som krikke köpte förut. Va någon serie som handlar om ett kriminellt mc gäng, om jag inte fattat fel. Ja vi får väl se om det är något att titta på, om inte smyger jag nog in i sovrummet och sätter på en film där. Får se vad det blir :)

Nej nu ska jag rycka älsklingen ur stolen här så han får leka grillmästare.
Hörs senare.



/Linda


Ska jag baka paj ikväll tro?

Om jag åker till affären sen så ska jag nog köpa med så jag kan baka paj ikväll. Det är så himla gott med hembakad paj. Hallon/blåbärs paj blir det isf med god vaniljvisp. Låter gott va? :)




Gör paj du med! Jag har valt att göra med smuldeg, gott gott.
(Receptet hittade jag här)

Smulpaj - grundrecept

IngredienserDeg smulpaj:

Vetemjöl 1,5 dl
Havregryn 1,5 dl
Strösocker 2,0 msk
Smör el. margarin 100,0 gram
Pajform (22-25 cm)

Fyllning:

Frukt eller bär 500,0 gram
Strösocker 0,5 dl
Potatismjöl 1,0 msk


Blanda smulpajsdeg:

Enklaste sättet:

Smält smör i en kastrull. Rör ner socker, vetemjöl och havregryn.

Med rumsvarmt smör:
Häll ingredienserna i en skål. Finfördela med gaffel eller knåda med fingrarna.

I matberedare:
Använd kniven. Dela kylskåpskallt smör i bitar. Mixa allt till grynig massa.

  1. Sätt ugnen på 225°C.

  2. Lägg bär eller skalade och skivade frukter i en ugnssäker form (behöver inte smörjas). Strö över socker och potatismjöl (om bär).  Strö smuldegen över.

  3. Grädda mitt i ugn i cirka 15-20 minuter, tills smuldegen fått fin färg.

Kommentar

Havregrynen i smulpaj kan ersättas med vetemjöl. Ett alternativ är att trycka ut degen i formen och lägga bären ovanpå, vilket är det vanliga sättet när man gör en traditionell bärpaj med pajdeg (som är mindre smulig). Potatismjöl behövs om saftiga bär för att torka ur fukten.



/Linda


Klick, igen.

Jag har funderat och funderat och funderat... Det slutade med att jag inte beställde något par av "the crazy shoes". Jag ska vänta med dem till nästa månad och ta dem då. Eller iaf vänta tills jag verkligen vet vilka jag ska köpa. Kan inte stress köpa några av dem för då kommer de inte sluta bra. Måste tänka igenom ordentligt. Kanske blir att båda får åka hem till mig. Men isf inte denna månad. Får se hur det blir.

Nu har jag iaf klickat hem dessa söta



Tyckte om designen på dem och med hög platå där framme blir de inte jobbiga att gå i en längre tid heller. Perfekt för mig som vill börja använda mer såna här skor i vardagen. (har endel "fin skor" som bara står mest) Hoppas de passar nu bara ;)

/Linda

Dagen har redan börjat.

Men jag ligger fortfarande i soffan och slappar. Krikke och Tommy drog för ett tag sen så nu är jag själv här igen. Acheron kanske kommer hit en sväng sen så jag får gosa lite med honom medans Tommy kör bort en bil. Efter det funderar jag på att kidnappa min kära pojkvän till bergvik och köpa mjukglass. Men vi får väl se om han går med på det. Det där med kidnappning kan ju bli svårt då han är starkare än mig, så det får bli om han följer med frivilligt.

Ska även ta fram det jag ska sälja senare så ikväll läggs det ut här i bloggen. Nu ska jag fortsätta se på DH. Gamla program som visas så här dags.


/Linda

Kika in imorgon igen!

BLOPPIS PÅ GÅNG!

Imorgon kommer jag lägga upp lite saker här och låta er läsare få en chans att få köpa lite nytt och snyggt som jag betsämt mig för att göra mig av med. Jag säljer både nya och begagnade saker. Men imorgon blir det nog mest nytt. Så kika in igen imorgon och se om du hittar något du vill köpa till dig själv eller kanske till din flickvän.

Sov gott så hörs vi imorgon igen :)


/Linda


För Kontakt: [email protected]

Hjälp Linda!

Jag har nyss klickat hem dessa skönheter (i mina ögon)



Jag sitter nu och vill beställa ett par "Crazy-Shoes". Jag vet dock inte vilket par jag ska beställa. Fastnat väldigt mycket för båda paren, för de är svin coola, men jag har inte råd att beställa båda paren nu. Vilka tycker du att jag ska beställa?

Crazy blue



Eller..

Zombie




åååååh!! VILKA SKA JAG VÄLJA??


/Linda


Dagen outfit.



• (Under tröja) Svart Linne, Gina Tricot
• Stickad oversize tröja, Gina Tricot
• Leggins med insydd spets, Nelly.
Klockhalsband, Gina Tricot
• Ringar, Glitter

Fick bli detta idag. Mysigt men snyggt, enligt min smak iaf.

Vad tycker ni?


/Linda


Har du frågor och inte vill kommentera bloggen?
För Kontakt: [email protected]

En mening att hata.

"Fortsättning följer.."

Hatar när ett program slutar när det är som mest spännande också måste man vänta en hel vecka tills nästa avsnitt visas! Men nu: Cougar Town!

/Linda

Kär på nytt.

Det är vad jag blivit i Marabou Schweizernöt. Jäklans va gott det äääär :)




VILKEN ÄR DIN FAVORIT?



Nu blir det DH och efter det Cougar Town och Christine!
Lady's night on tv.. Skulle man kunna säga.

/Linda


Pizzerian som lagar min mat.

Ja idag valde vi att anlita pizzerian för att göra våran middag. Tycker jag låter som en ypperligt bra idé faktiskt. Känner mig helt slut så att stå vid spisen idag hade inte varit uppskattat.

Ska ni käka något gott ikväll kanske?

/Linda


Poff

Ska göra mig iordning och fixa ett ansikte med smink tänkte ja och sedan jämt innan fyra ska jag dra mig mot stan för en kaffe med självaste Linda Franzén. Ska bli trevligt, inte varje dag vi drar ur tummen ur röven och träffas. Men vi vet vart vi har varandra ♥



Hoppas ni får en bra dag!

/Linda

Vill bara tillägga..

Att vi gillar faktiskt julen! Och jaa.. jag kan vara lite otålig när det gäller att öppna paket. Kristoffer var lite dryg så självklart är man en hjälpande hand, haha.



Men nu ska jag lägga mig i sängen och glo lite på tv innan ögonen sluts igen. Hoppas ni sover/ kommer sova gott. Godnatt på er. Vi hörs imorgon!

/Linda


Fan, jag måste klicka.

Endel vet hur otroligt kär jag är i skor. Min kära man t.ex., han säger ganska ofta när vi är ute på stan eller något när jag tittar åt en sko butik "Nej linda. Du har redan miljarder skor" Ja något i den stilen iaf. Och miljarder skor har jag inte, men jag skulle inte ha något emot att ha ett X-antal par garderober till med skor. Även kläder. Älskar ju att shoppa nya saker som man får känna sig lite tjusig i. Skor kan verkligen glädja en människa (iaf mig, hehe).

De jag fastnat för nu är ett par jag ser mig i till ett par snygga jeans. Något snyggt linne, skinnjacka, en snygg väska och massa ringar. Ja, jag tänker hela kittet när jag ser något jag vill ha. Hur som helst så har jag blivit kär i dessa och jag måste nog klicka hem dem.






Ååååååh! Jag måste ha dom. Nu ska jag räkna lite här och sedan blir det nog bannimej ett KLICK på dom.

/Linda


Shutter Island

       

Vi har precis sett på Shutter Island. Psykisk film alltså, men ska inte avslöja något. Ni som sett den förstår och ni som inte har sett den borde se den. Jag tycker verkligen denna filmen var bra. Hur krånglig ni än kan tycka eller hur mycket ni förstår, stäng inte av. Den är super! 


         




/Linda


Har spelat fotboll med krikke en stund nu....

img_0135 (MMS)

Har spelat fotboll med krikke en stund nu. Min fot har blivit cp efter alla sparkar. Den hänger inte med som den ska så nu ser jag ut som hej kom och hjälp mig när jag ska gå för mina tår stöter i backen ibland. Skit fult :p Nu ska vi in och se på film. Puss så länge.  /Linda


Putsning.

Putsade våra ringar igår när älskling och Conny bakade. Kan säga att det var på tiden, ujuj va de glänste när jag va klar med dem. Jag har putsat min en gång tidigare så min va inte lika som Krikke's, som har jobbat i sin också. Nu glänser de mer än innan iaf :) hehe. Tänk att det gått 7 månader (1:a juni) sen vi tog på oss våra ringar :) Och nu bor vi ihop. Känns som att livet går framåt och det är skönt. Trivs.



Jäkla kamera. Jag behöver en ny, bättre kamera!! hehe. Får kolla på det lite längre fram.



I love you honey :)


Nu ska jag fortsätta se på filmen!
Ska även små kolla lite på nätet ;)


/Linda

För kontakt (mail används enbart för bloggen): [email protected]


Sex and the city 1

Den kikar jag på just nu. På torsdag blir det ju SATC2 :D
Åh va jag ser fram emot att se den! ♥



SKA NI SE Sex And The City 2?

/Linda


Unga mödrar.

Ligger just nu och kollar på unga mödrar. Kom hem från bergvik för en stund sen. Jag och älskling har handlat lite, hämtat ut lite recept och strorast runt lite. Ikväll ska vi nog inviga grillen tror ja :) Vi ska iaf göra hamburgare och det lutar åt grillen på balkongen :) GOTT!

Nu börjar nytt avsnitt med Unga mödrar så nu ska jag kika på det och gotta mig med det här..



Yammi.
Hörs sen!


/Linda


Th.

Vi öppnar dagen med lite Tokio Hotel ft. Kerli. Det är en låt som gjorts till filmen Alice in Wonderland. Det märks också om man lyssnar på texten att den är skriven för filmen just med namnet Strange. Som alla figurerna i den filmen. Någon som är strange men underbar i filmen är ju J.Depp, hehe. Oväntat att just jag skulle säga det, haha. Hur som helst, lyssna på låten och njut!

Jag gillar den skarpt.
Vad tyckte du?


/Linda


Godnatt på er.

Nu är det dags för sängen och sova ♥



/Linda


(mobilblogg) Nu är popcornen snart klara o...

img_0129 (MMS)

(mobilblogg) Nu är popcornen snart klara och då blir de film och mys i soffan med älkslingen min.  Hörs senare för ett godnatt inlägg.  /Linda


Försöka går ju..


hmm..?
Mmm.. Men grabbar lär er detta...


