Badoo-fake!!

Hörredu lilla Sophie från Västerås... Ge fan i mina bilder och påstå på badoo att det är så du ser ut. Hur patetisk får man bli?! 

Har inget konto själv men har kontaktat badoo med anmälan och att du ska få ta bort, alternativ bli "blockad" från sidan.. 

Skaffa ett liv.. Nej förlåt, en kamera och ta dina egna bilder!! 😡 

Till er

Jag har de bästa vännerna runt om mig, alltid får ni mig på topp, alltid här för mig och Tyra, alltid på, alltid nära. 

Alltid i mitt hjärta! 


👌


As soon as you know, grab it. 


Puss
Make it simple peeps
Dagens
En stor favorit just nu 👌
Is this it?
Bad bad bloggare

Ja den bästa är jag då inte. Har varit ganska dålig på att blogga en längre tid, men det är lite så det får vara. Menar, se bara på min info på sidan av bloggen. Inte bara att jag inte är 24 längre (fyller ju 26 om en månad, haha) ja bor ju inte kvar i Vålberg osv osv. Många fina minnen finns i denna blogg och mer lär de bli. Om jag kommer blogga mer som ja gjort innan vet jag inte, men helt och hållet kommer ja inte släppa den. Lite kul att skriva ibland eller om så bara lägga upp en bild. För mig personligen är de ju kul att gå tillbaka och läsa :) 

Varit lite tuffa dagar nu och de lär väl komma igen. Hela jag går upp och ner just nu. Hamnat i ett hål med allt utom Tyra och jobb typ. Ja inte vänner och så men... Nej, bara en jobbig period i mitt liv, men som med allt annat så passerar det med tiden får vi hoppas.

Jag behöver piggas upp med inspiration , lite go i mig liksom.. Vill ju verkligen komma igång och komma i form. Bättra mina matvanor osv. Matvanorna jobbar ja med men latheten är ju ett stort problem även där, haha :p Nej fan lindaaa, dags att göra något åt detta! Igång med träningen igen nu!! Gymkort i början på nästa år får de bli också! 

Peppa peppa!! 
Min helg i bilderNight peeps
Today's


Japp, såhär ser jag ut. 

Miss

Usch va jag saknar min älskade bebis!!! 
Snart snart snart fredag 👏👏👏

💜

👌
Nu tar jag natten

Haft en bra helg med nära och kära. Helt slut men åh så värt :) 

Night y'allRSS 2.0