Sjukling

Tyra ligger i sängen helt utslagen av feber. Hon hostade slem så hon spydde rakt ut förut, på krikke. Hon har varit ledsen och riktigt slö ikväll. Vid 18 tiden kollade vi på Askungen och hon la sig då på min mage och somnade. Sov ungefär en timme. När hon vaknade va hon kokhet, mycket varmare än när hon somnade. Hon fick panodil men de verkar inte hjälp något speciellt, tyvärr. Vaknar hon inatt får hon en lite dos då också. Hon somnade för natten strax efter 20.00, och då märks det att hon är sjuk. Vi lägger henne alltid vid 20 tiden på kvällarna men om hon varit frisk och sovit så sent som 18.00 en timme så hade hon aldrig somnat vid 20 tiden.. Märks att snosan är ordentligt sjuk :( Hoppas verkligen hon mår bättre imorgon! <3

Nu gråter hon så ska springa in till henne. Alvedon-dags!


Made by Tyra

Tyra's första "riktiga" täckning gjorde
hon igår på min mormors 71års kalas :)
Duktiga tjejen ;)



Tjoahadelittanlej

Ja, Pippi på de sju haven ses här hemma. Tyra är tokig i Pippi och Emil. Disney, Barbie osv går också bra men Pippi och Emil får henne att sitta längst. Älskar henne och njuter varje sekund och jag ser fram emot den dagen vi ska hyra film (för det är roligt för henne att stå och välja), köpa godis och ha fredagsmys :) men men nog om det.

Tyris är förkyld och skulle egentligen lekt med Levi idag som också är förkyld så det får bli någon annan dag ist. Vi styr ist våra nosar mot stan och ska kolla en sak på biltema och sedan hem till min mormor för att förmodligen snika åt sig lite mat från igår. Taco <3 hehe. Blev så jäkla mycket mat över igår så jag sa att rester idag kl 15 blir ju bra ;) men styr oss dit tidigare. Får se om någon är lika sniken som jag idag.. Förmodligen inte :p höhö

Annars idag blir det bara lugnt. Funderar på att vara gammal och skära upp lite morötter, köpa dipp och spela Bingolotto, men jag vet inte än :p hah. Nåja. En update i eftermiddag får ni. Tills vidare.. Ha en bra dag!


Trött som få, dags för sängläge

Sitter i soffan efter en kväll med mamma och SOA. Hon ville se de 3 avsnitt som kommit på säsong 5 så de gjorde vi. Jag grät till det 3e, igen. Trodde det skulle va lättare andra gången.. Men icke :p Tur det bara är en serie, haha.

Nåja, trött är jag, ledig dag imorgon, förmodligen lite besök och massa bus med lillskruttan. I säng tidigt imorgon eftersom krikke ska jobba på måndag. Hans första dag på sitt nya jobb, spännande :D Så roligt att han fått ett "vanligt" jobb också, inte bara extra på krogen. Jag är ledig till onsdag men ska ändå bli gött att komma i säng tidigt och sova ut en del!

Men nu ska jag lägga mig. Tillbaka imorgon :) Godnatt!


I bilen: jag rullar

Alltså jag är så mätt... Blev taco hemma hos mormor som fyller år idag, fika och massa skratt med släkten. Alltid lika trevligt.

Sitter i bilen nu men ska parkera strax och försöka ta mig upp 3 trappor. Gah.. Skriver när jag fått Tyra i säng, lite trött gumsa kan jag lova :) Men nöjd är hon som fick chips av gammel-moster Lena ;)


Day of Linda

Såhär ser jag ut idag.
Vaxade byxor från H&M
Kängor från skopunkten
Jacka från Chic
Stickad (och otroligt mjuk) tröja från Kappahl
Halsband från Gina Tricot
Örhänge från Glitter
och slutligen, Klocka från Ur & Penn


Eeeemil

Godmorgon! Jag och Tyra ligger i sängen och kollar på Emil. Älskar mornar som dessa, när man är ledig så man kan ligga i sängen och snosa innan uppgång :)

Idag är det kalas för min mormor som fyller år! Ska bli mysigt att träffa alla. Även om vi är lite som vi är så är vi ett gött gäng, släkten! Blir lite käk :) Men innan det så blir det en tur mot stan och lämna tillbaka en topp jag inte vill ha. Ska köpa ett halsband ist tror jag.. Får se. Hittade en tunika jag vill köpa till Tyra men den är i kappahls märke Newbie och det går ju bara upp till 74.. Det är så himla fina kläder så är tråkigt att de inte görs i större. men men så är det.

Mer gos nu och krama täcket så skriver jag mer i eftermiddag.


6.30 sharp

Ligger i sängen med en trött och sovande Tyris. Något är lite ovanligt med Tyris, antar att det kan vara tänderna som spökar. Smulan min! Imorgon är det dagis för hennes del och jobb för min, sen har vi hela helgen tillsammans :) och nästan hela veckan efter också då jag bara jobbar 2 dagar :( skulle ha jobbat 3 men bytte en till nästa vecka så jag kör 6 st då ist eftersom det är dop för godingen Lionell (en av mina kusiners son) nästa helg. Kan ju inte missa dopet ju :)

Nåja.. Skönt att ligga i sängen nu och bara tänka, spela spel på phonen och bara slappna av. Även om det inte är många timmar tills klockan ringer igen, som rubriken berättar, så är det bara skönt att ha stunder såhär. Rensa skallen lite och bara va..

På tal om rensa skallen så måste jag börja rensa min kropp på skit alltså.. Då pratar jag om mat osv. Jag är ganska duktig med att inte äta godis. Eller okej, har ätit upp chokladtopparna jag köpte men förutom det så äter jag mest nötter nu. Min stora "förödelse" jag inte kan eller vill vara utan är Cola. Där emot kan jag ju trappa ner på det. Man måste ju få leva också. Men maten osv.. Jag måste bli bättre på att göra matlådor. Jag är så sjukt mycket nöjdare efter ett mål på jobbet som lag lagar själv och inte någon av de alternativa restauranger som finns på bergvik. Hopp och hej.. jag fixat detta!! Nästa vecka när jag är så mycket ledig och Tyra är på dagis vissa dagar där så ska jag passa på att gå ut och gå och träna hemma faktiskt. Låna mammas Zumba så får vi se vad jag tycker om det. Något måste göras och det snarast. Känns lättare att försöka träna också när Tyris är på dagis och jag ändå är ledig. Ah håll tummarna för att jag får lite bättre självdisciplin när det kommer till detta! Är ju bara att man verkligen måste bestämma sig hur och sedan hålla fast vid det, utan undanflykter.

