En timme kvar.

Tills tåget går. 2,5 tim tar det hem. Har köpt två tidningar och en liten mini påse med cheesehooks. Så Med mina tidningar, ostbågar, lurar i öronen och bra musik, babes axel att luta mig emot så blir det en skön resa hem. Jag gillar att åka tåg!
Kommentarerna svarar jag på senare. Visst blivit lite om bakfoten om en sak jag skrivit i tidigare inlägg, som är skrivet igår.
Men nu ska vi hämta våra väskor tror jag.
TTYL.

Fika på Centralstationen.

img_0343 (MMS)

Blåbärsmuffin är mumsigt det :)


Bara du mitt hjärta.

Nu ligger vi i sängen jag och min älskling. Kollat på två filmer, käkat pizza och mumsat godis nu efter matchen mellan Hammarby och Jönköping, som förövrigt slutade oavgjort. Mötet som skulle va imorgonbitti är inställt på grund av sjukdom så endast en intervju står på schemat imorgon. Det betyder att jag kan följa med hjärtat och kolla på en staty som han vill se. Har något med fotboll att göra tror ja. Jag ska också försöka med lite mer shopping. Jag vill ha en sak som tydligen kan bli svårare än jag trodde att få tag på. Vi får väl se. Det lilla vi shoppat hittills får ni se när vi kommer hem. Baby har skämt bort mig igen, så jag ska försöka få skämma bort honom lite imorgon :)
ÄLSKAR DIG MASSA MIN PUSSGURKA :)
Nu ska jag snosa vidare brevid min K.
GODNATT! ;)
PS. Vissa borde inte öppna munnen. Ibland är det bara ett enda stort misstag,hehe. Ja även jag borde va tyst ibland. Haha, vi människor är bra roliga ibland. DS.

Just idag är jag stark! BAJEN!!!

img_0342 (MMS)

Just idag är jag stark! BAJEN!!!


Plattan, typiskt Sthlm. Finns många som sk...

img_0341 (MMS)

Plattan, typiskt Sthlm. Finns många som skriker och håller på här. Ni som gått här vet. Men jaaa, iväg på ett möte nu då. Ikväll blir det hammarby match :p


Bio

Det lutar åt att det blir bio ikväll ändå. Hade velat se kommisarie späck men den enda som gick är snart och en bit här ifrån så det blev inte den. Om kärleken får som han vill så blir det Toy story 3, enbart för att det är 3D, haha. Det tråkiga är att jag redan sett den och den är inte bra tyvärr. Jag hade hellre sett Inception, den verkar va skit bra. Eller Knight and day med C Diaz, den verkar också va bra och rolig.
Nu är det snart dags för ett litet möte.
TTYL.

Sitter på tåget mot Sthlm.

DUNKAR MUSIK OCH ÄR TRÖTT. SKA NOG SOVA LITE. VILL PÅ BIO IKVÄLL JAG MEN AR ETT SÄLLSKAP SOM INTE VERKAR SPECIELLT SUGEN PÅ DE, JÄKLA SKIT :P HEHE. MEN VI FÅT VÄL SE. ÄR TATUERINGSMÄSSAN OCKSÅ, SÅ KANSKE FÅR BLI DET. FÅR SE. MEN NU SKA JAG SOVA. HEJ SÅ LÄNGE. (MOBILBLOGG)

Till er där ute!

Hemkommen från jobbet, har packat, värmt lite nudlar i kopp, hoppat i myskläderna.. ja jag är alltså redo för att äta upp och sedan hoppa i säng och sova.

Imorgon ringer klockan relativt tidigt så kommer svärmor och hämtar upp oss och kör oss till tåget. Så fram till tisdag kväll kommer nu alltså bara få mobilblogg- och mms blogginlägg. Men det får ni stå ut med :) Hoppas ni haft en rolig helg och att ni får en bra söndag.

Till er där ute..


Ps.
Tack Kristin för tipset om bio-filmer! Ds.


Otaggad

Ska dra mig mot jobbet om 30 min. Känner mig måttligt otaggad för en jobbkväll faktiskt. Skulle just nu bara vilja snosa ner mig i soffan med Krikke och se en bra film och äta lite godis. Bara ha en riktig myskväll, men neeehepp. Blir skönt imorgon när vi åker till sthlm iaf :)

Jag ska försöka dra med han på bio imorgon kväll om de går någon bra vi kan se. Då är det ju inag möten så det passar ju. Sen tänkte jag att det är väl inte så mycket öppet på en söndag kväll så en bio på det vore ju inte fel. Får se om jag lyckas övertala honom :)

Men nu ska jag dö lite mer här i soffan innan det är dags att dra iväg.
mjäääk.

VAD GÖR DU JUST NU?
Inte jobbar iaf antar jag :P


Nammnaammnammm


Hipp Hipp Hurraaa!!

Idag ska jag och älskling in till stan på kalas. Vi ska fira mamma som fyllde år i onsdags med släkt och vänner. Tråkiga är att hon vet vad hon får så vi ska nog smita in och köpa en till present till henne. Så idag blir det full rulle med tre småbarn (världens goaste ♥), massa släkt och mumsig mat.

Jag tycker det ska bli kul att vi samlas så många idag igen, så är ju även min kusin Paul här ifrån sthlm och hälsar på! Kul det :) Imorgon åker ju jag och hjärtat till sthlm också :D Imorgon är det inte mer än ett möte så då ska vi senare ut och leka turister jag och min snutt :)

Men nu ska jag göra mig iordning och sedan ska vi åka in till stan :)
Jobb ikväll för oss gäller också!




Igår.. Ja halsbandet va med. Älskar det! :)


Jag är:

- Hemma
- Trött
- Hungirg
- Irriterad på en jäkla geting i mitt kök!!!
- Sugen på att se en film.

Godnatt.


1,5 h

Så lång tid är det kvar tills jag slutar. Då blir det klippa mamma sen hem in i duschen. Ikväll blir det hem till Johanna S på lite tjejkväll med vin och spel. Min kusin Louise ska agera chaffis, söt som hon är. Läskigt och åka med henne. Precis fått körkort tjejen :) Inte de att jag oroar mig hur hon kör utan kommer bara kännas konstigt att åka med henne. 92a men kommer alltid vara min lille plutt :) Gud va de växer fort ;) Haha. 4år emellan oss bara, men ändå ;)
Vi hörs sen kära och trogna läsare :)
Kram till er.

Godmorgon mitt herrskap..

Upp och hoppa! Dags att göra sig iordning och dra in till stan en sväng innan jobbet. Krikke ska kolla på skor så det får bli en sväng innan jobbet då. Kanske blir att vi käkar i stan också om vi inte kommer hem i bra tid så jag hinner göra iordning något, men sannolikheten att det händer är inte stor. MEN nu ska jag göra mig klar :) Får se vad det blir för outfit idag. Får inte bli allt för tjusigt eftersom jag ska jobba sen också.

Vi hörs lite senare!
Hejsvejs.


Are we really doing this? Yes we are :)

Sitter och kollar på SATC fortfarande. Har haft sånt skrattanfall så jag visste inte vart jag skulle ta vägen där ett tag. För det första så fick jag se detta (nedan) på facebook som gjorde att jag bröt ihop.



I samma veva så kikade jag upp på tvn och mitt i programmet där Miranda är näst intill höggravid, så är hon och Carrie och kollar på skor. Miranda försöker ta av sig en ring eller liknande och drar i sitt finger. PRUTT och hon lägger av en brakare och säger "Jag skämtade med mig själv. Jag är en levande pruttkudde" OM jag bröt ihop ännu mer. Jag skrattade så tårarna rann på mig. Haha alltså fy fan vilken tajming (timing).

Hahaha, aah nu kommer jag leva gott några år till :)

VAD GÖR NI IKVÄLL? :)
Har ni shoppat något kanske? Sett en bra film eller serie?
Berätta och tipsa, sånt gillar jag :)


3 more.



Skorna jag visade er. De blev mina igår. Dock i strl 38, så lite stora är de, 37orna va perfekta men de va slut på nätet och i butiken så. Men när de blir kallt ute gör de ju inget att dra på två par strumpor, heh. Snygga och otroligt bekväma är dom iaf! Skorna kostar 599:-



WARP skjorta i mjukt mjukt tyg. Den är otroligt skön och väldigt snygg till svarta jeans. Den är såpass lång så det är snyggt att ha leggings till och den på sig. Till svarta jeans är den snygg att knyta i midjan. Nämnde jag att den är sjukt skön? ;) Skjortan kostar 249:-



En ring också ja. Stor silvrig PLASTring ;) haha. Snygg är den iaf. Fick dock ingen bra bild på den och hittar den inte på nätet. Ringen kostar 69:-

Åh vad jag gillar att shoppa. Finns ju tusen saker på nätet man vill klicka hem. Finns massa Famous, Metal Mulisha, burton.. Finns endel på Nelly och sådana sidor också. MEN nu får det vara nog med shopping ett tag. Och just ja, bebis presenterna får ni inte se. Inge kul om de kikar in här och ser vad de ska få :) En bebis har ju inte kommit än ens. Cazandras bebis, den kommer den 6:e :) Åh ska bli så kul att se hur det lilla pyret kommer se ut :) 

NU ska jag kolla på mer SATC. Snart klar med säsong 4. Bara 2 säsonger kvar då.. boooring :O På söndag lämnar jag karlstad och jag tar K med mig ;) Business möten blir under några dagar och även lite egentid med K då. Det kommer bli nice. Och ang mötena så hoppas vi på att vissa saker ser bra ut och andra bättre :)

I'm doing..

