Mörrrrn.

Dags att stiga upp på riktigt nu och göra sig iordning. Något som verkligen ska göras är att lägga in kläder i min garderob. De högarna som är på min säng, när man ser dem skulle man nääästan kunna tro att jag dragit ut hela garderoben men det har jag absolut inte. Finns mycket kvar i garderoberna. Tänk vad kläder man har och ändå låter det "ååh, finns ju ingenting att ha på sig", knepigt det där ;)

Nej nu ska jag duscha så jag blir klar och kan dra ut på massa ärenden, viktigt att få det gjort idag! Ni får ha en bra dag så hörs vi sen med lite nagel och iphone skal visning. Alltid kul att visa upp något som kanske inspirerar någon annan. Man vet ju aldirg.

Ni glömmer väl inte att rösta på min bikini? Allt som behövs är ett klick på länken och ett klick på 5:e stjärnan ;)
Klicka HÄR för att rösta!


//Linda


Sovdags

Jag ska strax hoppa i säng för att få en skön sömn. Imorgon ska jag till Pro mc och se när jag ska börja på riktigt. Teckniskt sett (eller vad ska man säga?) så har jag redan börjat men nu är det mycket jobb på nöjes dagarna framåt och lite röda dagar så jag ska snacka med Mattias på P. mc imorgon och se om vi kanske ska dra igång på riktigt på tisdag! Ska bli kul och bra att dra igång på riktigt. Har massor att lära mig och jag ska ju försöka lära mig så mycket som möjligt på så kort tid som det bara går har jag tänkt mig för att det då ska kunna underlätta arbetet för både mig och de kunder jag ska hjälpa. Som tur är, är ju alltid Mattias där så är det något är det bara jag frågar. Men jag antar att jag kommer gå brevid som en liten igel de närmsta veckorna och plugga på massa kataloger, lika bra att försöka få in lite i skallen iaf :P Är ju nästan så de känns som man ska plugga, hah. Det kommer även komma en kille från de företag vi får in kläder ifrån (se, jag skrev vi. Jag har ju redan börjat, hah ful.) och ska lära mig mycket om de dom säljer osv. Ge mig en liten utbildning skulle man kunna säga. Ja, det kommer bli mycket men det är det värt och det ska vara mycket, annars blir man uttråkad. Jaja nog om det.

Imorgon ska jag även fixa mina naglar. Har bestämt att göra blåa tippar. Fastnat mycket för de blåa nagellacket jag köpte sist. Billigt, jäkligt snyggt och bra. Funderar på att köpa nagelmallar imorgon så jag kan måla tipparna utan att de ska bli ojämt. Är väl inte så jättesvårt att måla tippar men ändå gött att ha en mall, då kan man kladda på lite hur man vill :P haha. Ska iaf bli skönt att få på lite tippar, snyggt!

Fick hem ett gult Ed Hardy skal idag till min Iphone, fick även ett rosa annat igår. Tar kort imorgon och lägger upp. Innan köpte jag ju även ett mobilskal med massa pärlor på och sånt. Första som kom hem var i fel färg så jag mailade och fick svaret att jag kunde behålla det som en ursäkt för fel vara och även ett nytt skickat hem. Fick hem det och sa inget mer till dem eftersom jag fått hem rätt färg. Tog någon vecka så fick jag ett till, fast i ytterligare en färg? Så nu har jag ett med rosa pärlor, ett med guld/beiga pärlor och ett med vita. Tack men det hade räckt med ett :P Gillade inte baksidan på dem så jättemycket men de går ju att pimpa om lite med eget pyssel. Får se hur jag gör. Med dem på blir mobilen kanske klumpig också dock. Men ibland kan de ju va snyggt att ha en liten pimpad mobil med pärlor och glitter kanske ;) hehe.

Nej nu är det sängen som gäller!
Godnatt på er.


// Linda
Jag är så himla kär :)
Lyckligt kär i min älskade pojkvän!

Klicka och rösta på min blåa klick!

Hur många har inte börjat gilla den lite mer djupa blå. Det är snyggt i kläder, det är snyggt i smink och ja det är superläckert på naglar! Kan vi inte göra det till en bikini i sommar också? Hjälp mig och rösta så är ni urgulliga så vi kan få en lite djupare blå och snygg bikini till sommaren :D

RÖSTA RÖSTA RÖSTA RÖSTA
Be även era vänner ;)



Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


//Linda


Work, work, work.

Idag ska jag kolla vilken dag vi ska köra igång på Pro mc. Alla pappren va klara nu så det är väl typ bara att köra igång vilken dag som helst. Ska även iväg och skriva på ett papper i musikens syfte. Var något vi missat att skriva på. Nu när jag vet vad det är för papper är jag glad att vi ska skriva på dem nu. Dags för avräkning nu tycker ja.
Tänkte min pappa skulle svara på mitt sms. Ska fika hos farmor och farfar på torsdag va de ju tänkt, men jag börjar jobba på nöjes vid 5 så det hinner jag icke. Hoppas vi kan flytta på det tills imorgon. Pappa ska även hjälpa mig att ringa ett ställe så jag HOppas vi kan ringa imorgon och tjata lite.

Jaja, nu måste jag ordna lite här. Massvis att ordna nu.


//LINDA

Hos älskling!

Nu ska jag lägga mig och försöka sova tänkte jag. Älskling spelar lite men jag hoppas han snosar ner sig snart också. Älskar nät han kryper under täcket och bara håller om mig :) Nå ja, GODNATT PÅ ER!!
// Linda

Frågan är ju..

Vad fan hände i slutet av förra inlägget? Haha, "jag är ju program ledaren vettu", för det första är det särskrivning och vettu skrev jag nog för jag uttryckte mig så till tjejerna? Jag sa det samtidigt som jag skrev i bloggen nämligen. Var inte så fokuserad på just telefonen då. Vi hade iaf en sjukt rolig hemresa och dagen har varit super :D

Kan dock säga att Krikke är en mycket saknad person nu! Tror jag ska dit imorgon eller om han kommer hit. Då ska vi gosa sönder varandra! Åh va jag saknar att va i hans famn! jajaja... it's love :) 

                     
                      Bild med rosetten, den tillfälliga. De vi beställt hann ej 
                      komma till tävlingen. De kommer säkert imorgon bara
                     för att det ska vara riktigt retsamt :P Jaja, dessa glittriga
                     silverband dög fint åt oss idag när vi gjorde oss lite gulliga.
                    Rosett i håret är en typisk Cheerleading grej, riktigt nice!

Hoppas ni haft en lika trevlig dag som jag haft idag! Nu ska jag trilla i sängen och sova några sköna timmar innan det blir upp igen och iväg till Pro mc en sväng och träffa lite viktigt folk som kan vara bra och träffa osv så jag kan lära mig saker och så inför min/mitt praktik/arbete. Ska bli såå kul när man väl lärt sig och är igång :)

Godnatt!


// Linda

På väg hem!

Vi har har det bra, vi här bak i bussen! Tirra sjöng ngt mer men jag varken hann skriva det eller höra vad hon sjöng. Nå ja, vi sitter på bussen hem nu. Tyvärr hann jag inte bloggA från tävlingen men vi kom iaf 5a. Kunde vart bättre men vi är glada att vi slog några lag iaf! :) Alla var duktiga som vi tävlade mot! Dock måste jag få lov att säga att om vi Tävlat medD vårt vanliga distrikt hade vi suttit med ett silver nu :O Men nu är iaf jag jävligt taggad på att träna som fan. Nästa år ska vi ta dom! ;)
Vill gratta Dessan och hennes lag som tog hem 4e platsen och kom där med till RM :) GRATTIS!!! Dom är verkligen värda det, som dessan kämpat med mycket hemskt i sitt liv och gett sitt hjärta till laget!
NU BLIR DET SÅ SK DET LÅTA! JAG ÖR PEOGRAM LEDARE VETTU!

1,5 h

1 timme och 30 min är vad jag kommer få sova om jag somnar om 10 min (som jag ser kl nu). Jag har jobbat ikväll/natt och fick sluta för ca 45 min sen. Kom hem och nu har jag packat ner allt som ska med imorgon (läs:snart). Klockan ringer en gång 4.50 och en gång 5.00 så jag får snosa lite om de behövs. Kommer väl vakna lätt eftersom jag inte hamnat i den djupa sömnen då ännu. Jag ska ta med en filt och kudde och sova i bilen dit iaf så jag får fler timmars sömn. Kommer gå som en levande zombie där imorgon på tävlingen, haha. Nej det kommer jag nog inte eftersom man får sån kick av allt som händer. Vet att tjatmoster Linda har sagt det förut men jag säger det igen, fy faan va kul vi ska ha!

Kommer dock tänka mycket på min älskade imorgon. Hoppas han vet att jag vill vara hans styrka när saker är svåra, jag finns ju här och stöttar honom genom allt, och då menar jag verkligen ALLT! Han är mitt berg av styrka och kärlek, nu är det min tur att vara honoms! Och jag gör det med stor vilja, för han är det bästa som hänt mig! Kramar om honom så hårt i tankarna, längtar tills jag gör det på riktigt!
Älskar dig baby! ♥



Nej, nu måste jag hoppa i säng och sova någon timme.. en och en halv om jag lyckas somna om ca 3 min. Men men, bloggar från tävlingen imorgon. Har lite väntetid så. Självklart åker kameran med, som vanligt! Och jag som inte hunnit sola eller få lite fake bränna. Får gå runt och va ett lik imorgon, men förhoppningsvis är jag inte den enda, trots att vi brukar vara bäst på att kleta in oss i allt som gör en brun ungefär, spray och hela köret. Jag har spray hemma men orkar faktiskt inte spraya nu. Det får va som det är, who give's a shit! Inte jag iaf, inte mkt iaf :P

Godnatt!

// Linda

 


Tacos

Nu är det en timme kvar tills vi ska till min moster och käka tacos med mina två mostrar, mormor, mamma och fler. Ska bli mysigt och framför allt: gott! Är ganska hungrig nu så ska bli gött att få i sig lite tacos!

Kl 21.30 anländer jag till fabriken ikväll. Ska sitta i kassan och dra sen när jag stänger den eftersom jag ska upp så tidigt som jag skirvit i tidigare inlägg. Jag är inge nervös eller något inför tävlingen imorgon. Men det känns inte som jags ka tävla just för att jag ska jobba ikväll. Hade jag inte jobbat hade jag varit i Kista nu redan och kollat på en tävling nu. Om det inte är prisutdelning strax kanske? Ska vi jäkligt kul att komma dit och stå på mattan med laget iaf. Är ju detta man tränar för.
Igår på träningen blev jag väldigt nöjd! Jag fick byta min kjol som är i storlek 34, till en kjol i storlek 32! Jag blev jätteglad eftersom jag kände att min 34:a var för stor. Visst kan ha 32 lika långt ner men den är inte riktigt lika stor i midjan. Trivs bra med min nya kjol. Den är även lite kortare så de känns bra när man ska hoppa runt där på tävlingsmattan, haha!

Dagens outfit:



Liten lätt outfit med jeans från H&M och ett linne med volanger från.. ? Kommer inte ihåg, var ett tag sen jag köpte det. Men snyggt och skönt är det.


