Johanna in tha house!

Sitter i soffan och spelar wordfeud, råseriösa! Återkommer efter vinsten, eller nej för då lär vi aldrig mer höras :p haha, jag är värdelös på detta, men kul är de ändå ;)

Vad gör ni ikväll? :)


18.05

What to do? Pappan är i stan, Johanna slutar inte förrän 21.00 och jag är uttråkad. Tyra med märker ja som nu ligger och försöker gråta.. Haha går Inge bra för godingen :p Ska ta upp henne och busa!


Let's make a crime!

Haha sköna! :)


Ny leksak

Nyligen kommit hem från stan, handlat med Kristoffer och Tyra. De blev mat, godis, film (nya pirates) och en ny leksak till Tyra!

Leksaken låter när mamma rör på den, den fladdrar också med vingarna då och den är god att smaka på ;) - Tyra


Testar

Hej! måste testa och se om detta funkar!

Update: och det funka.

Fantasi

Någon som har lust att proppa mitt huvud med lite mer fantasi gällande mat? Tröttsamt detta med att laga mat när man inte har någon aning om vad man ska göra!

Brukar ni variera er eller blir det mycket samma? Ork känner ja...


Nighty nighty!

Gud, Tyra somnade inte förrän lite efter kl 1. Kommer inte ihåg när hon va det sist.. Gah. Vi hörs imorgon.

Godnatt!!


Jag kunde inte låta bli!

Tycker jackan är så grymt tuff! Yes, den är till Tyra. Valde mellan en rosa och en svart men tycker hon får lite mer attityd i den rosa faktiskt ;) Tycker ni inte att den är lite häftig? :))


Slitsamt att vara på kalas!

Tyra har lagt igen. Trött liten fis jag har på mig :)

När vi fikat klart hos kära mormor så blir det ner mot stan där det är Tjejkväll. Ska köpa lite kuvert till dopinbjudningar som vi ska skicka till folk. Gissar på att vi kommer få tränga in folk i lokalen eller helt enkelt leta upp en ny. Min släkt är så positiva så de säger bara "det gör inget. Bjud in ni, vi tränger allt ihop oss :)" Bästa underbara ni!! <3

Får se om det finns något roligt eller bra erbjudande på tjejkvällen. Blir iaf att sätta Tyra i bärselen. Tror inte jag vill trängas med vagnen bland folket, men vi får se :p

Tänkte kolla med er som har barn om ni gav barnen Alvedon även om ni inte märkte att de fick ont eller så? Jag tänkte ifall man kanske skulle ge i förebyggande syfte på kvällen samma dag när sprutan tas? Tyra ska få sin första spruta nästa vecka.. Ajajaj :(


Timon och Pomba irl

Hittade denna på en kompis fb. Haha undrar om de får bra betalt när de snott deras vänskap till en film ;)

Åh, måste köpa hem mer Disney filmer. Klassikerna är ju helt underbara!


Älsklingar

Jag har rivit och vikt papper, skrivit och klistrat. Krikke har klistrat som en dåre för att bli någorlunda klara. Dock är vi bara halvvägs. Mer lim och klipp väntar!

Imorgon blir det till mormor som fyller år :) Ida fyller också imorgon men får åka förbi där på en kaffe någon annan dag om tiderna för kalasen är samtidigt. Om inte så hinner man ju tjocka sig på båda :p På tal om kalas så bjöds det på en ruskigt god tårta när svärfar fyllde år för några veckor sedan. Den vill jag ha på Tyra's dop. Ska prata med svärmor om detta ;)

Nu ska jag ta ur min mat ur ugnen. Hungrig som attans. TTYL.


Dopinbjudan!

Jag har att göra om man säger så ;) hehe! Men tycker det är kul :) Resultatet blir ju inte som det va tänkt innan men de blir vad det blir :p


Yeeey!

Mycket mycket roligare att sitta upp :)


Have you?

Haha


Gissa vilka som har försovit sig

Mm, för det har vi! Blir ingen föräldragrupp idag. Lite ohövligt och klampa in 15-20 min senare :p Nåja! Bättre lycka nästa gång och godmorgon på er läsare!


SOA s4 e1

Nyligen kollat på första avsnittet med SOA. Vill se mer men kan ju inte avverka de få som finns ute nu på en gång. Även om Jax fortfarande är ett hett ämne så saknar jag allt håret. Men men! Mer Sons Of Anarchy är ett måste iaf!

Nu ska jag snart lägga igen mina blå. Upp imorgon och iväg in till stan för föräldragruppen. Ska prata om sjukdomar imorgon, så kan va intressant att dra iväg på det. Kristoffer är sjuk men han ska hänga med på det ändå och de tycker jag är bra. Kan va bra att ha lite fler öron som lyssnar än bara mina 2 ;) Ironiskt nog så är det örat som gör krikke sjuk. Han har sånt tryck mot trumhinnan så den har vändt sig inåt. Usch ont.

Hoppas ni haft en bra dag! Imorgon blir det betydligt fler inlägg eftersom jag nu äntligen kan blogga med appen. Så mycket roligare än smsinlägg, även om de nästan ser likadana ut :p Godnatt på er!


Testar nya appen!

Då ska vi se. Godkänd eller ej? Ja det får vi se. Hittills när jag kikat på appen så känns den väldigt lätt att använda vilket är ett stort plus!

Vi får väl se hur inlägget blir nu, men jag tror helt klart att det blir ett godkännande. Och ja, äntligen. Blogg.se, det var på tiden!!


It's gone!



Ni ser min lilla piercing i läppen där? Den är borta! Har nu alltså bara septum. Inget kort på detta ännu men det kommer. Men idag tog jag iaf ut den och kör alltså ENDAST septum. Några frågor? haha nejdå. Men det räcker med en synlig i ansiktet för mig!

Kort dyker upp sen! Är ett "fint" hål efter piercingen (no shit).
Hoppas det drar ihop sig bra med tiden. TTYL.


Barn med sjätte sinne

Med Tyra i famnen och en redig spya senare sitter vi och kikar på tvn. Eller Tyra är väldigt inne i datorn när jag skriver. Vi kollar iaf på tv4 fakta, det är om barn som är mottagliga för spöken och sådana fenomen. Riktigt bra program faktiskt! Ikväll ska jag försöka övertala Krikke att börja se på SOA säsong 4. Om inte får jag väl kolla själv i ipaden när han sover :P Så tråkigt när man kollat klart på något man gillar. Man får ju börja om för att det intew ska kännas så tomt ;)

Annars idag så har jag och Tyra umgåtts med Linda, Jossan och Levi. Va till Carli och fikade samt letade plånböcker till damerna.

Nu måste jag roa Tyra lite här. Återkommer sen med bilder och annat. Ska ladda hem blogg.se's app och se om det är något att ha ;)


OM jag vill dit.


Jax Teller

Hemma!! Har iofs varit det ett tag, ganska länge. Idag har vi hälsat på Caroline. Blev kaffe och snos för henne och Tyra. Innan vi skulle åka så började Tyra prata som bara den, typiskt tyckte Carro :P Blev ner till stan efteråt och köpa papper och annat till inbjudningskortet till dopet. Har sån ångest för att jag inte kommer kunna bjuda alla som jag tänkt. Insåg inte riktigt att släkten va så stor som den va :P Men får väl bjuda med endel till kyrkan för de som vill och då behövs ingen present eftersom de inte blir med på bjudningen efter. Inte för att folk är tvingade att köpa presenter men det är ju det man gör :P haha.

Nu har jag suttit och gjort schema med Krikke för Oktober på Nöjes. Enda som är kvar nu är att maila ut det. Har suttit med schemat och inlägget lika länge + nattat Tyra 2 gånger, så ni kan ju gissa hur länge denna "nytt inlägg" ruta stått öppen :P

Får i mig lite toast nu och kollar på SATC. Blir att fixa mat till Tyra sen sängen efter det, kolla på de sista avsnitten av SOA säsong 3. Kollar på den igen och friskar upp minnet inför säsong 4. Tror ja ska börja ladda hem de avsnitt som finns ute. Är så förbannat nyfiken :P 


Jax.. Grrr va bra!