KVINNOR KAN!!!! haha.
Jag tog över när stackarn blev lite fundersam över vad som gick snett (som ni ser på första bilden)

TACK kära svärföräldrar för den nya grillen. Nu ska vi grilla massvis på vår balkong. Mysigt och gott ♥


/Linda


I Rhodos och njuter

     
                                                                     (bild från när hon var i London -08)

Ja det är vad Johanna gör nu. Hon och hennes pojkvän flög till Rhodos tidigare idag. Gissa om jag är avundsjuk?

Meddelande till min pojkvän:
Kristoffer, (blink i ögat) ska vi inte spara och åka utomlands snart och bara njuta? Kan ju dra med några fler. Skulle va jäättekul och absolut SKÖNT! Vad sägs? ;) höhö.


/Linda


Who are you and what do you do?

              

Jag funderar på att börja plugga. Har dock inte bestämt mig och vet inte vad. Skulle ljuga om jag sa att jag inte tycker det lockar.. för det gör det just nu! (Det och en sak till)


/Linda


Sent inlägg.

Jämfört med vad jag brukar annars iaf.

Idag har jag varit ute på en liten tripp med Ida och Acheron efter många om och men med fullproppad mage med mat. Vi gick en vända vid älven och pratade lite och kolla på lille slöfocken som blev mer än glad när vi var på väg hem igen och det fanns ett dike med vatten i han kunde dricka och bada i. Ja, det var uppskattat av lille voffen. Efter den inte allt för långa vändan gick vi hem till Ida och där blev vi inte heller långvariga, då vi bestämda oss för att placeria våra arslen i hennes bil för en färd mot Konsum. Det som måste tilläggas är att sätena i hennes bil var mycket mycket sköna. Men nog om det.

Krikke och Conny bakar iaf bröd just nu och hur gott blir inte det ikväll :) Gott med nybakat bröd, ostfrallor är de dom gör, och det är ju helt underbart gott :)

Ska inte babbla mer just nu, fastnade i 16 and pregnant på tvn.
Ska berätta lite sen om lite planer.. Funderingar iaf :)


/Linda

En t-shirt med detta tryck jobbar jag i ik...

img_0125 (MMS)

En t-shirt med detta tryck jobbar jag i ikväll. Vad tycks? Hehe.  /Linda


Besvikelse.

INTE FÖR ATT LISETTE INTE ÄR DUKTIG MEN FRIDA SKULLE ABSOLUT HA VUNNIT! DET TYCKER JAG IAF. NI SOM KOLLA PÅ JAKTEN PÅ JULIA, VAD TYCKTE NI?
NU SKA JAG TA MIN SURA MIN OCH ÅKA MOT JOBBET!

/LINDA    (MOBILBLOGG)

Barnfilm.

Jag gillar barnfilmer.. ibland iaf. Just nu är det Herbie fulltankad på tvn, den har jag aldrig sett och det finns inte speciellt mycket mer att titta på så den får bli. Klockan 20.oo ska jag se på Jakten på julia. Måste ju se hur det går för E.

Senare ska jag iväg och jobba. Börjar kvällen 21.30 på fabriken och det är ganska skönt så man får lite kvälls ledighet så man kan slappa litte innan jobbet! Ikväll spelar Adept i rockbaren, dom är faktiskt ganska bra. Har ni hört dom?



Snabba Fakta:
När: 22 maj
Var: Rockbaren - Nöjesfabriken
Tid: 22.00-02.00
Stagetime Adept: 00.00
Stagetime MIsfire: 23.00
Ålder: 20 år
Kostnad (vanlig kvälls entré): 80kr (Gratis innan kl:22.00)


/ Linda


Detta är min present från elena som hon kö...

img_6807 (MMS)

Detta är min present från elena som hon köpte i Egypten. Hennes text till bilden löd "En present från egypten är på väg till mitt offer. En offer-fisk! Den kan sjunga egypten låtar också!" haha. Som jag skrivit tidigare är detta med offer fiskar ett internskämt. Tack iaf gullet ;) höhö! Nu ska jag snart åka iväg och hämta pizza. Så nyttig blev min helg :p  /Linda  (MMS blogg)


Har Josse här på en kaffe. Undrar vad hon ...

img_0123 (MMS)

Har Josse här på en kaffe. Undrar vad hon gräver efter i håret jag? Hmm. Haha. Nej ska inte va elak. Då får jag väl ett fint inlägg tillbaka :p hörs sen. Då ska jag visa vad jag fick av elena från Egypten. Inget speciellt direkt. Man skulle kunna säga att det är ett internskämt.  Puss så länge. /Linda


Hej.

Har precis fått i mig lite sallad och bröd med aioli. Massa gott men nu är det dags att göra sig iordning och träffa Josse sen. Ska väl med henne så hon får hämta sin post osv. Är väldigt varmt ute så får se vad vi hittar på efter det.

Ha en bra dag så hörs vi senare igen.


Har saknat dig gumman, skönt att ha dig hemma igen!

/ Linda


Jag ser ut som en räka i ansiktet.

Och det är utan att skämta om det det minsta. Kroppen fick färg, blev brunare. Ansiktet fick sig en dänga av rough ser det ut som. Kokt räka eller kräfta är rätt ord för mig just nu. Ska kyla ner mig lite och se på en film. Antar att jag kommer få höra om min röda färg i ansiktet men gott folk. Lägg inte ner energi på det. Tror ni seriöst på att jag inte redan vet om det, eller ännu bättre.. KÄNNER DET? Oh jo, det känns.. varmt.

TV/Film nu. Puss så länge.



Jag just nu i denna stund.


/Linda


No.



Vet inte riktigt vad jag ska säga.. Vet inte ens om jag kan säga vad jag vill säga. Jag kanske skippar det istället. Man vill ju inte skapa onödigt problem som inte är något egentligen. Bra två helt olika synpunkter inom ett område antar jag. Samma men samtidigt olika.


/Linda


This will get you chills.

Det ger mig rysningar iaf. Kan vara den mest begåvade 12åring jag hört.

VAD TYCKTE NI? :O

/Linda


Dagens önsking..

Att jag skulle hitta en lott med bra vinst på så jag skulle kunna köpa en ny kamera. "Jaha, bara en kamera" tänker ni.. Haha kanske inte men jag har kommit på att min är nog inte så bra faktiskt. Ibland.. men även ibland inte (självklart). Jag vill inte ha en systemkamera, eller vill inte.. det vill jag väl men just nu är jag ute efter en vanlig digitalkamera. Den får heller inte vara allt för dyr. Vill inte lägga ut hur mycket som helst på en digital.



Har ni några tips på bra kameror?
Skriv då gärna en kommentar med pris och affär/hemsida.


/Linda


The Big Bang Theory i tv-rutan

Jag små-fryser lite faktiskt. Brände mig i ansiktet idag när jag solade solarium så jag vill inte påstå att jag är speciellt het just nu! Men fick lite mer färg på kroppen så det va gött. Ska sola om en vecka igen typ. Räcker med en gång i veckan tycker jag, iaf för mig.

Ikväll händer nog inte många bullar här inte. Jag är ganska sliten så ska ta det väldigt lugnt ikväll och det är då inga fel med det känner ja :)

Ska ni göra något kul ikväll?



Kan bjuda på en bild som får min hjärna att ploppa upp väldigt mycket skratt :P haha

Är iaf ett kort från 2007 när jag och Elena sjöng på Arena en gång. Avril Lavigne med låten Hot drog vi till med. Kan säga att jag har nog inte skrattat så mycket i hela mitt liv som när jag fick se uppträdandet i nyktert tillstånd. "You're so fabulouuuuuuuuuuuuuuuus!!!!" HAHAHAHAHA!!! Eläääna, de gjorde du.. hmm.. hahah!!


På den tiden man inte hade "kärlekshandtag" :P höhö.

/Linda

Tar en kaffe med mamma på waynes just nu. ...

img_0121 (MMS)

Tar en kaffe med mamma på waynes just nu. Ska strax dra oss mot norrstrand för att sola. Färg vill vi ha. Fick SMS av elena nyss. Sötungen hade köpt med en present till mig och även en likadan till henne. Presenten får ni se sen va det är. Fick bild på den i ett sms ;) haha. Bra att hon kommer hem, saknat henne! Men vi hörs sen igen.  /Linda


If i can't have you, i don't want no body baby!


Den har fastnat i huvudet på mig halvt som halvt
. Denna bilden är ganska gammal btw, ser att jag har ringen i läppen där. Man saknar den ju lite alltså.


Jag sitter nu i soffan och har precis ätit frukost... jag kan säga att jag är minst sagt förvånad över mig själv. Jag äter aldrig frukost :s Nåja, gott va det men nu känner jag mig äckligt mätt så usch.

Jag ska dra på mig lite kläder nu och sen dra till arbetsförmedlingen, möta upp mamma och sen sola. Och idag ska vi göra det på riktigt, inte bara i tankarna som de blivit de andra dagarna :P haha.

Hoppas ni får en toppen dag!
Här regnar det som bara den :@



/Linda


pluk

Tror ni inte att jag tappade ringen jag köpte idag då? Den va lite förstor för mitt lill-finger uppenbarligen. Men det kan hända att den ligger i min väska, att den åkte ur när jag letade efter lite saker där. Kan ju alltid hoppas, annars blir jag lite små putt faktiskt. Men men så är de. Ska sätta på ngt roligt o glo på nu så hörs vi imorgon mina vänner.


Måste även tillägga att jag saknar detta busfröt. Smulpluttan



/Linda


Köpt ny ring till lill-fingret. Även ett p...

img_0119 (MMS)

Köpt ny ring till lill-fingret. Även ett par svarta shorts och äntligen fanns de i xxs så de passar. Alltså de är så stort mode i år så de är nästan omöjligt för mig att hitta några som sitter tight. Tummen ner för de. Fick även med mig en present till gubben min. Hoppas han blir glad. Nu ska jag hälsa på pappa och sen fortsätter resan till bergvik. Solar imorgon ist. Puss så länge.  /Linda


Mormor, here i come!

Ja nu ska jag åka till min mormor och prata lite och sno en smörgås. Är hungrig nu ju. Mamma är på väg dit också så jag klappar mig ihop med henne sen så kan vi åka till solariet som sagt ( i tidigare inlägg).

Mormor är bland de bästa man har i sitt liv! Iaf jag, för min mormor är helt underbart snäll och omtänksam ♥

Ha en bra dag :)

/Linda


Jackan som åker på idag (och de flesta dagarna när jag inte väljer någon av mina andra vårjackor, vilket är sällan) är:



Varmt kanske, men den ska iaf med så får vi väl se om den åker på eller hålls vid sidan av med väskan.