//Linda


Fotografering

Just ja! Glömde ju berätta. Igår var jag iväg på en fotografering till ett projekt. Om dessa bilder blir bra ska jag även tjuva någon till min bloggdesign förmodligen! Det va väldigt roligt att bli fotograferad igen eftersom de va ett bra tagsen jag va iväg på sånt! Bilderna var bara med två ombyten så blir inget större utbud. Jag tyckte jag såg ut som en häxa vid ett tillfälle. Får hoppas att inte bilden blir så ;P Mohaha! Nej men ska bli väldigt roligt och se resultaten när de är klara! :)


//Linda

Jag älskar att hata dig..

Finns mycket personer i media som folk älskar att hata, som Anna Anka exempelvis. Fast tror många håller med mig när jag säger, henne älrkar man inte att hata, man bara hatar henne. Jäkla sätt den bruden har, men men så är det! När vi är inne på de brudarna så måste jag säga att jag älskar att älska Maria Montazami, men vem gör inte ;)

Ligger fortfarande i min säng. Var uppe och hämtade vatten förut bara, men ska väl upp och ta mig lite mat också. Är jäkligt hungrig må jag säga. Ikväll ska jag käka tacos hos min älskade moster Lena och fler. Ska bli jättemysigt. 21.30 börjar jag jobba. Inte så rockigt att jobba när jag ska upp 4.30 - 5.00, men det går. Får sova i bilen. Imorgon vid den här tiden är vi smått nervösa och invigningen drar igång om 30 min (imorgon). Då blire ut på mattan med en sträckt hållning, snygga dräkter, massa andra cheerlag, skrik och ståhej från både lag och publik. Fy fan vad det ska bli skönt att tävla imorgon! :D
Jag längtar så jävla mycket, när man tävlar så är det bara det som existerar. Alltså ni som tränar och tävlar cheerleading, ni vet ju vilken kick man får av att springa ut på mattan och bara köra! Ja så är det väl säkert med det mesta man tävlar i :) Jag längtar iaf som en idiot tills imorgon! Håll tummarna för oss, för vi skaaa ta oss till SM! Imorgon kommer blogg inlägget "yeeeey" eller "jävla helvetes fan.." Jaa ni förstår :P Vi får väl se hur detta ska gå. Vi vet ju att vi har ett lag som är riktigt riktigt duktiga som vi ska tävla emot (säkerligen de andra lagen också), det är Dessans lag. Jäkligt töligt att vi tävlar mot varandra, men det ska bli kul att se henne igen, trots att det inte var alls längesen! Men men, håll tummarna för Karlstad Team Panthers imorgon :D



Nu ska jag hämta lite mat tänkte jag.
Sa jag att jag hatar att tjaffsa? Händer inte så ofta, men det är inge kul för det. Usch!

            ♥
Jag älskar dig mr.k.


// Linda

Home

Kom hem för en stund sen från jobbet. Blev kvar ganska länge där idag då folk va ganska dryga ut, men det va en helt okej kväll! Ska bli skönt att slänga sig i säng nu! Mmmm kudden och täcket, mina bästa vänner de närmsta timmarna!


//Linda

Självklart!

DET ÄR VÄL KLART ATT VI SKA TÄVLA!!! :D
//Linda

Vålberg

Nyligen anlänt till vålberg. Älsklingen var dock inte hemma, men han kommer sen. Han är och kollar på hockey hos Tommy tror jag.

Idag har jag varit på stan och fikat med Josse, Emelie, Elena och hennes bebis My. Det var mycket trevligt! Senare kom Carro och då blev det lite spring i affärer. Jag köpte... Inte ett skit! Nästan så jag är lite stolt faktiskt. Brukar ju alltid blir med en påse hem, eller två.. ibland tre.. eller fler. Ja ni vet ju hur det där är. När man väl börjar är det svårt att sluta. Efter lite spring på stan blev det Bergvik. Inget köp där heller. Va mest kul att kika lite. Josse gick "en sån skulle jag vilja ha" Jag- en sån har jag.. Josse "åh en sån.." Jag- jag har en sån. Då undrar man om man har lika smak eller om jag bara shoppat ganska mycket den senaste tiden? Både och kanske. Jaja, nog om det drabblet.

Åkte hemåt med suget efter en pizza.. så en pizza fick följa med hem. Det var jag värd! Nu vill jag att klockan ska gå så jag kan ringa Iza och kolla hur allt går ang. söndagen. Hoppas verkligen på det bästa. Kommer bli riktigt arg om inte detta löser sig! Men det måste det göra!

Nu ska jag se på tv!


//Linda

Outfit for tomorrow..

Imorgon kommer jag gå klädd såhär:



Kavaj - JC
Linne - Bik Bok
Lackleggins - Gina Tricot (nelly)
Skor - DNA
Klocka - Jetset (ur och penn)
Nitarmband - ? don't remember
Nagellack - Affection
Väska - Esprit
Solglasögon - Coop Bergvik
Sjal/halsduk - H&M
Skinnjacka (om vädret tillåter, annars min Peak jacka) - Chicky
Iphone - som vanligt ;)...


Kom ihåg att när du smyckar dina handleder med snygga armband behövs bara ett enkelt stilrent halsband om så önskas. Like i do, mitt Carpe Diem jag fick av pappa m. familj, på min student. Älskar det! (syns på bilden)


// Linda


Sweet dreams lovely

Tänkte bara kika in för att säga godnatt!



Jag har som ni märker, fortfarande inte somnat som jag planerade att göra efter filmen, men nej. Nu efter att ha kikat på lite Morberg börjar jag bli trött. Ska försöka sova, vill ju ha imorgon NU! Tråkigt att Dess åker hem - skönt att komma till Krikke så jag får gosa lite på honom och han på mig, mysigt!

Godnatt!

//Linda

Känner hur ilskan stiger i mig

Just nu är jag måttligt förbannad på en människa som är vuxen, men har svårt att bete sig där efter. Hur kan en människa vilja förstöra för 16 andra personer för att den vuxna gjort ett dumt val den uppenbarligen ångrar. Nu är jag så förbannad så ni vet inte. Men TP tjejer, vi ger oss inte. Enda utvägen är dörren som leder till tävlingsmattan! Och det ska även den vuxne personen veta, det finns ingen annan utväg än till mattan! Vi kommer klara detta brudar! (Om inte är det krig som står på schemat. Men att vi inte ska tävla existerar inte, thats it!!!!)

Nu ska jag dra med Dess ut på dåligheter, en cigg med andra ord. Sen ska jag dra på Instängd 2 medans hon är vaken. Igår somnade hon lika snabbt som jag tryckte på play knappen. Jag som inte ville se filmen med en sovande liten knutt brevid mig stängde av och kikade på annat ist. Men idag ska vi ge det ett försök innan hon somnar då som sagt. Önska oss lycka till!


Imorgon åker jag till min älskling som jag saknar sååå :D
Ska även ringa ett viktigt samtal imorgon som jag hoppas ger bra resultat.
Eller ja, resultatet får gärna va bra på fredag då jag ska se med egna ögon!
Kan ju hoppas på det bästa iaf.



// Linda

Trött i ögonen

Jag är väldigt trött i huvudet just nu. Blir nog piggare snart skulle jag tro. Om några timmar ska man iväg och träna då, ska bli skönt och nyttigt :) Men nu ska vi se om man kan hitta på något innan, ska förbi mormor en sväng iaf.
//Linda

Instängd saknad!

Den ska jag släppa ut på onsdag då jag ska överfalla min love med.. love! Han och jag vill sova med varandra snarast, kramas och bara gosas! Det är underbart det ;)

Men instängd då.. Jag och Dess ska se på Instängd 2 strax. Hört att den ska vara riktigt läskig, men inte så konstigt om man tänker på ettan. Ojoj, kan säga att det var tur att ingen satt framför mig på bion då för jag hade nämligen smygit upp mina fötter på stolen framför. Det kom en sen så jag skvatt så mycket att hela jag ryckte till, vilket ledde till att mina ben flög iväg så jag trodde jag skulle spraka loss stolen. Fan va jag sparkade :P haha. Det va faktikst kul när de hände, haha! Men iaf, vi ska alltså se 2:an nu. Läääääskigt, vi kryper under täcket och drar det över huvudet, om det behövs! Hemskt men underbart att se sådana filmer, heh.


(Jag bokstavligtalat hänger på Dessan! Kort från ett Cheerleading DM -08)
Hoppas ni haft en bra dag, det har jag och De.



// Linda

Tillsammans åter igen!

Ja nu är vi förenade jag och Dess. Haha, så jäkla kul att ha henne här. Skrattar för full hals här vill jag lova! Vi ska dra iväg på en fika strax tror jag. Ska bara vänta på att lite saker ska bli klara, exempel Lill Jimmy som ska haka. Han skulle göra sig klar och höra av sig så vi drar väl. Jaja, nu ska jag va social med Dess.



Ingen har påstått att hon är helt 100 dock...


//Linda


Trubbel i paradiset

Den va en av de filmer jag hyrde idag. En komedi som jag tror kan vara ganska rolig. Har ni sett den? Isf, vad tyckte ni?

Egentligen borde jag väl bara gå och dra täcket över huvudet. Måste upp i tid imorgon och ordna lite innan Dessan kommer. Senare på dagen blir vi antagligen hämtade av Jonas och Krikke, då blire iväg och kika litte. Sen rullar det på med lite andra saker för oss brudar. Lovat dessan att bjuda henne på våfflor men efter idag lär hon få sitta ensam med dem. Uh nu är jag inte sugen på våfflor alls längre.

                    

Nej får väl lägga mig i sängen och sätta på tvn om jag ska hinna se på den. Kan hända att jag hyr om den ist och kollar på den imorgon. Kommer nog inte orka se hela iaf!

Jaja, godnatt.



// Linda


Final destination

4.. 5? Nej, jag vet faktiskt inte vilket nr filmen har som jag hyrde. Det har väl kommit rätt många nu tror ja? En Final Destination är det iaf, senaste. Där emot har jag hört mycket bra om denna så den fick väl bli med hem då. Det positiva är att jag hyrde filmer för 10kr st på lilla Ica här nere på Wåxnäs, så jag drog med två till. De andra två kommer jag inte ihåg va de heter, men de är säkert bra :P hehe.

Jag fryser väldigt mycket just nu. Mätt som en fylld potatis ungefär. Nu berättade A att hon åt Cheez Ballz och jag vill inte påstå att det är speciellt icke-läskande att höra! Men men, ska ut och ta en dålig ovana nu.

                          


//Linda

Köket

Står nu i köket och dunkar musik och gör våfflor! Ingen dret det inte. Jag lyfte på arslet när jag såg att det dåliga vädret blivit utbytt mot lite solljus. Dock höll jag på med annat också så när jag väl kom ut var solen borta, men vad gör det, jag fick ju min sylt! Hyrde även lite filmer och köpte vanilla coke till Krikke för han kommer förhoppningsvis hit sen, kanske, hoppas vi.