Men nu ska jag inte babbla så mycket mer ikväll på bloggen. Snart dags att skuta ögonen och hoppas på bra drömmar. Haft en hel del fina drömmar de senaste veckorna, och sånt gillar vi, hehe. Godnatt och sov gott. Imorgon är en ny dag, fredag! :) Blog You Tomorrow.


Nu ni

Hemma efter en dag på jobbet. Tiden bara rullade iväg för oss. Imorgon börjar jag 8.00 - 16.00 och efter det blir det en snabb sväng till stan för att lämna tillbaka en tröja och köpa ett halsband. Handlade lite idag också som jag ska prova så får vi se om något ska tillbaka.

Men men. Nu hade jag tänkt placera min rumpa i soffan, en macka eller två i handen (förmodligen 4) och se klart på Rock Of Ages och sen någon bra tjejfilm. Krikke jobbar så är bara jag och min sovande prinsessa hemma så ska passa på att se lite tjejfilm :)

Skriver sen!


Tungt avsnitt i SOA

Ja, då har jag sett det 3e avsnittet av säsong 5. Idag va det spännande och ett otroligt tungt avsnitt. Säger såklart inget eftersom ni som tittar kanske inte sett det ännu. Men Gud så känsloladdat, jag grät stora floder. Hemskt hemskt avsnitt.. :(

Helt otroligt hur inne man kan bli i en serie och efter 4 säsonger nu på 5e är så "bra polare" med karaktärerna :p Man blir så inne i det, och jag som sett om säsongerna 3-4 gånger är verkligen med i detta :p Älskar serien, men känns konstigt att detta avsnittet va så tungt, redan nu.. Nåja. Det har väl sin mening!

Jobbigast just nu: en vecka mellan varje avsnitt.. It suck's.


#work

Lunch nu. Stressig morgon så jag tog fel på dag ang mitt schema. Tyris avsläpp på dagis gick lika bra idag som innan. Mammas fis!

Skriver senare mot kvällen. Då blir det kycklinggryta, SOA och kanske lite shopping att visa. Kika in sen!


Frukost och dagis

Jag och Tyra började ju dagen bra. Vi vaknade strax efter 8, Tyra va mega gosig och kramades och skulle ligga på min mage och snosa. Hon la sig på min arm med ryggen mot min mage och där låg vi under täcket och morgon snosade och poff så somnade vi om, utan förvarning.. Vaknade 8.52 av att Tyra säger Mamma och skrattar. Haha panik upp och byta blöja, slänga på kläder osv och iväg till dagis, kl 9.00 började hon ju. Vi kom dock dit 9.08 så lite sena va vi. Förklarade att vi försov oss och så. Väl där så hann jag knappt få av Tyra kläderna innan hon skulle iväg och leka. Hon sprang runt lite och pratade och skrattade. Hon gav sina fröknar ett stort leende så jag antar att hon trivs min lilla skruttis. Jag sa till Tyra att mamma skulle åka och att vi skulle vinka hejdå så hon log stort och vinkade, jag bad även om en slängpuss i vanlig ordning som jag alltid gör. En slängpuss gjorde hon men hon hade så bråttom in till leksakerna att hon gjorde slängpussen mot de andra barnen på väg in i stora rummet :p haha Gumman min! Hon är så duktig och verkar trivas mega bra. Har en kompis som ska praktisera på just hennes avdelning om 1-2 veckor också. Himla kul :)

När jag kom hem förut så gjorde jag lite smörgåsar och grejade med lite papper. Snart dags att göra sig iordning inför jobb idag 12.00-20.15. Efter jobbet ska jag även storhandla. Kan lika gärna göra det när jag ändå är på bergvik.

Ska fråga en sak men det får komma upp i annat inlägg, snart :) ttys.


Sängläge

Ligger i sängen och funderar. Vill flytta, göra om, måla osv.. Ja ni vet allt sånt som hör till. Vore så kul att få dola och inreda lite nytt, ett nytt ställe och ett rum för Tyra. Jag hoppas det blir inom en snar framtid. Tyra blir ju större och så också hennes leksaker :) hehe. Men jag är verkligen sugen på att inreda ett rum till henne!

Nåja. Blev inte MM ikväll, utan 21 jump street (filmen). Min dator är helt seg så de tog lite tid för filmen att bli klar så jag leta i min filmhylla ist. Fun fun.

Men ska nog lägga igen mina små(svullna) ögon(öga). En dag imorgon också och Tyris ska ju till dagis. Själv jobbar jag 12-20.15 så det blir knappt någon tid med skruttan alls :( 9-14 är hon ju på dagis. Känns så skönt att det funkat bra. Att hon äter ordentligt, sover med de andra osv. Mammas duktiga tjej!! <3

Men Godnatt nu, blog you tomorrow!


Torsk på film

Ja, inte vara SOA utan är även helt såld på att kolla på film. Jag älskar filmens värld. Helt otroligt att jag inte sadlar om och blir skådis ;) Idag blir det nog Magic Mike. Någon som sett?

Innan film ska jag nu laga lite mat. Lagt Tyra men råkade visst fastna i sängen där en stund. Låg gött och kollade nätet via mobilen. Så kan de va.

Hörrni, hörs sen :)


Svullen delux

Gah.. Mitt öga blir bara värre och värre. Ser ut som jag fått smäll eller något :p Haha kul att jobba med ett fett öga..

Kan det vara en inflammation tro? Gör ont i ögat också. Får springa in på Apoteket innan jobbet och se om det finns någon kräm jag kan köpa.

Ögat igår på bilden nedan, idag är det mycket värre..


Tagga!

Nya Johan Falk med älsklingen strax! Wiho, har sett fram emot detta. Ska bli kul att se Kinnaman agera lite igen ;) Visserligen såg jag ju honom i Safe House häromdagen men där är han ju bara med en liten stund.

Har ni sett nya Falk filmen?


Feeling good

Helt sjukt va underbart det är att ha Tyra hemma igen. Saknat henne som attans. Gosade lite förut med pussar och kramar, åkte till bergvik med henne och krikke så vi kunde köpa lite gott hem att ha ikväll. Blev nötter för min del :) Innan krikke åkte till jobbet och Tyra skulle i säng så kollade vi på Emil :)

Nu sitter jag i soffan inlindad i en filt och kollar på miss secret agent 2 som är på 5an. Börjar bli riktigt kallt här hemma på kvällarna.. Brr. Ska nog se Hunger Game efter denna. Hört att den ska va bra så ska ge den en chans tänkte jag. Blev även tipsad nu om Magic Mike så får se vilken de blir eller om jag tar en idag och en imorgon :)


Mår bra idag

Och glad är jag för det. Drack knappt något alls igår och hade kul ändå. Dock va det så lite folk på krogen så det va lite tråkigt. Men BK blev efteråt och det njöt vi ju alla av :p hehe.