Väskan jag använder och just nu är min favorit ser ut såhär:




Detta är två av mina bästa köp jag gjort. Vad tycks?


Varmt ute!

Hej allihopa!

Igår va jag på en liten grillfest med lite Nöjes personal, det var mycket trevligt. Jag blev inte så långvarig ute då jag mest ville hem och slappa med älskling i slutet av kvällen. Så vid tolv där kom mamma och hämtade mig så åkte vi förbi max och köpte med mat så körde hon hem mig sen. Jag tog endast 2-3 öl igår och kände att det var väldigt onödiga öl egentligen. Tycker inte det är kul att dricka längre om det inte är fest fest. Kan likagärna sätta mig med en cola eller en trocadero i handen. Menar, hur gott är inte det? :)

Funderar på att göra lite kött, sallad och potatisgratäng här ikväll. Vad tror hjärtat om det tro? Japp det ville han ha. Får köpa med det som behövs sen då. Jag funderar även på om jag ska köpa med så jag kan göra en grekisk sallad imorgon. Det är ingen dret de inte, helvete vad gott det är! Så ska det vara lite oljerostat bröd till (rostat bröd med olja på) och till bröden ska man ha något att doppa i som exempelvis aoli eller kanske bara ha bröden och lägga sin sallad på och äta. Ah hur jäkla gott som helst är det iaf! Det får absolut bli min lunch imorgon det! Mums :)


Idag ska jag ävcen hälsa på pappa igen :D Ska bli kul! Ska även med mamma och sola. Och jag tror närmare bestämt att jag förtjänar en mjukglass idag? Haha, vi får väl se! Jag känner även för att kolla lite på bergvik, så de kanske man får göra också.. titta men inte köpa.. Inte än iaf.



Vad ska ni göra i värmen idag?

/Linda


Vad ska ni göra idag?

Jag sitter just nu och funderar på vad jag ska göra. En fika på stan lockar ganska mycket. Sugen på waynes latte, men en mjukglass i värmen skulle inte heller vara speciellt fel, mums! Men först måste jag göra mig iordning, sitter sminklös och slö i soffan just nu. Eller kläderna sitter ju på så är ju bara smink och sånt kvar. Får ta tag i det nu så jag kommer iväg och kan göra något.

Ska ni göra något speciellt idag?

AAAAAH NU FLÖG DEN IN EN GETING IGEN!!!!


/ Linda


Midnatts dusch.

Jiiiihaaa!

Gjorde lite korv och pommes som jag käkade. Nu ska det blir jäkligt skönt med en dusch :)



/Linda


Jag hade ju tänkt mig detta..

En dusch, mmh va skönt! Sen mat och en film till det.. DOCK är min mage ganska hungrig nu så det får nog bli i annan ordning detta. Det blir alltså mat först och dusch och film senare. Då kommer man till den stora frågan, vad ska jag laga för mat?

Medans jag tänker så kan jag berätta lite om min dag. Den har iofs inte varit så händelserik, men höjdpunkten var när jag hälsade på pappa :) Vi satt på en balkong som finns där han är och bara njöt. Kollade lite på internet och läste tidningar. Åt lite mentos som jag köpt med till honom. Det va kul att sitta och prata lite och bara njuta av värmen :) Tack för idag pappa!  Efter det åkte jag hem till mamma och gosade med mina älskade små katter som jag saknar så inibomben ibland, de är alltid så mysiga mina små gosingar! Ja dagen fortsatte med träning med endast 4 brudar.. vart är alla tro?`Jaja, bättre nästa gång hoppas jag!! ;)

Nej, ska springa ut till köket nu och se vad jag hittar, för jag kommer inte på något direkt sådär på rak arm :P haha.


/Linda


mobilblogg igen. Jag är på älsklings inli...

img_0116 (MMS)

mobilblogg igen. Jag är på älsklings inlinematch. Det är ganska roande faktiskt. Dock ca deras hockeymatcher lite mer liv så dr va snäppet roligare. Men kan meddela att det inte är så kallt här inne i hallen iaf och det är ett plus ;)  /Linda


Vissa människor har tråkigt. Fattar ni poä...

img_0114 (MMS)

Vissa människor har tråkigt. Fattar ni poängen?  /Linda


Klick - nu är den min.



Visst är den läcker?
Finns att beställa på nelly. Endast 179kr.

/
Linda


Pizza Ristorante

I ugnen ligger en pizza med salami som ska ner i min mage. Absolut inte hela, lyckas aldrig med det hur jag än försöker, men mycket av den ska ner i magen! Nammmnamm.. :)



Vad har/ ska ni äta för lunch idag?


/Linda


Show!

Acheron och Ida har nyss gått här ifrån. Acheron hade en jätte show för oss. Han måste ha dansat breakdance, såg så ut iaf! Haha, vilken liten pudding! Nedan ser ni en bild på Älskling och Acheron hemma hos svärföräldrarna för ett tag sen! :)




Jag och babe ligger och tittar på The Big Bang Theory, det är ju så jäkla bra. Först tyckte jag att de inte var något märkvärdigt men nu gillar jag det jättemycket. Sheldon är ju underbar :) hehe. Brukar ni titta på det?

Ska springa ut till köket nu och ta mig något att äta. Efter det ska jag göra mig iordning och sen åka in till pappa! Fast först ska jag till affären och handla med lite saker till honom, så klart. Undrar om han vill ha något gottit ändå?`Nåja, jag får se vad jag hittar! Nu ska jag hitta något till mig själv i köket. Krikke-söt tar det sista av tacosen, men jag är då inte bitter.. Jag åt det ju igår! haha.



/Linda

Tända ljus i mörkret.

Det har jag här i vardagsrummet just nu, mysigt!

Ikväll har jag lagt ihop lite saker till pappa, som kort, en liten överraskning osv. Ska köpa med lite tidningar och snus till honom imorgon också :) Lämnade en kortlek till honom så nu bannemej ska jag slå honom i något kortspel imorgon :D hehe. Tänkte jag skulle ta med min bror men han lyser med sin frånvaro. Får ringa honom imorgon.
Vad jag inte gjorde idag var att sola, vi tar det på torsdag istället. Eftersom vi drog ut tiden hos mormor idag kände jag att de blev så stressigt så vi skippade det och spillde endel tid på stan istället innan de blev att hälsa på pappa. Och vad jag fick med mig hem hittar ni i ett inlägg längre ner.

Men nu tror jag bannimej att jag ska lägga mig i sängen och kolla på tv med älskling. Varit en känslofylld dag idag så vila behövs. Imorgon ska jag starta dagen med en låååång dusch, aldrig fel.

Kan bjuda på lite PLUTTIGA bilder:




Hahaha, hittade lite gammal bilder. Liten jag såg ut :P Och det är ju tur att man såg så glad ut på den sista bilden. Fast jag kommer ihåg att jag var väldigt lycklig vid det tillfället, tro det eller ej.


/Linda


I hope you don't mind darling.



Hur vackert är inte detta? Man får glädjetårar när man tittar på bilden! ♥ Som sagt, I hope you don't mind darling.. (isf är det bara du säger till och du har ju mitt nr, hehe)

 

/Linda


Lite nytt på mig.

Inte nog med att de otroligt snygga legginsen trillade ner i min brevlåda imorse, jag fick även lite smått och gott av mamma på stan idag. Tror hon vill uppmuntra mig, och funkar det gör de ju till en viss del. Ni som läst och hängt med ett tag vet ju att jag älskar shopping. Detta fick jag av mami idag ♥


En snygg ring!

Kanske en dålig bild men min kamera vill inte riktigt göra som jag vill. Snygg som bara den är den iaf! :) Svart "bling" pärla, snyggt snyggt! Finns att köpa på Glitter, 89.90kr


En mycket charmig och snygg halsbandsklocka!




Så himla söt och fin.. aaah! Älskar den verkligen :)
Finns att köpa på Gina Tricot, 239Kr

VAD TYCKER NI OM MINA SMÅ NYHETER?

Till er som undrar vart mina leggins är köpta så finns dom att beställa på Nelly. De finns även liknande att köpa fast i jeans-leggins på Vero Moda. Där finns svarta och vita men inget jag gillade att ha på mig. Gillade de jag beställde mycket mer.


/Linda


Papi <3


(Gammal bild på mig och pappa)

Vi ses imorgon igen pappa, va stark!
Älskar dig!


/Linda

Älsket som stödjer Hammarby med sitt hjärta.



Ja ungefär. Hammarby ligger nog brevid mig där i hans hjärta ;) haha.


// Linda

Titta vad som trillade ner i min brevlåda imorse



Dom är riktigt snygga. Kommer bli snyggt idag det till tröjan jag pimpa för någon vecka sen, något bas-linne under det, mina stora ringar på fingrarna. 
Tror ni inte? :)


//Linda


Natten bjuder på film och godis.

Tro det eller ej men jag ska släpa mig in i sovrummet och kolla på fuskbyggarna med Krikke. Vill egentligen inte se det men inge kul att ligga här ute i vardagsrummet ensam och glo på film också. Ne får sätta svansen mellan benen och försöka att inte klaga när jag når sovrummet och tvn ;) hehe. Men en film får de allt bli snart ändå.

(btw) Hoppas ni haft en bra dag allihopa!



Imorgon ska jag hälsa på papi ♥ Kunde inte hjälpa att tårarna började falla när vi skulle säga hejdå i telefonen förut. Efter allt som hänt så är jag glad att de finns människor som bryr sig om de som har det jobbigt! Jag älskar iaf min pappa. Pappa, vi ses imorgon!

Jag ska även in och sola innan det blir besök till pappa. Ska bli skönt (och rastlöst) att ligga i solariet igen. Men denna gången blir det allt 25-30 min. Jäkligt töligt att jag blir så rastlös. Jag blev mer rastlös förra gången jag solade än första som var längre tid. Tror det va för att jag va så stressad andra gångeh jag solade, att det va därför jag inte klarade av att slappna av. Får hoppas att jag är lite trött och inte stressad när jag lägger mig i solariet imorgon, hehe.

Godnatt på er!


//Linda


You wanna seeee?

One done... One to go.

(Ursäktar den dåliga bilden)
Ni kommer få en bättre bild när båda axlarna är klara. Funderar även på att sy på lite, lite mer på denna axeln också. Men just nu ser det ut såhär:



VAD TYCKS ÄN SÅ LÄNGE?


//Linda


En liten sneakpeak..



Nu ska jag fortsätta.

//Linda

Lite kedjor, nål och tråd.

GILLAR NI PYSSEL?