Jag snackade med Ida förut med. Hon ringde för att säga att hon inte kunde prata just nu för hon jobbade :) hehe. Lät så sött "tänkte bara ringa och säga att jag inte kan prata just nu för jag jobbar" hehe. Vi skulle höras sen, om inte så ringer jag henne imorgon!

Jag snackar just nu med Dessan i telen som försöker boka tågbiljett. Ni som brukar boka tågbiljetter vet att sidan kan ha sitt eget lilla liv ibland och även va relativt dryg! Men det gick bra nu! Så imorgon 11.30 är hon här. Blir perfekt det för jag måste iväg med lite papper imorgon och även in till TRE med ett modem som skulle få någon uppdatering eller vad det va. Aja blir nog bra!

Nej vidare till våfflorna nu igen. Ojoj va det steks!
Hörs kanske senare.


// Linda

Hallonsylt

Jag är hungrig och det jag vill ha är våfflor. Dock är det inte alls mycket hallonsylt kvar vilket betyder att jag måste ut i detta skitväder för att köpa lite. Inte riktigt något jag tycker ska bli kul. Tror det både snöar och regnar. Lät som de regna förut iaf! Nej det får va nog med detta skitväder nu. Jag vill ha sommar!



Ska boka biljetter åt Dessan sen med som ska komma imorgon och hälsa på! Ska bli så skönt att träffa henne igen! Hon stannar till onsdag förmiddag så vi får två dagar iaf! Blir lite olika aktiviteter, vi ska bl.a hem till Peter Andersson för en fika för det va så längesen de där två träffades. Hon ska med och cheera på vår träning. Hon har ju själv ett cheerlag i Nyköping. Planen är ju att sno tillbaka henne till Karlstad då hon är en T.P (då black P.) orginal. Hon tillhör ju oss! Mohaha, ja vi får väl se. Ska bli kul att hon kommer hit iaf!

Nej, jag får väl dra mig ut i detta skit väder och köpa min hallonsylt! Är måttligt sugen på våfflor så detta kan jag inte se förbi, nej nej!



//Linda

Shoppa är som pussar, wooounderbart!

Jag älskar att pussas med Kristoffer, pussas och shoppa skulle jag kunna göra jämt! Tur att pussar är gratis ;) Kostar kärlek!! höhh.

 

Har hittat en till sån jacka i XS som jag vill ha! :D Nu jäklar ska den bli min. Blir tokig på detta annars :P Tur att jag inte vann den som var i storlek S. Nu slipper jag (läs: mormor) krångla med att sy in och greja! Håll tummarna för mig! Denna jackan ska bli min! ;P höhö Dock får jag veta det om 4 dagar typ, men attans va jag ska hålla koll om någon budar över mig!

In love with a jacket.


// Linda

Coca - Cola på flaska!

Vill inte påstå att det är äckligt precis. Nog det bästa sättet du kan dricka en cola på. Blir något speciellt när den rinner ur glasflaskan och ner i halsen. Mja gottit måå jag säga! Always Coca-Cola!

Hemma från jobbet, skönt! Tiden gick ändå ganska snabbt idag tycker jag, trots vissa drygtider. Haft kul på jobbet idag, jag och söta Nathalie gav varandra lite stryk i garderoben, på skoj självklart. Det förtjänade vi, uuh va vi härja bakom jackorna. Låter kanske värre än de va, men vi fick in två bra smällar på varandra! Sen blev det gulligull för vi tycker ju om varandra! Jaja, kvällen har varit bra med mycket härliga skratt och söta Johanna var även där. Tycker det är kul när hon är nära, även om vi jobbar! Men men, älskar henne till döds så man känner sig kanske lite mer överbeskyddande nu då man skyddar två st ;) Hon kommer iaf bli världens bästa mami, det är jag övertygad om!

Nu funderar jag på om jag ska dra på en film eller vad jag ska glo på! Köpte ju Rock N' Rolla för någon vecka sen jag inte sett än, får kanske dra på den! Den verkar ju trots allt vara bra! Jaa, annars hade jag väl inte köpt den. Iofs trodde jag att The Box skulle va väldigt bra, slutade dock med att jag, Krikke och Gustav satt som tre frågetecken och funderade på vad fan de va som gick fel för den som gjort filmen ungefär. Nej inte alls min smak. Den va spännande till en början men sen balla den ur! Men men, så är de. Nu blir det film!


// Linda
Jag har världens bästa pojkvän! :)

In bed

Ligger fortfarande i sängen och snosar på baby. Hur mysigt som helst :) Igår tränade jag och laget, och imorgon är det bara en vecka kvar tills vi ska tävla. Fatta vad roligt!! Fast allt känns inte hundra, Inte riktigt än men tycker ändå att vi gjorde framsteg igår med byggen. Bra de för det är ngt bygg som inte är hundra än. Vi har endast två träningar kvar. Men men.. Detta fixar vi :)    Ska pussa lite på älsklingen här och se om vi ska göra någon mat så småningom :) Hörs sen då gott folk!
// Linda

Puss




Sitter fortfarande i sängen med en katt i knät. Har inte orkat gått upp än, men ska göra de strax. Ska iväg och få ett papper på skrivet på Pro MC. Kul när de drar igång :)

Jag fick inte jackan inatt heller. Någon idiot la bud med bara få sekunder kvar. Så nu har jag lagt bud på en likadan fast en S istället för XS. Får sy in den lite om jag vinner den! ...Den ska bli min, det bara är så!

Men nu ska jag göra mig klar! Skriver mer sen så håll ögonen öppna.


//Linda

I väntans tid

Just nu börjar tröttheten smyga sig på ordentligt. Någon bjöd över mig men jag är ju inte den som ger mig så jag la ett högre bud. Oh ja! Men i väntan här då har jag kikat runt lite på internet, läst lite stora bloggar och bara glott. Dör av värmeslag snart för mina stackars fötter som är placerade i två otroligt gosiga men varma tofflor. Jag köpte ett nattlinne idag btw. Ett i spets, skit sött tycker jag! Hot hot. Köpte ävem matchande bh och trosor till då. Ska jag sätta på mig coh hoppa i säng! Inte nu, men imorgon kanske! Idag känner jag för att dra på mig en stooor t-shirt och krypa under täcket med.

Jag shoppade lite idag btw. Nödvändigheter. Nej men det blev en väska från Gina (se bild nedan) som jag tänkte ha som dataväska. Gillar att de är stora detaljer, alltså två feta nitar på varjesida. Blir perfekt som data väska det! :) Jag fick även en skjal av mamma som var kamoflerad (stavning?). Kommer va snygg till skinnjacka och några snygga byxor.


Detaljer på väskan som hörnen som är på framsidan (bild till v.) och även
nitar och ett litet fack på utsidan med dragkedja på baksidan (bild till h)

Duger ju som dataväska, eller hur? 249 spänn bara dessutom!
Var måttligt nära att köpa en annan dataväska för ett tag sen. Den kostade dock 1000 eller 1100 kr. Så detta va ju bättre, även om den andra väskan kanske va något hetare. Men denna duger absolut tycker jag, gillar de stora nitarna!

Jag vill att veckan ska gå snabbt nu för jag behöver lön. Jag har lite på min köparlista och jag vill betala räkningar osv så det är klart. Är gött när räkningarna är betalda så man vet vad mycket man har att röra sig med. Ska även sätta tillbaka pengar jag lånat av mig själv. Och även försöka sätta undan mer. Jag vill ha de spelningar som är satte nu också. Det blir super, för då kan jag sätta undan betydligt mycket mer. Och om jag är sparsam nu ska jag göra ett lite större inköp om några månader :) Vet ej när exakt men lite längrefram iaf!

Nej, kasta kallt vatten på mig! Trött som bara den nu juuu!!
Längtar tills imorgon, då ska jag köra hårt på träningen, inget slapp mer nu! Tävling om 9 dagar! Efter den ska jag åka till Krikke och tycka synd om mig och mitt tomma konto och även honom om han är lite småsjuk. Skulle ju jobbat men fått reda på nu att det är inställt. Så kan det va.


// Linda


Fördriva tid

Jag funderar på vad jag ska göra för att fördriva tid just nu. Förmodligen blir det att se på Vad blir det för mat. Tycker det är svin roligt faktiskt, men de tycker nog de flesta som sett de. Det är verkligen roande att se på när Morberg lagar mat! hehe.

Jag ska fördriva tiden eftersom jag ska vara vaken till 04.10 iaf. Har ju lagt bud på en jacka som är helt ny som jag letat efter på massa sidor och affärer, men de va ju slut vart jag än kollade. Visst kanske inge kul att ha samma jacka som halva Karlstad nu, men den är så snygg så det kvittar. Den som inspererat mig med den är Ellen, utan hennes vetskap då. Det tackar vi för iaf och hoppas vi har dem samtidigt så jag får skämmas lite. Är jäkligt fult att komma med samma kläder som märker ut sig lite. Två lika skinnjackor är en sak, men två av denna är inte samma sak! Haha så ska jag träffa henne så blir det planering av jackor. Jag gillar den iaf väldigt mycket så nu väntar jag bara på att tiden ska ta slut. Nej får roa mig här med att se lite Morberg och annat, samtidigt som jag ska trycka på F5 ett antal ggr de två och en halv närmsta timmarna :P

Wish me luck!


// Linda

It's you and me sugarlove

Idag är det 8 månadersen jag kom hem från spanien efter att ha haft en mycket avslappnad och skön resa med kick men framför allt saknat världens bästa människa, som låg hemma hos mig i sängen och väntade på att jag skulle komma hem när jag steg av planet! Tror aldrig jag stigit av ett plan och varit så lycklig över att få komma hem! Jag och Kristoffer blev då tillsammans, igen! (Vi har då ett förflutet tillsammans på snart 5 år som gått fram och tillbaka) Det har som sagt gått 8 månader nu utan något avbrott, den 1/11 -09 blev vår förlovningsdag och allt känns jättebra med honom verkligen! Vi har även pratat lite på framtiden och sånt och det känns jättekul och spännande! Vi hoppas på det bästa :)



Mitt hjärta, min bättre halva! Du och jag älskling! :) ♥

Såg precis vad han heter på msn 'Linda - The best of me ♥' , du är det bästa av mig med goding :D Älskar dig otroligt mycket! Du får mig att vara en bättre människa! Med dig kan jag verkligen vara mig själv! Åh va bra du är :D

// Lycklig Linda


I got it honey!

Jag va ju iväg på den där intervjun för företaget PRO MC, en mc affär som säljer mc kläder, handskar, hjälmar och allt som hör till. De har även verkstad och garage plats för de som vill ha sin kära motorcykel inne som kanske inte har tillgång till garage. Ja det är sånt, mc mässor i Italien osv. Allt lät jättekul som han berättade om planer osv. jag åkte där ifrån ganska nöjd med intervjun men nervös. Efter ca 14.OO så ringde han och frågade hur de kändes nu i efterhand, bra tyckte jag. Det tyckte även han!!!! :) FAN VA GÖTT säger jag bara. JAAAG FICK DE! Nu ska man ordna mc kort, vill iaf :P Hehe!!                                                //Linda

Kuckelikuuuu!

