BB och godis

Mannen jobbar nu, Tyra sover sen ett tag tillbaka och jag sitter framför tvn med en godispåse och kollar på Big Brother. Kollar ni? Alltså fan va jag tycker hon Jessica är jobbig. Hon gör ju "aldrig" fel. Uh va irriterande människa, babblar som en dåre och anser bara att hon har rätt när de ber henne va tyst. Jag får krupp, hur orkar dom bo med henne?? Skulle bli galen.
Annars smakar godiset bra och i pausen nu ska jag kika lite efter en vårjacka till Tyra. Har ni några tips på bra sidor med fina jackor till småttingar? Kommentera gärna isf :) På tal om Tyra, kl 00.44 inatt blir hjärtat 8 månader. Som vanligt undrar jag vart tiden tagit vägen. Om 4 månader blir hon 1år. Åh, mammas stora tjej :) Jag försöker njuta varje sekund av denna bebistiden, som jag egentligen tycker är förbi, men just mini-tiden. Snart är den förbi och det går som sagt så fort. Men jag ser fram emot alla ävetyr vi ska dela, jag och min lilla familj :)

Jag ska..

Har lovat er bilder på Tyras kläder osv och jag lovar att det kommer. Men just nu myser jag med henne i soffan. Hon sitter i knät här och är hur go som helst. Stunder som dessa ska man ta vara på, varenda sekund är guld värd.

Tack krikke för att vi skapat en så underbar liten varelse. Vårt allt :)


Matkoma

Gaah.vadmättjagär!!


Toast kebab à la Linda

Fick ett akut sug efter varma mackor med kebabkött. Har mucklat ihop detta i köket nu och toasten står i ugnen.

Såhär såg de ut innan de åkte in. Låt oss hoppas på att de ser väldigt goda ut när de är klara. Ni kan ju få se sen!


Musse Pigg's klubbhus

Lite av en favorit hos Tyra. Hon blir glad av introt och tiptop dansen, haha så kul att se :)

Igår fick hon en liten box med två filmer med 3-4 avsnitt var på med Musses klubbhus. En kikar hon på nu, lite halvt iaf. Tvn är inte alltid rolig, ganska sällan faktiskt.



Shopping

Shoppade ju lite idag till både mig och Tyra. Krikke fick godis för hans garderob behövde inget sa han. Tänkte visa er bilder på det imorgon, och samtidigt då visa er lite mer färgglada plagg Tyras garderob fått. Lite Disney bland annat.

Jag letar efter en vårjacka till Tyra och har bestämt mig för att kika på internet. Visserligen är väl inte allt ute i butik men vill ändå kika runt och se om det finns något fint som som sagt inte finns i butik här. Nåja, vi får väl se vad de blir. Inte aktuellt just nu. Detta vädret lär väl gå upp och ner en stund nu innan riktiga våren kommer.


Säsong 1 - igen!

Då börjar vi om på en av de bästa serierna som finns då!
Blir lycklig bara jag tänker på SOA ;) haha


Tar en sväng med pluttan på stan

Får oss lite nytt båda två!


För er som undrar

Sidan med BB-live ligger nere så den går ej använda nu!
Bara leta efter en stream, good luck :)


Fick paket på posten

Jag fattade inget först. Jag hade ju inte beställt något från CDON?? Öppnade och fick se en skiva, kollade inte vilken det var förrän jag såg att fakturan va mysko.. Haha, min morbror hade tydligen humorn på topp! ;)

Bett om en skiva med hans gamla rockband och detta fick jag! Ni ser ju själva att han haft roligt ;) haha!


Härligt

Fint väder med 15 grader i solen, våra bästa år på tvn, snart lite sen frukost.. Ja vi har en bra start på dagen. Tyra är lite trött så ska försöka få henne att sova så gör jag frukost efter det.

Idag ska jag dela ut lite kort och även kolla runt lite. Va ute så mycket som möjligt i detta fina väder :)


My name is Earl

Köpte en säsong med det till hjärtat förut så nu ska vi kolla på det :) Svarar på kommentarer imorgon!

Puss till er och godnatt.

<3


Oscarsgalan 2012

Sitter och kikar lite på när de delar ut priser nu. Kollade lite igår när de gick på röda mattan. Så otroligt roligt att se alla vackra kläder.

Jag skulle bli mer än lycklig att få vara med på en Oscarsgala, gå röda mattan, sitta och se alla glada som får priser, träffa intressanta människor och bara njuta av stunden! - Åh, vill till USA och göra något kul. Vad gör vi i Sverige? Fatta va kul om Tyra kunde få växa upp både i USA och Sverige. Dröm dröm, men man vet aldrig :)

Kollade ni på Oscarsgalan igår?



Affären

Då ska de handlas. Nyss åkt från Jossan och Levi. Mycket trevligt med snack, fika och bus med de små :)

Skriver mer när jag är hemma igen.
Vad gör ni idag?


Dagens planer

Som jag skrev igår så är det en dejt med Josefin och Levi som står på schemat idag. Vi ska hem till dom på lite fika. Tyra ligger just nu i våran säng och leker med lite allt möjligt. Mycket flasklock, förpackningar osv. Hon rullar runt så ja trodde hon skulle rulla ur sängen. Hjärtat tog ett hopp upp i halsen för en stund. Det går så fort allt så det gäller att vara med!

Ska även se till att posta lite brev idag som ska ut och även se om jag får svar ang skolan. Känner mig så kluven på jobb och skola, men ändå känns de just därför som att de kvittar om det blir skola eller jobb. Helst jobb kanske eftersom jag bara vill ut i arbetslivet igen efter mammaledigheten och tjäna pengar, leva. Men vi får väl se!

TTYL :)


Dags för sängen?

Krikke hittade en sida jag kan kolla på BB-24/7 just nu. Så jag sitter och kollar och lyssnar på deras intriger. Rätt drygt för man blir irriterad över de sidor man inte vill se FÖR mycket av hos dem. Det man får se på tvn räcker gott och väl, iaf under deras låååånga och meningslösa snack, medan andra bitar är roliga att se här för man får se mer. Om jag skulle kunna betala för att få se BB 24/7? Nej, verkligen inte. Men jag tror jag har en favorit faktiskt, Camilla. Petronella (hette hon va med alla piercingar?) som gick ut ikväll, henne gillade jag. Gillar många tjejer och faktiskt Amandus (som jag trodde jag skulle hata). Men bara 1 vecka har gått så vi får väl se hur mitt tycke för folk formar sig! - Ingen big deal om man säger så!

Jag borde lägga igen nu iaf. Imorgon väntar fika med Jossan och Levi. Det är på tiden :) Sov gott kära ni.


BB - utröstning nr 1

Det är nästan pinsamt att man kollar, men det är ändå kul. Idag ska en ut, jag har faktiskt ingen åsikt om vem jag vill ska ut. Har ni?

Annars idag har jag, Kristoffer och Tyra tagit en lång promenad som innehöll handling och stopp för mat. Va mysigt att va ute allihopa och att vi faktiskt lät bilen stå :p Vi är ganska duktiga på att trycka på gas och broms annars.

Efter Big Brother så ska jag skicka ut lite cv:n lite spontant. Har även mailat en på kommunen ang en utbildning jag är intresserad av att gå. Vet dock inte om jag får då man måste ha viss mycket med sig i bagagen, vi får väl se :) Vore kul att plugga samtidigt som jag bara vill ut i arbetslivet och tjäna pengar. Men nu blir tröttfisen tokig här. Dags för nattning :)


Säng-häng

Ligger i sängen ock får stryk av Tyra. Hon viftar med hårda leksaker och lyckas träffa mig 7 av 10 sving :p Min största fundering denna morgonen är först: vad sa krikke inatt när han kom in och gav mig en go kram? Det andra är: va fan ska lag laga för mat idag? Funderar faktiskt på att fixa saker till kebab i pitabröd. Är himla gott och väldigt enkel söndagsmat. Får se vad Krikke säger om det.

Hoppas ni har en bra dag. Ska dra min i rullning nu. Kram


Du är min stjärna

Vad skulle jag göra utan dig? <3


Svar ang ångerrätt

Svart till anonym ang ångerrätt: Det finns ingen lag som styrker att man har ångerrätt när man köpt från butik, bara från nätet eller en beställd vara. Så jag får hoppas på det bästa ;) Butiker väljer själva hur de har med öppet köp. Det stod så på sidan med konsumentlagar.