Mitt allt!

img_2021 (MMS)

Vad skulle mamma och pappa göra utan dig?


Skrämd skit!

img_6880 (MMS)

Hej kära läsare! Ber om ursäkt för mitt tysta jag idag. Haft fullt upp med besök och annat idag. Senare när det blev någorlunda lugnt så fick Tyra spy i halsen och fick inte upp det så jag fick typ "skaka" på henne och försöka hjälpa henne att få ut det. Mitt hjärta bultade till tusen och jag såg hur Tyra tog i så hon blev röd för att försöka få luft. Efter lite vändning och guppning kom det ut ur både mun och näsa. Allt släppte och ja ville bara grina. Tyra va lugn efteråt och det kändes skönt. Usch usch. Ja, ni förstår då kanske att jag då bara ville umgås med Tyra och inte datorn. Vi (läs: krikke) har för övrigt utökat får i-familj med en iPad, wiho. Men nu ska jag pussa mer på min unge och natta henne. Tröttfis!


Flickvänner från förr

Sitter och kollar på filmen Flickvänner från förr. Den är som den klassiska Julsagan som har 3 spöken, dåtid, nutid, framtid - fast med flickvänner. Den är faktiskt väldigt bra tycker jag. Brevid mig har jag en trött liten tös som somnade helt utmattad. Efter ett bra tag har hon äntligen gjort nr 2 och är bra i magen, fått bada, kommit i pyjamas, ätit och nu sover hon. Lilla älsklingen. Idag på loppisen sov Tyra gott i vagnen men vaknade mot slutet och fick komma upp på armen :) ja, ni kan ju se kortet under hur hon såg ut då ;) Tuffingen! Elliot fick sig en bil som vi drog runt han på. Han tyckte det va väldigt kul, iaf tills han blev mammig :) hehe. Tyra har pratat som aldrig förr. Haha, alltså hon är så extremt charmig, ni ska bara veta vad mycket hon pratar och vad mycket hon skrattar och ler. Jag smälter :) Varenda morgon när hon väcker mig säger jag hej eller godmorgon, då möts jag alltid av ett stort leende. Min dag börjar alltid bra tack vare det där leendet :) Men nu ska jag kolla klart på filmen, sen blir det sängen och kika på SOA med min kära pojkvän. Kikar in imorgon med lite bilder på hur det blev med namnet på dopklänningen. Det är lite gömt som jag ville ha det, visar er imorgon hur jag menar. Till veckan ska jag fixa inbjudningar också, men mer om det då. Godnatt på er!


Tyra glider på loppis.

img_4332 (MMS)

Tyra glider på loppis.


En trött kämpe hos mormor. Elliot vilar up...

img_3008 (MMS)

En trött kämpe hos mormor. Elliot vilar upp sig inför vandring på loppis :)


Mörn mörn

Godmorgon på er! Här har vi nyss vaknat. Hann tyvärr inte blogga något mer igår. Idag ska vi förhoppningsvis träffa mormorn, gammelmormorn, Johanna och Elliot en sväng för att sedan dra vidare till Carro. Jag och mina kära släktingar ska förmodligen på en loppis och kika. Bara roligt att komma ut lite :) Vad ska ni göra idag?


Mammas lillrompa som inte vill sova ;) god...

img_5232 (MMS)

Mammas lillrompa som inte vill sova ;) goding! Men trött som attans, det är hon. Jag får återkomma när stumpis somnat!


En sommardag 2010.

img_4840 (MMS)

En sommardag 2010.


Filip & Fredrik, övertalan och SOA.

img_2381 (MMS)

Är placerad i soffan med en sovande Tyra på armen. Smölpöla! Ska försöka övertala Fia att boka hytt till båten vi ska sjunga på den 24:e nov ;) Yes, ni hörde rätt. KICK ska upp på scenen igen :) wiho! Dock är ju Elena i USA så en sista spelning med gamla KICK (Ellen) blir. Kommer bli grymt kul. Har saknat scenen mycket. Dock kommer mamma hjärtat svida men hon ska bo på hotell nära terminalen så hon och mormorn kan vinka av och ta emot mig :) wiho! Vi ska nämligen göra stan i Sthlm innan vi drar hem. Krikke är ju på sin utbildning så därför får Tyra bli med till Stockholm. Kommer gå bra :) Så får krikke lite egentid och plugga! Men men mer om det när tiden närmar sig! Idag har vi haft besök av Jimmie, Nathalie och Julia :) Fick två jättesöta presenter som ni får se imorgon! Tack snälla ni :) Nu ska jag se klart på Filip och Fredrik, sen blir det Sons Of Anarchy :D Bästa serien de (och Sex and the city).


Personlig skallra!

Skallran (eller vad ska man kalla den?) som Tyra fick av min moster Siv, hennes man och min kusin Louise är ju bara för söt. Tyra gillar att hålla i den men har ingen direkt kontroll över handen så hon slår sig lite med den, innan hon tillslut hittar munnen och vill smaka på den :P Den är iaf underhållande och med hennes namn på den blir den underbar och personlig! Tack tack från Tyra :)


The feel good drag.

img_9495 (MMS)

The feel good drag.


G.night

Hello. Helt fast i spelet Wordfeud, sinnes. Har ni spelat det? Laddade hem det till mobilen för några dagar sedan och spelar hela kvällarna :p Några har frågat om Tyra's overall hon fått. Den är köpt på babyshop.se och kostar 899kr. Dyr men jättego! Den är något mer lila i verkligheten än på bilden. Bara så ni vet ifall ni ska beställa den :) Nu ska jag sova! Hörs imorgon, då ska jag visa er en sak Tyra fick när hon var ca 1 vecka gammal! Godnatt :)


Tidig doppresent från mormorn!

Yes, hon fick den!
Den underbara overallen :)


Nu åker vi till min mormor!

img_6865 (MMS)

Nu åker vi till min mormor!


Älsklingen sover i sin säng :) har endast ...

img_5263 (MMS)

Älsklingen sover i sin säng :) har endast hänt 1 gång tidigare :p hehe!


Tavlan!

Fick en så fin tavla av min fina vän Linda. Tusen tack snälla ♥



Ni kan beställa sådana av henne, kika in på hennes blogg och få mer info där,
Lindablom.se eller gå direkt till hemsidan formeli.se där ni kan hitta så mycket mer!

Jag rekommenderar verkligen den sidan!


Tar med mig själv..


..till sängen!


/ L


Kläder till Tyris

Kommer visa lite av allt det som är nytt till Tyra. Har köpt och fått massa fint :) Skulle ha tagit kort på en tröja/klänning hon fått av sin farmor och farfar med mimmi på som är uuuur söt, jag älskar den! Men jag kan ta kort på Tyra i den nästa gång hon har den på sig, vilket lär bli snart! Kan säga att hennes garderob är PROPPAD med kläder. Det jag köper är kläder hon behöver eller som jag bara råkar bli kär i :P Stumpan skulle behöva en jacka som hon kan ha innan det är dags för overall. Jag hittade en tuff på H&M men finns ju inte någon i storlek 62. Dåligt! När vi ändå pratar om storlekar kan jag säga att Tyra använder fortfarande 56 men vi har börjat gå lite smått på 62 nu, förutom pyjamaser som vi använt sen ett tag tillbaka. Fattar inte att de är så små? :P Nåja, Vissa bodys i strl 56 börjar bli för små men en hel del passar bra än. Men jag misstänker att vi är helt på 62 inom några veckor, även på byxorna. Känslosamt att plocka undan kläder ju, hon växer så fort pluttan :)

Till kläderna på bild..


En tröja jag hittade på H&M, jättefin tycker jag och en tröja behöver hon. Bra köp!




