Sick little baby

Hello. Ligger i soffan och kollar på Bee movie med en febrig liten Tyra. Hostar gör hon som bara den också och i början när hon somnat så stör den hennes sömn men går bättre längre in på natten. Dock har hennes hosta blivit värre på dagen nu så vi får se hur denna natten går.

Nu iaf ligger vi som sagt i soffan och kollar på Bee Movie. Hostan är ju i full gång så hon får ligga här och mysa med mig tills hon somnar så går jag in och lägger henne då.

Imorgon väntar jobb 10-17, perfekt tid. På söndag kör jag också en bra dag 11-17, inte helt fel alls. Då på kvällen blir det en rejäl promenad med Nathalie, nu jädrar ska jag ta tag i detta med lite hemma-träning och promenader. Luft, motion och lite styrka ska göras, taggad!! :)

Nu börjar smulan bli trött här så ska lägga henne nu. Ttysod :)


Night night


Today

Slänger in en dagens här när jag väntar på att min mat ska bli klar :)


Allt är inte enkelt..

..men det gäller att njuta av det som är det :)


Vill tatuera mig

Så väldigt mycket, samtidigt som jag vill ta en sista minuten! Gärna också nu, eller när jag har semester. Bah. What to do. Båda? Ja. Värdelöst inlägg. Godnatt.

Älskar min skatt, Tyra <3


Hello blog.

Ett litet tag sedan jag skrev. Har inte lika stor lust att skriva jämt som jag hade innan. Det där kommer och går. Det händer en hel del i mitt liv just nu samtidigt som det inte händer värst mycket, kan med handen på hjärtat säga att jag trivs relativt bra med det liv jag lever nu. Allt tar sin tid inom vissa "kategorier", eller vad säger man. Något fattas och något fattas inte.. Åh. Känner mig både glad och lycklig över saker och förvirrad över andra.

Jobbar med mig själv som människa och det känns bra iaf, vissa saker ska förbättras och att unna mig själv och ha roligt har höjts och det känns bra. Jag och mina närmsta vänner står varandra väldigt nära i allt vi lever och delar och det har och hjälper mig mycket! Älskar er vänner och min fantastiskt vackra dotter som mitt hjärta bultar för. Bästa familjen och vännerna har jag <3

Vi får se när vi hörs igen, kikar in ibland :) / Linda


Vill ha!!


Helt slut i mina ben

Vårruset idag, otroligt härligt att komma ut och röra på sig! Gick med mina H&M kollegor. Slutade med att jag och Madde gick själva med våra omkörningar, haha. Efter "loppet" åt vi lite smörgås och myste hos en kollega, jättefin och mysig baksida.

När vi kände oss färdiga där började jag och Madde gå igen, nu hemåt och ytterligare 6 km lades till på vår "hur långt vi gått idag" -mätning. Jäkligt skönt faktiskt. Ska nog tvinga med mig Madde någon gång i veckan på promenader när vädret ändå är bra och vi båda vill röra på oss. Härligt härligt!

Nu snart blir det sängen för min del. Kommer verkligen somna gott inatt :)


Tårta!

Haft kalas idag för lilla Levi som blivit 2 år, helt otroligt va tiden går fort. Fikade lite och han fick presenter såklart. Linda petade lika mycket i tårtan som barnen gjorde. Skulle vilja påstå att det va hon som lärde dom ;) Levi och Tyra kramades, pussades, lekte och vid något tillfälle även tjaffsade dom lite - vilket kärlekspar ;)


Min min min :)


Suck och suck

Skrev ett långt inlägg så dog mobilen och inlägget försvann, haha suck. Ligger iaf i sängen med Tyra och kollar på Pippi Långstrump. Tyra's mormor kommer väl om ett tag och ska leka med Tyra. Tänkte jag skulle passa på att städa här hemma då. Imorgon kommer det finbesök först av Jossan, Levi och förhoppningsvis Linda. På kvällen kommer mina andra tjejer hit inkl Amelie :D så längesen nu eftersom hon bor i gbg, får passa på nu när hon är hemma också får de bli gbg i sommar också och se hur hon bor :)

Annars då, huvudet upp och benen ner. Sjukt sugen på en solsemester men även att sätta lite bläck på huden. Vore ju inte en dag försent. Gött att man har tusen önskemål som vanligt :p Ska iaf med Nathalie imorgon och se på när hon får lite färg på huden, kommer inte va avis alls..... Haha :p nej får ta tag i mig själv och boka en tid snart.


Tack för igår!

Mysig kväll med tjejer och killar, lite öl och dans. Galet va mycket ja tycker om er :) TACK för igår.


Hahah

..och med det säger jag Godnatt och tackar för en kväll med massa skratt, underbara vänner och massa snack. Inte utan er!!

Saknar min Tyris också, huuuuur mycket som helst. Inte kul alls,men snart snart ska vi kramas och pussas massa igen <3

Nighty night.


Dagens Linda


Lite av Tyris rum

Såhär ser det ut för tillfället, inte klart men som sagt, för tillfället :)


Kan inte sova

Dryyyygt. Jobb imorgon..


Det bästa i mitt liv

Glömmer aldrig dagen jag fick ett plus på Stickan, glömmer aldrig första gången jag kände dina rörelser i tidiga veckor, glömmer aldrig första ultraljudet då jag fick se dig, första gången vi hörde ditt hjärta slå, första ordentliga sparkarna, när du 1 juli 2011 kl 00.44 kom ut och du grät, kom på mitt bröst och min kind mötte ditt huvud.. Ingen värme är bättre, ingen lycka är större och ingen kärlek är starkare. Jag älskar dig min underbara Tyra Alicia <3


Mot stan och mina tjejer


Instagram

Självklart får man följa mig även om man inte känner mig :)

Lindarangfeldt @ instagram


Home from Paris


RSS 2.0