Skrek tuppen (uppdatering av en tupp: iphone) för en stund sen. Sitter nu i min säng och funderar på vad jag ska börja med. Typiskt mig när jag är sleten och ska göra mig iordning, haha. Men ska nog ta och leta upp kläder o dra på mig. Hört att det ska vara ett plus. Skinnjackan åker på idag. Iaf en stund! Blir det någon sol idag tro?


// Linda


Vad blir det för mat tro..

Ja det får jag se strax! Ska sätta på Morbergs matprogram nu och sen sova. Imorgon ringer klockan ganska tidigt, då blir det upp och göra sig iordning för intervjun. Blir kul!


Skön göbbe när han lagar mat!

//Linda


Färgning

Sitter just nu med färg i håret! Känns bra att jag äntligen drog tummen ur röven och la i färgen för min utväxt va nog bland de värsta skulle jag tro. Det är då fan inte läckert med utväxt på svartfärgat hår :P Det vet vi som har det. Ska ju på intervju imorgon med, så det va som en spark i röven. Kan ju inte komma dit med en utväxt som heter duga :P Hoppas intervjuen kommer gå bra imorgon, är ett ställe jag tror kan va väldigt roligt att jobba på! Men men får se, jag är ju inte den enda som ska på intervju så jag hoppas jag lyckas lägga glimten i ögat, hehe. Ska vara mig själv rakt av, alla passar ju inte på alla jobb men jag hoppas de tycker att jag ska passa till detta det handlar om nu. Vi får väl se! 

När färgen åkt ur ska jag se på 'Vad blir det för mat?' med Per Morberg. Kollade på några avsnitt med älskling i måndags och han är ju bara för skön Morberg. Så säsong tre blev att tanka hem. Ska skölja ur färgen snart och hoppa i mjukisar. Ska försöka somna tidigt eftersom jag ska upp tidigt imorgon bitti! Spännande ;)


// Linda

Jag har hittat den!

Jackan jag letat ihjäl mig efter idag och inatt har jag nu hittat! Dock i USA, men va gör det, är ju näst intill förälskad i den :P  Den blir lite lite dyrare än i sverige men det gör inget, det är det värt känner jag! Handlar inte om mycket dyrare heller så. Nu gäller det bara att jag ska vinna budgivningen då så jag får jackan, det kan ju vara ett plus! Fan ta den människan som bjuder över mig :D haha.

Nu när jag hittat jackan har jag ett leende på läpparna,
jag och Krikke har sagt godnatt och love you,
så nu kan jag somna gott här i min säng! :) Najt!


// Linda
(
Ps. missa inte inlägget längre ner där jag säljer en ny vårjacka från H&M till billigare pris än i butik)

Next motherfucker's gonna get my metal!

Söt liten röst i en låt de, hehe!

Sitter i soffan och glor på tv och känner mig sliten, men är inte direjkt trött. Ska klunka lite cola för det är jag mycket sugen på. Dumma söta dricka som är för god. Jag tänkte ju för ett tag sen att jag skulle sluta med att dricka så jättemycket cola. Trappa ner lite dels för att jag har sån dålig emalj på tänderna. De må sitta jäkligt fint i käften (förutom en som är aingens sne. Ja jag är stolt som har näst intill perfekt placering på tänderna och aldrig haft tandställning) men emaljen är inte den bästa. Är det något jag kan ärva? Isf är det ju mina kära föräldrars fel :P hehe. Nej men, inte så bra att låta tänderna ta vilken styrk som helst oavsett borstandet osv. Dock ska jag väl erkänna att det med trappa ner på cola och även godis som jag sa i samma veva där, va väl mest för att jag skulle försöka få bort min lilla kula jag har på min mage sen alla år tillbaka. Jag har nämligen fått för mig att det är en socker-mage som det faktiskt så fint heter. Dock läste jag eller om det va någon som sa det kanske, att man ska sluta med socker helt. Ja det kan tänkas lite halvt lätt så när man tänker på godis och sånt. Men det är ju för fan socker i ALLT. Mat och hela köret :P Känner att det inte är så lätt att skippa ALLT socker för att få snabbast resultat (med träning på de då).

Jag känner dock nu att jag kan leva med min lilla kula, just nu iaf. Dock skulle jag vilja få fastare mage, ja och resterande av kroppen med, trots att jag är ganska liten som folk så gärna vill kasta i ansiktet på mig när jag säger något :P Jo visst, säger som jag sa till en arbetskollega, nog är jag kanske liten och plutt i kroppen, men shaka ass och kropp, de kan jag. Hoppa så skakar det ett tag, haha. Okej nu låter det bra mycket värre än vad det är :P haha. Men ni vet ju hur det där är med finpetning på sin egen kropp. Jag tror fanimej jag har fått större armar sen vi drog igång ordenltigt med cheerleadingen igen. Är det muskler eller är det pizza? Jag ser ju muskelkulan på arman så klart!... när jag spänner :P Men jag vill inte va ett muskelberg, skulle verkligen inte passa mig :P Tror inte jag iaf. Dessutom tycker jag lagomt är bäst! På med destomer tatueringar ist :) Gillar jag :) Men men, mycket snack blev det om socker och dittan och dattan för ett glas cola. Se vad man kan skena iväg när man väl nämner en liten sak :P

När vi ändå pratar om socker och träningar och sånt. Mamma hade beställt hem det där Zumba, och det ska tydligen vara svinkul och det får man ju fina former av? Hon tyckte verkligen att jag skulle testa det så det ska jag göra någon dag. Kan ju bli kul att se hur mycket jag gör bort mig eller hur mycket jag briljerar med mina moves :P haha. Kan bli intressant!

// Linda

For Sale

Ska sälja min sköna och fina vårjacka som aldirg är använd, prislapp sitter kvar. Storlek: 34 Jag tycker den sitter skönt då jag provande den och jag gillar det lilla charmiga med att den är rutig och har luva. Kommer va riktigt snygg i sommar till ett par snygga shorts, snygga tygskor eller vad man väljer och snygg väska till. Tror ni inte? Hur som helst så säljer jag denna då jag har väldigt fööör många vårjackor och en som är snarlik denna. Jackan finns att hämta i Karlstad, kan även skickas på posten om så behövs! (Se även detaljer med snöret som går igenom tyget både på bröst och luva. Snygg detalj!!)

Nypris: 249kr
Mitt pris: 200kr




Intresserad? Hör av dig!


// Linda

Sliten

Idag har jag varit riktigt sliten! (Förutom på träning där jag va full i energi medans nästan ingen annan var det) Vaknade hos babe och var typ halvvaken väldigt länge. Krikke sa till mig att jag va väääldigt trött idag :P haha. Japp det stämde fint de. Låg där och myste under hans täcke medans han gick och väntade på posten och störde sig på maskinen som lät utanför. Sprang ut och flyttade mammas bil och va smått nöjd för att komungubben blev glad på han ;) haha. Ni skulle sett Krikke, så himla go är han när han gör något han blir nöjd över, DET underbara leendet :) hehe. Jag låg iaf som sagt kvar under täcket och försökte rycka upp mig ocn intala mig att jag skulle bli piggare om jag gick upp och ut i friska luften. Det förblev bara tankar.. ett tag iaf.

Va ner till stan och fixade med påskrift och fick mycket goda skratt med en på arbetsförmedlingen när vi kikade på lite jobb. Shoppade ett par nya lack leggins då mina tydligen va flitigt använda och fått ett litet hål där bak. Ska trockla ihop de så jag har två par (egentligen 4 eftersom jag har andra fast i andra modeller i garderoben) men just de fårn gina då. Hittade även en vit fin skjorta på gina som blir fräsch och fin att ha i sommar. Tunn och skön är den. Snyggt till både jeans (blå och svarta) eller lackisar. Köpte även ett grått linne som är lite oversize där nere, med fastsydda kedjor och glitterpärlor. Jäkligt fint faktiskt! Inne på Gina hittade jag även Elena och Linda B. Det va kul för det va sååå längesen jag träffade Linda Blom, jätte härligt att se dig igen tjejen!  Snackade med henne på msn för en stund sen och vi ska väl ta tillbaka lite förlorad tid och snacka över en fika. Hon som brukar klippa mig :) Fast nu rör INGEN mitt hår för nu börjar det bli långt :P Haha.


Vit skjorta från Gina Tricot 149kr (bilden gör den inte rättvis)

Linne med dekoration 249kr (även denna bild gör ej plagget rättvist, de är så mycket mycket snyggare i verkligheten tycker jag)

Jag letar efter en jacka på H&M också som verkar vara slutsåld överallt :S Mycket mycket mycket tragiskt i min lille värld då jag verkligen fattat tycke för jackan. Jag har nämligen tänkt och bestämt mig för att sälja en annan jacka jag köpt på H&M som aldrig är använd. Jag gillar den verkligen men jag har typ en liknande så jag säljer den. Den är alltså helt oanvänd och prislappen hänger kvar. Gör ett inlägg om det senare så får vi se om någon är intresserad.

Nu ska jag fortsätta leta efter den där jackan. Någon som köpt den måste ju va lite missnöjd :P Jag kan köpa den för fullpris trots att det är rabatt på jackor och kavajer nu :P Haha, vill verkligen ha den. I värsta fall får jag väl köpa en liknande och sy på lite saker själv! Men det är ändå inte samma sak. Åh, tråkigt :(

Men men, jag gör ett inlägg om jackan jag ska sälja snart. Ska bara fixa lite här. Så vi hörs snart igen då.

// Linda


Mormor <3

Gissa om jag är mätt nu tack vare min älskade mormor. Bästa som finns är hon :) Nu ska jag åka ner till stan och fixa lite ärenden. Hej så länge då. //Linda

Myspys och skratt!

Glor på Scrubs med älskling som är här hos mig. Gött att ha han här tycker jag :) Vi ska se på en film tänkte vi som aldirg vill bli färdig. Dock köpte jag en film förut som jag gärna vill se med skådespelaren Gerard Butler. Sett lite filmer med honom den senaste tiden och jag har börjat tycka att han är en jäkligt bra skådespelare, men ni skall icke fyllas av rädsla gott folk, Johnny Depp är fortfarande min favorit ;) haha.

Jaja, vi får se vilken film det blir. Båda förhoppningsvis om vi inte hinner somna. Men nu ska jag mysa ner mig brevid Krikke och kasta lite chips och hälla lite cola på honom. Götting.




//Linda

 


Vårkänslor

Idag blev det verkligen vårkänslor då jag bestämde mig för att dra fram skinnjackan. Dock är skinnjacka efter kl 18.oo inget att rekomendera. Det blev väldigt kallt då.

Dagens outfit!






Randigt, smått oversize linne från Bik Bok
Mörkgrå stickad tröja från Bik Bok
Grön skjal från H&M
Lack-leggins från Gina Tricot
Skor från DNA
Skinnjacka från Chicky
Väska från Esprit
och Brillor jag fått av baby ;)

Mycket skön outfit, men som sagt, på kvällen blev det lite kallt. Men härligt att vi går mot varmare tider nu tycker jag! Kan ändå inte sluta smådrömma om en resa till varmare ställe. Hamnade på någon sida igår där det var massa utomlandas bilder på stränder, hotell, roliga platser. Kan säga att suget på en resa kom lite smått!