Ett nytt set i Newbie med spetskant, hur mjuk och skön som helst!
Även där en tröja med, super. Bra köp!




I helgen när vi firade svärfar som fyllt år så va det massa släktingar där till Kristoffer och ja även till Tyra! Hon fick paket av Tyras farmor's kusins föräldrar (om jag inte tar fel nu), detta låg i! Hur goa kläder som helst :) Så roligt att de matchade. Jag gillar det verkligen för jag tycker det är snyggt när det är ganska stilrent.. och randigt ;)


Fick även en jättejättefin stickad tröja av Krikke's mormor till Tyra. Glömde ta kort på den men ni kan få se den längre fram. Hon kan inte ha den ännu då den är för stor men gud så söt den va :) Men nu ska jag kika vidare på de jag har att bjuda på så får vi se, kommer nog upp mer om vad som är nytt här imorgon. Får ju inte bränna av allt på en gång :P

Nu ska jag kika på Transporter 2 som är på 6:an, bra film!
Hörs sen!


Tyra's dopklänning!



Visst är den fin? :)
Ska även brodera in Tyra Alicia under spetsen
så det bara glimtar fram i ena kanten :)


I'm back - med en rad inlägg!

Nu ni gott folk har jag fotat lite av det nya Tyra fått i sin gardeorb eller leksakshörna. Några inlägg kommer komma upp här under kvällen medans andra kommer visas imorgon! Jag har bestämt mig för att visa dopklänningen för er sen och lite mer. Har lite "update" om inredningen här hemma som också kommer upp här, kan visa er i detta inlägget. Så håll utkik om ni är nyfikna på Tyras nya!

Jag har ju tidigare visat er mina ljuskronor som jag köpt hem. Jag har nu placerat om dem här hemma och tänkte passa på att visa er. Vet inte om det är något stort intresse att de det dock men kanske finns det någon där ute som gillar det :)

Min stora krona har hamnat på tv-bänken



Mina små har hamnat på hyllan över soffan


Kika in här senare igen.
En hel drös med inlägg är på gång!


Mot stan!

img_8280 (MMS)

Mot stan!


Ärligheten om ciggen!

Ja det blev inget sova, inte för mig iaf. Det är ju Sex and the city på tvn, älskar att det börjat gå igen! :) Från det ena till det andra.. Jag skulle göra mycket (kanske inte mycket) för att få en kall cola just nu. Det är väl säkert för att jag tog den sista ur kylen förut. Är så grymt sugen på cola i glasflaska. Håller ni inte med om att det är lite godare att dricka ur glasflaska än plast? Nom nom!

Till ciggen nu då. "Det är väl knappast någon hemlighet att jag rökte innan jag blev gravid.." Haha nejdå. Men jag rökte ju innan jag blev gravid och slutade när vi fick veta att vi väntade Tyra. Jag har rökt efter att hon kom ut när jag var på festen för Elena, hennes hejdå fest som jag skrivit om. Kan säga att jag är inte ett dugg sugen på ett bloss alls förutom när jag drack öl, annars om dagarna vill jag inte ha det ett dugg. Jag antar att det är själva vanan som sätter igång suget när man drack öl eftersom jag inte känner suget annars. Men handen på hjärtat så är det ändå lite tomt utan ciggen i handen, mycket godare utan ciggen men tomt. Jag antar att det är just VANAN som kommer in, att man inte har något mellan fingrarna, att ha det tidsfördrivet när man väntar på någon. Ah det är märkligt det där :P Men jag röker inget nu iaf och det är jag glad över. Men jag kan nog ärligt säga att när ölen kommer fram, ja då gör nog tyvärr ciggen det också. Men det är ju iaf tur att de försvinner med bakfyllan ;) hehe!



Bläk, det är ju rätt äckligt ändå. Men jag förstår verkligen sådana som har svårt att sluta och beundrar de som slutat. För mig va det ju lätt då jag kände att det blev ett lätt val när Tyra låg i magen. Alla har olika svårt till olika anledningar. That's it.


Just nu pic:



Nu blir det sängen. Kort efter att kortet togs nu så slocknade Tyra så jag har lagt henne i sängen, jag ska fixa iordning mat till henne och sedan hoppa i säng jag med! Imorgon eller på onsdag kommer Tyra få en tidig doppresent, wiho :) Vad det är får ni se då! Jag kommer även visa klänningen för er innan vi döper henne. Ska se om jag kan få upp den imorgon när Josefin A är här. Hon gillar ju att gosa och busa med Tyra så då kan ju mamman passa på att plocka här hemma, ta kort på mer nytt och även blogga :) Super!

Godnatt!


Undebara läsare!

Det är vad jag har! Här är en kommentar från en tjej från Sthlm.

Hej Linda!
Vilken bra och inspirerande blogg du har, tack för det! Har läst den i ungefär 2 veckor nu och kikat tillbaka några månader för att läsa inlägg, himla roligt att du fått en dotter och att du är en så fin och go mamma! Jag läser en del mamma-bloggar och du ligger nu på listan över mina favoriter här till vänster :) Lilla Ellen på 4 år här hemma väntar förgäves på sin lillasyster och jag läser mamma-bloggar för fullt, även om tiden går snabbt när dom är små så känns det verkligen att det var ett tag sen man hade en så liten på bröstet. När Ellen kom till världen så fick det bli ett akut kejsarsnitt så fort ambulansen kommit fram till förlossningen. Den här gången räknar vi med en vanlig förlossning. Förstår om det är svårt att välja ut något specifikt, men har du någonting som jag eller min pojkvän kan tänka extra på/vara beredda på?

Tack för en superbra blogg Linda, du är toppen! Ellen har pekat på skärmen och sagt att hon vill ha samma hår som dig!
Kram från Cecilia i Stockholm


Sånt här gör mig jätteglad, tycker det är himla kul att få bra respons på bloggen även när man känner sig som sämst på att uppdatera den med roliga saker! Tusen tusen tack Cecilia :) Himla go dotter du har tycker jag som vill ha sitt hår som jag har det :) hehe. Ungar är det bästa som finns! Speciellt när de är runt 3-4 års ålder när de börjat prata riktigt ordentligt och säger precis vad de tycker och tänker, älskar det :) hehe!

Oj, va läskigt med kejsarsnitt där! Tur att alt verkar ha gått bra iaf, med tanke¨på att Ellen är 4 nu :) Tips är svårt att ge så, allas förlossningar är ju olika men ni kan ju tänka på att ta med något att äta till din kille eftersom man inte kan veta om det kommer gå snabbt eller ta lång tid, som min gjorde. Och vissa kanske tänker "Linda du låg bara på sjukhuset i 21 timmar" eftersom vissa får vara med om mer, men jag hade ju värkar i 2 dygn innan också :P haha. Men allt var värt för Tyra. Men mer då tro.. Ta med termos med iskallt vatten då det iaf här va svårt att få tag på vanligt iskallt vatten. Fick kolsyrat vatten men det gillade inte jag! Träna på att låta din kille massera ryggen/svanken på dig innan med handen eller handflatan. Blir lite kämpigt kanske att tjata där inne på sjukhuset om hur han ska göra och inte :) hehe. Iofs så kanske du gör det mer än gärna efter några drag av lustgasen, om du ska ta det.

Jag REKOMMENDERAR lustgas, ryggbedövning (gudomligt) och även morfin, fina grejer under smärtan :P Jag kan ju inte rekommendera något mer än just det jag tog men jag har hört att Tens apparaten som går att hyra innan är bra att ha då det stimmulerar värkarna lite och du kan klara dig längre hemma :) Man ska ha i åtanke att det är kämpigt för mamman under fölossningen men det kan vara minst lika kämpigt för pappan som får sitta brevid och inte kan göra någonting åt din smärta. Men jag antar att din kille kanske hade lite smått panik när ni fick er Ellen, jag hade nog haft det iaf :P Men var iaf beredd på att det kan ta lång tid om du har otur. Jag kan verkligen rekomendera emla salva/plåster om du är lite nålrädd eller inte gillar stick. Jag gillar det inte och satte då ett emla plåster på handen som bedövade inför sticket. Man måste ju ha den där jäkeln i handen när man ska få Eda'n osv. Har du några mer frågor eller om du undrar något över min förlossning så finns en berättelse, annars är du jätte välkommen att fråga mig saker i frågerutan till höger, blir lite lättare att svara snabbt där :)

Åter igen, Tusen tack för din goa kommentar!
Stor kram till dig och din Ellen :)


Nytt till Tyra!