Önska mig lycka till :D hehe


Ny header.

Har tänkt detta på designen på bloggen och det känns som att det är dags för en ny nu. Haft denna väldigt länge så en ny header sitter på sin plats och kanske lite ljusare färger? Tåls att tänka på.

Hur som helst så behövs någon som är ganska bra på kort och som kan fixa och dola lite med bilderna som tas. Ska kika runt bland mina kära vänner om någon känner sig manad. Sen behöver jag någon som fixar designen också men känner endel som är duktiga så vi får väl se hur det slutar :)

Gör ni era designar själva eller har ni hjälp? :)


i see what i want to see, the rest people tell me


Uppdatering på appen!

Gillar det jag ser av det nya i appen.
Vad tycker ni som använder den? :)


hemma med mina ikväll

Sitter i soffan och känner mig ganska sliten, känns att man varit sjuk. Huvudet är inte riktigt med ännu och jag känner mig lite lite hängig såhär på kvällskvisten ;) Kollar på Härmed förklarar jag er chuck och larry som är på tv3 nu. Tror inte jag sett den någon gång men Krikke säger att den är ganska rolig så ska kika på den. De spelar svensk musik på en i filmen - ABBA och Ace Of Base.
.
.
Ikväll har jag och Tyra varit hemma, Krikke va hos Ström och hjälpte han med någon vägg innan han kom hem med pizza till oss. Tack snälla, fast egentligen är jag väldigt trött på pizza. Bestämde mig när jag åt att nästa gång det blir pizza för min del så får det räcka med bara ost och tomatsås på för min del. Den är supergod också ska man doppa i beasås. Tror jag föråt mig på pizza under grav och efter Tyra kom ut. Tyra somnade vid 21.15 efter mycket försök att hålla henne vaken under kvällen. Hon och jag har t.ex badat, sprungit runt och busat, lekt med leksaker osv.. Måste säga att det va jäkligt gött att bada förut, badar ju inte så ofta. Efter tog jag mig en dusch och la en inpackning i håret medan Tyra fick blöja och pyjamas av Krikke. Har iaf varit skönt att ha haft en kväll hemma med båda mina hjärtan en fredag, händer inte allt för ofta :)
.
Nej jag babblar.. Ska mysa ner mig ordentligt strax och se klart filmen och sen lite HIMYM innan sängen.
Hoppas ni haft en bra fredag. Sov gott!

Hejdå septum?

Jag vet inte. Kanske.. jo.. eller?
.
image description

En tyst stund

Sitter i köket och skriver på lite tackkort. De kom i brevlådan idag så snart ska de postas/ delas ut till de snälla själar som var eller gav present på Tyra's dop. Ska bli både kul och skönt att få ut korten. Känns som man drygat ut på det ett tag nu men bättre sent än aldrig :) Tackkorten är inte riktigt som vanliga traditionella doptackkort utan något annorlunda. Ja ni får se om någon vecka eller så!
.
Har tyst musik i bakgrunden, tvn är på mute och Tyra sover. Medan jag skriver tackkort mumsar jag på en ballerina kaka och dricker kallt kallt isvatten, härligt!
.
Hur ser era fredags planer ut? Skriv gärna och berätta :) Vi vet inte riktigt vad det blir. Funderar på att kedja fast pappan i huset så han har en hemmakväll med oss men vi får väl se hur det går med den saken :P Återkommer senare om jag lyckas eller inte ;)
.
image description

Godmorgon

Ligger i sängen och kollar på tv med Tyra. Va Unga mödrar på tvn förut och bl.a så handlar det om ett par som precis fått barn men socialen har gjort en bedömning på dem att de inte är passande som föräldrar. Så när dottern var 4 timmar gammal hämtade de deras dotter. Tycker det är grymt att rycka bebisen så tidigt. Ett dygn tillsammans med sjukhuspersonal hade väl inte varit så farligt? Hade aldrig klarat att någon kommit och tagit Tyra ifrån oss, usch!

Annars ligger det en trött och tjurig lite sak bredvid mig här och sparkar på mig för fullt. Vissa sparkar får hon in riktigt bra :O aj aj.. Men så är de! Kan tänka mig att hon lägger igen snart och sover middag. Tyra börjar vakna allt mer tidigt på morgonen nu men ändå inte somnar tidigare på kvällarna? Nåja, det kommer väl :)

Nu somnade Tyra, ska snosa lite och sedan gå upp. TTYL


Sent inlägg

Sitter och kollar på tv.. eller nej det gör jag inte för jag insåg precis att jag har ingen aning om vad jag kollar på. Något på 1:an?.. hmm ah nej jag kollar då inte på tv. Men jag har beställt lite presenter till Levi, min bästa väns son som fyller 1 år den 7:e mars.. Herregud vart har tiden tagit vägen? Helt sinnes ju. Nåja, han blir 1 vare sig vi vill eller inte så det va ju lika bra att klicka hem lite saker ;) Dock ska jag köpa en sak till tror ja innan jag är klar. Han måste ju få lite kul.
.
Annars idag har jag varit hemma hos mamma mesta delen av dagen. Hon har ju varit snäll och varit här och lekt med Tyra så vi har fått vila när vi varit sjuka och även skämt bort oss med bra yoghurt, mat osv. Eftersom jag är en så snäll dotter så va det ju bara för mig att åka in till stan idag när hon kände sig krasslig. Klart jag gör det :) Kom in och mamma la sig och sov en stund så jag och Tyra tog en promenad på ca 1 tim och 40 min. Tänkte att Tyra kanske ville sova lite men till en början va hon ett roligt sällskap som satt och skrattade och va så glad så. Värmer i hjärtat på en när hon skrattar och klappar händerna. Tänk att en så lten sak som att klappa händerna kan få en så stolt? Ah det är vad jag är över min lilla prinsessa. Vi gick iaf till en affär längre bort från mamma och köpte lite bra yoghurt och dryck till henne, köpte även jodgubbar till mig som smakade.. noll typ.
.
Vi fortsatte sedan vår resa mot Barnens hus. Där har de fått in den bilbarnstolen igen (va slut ett tag) vi köpt för några veckor sedan. Samma pris såklart, men de har ett erbjudande nu på att för varje 500kr man handlar för får man 100kr i presentkort. Iaf som medlem? Nåja, min fråga till er då är, tror ni jag har rätt att länma tillbaka bilstolen jag köpte på babyproffsen för snart 3 veckor sedan? Påsen den säljs i är ju inte öppnad eftersom vi inte börjat använda nya stolen ännu. Står inget på kvittot eller deras hemsida om hur lång tid man har på sig, står bara att man ska fråga i butik. Men har man inte enligt lag 30 dagars ångerrätt med rätt att få tillbaka pengar och inte tillgodokvitto, eller har jag fel?
.
(UPDATE: Läste att det inte finns lag på ångerrätt om man handlar i butik så jag får väl sätta charmen till och hoppas på det bästa!)
.
Nej, nu ska jag kolla på Elsas värld och se vad kära Ellen gör för skoj med sin roll idag och efter det blir det sängen och sova. Krikke jobbar så får trängas med Tyra i sängen. Tro mig det är att trängas, hon vrider och vänder på sig så hon har sina ben i min rygg och när hon vaknar så sparkar hon igång min morgon :P Antingen det eller så har hon vänt sig när hon vaknat så hon är med huvudet mot mig, på mage, får en go puss på kinden och världens leende, ja visst är det härligt att ha en bebis :) Godnatt!

Oj då..

Va soligt det blev!

 


Promenad med plutt :)

 

 


Bio

Är himla sugen på att gå på bio. Ska dra med mig Josefin på en film när jag är frisk. Vi tycker att vi är värda en film, bara hon och jag :p

Det går 3 filmer på bio just nu som jag vill se. En av dem kanske jag inte behöver se på bio men tror den är väldigt bra, The Descentdants. Drama komedi som handlar om en familj och deras kamp mot en bättre familj typ. Ah den verkar väldigt bra iaf, kika på trailern så får ni se :) 2 filmer jag gärna ser på bio är Safe House, en action thriller som jag tror är jäkligt bra. Vill även se svenska komedin En gång i Phuket. Hört att den ska vara jätteroligt!