Tack tjejer och Danne som va med. Det va trevligt att vi va samlade.. Ja en stund iaf ;)


Dagens outfit


Off to town

Sen blir det att jobba vid 12.00-18.00. Direkt efter åker jag mot Iza och lite tjejparty. Fun fun. SaknaTyra.com blir det idag vill jag lova. Ser henne inte förrän imorgon :( :p buhu!

Men hörs sen. Bye bye.


Trött tjej.

Är så trött så huvudet snurrar, är så mätt så mat vill jag aldrig mer se (förutom julbord för det ser jag fram emot). På tal om julen så kollade jag lite på Ensam hemma - Vilse i New York för någon vecka sedan när den visades på tvn. Bara tanken på de filmerna får mig att komma in i en mysvärld. Vill verkligen ha jul, Och se massa mysiga filmer som har med julen att göra :)

Men snart, då är vi där! 🎄🎁🔔🎆
Sov gott folket, ni är toppen.

Frågor? Skriv i frågerutan till vänster. Godnatt!


2 senaste

Fulla med kärlek, båda två! ♥



&


 
Hade en riktig sakna morfar dag idag. Tänkt på honom en hel del. Dels för att just varit så jäkla stolt över Tyra och därför tänkt att jag önskar att han hade fått träffa henne. Han va/är världens bästa morfar och Tyra är världens bästa onge ;)  Älskar dem båda otroligt mycket!

Jag tycker till

Safe house: Bra film, inte riktigt som jag väntat mig men helt okej. Antingen så va inte jag helt inne i filmen eller så hände det inte så jättemycket. Nåja, en okej film men lär nog inte se den igen.

Plus: 2 svenskar med i filmen, alltid kul att se.
Minus: Hände som sagt lite för lite saker.

What's your number?: haha riktigt rolig komedi. Skrattade så jag grät vid 2 tillfällen. Trodde inte att den skulle va så rolig faktiskt. Har ni inte sett den, gör det!

Plus: Mysig och rolig tjejfilm
Minus: Lite dryg i början!

Nu ska jag sova. Somnar när som helst. Godnatt på er


Hemma från dagis

Igår hann jag inte ens se klart filmen innan jag somnade. Så idag blir det SOA avsnitt 2 (wifuckingho!!) och se klart Safe house :) Lovar att då ikväll skriva om de filmer jag sett.

Tyra blev hemma från dagis Idag då hon skar upp tummen så blodet sprutade och likaså hennes tårar. Försökte få stopp på det men de va inte det lättaste. Såg nu efter att hon "skalat" tummen så skinn är borta + ett skär sår på det. Aj aj! :( Nåja, nu mår hon bra och lite glass fick bli. Sånt får man när man är sjuk och skadad.

Just nu sitter vi på wåxnäs och väntat på att Krikke ska komma och hämta Tyra och själv ska jag iväg och jobba 15-20.15. Ha en bra dag hörrni.


ATM:

Berättar om denna och den jag såg igår innan jag lägger igen mina ögon. Klicka in här lite senare!


Finns ingen som du

Mitt lilla hjärta :)


BB cream

Idag skaffade jag BB cream och en ny primer i samma märke som heter Dream smooth primer. Asbra primer, iaf va det mitt första intryck av den och jag tror nog att det kommer förbli så. Man blev verkligen mjuk. BB creamen ska jag testa imorgon. Någon som har erfarenhet av den? Jag är ju sån som går på det mesta, eller går på men jag är en sådan som gärna testar saker. Uppdatering om vad jag tyckte om den får ni såklart imorgon.

Nu ska jag greja lite och snart natta Tyra. Efter det så blir duschen för min del. Ska skriva lite om filmen vi såg igår också. Kika in senare!


Goodiebag från jobbet

Fick en liten goodiebag på jobbet idag efter mötet som jag skrev tidigare. Alltid trevligt med lite uppskattning och kul att de överraskar. Jag har en riktigt bra arbetsplats som skämmer bort med gottit fikabröd, presenter osv. Gillas :)

Fick alltså ett vinrött nagellack, Nail polish remover, våtservetter för händerna och pads. Tack tack H&M.


Möte och lunch

Började dagen med frukost och möte på jobbet vid 8.00. Givande möte som vanligt och Sara på jobbet fick mig att tänka lite på vissa saker medan hon gjorde om under en uppgift vi fick. Mysig morgon med givande saker. När vi gick från jobbet så fick vi alla en goodiebag. Vad som låg i får ni se senare :)

Efter mötet drog jag till stan och mötte upp Tina för lite lunch. Vi hamnade på Vero och det blev en god sallad med massa prat, skratt och lite snack om allvarliga saker. Det va riktigt kul att träffa henne ordentligt, ses ju oftast bara ute på stan eller liknande och då hinner man ju inte riktigt prata ordentligt. Nej de va riktigt mysigt också hann jag ju skämma bort både henne och hennes lilla W :)


06.30

Ja då ringer min väckarklocka, mindre kul. Kl 8.00 sitter jag på jobbet och ska ha möte med tjejerna, H&M alltså. Det ska bli trevligt och nyttigt. Moa på jobbet såg det riktigt bra:iga med detta, frukosten ;) Ja, vi får frukost på jobbet :p Men måste erkänna att det ska bli skönt att få den serverad, och lite varm O'boy :) Men nej, sova nu så jag orkar upp. Godnatt ya'll


Hotell Paris

Idag bokade vi hotellet. Rolig historia det där, nästan. Jag satt med sidan där jag skulle boka hotellet, klickade i allt och skrev i allt. När jag gjort klart det så skulle jag klicka på bekräfta betalning och bokning. Då står det att min bank inte stödjer det. Jag blev lite smått irriterad och tänkte lite för mig själv att det va ju typiskt att det skulle krångla, jag förde ju över pengar så det va ju inte problemet.. Jag testade att skriva om mina uppgifter och klickade igen men nope.. samma problem. Jag sa till mamma som va här att jag skulle föra över till henne och ta hennes kort ist, då godkänner inte banken att jag ska föra över till henne heller(??). Jag tittade då och såg att mina pengar som jag fört över till mitt vanliga konto inte fanns där. Jag tänkte att de säkert va kvar på mitt sparkonto, meeen icke.. men vart fan har då mina pengar tagit vägen?! Jag blev arg och satte på mig skorna och tog bestämda steg mot bilen för att åka och ta ett snack med banken och va redo att skälla järnet om deras tjänster gjort att mina pengar bara försvunnit (återigen: ??).
 