Tog med mig Tyra till bergvik förut och kikade på lite byxor. Är ju 25% på alla byxor på Kappahl. Idag blev det 2 par byxor till pluttan. Självklart de jeans hon redan har i större storlek för jag är så otroligt kär i dem :P hehe. Det blev också ett par som gråa "gubb"byxor, skitsnygga! Självklart är båda köpta på pojkavdelningen men what do i care? Inget :) Störtkär i byxorna, Tyra blir mammas och pappas tuffing! :)

Jeansen!



Jeansen på ;)




Gråa gubb-byxorna!


(lättare att se i verkligheten att de ser lite gubbiga ut, skit coola :) heh)


Tät i näsan!

Tyra är tät i näsan, igen! Lilla  pluttan är väl inget stort fan av näsdroppar men de går bra att ta dem ibland utan ledsamheter, hehe. Det är skönt att de hjälper iaf!

Inatt vaknade jag upp med spänningshuvudvärk som hette duga alltså. Jag kände mig steget nära döden där ett tag :P Fy fan va det tog tag. Har fortfarande ont i nacken men det är iaf bättre nu! Min kära mor fick komma till undsättning i morse och ta Tyra så jag fick sova av mig det. Hade så ont så jag spydde inatt. Usch för denna jäkla huvudvärk!

Verkar som att Tyra har en dålig dag hon också för hon är ganska ledsen av sig idag. Lilla gumman! Inte lätt att vara liten. Men det blir väl en sväng till stan sen så hon kan sova i bilen. Ska duscha och göra mig iordning nu så vi hörs senare :) Ha en bra dag!


Tyra, 1 dag gammal och första dagen hemma :)


Svar till Hanna!

Hörre ni utan blogg, ni kan skriva i frågerutan också. Lättare med svar då :)
Men här kommer ett svar till "Hanna".


Hanna
om Brak i brallan!:
Hej! Alltså har du inga rutiner alls på ditt flicka ?

Svar: Hej! Jag måste få ställa en motfråga då, har du barn?
Lite svårt att ha några fasta rutiner på en som bara är 2 månader :)


Hanna om Svar till Hanna!:
Hej igen ! Har en dotter på snart 5 månader. Occh har haft rutiner på henne sen ca 1 månad. Har en vännina som har haft rutiner på sin pojke sen han var 3 veckor ! Så det är klart att det funkar om man ge sig fan på det :) tänkte bara att barn älskar rutiner.

Svar: Jaså va kul för er! :) Men det är ju som sagt barn vi pratar om och alla är de ju olika, hehe. Rutiner när de är 3 veckor gammal har jag dock lite svårt att tro, där emot som jag skrev så är alla olika så de gör ju sina egna rutiner i början. Iaf de jag vet om, säger inte att alla är så. Sen så tycker jag att det är lite svårt att tvinga en så liten bebis att sova när hon verkligen inte vill. Jag mår absolut inte dåligt av att hon kanske är vaken till 23.00-00.00 om kvällarna, jag är ju ändå vaken :) Så ja att barn mår bra av rutiner, ja det gör de säkert men Tyra har inga strikta rutiner just nu mer än att när det är natten så är det natten och då sover hon natten igenom. På dagen har hon sina egna rutiner efter hur pigg eller glad hon är. Här funkar det iaf super på hennes rutiner och inte mina :) Andra rutiner blir det ju när hon blir något äldre! Men som sagt, här funkar det bra :) Ha det så bra!


Brak i brallan!

Det har alltid förvånat mig hur höga ljud det kan komma ur en så liten kropp. Tyra och säkert alla ungar, kan både rapa och fisa extremt högt! Jag tycker det är lika roligt varje gång hon lägger av en redig brakare i brallan :p Min sessa har iaf äntligen somnat, tröttfisen! Jag kollar på I'm legend som går på 3an men ska snart dra mig mot sängen! Jag hoppas Tyra har somnat för natten för jag är ganska sugen på att sova just nu! Vi hörs imorgon gott folk. Då får vi förhoppningsvis veta när dopet blir, kul! Har eller ska ni döpa era barn? Om ja: Hade ni i kyrkan eller någon annanstans? UPDATE: va? Skulle Tyra ha somnat för natten? Nej nej nej.. Suck :p haha! Vi roar oss väl med att babygymma lite då :p


BVC och dop-planering!

I fredags var vi iväg till BVC med Tyra. Vi vägde, mätte och fick en tid för 3 mån sprutan. Usch jag vill inte ens se när hon får den. Lilla älsklingen! Nåja, nu väger hon iaf 6440g och är 61cm lång :) Mammas och pappas stora och långa tjej :) 2,5 mån ♥

Imorgon ska jag iväg och kolla när vi kan ha Tyra's dop och boka en dag. Det kommer då bli planering och massa fix runt det med inbjudningar osv. Kul tycker jag :) Jag räknade lite på det igår och alla man tänkt får nog tyvärr inte komma då jag har en hel del släktingar som ska bjudas. Men de närmsta av de närmsta får komma iaf. Hade tänkt att man kunde träffas hemma någon helg efter på lite snos med de kompisar som man inte lyckas trycka in!

Som jag sagt tidigare så har vi ju redan dopklänning till Tyra. Vill ni se den innan dopet? Enda som ska fixas är att brodera in Tyra Alicia nere vid kanten på klänningen, alt på fodret. Får se vart det passar bäst på hennes klänning. Jag har så på min och jag vill gärna att Tyra också ska ha det. Vet att många låter klänningar gå i arv och så men jag vill att mina barn ska ha en egen. Deras egen klänning, deras eget minne (okej inte minne från just den dagen men nu förstår nog hur jag tänker)! Jag har också börjat kika lite på vad jag vill ha på mig eller jag vet vad jag vill ha men måste hitta de också! Om jag får som jag vill så kommer min look va något tuffare än vacker, jag gillart! :)



Ett fint litet höstdop :) Funderar på om man ska ha lite fina dukningar på borden eller om man ska köra på lathet? Är riktigt sugen på någon fin liten dukning iaf med blomblad eller blommor och kvistar. Ja vi får väl se vad vi kommer fram till :)


Svar på frågor och kommentarer!

Malin -mamma till 2 tjejer =) om Idag är vi snygga i jeans!: ´
.
Hej , skitsnygga jeans :) de är köpta på pojkavdelningen i kappahl va ? hade oxå tankar o köpa de till min dotter på 6 mån :) men tvekade lite men nu när jag ser din sessa med dom blir jag sugen igen :P haha .. din dotter e jättefin o du är en underbar mamma !


Svar: Yes de är köpta där! Min kusin hade sådan till sin son och då föll jag direkt. Jag tycker det är skitsnygga på Tyra också. Bryr mig inte ett dugg att de är från pojkavdelningen eftersom det bara är ett par jeans :) Iväg och kika med dig vet ja :D Jag ska köpa ett par till till Tyra i större storlek för jag gilla dem så mycket :) Tusen tack snälla du, det värmer att höra :)
Kram kram!


Amela om Min säng är..:

Hej!