Jag tränkte att jag skulle ta mig en cola och ta fram allt pyssel, tända lampan i taket och sätta igång. Tröjan jag ska pyssla med ikväll ser ut såhär:





//Linda

Hur hittade du hit?

Jag funderar ibland på hur ni hittar till min blogg. Ni som känner mig hittade den säkerligen genom facebook där jag slänger upp den ibland, men ändå.. Hur hittade ni alla hit?

KOMMENTERA GÄRNA OCH BERÄTTA HUR JUST DU HITTADE TILL MIN BLOGG! :)

Så kul att läsa era kommentarer





//Linda


Vad blir det för mat?

För mig blev det kebabpizza. Nu ska det bli kul att se vad Per Morberg hittar på. Hoppa över till TV4+ du med och kika.



lalallaaa....


//Linda

Rubrik

Jag vill ha mat men min slappis till pojkvän orkar ju aldrig åka iväg och fixa sånt och jag vill inte görat jämt och krångla och blä. Så då sa vi att då blir det ingen mat då, men de blir de. För snart åker jag iväg ändå för min mage börjar hugga rätt fint och då behöver jag mat. Det blir iaf mat från pizzerian idag. Kom inte på något att göra hemma som innehöll ordet fet. Jo det finns men vill ha "bakfyllemat" som många väljer att kalla de. Jag dricker nästan aldirg så för mig är det bara mat, haha.

Nej, ska starta övertalnings processen om att äta där kanske. Får väl se vad han säger stönpellen.



//Linda


Hemma med en cola i handen!

Snart iaf, ska kila ut till köket och hämta en. Tack vare min snälla kollega på jobbet så kunde jag dra hem tidigare. Guld värd, för det behövdes verkligen. Tar nya tag i veckan och kör hårt till helgen. Skönt att vara hemma nu med min gubbe, få slappna av. Jag ska nog lägga mig och se på något, en film eller så. Ska bannimej ta mig lite kex eller Popcorn till.

Har ni haft en bra kväll?

//Linda


Vilken daaaaaag.

Aldrig ska den bli lugn verkar det som, är det inte det ena så är de det andra.....





Nu ska jag fixa mat, kolla på tv sen dra till jobbet. Hoppas inte det blir så mycket ikväll så man kan dra tidigare och bara åka hem och dra täcket över huvudet. Enda jag vill göra just nu känner jag.

//Linda

Jag har bestämt mig för att se en film!

Jag skippar Norvalla. Älskling kommer hem och pussar massa på mig sen istället, det behövs! Förresten, kommer ni ihåg TapOut linnet jag köpte? Så här ser ryggen ut på det:



Tycker det är snyggt och jäkligt skönt! TapOut är ju inte direkt ett fult märke :) Bebb har massa fint med TapOut. (jag får inte kalla honom bebb för han tycker de låter lite tört, jag tycker däremot att det är gölligöll. haha)

Jag funderar på att pyssla lite till filmen. Jag vet dock inte vilken film jag ska se än. Alltid samma visa. Men får gå igenom hyllorna här eller alla utbrända filmer. Det är endel kan jag lova. Krikke bränner nog ut i snitt ett par filmer om dagen. Men de är ju bra de.

Klementiner blev inhandlat igår så det ska jag smaska på nu och fundera på ifall jag ska pyssla eller ej. Vad tror ni.. ?


//Linda

Ligger i soffan och tankarna snurrar lite väl mycket.

Vilken dag. Först får man höra något som man knappt tror på, helt otroligt. Trodde man ju inte om den personen. Efter en stund får man även veta en annan sak om en annan person som fick mig att skaka sönder och tårarna bara föll, men jag vet att detta är bra. P. är på botten och nu finns det bara en väg, uppåt! Jag hoppas allt kommer bli bättre nu. Ska höra av mig till min bror och påminna honom om att han har mitt nr :) Sen är jag väldigt glad att jag har min kusin som är som en syster till mig. Henne berättar jag allt för och hon är ett väldigt bra stöd om det behövs. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag älskar min Johanna! Mamma med, och självklart min underbara pojkvän och alla andra som stöttar och hjälper till så det kan bli ordning!

På prat om ordning så ska jag göra mig iordning. Älskling och Ström kommer och hämtar mig om typ 1 timme eller något. Ska till Norvalla och kolla på en inlinematch. Skönt att han tar med mig ut på något så man får tänka på annat! Uppskattar jag mycket, trots att jag trampar in lite på grabb-stunden. Men jag ska jobba ikväll så de får grabba sig då :) hehe.



//Linda

Som en liten nallebjörn ska jag nu lägga m...

img_0053 (MMS)

Som en liten nallebjörn ska jag nu lägga mig och snarka så grannarna vaknar. Inte riktigt men nu ska jag sova.   // Linda


Seize the day or die regretting the time you lost..

Still home waiting for my boy.



Dunkar även lite musik och det är ju aldrig fel. Just nu strömmar det Avenged Sevenfold musik ur högtalarna och det är ju absolut aldrig fel. Jag tror nog att de kan vara ett av världens bästa band. Men frågar man mig och jag gillar något band så låter det väl oftast att de är ett av världens bästa band, haha. Men ja, Avenged är då ett av dem. Nu spelas Seize the day, vilket kan vara en av deras bästa låtar utan att ljuga. Har ni hört den?


//Linda


Dagens outfit



Men snart ska det bytas om till något annat. Får se vad som hittas på ikväll, om det blir på ett kalas eller om de blir något annat. Märks. Krikke är iväg på kalaset nu, är hans kompis kuisn som fyller år. Kan ju va trevligt att titta bort senare ikväll. Ska ringa Ida och kolla med henne när dom åker dit.


//Linda


Om 20-30 min kommer svärföräldrarna!

Ja så här kan jag inte sitta kvar länge. Måste göra mig iordning. Just nu sitter jag i slappkläder.. eller ja, mjukisbyxor och det vill jag inte ha på mig när vi ska in till stan. Vi ska kolla på en heltäckningsmatta till balkongen. Ligger en där ute men den är kvar sen tidigare och ganska sliten.

Så får man säga grattis till Ida och Tommy som nu kollat upp vad som ligger i Ida's mage. Det är en liten flicka :) Kul för dom! Näst intill alla (enligt ida) gissade på att det va en pojke. Jag trodde nästan de först jag också tills hon va här för några dagar sen. Nej tänkte jag på en gång, det där är en tjej. Och det va det! Kul för dom med en liten sessa :) Även Cazzie ska få en liten sessa :) Jag tror dock mina älskade kusiner i KD kommer få ett varsitt kön. Åh va bebisar det blir runt mig nu :) Gosigt! Och Emelie då, henne saknar jag massvis den lille busongen ♥

Nu måste jag slita mig fårn datorn och göra mig klar!
Hörs sen.



//Linda


Ord..

Nu lite South Park och sen...




//Linda


Transporter!

Film-maraton med Krikke och Gustav. Såg iofs ettan igår men nyss sett tvåan och nu blir det trean. Mycket bra filmer.



//Linda

2 ½ Men visas nu i tv-rutan.

Ligger och kollar på det just nu och väntar på att älsk ska komma hem med mat. Det kunde dock ta ett tag sa han då han hjälper Gustavs kusin med något tydligen. Men det gör inget, jag kan vänta. Men det ska bli gott med kebab sen iaf!

Tycker ni inte att det ser läskande ut? :O


(bild lånad/hittad från/på google)
Jag tycker det ser riktigt smarrigt ut! :) mmhmmh.. mmmmmm!!


Förresten va jag ganska klantig idag, eller klantig är kanske inte rätt ord. Jag var glömsk idag. Skulle ju åkt förbi Elgiganten igår och hämta mitt system men hann inte riktigt med det. Så det skulle jag åka förbi idag och hämta med Josse. Jag glömde dock lappen hemma som jag måste ha med så det fick inte följa med hem idag heller. Nåja, så är det. Nu ska jag ta mig en cola och fortsätta kolla på tv ett tag.

Ikväll är det en film på tvn vid namn Insomnia från 2002. Är den bra ni som sett den? Funderar på att titta på den.


//Linda


Back at home.

Kom hem för ett tag sen efter några timmar på stan med Josse. Blev lite shopping och en latte. Med mig hem fick jag en morsdagpresent till mammi, ringarna som jag visade i tidigare inlägg idag (de två på pekfingret och långfingret), ett spets linne och ett par brillor. Har funnit stor kärlek för stora ringar, fyndigt. Jag tycker det är snyggt att ha massa olika stora ringar på sig. Tycker inte man ska ha för mycket armband till de, utan låta ringarna smycka det hela ist. Men jag gillar ju även armband, stora, små, utstickande. Nu letar jag dock mer ringar och halsband. Vill ha ett stoooort halsband men finns ju ingenstans ju. Ska inte köpa det IDAG heller men kul om man kunde hitta något.

Kan bjuda på lite bilder.



Dagens outfit består av en randig tröja från Vero Moda och ett par svarta jeans med knappar ner efter smalbenet från Bik Bok. Skit sköna. Lite stora ringar från Glitter och självklart förlovningsringen finns på fingrarna.



Vanligt och enkelt spetslinne från H&M. Snyggt och billigt!



Snygga brillor från JC. Inte helt fel, och inte alls för dyra. Kan tipsa om att om man gillar sådan design på brillorna men vill ha i lite mindre storlek finns de för ett billigare pris på H&M. Jag tyckte dock att de var för små för min smak, så de här från JC blev perfekta. 

Jag funderar på att ta ur min piercing i läppen, men kan inte bestämma mig. Det var jobbigt nog att ta ut den i underläppen. Älskade att ha en ring där. Hmm, hur ska jag göra? Funderar ju på att sätta två i näsan ist, tycker det är jättesnyggt! Blir kanske så? Vad tycker ni?


Nu ska jag kolla på lite tv. Sen kommer älsklingen hem med kebab i bröd till mig. MUMS va gott :)


//Linda


Hahha jag dör av skratt!! Hur fan håller J...

img_0111 (MMS)

Hahha jag dör av skratt!! Hur fan håller Josse sina fingrar när hon smsar!!? Hahhahahha :)  //Linda


Köpt två nya ringar. Vad tycks? (bilden gö...

img_0110 (MMS)

Köpt två nya ringar. Vad tycks? (bilden gör inte ringarna rättvisa)  //Linda


Ytterkläderna ska på!