- Lagar mat
- Fixar kort på det jag shoppade igår
- Fryser
- Packar in paket till bebis
- Avundsjuk på Madde som ska till Karibien med sin pojkvän i 2 veckor + sötbebben hon har i magen :)
- Funderar lite på livet :P haha, vardagliga saker och så, haha

Vi hörs snart igen. Då får ni se bilder, jag är förhoppningsvis mätt och inlindad i en filt om jag fortfarande fryser då.


Vill ni se?

Jag klickade hem lite saker igår, saker som jag tycker är bra att ha till hösten. Jag klickade hem 2 plagg och en väska.


Väska, endast 300 spänn (225:- med min rabatt). Tyckte jag va bra. Brukar inte hitta väskor för iaf under 500 så detta gillade jag :) Hoppas den är fin när den kommer då I MITTEN AV OKTOBER!! Herregud va länge man får vänta, vill ju ha den nu. Min Esprit väska älskar jag men den börjar bli lite sliten och den kostar några hundra lappar mer så den är värd att lägga undan en stund innan jag använder den igen. Men den får hänga med på axeln till mitten av oktober iaf ;)



En grå stickad, go tröja som kommer va jätteskön att ha en kall höstdag eller vinterdag. Snyggt och enkelt att ha den tröjan, ett par svarta jeans och de skor jag köpte igår. Hur nice som helst :) Tröjan kostar 499:-



En tunn mysig tröja som blir snygg till mörka eller svarta jeans, ett linne under och några snygga shoes. Vanlig, enkel men snygg outfit. Lägger man till lite smycket och sånt så får man en lite lysixare vardag. Det är aldrig fel och man ska inte snåla med lyx. Tröjan kostar 159:-

VAD TYCKER NI?

Bilder på min shopping från igår,
kommer upp senare idag!


Shopping får mig att le.

Idag på jobbet kollade jag på klockan ganska ofta då jag ville att tiden skulle rusa iväg så jag kunde få åka till stan och shoppa! Vad exakt jag shoppade (vilket faktiskt inte blev allt för mycket) får ni se imorgon. Men det var skor, skjorta, en ring, bebis presenter och present till mammi som fyller år idag.

GRATTIS ÄLSKADE MAMMA ♥ :)

Trots att pengarna smått rusade iväg, så har jag inte fått nog.
Jag letar ju höstkläder och där med en stickad, tjock, goooosig tröja. Jahapp.. men vart fan hittar jag en sån då? Sett på internet, men inte i stan.. Åh, det är svårt. Jag vet ju ungefär hur jag vill ha tröjan och jag har ju sett lite på internet så.. Jaa det får bli lite internet shopping nu tror jag.

Vi hörs sen :)


Jag och mamma -09. Älskling och moster är med lite där på vänstersidan också :)


Jag gör pizza!!! Mmmmmm gott.

img_0305 (MMS)

Jag gör pizza!!! Mmmmmm gott.


Godnatt söta läsare.

Nu ska jag hoppa i säng och sätta på lite Sons of Anarchy. Längesen jag såg på den serien. Snart kommer säsong 2 ut. OM jag och Krikke kommer köpa på en gång och börja nörda!

Hoppas ni haft en bra dag och att ni får en bra dag även imorgon. Imorgon kanske jag har lite shopping att visa för er. Min mamma fyller dessutom år imorgon ♥ så blir lite presentshopping också :) Kan inte låta bli varken det eller till mig själv. Måste göra lite lite höstshopping tror ja. Är sugen på skorna, en väska och lite annat smått och gott. Får se vad det blir, om det blir något!

Hörs imorgon, godnatt :)


Utsträckning!

Jag är inte mer än 164cm över marken.
I många lägen gillar jag att inte va speciellt lång, speciellt när jag köper skor. Kan ju köpa hur höga klacka som helst utan att bli fööör lång. MEN.. (Ja detta men:et ploppar in ibland) Jag skulle vilja va ungefär 170-175 iaf. Lång och smal vill jag vara.. ist har jag blivit halvlång med en fläskig mage, haha. Inte fy skam det heller säg ;) Nej, jag är väl ganska pluttig i mig men.. nej jag går inte ens in på det.

Hur som helst så skulle jag kunna lägga mig i en utsträckningsmaskin.. eller varför inte delta i Willy Wonkas fabrik (Kalle och chokladfabriken). En kille där blir liten i tv och dras sedan ut och blir lååång och smaaal.. Mja.. lite väl lång smal kanske? :S

En umpa-lumpa, det är nog mer jag det ;) haha



Till minne av Sophie Lohede 15, offer för våldtäkt.

(För er som har facebook, har du inte facebook kan du skriva ditt fullständiga för och efternamn i kommentarer så skriver jag in er på listan)

Skriv ditt namn du med på namnlista som sedan ska lämna till vår jämställdhetsminister och vår justitieminister. Namnlistan är mot våldtäkt och för att rättintyg (dvs intyg på ev. medeciniska skador) alltid ska begäras in! Detta är bra för att i ett rättsintyg kan man se om skador finns eller om den anklagade är falskt anklagad. Ett rättinstyg kan även bevisa att en våldtäkt ägt rum. Listan finns under disskussioner och heter namnlista (den som skapades 2010)

Det kanske inte verkar mycket till världen, men allt vi kan göra för detta, borde vi göra. Så gör nu iaf det minsta du kan, skriv ditt namn!

KLICKA HÄR
för att komma till facebookgruppen, gå in och skriv ditt namn NU!

Till minne av Sophie Lohede 15, offer för våldtäkt och begick sedan självmord..


Start with yourself..

I'm starting with the woman in the mirror,
I'm asking her to change her ways,
And no message could have been any clearer,
If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a change


Tyck till!

Tycker du att det finns något jag borde ta upp i min blogg?
Finns det saker ni vill se mer av? eller kanske mindre av?
Finns det något jag inte haft i min blogg som ni vill ha min sida utav?

Skriv en kommentar eller maila mig på [email protected].
Självklart får ni vara anonyma.

PASSA PÅ ATT VARA MED OCH TYCK TILL!


Lyft på röven Linda!

Varit en behaglig dag för att ha varit så pissigt väder.
Började dagen med att åk in till stan med älskling (när det fortfarande va bra väder) och lunchade med honom. Efter det släppte han av mig på jobbet och det va dags att göra nytta. Har plockat endel och flyttat lite saker osv. Imorgon blir det fortsättning på det. Blev upphämtad av mamma och drog till affären för lite gotti handling och saker som behövdes.

Nu sitter jag hemma och kollar tragiskt på kläderna jag plockat ur min garderob. Endel ska säljas, endel ska ges bort och endel ska kastas. Så är du en size XS kan du ju höra av dig om du är intresserad av kläder :P haha. Finns exempelvis ett hardy linne för den som är en XS och lite kort. Linnet i sig är inte det längsta nämligen. Tror jag användt det 1 gång. Ah nej det finns massa "dret".. Just nu vill jag bara ha bort det. Ska rensa och se vilket som ska kastas och vilket som ska säljas/ges bort.

Ska ta tag i detta nu sedan göra våfflor, mums :)
Våfflor med Ônos hallonsylt är underbart gott!


Jissesss vilket roligt väder. Snart hemma ...

img_0334 (MMS)

Jissesss vilket roligt väder. Snart hemma iaf. Har ni som bor utanför karlstad det lika regnigt som oss i Kd? Blää väder. De varnar för en liten storm också. Jaha va trevligt... Det va den sommaren de. Vart tog den vägen? Kom den ens?


9.56

Det klockslaget rövade jag mig upp ur sängen och skulle ringa min darlings tandläkare för lite saker, gick det? Nej. Ringt flera gånger men kommer bara till en jäkla svarare som berättar saker och sedan klickar mig i örat! Va f-n... hmm. Blir inte klok på detta så till något annat nu.

Jag kikade in på Madeleiene's blogg nyss och läste att de ska visa Fångarna på fortet i en 2 veckors period. Jag tänkte till och gick in på tv.nu för att kolla och mycket väl är det kl 20.00 på tvn ikväll igen. Spännande! :) Och innan är det Rena rama Rolf. Haha det är så jäkla bra det.

Men det jag undrar är ju (har inte orkat kolla) om Fångarna på fortet kommer gå varje vardag i 2 veckor nu? Isåfall måste jag ju sitta bänkad varje dag 20.oo.

Nu ska jag göra något att äta, testa att ringa den roliga tandläkarens telesvar som sedan klickar en i örat och sen väcka Krsitoffer babe som ligger och sover än.
Vi hörs senare.


Vill ha/ ska ha!

Ni kan tro på både och gällande rubriken.
På J's blogg förut så hade hon lagt upp ett par skor, och då kom jag på att jag kollat på dessa skönheter för några dagarsedan som jag vill ha. Men till rubriken, för dessa höstskor vill jag ha.. och jag ska ha dem! De flesta höstskor jag har är lår-stövletter och de är ganska slitna. Iaf de lägsta. Så dessa skor nedan förtjänar jag väl? Skämtosido Jag tycker de är jättefina och gillade dem verkligen på en gång. Blir att kika över ekonomin när lönen kommer. Kanske kanske att dessa godingar kan få komma hem till mig.



Vad tycker ni? De finns i svart också, men gillade denna färgen bättre på dessa skor. Har i övrigt väldigt mycket svarta skor också så.


