Sjuk..

mja, det är fan inte kul. tillbaka från bullen nu iaf. fan va kul jag haft. OFÖRGLÖMLIGT mina pojkar o flickor :D Saknar det... MYCKET! Vill verkligen bara tillbaka och umgås med er alla. men men.. Uppsala nästa? :) hehe.
Snart kommer sebbe hem till sverige också. Då blir det att hitta på något roligt med han. Det ska bli skoj de :D

och tillbaka till den sjuka delen av mig... min hals.. heeeelt död. Kan knappt svälja, ibland kan jag inte prata. Feber som stryk. Usch jag hatar att ha ont i halsen. Feber kan jag ta men resten är ju skittråkigt. Har varit hes hela veckan i bullen så jag och pojkarna har varit i målbrottet hela veckan tror ja ;) haha "ursäkta min målbrotts röst" haha, så jävla kul. Nej fan va jag vill tillbaka. Slippa skiten i sverige, även om det finns mycket bra jag kommer tillbaka till också :)

nej fy faaan va jag mår skiiiit :( Sitter och sms:ar massa med christopher också. haha sjuka jävel :P Fan va jag är hungrig, kan ju inte äta ett skit :( :(  men men, nu kom kitty, min misse. Ska lägga oss o kolla på film ja och min bebis!

ha det så bra!


snacka mer. enda ni är bra på. idioter.

Ja, då var man hemma.

japp. hemma igen. Skönt.. Åker på fredag morgon igen. Då ska vi flyga upp till kiruna och lördag är det kalix som gäller. sen på tisdag flyger jag till bulgarien igen. Lite semester är alltid bra. Ska bli skönt att lämna sverige en stund faktiskt. Och jaa, va glad man kan va för en viss sak. mmmm.. Men men.

Nu ska jag klä mig o åka till min manager o fixa lite, sen blir det bolaget, dusch, fixa litte osv osv.. Mja, jag hoppas ju på att josefin och Linda ska med ut. Va längesen. Ska iaf ut med min andra Josefin med J.. nej men Ö.. haha. fula vi va i måndags :P men roligt hade vi. Får se vart vi börjar idag, sånt som märks. I måndags hamnade vi på norrstrand, där bodde det då en väldigt söt hund med andreas. Vi gick ut o gick o hade massa skoj jag och hunden ;) haha. Han gillade mig ;)

Nej nu har jag inte tid o sitta här. Ska prata klart med mamma sen ringa elena.. Seeen, drar ja.
Ha det så bra.

Hhhhaajj!!

(Titta gärna in på Kick bloggen på nattstad.se)

RSS 2.0