Har ni sett någon av dem?


mår så mycket bättre

Jag gick in till Tyra som ligger i sin säng och sover (typ 2 veckor sedan hon sov där skulle jag tro :P. Brevid mamma de senaste 2 veckorna, hur gosigt som helst!). Hon gnällde till lite så jag gav henne tutten igen och drog över henne filten. Om hon får välja så ska hon helst ligga naken utan något alls över sig, trots att hon känns kall. Mamma lägger på, Tyra drar av. När jag står där inne med henne får jag en otrolig myskänsla över mig. Med en svag kropp så mår jag bättre nu, jag hör regnet smattra lite lätt mit fönsterbrädet och jag känner mig lycklig.
.
Till det smått smattrande regnet ska jag nu krypa under täcket och spela lite spel på mobilen. Underhålla mig lite de sista 10 min innan jag somnar. Imorgon är en ny dag och förhoppningsvis känner jag mig inte så svag i kroppen för då har jag planerat en kort promenad, måste ut i friska luften lite. Sallad står även på matmenyn så jag kommer känna mig nyttig. Kan ju vara bra för omväxlingsskull!
.
Godnatt på er, hoppas ni haft en bra dag!
. . .
Jag tycker det är mysigt med lite regn.
Känns som att våren är på väg då!

Linda svarar - varning för långt svar!

Hej Linda! Jag skickar detta via mobil och hoppas det funkar. Vill börja med att tacka för en grym blogg som jag följer dagligen! Jag har en lillasyster på 17 år som ska få barn nu i april och jag har fått den äran att vara med henne under förlossningen. Jag har inte varit med på en förlossning förut då jag själv inte har barn än. Jag skulle behöva lite goda råd om hur man förväntas att vara när man finns där bredvid men tyvärr inte kan göra något åt smärtan. Vad är bra att hjälpa till med, ta med, göra för att få min lillasyster att känna att jag är ett bra stöd? Det slog mig först idag att det inte är långt kvar och lite av panik sköljde över mig. Jag vill att min syster ska få en fin och bra förlossning (om man nu kan säga så, hehe) ;) Tack på förhand! Kram / Johanna S i Umeå
.
.
Svar: Hej Johanna! Vad glad jag blir att läsa din kommentar. Värmer i hjärtat när man får kommentarer som din :) Gud va roligt att du ska få vara med på förlossningen! Det är verkligen en upplevelse, även om jag bara upplevt den genom att ligga där själv och pressa. Jag va ganska borta i slutet då jag drog mycket lustgas och fick bedövning osv, men något jag hade velat ha mer av var dryck. Det finns dryck på förlossningen men helt ärligt, vem vill dricka någon ljummen blaskig saft? Inte jag :P Helst ville jag ha isvatten för att få kylas ner men man fick inte ha is på förlossningen här, vi "smugglade" in lite ändå. Men dryck är bra, enkel dryck ifall det skulle bli så att hon spyr. Inte så jätte skönt att spy cola, men om hon gillar cola så ta med. Vem vet, hon kanske mår toppen och vill ha det :) Min bm rekommenderade det för att få en liten sockerkick när man behövde :) Du kan ju kolla om homn har något craving, packa ned det isf, suget kan bli stort mellan alla skrattanfall pga lustgasen ;)
.
Just säga vad du ska göra för henne är lite svårt då alla är så olika människor, men kan säga vad jag själv uppskattade. Jag är nålrädd, eller spruträdd så att ha någon nära hand i hand (i mitt fall min sambo) var tryggt, han såg till att jag fick bedövningssalva innan det skulle stickas osv. Ta reda på vad din syster vill och framför det ordentligt till läkarna men lyssna även på vad de anser vara hennes bästa. Va beredd på att massera ryggen, hur hårt är beroende på vad hon gillar. Jag ville inte ha för hårt då jag tyckte det gjorde mer ont, inte för långt ner men inte för långt upp. Som sagt så spydde jag mycket av smärtan så när jag sa "SPY" så kom min svärmor och gav mig en spy-påse på en gång, var beredd! Du kan ju även gå små ärenden åt henne, om hon ex behöver kissa - be att få in en toa på rummet och gör det bekvämt för henne. Blir hon sugen på något - spring iväg till närmsta kiosk (om det är möjligt). Peppa med ord och när hon är villig att ge upp (om hon kommer till den punkten) så stötta henne med ord och säg att snart är det över och snart är hennes mirakel här, allt ont är värt det! Något jag inte fick men hade önskat va faktiskt lite hjälp till duschen efteråt. Jag menar, hallåå.. här har jag fött barn och det känns förotfarande som att jag har en melon mellan benen, hur lätt är det att gå och hur stabil är man? :P haha. Bästa tips är nog att lyssna på hennes signaler, försök tyda dem snabbt :) Bara att du får vara med på förlossningen är ju ett tecken på att hon är trygg med dig. Det kommer gå toppen :) Skriv gärna och berätta om hur du upplevde det om du vill, antingen här eller på mailen [email protected] :)
.
Stort lycka till, detta fixar du :D
Kramar!
-
Tre bilder från vår förlossning!
.

.

.

Bästa dagen i våra liv :)

Min vän Linda

 

Hon kan hon :)

Dessa fina tavlor med födelse datum, tid osv är bara lite av allt hon och hennes företag säljer. Kolla in Formeli.se för massa fina egendesignade tavlor och vackra prylar till hemmet i populära stilen shabby chic!

 

 


Jag smälter..

En tjej som skrivit detta på någon blogg om jag fettade rätt. Alltså jag smälter, hur söt får man vara? Och så klok.. Detta ska jag spara på min dator. Och läsa lite då och då och även låta krikke läsa det lite då och då. Tror detta kan vara nyttigt för alla oss föräldrar. Vad tror du?

"Vid nattningen igår kväll hamnade jag i ett oväntat, underbart och smärtsamt utvecklingssamtal med sjuåringen. Det innehöll så mycket klokskap att jag väljer att återge det oredigerat här nedan.

H: Mamma, jag vill säga en sak till dig… Jag kommer alltid att älska dig!
Jag: Och jag vill säga en sak till dig. Jag kommer alltid att älska dig! Jag är nyfiken älskling… Älskar du dig själv också?
H: Oftast gör jag det. Men när du skäller på mig är det svårt för mig att älska mig själv.
Jag: Oj, det där vill jag gärna att du berättar mer om!
H: Jo, när du pratar med arg röst så känns det som att jag är dum och när jag känner mig dum är det svårt för mig att älska mig själv.
Jag: Vad skulle du vilja att jag gjorde istället för att skälla på dig?
H: Du vet ibland när du sjunger mamma och jag ber dig att vara tyst? Och så är du tyst en stund och så börjar du sjunga igen?
Jag: Ja…?
H: När du börjar sjunga igen då är det ju bara för att du hade glömt att jag bad dig att vara tyst, eller hur?
Jag: Ja.
H: Så är det för mig också mamma. Om jag inte gör som du vill så är det bara för att jag har glömt vad du vill. Om jag går ner på mitt rum på morgonen för att hämta kläder till exempel och så kommer jag inte upp igen. Då behöver du inte bli arg på mig för då har jag bara glömt att jag skulle hämta kläder för att jag såg något annat roligt på mitt rum och så började jag hålla på med det. Så då räcker det om du säger till mig med trevlig röst.
Jag: Tack för att du berättar det här för mig! Jag gillar när du berättar hur jag kan bli en bättre mamma för jag älskar dig och vill vara en så bra mamma som jag kan vara.
H: Mm… Mamma, ska du vara hemma med mig imorgon?
Jag: Ja, det är söndag så vi skall vara hemma tillsammans hela dagen.
H: Bra, då kan vi prata mer om det här imorgon. Du kan ta fram papper och penna och anteckna det jag säger så att du kommer ihåg det sedan."


Jag hoppas Tyra säger till mig om vad hon tycker och känner, precis som denna sjuåringen. Och gör hon inte det får jag vara mer lyhörd för sådana saker!


Hello my friend!


Ont i hela kroppen..