När jag satt i bilen och vi bara åkt några meter så ringer min telefon och det är ett utländskt nummer. Jag tänkte att nu är jag avlurad pengar och de ringer och ska göra något så jag förlorar mer, men jag svarade så jag skulle få se vad de sa. Nej, det här va ingen som ville lura mig. Det va bokningsidan, en ur kundtjänst där som ringde och kollade en extra gång ifall alla uppgifter stämde, datum, rum, antal personer osv.. Han bröt på engelska och va väldigt trevlig och hjälpsam. Det va alltså något konstigt med sidan för betalningen hade ju uppenbarligen gått igenom, annars hade jag ju aldrig fått allt det där till hotellet. Han tackade och önskade mig en bra dag. Jo tack, där blev den mycket bättre efter det samtalet :) OCH jag slapp åka till banken och göra bort mig ;) hehe. 

Här är lite bilder på hotellet vi ska bo på! 
Ser fint och mysigt ut..







Victoria

Movie

Nu snart ska jag och Krikke mysa ner i soffan och se på film :) Valde en komedi som jag tror kan va helt okej.
Den heter What's your number. Vad jag tyckte om den skriver jag efter filmen.
Ni kan se trailern nedan om ni vill!



Inskolning dag 1

Idag har det gått hur bra som helst för Tyra på Dagis. Hon har lekt, skrattat, pratat, sprungit, sparkat boll, gungat, ätit osv. Hon gick ifrån mig och Krikke nästan på en gång när vi kom in där. Ute på gården existerade vi inte ens :p Helt upp i varv och roligt va ju det såklart :) dag 1 har alltså gått toppen. Jag hoppas hon kommer in i detta snabbt så hon bara ser det som roligt :)

Man blir stolt men man är ändå lite nervös hur det ska gå när det är dags att säga hejdå och lämna henne ensam :p Hon är i bra händer, inget tvivel men hur Tyra kommer reagera, det är det. Men som det verkat idag så kommer det inte bli några problem :)

Nu har jag lunch, jobbar.


Hotell, dagis och lite flum..

Har suttit och kikat på massa hotell. Hittade bra centrala för en bra summa, vissa kändes okej och andra mindre trevliga. Vissa som ser mer "äldre" ut har ju sin fina charm. Hittade ett ställe som hade det där verkligen in slitna och riktigt mysiga stilen, tyvärr låg det lite långt ifrån allt så det blev inget med det hotellet. Synd för de hade en otroligt mysig trädgård där man kunde njuta av sin frukost i solen. Helt underbart ju när man är på semester.

Nåja, jag kikade vidare och som sagt så hittade jag lite som kändes ok men ändå inte riktigt "där vill jag bo", så jag tänkte lägga ner och fortsätta imorgon. Jag bläddrade sidan ner och fick se namnet V•••, (skriver namnet när jag vet säkert att det blir bokat. Lite roligare. •tönt-varning•) och klickade mig in bara för namnet's skull. Och ja, här har vi det ju. Jättefina rum, fin entré, bra frukostbuffé, nära till endel sevärdheter vi vill till osv. Gångavstånd till endel av dem så det är ju toppen. Så imorgon blir det förmodligen att boka det, fanns inte mkt rum kvar alls under de datum vi ska åka så lika bra att boka och ha det klart. Och det bästa av allt va ju såklart läget, rummen osv men också att det va såpass billigt som det va. Faktiskt inte alla dyrt, så jag hoppas att det är lika bra som det står och som folk skrivit :p hehe.

Nu har jag precis lagt mig i sängen efter lite ansiktstvätt och dolande. Jag har verkligen ingen bra hy och det tar verkligen ner ens självförtroende. Uuähk. Iaf för mig. Ser fram emot en planerad framtida sak som jag hoppas sker inom en realistisk framtid. Men men sängen, kudden, täcket och Tyra nu (pappan kollar på amerikansk fotboll).Ska "sova ut ordentligt" innan det blir upp och klä på mammas stora tjej. Herregud, hon ska börja på dagis imorgon!! Inskolningen börjar 9.15 och jag är nervös. Det kommer säkert gå toppen och absolut nu när vi är med. Jag tycker det är läskigt att jag ska lämna henne och gå om bara några få dagar. Jag hoppas hon inte bryr sig utan bara passar på att ha roligt med barnen! Hon har nu 3 tänder uppspruckna och framstickande, på väg att ta plats och hon ska börja på dagis.. Vart tog min lilla tjej vägen? Mammas stora tjej nu (men ändå lilla)! Bästa <3


Sent inlägg.

Ja inte detta, men det innan. Det skulle upp vid 16.00 tiden idag. Spelar bingo, ser mörkt ut.. Haha. Nåja, lite gammal ska man ju va! ;)


På väg hem

Ska bli skönt att få komma hem och dra på sig mjukisar, även mina nyinhandlade tofflor som är gjorda av samma material som de där Teddy-filtarna. Väldigt mjuka och goa :) Tänkte jag skulle ha köpt till K också men fanns bara i mindre storlekar.

Blev lite gott och leksaker till Tyra. En hund i koppel som går själv och skäller, Den va rolig den ;) Jag ville även ha en drömfångare och hittade en jag gillade men när jag väl gick tillbaka och skulle köpa den så hade hon packat ihop dem och jag fick inte kolla snabbt och köpa en. Och då ska ni veta att hon bara hade ett litet ställ med drömfångare. Dryg va hon. Men äh, vet andra ställen att köpa dem på. Så himla fina! Hade sådana när jag va liten.

Men nej nu ska jag vila lite. TTYL


In love.

Jag föll pladask för kjolen, skorna, väskan.. Ja hela outfiten egentligen. Här nedan får ni se just de 3 saker jag nyss skrev. Jag vet inte vart man får tag på outfiten mer än väskan, och bara den kostar 7 995:-. Med tanke på att det är dotter till berömda Natalie Schuterman så lär inte kläderna va från H&M direkt! (t.ex.) men snyggt, det är det definitivt!!


Hey you.

Placerad i soffan och trött som få. Slumrade till när jag nattade Tyra och orkade inte riktigt upp ur sängen sen så låg kvar en stund och bara lyssnade på Tyris andetag och njöt av lugnet, av stillheten och att bara få ligga still. Skönt ibland :)

Kollar på Miss Secret Agent på 5an men funderar på att sätta på en film. Vet bara inte vilken :) kanske 21 jump street som landade i brevlådan i veckan. Den är väldigt rolig, för er som inte sett den redan så gör de :) Bra skådespelare och även kära Johnny Depp är med i filmen en stund!

