Sambo.

Japp, nu har jag sambo sen i söndags! Hur mysigt som hellst med min älskling :)
Vi har gjort det lite mysigt men det fattas lite men fixar sig :)
puss min älskade sambo ;D



Detta funkade ju skitbra du ;P

Tyskland!

Hade otroligt roligt :) Vill verkligen dit och jobba som värdinna igen! :)
Jag gillar Tyskland jag.
Du bist schön!






Mat, musik, msn.

Ja det är det jag sysslar med nu. Maten är snart klar, ska bli gott o få i sig ngt. Fan va jag drömde mardrömmar inatt då :P Vaknade lite titt som tätt :P Sen sov jag länge efter en utmattad och läckig natt/morgon.    EMIL, förlåt!
Nu sitter jag här då igen, häntat maten och sitter och smaskar! Yammi. Precis som du är! :)

Det som strömmar ur mina högtalare just nu är Avenged Sevenfold - Lost. Mycket bra låt! Dom är massa bra. I december blir det Bullet också, ska bli mäkta kul de ;D Nej nu ska jag käka klart. Skriver mer ikväll. Hajhaj!

Musik.

ja, hur skulle man kunna leva utan den egentligen? Tråkigt liv. Skulle det bara finnas poeter som sitter o skriver dikter då tro? Aja vem vet. Sitter iaf hemma nu, utan diktskrivning. Farsan joel ringde idag och tvingar med mig till ett ställe imorgon. Om jag har ork och hinner? Ja kanske det.

Nu ska jag nog sätta på en film o mysa till det. Mamma jobbar natt
så här är man ensam. Kan va skönt det också.


SVAG BLIR JAG!

Tycker fortfarande att denna människan är den absolut vackraste jag sett!
Jag kan inte förklara pirret och svagheten jag känner när jag ser honom.
Hans leende är gudomligt! Att få träffa honom, att få möta hans läppar,
känna hans armar runt min kropp, att få röra hans kind, hans hår.. hans hals.
Jag skulle göra nästan vad som hellst för att få uppleva det, att få hålla..
hans hand i min!




BILL KAULITZ!! ♥

Sjukt att man kan bli så nere i någon man ej träffat :P haha.

Kan inte sluta!

Nej jag kan faktiskt inte sluta titta på videor från Mamma Mia,
Alltså bara titta, det är ju så fint! Man låter tårarana falla från
kinden när man ser filmen, man låter glädjen flöda och
man skrattar galet till dom otroligt sköna rollerna!! hejhej.



Hemma.

Skönt, blev pådrag igår. hade inget o dricka men nog fan tog det sig. Hemskt, jag skulle va nykter. Men men. Jag hade väldigt kul och träffade självklart min underbara ida! som försvann. Och så fick jag ett sms om att de va på BK, jag hoppade in i en bil o det bar av mot bk, ingen ida där :P Eller så va jag inte med så mkt så jag såg henne inte. Försökte ringa och det gick inte heller så bra., Cp nät. Har ju saknat min otroligt söta ida väldigt mycket! Träffade även min goa vän Dick igår! huuur kul som hellst det med :) Vi dansade som fan o jag fick dick att shakea ass. Hahah, det är något jag sent kommer glömma :P

Idag är jag faktsikt lite bakis men börjar bli mycket bättre, vaknade upp av skrikande idioter ungefär :P satte på en film o vi glodde på den. Totalt värdelös jävla skit va det :P hahah. Så nu är det bevisat, människor med virus är som vattenmeloner! (ni som ej sett något liknande vet förstås inte vad jag menar med det)

Men men, nu ska jag käka. Magen skirker.



SPLASCH!!!


Går inte göra annat än att älska denna filmen!




me looove.


yes. it's the shit.



SE DEEEN :P haha


Gardiner, smink och katter.