Alltså detta helvete.. Så känns det just nu. Har fruktansvärt ont i hel kroppen och mest i svanken. Känns ungefär som när värkarna med Tyra drog igång, känns verkligen som att ryggen ska gå av.. Buhu.. Orkar inte vara sjuk mer. Magen är helt tom, bara fått i mig vatten idag som kommit upp samma väg igen. Men det har iaf slutat så det är väl bra. Mår dock illa än.

Tyra hostar fortfarande men har inte spytt något mer. Hennes mage där ett emot är inte i sitt bästa. Nåja, detta går väl över det med. Krikke klarade sig iaf, lucky him!


Influensa

...så va det min tur :(


Hjärtat på film.

https://fbcdn-video-a.akamaihd.net/cfs-ak-ash4/442639/351/10150549028971432_12157.mp4?oh=999a43497cb4baf71a78340b311a23ee&oe=4F459300&__gda__=1329959680_f8e21fbbd65618eca8d5357682664671


Mammas goding :)


Att resa

Tänker mycket på att jag inte hunnit eller lagt ner mig mer för att resa innan vi fick Tyra. Visserligen kom Tyra som en glad överraskning men innan de. Vi har iaf sagt att USA kommer bli först på vår lista, Tyra ska såklart få följa med :) Jag planerar även att kunna åka till riktigt varma mål med fina stränder osv. Krikke är inte så mycket för sånt där men USA vill vi iaf tillsammans. Finns ju varma ställen där med ;) Mina absoluta mål jag vill till i USA är New York, L.A, Hollywood, Las Vegas.. Ja listan kan göras lång egentligen..
.
Ett annat ställe jag verkligen vill till (bland mycket andra mål) är Hong Kong. Tror att det är riktigt häftigt där! Och jag klev nyss in i min "kusin's" blogg (""=lång historia) som han har tillsammans med sin tjej. De är nämligen ute och reser massa nu och har nyligen varit i Hong Kong innan deras resa tog dem till Filippinerna. Jag hittade iaf denna bilden som jag visar nedan som de tagit när de va i Hong Kong och besökte Disneyland, som även för mig är en liten dröm att få åka till.
.
Seriöst, jag vill ha ett sånt där våffeljärn, coolt!! :) Lånade som sagt bilden från RobinAndBella.blogg.se . Kika in där om ni vill läsa om allt de får uppleva, riktigt kul och jag är sååå avundsjuk :)
.

 


Storebror

Ja som alla borde veta nu är ju att Big Brother dragit igång igen. Man kan ju fråga sig vad det finns för människor.. men ist för att ifråga sätta det så ska jag faktiskt kolla. Måste erkänna att det är ganska kul att kolla på, dock har det gått ner sig mycket och det va roligare förr när det inte bara va småttingar som det känns som att det är nu. Blir ju en helt annan nivå med något äldre personer.

Kommer ni kolla på BB?


bättringsväg

Sitter med en nyvaken Tyra i knät. Va så trött förut så hon näst intill grät sig till sömns. Har bara varit en liten liten spya idag men lite krasslig i magen ovh fortfarande hosta. Inge kul alls för lillan. Hon äter inte alls bra heller men har fått i henne vatten, lite ersättning och fruktpuré, alltid något.
.
Så idag med andra ord blir det en dag hemma. Vill inte ta ut henne bland folk när hon är dålig, dels ifall det skulle vara influensa eller vad det kan va och dels för att Tyra ska få ta igen sig och bli frisk. Vill att hennes hosta ska bli bättre. Nu är hon iaf glad och sitter här och klappar händerna. Tycker det är så kul att hon börjat med det :D
.
Har ni klarat er från förkylningar och influensa?
.
.
En liten Tyra ♥

Svar ang tröjan

 

Hej! Va kul att ni gillar min tröja. Den är köpt på stadium och kostar 299kr. Den finns även i färgen korall.
.
Om man inte vill lägga ut 300 så finns det ett annat alternativ i randigt för 199kr. En hundralapp kan ju faktiskt göra skillnad för många. Den har ingen luva och har mudd längst ned och vid händer, vilket inte den jag har. Den har heller ingen kedja i mitten som min har. Men det är som sagt ett billigare alternativ för er som bara gillar det där randiga :)
.
299:-, den jag har.

199:-,  ett lite billigare alternativ


Har vinterkräksjukan kommit till oss?

Tyra har spytt endel.. Hoppas bara det beror på slemmet i halsen. Hon blev ju helt hostig efter att vi va på leklandet i fredags, men hon har spytt såpass mycket att det känns som det är mer än bara för halsen. Får hoppas att det är något tillfälligt bara.

 


Dagens outfit

Får ju passa på när man ändå står i ett provrum! ;)
.

 


I'm off to bed.

Hoppas ni haft en toppenbra dag. Min dag va seg men kvällen blev desto bättre med god mat och film. Hade sån huvudvärk förut men det gav sig och det gjorde mig på bättre humör.

Saknar mannen som jobbar men nu blir det sängen. TTYT.


Finns en poäng där!


Sjuklingen

..tvärslocknade i mitt knä. Nu sover hon sista gången innan natten. Får se vad jag ska hitta på för att underhålla henne sen. Vi har hittills lekt på massa filtar på golvet med hennes leksaker och samtidigt kollade vi på Nils Karlsson pyssling som va på tvn igen. Tyra blev mest intresserad i eftertexterna, hon gillar nämligen "så lätt som en plätt, har jag blitt en plutt" låten :) lyssnar på den minst 1 gång om dagen.

Men nej, huvudvärk är på ingång så ska slänga mig på soffan och slappna av en stund. Hörs sen!


Tyra just nu:

Hostig, hes och förkyld - men glad ändå :)


Kvällen som varit..

Har egentligen inte så mycket att skirva för jag är ganska seg i skallen just nu. Har iaf varit hemma ikväll, ätit god mat och även sett på Flickan som lekte med elden. Efter att Män som hatar kvinnor gick på tvn för några dagarsedan så blev jag sugen på att se 2:an. Ska se sista filmen någon dag också, sjukt bra filmer.. Skulle ha vikt in lite ren tvätt och så förut men blev att gosa ner sig i sängen och natta Tyra innan filmen och när Tyra väl somnat hade jag glömt bort det. Får se till att få det fixat imorgon.
.
Nej, nu blir nog något avsnitt med How i met your mother och sen sova. Längtar efter mannen. Ibland suger det att han har ett nattjobb. Godnatt!
.
.


Ni kanske inte vill se

..den maten jag trycker i mig, men här får ni ändå. Kebab i pitabröd, mums!


Leklandet!

Är på mitt jobb och har lunchat, nu är vi inne i Leklandet dom har här. När vi är klara ska vi till Cali och äta glass. Trevlig dag med kusinbarn m.fl.

Ikväll ska tydligen pappan i familjen jobba. Blev inringd på ett annat jobb förut så jag och Tyra får hitta på något själva. Vad vet vi inte än. Men vi återkommer senare idag så får vi se hur planerna ser ut ;)


Sjukt behov..?

Har tänkt lite på detta med shoppande.. Jag vill shoppa som mest..
.
.
1. När man har tråkigt - allt blir så mycket roligare med lite påsar med hem eller lite klick på internet och man får den där avi lappen eller avi sms:et. Man får hämta ut paket och prova det man köpt, eller ställa upp om det är någon sak.
.
2. När man är deppig - Jag blir rejält uppmuntrad av att köpa/få något nytt. Gillar det skarpt i mina deppiga dagar.
.
.
3. När man är på sjukt bra humör - Jag gillar att piffa mitt bra(iga) humör med något snyggt eller läckert. KAnske någon fin topp eller något litet smycke.
.
.
Ja, vad säger man? Det blir dyrt om man ska hålla på att shoppa under dessa dagar, men gah det är ju så kul. Jag skulle behöva ett kort med no limit. Ibland känns det så iaf. Självklart är det ofta man tycker att man inte hittar något speciellt så, det är dagar jag är snål :P. Men nej, det gör mig nog gott att ha en tunn plånbok in emellan, min garderob är proppad och Krikke är inte riktigt lika glad i mina skor som jag är ;)
.
.
.
VAD FÅR ER ATT VILJA SHOPPA OCH VAD SHOPPAR NI DÅ?

What a lovely day!