Gör en liten vän till mig i ugnen, såhär ser han ut (se bild nedan) och jag tänker nomma gott till filmen ;) Hörs innan sängen så ska jag se om jag kanske kan visa en kjol jag sett i en tidning jag fallit pladaskt för! Den kostar nog en hel del slantar och jag vet inte ens om den går att få tag på (om det inte är en klänning t.o.m), så förmodligen är det ett "se men inte röra"-plagg! Boring ;) TTYL.


10.

Hello. Sitter på jobbet och lunchar. Somnade igår så blev inget inlägg tyvärr. Fin dag idag är det iaf, skönt. Jobbar 9.30-17.00 idag så 5 timmar kvar. Efter jobbet blir det hem till svärföräldrarna en sväng innan hemfärd och bad för den lilla. Krikke jobbar natt Idag igen, känns som om vi jobbar om varandra hela tiden :p Men till veckan ses vi mer igen :)

Nåja, ska äta upp och gå ut och köra mina sista timmar. Ha en bra dag. Hörs ikväll, med lite mode inblandat.


Working

Hittade en as cool kjol på jobbet idag. Grym till höga heels. Skulle dock vilja Foppa den i lite färg men vet inte om jag vågar riktigt ;) hehe. Får se! Ni får se den när den är inköpt.

Hörs ikväll!


Vill att tiden ska gå fortare

Jag längtar massa, men har massa att plugga på innan. Vart och vilka ställen man vill åka och se, shoppa och uppleva saker på :) Hittade ett Zoo som kanske kan va kul att åka till, för Tyris skull mest som gillar att titta på djur så mycket. Jag vet att Disney är dyrt och att det ligger en bit utanför, men jag vill verkligen dit. För både min och Tyras skull, jag älskar ju disney :) Men vi får se, jag hoppas att vi kanske kan ta oss dit en dag iaf, vi får se!
Längtar gör jag iaf!
 
 
 


Home sweet home

Haft en trevlig jobbdag men nu äntligen är jag hemma. Varit lite seg i huvudet då förkylningen fortfarande sitter i lite. Skönt att jobba iaf! Mina två godingar ligger i sängen och sover men ska väcka Krikke snart för han börjar jobba 22 idag igen.

Själv ska jag göra lite mat och kolla på film. Bara massa tjejfilmer. En eller två iaf ;) Funderar på att se om filmerna jag nyss sett, Älska mig igen och Dear John. Vi får se. Holiday är väldigt mysig också och den får en alltid att bli så glad och lycklig. Ja, tänk vad både film och musik kan göra med oss. Lovely.


Work work.

Har en tidig lunch på jobbet, har ju bara jobbat 1 timme. Nåja. Skönt att sitta lite och bara va. Ikväll när jag slutar så blir det hem och mys i soffan. Myser på naturgodis numer och hoppas på att kroppen kanske vill bli normal igen. Har lagt på mig något kilo och det lägger sig alltid på magen och typ armar. Hatar det. Vill börja träna men får ju aldrig tummen ur röven så funderar på att börja träna hemma på kvällarna. Inte bara promenader utan också träna. Mamma har Zumba som jag fick låna men vet inte om jag riktigt tror på det där. Klart det säkert hjälper men jag vill ju bli lite mer fit än att bara gå ner. Inte muskel muskel men jag vill ha smala fina muskler som inte är allt för tydliga och bara va smal och fit. Jag har varit smal i hela mitt liv (förutom 9 månader.. ;) heh) och jag vill gärna bo kvar i min garderob ;) Haha nej det är faktiskt inte storlekarna utan bara jag som vill bli mer nöjd än vad jag är nu. Gillar det inte alls. Min kropp va finare för typ 3 månader sedan, tycker iaf jag.

Nåja, det jobbigaste är mitt sug. Jag har hela tiden ett sug för socker. Asjobbigt. Och coca cola.. Jag kan bara inte låta bli den där burken på kvällen :p Eller faktiskt så kanske jag kan det men det är gott till kvällsmaten. Nåja, vi får väl se vart detta hamnar. Tips på träningssätt i hemmet? Tipsa mig! Har ni tips på hur man kam bli av med suget utan att fortfarande vilja ha det där sockret? Tipsa gärna om det också! :)


Boom

Första avsnittet av SOA säsong 5. Vilken start. Det va spännande, bra och brutalt! Oväntade scener skrivna åt vissa karaktärer och jisses va det höjde både spänning och de typiska "jag känner såhär.."-känslor när man ser på en serie man gillar. Aah riktigt bra!

På tal om en serie jag gillar så kollar jag på SATC just nu, på tvn. Jag hade tänkt se en film men börjar bli väldigt trött så efter SATC blir det sängen. Jobb imorgon 15.00-20.15, men innan det ska vi nog hälsa på på Tyras dagis. Ja, hon börjar ju på dagis den 17e nu. Lite nervöst faktiskt att det är en halv vecka kvar tills vi ska skola in vårt lilla hjärta. Tiden går för fort.. Vart tog min mammaledighet med en bebis på armen vägen? :) <3

Godnatt!


Efterlyst och annat

Sitter i soffan och är taggad för första avsnittet på säsong 5 med Sons of Anarchy. Men innan det så ska jag se klart på Efterlyst. Helt sjukt va det finns sjuka människor. Skrämmande!!

Nyligen ätit pizza med Krikke som snart ska åka mot jobbet och jobba natt. Tråkigt att vara själv men blir SOA och sedan någon mysig film :)

Tyra sover sedan 1h och 20 min, hon va så trött smulan. Vaknade för en kort stund sedan så hon fick lite vatten och lägga sig på en annan kudde, brukar göra susen. Smulan har hon ont i munnen men hon somnade iaf om så det va skönt.

Nej, nu ska jag ladda här :) se klart på tvn och sen är det en date med mina grabbar. Som jag väntat och längtat!


En tand

Tyra har fått sin första tand nu. Den kryper fram på ovansidan. Jag trodde faktiskt hon skulle få tänderna där nere först, men icke :) Nåja, hon har varit lite gnällig de senaste dagarna och inte är väl det konstigt. Hon har varit varm och förkyld men tänkte att hon blev förkyld av mig och där av varm så ingen panodil har getts, och har man då ont så klart att det kan bli lite gnäll.

Mycket kul att hon inom en snar framtid ska få äta och kunna bita med tänderna. Det negativa är när hon är så go och pussas så bits hon ;) haha. Det va liksom så jag upptäckte tanden :)

Ni med ungar, vad har ni för tandkräm till era små? För när tänderna är framme är det ju dags att borsta dem. Hon "borstar" redan "tänderna" så det blir nog inga problem!