SKA DRA PÅ MIG KLÄDERNA OCH DRA UT OCH MÖTA JOSEFINE. SK TA OSS EN SVÄNG PÅ STAN TÄNKTE VI.  VAD SKA NI GÖRA IDAG NÄR DET ÄR SÅ TRÅKIGT VÄDER?
TACK JOHANNA FÖR ATT DU BESTÄLLDE BILJETTER TILL OSS :) SKA BLI JÄTTEKUL ATT SE SATC 2 :) MEN NU MÅSTE JAGSPRINA UT.
//LINDA

.55

Nej inget pyssel. Blev alldeles för slö för det. Ligger i soffan och kollar på 2 ½ Men och pratar med Elena över msn. Hon ska åka till Oslo snart för att där hoppa på ett flyg till Egypten. Nej avundsjuk? Skulle jag..? Nää.. Joo. De vore inga fel de inte.




Alltid skönt med lite svalkning i havet. Kan vara en fördel när man är beredd på vågorna som kommer. Med tanke på bilden kommer det väl inte direkt som en överraskning för er att det kom en väldigt stor våg när jag kröp runt där i vattnet. Kan lova att det blev en desto större överraskning för mig när vågen valde att svälja mig ungefär. Men, man ska ju inte klaga ;)

FILM.
Godnatt på er!


//Linda


Lalalalaaa..




Jag är ganska trött men jäkligt sugen på att fixa lite med tröjan ändå. Det börjar gå över i nacken nu iaf. Ska jag orka greja med lite pyssel nu trooo? Eller ska jag bara dyka i säng och dra täcket över mig till en bra film? Tåls att tänka lite på faktiskt.


//Linda


Spänningshuvudvärk!!!

Inge kul alltså. Hatar att ha nackvärk/huvudvärk. Jag har stressat lite väl mycket idag känns det som, just emellan de saker jag gjort idag. Jag solade bl.a. som jag sa tidigare att jag skulle, och hej va rastlös jag blev efter 5 min. Tog 58 (?) rör idag så låg bara 20 min, men färg gav det. Min mage som tar bäst börjar bli lite brun iaf, även benen får färg, kors i taket. Har alltid haft svårt att få färg på benen tidigare.

Har ni några tips på något som gör att man får bättre färg snabbare? Tipsa mig gärna!! :)

Nåja, nu ska jag bara slappa iaf, tänkte ju att jag skulle pysslat med tröjan också som jag inte gjorde igår, men just nu orkar jag inte. Har tagit lite värktabletter så ska lägga mig och se på en film nu.

Skriver sen om jag är något piggare än nu.



Sneee, (Bild från igår) Jag måste verkligen färga håret. Usch va fult med utväxt :P haha.



//Linda


Mat i lilla magen!

Står i köket nu och lagar iordning tacos och jag snyggingen ska feta i oss. OM det ska bli gott! Strax klart nu så ska ta fram allt som ska på den smarriga tallriken! Mumma! :)

//Linda


Soffliggarn.

SLAPPAR I SOFFAN OCH DET ÄR SÅ JÄVLA GÖTT!!

Om ett tag ska jag dra mig mot stan för att hämta mitt system som ska vara klart på Elgiganten. Systemet har ju krånglat och inte velat spela dvd-skivor eller vanliga skivor. De på elgiganten trodde att det var lasern som ville packa ihop. Nu ska det iaf vara klart och det är gött får då kan vi koppla i alla högtalare och ha lite "bio ljud" när vi ser på film. Visst vi har bra ljud med de stora stoora högtalarna vi har men de blir ju bara fram ifrån. Men jaja, ska bli gött att få i allt iaf. Jag ska efter det ner till stan för en fika med Carro, vilket var längesen med min gumma.

Och gott folk.. idag ska jag ävcen få lite färg på mig (förhoppningsvis) glömde kolla tid igår men det finns nog någon gång. Gött att lägga sig i ett varmt solarium ett tag. Får se om jag solar 20, 25 eller 30 min idag. Handlar om minuter men brände mig ju under brösten sist och de va inte skönt. Kan smörja in där iofs. Jaja, ska bli gött att få lite mer färg iaf. Efter det skulle jag behöva en dusch men hinner förmodligen inte hem till mamma för en för jag ska till fabriken på möte då. Men äh får väl sitta där som ett litet svettigt barn. Spelar inte så stor roll, de känner ju mig så jag skäms då icke :P haha. Får skynda mig hem efter det med svansen mellan benen och hoppa in i duschen när jag kommer hem :) hehe.

Nej nu ska jag slappa vidare. Hoppas ni får en bra dag/kväll. Hörs senare ikväll igen.



// Linda


Pics.

Igår:



Tidigare idag:




Nu:




Nu film. Godnatt.


//Linda

Hur är det egenltigen med kommentarer?

Kommentera, varför eller varför inte?
Är man orkeslös eller bryr man sig bara inte?
Man gillar att kommentare kanske? :)
Ta dig nu 1 min av ditt liv och...

SKRIV EN KOMMENTAR OCH BERÄTTA!



//Linda


Blev då ingen shopping idag inte.

Vi kikade runt när jag va och sökte jobb och så, men hittade inget speciellt. Kollade iofs bara i ett fåtal affärer och inte så noga. Inge kul o hitta något man verkligen vill ha när kontot skriker "maaaataaa mig med pengar" som det sen vill bli av med, hehe. Nåja, får kika lite när man betalt alla räkningar och kan lägga en liten peng på shopping. Då blir det roligare när man vet att man kan spendera lite ;)

Nu sitter jag och kollar på Desperata Hemmafruar, alltid lika bra de. Efter det är det Cougar town som vanligt såhär på en tisdagkväll. Bra tv kväll! Ska kika vidare. Sen blir det nog ett skönt och avslappnande bad med älskling om vi inte skulle greja med något annat! Får se, men lutar mot ett bad. Märks märks.


//Linda

Jag är shopping, skulle man kunna säga.

Idag vaknade jag av att älskling tog min hand och drog åt sig den. Så låg jag lite halvvaken där medans babe sov, nära varandra hand i hand. Så mysigt :)

The Crow som vi såg på igår är ju en ganska gammal film, och i filmen ska han bli skjuten på riktigt för någon hade bytt ut skotten i pistolen sägs de. Då är man ju jättenyfiken på ju i vilken scen det är han blir skjuten (om den ens skulle vara med vilket inte är speciellt troligt), han som spelar The Crow dör alltså på riktigt utanför inspelningarna. Hemskt.. Kommer inte ihåg om de tog den som bytt ut skotten eller om personen kom undan. Nåja, hemska människor finns det.

Nu ska jag göra mig iordning och åka in till stan för att ta en kaffe med mamma i stan och söka lite jobb. Träning kl 18.oo, om de inte är ändrad tid. Får ringa Tirra sen och kolla. När jag ändå är på stan ska jag nog kika runt lite med mamma som vanligt. Inte alltid vi handlar ihjäl oss, ibalnd kommer vi bara hem med någon påse :) hehe. Jag tycker det är lite deppigt när man inte kan shoppa. Alltså det behöver inte vara stora mängder men något. Jag är shopping, utan de känns de tomt på något konstigt vis. Men är väl så när man är van att shoppa loss och sen måste hålla in på det lite mer. Blir ju ett litet tomrum sådär i själen ;) haha. Jag tycker det är kul att jag fått upp ett litet öga för att piffa upp lite vanliga baskläder. Hur som helst, en shoppingrunda kan nästan alltid få en på bra humör om man känner sig lite arg eller så.

Men nu måste jag göra mig iordning här. Vi hörs senare!



//Linda


Tiden rinner iväg till en konstig film.

Filmen vi nyss såg var hur knepig som helst. Vi fattade inte så mycket mer  än att det var en polis som var glad i droger och körde något dubbelspel? Nej det där var inte något jag skulle lägga i en beställning för att få i orginal. Nej nej. Där emot så kommer Sex And The City 2 hamna i min hylla vare sig den är bra eller dålig. Måste ha den. Men jag tvivlar på att den är dålig. De har alltid bra manus när de kommer till de fyra fd. singeltjejerna! Går ju inte annat än att älska.

Men tro det eller ej, nu blir det en till film innan sov time. Vi tar en liiiten sovmorgon imorgon tror jag. Ska ju in till stan imorgon också och söka lite jobb, fika med mamma o co, kika runt lite och sen träna lite cheerleading innan hemfärd. Ska försöka göra en bra uppvärmning så jag kan tänja lite imorgon. Va längesen och jag är ju inte direkt lika vig som förr, men inte helt stel som en gamling heller så att säga :P haha. Men nu måste jag sluta skriva här. Nu sätts snart filmen på. Vi ska se The Crow.




Godnatt!
//Linda

Midnatt.

Kick-ass va faktiskt väldigt bra tycker jag. Den va lite häftig och hade nog varit rätt kul för barn, om det inte hade varit så mycket blod i den. Så med allt som var i filmen är den ju inte att rekomendera för små sötingar. Den låg på en nivå någonstans mellan barn, eller ungdommar och vuxna tycker jag. Men den är absolut sevärd :)

Nu kikar vi på någon annan film som jag inte vet namnet på. Handlar om en polis som ballar ur typ. Precis satt på den så får se om den är bra eller inte. Efter filmen ska jag kolla älsklings hals igen. Nyss känt lite på den och han känner sig lite tjock i halsen. Svårt för att svälja så han kanske har halsfluss. Blir det värre får vi väl åka in till sjukan och se om de kan ge honom något så svullnaden går ner lite. Får se hur det går, han skulle åka till vårdcentralen imorgon annars. Stackarn.

Just ja, jag skulle ju berätta om nästa lilla "omvandling" (pyssel). Jag ska fixa en till tröja/topp, blir lite på en svart 3kvarts ärmad topp, tror de kommer bli bra och snyggt faktiskt. Lägger ut för och efterbilder på hur det blir som tidigare. Förmodligen sätter jag mig och fixar med det imorgon kväll efter träningen. Pyssel är en go sysselsättning. Lugn och ro :)

Nu börjar han balla ur i filmen här. Måste kolla.

Slänger in min Film Time bild för att..
vettefan egenltigen, men här är den (som i tidigare inlägg).



//Linda


Nu ska vi se på film här hemma!

Jag och älskling satte på Kick-ass igår men såg inte klart den för jag somnade och sen blev nog babe lika trött. Så vi tänkte att vi ser klart den nu. Är Medium på tvn nu men det går senare i natt med så jag kan se det då om jag är vaken. Har nyss sett på SHWF. Roligare när man får vara med i deras vardag tycker jag. Men va kul att se idag ändå. Jäkla Anna Anka kommer in och är rånöjd. USCH.

Men nu har vi satt på filmen här så ska kika på den. Hörs senare. Då ska jag berätta om lite kommande pyssel.


