17.25

ja då går mitt tåg. Sthlm idag igen. Stannar tills söndag. Ska bo på ett skitfint hotell ;D Charaton lr hur det stavas ;P Så inte hilton denna gång, men jag älskade hilton ;P men men nu ska jag packa o så. Kommer sakna er mina vänner! Och verkligen mina katter & mamma ♥ Men mamma, mormor, Pappa, jessica osv kommer ju upp på lördag så jag får träffa dom :D

Puss, så ses vi när jag kommer hem :)

ÖJJ!!!!

Bara för att jag haft skratt attacker idag :P ja herre min gud. Alltså, jag har skrattat mycket på den senaste tiden åt allt möjligt. (MOHASHAHAHAAHAHAHAHHA bitch ;) mmmbläää) usch va jag är övertrött nu. Suttit hos Keith med han, sofie och Pållen. Skrattat så mycket så jag har kramp i magen typ :P mitt leende höll på o fastna. lr kinderna lr hur man ska förklara det. rolig va det iaf. Jag och malin hade kul på bergvik förut med :P hahah "hallå?, vänta lite.. hallå? nej kan du vänta.. hallå?" hahah. tanten med gay håret "jag har aldrig sett den typen av band förut. det kan inte va det. jag har sett en annan sort" malin -men jag har sett den sorten!!! :@ grrr :P hahaha. aah herregud. bara hon och jag som förstår :P och hon menade tanten med det gråa håret. men jag tyckte verkligen hon sa annat. men meeeen.

nej nu ska jag se film o sova. är trötter i hela kroppen efter att jag varit hos keith.. ta det inte fel. skrattat så mkt bara. Den där Pållen vettni, han är inte o leka med när det gäller humor. haha stackars sofisan, blev mobbad som bara den :P haha men hon skratta hon med. Kanske även han som gick i hennes klass :P hahah aaa, ni måste ha varit med för o fatta, och jag orkar inte förklara nu. men sov så gott ;) Puss o kraaam. heartyyy.

image101

Vad var det som va så roligt på personalfesten för ngr veckor sedan? :S :P


Söndag kväll..

Ja, nu är det söndag. Sitter hos min mooormorrr, she's the best ;) Schemat för spelningar har ökat otroligt mycket :) Ska bl.a till mallorca och bullen o spela :O haha kul :) sen är det självklart massvis md ställen i sverige. ska bli hur kul som hellst :)

Igår festade vi, precis som i fredags. Hade massa kul förutom att igår va jag och jossan vänner :) haha. Vi bråkade ju endel i fredags. men vi blev vänner snabbt ändå och skrattade sedan åt de :P som vanligt ;) fast i fredags fick vi utbrott, det har vi inte haft på väääldigt länge. Hur som hellst. Igår blev det att se looptroop med linda i typ 5 min. Började med att linda somnade på en förfest, men hon fick sova en stund medans jag följde med larre till arena så gick vi och hämtade henne efter ca 10-15 min :) bra att hon kom. det va kul, dom 10 min vi va med varandra där inne. När jag gick upp mot baren när loop spelade så fick jag ett sms om att jag skulle gå till sidan av stora dansgolvet. Självklart gjorde jag det. Där stod Jesper och "väntade" på mig. Att jag skulle komma iaf ;P hehe. Stod det och "dansa" med honom. Skattade lite åt fulla folk som dansade som ja vet inte vad :) Trevligt att träffa o va med J ett tag nu iaf :) Hans vän stod med oss i ngn minut innan han tackade för sig och gick. "ta han om jesper nu ;)" - jajjemen sa jag :) Han kom tillbaka senare också. men blev inte långvarig då heller :P Men som sagt, jag trivdes som en drottning i mitt sällskap iaf :)
SAKNAT DE!!! :P Efter det blev det ut och vi sa hejdå, (kom ihåg vad jag sagt om allt. Tycker att 'ngt' är bättre och det vet du :) kraaama om ) Hur som hellst så träffade jag då Pååålan (Pål) och bergman utanför arena, så ja visst blev jag med dom till vålberg. In till ekholm blev, där låg ju Keith i soffan och halvsov också. Han verkade bli glad att se mig ;) Sen så ringde jag haster och han hämtade bus sofie till mig. Så hon kom o va med också där i natt ;) Jag och sofie blev dock inte långvariga så vi snodde Keiths nyckel och gick hem till honom och la oss. Vi gillade täcket. men inte när Pål och Keith kom. vi blev inknödda i mitten, sen byte vi plats hur som hellst tydligen. Keith tryckte ut mig och la sig i mitten för att han frös och sofie butta in pål i mitten för hon tyckte det va för varmt :P haha aah, blev ngr omflyttningar i natt :p jag typ sov när vi gjorde dom, jag märkte att keith drog i mig det dum huvet :P hahah. men men så kan det va.