//Linda


Lyrics

Jag skulle skriva någon mening från låten jag lyssna på men kunde inte bestämma mig för vilken mening jag skulle ta, så byttes de låt och då skulle jag ta någon från den men nej. Lyrics.



Idag ska vi se vad som händer. Skulle till stan för en påskrift osv men nej gick inte idag det ju. Imorgon går så då ska jag möta upp Johanna S och dra med henne på en kaffe och få en underskrift av amf. Men iaf, idag hade jag tänkt sola men jag tror att jag tar det imorgon efter 4 när johanna har börjat jobba. Då hinner jag sola innan träningen, blir super det! Vad sker annars idag då tro.. Ska leta upp garantin på mitt system så jag kan lämna in skiten så den kan spela dvd och cd-skivor igen. Senare blir det nog hem till carro en sväng skulle jag tro. Får se sen, hon va inte hemma just nu så får se när hon hör av sig! Men lutar väl ditåt. Men men, ska kila en sväng nu. Fint väder ute som bara den ju! Blir en cigg på balkongen med solen i ansiktet. Härligt!

//Linda

Bröderna Grimm

Jag fick se nu att det är Bröderna Grimm på tvn. Har faktiskt aldrig sett den filmen så jag ska krypa ner under täcket och se den nu tänkte jag. Hört att den ska vara bra (?) har jag för mig. Återstår att se.

I veckan tänkte jag och älskling hitta på något. Vad vet vi inte riktigt, men något iaf. Har en månadsdag nu i veckan så vi hittar väl på något. Inte varje månad vi gör saker så just för datumet, men känner för att göra något bara, även om vi inte hade haft datumet nu i veckan. Men vi får väl se vad vi hittar kan hitta på.

När jag satt och glodde lite på internet förut, mest på face och sånt så bara kom det upp i huvudet vad jag ska tatuera för text, eller texter. Är två stycken jag vill göra. Inte långa så, men något jag vill göra. Hade andra texter i åtanke först men var ändå osäker. Känns bra nu när jag känner mig säker på det iaf. Nu ska jag bara hitta ett typsnitt och sen ta tag i den där Tommy så han får göra det på mig någon dag :P haha. Han ska även få fylla i det lilla tunna hjärtat jag har bakom örat. Det har typ försvunnit? Bara bågarna på hjärtat som är kvar typ. Dåligt. Inte Tommy som gjort den då, va någon annan stölle utanför Jönköping som gjorde den. Det positiva är väl att det var en på NERadio som betalade den (och den Ellen gjorde), så har ju inte förlorat några pengar på den. Men fyllas i, det ska den.


Lite av en förebild, fy fan va läckert!!

Nej stopp och belägg, nu kryper jag under täcket och ser klart på Bröderna Grimm sen blir det sova för min del.
Godnatt.



//Linda


Irritationen ökar

Det är något fel med mitt system. Jäkla dreten säger "disc error" lite väl mycket nu va.. hela tiden! Får lämna in den imorgon och hoppas de kan fixa det snabbt. Älskar att dra på en film när man ska sova. Visst kan kolla på datorn som jag gör med DA (eftersom systemet inte vill spela upp DA??), men det är ändå goare att se på tvn. Men men, får lämna in den och få det fixat iaf då. Tööl.

Just nu funderar jag på att springa och hämta lite frukt kanske. Sugen på något men vet inte vad. Blev lite chips men tröttnade efter några få bara. Käkade gooood melon förut och kan säga att det va då fan ingen dret. Tropiska frukter är ju hur gott som helst. Blir nog att jag hämtar någon appelsin eller kiwi. Ett glas O'boy vore ju!

Ska leta efter någon bra film att se på nu!




//Linda


Human connect to human - Bara T H.

It's stuck in my mind!
Riktigt skön låt faktiskt! Är glatt överraskad av TH's lilla vändning i att byta stuk i musiken. Jag gillar den gamla också, men det va ju kul att de testade på något stuk mer åt.. U2? Nej vettefan, det blev bra iaf!





With me
Somewhere
One night
to share
Just you
and me
We spread
the seed

Eyes catch
you are so natural


Human connect to human
Boy meets girl, know what to do
Human connect to human
How can I connect to you?
Human connect to human
Boy meets girl, know what to do
Human connect to human
How can I connect to you?


A kiss
A touch
Never enough
So soft
So hot
Don't stop
you start

And test the skills like animal

Human connect to human
Boy meets girl, know what to do
Human connect to human
How can I connect to you?
Human connect to human
You and me know what to do
Human connect to human
How can I connect to you?



Denna har också satt sina fina spår i huvudet på mig så jag går runt och nynnar på den. Gillar själva låten på något sätt. Rätt skön ändå och väldigt olikt TH's gamla stuk.





Som jag skrev.. Bara TH!

//Linda

Tipsa mig!

Kan ni inte storma, nej men ni som känner för att tipsa om bra film, kan ni inte slänga in en kommentar med namn på någon film ni tycker är sevärd? Jag vill se på något nytt, ngt osett.. Ja ni förstår.

TIPSA MIG!





// Linda

Rosett

Kom hem för ett tag sen efter att ha haft en tränings-uppvisning eller vad man ska kalla det. Tränat inför publik har vi gjort íaf, gick ju som det gick. Har lite panik eftersom vi ska iväg och tävla om 2 veckor. Så om två veckor exakt är vi på väg hem, antingen glada för att vi kvalat oss till sm och kanske till och med sitter med en tjusig medalj runt halsen eller så kanske vi sitter smått tjuriga att inget av det hände :P Hehe vi får väl se. Alla säger kanske att man gör de för att ha kul så tänker man, jaa men det är klart *ååh vilken bullshit dom snackar*.. Men ärligt, vi tävlar för att ha roligt för det är bland det bästa som finns, men klart som fan man tävlar för att vinna! Det viktigaste på DM är iaf att komma bland de bästa så man tar sig till SM. Så om två veckor får ni hålla tummarna! Dirket-bloggar från tävlingen också, så det får ni icke missa!


FRAM:



BAK:




Tror ni sett dem förut. Men det är iaf detta vi hoppar runt i, ut med röva (nej faktiskt inte) och puppera'!! Haha. Nej inte lätt att va en av Team P. Nu blir det iaf Wipeout. Hörs efter det.


// Linda


Gäspar..

Jag har nyss vaknat kan jag meddela. Jäkligt gött att sova ut. Nu ska ja försöka väcka babe. Ska även dra mig hemåt snart eftersom vi har en liten uppvisning sen med cheerlaget.                        Hörs ikväll.                                  //LINDA

Dess.

Åh jag är sliten skulle man kunna säga. Mamma har gjort potatisgratäng till mig så jag ska väl göra något kött tror jag. Det är ju inga fel. Jobbade igår och fy fan vilken dryg dag :P Idag börjar jag jobba 21.3o, ska sitta i kassan. Skönt kan tänkas men även där får man ont i ryggen när man rör sig fram och tillbaka med pengar och allt vad det är. Men jag ska icke klaga, jag gillar mitt jobb! :P

Kl 16.oo ska jag vara här borta i tränings hallen som ligger ett stenkast ifrån mig (för den som kan kasta över en fotbollsplan). Dags för träning, i 4 timmar! Men det är viktiga timmar och här ska finslipas på saker, bygg ska sättas ordentligt, koreografin ska petas på och plaseringar ska sitta inpräntade i huvudet på oss efter idag. Idag måste det hända, imorgon kör vi en liten kort uppvisning i Wåxnäshallen för de som är intresserade. Blir mycket träning imorgon med. Bara nyttigt de. Tävlingen är ju ändå om 2 veckor. 28:e står vi på mattan och kör så det sprutar blod, svett och efteråt kommer tårarna. Jag är axeln i laget som kramar om och säger att jag är stolt över dem! Kan säga att jag längtar ju massvis till tävlingen, men något som är minst likabra är att jag får träffa Dess där borta. Fy fan va jag saknar henne.

Igår när vi va och luncha på Nöjes så ja käkade vi då och sen väntade vi på lite kusiner med respektive och lille smul Emelie. Så henne kramade vi massa på och hon och jag snurrade massa så vi båda blev yra och skrattade :) "snurla en gång til Linda!!" Haha sötaste ungen i stan! Älskar den lilla människan med DET stora hjärtat :)
Hur som helst, tiden gick och vi skulle dra oss ut mot bilen, jag, mamma Johanna och mormor. Johanna säger att, fan det blev en dyr lunch. På rutan sitter alltså en lapp. Helvete tänkte vi.. Johanna läser (tror ja?) och mamma undrar vad boten va på... (Nu vill jag bara tillägga att stackarn som skrev boten måste haft jäkligt mycket i huvudet) ..Boten var på hela 2 kr!! :S Hahah, vilken fail!! Nej vi sätter in 5kr åt dom.. dricks ;) höhöh

Nej nu ska jag kolla käket.

// Linda


Hemma efter jobb..

Tänkte bara kika in och säga godnatt. Ska lägga mig och kolla klart på en film som går på tvn som verkar rätt okej. Hoppas ni haft en bra kväll.

Naajt! 




//Linda
- Kristoffer

Sleeplesssss

Än har jag inte lyckats somna. Filmen va en mysig tjej film, men den kan inte jämföras med Sex And the City alls som de skrivit på filmens framsida. Men en mysig tjejfilm med problem som kan uppstå i allas liv, så se värd, det är den allt :)

Eftersom jag inte kan sova är det dags för min nattliga dos av D A. Ett avsnitt av det och sen kan man somna. Inte för att det är tråkigt eller så. Jag vet faktiskt inte riktigt varför, det bara är så! Bra för mig :P





//Linda

Sov sött älskling.

Nu ska jag se på filmen The Women. Hoppas den är bra! Imorgon ska jag till stan och få påskrifter och lite sånt. Ska försöka hinna sola lite också innan jag ska till jobbet. Får se om jag hinner!

Natt-cigg nu sen fortsätta se på filmen.
Godnatt :)


Just nu myser jag i detta!


// Linda


Inspiration om design..

Sitter och kikar runt på internet också på bilder, modebloggar och jag vet inte allt. Jag försöker hitta inspiration till min nya design som ska fixas till bloggen inom en snar framtid. Den ändras ganska snart och sen kanske den ändras igen, men bara med bilder. Jag har fått förfrågan om att ställe upp som modell till ett projekt två kompisar ska ha och det gör jag ju så gärna. Med där kommer även älsk vara modell med mig och det är super roligt ju. Vi har tagit lite bilder tillsammans tidigare då mina kompisar (när vi gick i skolan) hade ett projekt med kort på tatueringar. Då tog vi lite bilder ihop. Det va kul eftersom man känner sig så trygg med K. Denna gången kommer det inte bli samma stil på de kort vi tog när vi gick i skolan. Vad exakt för stil och sånt det ska bli vill jag inte avslöja nu. Jag vet inte exakta heller då det kan bli lite ändringar och sånt, men jag vet ju hur själva stilen kommer vara och det kommer bli hur kul som helst! Längtar. Hur som helst så är det inte så lätt att komma på exakt vad man vill ha till designen om man inte kikar runt lite och det kommer bli lättare den dagen det görs så man kan tycka och tänka då mer. Men vi går ju mot ljusare tider så jag tror att det får bli lite ljusare tider även här i bloggen!