Som när vi fångade varandra.


Lyckat.

Fångarna på fortet va lyckat, även om den riktiga lilla gåtmannen är saknad. Jag kunde inte en enda gåta. Kunde ni? Kände mig riktigt blåst när jag inte ens fattade gåtan med gift trots att de berättat just svaret gift. Skönt att vara gift, det kom ju upp när de kommit ner från trappen. Så seg är jag :P När de skulle spika satt jag som på nålar. Det rös i mig när Magnus fick ner den sista spiken. Ojojoj :P NOSTALGIKICK I BOTT!

Nu ska jag kolla på Pirates på 9:an.
O'HOJ!


NEJ!! hahaha

Hahahaha, hittade denna på Jessicas blogg. Va bara tvungen att lägga upp den här för att visa er något roligt och pinsamt :P hahaha!!



Fångarna på fortet

Ikväll drar det igång igen efter flera år av vila från allas tv ruta. Jag kommer självklart sitta bänkad och kika på detta i hopp om att det inte ska ha försämrats allt för mycket. När man va yngre tyckte man ju att det va väldigt kul att titta på! Gunde och Agneta håller fortfarande täten som programledare vilket är ett stort plus.

Kommer du göra som jag, ha på TV4 kl 20.oo ikväll?



Kl 21.oo på kanal 9 ikväll
får ni inte heller missa en mycket mycket bra film, Pirates Of The Caribbean - At worlds end. JOHNNY DEPPPPPPP!! :)

Amerikanskt actionäventyr från 2007.
Just när han behövs som allra mest sitter den charmige piratkaptenen Jack Sparrow fången i piraternas dödsrike. I en ohelig allians ger sig Will Turner, Elizabeth Swann och kapten Barbossa ut på en desperat räddningsaktion. Kapten Jack är den siste av de nio piratlorderna vid The Brethren Court, som måste samlas för att utkämpa ett sista slag om piraternas frihet.

I rollerna: Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley, Bill Nighy, Geoffrey Rush.
(kopierat från tv.nu)


Jag och Caroline 21/8-10






Snart så (mobil blogg)

SNART SLUTAR JAG :)
VILL BARA HEM NU, SE ÄLSKLINGS TATUERING OCH PUSSA LITE PÅ HAN. SKA VÄL ÄVEN PRATA LITE OM EN ANNAN SAK. VI FÅR VÄL SE :)
VI HÖRS NÄR JAG KOMMER HEM :)

Smink.. Nej.. kläder??

Lite stressad just nu då mamma och jag bestämde oss nyligen för att luncha. Måste ändå möta upp henne med lite annat så. Men jag måste verkligen göra mig iordning nu. Hade tänkt kunna åka här ifrån om 20 min max, och då har jag brått!!

GAAAHHHH!!!!!


Bild från en något lugnare men superrolig kväll med älskade Jossi.


Gottesugen..

..ska jag nu ta mitt arsle ut på balkongen och sedan rakt i sängen. Måste i säng nu! Men först..

Måste fråga, är det någon som gjort chokladtoppar? Ni vet sådana toppar med en vit mouss i? Jag vill göra egna sådana. Titta va gott det ser ut att vara :)


Cupcake chokladtopp. Kan jag ju göra både Cupcakes och toppar samtidigt.

HAR NÅGON TESTAT NÅGOT AV DE?


Om och om igen..

.. blir jag överaskad av min pojkvän. Inte med en sak denna gång utan bara med handling, en handling som får mig att älska honom mer och mer för varje dag. MIN underbara K.


- 09. Du gör mig så glad :)

Folk som är i förhållande lägger gnäll till en vana ibland. Man gnäller om värdelösa saker bara för att få ur sig lite agg. Nyttigt kanske.. Sen finns de de som bara gnäller och inte kan se det fina i det de har tillsammans. Nog att nästan alla gnäller.. men det gäller att se över de små saker som inte är något värt att gnälla för. En vacker dag kanske du står där själv, utan din kärlek. Det kan vara att gnistan slocknade eller kanske till och med dödsfall.. Livet är för kort för att gnälla jämt.. Älska mer och ta vara på det du har i ditt liv. En vacker dag kan de vara borta.

Jag älskar K och gör oavsett små gnäll ibland. Vi släpper saker fort och fortsätter leva vårat liv tillsammans. Ja även ett varsitt då, det måste man. Man får inte glömma bort att umgås med vänner och familj, även om kärleken är ens vän och familj :)


Bara kärlek!

J är som en syster för mig och jag har varit
fräck att ta på mig moster-rollen för lilla E.

Åh vad jag älskar er :)


Cupcakes

Sitter här i min soffa och ska byta skiva i min dvd. Dessa SATC avsnitt går allt fort att kika igenom, liksom klockan bara springer iväg. Halv 9 nu.. Haft en slapp dag och jag har endast varit utanför dörren en kort stund när jag va iväg och skulle hämta Pizza. Det va gott, men jag är faktiskt mer förälskad i pizzan vi gör hemma själva än den på pizzerian nu faktiskt. Nåja.

Medans jag sitter och kollar på sex and the city kan jag inte låta bli att bli sugen på något smaskigt. Smaskigt som glass, eller de kända och synligt smaskiga cupcakes. Bakelsen som alltid finns med i film. Jag skulle inte ha något emot att smaska i mig en av dessa mumsigheter nedan.




Yammi, yammi.. Jag måste börja baka igen!


19.00



19.oo va det 1900 klick på min blogg. Nu är det över 2300 klick och det fortsätter stiga, även unika besökares linje stiger allt eftersom. Jättekul att det blir mycket klick + unikt tycker jag :) Fortsätt klicka och läsa :)

Mer satc nu, cheesehooks och ett stort glas med isvatten.

Söndagsmys.




Inget smink, inget tjaffs.. bara jag!

2 snabba!

Jag väljer ibland ut två frågor att svara på här i bloggen. Idag har jag enbart valt två från kommentarerna, men annars kan jag välja ut bland de på bloggsvar och i mail. Dagens utvalda frågor lyder såhär:

FRÅGA 1:

Kitty om Mot staden.:
Vad tycker du om kaninöron som accessoar? Hot or not?

Svar: Jag vet inte riktigt egentligen. Jag vill inte påstå att det är hot även om det är kul att vara bland de första med någon tränd som inte blommat ut än (som du skrev). Dock tror jag inte att jag själv skulle känna mig speciellt snygg i ett par stora kaninöron dock. Det känns som de öronen får ligga kvar där till påsk eller halloween :) Men många kanske gillar det, vi får väl se om knoppen hinner vissna eller om blanden hinner blomma ut innan trenden är vidare på något annat :)

Vad tycker ni läsare om kaninöron som accessoar?

FRÅGA 2:

Anonym om Mot staden.:
Hej!
Vem tycker du är sveriges snyggaste kille? :)
Kram www.jossis.se

Svar: Min älskling är den snyggaste och finaste som finns! Han är och kommer alltid vara nr 1 på min lista :)

GÅ IN NI PÅ JOSSIS BLOGG OCH SKRIV VEM NI TYCKER ÄR SVERIGES SNYGGASTE KILLE!


* Skriv frågor till mig i kommentarer, i bloggsvar rutan eller på mailen [email protected] och ha chansen att vara med på 2 snabba!


Hemma.

ÄLSKLING, BIG BANG T. OCH SÄNGEN. GODNATT :)

Herrhagen med Caroline :) vad gör ni ikväll?

img_0328 (MMS)

Herrhagen med Caroline :) vad gör ni ikväll?


Mot staden.



Vi hörs senare.
Blöpp.


Gud va kul!

Vad kul det är nu när bloggsvar har börjat funka för mig och ni har börjat träda fram lite mer med frågor osv. Tycker det är jättekul att läsa och svara :)

Forstätt med det :)

Gott folk, det är Skeleton key på tv3. Den är ruggit bra, och då menar jag ruggig. Har ni sett den? Läskig som bara den, men man kan inte sluta kolla. Den har nästan nyligen börjat. Ni som är hemma måste se den om ni inte sett den tidigare :) Har ni en tjej, kille, hund eller katt där hemma.. kryp tätt intill och bara mys :)

Godnatt på er :)


ååååååh jag måste börja sola igen!!


Mörkt ute.

Kom hem för en liten stund sedan efter att ha varit hos svärföräldrarna på lite käk (som jag skrev i inlägget nedan) och massa prat som alltid. Tack för en trevlig kväll!

Kom hem och kände mig trött.. Ja nog är jag trött alltid men blev ändå rastlös nu när jag kom hem. Egentligen borde jag bara lägga mig i sängen och sätta på en film, men blaaah.. Nej jag vet inte. Kanske :)


Kväll.

VAD GÖR NI?
VAD GÖR MAN?
JAG VET DÅ INTE VAD MAN SKA HITTA PÅ. SITTER HOS SVÄRFÖRÄLDRARNA, HAR KÄKAT MAT OCH NU GLOR VI PÅ TV. KANSKE SKULLE DRA SIG HEMÅT SNART. VI FÅR VÄL SE.

Brottom!

Hej hej hej!
Jag har brottom nu serrni. Ska bli hämtad av moster och mamma. Älskling jobbar idag så klart han får ta sin egen bil, haha :) Åh måste bli lite mer rik så jag kan köpa mig en egen. Det behövs verkligen. Får väl kanske bli en skitbil först, eller ja inte skitbil. Men kanske ingen bil som exempel Johanna och Adde har. De har en skitfin audi som jag mer än gärna vill ha. Tycker dom är jättefina. Vilken audi exakt de har har jag ingen aning om, sån koll har jag ;) Men den är relativt ny och väldigt fin iaf!