IDAG SKA JAG TRÄFFA MIN IDA!



japp, nu är man vaken o så. Inte bakis ett dug, men jag va lite när jag vaknade men så ringde det o då kändes det genast bättre :) Måste säga att jag ogillar batterier i mobiler alltså :P Men det va ju lite kul o höra det idag iaf :) haha. Rolig. Nu sitter jag här tom i magen, hungrig men inte sugen på något alls. Funderar på om man ska göra en sallad sen eller något? kan ju vara gott. och NYTTIGT :)

Har ju varit vaken ett tag nu, för jag har ju hunnit med bergvik med min kära pappa. Han ringde och frågade om vi skulle åka o titta på dom där gardinerna jag tjatat om. Och jajjemen det gjorde vi. Tänkte jag skulle visa honom så han kunde visa farmor vad jag ville ha i julklapp, och ja, där va dom. Sa till pappa att dom är ju så fina så ojoj, men dom kostade 500 för två längder så jag tyckte det va dyrt men pappa sa att jag fick ta med dom på en gång ist så då blev jag glad :) Så nu ligger dom otroligt snygga gardinerna på mitt rum här. Dom ska sitta i mitt rum eller i vardagsrummet när jag får ett ;) haha. Så när vi va på bergvik så kollade jag lite snällt på pappa o frågade om en foundation, som jag sedan fick för min är ju typ slut :) Så det blev en liten shopping runda med pappa idag :) Mycket trevligt! Fick ju gardiner av mamma häromdagen också som va sjukt fina! :) Josefin köpte likadana, uh va fint vi kommer få :) haha.
 


nu kom min misse och la sig i mitt knä, hon är underbar min gos, även min andra katt! såå mysiga och roliga :) Dom har för sig så konstiga saker ibland. haha. Kitty är så himla go när hon ska dricka det sista av mjölken av mig, hon är inte som zazzie som kör ner hela huvudet i glaset, nej utan till kitty ska man hälla så öppnas hon munnen och dricker som alla andra gör. Ibland slickar hon lite också, men ser så gulligt ut. Samma när hon va liten o man hade som en nappflaska, då skulle hon ligga som en bebis inlindad i en filt och sen skulle hon dricka mjölk ur nappflaskan. Så go min misse :) Och zazzie är värsta tröstarn, när man är ledsen kommer hon på en gång och pussar på en och ligger hos en när man gråter. Även när man är sjuk kommer dom småttingarna o ska mysa o se så man mår bra ;) haha.
Älskar dom!








MAMMA MIA!

Ikväll har jag varit på bio, så nu kom jag nyss hem. Denna gången gick jag med mamma, två av mina mostrar, min kusin Johanna och min mormor ;) vi hade sjukt roligt. till o börja med så va det helt tomt i biosalen när vi kom in, vi va där 40 min innan den började,. så jag och ena min moster kom på. aah va fan vi gör scharader (hur det nu stavas) så vi stod längst ner vid scenen o härmade den ena efter den andra och skrattade och hade kul. drog fula skämt med varandra osv. hade skit skoj. sen började filmen som jag inte sett fram emot att se speciellt mkt. Filmen va då mamma mia. Kan säga att jag började nästan grina, både av glädje och av skratt. alltså det är den bästa filmen/musikalfilmen jag sett på väldigt länge! Den är ett måste! Alla vi älskade den verkligen! så har ni inte sett den, SE DEN!! Fem av Fem ♥♥♥♥♥


Ja som sagt, nu sitter jag här hemma. Ska nog lägga mig och se en film tror jag, lite drygt då jag lagt alla filmer i en låda i den nya tv bänken så det är nästan tre rader uppåt och två i längen. Eller hur förklarar man tro? aja, skitsamma. I denna underbara låda med filmer ligger iaf mina 18 Johnny Depp filmer + 2 säsonger av 21 Jump Street, som då är en serie Johnny Depp är med i. Väääldigt bra. Synd att man fastnar så otroligt så man ser ju igenom dom sååå snabbt. Men det gör inte mig något o börja om, och det funderar jag på o göra nästa vecka ;P Skönt o se ett eller två avsnitt innan man somnar. Pirates kommer ju ut i en 4 :D FAN va bra :) Älskar verkligen dom filmerna! John Christopher Depp, som han heter, spelar ju så grymt bra i dom filmerna! Gör han i varje film men han gör Jack Sparrow rollen så underbart bra :) (ELÄÄNA!! Skulle vi ha ett Johnny Depp rase eller? ;) ) jaja nog om det.

Jag är faktiskt väldigt glad just nu känner ja ;) Men men, nu ska jag ta mig ett grönt gott äpple o
lägga mig o se på film :) Imorgon kommer min ELLEN till karlstad!! :D ska bli skoj!