Varit på audition för ett jobb idag. Jag och säkert 1000 till om inte mer. Nej men det gick väl smärtfritt, köade ungefär 30-35 min innan ja kom in till de som ställde lite frågor. Pratade med en man som jag fick att skratta lite men efteråt funderade jag på vad som hände och vad jag sa egentligen. Varför blir man på knäpp när man är nervös? :p Gav svar som jag nästan skrattade åt själv efter när man tänkte på det, haha. Jaja, går det så går det.. Och gör det inte så va det ju iaf kul att testa på :p Har inte gjort en intervju på väldigt länge, bra med lite träning.

När jag va klar iaf så åkte jag och handlade lite och sedan mot Tommy, Tuva, Krikke och pluttan! Hon va nämligen med pappa idag när mamma va på intervju. Hon hade varit snäll mot Krikke hela tiden, inte gnällt något alls tydligen trots att hon är så mammig av sig. Kändes skönt att höra :) Drog hemåt och fikade med Martin, Kajsa, Shippe och Josse. Va mycket trevligt med mycket skratt, som vanligt! Nästa gång ska jag ta med Josefin och Levi.

Nu ligger hela familjen i sängen här och kollar på Walk the line på 7an. Väldigt bra film de! Sett den?

 


Godmorgon!

Idag har jag lite att uträtta och senare i eftermiddag kommer Mikael och Martin hit på en fika. Trevligt att gamla grabbarna kommer och hälsar på. Det är två gamla klasskompisar jag gick med från 6-9:an. Har alltid umgåtts och hållit kontakten!
.
Hoppas ni får en bra dag så hörs vi lite senare!
.
image description
I read it with a smile and think, damn i got it all.

Time to sleep.

Night you.
.


Jag vill också

Var iväg förut och kollade på tjejerna som ska iväg och tävla i helgen.
Fy vad jag också vill ut på mattan och köra!!

Lycka till gulliga ni i nya dräkterna :)

 


Svar ang vällingbox

Andreas om Välling:
Jätte fin burk! Vad är det för märke då eller tillverkare?
.
Svar:
.
Vällingboxen kommer ifrån Kids Concept och serien heter Pumpkin. Finns massvis i den serien.
Jättefina saker i trä! Vällingboxen hittar du bl.a. HÄR och kostar 199kr


Tyra har också:


Nya kuddarna i soffan

Bra eller dåligt?

 


Våfflor

Nu står vi i köket och ska våfflor med vårt nya dubbeljärn. Ska bli skönt att kunna göra dem dubbelt så fort, just för att det blir 2 på samma gång. Aa ni förstod nog det ;)

 


En liten elefant


med liten i magen

Jag och min underbara

12.06.2011 - 9 dagar före BF, 19 dagar före födseln.


Tack älskling

Fick ett fint Thomas Sabo armband i silver
av min kära man i alla hjärtansdagpresent.
Blev jätteglad, tycker de är så fina!
.

.
Tack min kära, du är super

Face Primer & Blush

Transform your face into a flawless and smooth canvas with the mineral Infused Face Primer. Developed to combat excess oil, flaky dryness, enlarged pores and fine lines to result in a natural and youthful looking radiance. This clear multipurpose skin primer will prepare your skin so makeup goes on evenly for a lasting finish

image description
Ja, vad ska jag säga.. JAG ÄLSKAR DEN!
Kostar 63kr
.
------------------------------------------------------------------
,
Create a subtle color definition to your cheeks that will add radiance and a glow, for a healthy look you can see. All our blushes are 100% mineral based with no parabens, no preservatives and no chemical dyes.

image description
Ger perfekt skimmer för dina kinder, men även bra färg för de som gillar mer skarpa drag.
Ja, jag är kär i denna också.
Välj mellan 7 olika fäger. Kostar 36,75kr/st.. Billig blush som verligen är bra!

.
.
.
Sminket hittar ni -->HÄR! <--


Tävla hos Sandra!

Vinn extensions från Euro So.Cap!

,
Jag är med i Sandra Asp's tävling om att vinna löshår från Eoru So.Cap. Ibland är det kul att anmäla sig till små tävlingar för att få lite mer spänning i vardagen ;) Hår är ju något alla gråter över, känner sig fin i och folk som bara hatar - ändå sätter man i löshår om och om igen!
,
Var med och tävla du också genom att bland annat gilla Euro So.Cap på facebook (klicka HÄR!).
Läs mer vad du behöver göra på Sandras blogg --> Sandra Asp!





Soffläge

Tyra somnade förut trots mina försök att hålla henne vaken. Haha alltså hon är så rolig! Om hon är tillräckligt trött och vill sova så kan hon somna stående, oavsett plats. Så ja, hon fick sova lite och jag visste då att det blir en sen natt uppe, men brydde mig inte. Hade inte hjärta att väcka henne. Nu sover hon iaf sedan 25-30 min tillbaka, så det blev tidigare idag än igår iaf. Så typiskt att hon alltid vänder på dygnet när hon blir sjuk, men det vänds ju tillbaka snart igen.
,
Nu under veckan ska jag söka jobb. Både tjänst 50% och 100%, får se om man får något eller om man ska fortsätta småsöka heltiden. Måste ju ha något mer än bara Nöjes när Tyris ska börja på dagis. Så får jag något snart så får Krikke vara hemma den tiden jag jobbar. Vi har pratat på att dela på det då eller lösa det på annat sätt. Inte det lättaste att få ett jobb i den här staden så det gäller att satsa när det finns bra och något man vill jobba med. Skulle gärna va hemma med Tyra länge, bästa som finns, men skulle jag få exempelvis på 50% så får jag ju både jobba och va hemma med min gosing :) Nåja, den dagen den sorgen. Inte säkert på något sätt alls att det blir jobb nu, men man kan ju ändå försöka.
,
Eftersom Tyra somnat så sent har jag ännu inte lagt in korten på kuddarna i soffan så det får vänta. Jag håller fär emot på att skriver lite mer om sminket jag har från e.l.f, så det kommer upp i ett inlägg om ett tag.
.
image description
Världens bästa!

Kämpar

Skulle ha bloggat en stund nu men har en väldigt trött tjej jag försöker hålla vaken för om hon somnar nu kommer hon vakna om 30 min igen. Så operation vaken är igång.

Bara att kämpa på med tröttfisen :)

 


Glad alla hjärtans dag

 

 


Attans.

Inget direkt bloggande idag heller. Har haft fullt upp med besök, hämtat ut paket också så nu är nya kuddarna i soffan - Nöjd! Visar imorgon när jag kan ta bilder i dagsljus.

Krikke har köpt en MacBook PRO, så för tillfället har jag en väldigt nöjd man här hemma. Jag tyckte att han hellre skulle ha tagit en air men han sa att en pro va bättre? Äh, jag har ingen koll. Trivs bra med min samsung jag!

Imorgon har krikke beordrat mig att ta med Tyris och åka här ifrån, han ska städa. Hm, jag har väl inte så mycket att säga emot det utan går med på att åka iväg en sväng ;) Ska kolla med någon av mina tjejer om de vill ta en kaffe kanske.

Men nu ska jag och krikke se på film och sedan sova. Hoppas ni att en bra dag. Vill även säga en sak till.. Fia, alla tankar åt dig och din familj <3


Fail.

Kan inte sluta skratta.

 


Borste - e.l.f

image description
Denna borsten beställde ju jag bland mycket annat. Jag tycker den är bra att sminka med MEN den kommer bli utbytt då den fäller alldeles för mycket. Jag får alltid massa brun/svarta strån över ansiktet och sånt är irriterande. Jag kan ta att de fäller men inte såå mycket. Synd, för den är som sagt väldigt bra att sminka med och skön att dra i ansiktet. Ni som kan leva med strån lite hit och dit kan jag rekommendera den för. Ni som är som mig, köp den inte.
-
Ska bli kul att lägga en ny beställning på sidan inom kort.
Finns lite mer saker jag vill prova!
-
.
-
psst..Mer om sminket kommer i andra inlägg. Håll utkik!

Slut.. lite rörigt inlägg kanske?