Jag sökte på "arabiska tatueringar i nacken" och då kom ditt kort upp! Som är riktigt snyggt, för del delen! Jag ska också tatuera in något i nacken, så jag spanar efter någon fin text eller ord.. Vad betyder det du har? :)

Svar: Hej! Jaså gjorde den? :) Va kul! Det står "Love aech day, you'll never know when it's your last" :)


Make some noice

Hej! Jag tänkte börja inlägget med att skriva att det är lite tråkigt att ni blivit så tysta de senaste dagarna, men jag får tänka om. Det är ju jag som varit ovanligt tyst. Lovar att när helgen är över så är jag fullt tillbaka! Idag har det ju varit kalas hos svärisarna. God mat och väldigt väldigt god tårta! Nästan så jag måste göra en sådan i miniformat och bjuda hem någon kompis på de :p hehe! Efter kalaset blev det att hämta mamma. Lagade lite mat här hemma och har ju ÄNTLIGEN rensat ur sånt som är för smått och lagt in sådant som är för stort :p haha. Hennes garderob är proppad som aldrig förr! Den är ungefär som min garderob. Jisses säger jag bara :p Men men så är det! Nu ska jag spela lite mer Wordfeud med krikke, nördiga som vi är! Vi hörs imorgon igen! Gör lite spår nu i kommentarer eller frågerutan, då blir jag glad imorgon när ja kikar in! G.N


Idag är vi snygga i jeans!

img_5814 (MMS)


Fullt upp = varmt hjärta

Ligger i sängen med mina bästa! Kollar på film och ska sova efter det. Imorgon väntar kalas hos svärisarna då svärfar fyllt år. Ska försöka se till att blogga ordentligt imorgon och ta kort på allt nytt. Har varit bad och annat för Tyra ikväll så jag har ägnat min tid åt henne och mannen, som det ska va :) Godnatt alla ni där ute!


Gung gung..

img_8818 (MMS)

Tyra testat kusins "baby-gunga" :) Update: Den va tydligen inge rolig :p Hon blev snabbt uttråkad.


Så går det mamma när du låter mig ligga i ...

img_8240 (MMS)

Så går det mamma när du låter mig ligga i sängen utan blöja. Hihi :)


Godmorgon! Bild från igår, Tyra och Emelie...

img_2810 (MMS)

Godmorgon! Bild från igår, Tyra och Emelie. Älsklingar!


Bad bloggande.

Har varit dåligt bloggande idag men har haft fullt upp. Tyra har fått lite nytt idag och även tidigare som ni får se under helgen :) ska försöka rensa ur hennes garderob och lägga in allt som nu ligger i sängen och se om de blir någon plats över :p proppad garderob som mamman :p Men ska rensa ur de hon växt ur och lägga undan de :) Jag får skriva mer imorgon. Ska förbereda lite mat till lillan och sen lägga oss i sängen. Ni får veta om vår dag imorgon :) Godnatt!


I wish..

img_6244 (MMS)

Jag har sagt det förut och jag säger det igen... GE MIG!!!! Är ju inte direkt några billiga kläder! Har för mig att ex den röda skinnjackan kostar runt 30-40 tusen! Blah :p


Öhm, aa.

Btw.. När övertröttheten tar över skrattar man åt sånt här "Rosor är röda, violer är blå. När Gud gav oss hjärnor vart fan var du då?". Hjälp mig någon :p haha! Får stupa i säng "nu på en gång unga dam!!"


XOP.

img_3713 (MMS)

88.01.15 ... g.night :)


X 000 000

img_4504 (MMS)

Kollar på svenska miljonärer som går på 5:an. Sinnes ju. Skulle kunna ge den mitt kontonr faktiskt! :p


Fått saker gjort idag!

img_9331 (MMS)

Plock. Jossan och Levi. Promenad. Städning. Damma. Lite omflyttnad på inredningen (Vill göra om här hemma). Nu är det massa gos med världens bästa innan pappan kommer hem och det blir matlagning. Hörs ikväll!


Linda-tid

Tyra sover och har gjort sen innan 20.00 tiden. Hon vaknade upp snabbt förut och ville ha mat men somnade om snabbt igen. Nu rör hon på sig men vaknar inte upp. Så jag tror nog att jag kommer få gå upp mitt i natten för att ge henne mat och att Tyra sen tar morgonen väldigt tidigt imorgon. Hör vi ett wiiihoo? Nej, det gör vi faktikst inte! :P Jag är en nattuggla och jäkligt morgontrött. Visst jag piggnar till ganska snabbt om jag inte är totalt förstörd men ändå :P Får se hur hennes natt kommer se ut nu när hon somnat så tidigt!


Mammas goding!


Annars sitter jag i soffan och kollar på Ghost Whisperer och mumsar på en liten chokladbit :) Har verkligen fått lite Linda-tid ikväll men inte gjort så mycket mer nyttigt än att betala en räkning och fixat matlåda åt min kära man. Kan va ganska skönt att få göra absolut ingenting när hon sover. Det är mer arbete med ett barn än man tror :P

Imorgon ska vi nog va hemma mest, kanske ta en promenad om vädret tillåter. Hade iaf tänkt att damma lite här hemma när Tyra sover. Kanske ska dra hit Jossan och Levi på en promenad? Ska lägga upp förslaget till henne så får vi väl se hur det blir! Men nu ska jag fortsätta kika på tv sen ska jag faktiskt gå och lägga mig och försöka sova. Se om man hinner få några timmars sömn iaf innan Tyra vaknar upp igen!


Bridesmaids - ingen luft.

Jag skrev för någon dag sedan att vi skulle kika på Bridesmaids och jisses va rolig den är :) Jag rekommenderar den verkligen. Den var inte alls så som jag föreställt mig men jag fick mig några rejäla skratt och vid en viss scen skrattade jag så jag knappt fick luft (jag skrattade förövrigt hur tyst som helst för Tyra låg tätt intill och hon skvatt till så fort jag skrattade, oväntade ljud för henne antar jag)! Har ni inte sett filmen, se den!!



Igår började jag även kika på Mia Skäringer's uppsättning, ni vet hon i t.ex Solsidan, där hon snackar om sitt liv. Haha hon är ju för skön den där tjejen alltså! Har ni sett det då? Jag har inte sett klart hela men jag misstänker att jag rekommenderar det!


Uppskattning - tummen upp!

Gud va roligt att ni har börjat skriva lite frågor i Blogresponse rutan. Tycker om att komma in hit och se att det finns obesvarade frågor! Fortsätt mer än gärna med att skriva era frågor både i kommentarer och där :)

Och tack för era andra kommentarer här på bloggen.
Blir jätteglad av att läsa era snälla ord och roliga åsikter :) Kram till er!


Hemma igen!

Nu är vi hemma efter en tur i stan där det bjöds på mat, lite titt på skor då Johanna skulle ha nya och lite mat till en tokig Tyra. Bra att hon säger till ordentligt när hon vill något ;) Hon har börjat gnälla en hel del när hon inte tycker något är tillräckligt roligt eller om det är något hon tycker är fel. I många fall är det bra och vissa känner man bara ORK, haha. Ja menar, när hon bara gnäller för att hon inte har annat för sig så blir man lite trött på det ist. Då är det ju mycket roligare när hon pratar ist ;)

Efter den korta turen på stan (jag va en timme sen ner då jag låg något efter än planerat :P) så blev det till Barnens hus med Josefin och Levi. Jossan shoppade lite till Levi och jag kikade på en vagn jag vill ha till Tyra. Ångrar lite att man inte kollade på en sån där "ful" lite nyare modell från början :P Men den vi har kommer va grym nu på vintern med hjulen för på de nya är det ju de där små där fram (kanske inte på alla?) och de är ju jättehärliga att styra med men om det blir ett redigt snöväder till vintern så kanske de stora är skönare att gå med i snön! Även Johanna som har sådan på Elliots vagn har sagt att det är lite knövligt ibland när det är mycket snö. Men både och funkar nog bra lite beroende på! Smaksak det där. Men jag blev iaf sugen på en vagn idag som det dessutom va Rea på, dock kan jag nog glömma bort den. Synd :P haha!