1.
Jag och min älsk kusin, Johanna.
2. Min älskade mamma och deppan, konstigt nog är
hon mer intresserad av kameran. hmm.
3. Min moster gör sig bra i den där stolen!
4. Mina två underbara mostrar!
5. Min otroligt knäppa och underbart roliga mormor som fått för sig
att dra på sig en peruk :P haha, älskar den där tanten ;)


NU ÄR DET NOG!

ja, nu är jag trött på det här. Sluta spöka i mitt huvud, sluta finnas i mitt liv! Jag vill aldrig mer se dig människa!! Gå inte runt och tro att du är något, för i mina och många andras är du en liten jävla orm som är full med jävla skit! AAAAAAAAAAH! jag få jävla bryt på dig. Gör vad fan du vill men försvinn ur min åsyn för all framtid! hmm.. det känns bättre när man fått ur sig lite, och om människan kunde sluta läsa min blogg som den tydligen gör med vissa kommentarer DEN berättat att den sagt, så vore mitt liv ännu bättre. Det finns alltid folk som snackar, finns alltid folk som utger sig för o vara något som inte är. Och tydligen är mr.. en av dem. Det va ju tråkigt o höra. Personen ifråga är en bra människa, men som kanske borde tänka lite mer på vad som sägs, och vad som inte sägs. men orkar inte skriva mer om det nu.


hahaahhaahahahahahahahahhaahah
sötaste tjockisen ;)

och nu:

Jag vet ärligt inte,men kan fan inte somna längre typ. Detta kommer i perioder. Jag har väl en aning till en anledning men jag går under om det är så :P Orkar inte med det en gång till. Nope. Men hur som hellst. Haft en bläig dag idag. Rolig men i längden har den varit skit bara. Va kul att umgås med älsklings jossan iaf :) Haha, skrattar alltid när man är med det där lille gostrollet :P Shippan va med också självklart. Blev dock ingen film. Blev en sovande josefin på golvet, en halvsovande linda i soffan, en rastlöst shippe i andra hörnet av soffan och en blöt linda F i badkaret :P Men det va väl mys. Ska till sjukhuset på torsdag också, ska se om jag kan fixa lite o så. Ska bli naaajs ;) haha. Ska bli den bästa P:an i hela världen. Lovar ;) haha. I love you girl. and, i'm in love with you boy. japp. nej slut på detta o slänga säg i sängen igen o se om john blund har lite stoft över till mig nu då.

Najt bitches.



Bobster



halloween noll7.
puss då haaj.

You wouldn’t Know love if it crushed you fucking chest.

Brutal låt. Eller hur var det ....? aja, blir nog braaaa..

Nu sitter jag här med ryggont. Men det går över, förhoppningsvis tills imorgon :) Imorgon tänkte jag titta förbi min jossan. Ska se om hon vill med o sola kanske? shippe o jag funderar på det. Också ska jag iväg o titta på gardiner också med mamma. Men blir på förmiddagen om jag orkar mig upp. Men får göra det :P Ska bli lite kul, kanske kan fjäska skiten ur sig så man får dom där jag sett, känner inte att jag vill spotta upp 500 på ett par gardiner just nu och jag vill verkligen ha dom så får hoppas mamma vill va snäll och ge mig dom innan dom tar slut ;) usch va fina ;) AJ MIN LÖÖV om man säger så.

nej, Funderar på film också. Får nog bli en snart :)

SOV GOTT! haaaj.

En söt liten apa.

Ja, han vann mitt hjärta så han fick följa med hem, som senare ska in i ett annat hem ;) Men han fick sova över hos mig och blir nog ngn natt till kan jag tänka mig.

Igår då, ja det va roligt, synd att man såg födelsedagsbarnet så lite bara. men kul va det iaf :) Idag är man väldigt sliten osv. Men men, som man bäddar får man ligga. Och ligga i sängen är något jag ska göra snart igen. Mår väl inte allt för bra :P men det går över, som med allt annat.

Sofie, se till o bli bra nu så du kan få komma hem från sjukan! saknar dig..



Kom och mys gosen..

NOT GONNA GET US!



vet inte vad det är men jag gillar det..


RSS 2.0