Känner mig något slapp just nu. Sitter i soffan och smygkikar på Ghost ship, "läbbit" ;) Smulisen ligger i vår säng och sover. Sjukling får tydligen sova brevid mamma och pappa, om inte pappa väljer att sova i svala soffan och slippa grissvettas med oss två ;) Okej nu tog jag i, så varmt är det inte men han gillar när han kan röra sig lite mer. Menar vi har ju så bred soffa.. not :P Nåja, hans val och jag njuter oavsett - eftersom jag hur som har sällskap!
,
Idag har vi bara varit  hemma. Jag var ute en kortis förut till affären men sedan har jag också bara varit hemma. Lekt och underhållt Tyra så mycket som möjligt och även städat lite. Tog tag i att rengöra lite i köket och kände mig väldigt nöjd när jag va "klar". Jag som hatar att städa borde städa oftare egentligen just eftersom man får en så härlig känsla i kroppen. Mycket bättre än den ångest man har över att se saker ligga huller om buller. Ja, från och med nu får jag allt ta och bli lite mer städtant av mig, det gör mig gott! Ska fortsätta imorgon och även sätta min kära karl i arbete också, om han inte ska få sitta med Tyris så får jag städa på som attans! Ah, låter som en plan!
,
Jag lovade ju förresten att jag skulle ta kort på det jag fick från e.l.f som hade hamnat lite efter. Kan visa er imorgon, fick ju med en liten goodie bag denna gången också som jag tänkte visa er. Ska ta och skriva ett litet inlägg starx här om någon/några produkter som kommer upp inom kort, sen blir det sängen!
,
Godnatt alla fina läsare!

image description
.
Saknar mitt långa hår lite, samtidigt som jag är sugen
på att klippa av det lite lite mer. Hmm..

Upptagen kvinna

Blog you later.


nattinlägg.

Sitter i soffan just nu med ögonen kisandes för att orka se något. Suttit framför skärmen alldeles för länge känner jag. Mina ögon är något trötta och likaså jag. Även idag blev det en lång kväll uppe men det är ju för att Tyra inte somnade förrän strax innan 00.00 tiden. Så trött men kunde inte somna. Hon är ju sjuk så idag har hon haft en dålig dag, varit ledsen, mammig och gnällig. Har jag gått ifrån henne så har hon gnällt efter mig. Gick bra när hon fick vara med pappa också :)
,
Ja det har varit en hel del tårar idag, inte alls lik sig men hon är väl bara extra kinkig nu antar jag. Brukar va så när hon är sjuk. Hon va väldigt varm förut också så panodil fick hon lite så tempen gick ned igen. Tommy, hennes farbror va här en kort kort stund förut bara för att slinka in och hämta en film. Han pratade lite med Tyra då och ojoj va glad hon blev. Tommy är lite av en favorit tror ja :P När tommy gick igen så kollade Tyra massa efter honom mot hallen och dörren ett bra tag, haha hjärtat.
,
Vi hoppas på en bättre dag imorgon, för smulans skull. Skönt när hon får bli sig själv igen och bli den väldigt glada, lektokiga bebis som hon faktiskt är. Men såklart måste ju alla få ha sina dåliga dagar, precis som oss vuxna. Och speciellt när man är sjuk!
,
Nej, ska nog hoppa i säng strax. Får skäll av Josse A annars när jag lägger mig så sent ;) haha. Hon påpekade lite fint idag att hon tycker jag är uppe sent och att hon inte förstår riktigt hur jag orkar, "HAHA" som hon skulle ha skrivit :P Nej.. Mer bloggande imorgon, lovar. Fick paket igår från e.l.f igen på de varor som hamnade efter, som ni kan få se imorgon. Night.
,
En trött liten kämpe!

Pigg liten tuss

Godmorgon gott folk. Blev väckt för ca 20 min sen av att Tyra pratade, drog av mig lite hår och sedan pussade mig i ansiktet. Goding, men jag börjar fan bli tunnhårig :p

Vi myser iaf i sängen nu framför tvn, love it! :)

 


mer film.

Då var Män som hatar kvinnor slut och jag kollar nu på 21 som är på 3:an. Slut om 35 min så funderar på att sätta på Bridesmaids. Tyris är lite sjuk än, snorig, så hon gnäller till lite men hon vaknar nog inte alltid men har vaknat lite så har varit där inne och gett lite mat, vatten och tutte. Smulisen sover bra ändå för att va sjuk. Hon kändes lite varm förut men hon håller verkligen igång trots sjukdom osv. Inte som en annan som ligger som en död säl när man är sjuk , haha okej kanske inte. Men ni killar gör iaf, det är ju bevisat ;)
,
Fick sms av Krikke nu. Han kommer nog hem tidigare från jobbet så han får fixa lite panodil till smulan ifall de skulle behövas. Väntar med filmen tills han kommer hem då, kan man somna gott i hans armar ist.
,
Hoppas ni haft en bra fredag :)
Night.
,

,
"Keep smiling, keep shining
Knowing you can always count on me, for sure
That's what friends are for
For good times and bad times
I'll be on your side forever more
That's what friends are for"


Hahah ;)

Egentid!

Tyra sover sedan 22 tiden, Krikke jobbar och jag sitter framför tvn och kollar på Män som hatar kvinnor som går nu på 1an. Hade tänkt laga lite mat och mysa med men har bestämt mig för att vara onyttig och käka glass, choklad, nötter och dricka cola. Lite egentid är ju inte varje dag man får så man får ju passa på att tjocka sig ordentligt. Tillfälligt byta ut älsklingens sällskap mot en chokladkaka... fint :P
,
När filmen är slut så ska jag se på nya filmen med Johnny Depp, om jag orkar. Kan hända att jag sparar den tills imorgon också eftersom krikke jobbar då också. Filmen heter iaf The Rum Diary, verkar va bra tycker jag. Självklart är den bra eftersom Depp är med ;) Ser fram emot Dark Shadows som har release i sverige den 16 maj 2012 och The Lone Ranger som släpps 31 maj i USA 2013. Release datum för sverige är ännu oklart tror jag.
,
Jag har ju massa filmer med Johnny Depp för jag samlar på hans filmer, tycker han är en grym skådespelare och såg ju jäkligt bra ut i yngre dagar. I äldre dagar med såklart men mest som ung. Jag ser nu i listorna att det är ju endel jag inte har bland min samling så det får ju läggas på en lista och beställa lite då och då. Har ingen direkt koll på vad många han gjort eller vad mycket man kan få tag på eftersom en del är säkerligen serier som bara gått i USA. Har 3 säsonger av 21 jump street men vet att det finns fler som jag ska försöka få tag på. Sedan har jag 33 filmer av honom och den nya ligger på bevakning och ska klickas hem så fort det går ;) haha. Sjuk, jag vet.
,
Nej ska kika klart på filmen här och mumsa på massa gott. Skriver efter filmen.
,
Ojoj flickor, fin utsikt ;)

Mätt


Godmorgon!

Ligger i sängen än och bara myser hela familjen. Kollar på tv. Gillar verkligen mornar som denna <3 ..förutom att Tyra kissade i våran säng :p

 


Fikar - mums!


Foto: Josefine Andersson


Seg morgon

Är lite seg idag känner jag. Skulle sovit en stund när Tyra sov förut men jag blev fast i tvn :P Får ta mig i kragen och lägga mig tidigare ikväll. Kikade på film igår och letade runt lite på nätet så blev ganska sent i säng.
,
Idag ska jag försöka hitta den sista innerkudden till de där kuddfodralen jag beställde. Jag berättade kanske aldrig det kom jag på men det va kuddfodral jag beställde så har köpt kuddar till då men hittar inte en av måtten. Det ska finnas i stan på någon affär så jag åker och kikar. Passar nog på att åka in till mormor på en fika också om hon är hemma.
,
Hoppas ni får en bra dag, bloggar mer senare!
image description

Nytt i hemmet!