// Linda

Nu har jag:

(Städat)



* Lagt in ren tvätt i garderoben.
* Kört diskmaskinen
* Dammsugit varenda vrå.
* Dammtorkat allt som går att dammtorka ungefär.
* Damtorkat och gjort rent speglarna
* Torkat av vardagsrumsbordet så nu syns det ju att det är svart.
* Skrivit Personligt brev och ändrat i mitt CV.
* Hängt upp nya handdukar i badrummet
* Slängt massa tvätt i tvättkorgen.
* mm..

Ja jag har fått lite gjort idag och det känns bra, känns gött att det är gjort iaf. Nu är det väl dammfritt på de svarta bänkarna i några minuter sen är det väl lika dammigt igen. Nej inte riktigt men på svart syns det ju så förbannat på en gång. Men nu är de fräshare här igen :) It's a home igen så att säga. Om man kanske skulle ta och klura ut vad man ska göra till kvällsmat tro. Får bli något enkelt men gott (no shit?).

Hörs senare.

//Linda


Något att se fram emot!



Jag längtar verkligen tills denna kommer! Den ska jag se på en gång! Tycker ettan är så gudomligt bra så nu kan jag knappt bärga mig tills denna kommer :) Vet att min kära kusin Johanna är lika glad i detta som jag. Kanske ska fråga om vi ska ta en bio när den kommit? Får fråga henne :) Se trailern nedan!



Åh va jag vill se den nuuuuuuuuuuuuu!!!!! :)


//Linda

I just love love loooove you honey :)

Även på facebook!


Tycker det är viktigt att man visar varandra att man tycker om varandra. Visa att man uppskattar varandra! Även om det är på ett ställe som facebook. Jag tycker det är mysigt och det stärker att ibalnd bli påminda om att vi älskar varandra. Man ska aldirg glömma bort att visa det :) iiiiiiiih! ♥

//Linda

Jag ska slasa mig ut till köket sen sängen!



Dags för detta trötta flickebarn att ta med sig ett glas med isvatten in till sovrummet, sätta på en film och sen somna. Godnatt på er.


//Linda


Ibland kan folk få en att skratta via sin status på faceb.

 

Men ööööh, marie-kex är ju gött. Har sagt det förut men dock inte tagit de. Paketet är fortf. oöppnat! Måste bli ändring på detta!

 

//Linda


Sur som en hallonpaj.

Jag har nyss ätit en liten bit av hallonpaj med vaniljvisp. Ligger i soffan och kollar på kvällens film på tv3 (som jag skrev förut). Idag har det varit en jobbig dag med detta jäkla humöret. Små saker spelar in som om de vore världskrig. Att samtidigt då bli påminnen om att man är sur är inte den bästa medicinen för det gör en ju bara mer sur. Jaja det går över men ibland måste något eller ingenting bara få komma ut. Och det har det gjort lite idag. Vet inte varför jag vart så känslig idag för små ords motgångar :S Sur/ledsen-Linda har det iaf varit idag.

Tror Kristoffer håller på att ordna en film som vi ska se sen. Ska krypa ner i hans famn och slå han lite på armen och säga att han får sluta reta upp mig med att säga att jag är sur, om jag är sur behöver han ju inte påminna mig om det :P Sur som en hallonpaj, men precis som hallonpaj är jag väldigt go' med! ;) Men jaaa nog om det nu.

Ska iaf bli skönt att få krypa ner i hans famn och bara få känna att jag är hemma.




Älskar dig hjärtat!


//Linda


UPDATE: nej jag har inte läst och härmat en viss person. Konstigt nog skrev vi nästan likadant om en viss sak. Så kan det tydligen va. Jaja, då vet ni.


Låter bilden tala för sig själv!



Ja, kl 21.oo är det film time! Tror iaf att jag ska se den som går på TV3 ikväll. Får se. Kl 20.oo ska jag iaf se Wipe out, så efter det får det bli film. Jag och mitt svängiga humör ska nog placera oss i sovrummet. GRRRR. Åker berg och dalbana med humöret idag.


//Linda


Trevligt!

Ida, Acheron och Conny är hos oss just nu. Conny och Krikke spelar tvspel och jag och ida tittar väl på ungefär. Acheron tyckte iaf att det va kul att sitta på balkongen och ha lite utsikt. Ida sa att han är lite som Ferdinan, kan ha en poäng om de faktiskt! Sötnöten, han är ju så go :)

Jag och mamma va in till bergvik förut men sen fick vi rusa hem så jag missade ju uppvisningen. Hoppas det gick bra för brudarna! Fick med mig lite smink hem och det var ju det enda. En foundation då min tog slut idag.


Hahah, de som känner Ida vet ju att hon kan häva ur sig saker. Dagens ord från Ida Idolfsson: "Det är så mycket mer än att bara torka bajs"
Med det säger jag, hejdå.. hörs sen!


//Linda


Nu ska jag göra mig iordning!

Mami kommer och lämnar lite tvätt (jaa vi var lite lata) och sen ska vi åka in till stan och kika lite bara. Vill inte sitta hemma nu när baby inte är hemma. Han är i stan med sina föräldrar, hehe. Jag ville först bara ligga i soffan och inte röra mig en meter, men ångrade mig sen när jag insåg att, blä här kan jag inte sitta och ruttna. Så blir de väl att kika förbi träning, de har uppvisning :) Måste träffa Emma också. Va fööör längesen jag fick krama på henne.

Jag är nog lite sugen på en glass skulle jag tro. En mjukglass med nötkross på. Ojojoj, det är inga fel det inte :) Men nu kom mamma så jag ska göra mig iordning så kan vi dra in till stan sen. Måste nog kanske åka förbi mamma sen och pussa på mina älsklingar! MAMMA SAKNAR ER!!!!! :(


//Linda

Nu drar jag till fabriken!

Måste åka nu så jag hinner in till jobbet. Så ikväll hittar ni mig på Nöjes, som vanligt på lördagar! Hoppas ni får en bra kväll :)

Hörs kanske inatt.
(Hur i helvete tänker sverige när de röstar på folk i Jakten på Julia. Jag kan inte förstå att Frida var en av de med sämst röster? Fick hon verkligen så dåliga röster eller har SVT något med deta att göra för att få ut de, de vill? Är detta redan uppgjort eller är det verkligen sverige som röstar så? Jag har faktiskt ingen aning. Tyckte dock att det va konstigt att Frida hamnade där.)


//Linda

Pysslat lite och nu står maten i ugnen.

Jag har pysslat lite med en tröja idag bara, tar de andra imorgon. Blev relativt bra för att de va ganska krångligt med pärlsatsen på armarna, men tycker allt att den blev lite upp-piffad iaf. Vad tycker ni om resultatet? Bättre före eller efter? :)

FÖRE:



EFTER:



Nå, va tycks?

Tack så mycket alla för tipsen om Lyktorna! Ska definitivt ut och kika lyktor på de ställen ni tipsat om :) Några av ställena har jag redan kikat på MEN man kan aldrig kika för många gånger :) Så tack så jättemycket!


Nu ska maten ur ugnen. Blir krydd/marinerat kött och potatisgratäng. Ska bli så himla gott efter en dag utan mat! Har inte varit hungrig förens nu. Har såna dagar också, inte bara när man vill smälla i sig massa gott :) hehe.


//Linda

Ljusen i sovrummet.

Fräscht och mysigt på kvällen när de ska tändas. De har dock inte varit tända än eftersom jag va så trött igår så va jag rädd att jag skulle somna ifrån dem, visst babe var vaken, men ändå. Får tända dem någon kväll jag inte är så jättetrött :)

Detta är iaf resultatet av ljusen som otända:



Enkelt, stilrent och snyggt! :) Eller vad tycker ni?

Jag har faktiskt tagit fram pysselsakerna nu. Ska se om jag kan fixa en tröja iaf. Vet inte riktigt hur jag vill ha det men, ska kika. Ni får se för och efterbilder :) Antar att mitt pyssel kommer bli ganska lika varandra men vad gör det. Det är olika plagg.. men vi får se, hoppas de blir lite upp-piffande iaf ;)

Skriver igen när jag är klar :)

//Linda


Jag ska välja ut en film och lägga mig i sängen..

och glo på den! Är lite trött så lägger mig i sängen ifall jag skulle slumra till. Idag (från det ena till det andra) så köpte jag ett ljusfat, ljus och lite stenar. Fick även ett Tap Out linne av mamma. Hur fint som helst. (kan visa bild imorgon) Ljusen: Körde på metall färgat ljusfat, vita ljus och svarta stenar. Blir ganska fräscht med det och de såg faktiskt bra ut. Jag är dock inte färdig med pyntet jag ska ha på de "byrås" vi köpte på IKEA. Kan lägga ut en bild på ljusen ändå imorgon så kan ni få kika. Även om de va väldigt simpelt kanske det ger lite inspration till någon där ute :P haha. Jag tycker iaf att det är väldigt mysigt med ljus.



Ingen bra bild, men dessa har vi på bänken under tvn i sovrummet.
Jättemysigt! Och mer ska det bli :)

Nej nu hoppar jag i säng och kollar på film. Hoppas ni haft en bra kväll. Det har iaf jag :) Och en mycket bra dag tillsammans med mamma som jag gärna tog med och smakrådde med. Jag frågar om råd men lyssnar sällan. Det brukar ju vara så att man redan bestämt sig långt bak där i hjärnan men nog fan ska man be om råd eller fråga vad som blir bäst :) hehe. Men är bra att fråga, någon gång kanske man ser bort och inser att de man fått som råd är bättre. Jaja ska inte gå in på de (som jag just gjorde). Filmen och sängen väntar!

Godnatt!


//Linda


Tipsa mig!

Vet någon av er någon bra sida att hitta stora snygga lyktor på? Jag hittar inget bra som passar mig. Så vet ni några sidor eller kanske affärer i Karlstad eller nära Karlstad, Tipsa mig gärna!! :) Tacksam för allt.

Jag är sugen på liknande detta:








Den måsta vara stor och hög, tycker det är så himla mysigt! :) Finns en i stan jag tycker är fin men den är inte så jättestor och den är lite dyr för sin storlek tycker jag. Men jag ska kika vidare, men vet du någon sida eller någon som ska sälja sin stora lykta, hör gärna av er med en kommentar. Helst ska den vara vit/sliten, om ni förstår hur jag menar.


//Linda


Handyman

Igår så fixade vi ju lite här hemma med lite nya IKEA saker. Byggde och hade oss. Har en riktigt snygg handyman i mitt hem ;) Min snygging till sambo! Hur som helst så blir det bra med det vi ordnade så det va så tomt där ett tag. Jag ska även försöka få tag på en stor lykta jag vill ha i vardagsrummet. Tycker det är jättefint. Ska gå ut på olika internet sidor och kika lite på det nu tror ja!




Igår när vi grejade. Babe fix.