Sofie är iaf go och är en matrix bruuud :P hahahaha (hur det nu stavas :P) skratta endel när hon berätta lite o så om hennes kväll :P herregud, stackarn :P


nej nu ska jag greja lite här, hööööres. pusss dååå på dig dig och dig ;) hähä

MIN LÅT!

Min min min min, älskar den så grymt mycket! och DU skulle bara våga använda den till ngn. UUUH! Min Låt ;)




♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥    ♥
Tror inte det finns ngn bättre låt.. fy fan va braa!


"I will meet you in the next life, where we can be together. I promise you"
- yeah right.....


4:e JUNI KOMMER SINGELN!

japp, 4:e kommer den ut i butik! ♥ kommer bli sååå kul o få den i handen :D KÖP DEN DU OCKSÅ :D


VI HÄLLER ÖL PÅ EN BRUD SOM ÄR RUSKIGT DRYG!!! :D

Slitit att spela in video ;)




(Hör inte av dig!!! försvinn ur mitt liv, kolla inte åt mitt håll. jag hatar dig :@ :'( ... åh.. jag vill hata dig............♣)

Hemma igen

Jajjemen :) Kom hem igår natt.. eller ja, vid 23.30 ungefär.

Måndag: Kom till sthlm på morgonen. Checkade (hur nu det stavas ;S ) in på hotellet, Vi gick in på ett hotell och jag tänkte nte mer på det tills vi kom in i lobbyn o fram till receptionen.. :O Då såg jag att det var Hilton hotell vi skulle bo på. ÅÅÅHHH JAAAAA!!! Tänkte jag för mig själv ;) Sa innan att "fan va gött om vi skulle bo på Hilton. Där vill jag bo" Och visst fick jag det  ;) Väl inne i rummet insåg vi att det va en väääldigt braa lägenhet ;) Låg i hörnet och det va hur fin utsikt som hellst. Han i repan flirta lite med oss va elena? :p HAHA.  Jag babbla på som bara den med honom om allt med hotellet eller rummet osv som vi skulle ha. Så kollade han massa o sen när vi va överens om ngt så sa han att han behövde ha ett kort för o dra som säkerhet för extra utgifter som ex minibaren på rummet o roomservice. Skivbolaget stod ju för allt med hotell o frukost o så. Jag bara "ah men elena det har du va" haha som världens lyx bitch.. haha va inte meningen att det skulle låta så men så blev det :P haha fööörlååt :P haha elena bara "hum.. jaha.. jaja här då" hahah så skratta vi åt det bnär vi kom upp på rummet att det lät lite knepigt kanske :P haha. Vi träffade iaf mycket folk senare inom branchen o så. Va trevligt och fick myyycket skivor från alla skivbolag som små presenter :) Gulligt. På kvällen blev det ut och alkoholen blev inblandad :P Hamnade tillsist på ett ställe där det nästan va dött. Men inte brydde vi oss om det. Och absolut inte jag som blev bjuden på drinkar.. Härligt de :) Tillbaka till hotellet och pang i säng. ååååh gissa om man saknar dom sängarna :P Älskar hotell sängar och deras kuddar, ååh gudomliga :P Elena: "tror du jag får köpa en kudde av dom?" :P hahah