Men nu är vi iaf hemma och jag ska väl snart kika lite på vad jag kan laga i ordning för mat. Vet inte riktigt vad jag ska göra men något hittar jag väl på :P Ska kika lite på bilar också bannimej. Kikade lite igår men hittar ingen bra till de pris jag vill ge. Om man kunde vinna lite pengar och gå och ta ut en ny, det vore något ist!

Vi hörs senare igen! Tjolahopp.



Gillar verkligen det där linnet ;) hehe


Noll, zero, nothing. Nu äntligen!

Har inte haft någon tid alls för datorn eller bloggandet idag, tyvärr. Har skrivit ett från mobilen som ni fick förut när Tyra sov och vi va hos Jossan och Levi, annars idag har det varit full rulle!

Tyra har somnat in några gånger ikväll men vaknat igen. Så tråkigt när hon sover dåligt och skvätter till lätt :/ Men nu sover hon iaf igen och jag hoppas hon fortsätter med det för jag är helt slut och vill bara gå och lägga mig :P

Imorgon väntar fika med Johanna, Elliot och Stephanie efter 13 tiden, vi hörs förhoppningsvis innan det annars under. Hoppas ni haft en bra måndag. Sov gott!


Sovande bebis på besök hos Josefin och Lev...

img_2489 (MMS)

Sovande bebis på besök hos Josefin och Levi! :) Både Tyra och Levi sover nu så förhoppningsvis är dom glada och pigga snart ;) Tyra verkar ha en bra dag iaf, skönt för både henne och mig :)


Godnatt!

img_3756 (MMS)

Tar med min pärla till dotter och underbara man och lägger oss i sängen och kollar på SOA. Godnatt! Update: Blir att se på Bridesmaids ist! Hört att den ska va riktigt rolig :)


Tänder eller bara en period?

Mycket dregel, gnager med tandköttet och är extremt gnällig och ledsen.. Detta har pågått i några dagar nu (gnagandet i någon vecka). Tecken på tänder eller är hon bara inne i en fas med gnäll och skrik? Skrik som verkligen skär i mammahjärtat. Jag fick 2 tänder när jag va 3 månader, men kan de få så tidigt som 2 månader? Har iofs hört barn som fötts med tänder. Roligt att amma då om ungen kommer på att gnaga, ajaj!


9/11

Idag går mina tankar till de som drabbades vid tvillingtornen och hela terrorattacken som var för 10 år sedan idag! Ja, jag tror ingen har missat det faktiskt! Än idag är det svårt att tro att något sådant skulle hända. Många spekulerar och undrar om det är en attack eller om USA gjort detta själva. Varför skulle dom egentligen? Men varför sprängdes det längs ner i husen? Ja många frågor utan svar. Tankarna går iaf dit idag och dokumentär på tvn om det blir att se sen!


Xzibit på jobbet. Rätt trevligt ändå! Kans...

img_2840 (MMS)

Xzibit på jobbet. Rätt trevligt ändå! Kanske ska låta han pimpa min ride.. Nej just ja, jag har ju ingen bil nu :s ha.... Ha.... Ha.. :p


Jag och Tyra har tagit kort i en automat :...

img_8922 (MMS)

Jag och Tyra har tagit kort i en automat :) Fatta va kul att ta kort när hon blir äldre och vi kan göra olika miner tillsammans :D haha! Men fler sådana här innan hon blir så gammal ska tas. Nästa gång blir det svart/vita :)


Well Well well..

Hemma och försöker natta den minsta. Pappan är och jobbar och vi saknar han massa. Fruktansvärt mycket studenter på Nöjes med förköpta biljetter om jag fattade det hela rätt. Tok mycket folk. Va där en sväng förut och hjälpte till lite med de nya. Blev inte mycket upplärning då de nya fick göra de minsta jobbet idag, springa med jackorna. Haha låter lite konstigt kanske om man inte hänger med vad jag menar. I en en garderob så har vi alltså två olika, en som hänger och en som springer (nu kanske det blev mer uppenbart?). Det är då alltså en som hänger in jackorna och tar betalt och den som springer tar de inhängda jackorna och hänger dem på sin plats (på ställningar bakom de som hänger). Ja ni har säkert sett liknande när ni varit ute på krogen själva. Nåja, då hade vi löst det :p Roligt arbete faktiskt då man träffar så mycket folk :) Men nu är jag som sagt hemma med min lilla kärlek och skönt är det också. Får se om pappan är tråkig och sover i soffan inatt. Han brukar hamna där när han jobbat för han kollar alltid på någon serie när han jobbat och då sover oftast vi så då vill han inte väcka oss. Han borde komma in till oss efter men han somnar alltid :p slutar alltid med att jag går ut i vardagsrummet tidigt på morgonen och stänger av tvn och ber han gå in i sängen och lägga sig :p hjärtat då! Tror iaf att Tyra somnat här nu så det blir att tvätta av sig sminket och hoppa i säng. Lite How i met your mother innan man lägger igen de blå kanske? Imorgon blir det marten i Torsby och senare lite bebisgos med senast tillskottet i släkten! Äntligen ska jag få ge vår present till dom :) Natti på er! Ps. Tusen tack för era snälla kommentarer om mitt hår. Är riktigt nöjd med det :) Ds.


@ mormor

img_4042 (MMS)

Fikar hos mormor! :) skriver om dagen ikväll när jag kommer hem! Hoppas ni haft en bra dag :)


Woop wooop.

img_0130 (MMS)

I stan och ska kolla efter piercingsmycke och lite annat. På bilden ser ni dagens Linda!


00.44

img_0569 (MMS)

Nu är det 10 veckor sedan vårt hjärta kom ut. Ibland känns det som att man inte hinner med, tiden går så fort! Mamma och pappa älskar dig goding! Vi är så otroligt stolta över dig :) <3


Öppet köp på bebis?

Jisses vilken dag det har varit idag. Inget har fallit min dotter i smaken idag. Vad jag än gjort så har det inte varit bra :p Gaah, det tar på krafterna verkligen :p Tog oss en sväng till bergvik jag, krikke och Tyra. Blev 2 filmer sen hemåt igen. På bergvik somnade hon iaf en liten stund i bärselen men blev ledsen i bilen på vägen hem igen. Hon har sovit endel idag, eller 2 långa stunder och den lilla på bergvik men sen har hon varit vaken och jättearg. Jag fick henne att skratta och prata lite i typ 5 min sen va det igång igen. Ja, Tyra har verkligen haft en dålig dag idag! Men det har vi väl alla någon gång. Nu strax är det Filip och Fredrik och då ska jag göra toast. Tyra ligger i den über mjuka filten vi köpte på Liseberg i somras (ni ser bild på den i kategori Shopping). Mycket älskvärd filt som tydligen säljs på rusta nu om man ska tro ryktet :) Åk dit och kolla med er, alla borde ha en sån filt!! Men nu tvn och macka. Ttyl.


Något go.

img_3552 (MMS)

Älskar dagar när hon vill snosa! :)


Till ".."

jag tror du missuppfattat endel va? Hur Jag uttrycker mig?? Din kommentar lyder "Ha ha ! För det första det BVC säger bör väl stämma till en viss gräns. Va fan dom är ju utbildade ! För det andra så bara för ditt barn inte har några svårigheter så betyder det inte att alla barn är så. För det tredje man hade väl inte sagt något om inget hade hänt ? Jag kan hålla med att BVC kan överdriva men så som du uttalar dig är bara skumt.. För du känner ditt barn och ingen annans ?" Jag vill då ställa en motfråga, läste du ens igenom ordentligt och såg att det var en kommentar från en läsare? Tyckte den va så brutalt ärlig och rolig så jag publicerade den. Frågan är ju då varför du kommer med en sådan kommentar mot mig då, då tycker ju jag personligen att det är du som uttrycker dig skumt :s och JA, Tyra får se på tv eller film ibland för hon tycker om det. Ibland tittar hon när hon sitter i mitt knä även om det då inte är menat att hon ska titta, men hon ser det väl intressant för det är färger och det rör sig. Tycker du så att kg ska tvinga huvudet åt andra håller? Vad är då mest elakt mot barnet?? Tycker du uttryckte dig lite klantigt och sen får du tänka på att BVC säger olika om olika saker. Har du barn (vilket jag hoppas eftesom du la näsan i blöt) så borde du också vet de. Ja kan tycka att man kan ta lite med en nypa salt och annat ska man lyssna på. Hon som vi går till på BVC säger att bara för att hon säger en sak så behöver vi inte rätta oss efter det för vi känner Tyra bäst, det är hennes ord! Nästa gång kan du väl va snäll och läsa ordentligt innan du hoppar på fel person med svorord osv ? Tack och hej.