Men nej, jag måste göra mig klar här. Är ju halvt naken för fan! HIT MED KLÄDERNA!


Eller något annat.. det märks!

Rubrik saknas.

Kom hem för en stund sen från jobb och Caroline. Va hos henns på en kaffe och prata lite. Alltid lika trevligt! På jobbet hände det en liten olycka idag och endast en jag jobbar med fick lite sår på sig, vilket han förtjänade när han är så jäkla dum, haha!

Nu tänkte jag hoppa in i duchen och sedan dra mig in till köket för att fixa iordning en macka eller något. Inte käkat sen 11 så börjar känna att magen nästan skriker efter mat! Jag har tappat fantasin med att laga mat. Blir ju nästan samma jämt. Ingen stor variation i detta huset inte :P Så har ni tips på vanlig husmanskost så är det välkommet! Inte lätt alltid :P




Tummen upp för tips, höh.


Bloggsvar!

Bara så ni vet så kan jag inte gå in på bloggsvar och svara på era frågor för jag får bara upp error på sidan. Skitirriterande. Någon som har bloggsvar som är med om samma sak som mig? kommentarer och mail om att de inte kan skicka iväg sina frågor heller, skit tråkigt.

Bloggsvar, fixa till eran sida nu för fan. Vi vill både skriva och svara på frågor!!

Bloggläsare, kan ni snälla testa och skriva en kommentar eller fråga i bloggsvar rutan på vänstersidan? Bara kolla ifall det går. Kommentera sen och berätta hur det gick. Jag måste ju kunna ta mig in på sidan snart.. Men varit såhär i några dagar för mig nu :( Jättesnällt om ni ville hjälpa till och kolla!

Nu måste jag göra mig klar och sedan åka till jobbet.
ttyl.


Skulle vilja krama..

..min kusin Johanna nu!
Saknar henne och Elliot!

Från det ena till det andra. Någon av er som kollar på serien Våra bästa år? Drama, drama, drama, men på något sätt så lockar det alltid att titta på det. Så det gör jag praktiskttaget varje dag 10.20 på tv3. Värdelöst men ändå lockande.

Och nu till min största problem som uppstår varje morgon.. Frukost? Mat? Det återstår att se.


Jag och Johanna sommaren -08 ♥

Bite me!

Ligger i soffan och kollar på SATC och pratar med söta Erica.
Har snart sett klart säsong 3. Man kan inte sluta titta. Men det betyder att det bara är tre säsonger kvar :O

Går inte detta!


I mitt paket som landade i min brevlåda igår!



Love them.


Va fasan?

Det smäller som fan och det är som någon pratar i en högtalare i någon lägenhet.. hmm.. Haha nej nu kom jag på högtalaren. Det är folk HÄR som snackar i högtalarna. Haha, gissa om jag höll på att skita på mig första gången jag hörde :P haha. Krikke har väl på skypen.

Nej ska lägga mig och kolla på tv bara. Intressant liv jag har just nu va? Har inte ens orken att lyfta på röven för att laga mat just nu.


"Godmorgon".. förmiddag.

I vanlig ordning ligger jag framför tvn här och funderar på vad denna dagen ska få ge min mage som "frukost". Jag funderar på att äta en tidig lunch faktikst. Igår när jag käkade lite få puffar innan jobbet blev jag ju hungrig innan dagen va slut. Så idag får det nog bli en tidig lunch!

Efter jobbet ska jag förbi Carro på en kaffe och skvaller. Det va längesen så jag får kika förbi där en liten stund, blir trevlig det med smulan min.

Fick nyss se att det är den 18 augusti idag. 1 år och 1 månad med hjärtat, men jag tänkte mer på att det är idag exakt 5 årsedan vi blev tillsammans första gången. Tiden går fort och vi har gått igenom mycket, men jag älskar honom bara mer och mer. Folk har frågat om vi har det bra eller om vi bråkar osv. Jag tycker att det är vårt privata men klart vi kan ha tjaffs någon gång. Vem har inte, och jag tycker det kan vara nyttigt så man får ur sig det dåliga. Då kan man sen släppa, andas och sedan lämna det bakom sig. Alla som känner oss vet vår historia, men att vi klarat oss genom allt och står starka än idag ger mig bara mer kraft att vilja göra honom lycklig! Han är underbar min prins :)

När jag kommer hem sen ska han få en liten present av mig :) Wiie!

Mat nu, vi hörs sen snälla läsare :)


Jag och carro, sommaren 2010.

Love this shit!



GAAAAAAAAHHHHH!!!!
Bra som fan detta.


Grejat!

Har fixat lite här hemma nu med lite korttagning på kläder som ska säljas osv. Måste ta tag i detta nu annars ligger de bara här och skräpar. Det kan ju va saker som andra vill ha ist för mig :) Inger över tjusigt jag säljer men vissa saker är fina faktiskt, bara att jag inte hittar tillfälle för vissa kläder.

My "trash" can my another ones treasure :)

Sängen för mig nu, lite Sex and the city and sleep.
Bilder kommer upp imorgon på innehållet i mitt paket.

Godnatt!



Sometimes you just have to do it the hard way, but it's worth it in the end.
Dont you think the same darling?

Miss the red sometimes.





Inte dom snyggaste bilderna direkt men det är ju färgen det ska va fokus på. Det mörkröda. Jag saknar det ibland faktiskt, samtidigt som jag trivs mycket i det svarta.

Vad tycker ni?


Film 21.oo

Fick hem paket i brevlådan idag, kul :)

Nu ska jag se på Uptown Girls som jag skrev om imorse (igår?). Som sagt så är den väldigt bra! Jag och älskling har varit och köpt lite godis men tror inte han joinar mig med att se denna underbara film ;) Men man vet aldrig! Den mannen kan överaska ibland :)

Va riktigt sliten efter jobbet idag, inte för att jag slitit ut mig direkt men va sliten sen igår efter huvudvärken. Åkte förbi Jc en snabbis på vägen hem för att prata med Josefin K, hjärtat. Är sjukt tacksam för den hand hon sträckte ut igår. En sann och bästa vän de :)

Men nu ska jag ta fram lite dricka och lite godis, så blir det mysa strax. Kanske kan gosa lite på älskling om han inte smiter iväg till T snart.

Vi hörs sen, då får ni se vad som låg i mitt paket.


ttyl.


Ty.

Kom nyss hem och fick se att hjärtat hade städat.
Vilken lättnad och fin lägenhet man fick komma hem till.

Vilken underbar pojkvän man har ♥
Tack hjärtat.


Some good shit.

Next time you'll show restraint. You don't get another chance, Life is no Nintendo game.

If you play, you play for keeps!!!



Love you baby!


Linda tipsar!

Ikväll kl 21.00 är det en mycket mycket berörande och bra film på TV3. Det är en amerikansk komedi från 2003, den måste absolut ses.


- Molly Gunn är dotter till en död rockstjärna som lever på sitt arv och aldrig jobbat en dag i sitt liv. Tills nu. När hon luras på sin förmögenhet tvingas Molly ge upp sitt lyxliv och skaffa ett jobb. Hon anställs som barnsköterska hos Ray Schliene. Det blir en stor omställning för den odrägliga och bortskämda Molly.

I rollerna ser vi:
Brittany Murphy, Dakota Fanning, Marley Shelton, Donald Faison och Heather Locklear.


Brittany Murphy gör en otroligt bra insats i filmen med sina barnsliga drag som sedan växer sig starka mot kvinnligheten och vuxenheten. Har ni inte sett filmen måste ni va bänkade ikväll. Filmen står i min hylla och har setts.. jag vet inte hur många gånger! 

                              Filmen ni alla ska se ikväll är Uptown Girls!

                        

                 

                 

                                                           5 av 5

Your call.

Ny dag, nya tag och jag ska göra mig klar för att sedan åka in till stan och till apoteket för att leta upp de där tabletterna som blev rekomendrade för huvudet. Kan säga att hjälper dem får de kosta vad de vill (nästan), bara jag slipper när de blir som värst.

Jag ska ta mig lite frukost nu jag så jag får lite fart på dagen.
Vad ska ni göra idag?


1 avsnitt till.

Ska snart dra på South Park och somna till det. Klockan börjar dra iväg och det ska bli skönt att sova nu efter denna dag. Nacken ömmar bara nu och det ska verkligen bli skönt med sömn och sen imorgon komma tillbaka till jobbet och göra lite nytta. Hatar verkligen att ha spänningshuvudvärk..

Men South Park strax..  Men först 1 avsnitt till med SATC, inne på säsong 3 nu.



Godnatt!


Raderar

Skriver rad efter rad men raderar om och om igen..
Huvudvärken är iaf borta, dock är det lite nackvärk kvar men det går väl över det med. Imorgon blir det till jobbet iaf, men innan det ska jag till apoteket och köpa lite läkemedel till mitt huvud som rådgivningen tipsade om. Jag hoppas jobbet fick mitt mail förut iaf. Hade ju så ont där ett tag att jag fick springa till toan och spy. Usch och fy, inte trevligt alls.

Dagen har spenderats i sängen med huvudet på häng, mått riktigt jävla piss idag rent ut sagt. Skönt att denna dagen snart är över iaf. Har inte käkat något heller förutom frukost. Man kanske borde ta sig något, men huvudvärken har satt stopp för matlusten tyvärr. Fick i mig lite kexchoklad förut iaf. Får se, kanske kan göra mig någon smörgås eller något innan jag somnar. Några avsnitt kvar sen har jag sett klart på säsong 2 av SATC.

