Sov gott

Tröttare än någonsin startar jag min semester.. Tiden går för fort, redan.. Blä.


Nytt i garderoben!

Idag fick lite nytt följa med hem från jobbet. En jacka, Jeansshorts, topp med tryck, en stickad tröja med nitar och en långkjol med 2 slitsar. Jag är en mycket nöjd tjej men behöver ett x- antal timmar i solen innan shortsen åker på ;)

3 jobbdagar kvar sen semester, hej svenska sommaren och lediga dagar! <3


Dag 2

Igår började jag med ett nyttigare liv. Inte sådär överdrivet nyttigt kanske men slut på drickan, utemat får endast intas på helgen och bara 1 gång om så måste, men ska försöka hålla mig undan de så bra de går ändå. Låter som jag inte bestämt mig, men de har jag, måste bara få unna mig lite ibland! Då känns allt lite lättare. Så inget godis och inge ostbågar, chips osv. Popcorn är tillåtet ;)

Idag är dag 2 och till jobbet och lunch följer det med en vattenflaska och en soppa. Ska testa en ny krämig soppa som innehåller 400 allt som allt och det är bra för en måltid. Ikväll ska jag fixa kyckling och broccoli till morgondagen.

Nåja, mitt mål är att gå ner 3-4 kg fett och samtidigt träna upp kroppen lite för kanske lite fina muskler. Varje litet kilo jag lägger på mig märker ja av direkt, sjukt tråkigt.

Min måltid igår vid lunch. Kanske inte nyttigast i världen men bättre än mc.d, Max, bk och pizza. Right?


Dags att sova

Imorgon väntar en heldag på Liseberg. Ska bli så himla kul!! :D hoppas ni får en bra helg alla glada! Lite update efter Liseberg får ni såklart :D Godnatt!


iPhone case


Nytt till oss <3


Grattis Tyra!

Idag blir min vackraste prinsessa 2 år!
Helt ofattbart att tiden gått så fort.
Finns ingen jag älskar mer, min Tyris!

Grattis på din dag älskling!!


RSS 2.0