               
                       Jag och K med våra texter till projektet för ca 4 - 4½ årsedan...

Har ni några tips på vad man kan göra?

Jag tror jag börjar få ett hum om hur jag vill ha det iaf. Färger och sånt vet jag dock inte än vad jag ska välja. Svart och såna färger är ju alltid så bra för man tröttnar inte på det. Men vill gärna ha in ljusare färger men gärna någon mer färgklick kanske? Jag vet inte. Neutralt och stilrent är ju jäkligt snyggt. Blir inge rosa iaf som en kompis frågade :P Haha, nej inte riktigt min grej att ha en rosa blogg tror jag. Dessutom har jag ju redan testat de. Innan jag fick hjälp med designen körde jag ju igenom varenda design som gick att ha som finns på blogg.se här på bloggen tror ja :P Men roligare med en mer personlig tycker jag :) Sen kan det ju hända att någon av de designer som finns tilltalar någon mycket och det är ju inga fel med det heller. Men, jag vill iaf ha med lite personliga bilder och sånt :) Så här ska ändras och fixas!

Snart står det, Ursäkta röran, vi bygger om!



// Linda


Köparn

Idag har ju jag och Johanna vart och kollat på lite vagnar och sånt. Jag har ryckt och tryckt och dragit fram och tillbaka som bara den på varenda ställe vi va på. Men det måste man ju, måste ju testa så de blir en bra vagn osv. Jag stöttade iaf till att det skulle bli en av de märket hon ville ha. Vill hon ha det, SKA hon ha det. Jag känner henne som mig, om inte blir det krångel :P haha. Nej men det va kul att få bli lite delaktig och stöd :)

Jag åkte förbi affären förut och köpte massvis med frukt som jag sen skar ner till en ljuvlig fruktsallad, till det serverades vaniljvisp. Hur gott som helst. Så nu sitter jag här lite halvmätt men ändå hungrig då det va ett bra tag sen jag fick i mig något mat aktigt. Iofs en stund sen jag åt fruktsalladen också. Skitsamma, nu virrar jag in tankarna i mina meningar här. Det blev ju ingen tatuering idag heller men de gör inget. Får se om vi kan ta det till veckan, vill få det gjort känner jag! :)
NU: Jag sitter och funderar på om jag ska ladda hem någon film eller om jag ska se en tjej film jag köpte för några veckor sedan. The Women heter den. Anledningen till att jag köpte den var för att den verkade rolig OCH att det står så här på framsidan: "Klarar av att slå 'SEX AND THE CITY' på alla tänkbara sätt". Ihelvete tänkte jag och drog med mig filmen :P Det är väldigt vågat att skriva en sådan sak då sex and the city är rent ut sagt oslagbart när det gäller tjejer och allt som hör till.


// Linda

Snön smälter!

Jag sitter hos mormor och har för en stund sen ätit god mat. Sitter och snackar med Johanna och mormor om allt mellan himmel och jord, det är ju alltid trevligt! Ser ut som att jag och Johanna ska till skåre en sväng och kika lite b-saker. Nej, nu ska vi försöka få mormor att lägga på.                                                 // Linda

Ett glas cola

Sitter och kollar på 2½ men och har precis hoppat i myskläder. Halvligger i sängen och bara mår. Sängen är ju blande den bästa vän du kan ha. Tror alla håller med om det. Efter 2½ men ska jag se på lite Dark Angel. Tror jag missat två avsnitt hittils på dvd när jag somnat och sedan trott att jag kollat på hela dvd. Men äh, kommer dra igenom den fler gånger än en om man säger så. Vet inte varför men fastnade för serien när den gick på tvn för bra många år sedan.
Åh, nu börjar ju Jim's Värld, det är ett måste, jäkligt bra serie de :P haha

Håller även på att fylla min iphone med massa musik. La in typ allt jag hade :S Orkar inte rensa o skit så nu blir det väldigt mycket musik på den. Mycket bra och mycket skit :P Blev iaf Lil Wayne - Drop The World som ring signal. Ska ordna fler så jag har lite att välja på men gör det någon annan dag.

(Från a till u..) Jag hoppas det blir av med tatueringen imorgon också. Får se vad Tommy säger men hoppas han hinner med det så man får det gjort. Hade jag inte haft sån jäkla huvudvärk så hade jag varit tatuerad nu men ah så är de. Hade verkligen inte pallat att sitta där och ha spänningshuvudvärk, nej fy för det. Ska försöka börja spara så jag kan göra de andra tatueringarna jag har planerat in som jag tror Östi ska få göra. Kommer nog bli jäkligt nice tror ja :) Suget är stort efter fler tatueringar. Ni som tatuerat er vet att det blir som en drog, man vill bara ha mer, mer, meeer :)

Nej nu ska jag se hur det går här för lille phonen.




// Linda

MM & F

Detta har jag just klickat hem med ett leende på läpparna!




                                   och denna...

   

Gillar verkligen dessa två märken på kläderna. Lite tomt i garderoben med dem dock. Det ska bli ändring på det, men kläderna är ganska dyra och när man har pengar och är shopping sugen, är det ju hur kul som helst att åka till stan eller bergvik och köpa något där man får med sig prylen, plagget på en gång :) Nu har jag iaf fått dessa två och som sagt.. Ett leende på läpparna ;)


// Linda


Jag erkänner!

Jag har fått ett litet återfall på T H. Har inte lyssnat på dem på bra länge men nu har jag hittat mig själv nynna på några av deras nya låtar, som ex: Hey You, Instant Karma, Noise, Darkside of the sun.. Ja det är väl kanske dom jag lyssnar på. Riktigt trall vänliga faktikst. Ni borde testa att lyssna på dem. Även fast ni kanske inte gillar dem. De har ju ändrat lite stuk på sin musik. Vissa är sämre, vissa är bättre. Men men, dessa är lite örongodis faktiskt!
NOOOOIES! är förövrigt ett svenskt band vilket jag tror många vet, de stavar dock Noice. Mycket bra band faktiskt. Får sommarkänslor och minnen när jag lyssnar på dem. Bra skit!

Idag vaknade jag inte allt för pigg och mycket huvudvärk. Ställde in tatueringstiden jag hade hos min käraste's bror. Eller hur säger man? Jaja, hur som så blev det in till bergvik med Krikke och Jonas och skulle kolla efter litte. Ja det blev storhandling för rikaste jonas. Skulle kunnat iaf. Även Krikke slog på stort.. kunde ha gjort. Det blev iaf en hylla på IKEA till hans filmer :) Så skulle vi slå våra rumpor ihop så har vi fyra lika hyllor. Alltid bra för filmerna! Jag skulle behöva köpa en tredje men har ingen plats för det och det blir obalans i rummet :P Haha. (kikar runt..) nee, jag har fan ingen plats för en till just nu. Jaja. Filmerna ligger lika bra i lådan som att stå i en hylla. Blev iaf mat och huvudvärken släppte lite. Hem och tog lite alvedon och ner till stan och mötte Carro, Sandra och Louise. Längesen man såg Louise. Blev hem till sandra på kaffe där Carro flirta (knappt) med någon snöskottare som hon kallade de. Stack ut en kopp genom fönstret så denne mannen också fick sig en kopp. Sandra som är så trevlig sticker ut huvudet och för en lång konversation med honom, fick reda på det ena och det andra. Jag i min tur satt bara och skratta åt Carro som va generad mest, haha. Jaja, en liten promenix med Milton sen drog jag hem. Nu ska jag klistra fast ett papper i handen på mig då jag lyckats glömma det två dagar nu.

Nej fan, om man skulle göra lite nytta kanske. Kan ju skriva om min händelserika dag senare ikväll. Förmodligen kommer inlägget bli ganska tomt, tror nämligen inte det händer så mycket rockigt idag. Ska sms:a/ringa Sofie K och se hur det går med henne, om hon överlevde efter att jag satt på henne, haha. Rolig den bruden må jag säga :P

// Linda

And we all shine on..

..Like the moon and the stars and the sun!





//Linda

Sleep tight

Lite mer jag shoppat..

       

Från vänster:
* Halsband i olika fäger, H&M 99kr
* Toffsar och hårnålar, bikbok två för 19kr (tog med dem mest för jag tyckte bilden va gullig med stjärnan :P haha)
* Två halsband gjorda av hängande kedjor, Lindex, båda för 75kr. Ska sys fast på kavaj eller tröja. Förmodligen blir det en tröja. Får se.
* Randig tröja med svarta ärmar och knappar i mitten, Gina Tricot 199kr
* Kavaj + Linne. Kavaj från JC 499kr. Linne från BikBok 2 för 149 (idag var det två för 99) Har ett med svarta ränder och ett med mörkblå ränder. Underbara!
* Klänning från BikBok 299kr. Genomskynligt tyg vid revben. Mycket läcker och bekväm klänning.
* Linne med text på framsida från Gina Tricot, 129kr
* "Pirat" byxor från Cubus, rea 49kr. Sjukt snyggt att ha på sommaren med nitar och några snygga tygskor, något härligt linne till. Vardags kläder ni vet. I love it.

Ja det var lite av vad jag köpt hem nu. Gillar det skarpt.


Nu tänkte jag att jag skulle sätta på en film igen. Funderade på lite DA men nee, får bli en film att gosa ner sig till. Hoppas ni haft en bra dag. Det har jag! Idag fick jag mina efterlängtade våfflor btw. Varit sugen på det några dagar så jag och älskling gjorde våfflor förut så kom Jonas och åt med oss innan de drog hem. Gottit va det! Men som sagt, nu blir det att gosa ner sig i sängen! Najt.

                      



// Linda


Film och popcorn

Funderar på att leta upp någon rolig komedi att se på och dra till med lite popcorn. Finns även lite godis kvar från igår. Jag och K är ganska duktiga på att köpa godis men sällan äta upp allt. Inte jag iaf. Åh kikade ner i påsen nu och älskling har lämnat de jäääätte sura flaskorna, mumms :)

Har ni tips på bra filmer man kan dra hem? Jag kan ge er ett tips. Krikke och jag drog iväg till macken igår så han fick köpa en film han ville ha. Den va svin bra!! Filmen heter Law Abiding Citizen. SE DEN! Igår efter den filmen drog vi på Gran Torino, också jättebra film. Va så skönt att ha hjärtat här igår. Somnade in skönt när han var här. Gosigt de.

Imorgon mina damer och herrar är det dags att köpa solkort. Snackade med en kompis förut som hade köpt ett och ja det är dags för mig med. Har väl någon gång kvar på gamla solkortet men blir att köpa ett nytt imorgon ändå. Jag har inte riktigt bestämt mig för vart än bara, men tror kanske jag vet. Brukar sola på Free sun, men tror jag ska ta badhuset nu. Min kära tösevän köpte där så dår har man ju någon att gå dit med och töla med på vägen om man känner för det :P Slipper man åka in till stan också för att sola. Jaja vi får se vart det blir. Ska iaf bli gött att få lägga sig i lite varma solarium och hoppas på lite färg iaf :P Haha. Det tar ju emot liiite efter vad man fått höra om solarium och små orenheter men vafan, skitsamma. Får ju inte lyssna på allt :P haha.