Som jag sa förut, boxen kunde inte ha kommit en lägligare dag.
Jävla skitdag!!!



Tillbaka till SATC.
Hejhej.


Spänningshuvudvärk på detta.

Alltså, denna huvud och nackvärk!
Jag ska ringa rådgivningen snart och kolla om de tycker jag ska fixa en tid på hos någon läkare eller om det iaf kan ge tips om bra tabletter för detta. Det är inte kul när det blir såhär starkt. Reagerar mot ljus och de värker så de känns som jag måste spy ibland. Hatar detta.

Men ska ringa det där samtalet strax och sedan bädda ner mig och kolla på SATC. Min box kom idag och den kunde inte valt en bättre dag att anlända på.

I nuläget blir mina bästa vänner:

- SATC boxen, med innehåll av 19 disc (6 säsonger + 1 bonus disc)
- Alvedon
- Filt och kudde


....

Det gör ont!!!!

Paranormal activity

Filmen alla ser skräck i, filmen som inte folk vill se igen.. Eller?

Jag har hört så mycket om hur ruskigt äcklig den är.. och visst är den lite ruggig så, men inte alls så farlig som jag trodde. Jag tror på spöken och liknande fenomen så jag såg den som verklig, vilket då gjorde filmen mer intressant än läskig. Klart det va läskiga inslag men ändå intressant. Filmen är enligt mig absolut sevärd, så har du inte sett den, se den!



Har du varit med om något övernaturligt? Skriv gärna och berätta isf!


NU
Just nu sitter jag i soffan och kollar på Dark Angel. Ni som läst min blogg ett tag kanske kommer ihåg hur jag alltid kollade på det innan jag somnade. Jag kom på förut att jag kollade på alla skivor förutom de två sista av säsongen. Så nu kollar jag på den näst sista och lär väl ta sista i veckan. Imorgon kommer nog även min SATC box så den lär gå varmt här i veckan också. KUL att ha alla avsnitt i en mycket fin box :) Så igen, tack älskling! Du är för söt :)

Ska fortsätta kolla på det avsnitt jag kommer på nu med DA och sedan kika på lite South Park i sängen som igår. Hoppas Krikke joinar mig i sängen inte allt för långt efter jag krypt under täcket.

Sov gott allihopa, vi hörs imorgon :)

GAAAHHH!!!

Jag kunde inte låta bli. FY FAN VA LÄCKRA DOM ÄR!!


Tycker ni inte?

Lite update om filmen jag och mamma såg kommer om en kort stund, men först en c. paus.
Brb.


Dop för lilla Julia!

Kom hem för ett tag sen efter att ha varit på ett dop. Krikke's kompis Jimmy och hans tjej Nathalie's dotter Julia blev döpt idag. Himlans gullig liten tös :) Så imorse då va det bara att gå upp för att göra sig lite tjusig och sedan dra till svärföräldrarna för att hämta Krikke babe's kavaj. Efter det drog vi till Tommy och Ida så åkte vi till kyrkan tillsammans. Alla barn som befann sig i kyrkan hade något att säga tror ja, haha! De är ju så goa de små :)

Tack Jimmy och Nathalie för att vi fick komma :)

Nu är det soffläge som gäller för mig. Min kära älskling kramade och pussade massa på mig förut men nu har han intagit plats framför datorn och spelet CoD. Förhoppningsvis ska jag in till stan och hämta mamma sen för att sedan ta med henne hit för att se på film. Jag förtår inte att ingen vill se filmen med oss. Vi ska se på paranormal activity. Nog att man hört att den ska vara läskig men ändå :P haha. Jag kommer väl må dåligt i ett halvår efter denna filmen nu då, som alltid när jag ser på någon äcklig eller psykisk film. Jag skrämmer alltid upp mig själv en lång tid efter att man sett någon sådan film, men lik förbannat kan jag inte låta bli att titta på dem. Madde skulle vart här nu ;)

Ikväll måste jag se någon mysig film. Är lite Harry Pötta sugen men de va ju inte så längesen vi glodde igenom filmerna. Men vi får väl se :) Kanske finns någon rolig komedi man kan se efter alla läskigheter. Jaja, de blir kvällens "problem". Nu ska jag enbart göra ingenting. 


Bara jag som tycker att jag ser full ut? :P haha


Nu ska jag och min älskling lägga oss i sä...

image (MMS)

Nu ska jag och min älskling lägga oss i sängen och kolla på South park och sen sova. Imorgon ska vi upp och iväg på dop. Lilla Julia (krikkes kompis dotter) ska döpas. Godnatt på er!


Nattens inlägg.

TRÄFFADE EN GAMMAL KLASSKOMPIS PÅ NÖJES. KUL!! VA JÄTTELÄNGESEN JAG SPG HENNE. NU ÄR HAG IAF HEMMA. LAGAR MAT OCH KOLLAR PÅ FILM MED ÄLSKLING OCH GUSTAV.
OM NI UNDRAR VARFÖR JAG SKRIVER MED STORA BOKSTÄVER SÅ ÄR DET FÖR ATT IPHONEN INTE VILL HA SMÅ OM JAG INTE TRYCKER PÅ BILEN FÖR ATT FÅ SMÅ, MEN DÅ MÅSTE JAG TRYCKA EN GÅNG INNAN VARJE BOKSTAV, LITE DRYGT. KAN MAN FÅ BORT DET ELLER?
MEN SKA KÄKA NU. VI HÖRS SEN :)

Rubrik utan mening.

Sitter och glor på tv och funderar på om jag ska smälla i mig lite godis eller något. Ostbågar kanske, mums mums. Om minre än en timme drar jag mot jobbet. Jobbar med Emilia idag, får se om vi får göra någon nytta idag eller om jag bara sitter i kassan och glor och emilia i garderoben. Ja, det återstår att se. Förhoppningsvis blir det bra så vi får något att göra.

Vad ska ni göra idag?
Sett att många ska festa. Hade jag varit ledig hade jag inte festat, drack några öl igår men va lugnt. Men iaf, om jag hade vart ledig hade jag nog satsat på bio eller något annat. Det går ju flera stycken nu som jag vill se.

GILLAR DU ATT GÅ PÅ BIO?

Vi hörs kanske efter jobbet om jag inte kommer hem allt för sent.
Bye bye.


Älskar mitt halsband!

Gillar att det är stort och hänger långt ner. Snyggt as hell!
Tack snälla svärföräldrar än en gång!



For you.


Mini shopping i sthlm.


Dessa sköna fick jag av min älskling. Tack baby!♥


Snygga armband jag kom över på H&M. (Köpte även lite smink där, dock inte i H&M's märke


Två par tunnlar. Ett par kromade "vanliga" och ett par svarta med pärlor i, precis som jag har tidigare, jag vet. Men innan vi drog till sthlm så insåg jag att jag tappat några pärlor så det är dags att "uppdatera" öronen lite med nytt. (sry för den dåliga bilden)



Fick även med mig dessa söta trosor. Skit gulliga ju!

Tror inte jag fick med mig så mycket mer faktiskt. Köpte ett halsband till älskling med hammarby i "guld" som jag hittade i en affär. Han är ju galen i Hammarby så klart han ska ha det. Och på sig det, det har han :)

Jajajajaja, HAJ.


News..

..coming up soon!

Strax kommer det upp bilder och annat från den lilla shoppingen som blev i sthlm förra helgen.
Ttys.


Nyvaken.

Ja det är precis vad jag är.
Skulle behöva lite frukost i mig kanske. Hungrig.

Igår satt jag och babbla med Johanna Stambro halva natten om allt mellan himmel och jord men mycket USA och intriger däråt :P Trodde ju att SATC boxen skulle ha landat hos mig igår men icke så blev inge SATC igår inte.

Efter jobbet igår så va jag och hämtade älsklingen och sedan åkte vi till Johanna. Pratade lite om renoveringen osv. De har renoverat i stort sett hela lägenheten och de har verkligen fått jättefint. Sovrummet fatsnade jag jättemycket för! Elliots säng va jättegullig :) Han gosade jag med massvis när vi va hos Johanna. Gosade så mycket att jag sedan fick lite dåligt samvete att jag hade han så länge. Tänkte, någon annan kanske ville snosa på guldklimpen. Men Johanna sa att det va hur lugnt som helst att jag hade honom mycket, och att hon säger till om hon vill hålla sin egen son ;) hehe.

Nu ska jag vinka av Johanna.
Vi hörs senare.



L och J.

Sant, så sant.


Trolla åt mig.

Vill att kl ska bli 17.00 nu!!
BAAAAH!!

Uppe före tuppen!

Ja, jag va nästan det. Om inte annat så vaknade jag före den iaf idag! Ja, innan kl 7.00. Jag låg dock kvar i sängen till typ kvart över 7!

Så snart är det dags för jobb för min del. Någon av er som fortfarande har semester eller kanske bara är lediga idag? Härligt för er isf, även om det inte stör mig att jobba så är de gött att det är fredag idag :) Måste ringa/sms min kära kusin Johanna och se om de är hemma idag efter jobbet. Måste ju dit och lämna lite presenter till lilla E ju :)

Men nu får jag klä mig och göra mig helt klar så jag hinner till jobbet i tid. Hoppas ni får en bra dag så hörs vi senare med lite bilder på shopping och annat skoj!