Tisdag: Upp o hoppa, nu är det frukost. Jajjemen, jag och elena drog på oss lite myskläder och tog hissen ner till frukosten. Väl där nere fick vi säga vårt rums nr och blev visade till vårat bord. Innan hon som visade oss gick sa hon, er servitris (heter det så?) kommer alldeles strax och hjälper er. Då böärjade jag fundera "vafanb får vi inte plocka själva :P haha" Tog inte lång stund innan hon stod vid bordet och hällde upp nyprässad apelsin juce :) Hur gott som hellst. Vi beställde in lite pankakor o sen blev det att plocka bröd, ost, frukt osv. Huuur gott som hellst.. När våra pankakor kom in blev vi mer än nöjda. Faan va goda dom va. Sirap o allt  :) Efter det gick vi upp och la oss i någon timme o bara slappa. Skönt det. Sen va det full drag igen. Upp o på med kläder, smink o allt. Så¨tog vi taxi till massa olika ställen, bl.a vårt skivbolag Catchy Tunes. Där skrev vi kontrakt, gick igenom lite saker och kollade hur framtida planen skulle se ut lite med media och sverige turné. Mycket trevligt folk, även där fick vi massvis med skivor :P Tror jag räknade till att vi fick hem 47 skivor var.  på kvällen Blev det resturang igen och lite mer dricka. Sen slutade det med att vi satt i Hiltons bar o drack där med ngr som jobbade på Slitz och en från bonnier. Trevligt trevligt. Sen blev det sängen igen. JAAA skrek jag och elena och hoppade i säng och bara ääälskar dom där kuddarna ;)

Onsdag: Sliten som bara den kom vi upp till frukosten ungefåär 10 min innan dom slutade servera. Samma sak då, bra service, goda pankakor och massa mer. Gick sedan upp och gjorde oss iordning. Det va dags att sätta oss på ett fik o invänta en person marcus skulle snacka med. Vi tjejer gick o satte oss på ett annat kafé. Där käkade jag och elena bakpotatis och sara (vår sminktös/sekreterare :P) tog en latte och höll på o somna i den sköna soffan på fiket. Tror jag och elena höäll med om att det va gott med mat, också lite mer salt.. o lite till.. ooo lite igen ;) hehe. götting!!! Idag var vi slitna.. (onsdagen) Men vi hade haft väldigt roligt. Efter ca 2 timmar kom marcus o hgan tog en kaffe medans vi satt där halvdöda efter allt springande. Just ja, vi va ju på expressen innan och träffade Maria. Någon slags chef på expressen. Jätte trevlig och rolig o prata med. Väl inne på kaféet iaf så kom Tobbe (tobbe trollkar) och tog en kaffe med oss. Han va rolig och vi skratta ganska mycket då jag fick rätta honom om vad en låt hette som gått mycket på radion :P hahaha åååh, va vi skratta :) Han va iaf skit trevlig och precis som man ser honom på tv. Efter att han dragit (han skulle gå ut med ngn hund har jag för mig :P) så åkte vi till hotell. Allt va packat och vi va utcheckade (om det nu stavas så), vi hämtade våra väskor och drog oss mot tunnelbanan för o åka ner mot t-centralen för att sedan hoppa på tåget hem. När vi kom dit va det en timme kvar så vi käka lite mc.donalds o sen köpte elena se o hör som vi va med i :P sen blev det tåget och en jääävligt bra bok. Vi fick några skratt utbroott på tåget hem och det blev försenat pga ett annat tåg som vars lok va trasigt så vårt lok fick hjälpa o hej o hå.. vart mycket haha men jääävlar va kul vi har haft :) Och tågresan hem.. så mycket som jag skratta då. aah. shit det har jag inte gjort på länge :)

finns så otroligt mycket mer som jag kan säga om sthlm resan men orkar inte skirva allt, så jag gav er en "mini" grej från resan :P Men nu ska jag fixa ngt o käka. Börjar bli hungrig. Glöm inte googla
KICK, kommer upp lite saker där kan jag tänka mig :P haha dumt det låter, har inte kollat själv :Pmen mamma har googlat både KICK och mitt namn så lite finns de väl :P Keith så söt när jag kom hem "jag har saknat dig jättemycket" heeelt gosig :)

SINGEL SLÄPP  alt, 24:e MAJ   -  el  -. 4:e JUNI !! HÅLL UTKIK!! www.mycpace.com/kicksweden

Haaa det bra ;) pusssss heeej!

image100
klaaart vi tog ett kort med tobbe som om vi vore turister för kändisar :P
vår maneger lekte dock med bilden lite och detta var den enda jag fick så här är vi :P


Sthlm imorgon !