Brrr

Ligger under täcket med Tyra och kollar på pippi. Kallt är det så skulle helst vilja ligga kvar under täcket ett tag till, men det hinns inte nu. Ska strax gå upp och ta en snabb dusch, göra mig och Tyra iordning och sen åka mot stan. Idag har vi en date med Johanna och Lionell ett par timmar. Får se i eftermiddag om det blir någon med Jossan och Levi också.

Hoppas ni får en bra start på dagen. Nu ska jag sätta min i rullning.


Skvaller

Hur kommer det sig att man tycker det är så roligt att läsa just skvaller, både tidningar och på nätet. Ja t.o.m i bloggar. Själv håller jag mig till tidningar som Veckans NU och Hänt BILD.

Jag älskar att se kläder, läsa om stora kändisar och faktiskt se bilder där de är "vanliga" människor. Vissa bilder tycker jag är orättvisa då tidningarna verkar leta fram det allra värsta. Menar, Vem blir inte med på bilder där man spyr på sig själv? Sedan finns det bilder där jag tycker kändisarna är finare naturliga än i smink.

Nåja, mycket fake, operationer osv är det men så är det ju överallt. Jag själv vill också göra 2 operationer. Ja kanske tre om jag blir riktigt fläskig någon gång så jag mår så dåligt att en fettsugning är på sin plats. Ta mig rätt, jag tycker inte det är fel med att ha lite att ta i och att vara rund. Tvärtom, vissa ska inte vara för smala för då blir de inte fina, alls. Men allt detta handlar ju om hur manager sig själv, vad man är nöjd med och vad man känner att man faktiskt mår dåligt över. Ja, det finns sådana som går överstyr men då har de väl antagligen blivit så inbitna av allt runt omkring och sitt ego i spegeln som aldrig får nog. Jag tycker det är okej med operationer. Varför inte när en människa kan må psykiskt bättre?

Jag säger tummen upp för OP, och jag älskar att läsa om dom i skvallertidningar.. OCH se alla snygga kläder, väskor, skor, frisyrer i olika färger osv. Ja, jag hyllar nog fan skvallerblaskan också! Yey!


Bildbomb: oss


Kyckling-Zucchini toast

Har inte haft någon matlust förrän nu på kvällen så nu ska det bli gott med lite toast :)

(mina med kyckling är längst in)


Trött människa

Tät näsa, hes röst och seg i huvudet. Mår iaf bättre idag och det känns som att jag är på bättrings-vägar. Håller på att vika tvätt, försöker iaf då Tyra gärna kastar ut allt jag viker och lägger i högar. Älskade Tyra i alla lägen, men hon är väldigt stönig lilla flicke-barnet :p

Nåja, ska fortsätta min kamp här så får vi se vem som vinner :p


It cuts me deep

Sitter som i en drömvärld just nu, en värld jag helst inte vill vakna upp ur. Jag har precis sett på Dear John, som jag så länge velat se. När jag ser en film som den så förlorar jag mig själv i tankarna, tankarna om hur jag vill att livet ska vara lite annorlunda. Missförstå mig rätt, jag är lycklig över att ha min vackra vackra dotter, en pappa till henne som älskar mig och som jag älskar. Det jag menar med annorlunda är att jag vill så mycket mer, jag vill se världen mer och då med mina älsklingar såklart. Jag vill släppa taget om Sverige, om så bara för något/några år. Ibland önskar jag som så många andra att mitt liv vore lite av en film, en film där kärleken är i starkaste laget, där allt i varje slut blir bra. Men alla slut är inte bra, och självklart inte. Om vi inte fick veta vad ondhet var skulle vi aldrig uppskatta lyckan, inte sant? 

När jag hamnar i mina små världar så känns det som om hela jag bara vill gråta ut i ord, beskriva varje känsla jag känner och förklara varje bild som dyker upp i mitt huvud. För mig så är Kärlek en stor betydelse, jag vill känna mig älskad, jag vill älska och jag vill framför allt vara en kärleksfull mamma som ger Tyra all den kärlek hon vill ha, behöver och ska ha.. självklart mer där till. Det är nästan så man blir deppig när man sett en lycklig film, en film med drama, kärlek och lycka. Nu efter Dear John så har jag satt på en av mina absoluta favoriter.. The Holiday, så otroligt underbar. Jag får alltid en så underbar känsla i mig fylld med drömmar, sorg, lycka och hopp när jag ser den, precis som när jag nu för första gången såg Dear John. Jag älskar filmer som dessa och de är det absolut bästa tröst-filmerna man kan se på när man känner sig nere.
 
Ibland så måste man få drömma, man måste få komma bort från verkligheten, även om verkligheten är väldigt bra! Menar, man behöver inte ha ett dåligt liv eller ett dåligt förhållande, eller kanske ett dåligt jobb. Allt det kan vara bra, men man måste få tillåta sig själv att få söka efter lite mer. Är det inte så vi hittar oss själva? Att utforska saker? Det blev ett djupt inlägg, men så beskriver även rubriken om detta inlägg. 

Jag vet att jag har mycket att vara lycklig över, och jag är lycklig över min familj, jobb, vänner osv.. Men jag måste få drömma och jag måste få göra mina drömmar till verklighet. Sån är jag, och så vill jag vara!

Vem vill du vara?




Host host

Lagt Tyra för natten och ska själv tvätta av ansiktet nu och lägga en ansiktsmask, bara må och ha egentid och tjejmys. Krikke jobbar så jag får passa på att kolla på någon tjejfilm och ha egenvård mot halsen och förkylningen.

Tyra har blivit snuvig nu och lite hostig men jag hoppas hon orkar sova bra inatt så hon sover bort det mesta. Hoppas febern håller sig ifrån henne iaf. Jag har inte haft feber på ett tag nu så det är bra men så va det igår också och på kvällen kom det, men får hoppas att det håller sig borta.

Nu ska jag som sagt mysa ner mig och vara lite tjejig, alltid behövligt för oss tjejer. Eller hur? ;) :) TTYL.


Svar på tal - SOA tröja

Hej där läsare!
Fick en fråga om vart min tröja med SOA tryck på är ifrån. Och helt ärligt så vet jag inte. Grejen är att min sambo köpte en men använde den nästan aldrig så vi gjorde en deal att jag köpte ett basket-linne till honom så fick jag tröjan. Bra deal. Jag gav 200 för det linnet på en outlet och jag fick den underbara tröjan av honom som han gett 800 för, toppen för mig! Även om jag lånat den innan så är det ju skönt att den är helt min ;)

Men som sagt. Kommer inte ihåg alls vart ifrån den är, tyvärr :( Tack för frågan. Var inte rädda att ställa fler om det är något ni undrar :)


Tyra Alicia Johansson - vem hon är!