Glömt att visa!

Jag har ju glömt att visa den lilla shoppingen som hanns med i sthlm när vi va där. Kan ta kort imorgon och visa er. Blev lite allt möjligt, och ja även där skämde babe bort mig lite :) Och jag honom självklart!

Snart ska vi krypa ner i sängen och kolla på film och sedan lite South Park (som jag ska somna till). Börjar kl 9.00 imorgon ist för 13.00, gött med fler timmar!

Nu ska jag se klart på Vad blir det för mat - Per Morberg och ringa mamma. Hörs vi inte sen, så hörs vi imorgon i vanlig ordning! :)

Skriv gärna lite kommentarer, alltid så trevligt att komma in och se att ni lagt ner lite energi och kommenterat något :)


ttyl.


Grannfejden i bott.

Haha jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen när jag tänker på det. Har nyss haft en liten grannfejd här hemma med någon AA kärring brevid. Skrek att vi va snorungar för att älskling bad henne att sluta skrika på ballkongen. Då tände mannen min till och de blev ëtt väldans liv här ute på balkongerna, haha.

En till kille på marken och hyresvärden stod tillslut och "hjälpte" krikke att skrika på henne att hålla käften för hon skrek bara glop ord och va allmänt otrevlig. Frågade om Krikke tiggde stryk.. hahah jag dog när hon sa de :P En fylletant utan tänder och dretfull.. Ja vad ska man säga? :P haha

Killen på backen skrek iaf "Knip igen den där jävla brö-fittan nu, INGEN vill ha dig här!!", haha lät så roligt nr han sa det. En annan granne som tydligen är en gammal präst sa till Krikke "Det är ingen idé, hon är psykiskt sjuk!" Ja, något fel är det ju. Jag kikade ut jämt lite bara för o se vem Krikke tjata med. Då när jag kom ut så lipar hon massa mot mig, hahaha!

Ja, vilken fin vuxen människa :) haha!




Nu är strax maten klar.
Film.
Mys.

- Underbart!


A new one.

Ja, idag har vi köpt skal till våra Iphone's. Min fick ett skal i "guld"färg och Krikke's phone fick två st som det står coca cola på så det ser ut som en cola burk typ när man har det på. Såg rätt coolt ut på bilden iaf.

Såhär ser iaf mitt skal ut..



40 spänn för lite lyx till lille phonen är ju värt.
Då gör det ju inte så mycket om det är fult på telen, men guld.. det är väl alltid lite lyxigt ;) höhö.

Nu ska jag laga mat. Får bli lite kött och pommes, en film på det också tror ja! Lite mys är ju aldrig fel.


Tack min underbara älskling!

Min älskade man köpte ju Harry Potter 6 till mig för någon dag sedan. Jag fick ju boxen med de 5 första filmerna av honom för ett tag sen, för jag tycker ju filmerna är skitbra! Så för någon dag sen va han så gullig mot mig och beställde 6:an till mig :) Nu vill jag att sjuan ska komma så man kan ha allihopa :)

Hur som så ville jag skämma bort min lilla prins lite idag genom att köpa en säsong med Family Guy, eftersom han inte har alla än. Självklart hittade jag ingen så det fick bli två Johan Falk filmer ist, för de filmerna gillar vi mycket. Speciellt de Joel Kinnaman är med i, spännande och bra! Han blev glad av att få dessa och som alltid gillar jag att skämma bort min prins :)

Och vad gör mitt hjärta då? Jo han beställer en box till mig. En box med 19 disc innehåll, snygg förpackning och bästa namnet tryckt på. Boxen han beställde till mig va denna..



Sex and the City - The Essential Collection: Silver

ÅÅÅÅÅH VA GLAD JAG BLEV! :D


Jag ser mig omkring när jag drömmer!



Nostalgi så det skriker om det. ÄLSKAR denna låt för den tar mig tillbaka till min barndom. De säger att det va bättre förr, iaf när det gäller denna låten. Tycker den är svinbra verkligen. Gillade du den inte första gången, lyssna en gång till.. Sjung med. Dröm dig bort...

Just som Christoffer Columbus så vaknar jag i drömmarnas land!


Tvättråd till alla oss som ibland anser detta med skötsel av kläder kan vara lite svårt.

Det är ju faktikst bara att följa lappen!
eller...




Klockrent.

Hej där ute!

Sitter hemma i soffan och ska kolla på Våra bästa år och funderar även på att göra mig lite våfflor, meeen inte bestämt ännu :)

Idag ska jag jobba på både Repair Shop och Nöjesfabriken. Fabriken sitter jag i kassan så jag hoppas de blir mycket folk, men med tanke på vädret kan man nog kanske glömma tankarna om några hundra. Folk blir det ju alltid. Jaja annars får väl vakterna roa mig, eller Johanna som förra gången, hahah. Då hade vi roligt.

På prat om Johanna så kom jag och tänka på min kusin Johanna. Henne och hennes lilla familj träffade jag igår, jag har alltså gosat massa på 2 dagar gammal bebis. Oh herregud vilket charmtroll. Han va så otroligt fin och go, söt som socker när han låg och kollade där med sina mörka, blåa ögon! Helt otroligt vacker! Massa mysigt va det :)

Efter lite bebisgos hämtade jag upp Franzén för lite tutbingo. Hon kämpade som bara den "nu ska jag få bingo".. Meen icke.. Turen vände sig till mig ist och jag gick hem med 500 spänn. Inte så dåligt det ändå. Tackar tackar.

Så, hej där ute.. Nu vill jag att ni ger mig något att läsa..
- VART SITTER DU JUST NU I DETTA ÖGONBLICK OCH LÄSER MIN BLOGG?

Det jag är ute efter är plats, exempel: Jag sitter i Karlstad. Kommentera på och fråga gärna mer i frågerutan till bloggsvar. Det är jättekul att endel "vågat" börja fråga saker där. Keep on! :)




Have a nice day. Ttyl.

Family Guy..

Med min älskling blir nu, sen sova!

Godnatt :)


A favorite..





Nicole Richie

Hon är en favorit. Hon har ett speciellt utseende och det fastnade jag för. Hon kan vara en av världens snyggaste mammor faktiskt. Hon är fin som smal, men hon såg inte bra ut när hon va pinn-smal. Nu tycker jag hon är fin :)

Nu ska jag dra på mig lite mink och sedan dra till jobbet.
Byebye.


Våra bästa år.

Ligger jag och kollar på just nu. Känner mig stel i nacken idag men ska iväg och jobba ändå för ja känner ingen feber idag så. Kan lova att huvudvärken igår va allt annat än rolig. Fy f-n säger jag bara. Skönt att det är bättre idag iaf.

Nu ska jag se om jag kan få i mig lite frukost medans jag ser klart på Våra bästa år. Efter det ska det på kläder och lite make up sedan dra mot jobbet.

Vi hörs senare goa läsare.

psst... Ska träffa denna bruttan idag efter jobbet.



Haha, liiiiiite gammal bild jag hitta :D


Huvudvärk i stora mängder..

Har så fruktansvärt ont i huvudet att jag är illamående..
Sängen får bli för min del..
Aj..Aj..AAAAJ.... :(



Godnatt..

Bildbomb: Sthlm i pics.


Våtsjön skulle detta heta. Vore väl knepigt om den hette torrsjön? Eller? ;P (haha, rolig jag va nu va?)


Cola och trasiga jeans. Som det ska vara!



Två trötta grabbar va ju givet att ha med på resan.


Jag säger tummen upp för nästa kort..


.. för han är min min min :) Världens sötaste hjärta!


Viktigt kort detta tydligen för att där sitter folket när Hammarby spelar. Vi va även inne i Hammarby butiken, då va älsklingen nöjd :)


Polis-husbil???? När kom de på den idén? :S


Jag, älskling, mamma och Johan (Johannas pappa) va även på Grönalund en sväng..


..Ja där såg vi Vilda musen.. hmm..


Massa ballonger..


Berg och dalbanor och massa skrikande människor såklart.


Älskade mamma och Johan fastnade också på bild.


Det gjorde även dessa två turister! höhö


I SPÖÖÖÖÖÖregn fixade de scenen åt Alice Cooper.


Och min underbara mammi igen!

VAD JAG ÄR BESVIKEN PÅ ALLT REGN I STHML PÅ LÖRDAGEN.... FYYY FAAAAN :( Min skinnjacka är blöt än. Min plånbok är blöt, allt är fan fortf. blött!!


I mitt paket..

.. låg dessa jeans!



Funkar!

Nu ska jag:

Skära upp lite Kiwi, leta upp någon film, lägga in lite bilder från helgen, prova innehållet i paketet jag hämtade ut förut.

Ni får: en update med bilder och lite annat smått och gott efter filmen jag ska se. Tror det får bli en Johnny Depp film faktiskt!

Grrr!


Och vinnarna är......

Nr:1 GRATTIS EVELINA



En söt 14årig Evelina. Jag har uppfattat henne som en stark, glad och rolig person! Hennes blogg bjuder på en tonårings vardag med skola, intressen (i detta fall fotboll), svek, lycka.. Ja det mesta som man faktiskt går igenom som en tonåring. Jag tror många kan känna igen sig i Evelina's blogg som yngre eller kanske som sig själv nu för er som går igenom detta. Evelina har varit med om svåra motgångar men har ändå humöret på topp när det inte är allt för svåra dagar. Det är otroligt beundransvärt och hon förtjänar verkligen en plats i detta inlägg! Grattis Evelina och lycka till med fotbollen :)

Kika in på hennes blogg (som är länkad i hennes namn högst upp och bilden) och skriv en snäll kommentar! ENDAST snälla kommentarer är välkommna!