Alla inspelningar med videon är klar nu. Skönt. Har varit roligt och jag har nog skämt ut mig till max, men fy fan det är värt det :P haha ni ska bara veta va kul det är och hur mkt roligt man kan ha framför en kamera ;) Har börjat röstblogga också. Det är ganska skönt. Slippa skirva hela tiden på myspace :) Ska åka Till Sthlm imogron och träffa skivbolaget. Blir borta tills onsdag kväll/natt. Vet inte riktigt när vi kommer hem faktikst. Men någon gång på onsdag iaf. Är mycket intervjuer o sånt på gång också, hur kul som hellst. Slitz, moore, okej, se & hör bl.a. osv osv osv :P haha. Blir endel och det är skönt det. I sthlm blir det inte bara spring o fläng o jobb, ska även koppla av lite på vår manegers släktings ö. Bada o ha roligt :) Ryktas om pool ;) ska bli kul som bara den! :D vet att jag kommer ha hur kul som hellst med elena, även om vi kan bli lite små putt ibland. men det går över fort :) Så vi kommer bara slå halvt ihjäl varandra i sommar ;) haha nejdå. kommer funka super.

Babe åkte hem färut med. Har haft en kul och mysig lördag med honom. Även med mina andra underbara vänner i lördags. Va hur kul som hellst :) Även fast jossan blev en aningens för full :P haha. Men äsch då :) Robin åker tisdag kväll också. kommer sakna honom nu när han ska till Malta. Men vi får hålla kontakt på internet och nästa år ska jag åka och hälsa på min kära kusin :) Kan bli riktigt kul det :)

Nej nu ska jag bannimej hoppa i säng. Ska upp om 4 timmar. Tåget till sthlm går 8.20. Så nu blir det inget internet på ett par dagar. Nu får ni klara er utan mig ;) men jag kommer röst blogga på Myspace så kika in där och kolla läget om ni vill ;) Ska bli väldigt skänt att bo på hotell, jag och elena är ju galna i frukosten ;) haha. Sängarna är också sjukt underbara att sova i ;D Jag och elena kan det där med hotellrum ;P hahahahahaah!!!

Ha det så bra. Kommer sakna att sova med Keith. Men vi ses snart, handlar ju bara om 3 dagar :P hehe.
SOV GOTT ALLA LÄSARE! puss o kraaaam.


www.myspace.com/kicksweden




image99

jag och mina girls ;D

Jaaaa :P höhö

Jaaa, psykot är borta ja :P mohahahah. SKAFFA DIG ETT LIV! eller en ordbok kanske :P skulle nog va ngt för dig det.. jaja nog om det.. ("tänkte bara sjunka till hennes nivå")

Imorgon är det musikvideo.. ska bli sååå kul :) Kommer nog bli ganska mycket folk som är med. Kan ju hoppas iaf. M¨ånga som hört av sig, så det är roligt :) Fick skivkontraktet igår också. SKIIITROOOLIGT DÅÅ! ;)

nej nu ska jag va lite social mot sofisan. Amelie kommer väl snart också skulle jag tro. Skriver mer imorgon kväll när vi spelat in första dagen ;) PUSS DÅÅ!

jaaaajaaajaaa ;D

antagligen blir det sthlm imorgon då o åka till skivbolaget. fatta va kuuul :D Allt känns super och det känns som att detta kommer gå riktigt bra. Hoppas på det iaf :) fått bra respons på låten osv så det är jättekul :) tack alla!

jag får skriva mer imorgon, nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på film med Josefin och Keith :) Så alla får ha det så bra så hörs vi imorgon igen. Har varit dålig på att uppdatera känner jag men det kommer ;) Puss dååå!


Keith är så bra :)

hahahahah..

fy faaan va blåååst. hur dum får personen bli? :P hahah... jajja inte lätt o va BLIND!!!!!!

saknar dig goding :) hörs imogron gör vi iaf :) Skulle va skönt o ha dig här nu. fryyyser :( men hörs snart :D Hoppas vi kan ses imorgon med :) PUUUSSS på dig K :) NAAAJT.