Jag har tagit kort på det jag dolade med igår. Tänkte att ni får se allt här ist för att jag ska dela upp det. Enda som inte är på plats är ju kuddarna i soffan men de får ni se när de kommer. Ska även försöka lägga bort lite filtar då och enbart ha 1-2 st i soffan och resten i en låda i "byrån" som står brevid.
.
Tyvärr gör inte bilderna det nya rättvist. Använde min mobil att fota med då kamerans batteri ligger på laddning. Har fotat Tyra massa med systemkameran men ej lagt in bilderna på datorn ännu. Lite smakprover av det kommer upp någon annan dag. Men tillbaka till mitt lilla pynt i hemmet. Såhär ser det ut för tillfället. Lär väl ändra/ sätta dit mer lite då och då :P
.
Vardagsrumsfönstret, enkelt. Bara ställt dit en till kruka med blomma
och flyttat "BABY" ramen till ett annat ställe.
,
Fotobord, tagit bort ljusfat, väggordet Kärlek och en tavla och ist ställt dit 5 kort på Tyra, mig och älsk samt ett kort på mig från bulgarien 08 när vi var och kikade på gamla häftiga bygnader. Gillar mitt fotobord!
,
Vardagsrumsbordet, ut med det svarta gamla och slitna och in med det runda enkla men jäkligt snygga.
,
,
Ljuslyktorna, står på vardagsrumsbordet. 1 rosa och 2 vita - fattigmanssilver på insidan.
,
BABY ramen, ställt den på ett annat ställe i vardagsrummet. Bakom står ett ljusfat med ljus.
,
Blomma och ljuslykta. Det blomman står i är skålen jag pratade om igår. Den kom med ett lock, i fattigmanssilver. Dock passade blomman så bra i den så locket fick hoppa på en kruka i köket ist. (Se bild längre ner)
,
Kruka med lock. Locket passade på bra och med metall detaljer på ljuslyktorna som har lyktor i fattigmanssilver så passade ju det locket på bra och att stå där. Vad jag ska göra exakt med detta vet jag inte men det får vara såhär just nu.
Som sagt, dåliga bilder så detaljer syns inte så bra. Ni får säkert se bättre kort någon annan gång frampå här kan jag tänka mig. Nu väntar jag med spänning på de beställda kuddarna. Kul att få in lite nytt här hemma!

Snuttit


En bild från igår!

Igår fikade jag med några helt fantastiska tjejer, Tyra (såklart:)), Zigge, Amelie, Elin och Johanna -som är hemma på besök från USA. Hon har ju flyttat dit till sin pappa men va hemma en sväng för att fixa sista pappret för sitt greencard så då passade vi på att fika och kramas lite.
-
-
Men nu ska jag klä mig och Tyris, vi har myst i pyjamas och mjukiskläder ett tag.
I eftermiddag ska jag iväg och sola, skönt!
-
Vad gör ni en dag som denna? :)

Dolat och grejat

Nu är jag klar för idag. Har fixat upp allt som skulle upp och även krånglat hit och dit för att få det som jag vill ha det. En sak t.ex. som jag skulle haft på en hylla fick ist delas i 2 delar, underdelen i form av en skål blev en kruka och överdelen som var ett lock med knopp fick bli ett lock åt en kruka från IKEA för 9 spänn. Ni får se bilder lite då och då hur allt blev. Bara små små ändringar som känns så mycket!
.
Nu får ni inte se något tyvärr då jag är himla trött. Sitter i soffan och knaprar nötter samtidigt som jag inte kan göra annat än att fnissa lite lätt över hur tragist Jerry Springer's program är. Slåss och visa brösten i tv för halsband, ja det skriker ju inget annat än uppgjort av det programmet. Men det finns inget på tvn att se så jag kikar väl vidare och skrattar för mig själv när de låtsas slåss :P
.
Imorgon ska jag dra mitt arsle mot solariet och få lite färg, sen får vi se om det kanske blir en massage till och med.. Jag borde väl boka en snart iaf då jag är seg i kroppen. Om inte en kompis jag har som är bra på massage har lust att dra lite i min gamle rygg ;) haha. Men men, nu ska jag kika klart på tvn och sedan hoppa i säng. Inatt sover lillan i sin egen säng. Hon har sovit med mig/oss i några nätter nu pga lite orolig sömn och att jag varit Tyra-sjuk :) Blir tomt inatt, men får krama på min stora älskling :)
.
psst... fick mitt skal idag!
It's awesome..
,,,


Och just ja..

Beställt kuddarna nu!
Det blev alternativ 1!
Tusen tack för er åsikt om detta :D


Pynt

 

Lite flytt på saker, ta bort, ställa fram, ändra, vrida, sätta dit.. Nu ska jag fixa lite här hemma :)

.

 


Beslutsångest delux!

Hjälp.. Ska ha 3 nya kuddar till min soffa. Köpt ljuslyktor till bordet ju varav en är rosa så därför tänkte jag att en liten rosa touch i soffan skulle bli snyggt. Frågan är bara vilka jag ska ha. Är kär i allihopa men vill inte att det ska bli "för mycket" av det goda. Vad tycker ni, bild 1 eller 2? Kommentera gärna med er åsikt!
'
Har även en helt ny idé till lite annat här i vardagsrummet som jag gillar och hoppas på att kunna fixa imorgon. Wiho, gillar att göra om här hemma för en billig peng :)
-

i mitt paket.

Sminket från e.l.f.
Väntar på några fler varor från e.l.f men de kommer nog imorgon eller i övermorgon då jag la den beställningen någon timme efter den första. Väntar med spänning :) Ska bli himla kul att testa det jag fått hem nu och tackar även för den goodiebag man fick med.
-
Min beställning: mineral foundation, ögonskuggor, sminkborste, rouge, m.m...


Detta låg i min goodiebag: två nagellack, en pincett med fodral och en kajalpenna

-
Sidan där ni beställer ert e.l.f smink hittar ni HÄR!! (<-- klicka)
Fraktkostnad står på sidan, ej dyrt!

Paket på posten!

Nyligen kommit hem. Hämtat ett paket på posten som jag ska öppna nu. Vad det är i får ni se om någon timme.
Varit och fikat med kusinerna + familjer nyss. Va mycket trevligt, liv och stoj. Tyra fick hoppa i hoppgunga :) Det tyckte hon va jättekul i typ 5-10 min, mm ändå! Såg så himla kul ut när hon hoppade massa och såg lycklig ut :) hehe!
Men ska kolla paketet nu. TTYS :)

 

 


Godmorgon..

Oj, hann bara skriva rubriken förut. Jag har varit vaken många timmar nu. Sitter hos Josse just nu och tar en kaffe medan Tyra leker modell med Josse som leker med sin systemkamera ;)
Vidare till Ingela sen.
TTYL

Tidigare idag:
Tidigare idag:

 


Done

Dåså: hemma, ätit, fixat upp nya vardagsrums bordet som jag köpte idag (äntligen), lagt Tyra och sitter nu med arslet parkerad i soffan. Det vankas Super bowl här men funderar kanske på en film först. Nehe.. blev tydligen nedröstad här precis :P
.
Nåja, som sagt så har jag äntligen införskaffat ett nytt vardagsrums bord. Det andra hade några år på nacken och va väldigt slitet nu på slutet så tror vi båda tyckte det va skönt att få in ett nytt. Det blev ett runt vitt bord. Ni ska få se bild på det men vill först så hem lite nya lyktor osv :) Vill köpa hem nya kuddar till soffan och även lägga undan lite filtar då vi har ett par st :P Vill ha ett skåp med filtarna i så man kan ta fram bara när man fryser eller behöver dem. Räcker ju med att någon ligger i soffan. Får kika närmre på det under veckan.
.
Jag är done.. för idag!

image description

Imorgon väntar en tur mot mammas jobb, sedan kaffe med Josse och efter det en fika med kusinerna + barn. Ska bli trevligt och även kul för barnen som får leka av sig tillsammans. Ja Tyra och Sebben kan ju inte direkt springa med de andra ungarna men de kan vara med och leka när de är på ett och samma ställe ;) hehe
,
Åh, måste bara berätta.. Tyra har börjat "smacka" med tungan, haha. Ni vet när man gör sånt där smack/plopp ljud genom att smälla med tungan i gommen. Jag gjorde så igår och idag framför henne och nu försöker hon göra likadant och ibland går det. Ser så otroligt gulligt ut :) Mitt lilla charmtroll de ♥

Söndag - kalas!