--------------------------------------------------------------------------------------

Nr:2 GRATTIS IDA ♥



Man lever bara en gång - Ida, underbara jönköpings bruden, skriver om allt mellan himmel och jord men är just nu inne i en väldigt Mötley period, vilket jag enbart ser positivt på då Mötley är förbannat bra! Hennes blogg är rolig att läsa då man får en liten insyn i hennes liv och dessutom valde hon de jeans jag valde.. Good girl ;) Hon är en av de bästa människor jag träffat och haft bra kontakt med trots så lite möten med varandra här i livet. Har delat mycket glädje och tårar med henne. Hon har en plats som hon kommer stanna på, trots att vi ibland pratar väldigt sällan. Men även ibland väldigt mycket :) Alltid lika roligt! Love love love.

Kika in på hennes blogg (som är länkad i hennes namn högst upp och bilden) och lämna en snäll kommentar om ni vill. ENDAST snälla kommentarer är välkommna även här!


GRATTIS TILL ER BRUDAR IGEN :)


Hej allihopa!

Är tillbaka vid datorn men kommer inte bli långvarig just nu. Mamma kom precis hit och jag ska strax göra mig helt färdig för att sedan dra mig mot konsum för att hämta ut ett paket som skickats till mig.. Hmm vad kan det vara tro? ;) Det får ni se senare!

Jag kommer även lägga ut vinnaren av de som fick välja jeans! Jag måste även meddela att jag både mailat och svarat så många jag kunde om att man INTE vinner ett par jeans utan som jag skrev, man får ett eget inlägg här i bloggen ;) Många av er fattade rätt :) Men det kommer upp ikväll efter jobbet. LOVAR! :) Kan avslöja att jag faktiskt lottat ut två st vinnare. Spännande va? :D

Nej nu tog våra bästa år slut. Nu ska jag göra mig klar för att hämta ut paket, sedan köpa present till Johanna och Andreas bebis. Efter det blir det jobb! Känner mig fortfarande helt hängig i kroppen efter helgen.

J*VLA SKIT REEEEGN!!!! :'@

Nåja.. ttyl.


Detta halsband hade jag fått hit i fredags. TACK SNÄLLA SVÄRFÖRÄLDRAR för det otroligt fina halsbandet jag så gärna ville ha :)


Ååååh va jag bara vill va hemma nu..... (mms)

img_0247 (MMS)

Ååååh va jag bara vill va hemma nu..... (mms)


Grattis älskade Johanna och Andres till er...

image (MMS)

Grattis älskade Johanna och Andres till eran nyfödda son :D Och självklart, välkommen till världen lill-killen :) ska bli så himla kul att få träffa dig och krama på dig och dina föräldrar! <3


Brrrr

SÄGER BARA BRRRR OCH ATT JAG NU SKA MYSA NER MIG BREVID ÄLSKLING OCH KOLLA PÅ TV. IMORGON BÄR DE HEMÅT. SKA FAKTISKT BLI SKÖNT. VI HÖRS IMORGON. GODNATT MINA VÄNNER!

Nu: Sonisphere :D slayer, mötley, maiden, ...

image (MMS)

Nu: Sonisphere :D slayer, mötley, maiden, cooper och många fler!! Yeeeeeay!! Mamma, älskling och gustav är mitt sällskap nu. Sen ska jag träffa ida :D det va inte igår!  Vi hörs sen ;) haaajhaaaj!


Hej hej hej!! Jag hann inte blogga igår oc...

img_0322 (MMS)

Hej hej hej!! Jag hann inte blogga igår och de kanske blir lite dåligt idag också men blir minst en gång till iaf. Kram på er, nu ska vi käka mat!


De krånglar lite här så vinnaren kommer ut...

img_6807 (MMS)

De krånglar lite här så vinnaren kommer ut i eller efter helgen. Vinnaren är dragen iaf :) godnatt på er.


Vinnaren kommer ut ikväll!

Är på jobbet nu och efter det blir det hem till mamma en sväng innan de blir tut-bingo! WIIHOO, haha.. Låter som man är skitgammal men det är faktiskt skitkul :)
Jag kommer hem runt 22.30 ikväll och då lägger jag upp vinnaren som får ett eget inlägg här i min blogg. Än är det inte avgjort så fortsätt maila eller kommentera. Jag kommer välja ut några och sedan lotta ut vinnaren! GOOD LUCK!
Vi hörs ikväll om inte tidigare!

1 tim 7 min (nu 12 min)

Det är så länge jag varit vaken (bara lite torr info så)

Ska strax dra på mig alla kläderna, slänga upp håret i en boll/toffs (orkar inte göra ngr med det idag, plus att det är skönare att jobba i uppsatt), ge mig själv ett ansikte med smink och sedan dra in mot stan för lite fix, lunch med mamma och sedan jobba.

Ikväll har jag lovat Linda att följa med henne på tutbingo ifall hon fick sluta tidigare. Hon ville också iväg och spela när hon läst att jag gjort de, så det får väl bli en tur ikväll med det isf då :) Denna gången hoppas jag ju på större vinst än sist iaf som var NOLL, haha! Men de va faktiskt kul, kalla mig gammal men de va det :P haha.

VAD SKA NI GÖRA IDAG?


Skön outfit!! Den blir det dock inte idag.

IMORGON BLIR DET STHLM :D:D:D


Home sweet home. Ttyl.

img_0321 (MMS)

Home sweet home. Ttyl.


Hmm..

Varför ringer Modellfotograferna till mig?.. :S
Jag har inte anmält mig till något sådant..

Får väl svara nästa gång och se vad de säger. Kan ju vara en vän som lämnat mitt nr också. Kan vara så på vissa ställen.

Nåja, det återstår att se! Om de nu ringer igen då, de har ringt två ggr men jag har ju inte svarat för att jag inte vet vem det är som ringer. Men nu måste jag dra till jobbet för att sen få hem en av mina bästa tjejer på lite besök :) Ikväll är det även jobb på fabriken som gäller. Så gott folk, ska ni ut och till Nöjes, då ses vi i kassan!

HAJ!


Snabbt!

Hej, har lite brottom, ska laga mat innan jag ska dra så nu blir det ett snabbt och kort inlägg.

Svar på 2 kommentarer:

- Nej jag vann inge på tutbingon, jäkla skit ;D haha Men kul va det iaf :)
- Ang bästa blogg ung mamma: You got my vote (dock gillar jag Maddes bäst men hon är ju inte med i tävlingen :P hehe)


Nu måste jag sticka!
Vi hörs sen!

Pssst...
Kom ihåg att ni fortf kan skriva om vilket par jeans ni skulle välja och ha chans att få synas här i bloggen i eget inlägg senare! Jag kommer ta ut en "vinnare" imorgon kväll! Så fortsätt maila mig på [email protected] eller skriv en kommentar i det blogginlägget vilket par och varför ni skulle välja det!


Hos mormor och dricker findricka ;) Snart ...

img_0317 (MMS)

Hos mormor och dricker findricka ;) Snart blir det tutbingo med mamma, mormor, moster och kusin! Det kan bli kul de ;) hehe. Får se om man vinner något då. Hörs senare.


Om du fick välja..

Vilket par skulle du då välja och varför?

Par nr1:



Par nr2:

 

Kommentera eller maila mig ([email protected]) och få chansen att visa upp din blogg här! Jag väljer en blogg oavsett kommentar. Allt du behöver göra är att välja par, det är ett plus om du kommenterar varför du valt de par du valt!

Lycka till :)


Ett litet godnatt

Snart är filmen slut vilket innebär sängen för min del. Börjar bli lite trött men är inte direkt sovtrött, men ska lägga mig ändå. Tillslut somnar man ju!

Nu tog filmen slut men det är ju Sex And The City på tvn så ska se klart på det avsnittet först!

Vi hörs imorgon mina läsare!


Solstorm

Ja det fick bli den ändå.. lite tråkigt men jag kom aldrig på vilken film jag skulle se. Ska se The Human någon dag som Camilla rekomenderade tänkte jag. Ska tydligen va läskig! :) (Där du Madde K. Något för oss de kanske och sen kan vi sova och vara med varandra dygnet runt i några veckor tills våra rädslor försvunnit :D hehe)

Idag på jobbet har jag städat och grejat i lokalen medans grabbarna skruvade och höll på. Jag skruvade också lite med tog hand om städandet för det mesta idag. Imorgon ska vi allihopa dra iordning så de blir lite tjusigare tills VDn kommer på onsdag.

Denna jobbvecka består endast av 4 dagar för min del. På fredag åker ju jag, älskling och mamma till Sthlm. Ska bli skitkul! På fredag ska vi kika lite i stan och jag ska köpa två nya par tunnlar till öronen. Tror jag ska köpa lika som jag har i nu (svarta med pärlor), tycker om dem jättemycket men de har tappat några pärlor på senare tid. Ska även köpa silvriga med pärlor i, tycker det är jättefint. Jag funderar även på att köpa vanliga tunnlar som alla har typ. Kan va snyggt att ha enkla vanliga också. Men men får se :)

På lördagen i Sthlm är det Sonisphere festivalen som gäller för oss. MÖTLEY CRÜE m.fl. Kommer bli grymt som fan!! :) Ska även träffa Ida där borta och det va på tiden. Va bra längesen jag träffade henne.