(
Trodde DU va bättre än så.... men inte. all olycka till dig!!!! grrrrrrrrrr :@ )

Ny mobil vare ja..

Såå.. idag har jag blivit intervjuad av expressen. trevlig trevlig den där tjejen jag pratade med :) Det kommer väl ut i tidningen imorgon och förmodligen på nätet inatt. Imorgon ska vi träffa NWT och kanske VF också. Sedan bär det förmodligen av till sthlm för o träffa lite skivbolag. MYCKET trevligt :)

Va iväg och skulle fixa lite dans med elena och ronja förut med. Ronja är bra hon. "henne ska vi anställa" ;D haha. Nej men hon är duktig och vet vad hon gör. lite ringrostig sa hon men jag håller inte med henne alls om det. Hur som hellst hade vi väldigt roligt, och nej elena, inte dina steg :P haha. även om du är söt men nej ;) Alla som har efterfesten får inte missa att läsa om oss där heller ;) Klicka bara på nyheter så står det "Linda & Elena = KICK" läs vet ja och glöm inte o gå in på myspace sidan och kolla, lyssna o släng gärna in en kommentar ;) (www.myspace.com/kicksweden)

Jaani, nu sitter jag här helt hunrgig. ska käka ngt tänkte jag. Väntar på att gos ska svara också, men han kollar på fotboll just nu tror ja :) Känns gött tråkigt också att jag kanske inte hinner åka o hälsa på min malin denna veckan. Kanske på fredag om jag har tur :) Ah, ny mobil idag också från det ena till min rubrik. ROOOSA med... men jag gillar den :) hähä. lägger nog bannimej upp en bild på den :) NU blir det maaat sen ska jag ringa Keith. lr så får han ringa mig? märks ;)


PUSS på er dååå.. haaaj.

image93

Nu är helgen slut igen..

Japp, men gör inget. Längtar ju tills det blir sthlm o signa skivkontrakt :D Yes, hoppas allt går som vi vill nu bara :) Men allt verkar flyta på. På alla håll faktikst, inte bara musiken :) hihi. Är väl jobb då möjligtvis men ändå :) hehe.

Hoppas alla haft en bra helg, jag har haft en jättebra helg iaf :) Va ju iväg på en spelning i torsdags också. Va så kul och gick SÅ bra fast jag va så äckligt förkyld :P haha. Men publiken härja att med mig när jag ville :D va bra på o svara o massa. va skitskojsit de :) Orkar dock inte skirva om hela min helg men ni får se lite bilder från gårdagen här sen :) Sovit borta tre nätter i rad. Den bästa var i natt när jag fick sova med K :) Va så mysigt o skönt så. Klappa hans lilla orm igår. Han högg malin har jag för mig :P haha. Jag fick lite smått panik när huvet närmar sig åt mitt huvud eller va man ska säga. Även om den är så liten får jag panik ändå :P fjanterier jag vet, men sån är jag ;) Malin min underbara gos. Va så skänt o träffa dig. Även om det inte blev så lång stund men jag kommer i veckan ;) :) Haha, josefin du är så söt när man ska ta kort på dig. Du ser alltid så full ut :) Va kul att murreduttan kom o hälsa på oss också :) det gillar vi. hehe.

Nej jag är faktiskt ganska trött. Vaknade i morse av att K:s kl skreeek typ :P Nej men den lät som jag vet inte vad. Då kände jag för att hoppa ut genom fönstret ungefär, vilket är ganska högt. Men efter sesådär en halvtimme slutade den låta. Nej inte en halvtimme men kändes som det ungefär. Kan säga att man vaknar ju verkligen av den. Men nu ska jag se på film och sen snosa sönder min säng som jag saknat väldigt mycket! Och mina gose katter. Dom måste sova med mig dom. Men men, ha det så braaa. hej hej :)



1. Josefin :)
2. Shippe & Patrik
3. Jag..
4. booorta (tagit bort kort)
5. Jag och peter
6. Malin & My
8. Patrik, jossan & Maaaddie.
9. Murre & Jag
10. Paul & My


RSS 2.0