Matkoma

Idag gjorde jag Tacopaj till lunch. Åh, himla gott men man äter ju så man blir proppad.. Matkoma delux. Ligger i sängen och bara slappar brevid Tyra som sover middag.

Igår när vi kom hem efter handlandet igår så skulle hon ju va med och rucka i allt i vanlig ordning så jag gav henne ett paket med disktrasor hon kunde rycka i. Hon tog tag i paketet och sedan med andra handen också. Hon glömde alltså då bort att hålla i sig och stod och grejade med paketet en bra stund innan hon satte sig ned. Åh, man blir så stolt när hon är så duktig, redan :)

Med redan menar jag att det går ju så himla fort, allt händer på en gång. Hon petar i sig små saker själv, står, kryper, klappar händerna, skakar nej i huvudet, är hus busig som helst, ställer sig mot allt, öppnar och stänger dörrar (ja, inte led handtaget då :p).. Ja det finns så mycket hon kan redan. Visst detta har hon ju lärt sig inom loppet av några månader men jag blir ändå så stolt för nu de senaste veckorna har det hänt så mycket. Mammas stora duktiga tjej <3 vart tog min bebis vägen? :)


Kommentarer
Postat av: Mormor!

Ska bli så mysigt att ha henne till helgen bara hon och jag <3

2012-05-15 @ 22:14:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0