Men nu ska jag ut på en cigg sen tillbaka till tvn och solstorm. När den är slut blir det sängläge brevid älskling!

Hajhaj.


Hej hej hej hej hej hej hej...

Åh ni ska bara veta vad trött jag är. Helt otroligt... Innan jag slår igen mina blå hade jag tänkt se på en film eller två iaf. Eller ja.. en räcker. Älskling vill se Johan Falk, men jag är inte på falk humör idag så ska försöka övertala honom att se något annat med mig.

Ikväll kl 21.30 är det Solstorm på tv4. Har ni sett den? Den är lite konstig men ganska bra ändå enligt mig. MEN jag tror inte jag är på Solstorm humör heller. Vill inte se något svenskt idag. Vill se en spännande film. Typ Shutter Island eller något åt det hållet. Va ju inte längesen jag såg Shutter Island men de kvittar. Skulle inte heller sitta fel med en riktigt rolig komedi film man ej sett tidigare. Antingen vill jag skratta röven av mig eller krypa tätt intill baby och se något spännande..

Ja ni gott folk, hur ska detta sluta?


Godmåndagmorgonminaläsare

Hängde du med? Godmorgon iaf! Nu har jag slappat massa i sängen och kollat på tv, myst ordentligt under det varma täcket. Tänkte dra igång dagen nu och ta mig lite frukost.

Idag består frukosten av en skål coco pops!
MUMMMMMSSS!!!!


Vi hörs efter jobbet goa läsare :)

Minigolf..

.. har jag och mamma spelat idag för att fördriva lite tid och tid tillsammans. Himlans trevligt faktiskt. Vi skrattade gött åt varandra när vi sköt dessa små bollar runt på banorna. Jag måste då få lov att säga att jag är ju rätt bra ändå. Ja, förutom några få banor där poängen slutar på en stark 7:a. Tack för ikväll iaf mami, det va trevligt! (även bil-trippen efteråt, samt hallonplockningen genom bilfönstret, haha)

Nu sitter jag i soffan efter lite Big Bang Theory tittande med älskling innan han somnade. Haft en skön stund inne i badrummet nyligen också. Ja det låter kanske, men låt mig så ska jag förklara.. Jag har då alltså tvättat mitt ansikte med en renande vattenliknande rengöring från Visibly Clear, kändes friskt och skönt efteråt. Efter detta tog jag en peel-rengörings cream från Nivea vid namn Visage YOUNG peel soft som lätt sköljs bort med vatten. Jag blev som ny igen, där med en skön stund inne i badrummet!

Produkter jag brukar använda från Visibly Clear är:



Bra rengörande gél.



Motverkar pormaskar. Huden känns frisk efter använding.



En liten tub, men otroligt dryg. Perfekt ifall något oönskat skulle ploppa upp i ansiktet. Dutta på lite och det torkar ut "ohyran" ;)

Nu till det bästa av allt:



Denna peelingcreamen rekomenderar jag verkligen! Huden blir som ny och man blir helt otroligt len och härlig. Har inte varit såhär len på hur länge som helst efter en rengörings produkt. Denna tub är inte dyr och den är värd varenda liten krona! Ca pris: 70 - 100kr beroende på vart du köper/beställer den.

Peelingen ska användas kanske 2-3 ggr i veckan max, så när det inte är peeling använder jag gélen jag visade högst upp!

Hoppas ni fått lite tips om ni ej testat detta innan. Jag trivs med dem iaf!
Har ni några tips på bra rengöring för ansikte? Kommentera gärna märke, ca pris och vart de finns att få tag på!

Tack på förhand och godnatt!
Nu blir det snart sängen!


Bild på en av mina älsklingar. Bilden är t...

img_0264 (MMS)

Bild på en av mina älsklingar. Bilden är tillägnad (säger man så?) Madeleine K. Detta va hennes favvo :)  Nu ska jag se på lite mer The Big Bang Theory!


I'm going to the town and meet my mammi et...

img_0315 (MMS)

I'm going to the town and meet my mammi ett tag. Ttyl.


Inredning - men långt ifrån klar!

Blir man någonsin klar med att inreda ett hem? Jag vet att det ska till en häftig klocka i köket, nya dukar + tallriksunderlägg (speciella som jag har svårt för att hitta, blir tokig), lite nya ljuslyktor.

Älskar våran hall som har två fondväggar med en mörkgrå färg och resterande väggar är kritvita. Det är verkligen skit snyggt. På det kom mina snygga (enligt mig dyra :O..) speglar upp och det blev super läckert. MEN just nu har vi en träfärgad byrå i hallen, jag vill ha en vit! Så det ska jag kika på lite längre fram. Jag vill även byta hängade och skohylla till något vitt fint. Snyggt och stilrent och passar hallen.

Vardagsrummet har vi ju flyttat på kära Wayne och satt upp två hyllor, spots och lite annat. Det blev bra faktiskt. Mer hemtrevligt tycker jag. Dock vill jag ha något mer på ena hyllan då det endast står två ljus på den (se bild nedan), jag hara bara inte kommit på vad jag vill ha där. Men jag ska kika runt lite på olika sidor och i olika affärer efter något fint att ställa där. Det ska inte va för mycket, men något.

Sovrummet då... Alltså jag har ingen aaaaning om vad jag ska sätta upp i sovrummet. Har ni tips? Det är tomt på väggarna men jag kan inte komma på vad jag vill ha upp. Vill även byta tv-bänk där inne men det blir ett projekt längrefram.

Nåja, lite nytt att se på för er kommer här!


Snygg servetthållare till köket. Kärlek vid första ögonkastet när jag såg den!


Två hyllor, spots under och Carpe Diem är uppe på väggen. (Är finare i verkligheten)

Förövrigt har jag fortfarande inte hittat lyktan jag vill ha till vardagsrummet. Den ska vara BIG! Vill inte ha en för pluttig lykta. Den ska ju trots allt stå på golvet. Så antingen blir det en relativt stor och en lite mindre brevid, eller så blir det en big big big med stora härliga (levade)ljus i! Det är så jäkla snyggt!

Vet ni vart man kan få tag på stora lyktor?
Har frågat en gång tidigare men jag hittade ingen som det sa klick med, tyvärr.


9 månader

För 9 månader sedan satte vi fingarna på varandras fingrar. Åh va mysigt vi hade det hjärtat :) Tiden går så fort. Vi har nu varit förlovade i hela 9 månader :)





JAG ÄLSKAR DIG KRISTOFFER JOHANSSON! ♥


Nirvana

Jäklar va längesen det va jag lyssnade på Nirvana. Lyssnade ofta på dom för några årsedan. Satt alltid med Josefin och lyssna, festade, fulade oss, gick i skolan. Ja Nirvana va alltid med oss :P haha. Samma som Marilyn Manson och massa annat. Men MM lyssnar jag på fortf. Det gör jag väl med Nirvana också bara att det va jäkligt längesen jag spelade dem. Ändring på det. Älskar Nirvana fan, haha.

TYCKER NI OM NIRVANA?



Här är en av många många bra låtar de gjort!
Just denna låten är ganska känd, så ni som hört lite av dem har säkert hört denna. Finns väl inga tvivel på att ni hört dessa två nedan iaf?


Ni måste ha hört:
Come as you are..


Och: Smells like teen spirit!
Har ni inte hört den sistnämnda borde ni inte hört om Nirvana alls.

För Nirvana..


Hjälp mig!

Alltså jag berhöver verkligen en ny fräsch design. Har haft denna hur länge som helst nu. Vill förnya mig lite, men han som gör min design är ju så seeeeeg. Manne rappa upp dig nuuu.

Någon av er som är duktiga på att göra fina designer med menyer osv?
Tacksam för all hjälp och tips!!

KOM IGEN NUUUUUUU!!



Jag måste sooooola. Tappat all färg typ..


Do you have a blog?




Jag gillar att läsa bloggar och gillar absolut bloggar som uppdaterar mycket så man får lite att läsa. Iaf minst 1 gång per dag, MINST! Jag själv kan ju blogga allt från 1 - 10 ggr på en dag ungefär. Ibland tycker jag det är svin roligt att blogga och gör det flertal gånger per dag. Men ibland bloggar jag kanske 1 gång per dag endast när jag inte haft någon större lust. Men hur som helst så tycker jag det är riktigt kul att läsa andras bloggar. Gärna med bilder och sånt i så man får liten bild på ansiktet som talar eller på stället personen varit på, ja ni förstår!

HAR DU EN BLOGG?
Kommentera gärna med eran blogglänk så jag kan läsa din blogg :) Skriv gärna några rader om vad ni tycker om för bloggar också! Ni kanske kan ge mig tips på vad jag kan göra bättre, eller vad ni vill se mer av! Skriv på kommentarer eller maila mig på [email protected]


1 augusti

För några minuter sedan steg jag innanför dörren här hemma efter en kväll i entrén på Nöjes. Riktigt skönt att komma hem faktiskt då jag suttit ute i skitväder och blåsande kyla. Inte så jäkla rockigt faktiskt, men det gick det med!

Imorgon ska jag ta en heldag hemma och rensa ur garderoben. Har ju bara fixat strump- och underklädslådan, så än finns det mycket kvar! Men det ska bli kul ändå, finns säkert mycket jag glömt att jag ens har. Men det ögonblicket blir imorgon.

Nu ska jag kika på tvn och ta mig ett stort glas med isvatten.
ttyt.


RSS 2.0