New for the hair


Höstligt

Soffläge är det rätta ordet. Efter jobbet idag, som jag började med efter ca 4 timmarssömn så åkte jag hem till mormor för lite kalas då hon fyller år imorgon, älskade älskade mormor <3 Väl efter lite god paj och bus med alla kusinbarnen och mitt lilla hjärta så åkte vi för att handla. Blev en hel del kan jag säga då skafferi och kyl va ganska så tomt. Speciellt kylen.. Nåja, 1300 fattigare åkte vi hemåt och Tyra somnade i bilen. Hård dag idag för smulan med mycket lek och stoj med sin mormor :)

När ja fått Tyra i säng med välling så gick jag ut till köket för att packa upp varorna, blev hungrig och värmde en kopp nudlar (en kopp man köper med nudlar i som jag är helt tokig i) och placerade mig i soffan. Jag hade lätt kunnat sitta kvar om det inte vore för varorna som inte hoppat in själv i skåpen.. Så tillbaka till första meningen, soffläge det är det enda rätta för mig just nu känner jag.. Sängen är snart det enda rätta också.. Jisses va trött jag är. Jobbade 2 pass Igår och som ja skrev sov ja inte mer än Max 4 timmar.. Phuu.. Så går de när man är hos och sover hos J och babblar på nätterna.

Men nää.. Har inte så mkt att skriva. Ska färga mitt hår imorgon. Nu när jag fått känna lite på färgen har jag kommit fram till att jag vill ha längderna mer slingade. Får dola med det imorgon! :)

Godnatt folket, ha en fortsatt bra natt!


Lite nytt i huvudet.


Outfit of the day - Linda


Godnatt


Jag är fortfarande mörkhårig, #tyg


Just sayin'


BOOYAH


White house down

Säger bara, SE DEN!

Spännande film med bra skådespelare (en mycket mycket snygg också, nom nom! Alla som sett bl.a Magic Mike förstår vem jag menar ;) hehe) . Filmen är som sagt spännande och väldigt rolig ibland. Jag ska absolut se den igen, ja ska t.o.m va så seriös att jag ska köpa den! Det ni!

Se den!


Klick.


Bra helg!

Tack alla inblandade för en bra helg. En helg med jobb, mys, bowling, spontan nykter utgång, bio och massa gosande. Tack för en grym helg älskade vänner <3


På ingång.


Smile for your life.


.

maybe it's time to stop now. Hmm..


Måste.sova.

Brandutbildning imorgon med lite kollegor, funny! I hope.... :p haha. 6.30 ringer kl, så natti då!


#slutaratttänkanu

Night y'all . .


Vill ha


Sängen kallar

Jobb imorgon 10-16, men va gör det - min prinsessa är hemma! Haft mys ikväll, la upp en video på instagram för er som vill titta (nick: lindarangfeldt). Lämna gärna någon kommentar om ni får lust. Kul att se vilka som går härifrån till dit, vill ni inte så är ju det lika ok för de :p Pratar i nattmössan. Blöb.

Nåja, ska hoppa i säng så det blir inte så mkt text i detta inlägg. Avslutar med dagen som varit's outfit, om man nu kan säga så! Godnatt gott folk :)


Ikväll säger det klick


New tat!

Har dock ingen bra bild så men har när stencilen är på och en efter när det är plast på. Glömde ta kort innan vi smörjde den och plasta.. Nåja såhär ser det ut iaf!

Happyface är jag!


Slut som artist

Svarar på era kommentarer imorgon :) Så trött efter jobb så nu ska ja bara slappa med härliga människor! Tatuering imorgon :D wiho!

Puss då'


#newnails


Nästan nyvaken

Så går de när man jobbar på i 13-14 timmar! Men skönt är ju de! Nu strax blir de iväg och fixa naglarna, sen hämta min lilla älskling :)


#ily


Helgen är snart över

Tackar alla som varit inblandade i min helg! Den har varit toppen :) Nu egentid (tyris sover) med lite film, sallad och vitlöksbröd. Min rumpa blir placerad i soffan till läggdags! :)

(Och tänk om du va här så ja fick kramas!)


RSS 2.0