Haha, bästa på länge! :)

"BVC kan köra upp något i anus, för inget är bra för barn tydligen. Inte att gå i gåstol, för då blir dem sena med att gå. Välling är inte bra i för stora mängder för då får dem gluten. HERREGUD säger jag bara! Min unge har älskat tv sen hon var tre månader och gåstolen har används flitigt sen hon var knappt 6 månader. Nu är hon 10 månader och går med lära gå vagn, hon pratar och är hur jävla lycklig som helst. Blir så irriterad på er som ska fya åt allt, GÖR DET BARNET TYCKER OM ISTÄLLET så kommer barnet bli jäkligt harmonisk I SIG SJÄLV." Tack "V" för din underbart ärliga kommentar. Haha skön :)


Ren bebis!

Tyra har badat och ligger nu framför tvn med mig och kollar på Efterlyst. Snart är det Filip och Fredrik! Ja idag blev det ju en septum gjord här hemma. Tyckte inte att de gjorde ont men det är väl inte konstigt heller eftersom jag tog emla salva på innan :p Ska byta ring om några veckor, funderar på en hästsko med små pärlor så den blir lite fin men ändå diskret. Vi får väl se vad jag hittar för smycke :) Haft ont i huvudet idag men tog två tabletter nyss så förhoppningsvis går de över helt snart. Oavsett så blir det iaf sängen när Tyra somnar! Skönt.


Något nytt?

img_2769 (MMS)

Något nytt?


Men... Vad ska jag hitta på nu då tro?? .....

img_0607 (MMS)

Men... Vad ska jag hitta på nu då tro?? ... ;)


Mitt hår - Gillar't. Lägg inte fokus på mi...

img_9504 (MMS)

Mitt hår - Gillar't. Lägg inte fokus på mitt något mindre vackra nylle, men håret. Ja, det är i min smak!


Idag klär jag mig med stil... Johnny Depp!...

img_9299 (MMS)

Idag klär jag mig med stil... Johnny Depp!!! Gah, va underbart. Mot stan!


Mycket nöjd!

Ett smakprov på håret ser ni i inlägget under. Bättre bild och en mer rättvis färg på håret kommer komma upp innan veckans slut! Är riktigt nöjd och nu fick jag även i lite blonda slingor tack vare att jag förlängde håret :) Tusen tack snälla angelica!

Va ju in till Östi och pratade om tatueringen som ska göras om en månad. Tror de kommer bli riktigt bra, hoppas det iaf ;) Nej men jag litar på Östi och min högra arm får han tatuera så det blir samma tatuerare. Min vänstra ska någon annan få gotta sig i. Men nu fokus på denna och jag längtar!! :) Blir ju att göra två samtidigt, men som jag skrivit tidigare så är ju en av dem Tyra's namn. Kommer bli bra!

Men på tal om Tyra så ska jag natta henne nu och sen mig själv kort där efter!
TTYT, godnatt :)


Ett smakprov.

img_8923 (MMS)

Ett smakprov.


Say whaaaaaat? ;O Hos Angelica och mixtrar...

img_8850 (MMS)

Say whaaaaaat? ;O Hos Angelica och mixtrar. Kul :)


Bra dag!

Ännu har jag inte riktigt startat mig själv utan har mest tagit vara på lite egen tid med min underbara unge. Har gosat, sovit med snuttan på magen, kollat på tv, pratat, sjungit.. ja ni vet lite sånt som gör både henne och mig glada. Hon hade en liten ledsen period för en stund sedan men de va för hon  va trött så då snosade vi lite och tog snutte och tutten och nu ligger hon i babysittern och sover gott.

Idag så ska jag till Angelica och få mitt hår fixat, färg och förlängning står på schemat. Ginger it is! :) Ska bli kul att se vilket resultat vi kan få på håret. Innan de ska jag in till Östi och prata lite om den nya tatueringen som ska göras i oktober. Om jag hinner, fick veta nu att jag ska va på salongen snart! Får maila Östi i värsta fall. Men ska skynda mig nu, får skriva mer sen!



Vink vink


Kanaler för oss båda två.

img_0418 (MMS)

Jag är nog minst lika glad som Tyra för att vi skaffat Nickelodeon, Disney Channel och Cartoon Network.


Slut som artist.

Är helt slut känner ja. Blir att Se klart på Filip och Fredrik, göra mat till Tyra och sen hoppa i säng. Tyra sover redan så det är bara att lägga sig om hon inte vaknar, men tror hon sover för natten nu. Och de dröjer inte förrän ja gör de också, sköööönt! Godnatt :)


nötter.

Då är man hemma. Blev lite tigrar till Tyra, godis till Krikke och naturgodis till mig. Ja även lite till kyl och frys blev. Det är verkligen aldrig tomt i vår frys, kyl eller skafferi men ändå har man svårt att komma på vad man ska äta :p idag la jag fantasin åt sidan och valde att köpa med en färdig pizza, mexicana- satan va gött. Stark och härlig! Skriver mer sen.


Tiger!

img_6279 (MMS)

Ute på språng nu. Ska kolla efter en tiger till gumman som hon gillar så mycket så blir det handling och pierca en kompis. En helt okej dag med mysigt film väder! Får bli gos i soffan ikväll!


Plättar!

När Fia skrev att de blir pannkakor för dem startade suget för mig också. Jag älskar ju våfflor, pannkakor och plättar.. Ja det är ju samma sak fast olika form. Ja bestämde mig för att idag, ah då får det bli plättar, sylt och grädde, mums!


Tyra's bästis!

Tyra har sedan några veckor börjar prata jättemycket. Det är ljud och massa flin. Jag smälter varje gång hon drar igång och "berättar" något eller ler så hon ler med hela ansiktet, undebara tös!

Märkte också för någon vecka sedan (kanske lite mer?) att hon fått en bästis. På hennes bilstol har vi två leksaker (se bilden nedan). Tigern är något alldeles speciellt för henne tror ja. Hon pratar massvis med den och ler mot den. Jag kan sätta henne i bilstolen i hallen innan man ska gå så kan man höra hur hon sätter igång och pratar med tigern! Skit go :)

 



Hon har nu också börjat med att resa sitt huvud när hon sitter i bilstolen, som att hon försöker sätta sig rakt upp. Ser jättekul ut. Hon kan också bli riktigt arg och skrika när hon halvligger på armen, då sätter man henne rakt och hon ler och blir rånöjd :) Hon är så himla rolig! Men nu säger tösen att hon vill ha lite mer mat här tror ja. Hon åt inte så mycket förut.

TTYL.


get up.

Uppe, jag lovar. Något trött men dagen måste få fart nu ändå. Ska greja lite och kolla på våra bästa år, ge Tyra lite mat och sedan försöka skriva ihop det där inlägget jag lovat om hennes små framsteg eller vad man ska kalla det, samt visa hennes absolut bästa vän! Det märks så tydligt nu vad hon gillar och inte.. mer vad hon gillar mycket!

Godmorgon (fm?) på er!


Till ett ljud av regnväder kryper jag ner under mitt täcke.