Nej, nu ska jag se om jag hittar någon film här.


Blälääälälälälääää, that's the way on a late night.

(jag har shoppat mer på senare dagar! Lägger in bilder sen om jag orkar.)

// Linda


Foood

Nu ska jag laga mat. Väntar på att stekpannan ska bli varm, då ska det stekas köttfärs, kina mix och till det ska det serveras gräddfil. Hur gott som helst!
Haft Sofie K och hennes vän Hanna (? minnet är kort men bra) här på besök. Har piercat dem i läppen efter många om och men, hehe. Vi hade kul iaf, tror jag ;)

Nu måste jag fixa maten. Skriver mer sen.


// Linda

En glad mun



Igår blev jag glatt överraskad när älskling ringde och ville komma. Ni som känner oss vet ju att vi oftast är i Vålberg hos honom. Älskar när han är lite spontan sådär, MIN <3 :) Hade jättemysigt med film och godis. Älskar dig Kristoffer. Helt jävla underbar är du :)               //Linda

Mysig

Jag är riktigt myssugen!!
Då alltså sugen på att krypa ner under täcket, sätta på en film eller serie och bara ligga och krama kudden (som bebb fått mig att göra. BRA/GO vana. Med handen på hjärtat tackar vi för det.) och somna in skönt. Ont i ryggen endel från jobbet också. Kan säga att det va skönt att sätta sin fot innanför dörren nu. Va kvar på jobbet ganska länge idag, städade och så efteråt och var så duktiga så. Va ganska många på fabriken idag ändå. Och det va ju bra för de som stod i garderoben, fick springa lite :) En annan satt och tyckte synd om sig själv (men bara lite) som satt i den kassan där det drar mest. Har en ganska stönig kusin så att säga så va väl bara låta henne få sitta på den sidan jag älskar (även hon). Hur som helst så va det gött att sitta i kassan. Men jag trivs i garderoben också väldigt mycket. Det ni, det är roligare än ni tror!
Nu tänkte jag faktiskt ta mitt lilla mys och hoppa i säng. Gosa ner mig under täcket till en film och ja, sen somna. Skönt skönt. Hörs imorgon.


En trött Linda med det smycke hon värdesätter mest :)
GODNATT!!

// Linda


Mot jobbet

Ska dra mig mot jobbet om 20 min ungefär.
Jag hoppas någon börjar vid 19.oo också, drygt att stå själv i 2 timmar, men det finns ju grejer att ordna med och så, så det brukar rulla på ganska snabbt ändå.

Just nu står en grå, gosig katt i mitt knä och river sönder min hand. Hon bäddar, ni vet som katter gör. Gör ju lite ont sådär direkt på huden. Men hon vill ha kärlek, min gosetös. Mjuk som min toffel är hon, och den är mjuuuk. Gosig.

Nej katt och jobb.. Jag skulle vilja sova någon timme ist. Men plikten kallar.
Hörs senare.


Jag och gose Kitty  (eller kittie som mamma vill stava ;P ..)


// Linda


Lördag och pizza.. glöm inte jobbet.

Ikväll ska jag jobba, börjar 18.oo.
Känner att jag kommer börja få stressa strax så jag ska hinna med allt som ska göras. Jag har iaf bestämt mig för att vara tjock idag. Så ska åka iväg och köpa en kebab pizza snart. Va längesen jag käkade det och är verkligen sugen på det så det är ju bara att köra på. Ska se om jag hinner förbi affären också och köpa med mig lite melon och sånt till jobbet. Gött att mumsa på något nyttigt med, jaa som en melon mix :)

Inatt hade jag en jäkligt jobbig dröm som gjorde mig frustrerad när jag vaknade. Ibland önskar man att drömmarna stannade där långt inne och inte följa med i hjärnan när man vaknar. Men jaja, lite pizza så känns det väl bättre. Känner mig som en liten unge som haft en mardröm.. Men när någon människa ryckts ifrån en på ett grymt och orättvist sätt och sen att man ska behöva drömma om det och uppleva känslorna igen.. Det känns inte rättvist. Saknar dig massa Cina ♥

Jaja, jag saknar faktiskt krikke nu. Önskar han var här och höll om mig nu när jag är lite ledsen, som han brukar göra! Men men det går bra ändå, har lite att fixa nu, så tänker jag på annat så går det onödiga över! Måste skriva på lite kort som ska till ett barnkalas. Så söta som gillar KICK, så deras mamma ville att vi skulle signa massa kort så självklart fixar vi ju det. Sen måste jag till mammas jobb, jag ska göra iordning lite här hemma. Ska testa min nya klänning jag köpt. Skit snygg är den!! Köpte även ett lite oversize linne, vit/möööörkblå(svart) randigt, skitgosigt. Nej´, babbel babbel, ska dra mig nu. Bloggar mer med mobilen på jobbet ikväll.


// Linda


Like no other.

Min ♥



// Linda


Är du med i tv ikväll?

Ikväll är det Sveriges värsta bilförare, igen! Gött att de blir en säsong till! Är ju hur kul som helst att se när de kör inge lite galet. Jaa ikväll ska jag vara bänkad framför tvn!

Nu ska jag göra mig iordning och sen käka lite våfflor, mumma. Sen blir det ner till stan och lämna cv som jag skulle lämnat igår, men han som sa åt mig hade sagt fel på dag för igår va han ju på möte hela dagen. Fy fy, men jag skulle återkomma idag så jag hoppas han är på plats när jag kommer!


//Linda

Shopping

Har ju lovat att visa lite vad jag shoppat men drygat ut på det en längre tid. Men nu tänkte jag visa lite av vad jag köpt den senaste tiden. Som jag skrev i inlägget förut så är det inte allt, men endel av kakan är det iaf.



Klicka på bilderna!!


1. 2. 3. 
4. 5. 6. 
7. 8. 9. 
10. 11. 12.



1: två stickade oversize tröjor från gina (storlek L) De va så jäkla korta i midian annars. Kommer bli grymt snygga och sköna och ha på sommarkvällarna.

2: Gullig sommarklänning från Gina. Band att knyta under brösten i samma färg/mönster som kjolen. Kommer bli snyggt att ta på lite snygga armband och tunnare skärp med nitar och sånt.

3: Kavaj, inte världens bästa bild men den är iaf väldigt söt. Letar efter en längre variant också. Någon som har tips? Ska kika massa imorgon efter en längre. Kan va skönt att ha både och.

4: Tröja från Vero Moda, helt uuuunderbar är den! Vår/sommarjacka från H&M, kommer bli skitsnygg till sommaren. Tänk med något snyggt linne och ett par tajta shorts, mmm me like! Jeans från H&M, jättesköna jeans med lite slitna ben. Ska kanske slitas mer. Får se hur jag gör med den saken. Här ser ni även endel av spegeln jag köpte för någon månadsen. Köpte en till ni får se någon annan gång.

5: Skor från DNA, gav endast 200 spänn. Hur bra som helst, sköna som fan är de med. Snygga som hell till Jeans. Ha oknutna och någon stor tröja till, som den från vero moda. Aah riktigt nice iaf!!

6: Ett gult linne från gina. Blir fint till sommaren de med några snygga leggins och lite nitar och snygga armband, eller bara till en avslappnad outfit. På bilden ser ni även en svart spets body. Skitsnygg är den!!

7: En grå kort väst från Vero Moda. Riktigt snygg till både jeans eller klänning. Mycket nice.

8: En rutig vårjacka från H&M. Skön sak att ha en vardag med avslappnad outfit eller spetsa till med snygga klackar och andra accessoarer.

9: Snygga skor med nitar. Köpt på DNA för endast 208 kr. Rea Rea Rea. De är riktigt snygga till nästan vad som helst.

10: Linne från Vero Moda. Är som hängsleremmar till axelband, korsat i ryggen som ni ser. RIKTIGT gött linne faktiskt. Mycket skönt material. Snyggt som attans till både byxor och shorts.

11. Skjorta, jättesöt med knappar och ett tunnt snöre att knyta baktill. Nu endast 100kr på H&M, den är riktigt fin faktiskt!

12: En tröja som är från H&M, nu även den endast 100kr. Det är en halvslapp topp med 3 kvarts ärmar, runt nacke och hals är det en tjock rad med paljetter som möts vid brösten och bildar en "ytlig" rosett. Jättesöt att ha till ett par snygga mörka jeans eller svarta byxor. Lite vardags glamour.



Ja det var väl det jag bjöd på nu. Kan säga att jag har väl 8 till par skor jag inhandlat under de senaste två månaderna. Mycket mer kläder och även, mobil och allt det tekniska jag skirvit om de senaste dagarna. Har blivit endel shopping. Ibland känner man nästan att man måste köpa ngt för köpandets skull. Inte bra. Meeen jag kan lägga band på mig också om det är så och det har jag gjort ett antal ggr. Speciellt med skor :P Och ja, vissa kläder också. Nej nu ska jag sova. Godnatt.


//Linda


Myser

Ligger och myser och gottar mig med en chokladboll till Dark Angel. Tog massa kort förut på lite saker jag shopat den senaste tiden. Tog inte på allt då mycket ligger i tvätten märkte jag, men lite har jag tagit på iaf. Blev nog lite kort. Lägger in det sen, ska bara se klart avsnittet som är nu med DA och låta kamerans batteri ladda lite.

Mys outfit i ord: Mina röd/vita rutiga pyjamas byxor, mjukis tofflor (fluff) och en hammarby t-shirt jag fått av älskling. Tjejmodell så står det på bröstet: SÖDERMALM - kungliga söder, hehe den tyckte han att jag skulle ha för ett tag sen :) Godingen. Mycket bekväm mys outfit iaf med en hår-knut på huvet.

Jaja, hörs snart igen då.

// Linda

Myser

Ligger och myser och gottar mig med en chokladboll till Dark Angel. Tog massa kort förut på lite saker jag shopat den senaste tiden. Tog inte på allt då mycket ligger i tvätten märkte jag, men lite har jag tagit på iaf. Blev nog lite kort. Lägger in det sen, ska bara se klart avsnittet som är nu med DA och låta kamerans batteri ladda lite.

Mys outfit i ord: Mina röd/vita rutiga pyjamas byxor, mjukis tofflor (fluff) och en hammarby t-shirt jag fått av älskling. Tjejmodell så står det på bröstet: SÖDERMALM - kungliga söder, hehe den tyckte han att jag skulle ha för ett tag sen :) Godingen. Mycket bekväm mys outfit iaf med en hår-knut på huvet.

Jaja, hörs snart igen då.

// Linda

Världspremiär!! - And i like it ;)

Han har gjort det igen!
Jag gillade verkligen filmen. Dock tror jag att det väger upp lite med att jag är så himla nerkärad i Johnny Depp som skådespelare. Älskar hur han spelar sina roller och allt. Men Alice in Wonderland är att rekomendera för de med humor innanför pannbenet ;) Hehe. Har vi inte alla de? :) Jag tycker den får 5 av 5. Den är både rolig och spännande på samma gång. Kanske en aning förutsägbar, men vilka filmer är inte det. Jag tycker verkligen den är se värd iaf! Tim Burton och Johnny Depp har gjort det igen!