Nu syns inte så mycket av väggen men det är en vägg/golvyta i sovrummet som känns så tomt efter att vi tog bort de som inte skulle stå där :P haha.

Älskling köpte även nytt överkast till sängen igår. Tyckte det var fint, dock kanske vi skulle ha fixat bort vik-kanterna men äh :) hehe. Så nu är det lite nytt i sovrummet och det är skönt. Har känts lite tomt där inne.



Så ser det ut. Mycket svart kanske men det passar till det lila vi valde att ha på väggarna. Men nu ska jag kika på lyktor och även fixa personligt brev. Min praktik leder inte till något jobb så vi valde att avbryta den idag så jag kan söka massa annat :) Känns faktiskt bra!

Vi hörs senare och då får ni se hur det blev i sovrummet med det lilla nya :)


//Linda


Jag la mig och sov ist.

Jag skulle ju visa bilder igår när jag och min handyman byggde ihop lite IKEA saker (2st) men jag la mig i sängen och kollade på film ist. Va ganska trött med så det var inga fel.

Ska göra mig iordning strax och leta fram lite kläder jag kan ha. Måste dra här ifrån SENAST 8.30 så jag hinner in till stan och få parkering och allt. Är helt seg hela jag. Har träningsvärk i axlar och rygg efter att jag bar saker igår. Hmm så otränad är man väl inte :P haha. Brukar aldrig få de så snabbt av så lite. Men så kan de va :P Måste göra mig iordning nu så jag hinner då.

//Linda

Jag ska blogga!

..Så fort jag fått i lite färg i krikke's hår. Ska visa er lite bilder då med. Vi har shoppat lite inredning idag. Det är inte riktigt klart. Måste köpa lite till imorgon. Men färga håret på K blir nu. Kika in om ca 30min igen. Hej så länge :P


//Linda

Tandläkarn.

SITTER OCH VÄNTAR PÅ ATT FÅ KOMMA IN. VILL INTE :( HATAR DETTAAAAAA.  JAJA BARA ATT BITA IHOP OCH FÅ DE KLART. //LINDA

Här sitter jag och väntar på att det ska b...

img_0103 (MMS)

Här sitter jag och väntar på att det ska bli lunch så jag kan åka förbi Ica och köpa med the final touch till maten :) nam nam, mamma bjuder.  //Linda


Hejhajhoj.

Sitter på jobbet och ska ringa ett företag men jag fattar inte deras "kund-ledning", hör ju inte va människan säger och trycker man 4 kommer man till Danmark. Det vill jag ju inte, tror jag inte iaf, haha. Nej jag får be om hjälp när han kommer ner så han får berätta vilken jag ska trycka på för att komma rätt. "vill du prata med snibbelishnibb.. tryck 1" Ja ni förstår mitt problem kanske.

Idag finns dock ett större problem för mig. Rädsla mer. Tandläkarn ska jag till. Lägga lite plast i tänderna för att inte ha såna djupa tänder. Bara lägga igen dom lite låter ju inte som något problem. Jag där emot skakar sönder bara jag tänker på det. Åh jag gillar inte tandläkarn och att ha någon i min mun så. Nej usch. Sen gör de ju sketa ont när de ska ta tandtråd. Jag har ganska tätt mellan mina tänder vilket resulterar i att de tar i hårdare, och när de väl glider igenom så åker det rakt i tandköttet. Ont ont ont. Nåja, bara att "bita ihop" och gå igenom det. Inget jag dör av! (tänker positiva tankar, haha)

Nej men vi hörs sen.


//Linda

Hejhajhoj.

Sitter på jobbet och ska ringa ett företag men jag fattar inte deras "kund-ledning", hör ju inte va människan säger och trycker man 4 kommer man till Danmark. Det vill jag ju inte, tror jag inte iaf, haha. Nej jag får be om hjälp när han kommer ner så han får berätta vilken jag ska trycka på för att komma rätt. "vill du prata med snibbelishnibb.. tryck 1" Ja ni förstår mitt problem kanske.

Idag finns dock ett större problem för mig. Rädsla mer. Tandläkarn ska jag till. Lägga lite plast i tänderna för att inte ha såna djupa tänder. Bara lägga igen dom lite låter ju inte som något problem. Jag där emot skakar sönder bara jag tänker på det. Åh jag gillar inte tandläkarn och att ha någon i min mun så. Nej usch. Sen gör de ju sketa ont när de ska ta tandtråd. Jag har ganska tätt mellan mina tänder vilket resulterar i att de tar i hårdare, och när de väl glider igenom så åker det rakt i tandköttet. Ont ont ont. Nåja, bara att "bita ihop" och gå igenom det. Inget jag dör av! (tänker positiva tankar, haha)

Nej men vi hörs sen.


//Linda

Sovdags.

Men först ska jag visa vad jag fick med mig hem idag. Fick ett par söta skor av mamma för att jag klagade på att jag slitit ut ett par av mina stövletter. Valde ett par tygskor, dags för lite tunnare skor nu. Tycker dom va riktigt söta och somriga.



Fick även med mig två ringar hem jag köpte på Glitter. Vill ju ha mer ringar, stora som små. Dessa valde jag iaf (tredje ringen är förlovnings ringen :).) Bilden gör dock inte ringarna rättvisa, jag tycker iaf att de är snyggare i verkligheten.





Nu ska jag sova. Godnatt.


//Linda

Städning

Jag och babe ska snart städa så vi får lite fint här. Ser förjävligt ut på vissa ställen, men de är snabbt ordnat. Efter det ska vi lägga oss i badkaret och slappna av en stund och bara va. Gottit det.

Jag shoppade lite idag jag tänkte ni skulle få se sen. Kan ta kort och lägga upp sen. Nu ska vi dra igång städningen här säger Mr. K :) hehe. Ja vi får ta tag i det.


//Linda

Dagen började dåligt men börjar gå mot bättre timmar.

Ja morgonen va inge bra då jag blev tjurig på K som iofs bara menar väl men jag va för trött för att orka lyssna då, och då blev väl han också lite tjurig på mig och det kan jag väl förstå. Haha ja det gick över iaf. Sen blev jag en surkärring igen. Varför.. mja.. alltså det låg väl kvar lite trötthet från imorse och sen vart de väl litte annat som utlöste mitt dåliga humör igen. Men iaf, jag andas bort det och skiter i resten. Jag bryr mig inte!! :) Nu är jag nog om jagvetintevad, inte upp till mig att avgöra. Vill bara ha lite respons in emellan jag. Men aja, de blir väl bra :)

NU iaf så sitter jag här och jobbar. Skriver lite om de cyklar vi fått in här på Pro Mc. Det är massa text så vi fuskar lite och väljer från hemsidan också. Ska se ifall vi kan få klart det snart.

Efter jobbet blir det en tur till bergvik för att pigga upp mig ännu mer genom att shoppa.. nål och tråd iaf, haha. Ska stänga in mig ikväll med färg i håret, pyssel i händerna och någon bra film i tv rutan. Låter väl bra? Ska även hämta ut mina armband på vägen hem, får icke glömmas bort. Vill att J. Depp filmerna ska komma också. Alice har inte släppts än men snart så. Får hem den första först och den borde komma idag eller senast imorgon. Ja vi får väl se om det ligger något paket hemma sen.

Nej, får fortsätta här. Skriver senare, i vanlig ordning. Har verkligen fått upp smaken om att blogga nu, kul!
Hejpa!



//Linda

Springer till sängen!

Och med mig tar jag som sagt mina marie kex och en cola. Ah älsk med då, fast han ligger redan där. Han har även satt på filmen redan så jag får skynda mig!




Godnatt på er.
Hoppas ni haft en bra dag!


// Linda

Krikke's plats.

Krikke ville även ha en liten plats där jag berättar om en keps han fick hem idag. En Metal Mulisha. Skitsnygg faktiskt. En sån där när skärmen går uppåt. Han fick vika upp den mycket själv men den är faktiskt jäkligt snygg. Vi hoppas nu att herrn är nöjd över sin nya keps.. det är han!




//Linda & Krikke.

That 70's show

Ligger i soffan och glor på TV. Om en stund ska jag nog se på en film med älskling innan det blir sova för mig. Ska ställa klockan till 7 imorgon så jag hinner upp och duscha innan jobbet. Skönt de. Och jag har ju inhandlat en hårblås så det är ju ett stort plus för morgon duschar när man har bråttom :P haha. Onödigt vetande kan tänkas.. och stämma.

Idag när jag kom hem fick jag se en lapp med mitt namn på, JAAAA mina armband har kommit :) Jag kom dock hem senare än väntat pga att man har människor i sina liv som betyder mycket och ställer upp för. Det va precis va jag och några tjejer gjorde för en viss person som står våra hjärtan nära. Lät som en gamling, haha. Men, det är sant och behövs man så ställer man upp. Hur som helst så längtar jag massa efter att hämta dem imorgon. Ska bli intressant om de är så fina som på bilderna eller kanske till och med bättre :) Måste även visa er vad jag och mamma shoppat till mig idag.

Hur snygg??!!



Jag tycker den är så skit läcker!!!!!!

Jag ska hoppa på min snutt en stund nu och pussa på han, sen bege mig mot köket och hämta en cola och lite marie kex, "Å" ja.


TACK pappa för att du satte in diskmaskinen åt oss förut! Ska bli sååå skönt imorgon när vi sätter fast det sista och vi kan dra igång den. Jajajajaaaa det är värdefullt med diskmaskin :P haha. Tack mamma och pappa som köpte den :)


//Linda

Snygg människa.

Sen kan man ju inte ungå att ge henne beröm för hennes otroligt vackra röst. Grrr, va bra hon är. Gammal favorit det!



När jag va yngre fick jag komplimanger om att jag var lik henne. I wish säger ja, för jag kan då inte påstå att jag är lik henne. Men tackade absolut för det när jag fick höra det självklart. Hon är ju skit snygg :) Tycker ni inte?! Jag tycker hon ska färga svart igen, hon passar riiiktigt bra i det! Black is beauuuutiful ;)


//Linda


Skrattet förlänger livet. Men om man blir rädd, förkortas livet då?

...Isf förkortades Krikkes liv imorse. Imorse skulle jag va gosig och ge en hejdå-puss till hjärtat.. Va han skvatt, han ryckte till. Jag skrämde honom nog endel, elak jag kände mig. Det syntes att han inte va beredd på det. Men de kan jag förstå, jag vet själv hur jag ryckt till som en idiot när typ mamma ryckt tag i en och sagt "aaah linda kl är så och sååå mycket" Man skvätter ju till som fan :P hehe. Jag får baka paj till min lille gris ikväll om jag orkar efter träningen. Annars gör jag det imorgon. Finns en färdigpaj i frysen, hallon, sviiiin god. Den kan bli ett alternativ ikväll.
Nåja, nog om det.