Tyra är för det första min dotter, men det tror jag inte att någon av er missat faktiskt ;) Men skriver det ifall någon ny själ hittat hit nyligen. Hon är 1 år och 2 månader och ni som har barn eller är i närheten av barn vet att i denna åldern händer det mycket. 
 
När Tyra föddes så va hon en stor liten klump på 3855g och va 52cm lång. Hon va en väldigt snäll bebis och man märkte fort hur mycket hon va med, redan från början. Det dröjde inte förrän hon höll upp huvudet själv och va väldigt stadig i sig själv. Det där har hållt i och hon satt själv på hårt underlag (satt på mjukt underlag = sängen, när hon va 4 månader) när hon va 5 månader och 9 dagar. Hon gick själv när hon va 10 månader och 29 dagar. Vill bara hoppa in här med att säga att jag skriver inte detta för att skryta eller trampa på någons fötter, utan berättar bara hur min lilla tjej är och hennes steg. 



Idag iaf är hon ju som sagt över året och det har hänt så mycket. Hon kan säga massa ord och namn, exempel: Linda (inda), Mamma (mamma), Pappa (pappa), Potatis (otatis), Mormor (mojmo), Farmor (vamo), Titta (titta), Pippi (pippi), Mimmi (Mimmi), Johanna (nonanna / nanna), Lena (Nena), Lionell (hörde inte, mamma hörde), Duktig (dutik).. haha blev visst lite mycket. Hon vet hur man gör vissa ljud, kossans, kattens, hästens och hundens :) Vi åker alltid förbi en åker med massa kossor på när vi ska till stan och då pekar hon alltid och säger "muuu" :) hehe. Tyra är en väldigt glad tjej och jag märker mer och mer hur hon blir mer bestämd på vad hon vill och att hon nu faktikst gärna gnäller till eller blir arg när det inte riktigt blir som hon vill. Trotsig? Nej inte direkt, bara väldigt bestämd. Hon kan vara med mig i badrummet på mornarna och se när jag sminkar mig, då tar hon en sminkborste och ska ha rouge, som jag. Hon tar hårborsten och borstar håret, som jag.. Hon har t.o.m böjat ta tag i min plattång så jag ska platta hennes hår, haha. Självklart är det varken smink på borsten eller en varm plattång när hon får detta. När man gjort lite så säger jag alltid "Åh så fin du blev" och hon visar då alltid en nöjd min. Haha detta kommer nu redan.. vart ska detta då sluta? ;) Hon är framåt och älskar att leka med barn och kolla på Pippi långstrump, gärna direkt när vi vaknar. Idag klev hon ur sängen själv innan jag vaknat och väckte mig genom att säga något (på hennes språk) och klappade mig på huvudet. Hon skrattade till och jag frågade direkt om vi skulle se på Pippi. Då tog hon upp armarna och benet mot sängen för att komma upp, samtidigt som hon säger "pippi pippi pippi", hehe. Ska presentera Emil i lönneberga för henne inom en snar framtid :) (Disney och massa andra filmer som barbie och sådant ser vi också på, men mest pippi)
 
Tyra är min klippa, min största styrka i allt det kämpiga. Vet inte vad jag gjorde utan henne eller hur jag tog mig igenom sorger, det känns liksom som att allt är lättare när hon finns med. Hon ler jämt, hon dansar roligt, hon gör kullerbyttor och blir toknöjd, hon pussas och kramas.. ordentligt verkligen med armarna runt om halsen, och hårt. Jag vill aldrig vara utan min snuttis (ja, inte en längre tid).
Kristoffer och jag är så otroligt stolta över vår dotter. Vår egna lilla Tyra ♥
 

 
Ber om ursäkt om inlägget blev lite sluddrigt.. det har hänt så mycket nytt och roligt
så man hinner inte komma på allt på en gång. 

Sjuk jävel

Åh. Det har slagit till nu. Näsan rinner, kroppen värker som tusan, huvudet känns uppstoppat.. som en gås.. Bah.

Hoppat i mjukisar och favvotröjan - mjukis. Ska dra på tvn men ska nog se på SOA så jag blir klar med säsong 4 innan 5an kommer vilket är snaaaart. Ah, jag har sagt det tidigare och säger det igen. Vet inte hur många gånger jag kollat igenom alla säsonger :p Är ju så bra!

Nej. Hämta Alvedon, nässpray och en chokladtopp tror ja. Ska sätta mig vid datorn strax och ge er ett inlägg, ett inlägg om Tyra. Vill ni läsa så kika in sen. Puss and love så länge.


Time for work


Se den.


Förkyld delux..

Gah. Har ont i örat, ont i halsen och är förkyld. Det bara small till och jag är helt tjock i huvudet. Åh. Och inte nog med det så har jag glömt bort när jag börjar imorgon också.. Men tror det va 15.00.. Får ringa jobbet imorgon bitti och ringa och fråga.. Haha suck.

Nåja. Ska bara ligga i soffan och slappa resten av kvällen efter mitt duktiga ryck med tvättvik, plockade undan osv. En smörgås eller två ska få landa i min mage. Mhm, med salami.


Black n' dip

Vet inte om jag är klar än. Ska gå in håret lite så får vi se. Blir en stor förändring trots allt att gå från brun till svart. Snyggt är det men funderar på att ljusa upp lite slingor i håret så jag får lite skiftning eller om jag ska slinga upp en ombré inom en snar framtid. Kan ju ha detta ett tag :) Gillar det iaf!!

Vad tycker ni? :)
(vet att bilden inte är den bästa, ni får bättre bilder inom kort, och jag ska toppa håret så jag får bort lite slitet).


Tid..

Detta med håret tog längre tid än väntat.. Men vi får väl hoppas på att det blir bra iaf när vi lägger ner oss som vi gör :p hehe Zigge iaf som verkligen jobbar med mig på detta :)


Tre med Ellen

Älskade Ellen, som jag saknar dig och dina tokigheter! <3


Godnatt!

Snosar på min lilla tuss 💓
Sov gott you.


Färga håret

Imorgon när jag, krikke och Tyris går upp så blir det frukost och sedan iväg mot BVC för lite väg och mätning. Tyra gillar att stå på vågen här hemma för att det rör sig i rutan när siffrorna ska komma fram och den lyser blått, så när hon står där brukar jag snegla ner bara för att kolla. Så jag har nog en liten aning om vad hon väger ;) Ska bli kul att se iaf och även se hur lång hon är.