Jag köpte en vårjacka till idag. Köpte ju en för några veckor sedan och har även min sjukt sköna skinnjacka. Idag fick det bli en grå som kommer va riktigt läcker till ett par snygga jeans/lackleggins och någon snygg t-shirt eller linne. Till det ett par heta skor och en snygg väska. Oh ja, vi gillar det i bott!
Fick en film idag av mamma,
Luftslottet som sprängdes! Så nu har jag hela triologin och det är bra det! Mycket bra triologi som nu dessutom ska börja gå som serie på TVn. Millenium ni vet? Det ska tydligen vara med saker där som inte är med i filmerna så det får man ju inte missa. Måste inhandla en inspelningsbar dvd känner ja. Sånt här måste man ju föreviga (om det nu är bra då, men det tvivlar jag inte en sekund på).

Fick hem ett jäkla skal idag jag köpt på tradera. Det va inte alls så snyggt som på bilden, eller klart det va fint men det va inte samma färg eller något. Jag skulle ha ett guld och fick hem ett rosa? Pärlorna är ditsatta med något sillikon liknande lim så de är ganska lätt att dra bort. Dessutom var några pärlora borta redan. Går ju att köpa nya och limma på. Hur som helst så ska jag inte ha det utan väntar på ett annat. Ett gult Ed Hardy skal, som jag jagat jag vet inte hur länge. Ska även beställa ett rosa nu tänkte jag OCH ett annat tjusigt med massa pärlor på. Tror jag ska ta med pärlor på eller om jag kanske bara ska ta ett glittrigt? Aah vi får se. Någon kanske vill ha skalet jag fick hem idag? Om ni är intresserade kan ni skriva så skickar jag bilder till er på skalet. Det är ett gulligt och fint skal, men inget för mig. Kan ju lika gärna göra nytta hos någon annan, och någon som kanske vill pilla med lite pärlor på de. Finns ju billiga att köpa och klistra på, på de få ställen de behövs. (skalet är värt mellan 350-450kr då det finns att beställa på internet)

Jaja, nu ska jag greja med lite annat här. Hörs sen.

// Linda


Catch me when i fall

Ja för nu stressar jag så mycket så det dröjer nog inte förens jag snubblar på mig själv :P
Jag ska dra ner till stan om ca 1 timme och har lite saker kvar att göra. Jag ska ju fixa modemen som jag skrev igår, sen ska jag ävenm in till ett ställe och lämna CV. Personal chefen ville att jag skulle ta mig lite tid så vi kunde prata också inte bara lämna CV och det tar väl jag som ett plus? Det ska bli kul iaf att få ha en liten mini intervju med honom. Hoppas på det bästa då jag verkligen är i behov av ett jobb. Men men säger inget mer förens jag fått detta jobb eller något annat så man slipper skämmas ;) haha Nej men säger inget mer om vart eller något förens jag vet mer.

Nu måste jag borsta mina gaddar jag har i käften, igen och få bort ett jäkla popcorn "skal" som fastnat mellan tänderna. Ah för mkt info kanske men skitsamma. Hörs sen.

                  

You can dress me up in diamonds
You can dress me up in dirt
You can throw me like a line-man
I like it better when it hurts

Oh, I have waited here for you..
You make me wanna lala!!!


//Linda

 


Sunny day.

 

//Linda


Dark Angel

Pisst jag blir på mitt system som vägrar spela dvd:n så den får bild. Får sätta i Dark Angel i datorn ist. Tycker det är en riktigt bra serie. Kommer ni ihåg när den gick på tvn? Jag köpte hela säsongen för 99kr. Bra köp tycker, tycker iaf jag! Sen är det ju Jessica Alba som är dark angel, mycket fin och bra skådis det! Måste läsa klart boken också men orkar inte läsa just nu. Får göra det imorgon kväll eller något. Den är faktiskt jäkligt spännande!!

                        

Imorgon ska jag ner på stan innan det blir resturang och sen bio. Jag och mamma ska ju ha en liten mor och dotter kväll imorgon. Hon ville bjuda på bio och mat eftersom jag så gärna vill se nya filmen med Johnny Depp :) Snäll min mami! Saknar Krikke's mami/ min svärmor också känner ja. Ska åka dit någon dag och tjöta litte och dricka kaffe med henne, ah får bli! På stan ska jag fixa två grejer. En sak är att mitt och mammas tre-modem ska uppdateras så det funkar bättre och sen är det en till sak som ska fixas. Hoppas det kommer gå bra, håller tummarna iaf :P Jaja blir iaf en sväng på stan, UTAN att shoppa. Kanske.. Mami är ju med ;) hähä. Nej men brukar bli litte då faktiskt.


Detta myser jag i nu! Svart tröja (till vardags fin och go tröja) och mina
underbara pyjamas pyxor jag fick av Jessica i julklapp. Har även ett par
vita väldigt mjuka tofflor på mig som jag också fått av Jessica i julklapp.



// Linda

Morot

Just nu sitter jag och dippar med morötter, hur gott som helst!

Dagen som varit då:
Var med Ida så hon fick besikta sin bil, töla lite med henne och kom fram till att kaffet de bjuder på, på bisiktningen va nog något bland det äckligaste jag druckit. Usch. Blev iaf ner till stan sen med mamma så hon fick köpa sig en riiiktigt snygg klocka. Gul! Jag är gaaanska avis, men jag har ju min otroligt snygga, blå klocka jag fick av svärföräldrarna när jag fyllde år :)

Vi fortsatte mot Sibylla för att köpa mos, ja och korv eller hamburgare som jag tog, mumma det. Idiot som jag är beställer jag en 90 burgare med ost, sedan säger jag ".. och en ostbricka" Ostbricka? Han i kassan "upprepade" och sa mosbricka? "Jaaa precis" sa jag. Vart fan fick jag ostbricka ifrån? Måste stått och tänkt på den där osten jag sa att jag skulle ha på min burgare. Ah va lite lagomt styggt iaf.
När maten låg i magen drog vi till IKEA för o kika efter en pall, lågt bord eller va det nu skulle vara jag vill ha till datorn. Hittade ett jättefint lågt litet bord. 500 spänn?? okej, det blev inte det. Jag vet ju inte hur länge jag kommer använda det så känner att 500 är lite väl att slänga ut på det då. När vi gick förbi barnavdelningen så hittade jag en perfekt liten pall (eller va det är :P). Den får duga tills jag flyttar, för det är ju bara just nu jag behöver det. Så 99kr ist för 500kr va lite bättre, tyvärr försvann även snyggheten med priset :P

Jag åkte iaf iväg sen för att träna, kom dit och ingen där? Okej vad har jag missat nu tänkte jag. Snackade med några andra tjejer som tränar och deras tränare Emma sa att vi inte skulle ha träning med vårt lag idag ju. Jag måste ju läst fel på schemat? Hmm, jaja så är de. Fick jag mig en liten tur där och ett lite bra samtal med Emma.
Jag åkte hem lite butter över att inte fått träna något idag, så jag ringde mamma och sa att hon fick offra sig att följa med till bergvik där jag köpte en liten "jag är så stolt" present till älskling och även lite dipp och morötter till mig då. Jaa, en film med. The proposal. Jag tyckte ju den va ganska rolig och det fanns EN som kostade 99 och de andra kostar 179? Aja, jag klagar inte, va samma film och allt. Men den var väl felmärkt och det gynnade ju mig.

Jaa så kan en dag se ut som inte är så jätte händelserik. Imorgon blir det bio, ALICE IN FUCKING WONDERLAAAND :D   JAAAA vi gillart!! :)

Nu blir det att se Dark Angel och käka mer morötter.
Finns även chips, popcorn och krusbärsdricka om det skulle önskas av min mage.
Hejpa.


// Linda

Det är taget!

Idag när jag och Krikke va på bergvik så gick vi in på bl.a. Siba.
Ut där ifrån kom jag med två saker i en kasse. Jag köpte på mig en extern hårddisk och en Cooling Pad. Cooling Pad:en ska göra att min dator inte blir så jäkla varm och stänger av sig. Än så länge lever datorn men den är ganska varm ändå. Jag hoppas det hjälper iaf annars har jag slängt 249kr i sjön :P Fick iaf tag på en bra och dessutom lite tjusig (enligt mig) extern hårddisk, (tjusig? -->) eftersom den går ihop med mina blanka "tv möbler" jag har, bänk och hylla från IKEA, super bra juu!

På tal om IKEA sitter jag nu och kikar på deras hemsida efter ett lågt lågt litet bord eller pall. Nu när jag satte i hårddisken och så, så insåg jag ganska snabbt att jag behöver en liten snygg pall under min spegel där jag kan ha hårddisken + cooling pad med datorn på (när jag ej använder datorn) Den skulle stå bra där under spegeln på en pall då det är nära till sängen och det är ju oftast där jag sitter med datorn.

Nej nu ska jag försöka hitta en liten gullig pall eller liknande, (lägger in bild senare om jag hittar någon jag gillar)
sen lägga in resten av alla nr jag ej orkat lägga in i mobilen ännu. Säger bara en sak, iphone är något att älska fanimej. Trodde jag skulle gilla den starkt, men inte så mycket som jag faktiskt gör. Håller med Krikke, ska aldrig mer skaffa mig en mobil med knappar. iPhonen är underbar :P haha.
(okej, jag är fortf kär i sådana mobilen du drar upp på långsidan så ett tangentbord kommer fram. Gillat dom mobilerna sen jag såg dem i filmer för flera år sedan och nu kommer det ju ut massa nya modeller, dock är modellerna i USA lite häftigare än de som finns i Sverige, tycker jag då. Men men jag kommer absolut hålla mig till iphonen, som jag tror nu iaf!)


// Linda

4 mounth of love in gold

Idag har vi haft våra ringfingrar insvepta med guld i kärlekens tecken, i 4 månader.
Känns jättebra och jag är verkligen glad för att jag har den sötaste, mest underbara och mest morgon-jobbiga pojkvän som finns :D Han är en jäkel på att skära sallad och skotta snö. Ja ni förstår vad jag menar, vad mer behöver man ;) Han är den mest bedorande älskling jag haft! Den enda som vunnit hela mitt hjärta :) Busigast i kommun är han och ibland även väääldigt envis.. och det älskar jag honom för!

Det är hela dig jag älskar, både med och utan brister, Kristoffer! ♥ :)


                                    

                                             ♥    
 


// Linda


One day






// Linda

 


Mobil bloggande

Första gången. Man måste ju testa. Nej, jag och bebb försöker sova, men ingen av oss lyckas för tillfället. Sover hemma hos mig inatt för omväxlings skull :P Imorgon ska vi göra bergvik tänkte vi. Tänkte jag skulle handla lite ordentliga sminkpenslar, får väl se om något mer följer med hem.                                                                             Ska försöka sova nu och hoppas på bättre lycka att kunna somna nu.                                                                        //Linda.

RSS 2.0