En låt om mig..

Jag blev rörd när jag fick höra det.. Larsa ska göra en låt om mig :D Fått en liten försmak på melodin, lugn fin och aah. nej jag blev helt varm! Den är bara till/om mig :D haha Ska bli sjukt kul o höra den när den är klar och inspelad. Då hoppas jag på att få lägga upp den här så alla kan lyssan på den :) Usch va jag längtar :D
haha, den bjur vi på Ellen ;)

100procentparty. se - Se bloggen.

Ja nu sitter jag på tåget hem till karlstad. Funderar över denna helg. Inte för att det som hänt va den smartaste idén jag haft men kul va det. Jag har ju inte kommit hem efter fredagens spelning i Eskilstuna, men idag anländer jag till karlstad 22.15. Ja det har varit en av de sjukaste resor jag varit på, på väldigt länge. Till o börja med hade jag och 100 procent party gänget väldigt trevligt/roligt i fredags. Vi alla va nog nöjda med det vi gjorde och inte gjorde. Efter spelningen drog vi till en lägenhet för att ha efterfest. Det va mycket trevligt även om jag spenderade mesta delen i köket med Larsa. Snackade om musik hur mycket som hellst. Spelade upp och skickade vidare. Ja det va trevligt och kul att prata rock med någon också :) Sen så kom adde och va med lite inemellan. Trevligt trevligt! Men iaf tiden började rinna iväg och det var dags för DiscoCrew att åka hem. En fågel viskade i mitt öra att Adde skulle stanna. Det snappade ju mitt öra upp väldigt snabbt självklart. Jo men något som är kul tycker jag är att åka bil en längreväg (i detta fall 11 mil), lyssna på musik, snacka med roligt folk och dricka öl. Jo men vilken idé fick jag då inte? Ja för fan! Klart jag ska med till uppsala! Ja, jag tog mina grejer och vinglade iväg mot bilen, då mitt nyktra tillstånd kanske hade tänkt efter lite mer och tänkt på morgon dagen. Men icke, hjärnan ligger nog kvar hemma. Hur som hellst så slutade ju efterfesten i Uppsala.


Jag har haft väldigt roligt faktiskt. Igår gästade jag DiscoCrew's studio. Nog va det roligt alltid :) Mats somnade ju efter en stund men Larsa, jag, anders och johanna var i full gång. Eller ja.. Larsa och Anders iaf :P Nej det va trevligt. Drack lite fågel med cola och sedan vidare till en bar för lite öl innan bussen gick mot hemfärd (där min sovplats va) Jag fortsatte alltså kvällen hemma hos Larsa där vi spelade Guitar Hero. Hatar hans spel. Det va jobbigt bara, då jag annars älskar GH.


Idag har jag vaknat och vart grinig bara :P haha inte hela tiden men jag var så sjukt trött så ska folk hålla på o tjata o hålla på. Då blev jag sur och puttra till och somnade om en stund. Sedan va det upp o packa, för att sedan bege sig till bussen in mot Uppsala igen. Åkte förbi min älskade väns hus med bussen. Erik!! Ja visst va jag tvungen o skvallra att jag sett hans hem nu. Han ville att jag skulle ha tittat in, men vi kom överens om att det kan bli svårt att få bussen att vänta medans jag går in på en fika. Får bli en annan gång.


Nu sitter jag här och väntar på att tiden ska gå snabbare så jag kan få komma hem och sova i min underbara säng. Den, mamma och mina katter är saknade. Haha snackade med Josefin, en av mina bästa tjejkompisar igår i telefonen. Vi sulle ha hittat på något igår.. "jaa men det är visst ngn som är på rymmen" Haha, det lät så roligt då jag satt och fick upp en bild i huvet. Nej men alltså vilken resa. Sjuk och spontan. Tack alla för en rolig helg!GLÖM INTE ATT VA SPONTAN! LIVET BLIR SPÄNNANDE!

STORASYSTER!

haha va ju så kul. Satt nyss och pratade med syrran. Hon ska ha dansuppvisning på onsdag. Då ska jag dit :D Ska ta med mig min josefine dit :) Cheer-jossan. Va längesen jag träffade henne nu. Men iaf så kom jag och Nathali in på "godnatt på dig inte på mig" ;) "blowjob.. öh. ööh ööhh" hahah. ah shit fan va kul det va! (är nog bara hon och jag som förstår vad vi menar, haha) Ska bli grymt kul att träffa henne på onsdag iaf :D Min duktiga Nathali, saknar henne.

Puss min lovely big siss :D
 

 

Godnatt på dig inte på oss :D

Bullet for my valentine.

dålig uppdatering av mig här. haft mycket annat för mig. Lovade att blogga från Dreamhack men det blev inte så då vi va där så himla länge den kvällen så man va helt slut när man kom hem och att blogga om det nu känns lite gammalt, men kan säga att jag hade väldigt väldigt roligt! :) Gjorde en tatuering bakom örat. Tack NERadio, vampe för den :)


Igår var jag på bullet for my valentine. Det va riktigt bra. stod nästlängsfram åt höger. Ibland såg man skitbra och ibland inte. Man är ju inte så lång så att säga :P haha. Va iaf skitbra. Ett förband när en tjej va med dom va riktigt bra. Vet dock inte va dom heter men får väl ta reda på det ;)


Nu kommer snart lite släkt hit så jag måste klä på mig. Jag skriver mer ikväll om allt.

Missa inte
http://www.100procentparty.se/hajhaj.


RSS 2.0