Efter det ska Tyra va själv med pappan ett par timmar medan jag åker iväg och lunchar med Zigge och Nathalie - myyys! Lite Pappa-Dotter-tid för Dem innan mamman kommer och tar sin del av kakan :) hehe. Efter lunchen blir det hem till Zigge för att sätta om och färga håret. Har köpt svart färg.. Ja, vart ska detta skuta tro. Det får vi se imorgon. Lovar att ta kort så ni får se (om det inte blir helt misslyckat då. Då behöver jag lite mer tid för ny färgning :p).

Jag satt och tänkte på folk som gör tuffa saker med håret, som verkligen vågar klippa sig galet eller kort och häftigt och även ha en tuff eller jäkligt snygg färgning. Jag är nog för feg för att klippa av mig.. nej, får hejda mig där. För feg är jag inte, skulle lätt kunna sätta mig i frisörstolen och få allt bortklippt, MEN jag vet att jag skulle sakna håret för mycket så därför låter jag bli. Men OM jag är sugen ibland att bara dra lös med ny frilla och någon grym färgning. Någon gång i livet kanske. Har ni någon gång släppt lös en frisör i håret, fria händer? Om ja, blev ni nöjda?



Bortskämda på jobbet

Jobbet skämmer bort oss på jobbet idag. Unnade mig en, det va gott!!

Mamma köpte en låda med chokladtoppar till mig på marten när hon och Tyra va där. Sött, men oj så gott :)


Ingen tid. Och - tipsa om Paris!

Ja, jag prioriterade lite slapp före bloggande ikväll. Såg på ett avsnitt med SOA och kikade efter hotell i Paris. Svårt när man inte varit där tycker jag. Vet ni något bra, ganska eller väldigt centralt hotell i Paris, med bra pris självklart då vi är mer sugna på shopping och se saker än att bara bo. Tipsa gärna så blir jag glad :) Ni får också gärna tipsa om ni vet bra shoppingställen osv. Alla tips om Paris uppskattas mycket!!

Inrim väntas jobb 10-17 och efter det ska jag åka till stadiums outlet och kolla efter ofodrade gummistövlar till Tyra. Har köpt fodrade men det glittrar ju i ungens ögon när hon ser en vattenpöl och hon stampar mer än gärna i dom så ska se om det finns något till henne som hon kan ha redan nu. Men nu blir det sova.


Mhm.


Hej hopp!

Somnade igår så inlägget om serier kom ju aldrig upp. Får fixa det sen :) Nu ska jag lägga en ansiktsmask och sedan hoppa in i duschen för att avsluta det hela med att skriva tider på schemat som ska ut till kollegorna på Nöjes.

skriver när jag är klar med det för då blir det att varva ner i soffan med lite SOA :) TTYL


En favorit!

Ser ni vem det är?
 


Egentid.. med sällskap

Sitter i soffan och ser ut som en geléklump. Lagt en ansiktsmask som jag köpt på H&M, socker skrubb med honung. Den luktar så himla gott och den är jättemjukt att ha i ansiktet. Ska strax skölja av ansiktet och smörja in mig med en ansiktskräm jag köpte för några dagar sedan, gillar den. Annars så rullar Heartbreak Hotel på 7an så lite fniss här och va kommer från mig här i soffhörnet. Den är ju så jäkla rolig :P haha. Om någon av någon konstig anledning missat den, se den! 

Idag på jobbet så hade jag en riktigt effektiv dag och det kändes som om jag fick mycket gjort. Fick även höra från en av de ansvariga idag att hon tyckte jag jobbat jäkligt bra idag och sånt är ju alltid kul att höra. Sporrar en att jobba i ännu högre tempo. Ja, bra dag. Hoppas att imorgon blir lika och det tror jag allt, 11-17 jobbar jag imorgon så en timma mindre än idag. Dagarna rullar förbi fort när man jobbar och nu är ju typ hösten redan här, kallt som tusan va det i förmiddags.
 
Förresten så köpte jag med vantar till Tyra idag från jobbet. Det är rejäla vantar som står emot vatten och är bra och varma när snön faller, så va dom rosa så dom passar till Tyra's overall som jag hoppas kommer passa i vinter, annars får vi köpa en längre fram, men den hon har borde passa :) Köpte även BH och trosor till mig, behövligt! Men nu ska jag skölja av ansiktet innan ansiktsmasken flyttar in i huden på mig ordentligt.  TTYL, och då med lista på lite bra serier!


Tyra i sin overall :)


The day's outfit

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/470129/images/2012/pic_5041b6b49606ee47b40012ed.jpg" class="image">


<3


Shit happens

Hej hopp. Ja shit,, inte bloggat alls idag. När vi vaknade idag va det gos för fulla muggar. Gjorde oss i ordning och åkte mot stan jag och Tyris. Väl i stan käkade vi mat och va hos min mormor en stund, som för övrigt inte va hemma.. :p Nåja, jobb vid 14-20.20 blev det och efter det handlade jag lite.

När jag kom hem så ställde jag mig i köket för att laga mat. Vi myste till det med enkla Tacos, jag och Krikkeman. Det va inte helt fel må jag säga.

Nu ligger jag i sängen sedan snart en timme tillbaka. Tyra ligger brevid mig och sover och krikke sover i soffan då hans alarm ringer vid 05.00 och den vill han ju inte väcka oss med, tackar vi för såklart. Han börjar jobba 6 imorgon och jag börjar 10.00, så imorgon ska Tyra med mormorn på marten, Oxhälja som det kallas. Önskar jag kunde följa med men jobbet kallar och det är faktiskt bara kul. Jag gillar att jobba helger faktiskt.

Åh, jag längtar så till våren och Paris. Ska bli så himla kul! Blir nog att boka hotell inom en snar framtid så vi har det klart. Fick tips av min kära kusin, Tyra's gudmor (som jag pratat om tidigare) om lite billiga hotell, eller område men bra centrala och bra pris på hotell. Har ni varit i Paris och kan tipsa om billig och rolig, bra shopping? Tipsa mig nu snälla, antingen på kommentarer, frågerutan till vänster eller maila mig på [email protected]

Nej ni gullesnuttar, nu ska jag sova strax. Kanske lite yatzy på telen innan, jag som är beroende av skiten. Men, det är bra för jag blir snabbt trött av det :p Ska skriva lite bra serier till en som ville ha tips på det, så det kommer upp här imorgon :) Kram och godnatt you.


RSS 2.0