Idag har jag som sagt träning direkt efter jobbet. Kommer komma lite sent men de gör inget, ska bli kul att träna med brudarna igen :D Dock glömde jag träingskläder men jag kan hoppa runt och bygga i linne och jeans, no problemas! Känns som det va evighetersen jag tränade så det ska bli kul. Saknar tjejerna jävligt mycket och som vanligt har vi alltid massa att babbla om :) Godingarna!



Vad ska ni göra idag då? Finns det något roligt ni ska göra på en tisdag? (skriv gärna och berätta)
Många kanske ska se på fotboll, Hammarby spelar ju ikväll. Så hemma på vår tv är det fotboll som gäller ikväll hörde jag :P Kl 21.oo där emot är tvn min, då är det Desperata hemmafruar, efter kommer Cougar Town och efter det är det är det ju Christine. Bra program alla tre. För er som inte gillar serier på tv går det en rolig film på 6:an 21.oo, Little Man. Den filmen kan ni läsa mer om här!

Nu ska jag fortsätta jobba här, snart lunch och då beger jag mig hem till mamma och käkar. Ska pussa på mina älsklings bebisar med. Mina lurviga små älsklingar, Zezzie och Kitty :) Dom är väldigt saknade ibland. Enda jag inte saknar är allt katthår som är överallt, men mina små myslurvar, ojoj är tomt utan mammas älsklingar.


//Linda

Brände mig idag.

Ja idag när jag hade massa huvudvärk så kände jag att jag var värd att få slappna av lite. Tänkte att de skulle hjälpa att få bort huvudvärken, så jag och mamma åkte och solade. Har inte solat på hur länge som helst och eftersom jag inte blir neger på en gång så behöver jag sola upp pimenten. När man inte solat på länge rekomenderar de mellan 10-15 min första gångerna man ska sola. Men glöm de, vem betalar för att sola 10/15 min? Klart man ligger i de 30 man betalat för (även om jag va förbannat rastlös de sista 7-5 min). Jag har solkort iofs men jag har ju ändå betalat för de. Sen tycker man ju inte att så lite tid kan ta något. Jag brände mig då högst upp vid magen (under brösten) ungefär. Så nu ligger jag här i soffan och stör mig på att det kliar. Men vad gör det, det går ju över. Ska sola på fredag igen. Lite mor och dotter tid har vi bestämt att de ska bli. Vi ska försöka sola en gång i veckan när det passar båda. Denna gången blir det två gånger eftersom vi va tidigt ute denna veckan (måndag). Men ah ska bli gött att få lite färg på sig även fast man inte blir brun snabbt som jag skrev. Bara jag solar upp pigmenten så är de väl inga problem, så nu ska jag ta tag i detta. En får ju hoppas på det bästa :P haha. Min röv va för övrigt rätt röööd förut när jag klev ur solariet, hahah.  Såg ut som någon tagit sats och slagit så hårt de bara gick, sååå röd va jag :P haha

Som ni ser blev jag mest röd idag.
Nu ska det lägga sig och bli färg :P hehe.
Jäklar va vit jag är där vid kanten..
Det var verkligen dags för solning ser jag!



Nu ska jag fortsätta se på filmen vi kollar på här.


//Linda

Fortfarande ont efter helgen.

Och värre blev det idag med min spänningshuvudvärk. Känns inge skönt alls detta. Ska åka iväg strax iaf och sen får jag hoppas att det släpper i huvudet och nacken. Känner sig helt stel i nacken när det sätter igång. Usch usch, sugen på mjukglass är jag också mitt i allt elende med huvudet :P Får kanske bjuda mig själv på en "stackars mig - glass" sen.

Nej ska dra på mig lite kläder och sånt nu så jag kan komma iväg sen. Mamma väntar.


//Linda

South Park

Soul Plane va en rolig film faktiskt, snooop är med i filmen och gör en fin instats som pilot. Eller? haha. Ah den är se-värd! Gosade på älskling och hade mysigt,  mumsade även på Marie kex som jag fått kärlek på igen. För ganska många årsedan fick jag en big crush på dessa kakor. Det var mitt levnadsbröd på träningarna förr :P "Linda och Marie-kexen". Nu låter det mer "Linda och sina hamburgare" hah. Nu blev det kanske lite djupt här för lite kex. Vi kan ju iaf konstatera att de är jäkligt goda.

Ligger i soffan nu med lite tända ljus i fönstret och på bordet, kollar på South Park. 4 avsnitt i rad nu. Hur bra som helst de. Efter det blir det att trilla i säng. Är inte trött alls men får hoppas att jag blir tröttare i sista programmet :P hehe. Bara för de så gäspa jag nu, men fortf. falsk alarm.

POPCORN ELLER CHIPS?
Vad föredrar ni?
Jag tror jag ska ta mig en frukt faktiskt, eller kanske popcorn. Det är ju jäkligt göttans det med, ibalnd. Vi får välla ses.


Nu ska jag återgå till tittandet. Kan bjuda på en bild som togs i gbg i somras när vi (KICK) hade spelning på en mässa. Samma dag åkte vi vidare till Halmstad och spelade in senaste låten Jag tar dig. Dit ska vi snart igen och spela in vår kommande låt. Ska bli kul! :)




//Linda


Beautiful.



it's about you! ♥
Min bästa vän och älskling.
Tack för att du älskar mig och att jag får älska dig! :)
Du är den bästa som finns!

//Linda


Film-time.

Har precis sett en film med Sandra Bullock, All about Steve. Den va faktiskt helt okej. Hon är ju så jäkla skön i komedi filmer alltså :P haha. Se värd, absolut! Lite annorlunda att se henne i så ljust hår.




Nu ska vi strax sätta på en till film. Blev en riktig film dag idag och det är aldirg fel efter jobbet i helgen. Nu sätter vi på Soul Plane. Höppes den är en draaae film ;)

"TTYL"  haha.


//Linda

Vad gör en blogg attraktiv?

Enligt mig är det så olika. Vissa dagar kan någon blogg vara jätterolig att läsa och nästa inte alls. Men som jag sagt tidigare blir det lite roligare och mer personligare med bilder, även om det inte bara är bilder på just bloggskrivaren. Men bilder så man får en liten större inblick. Det tycker jag är roligt och jag försöker ha det så här i min blogg också. Tycker ni om det? Vad skulle ni vilja att jag skriver om eller förbättrar? Något ni vill jag ska skriva mer om? Kom gärna med lite åsikter om vad just ni tycker om. Det är alltid kul att läsa.



Jag ska laga mat strax. Väntar på att köttfärsen ska tinas upp, blir tacos här idag! Eller Nachos blir de. Ska bli jäkligt gött iaf. Jag blev inte förvånad att Josse var snabb med att kommentera min status på facebook om att de va gott med taco :P hehe. Den kvinnan och hennes kille lever nästan på tacos :P haha. 

                 
                                                     mummmsss.. :)

Jag har klickat hem två filmer idag. Två filmer med Johnny Depp så klart :D Förhandsbokade Alice in Wonderland och köpte filmen Lost In La Mancha. Fick ju hem den andra filmen med Depp jag beställde för ett tag sen. Imaginarium of Dr.Parnassus heter den, och det va ju den som va lite konstig. Tror jag skrev det i tidigare inlägg. Av de jag sett har Depp varit med i enstaka minuter bara. Underbar skådespelare som han är så gjorde han en härlig insats med sina få minutrar. Ska kika klart på den någon dag när jag har tålamod för det :) hehe. Har även fler J. Depp filmer här i hyllan jag ej hunnit kolla på än. Förmodligen ska jag se på en ikväll. Men blir tidigt i säng eftersom jag ska upp imorgon.

Nej om man skulle ta tag i maten nu kanske. Har inte käkat något idag så det är behövligt snart känner ja.


//Linda


Äntligen är jag hemma!

Har varit det en stund men det är så skönt! Nu ska jag krama kudden och älsk. God natt!
//Linda

Hem-klickat!



 

Även hittat en klänning jag vill ha. Dock fanns den inte inne i min storlek för tillfället. Så den bevakas och väntas på med spänning. Rätt enkel men snygg klänning. Perfekt till dessa armband och ett par höga snygga klackar.


Ska ta mig något att äta strax eftersom jag tydligen inte alls börjar jobba kl 21.30 utan 20.30. Men jaja det är pengar, får se det så. Töligt bara när jag va inställd på 21.30. Iofs får jag skylla mig själv då det va jag som skrev fel tid :P Men så är de ibland. Ha en bra kväll.


//Linda


621.


Det är som skönast när man får gå i snuttens garderob
och sno på sig någon mysig hood som man får gosa sig i.
It's Löööövely du.


//Linda


Totalt trasig i hela kroppen.

Kan säga att idag är kroppen helt förstörd. Jag har till och med ont i mina fingrar. På jobbet igår va det gaaaalet. Alltså det kom sjukt mycket mer folk än väntat (från början), men vi jobbade på som djur och det känns verkligen idag. Fick massera älskling igår för han hade så ont i ryggen. Han har ju en skada i sin rygg vanligtvis, jag va död i min rygg, så jag förstår verkligen att han hade ont. Hur som helst så kan jag säga att jag hade också behövt en massage, det känner jag nu :P

Kikade in på tv.nu precis och fick se att Toy Story börjar om 1 min. Jag ska lätt se den, hehe. Älskade den filmen när jag va mindre. Älskar Disney filmerna än iofs! Underbara filmer ju :) Jag tänkte pyssla litte med kläderna men trots att jag inte har allt som ska på så insåg jag nu att jag inte ens kan sätta fast sakerna för jag har ju inte köpt nål och tråd :P haha. Kan bli lite svårt att få dit lite småplock med bara blicken. Aja får fixa det imorgon.

Åååååååååååååååååh jag är så sleeeten. Hoppas älskling kommer inom en snar framtid. Han ska köpa med lite godis hem. Yammi! Även om jag bara kommer ta någon liten bit så är det ju gött med lite sött! Men ska lägga mig och slappa i soffan nu. Skriver under filmens gång eller efter.



Är så lycklig med denna mannen! ♥ Vill aldrig vara utan honom :) Vi är även väldigt mycket happyface för till veckan får vi en diskmaskin :D haha. No more dishes hun'!


//Linda


Nu ska vi kolla på rena rama Rolf och sen ...

image (MMS)

Nu ska vi kolla på rena rama Rolf och sen sova. Kan säga att vi är jäkligt trötta i kroppen. Kommer inte kunna röra mig imorgon. Nej, ska snosa ner mig under täcket med min älskling nu :) OM vi kommer sova gott!!!


RSS 2.0