Det började regna hörde jag, mysigt. Tyra sover sedan 2 timmar tillbaka, lite tråkigt för det betyder icke sömn till 8 :P Om vi har tur så får vi sova till 6 innan det är matdags iaf ;) Lilla Tyris! Hon fick förresten en present av goa Linda idag. Hur snäll som helst! Både jag och Krikke blev väldigt glada över presenten, jag som verkligen velat ha det till henne :) Vad det är får ni se någon annan dag. Ska ta ett fint kort på den!

Men nu mina vänner ska jag krypa under mitt täcke, spela lite spel på mobilen (nörd) och sedan sova. Imorgon ska jag in till stan och sätta en piercing på en kompis samt gå in på apoteket och köpa minifom till Tyra. Hon har inga problem med magen men vi har sagt att vi ger henne för att det ska underlätta ändå när hon har luft i magen gosan.

Imorgon kommer ett inlägg om Tyra och lite saker hon börjat med. Gissa om jag är en stolt och lycklig mamma :) Hon är bara för underbar! :) Det tycker nog alla mammor och pappor om sina barn. Alla är de ju speciella för oss :)

Men godnatt på er!


Paket till Sebastian!

Nu står paketet klart här och väntar på att få komma till dess ägare.
Hoppas de blir glada, Ida, hennes J och deras lilla son :)


Linnen med stil.

Jag säger bara gilla gilla gilla!



Johnny Depp
(bild från filmen Cry Baby) och Lil Wayne

SNYGGAAA!!! I dessa linnen ska jag glänsa runt ;)
Med svarta jeans, lite smycken och annat till blir det riktigt snyggt!


IDOL - Ooooohja!

Nu jäklar ska jag kolla (jag kollar) på Idol! Bästa de när det är auditions och man får se både bra och dåliga, juryn är roligast då också även om de är lite väl sågande mot folket ibland. Men ändå..



Kollar ni på Idol?

Ska käka lite nu och sedan bada Tyra! Strax kommer ett inlägg upp med mina nya linnen som jag lovat att visa er! Så in med er senare igen. TTYL.


Dagen.

Igår beställde jag en present till nykomlingen Sebastian som jag får hämta redan idag. Ska bli kul att se vad Ida och Johan tycker om presenten när de får den. Kan visa bild när de fått den, annars finns ju risk för att Ida är här inne och ser den :p Annars idag ska jag inte göra så mycket. Klippa topparna på mamma och kanske en sväng in på Ikea, vi får se. Pappan har flytt hemmet för att se en Hammarby match. Han är nog något nöjd just nu ;) Tokig i Hammarby är han! Men nu hör jag någon som stonkar här i vardagsrummet, så det är blöjbyte på g med andra ord. Jag ska ta kort på linnena också och visa er här sen. Ska dra igång datorn bara. Låter som att det är ett projekt att sätta på datorn när ja skriver så :p men skriver om ett tag igen.


Läggdags...

img_3767 (MMS)

Någon är trött här ;) Nu blir de sängen och How i met your mother :) Godnatt!


Mc.d och fortet.

Då sitter vi i mormors soffa och ska strax käka finmiddag i form av mc.donalds mat. Fint då vet ni ;) hehe! Har bara käkat en bit pizza idag på marten så mat är ett måste nu. Till de ska vi kika på fångarna på fortet. Myspys hos mormor med andra ord! Har ni en bra kväll? :)


Filipstad!

img_7529 (MMS)

Då va man tillbaka i KD efter en tripp till Filipstad. Har varit och kikat på marten där, som en marknad. Blev en ring till en kommande piercing och två linnen. OM ja kommer trivas i dom. Ni får se dem sen eller imorgon. Nu ska jag in en snabbis till mormor sen kommer Johanna (kusin) och hämtar upp mig. Ska köra henne och några till en kräftskiva. Efter de så blir det hem till älsklingen (krikke). Tyra har sovit så gott i bärselen idag :) Goding!


Äntligen i sängen!

Har varit en mysig dag med mat hos svärföräldrarna, nyheter om att Tyra fick en tremänning igår kväll, exakt två månader efter henne :) , Tyra är 9 veckor idag (fred.) och jag har varit på Nöjes och hjälpt lite samt lärt upp Amelie och Viktor i garderoben lite snabbt. Kom på massa saker ja kunde ha gjort för att underlätta för dem men krikke jobbar ju med dem så de har ju både honom och Johanna i kassan att fråga om det är något. När jag va på Nöjes så va Tyra kvar hos sin farmor och farfar. Hon hade somnat på hennes farmors arm precis efter att jag åkt och sov fortfarande när jag kom tillbaka. Vaknade upp snabbt när jag satte henne i stolen och även när vi kom hem vid 00 tiden. Men då va det dags för mat. Hon hade ju inte ätit sedan 19.30 tiden ungefär så klart pluttan va hungrig :) Men nu sover hon och det ska även jag göra. Hoppas ni haft en bra dag! Godnatt alla goa läsare :)


Är hos svärisarna och ska bli bjudna på ma...

img_1448 (MMS)

Är hos svärisarna och ska bli bjudna på mat. Mycket trevligt! Fotot är taget av Emma Dahlén.


Love love love!

img_0497 (MMS)

Love love love!


Välkommen till världen!

Stort grattis till min kusin Ida och hennes Johan. Nu har deras lilla Sebastian tittat ut. Han kom sent igår kväll så det är exakt 2 månader mellan Tyra och Sebb :) Gosigt! Nu kommer inte Tyra va liten längre när han lilla plutten är med oss :) Tyra blir stora tjejen! Hon har verkligen börjat prata jättemycket. Så himla kul! Ska se om jag kan lägga in några videor här någon dag så ni får se :)


Tidigare idag

img_1724 (MMS)

Skräll att det regnar? Nu när man har barn så kan jag inte låta bli att tänka tillbaka hur man själv tänkte när man va liten ang saker. Som regnbågar exempelvis, de sas ju att det fanns en kruka med guld vid regnbågens slut. Min fundering va ju då hur jag skulle veta att jag gick mot rätt håll, menar vad visar vad som är början och slutet. Fick inget vettigt svar, så jag antar att Tyra inte kommer få det av mig heller :p Nu ser vi på film och gosar. Filip och Fredrik snart. Skriver mer efter det.


En snabbis med Amelie!

img_2410 (MMS)

Träffade Amelie på stan och hon tog det här kortet på Tyra. Gud va hon är lik mig på det här kortet :) Så kul att se från kort till kort hur hon ändras i utseendet med vem hon är lik bara genom att le, gråta, prata, titta åt olika håll osv.. Min älskade groda <3


Just nu:

img_3416 (MMS)

Väntar på att få komma in till doktorn! Vanlig kontroll som ska göras. Får se om det är öppet så vi kan väga och mäta också. Har ju inte kunnat göra de på 2  veckor för de har vart stängt när jag varit här. Nu ska vi in! TTYL.


2 månader!

Exakt på klockslaget nu 00.44, är Tyra 2 månader, 2 månader! Vart tar tiden vägen? Känns inte som att det var alls längesen hon las upp på mitt bröst.. inte längesen vi åkte vår första biltur, bara vi 3 (hem från sjukan såklart), första gången vi kom hem och hon sov på min arm, när hon kom tätt intill på natten för att sova skönt brevid mamma (mig). Känns som igår.. Samtidigt som det känns som att hon alltid varit med oss.

Vad skulle jag göra utan dig mitt hjärta?
Du är det absolut bästa som hänt mig! ♥



Jag tycker det ska bli så himla kul att se vilken skillnad de kommer vara mellan henne och nästa barn, när det väl sker, om det sker men det hoppas vi :) Älskar Tyra så otroligt mycket och denna resa med henne är helt fantastisk med både upp- och nedgång. Jag vill verkligen ha fler barn! Men som jag sagt tidigare, nu ska all min kärlek och energi gå till älskade Tyra, och krikke såklart. Ni är mina bästa!


RSS 2.0