Hej! Blev dåligt med byggande igår men hade fullt upp med att rensa ur garderoben och leta overall till Tyris. Vi hittade ju en tillslut som vi blev väldigt nöjda med, pappan i familjen tyckte den va dyr men va skulle jag göra när det inte finns en overall i hennes storlek att få tag på (som inte är extremt pojkaktig). Hur som så kan han inte klaga då jag betalade mer ;) Jag fick även tag på bilstolen vi ville ha. Får passa på att tacka för tipset jag fick via en kommentar men det va inte en sådan stol vi va ute efter som du visade men uppskattar mycket att du ville tipsa :):)

Idag ska vi på kalas. Min moster fyller "28" •host•.. Ehm.. ;) Och hennes man fyller år om 2 dagar om jag inte minns fel, så lite kalas med gottit och alla Goa släktingar står på schemat. Alltid lika kul att träffa släkten. Vi är lite som vi är <3

Måste sluta skriva nu, ska hoppa ur bilen och in på maxi och handla lite innan. Hörs sen :)

Tyra nu:


Kyla, brr!

Tyra växer, ja har ni hört.. hon växer :p haha. Nej, men hon har växt såpass mycket att hon snart växt ur sina overaller. Bara den lila omlott overallen som passar in i det sista så idag gav vi oss ut för att leta efter en ny.
.
Kikade runt massa igår också och hittade ingen i hennes storlek. Fanns antingen för små eller alldeles för stora. Smet in på Intersport idag då jag kom på att de va ett av få ställen vi ej kollat på. Där hittade jag en, något stor men bättre det än någon som är för liten. Testade den på Tyra och Ja.. Den ska hon ha :) Hade inte direkt fler val heller men denna föll vi för!
.

+

+

 


svamlar..

Börjar bli riktigt trött så ska krypa i säng snart. Krikke är fortfarande kvar hos sin kompis och har grabbkväll men kommer väl hem om ett tag kan jag tänka mig. Tyra har lyckats vända på dygnet IGEN trots att hon sov så lite på dagen idag. Typiskt, men det vänder sig väl tillbaka igen inom några dagar hoppas ja. Får kämpa lite med henne och hoppas på det bästa. Iaf så har jag inte kunnat rensa ur min garderob idag och heller inte rensat ur mina filmhyllor som jag tänkt göra ett tag nu. Ge bort de där filmerna man har bara för att, sådana man inte ens tycker är värda att se. Att köpa film är väl inte det alla gör men jag tycker det är kul med orginal när det är någon man tycker är väldigt bra, eller om Johnny Depp är med i dem ;)
,
Hur som helst så får jag ta tag i mig själv imorgon och dola här hemma efter min lilla tur till stan. Ska nämligen in och fika med min vän Linda nu efter 100 år och en köksrenovering, också Jimmie som är hemma på besök från Norge. Linda tyckte jag skulle haka på så det får bli. Ser inte fram emot att städa imorgon men måste man så måste man ;) Skönt när man har nystädat ändå. Ska bädda rent i sängen också och det om något är ju underbart! ;)
,
Men nu svamlar jag massa så lika bra att jag går in och lägger mig. Vi hörs imorgon, sov gott alla!

image description

Lite av det nya i litens garderob!

Tyra har ju gått upp en storlek så nu kör vi på 68. Vissa byxor och bodys i 62 som hon har än men mest så kör vi på 68 nu även om vissa klädesplagg är lite stora. Så olika beroende på vart de är köpta. Iaf så hade ju inte pluttan så mycket som jag trodde i storleken så jag har köpt hem byxor, mjukisar, bodys, klänning, heldress, dreglisar som det går ett  par st per dag eftersom hon tycker det är kul att dregla och brumma så spottet flyger, haha :)
.
Tänkte jag skulle visa er 3 plagg nu som är från Kappahl. Klänningen ser 5 gånger sötare ut i verkligheten. Köpte den i strl 74 så hon kan ha den lite längre fram.
.
Jeansklänning med tunnt blommigt tyg.
Såå söt i verkligheten!
Body från serien Newbie, som jag gillar så mycket!
Denna body med gråa fjädrar - finns även i blått och rosa
Heldress i rosa och grått - jättego!
Älskar att ha lilla pluttan i en heldress när det är kyligt ute.
- Finns även i blått till grabbar!

Yo yo

Skulle bara prova..
Blev rätt cool ;)

 


God förmiddag

Jag och Tyra ligger i sängen och kollar på barnprogram. Vi har haft sängen helt för oss själva inatt. Krikke jobbade igår så han la sig och kollade på HIMYM igår när han kom hem och tog soffan. Nog är det skönt att sova brevid han men det är gött att ha sängen själv ibland också :p haha. Ikväll ska han iväg på grabbkväll med sina kompisar så jag och Tyra ska mysa till det här hemma med lite godmat och hon ska få någon god smakis.

Idag iaf ska vi åka och se ifall det har kommit in någon bilstol till Tyra. De skulle beställa hem denna veckan och hon i butiken sa att det kunde gå väldigt snabbt att få hem dem ibland. De verkar gå ganska snabbt så vi får va på hugget. Tyra ska få en Britax - Max Way. Hon testade en sådan och såg ut att sitta väldigt bekvämt :)

Butik: Barnens hus
Pris: 2999:-

 


Bebis med energi

Här ska det tydligen inte sovas. Har försökt att natta henne ett tag nu men icke. Hon får ist följa med mig ut i köket då. Jag är hungrig så här ska lagas mat. Åh, jag gillar att äta mat såhär på "nätterna"!


Mot staden

Med tjocktröja på i snövädret tar jag nu
med min lilla och åker mot stan.
Ärenden ska göras!

 


Dagens Linda - all black!

 

 


Skal till iPhone

Ett skal är på väg hem till mig.
Dock kunde det ta 2-3 veckor innan man får sin vara då den skickas från Kina.
Men det va ett fint skal tycker jag. Fint och bra ifall man vill ställa upp den :)
Jag gillar vingar! ..och kronor ;)







Bilderna är lånade från säljaren.

Morgonsnack med pappa


Mys på g

Har precis gjort en blåbärspaj som jag ska mumsa på tillsammans med massa vaniljvisp. Va så himla sugen :p Ska nog se på någon film innan vi hoppar i säng här också.

Hoppas ni haft en bra dag!

 


Svar ang e.l.f

Fått fråga om vart man kan få tag på sminket e.l.f.
Det hittar ni HÄR! :)
-
Jag har beställt 13 produkter därifrån för drygt 400kr. Som ni hör så är det väldigt billigt! Jag kommer berätta om produkterna allt efter att jag använder dem. Gillar jag dem blir det en till beställning på lite fler skuggor och så. Kul med lite ny make!
image description image description

Förändringar

Tyra har de senaste dagarna inte sovit så bra just på dagtid. Hon sover oftast bäst första sovstunden hon tar 1-2 timmar efter att hon vaknat på morgonen. Resterande 2 (oftast) så sover hon kanske 20 min, men oftast 10-15 min. Det resulterar i att hon snabbt blir lite irriterad och så. Väldigt olikt henne som ALLTID är glad. Visserligen så är hon ju glad emellan men hon är glad/kinkig om man säger så.
-
Nåja, hon sover mindre vissa dagar men vad gör det egentligen.. Mer tid för med henne och jag kan unna mig ordentligt när hon sover för natten ;) hehe
-
min bästa

Nytt vitt - in love

 

Ja, idag kom ju min dator. Som jag längtat! Jag kunde nu också äntligen dra igång min iPhone 4s som jag va in och hämtade i butik för några dagar sedan.

Så nu har jag två nya favoriter här hemma, båda i vitt. Datorns lock är silver men ser nog ut lite som vit på bilden, men resten på datorn är vitt. Tycker det är riktigt snyggt, den är hur behaglig som helst att skriva på, väger inte mycket, osv osv.. Är jättenöjd med både dator och mobil!

Visar bara bild på datorn nedan,
ni vet nog vid det här laget hur en vit iPhone ser ut tror ja :) hehe


 

.

 


Paket!!

 

Fick precis detta paket levererat till mig..
JAA, nu är den här :D

 

 


7 månader - stora tjejen!

För 7 månader sedan låg vi på förlossningsavdelningen och gosade med en 3855g och 52 cm stor bebis. Tyra var vid det här laget nästan 9 timmar. Jag var extremt sliten efter den långa förlossningen, men absolut lyckligast i världen!

GRATTIS MAMMAS OCH PAPPAS STORA TJEJ!

 


Mammas tröttfis!

 

 

 


RSS 2.0