Igår va det lite kalas då.

ja, igår va det kalas. och då kom nörden fram i mig ;) hähä Idag mår jag väl sådär. sliten är jag. men ut ikväll bliiiir. med johanna.. olsson o co kanske? vore ju att dra med party folket! ;D Men nu ska jag coh mitt nördiga jag käka mat.  haaaaj..
Coca-Cola i mitt glas.

I´ve said it so many times,
I would change my ways, no never mind.
God knows i tried...I finally put it all together, that nothing really lasts forever.
I had to make a choice that was not mine,
I had to say goodbye for the last time.
I kept my whole life in a suitcase,
Never really stayed in one place.Call me a sinner, call me a saint.
Tell me its over, I'll still love you the same.
Call me your favorite,
Call me the worst.
Tell me its over, I don't want you to hurt.
Its all that I can say,
So ill be on my way..maaaaat dåååe.

Mina tapeter är bra.

japp..


Du är så söt..

Words..

Två fruktansvärt bra låtar.
Lyssna och njuuuuut!!!
Nu ska jag sova. Natt då.
Shinedown - If You Only KnewShinedown - Call Me

ABBA!

Japp, idag har man varit på abba showen då. Det va bra, slutet va bäst självklart. Va klockrent. Va där med mamma, mormor, moster, kusin och min kusins svärmor. Mycket trevligt :)


hade massa att skriva men fastnade i en film nu :P skriver sen.

En stund för mig själv.

Ja detta är ju min egna blogg. Här känns det lugnt och skönt. Har inte bloggat på jättelänge men jag bloggar även på http://100procentparty.se  Det är¨då en partyblogg där fler personer bloggar dag ut och dag in. Det är en rolig och varierande blogg. Allt från 100% party till låt och filmtips.

Just nu sitter jag hemma sjuk och jävlig. Feber. hatar feber.Man ligger bara o fryser eller svettas. Jobbigt som bara den,. Just nu fryser jag och har gjort ett bra tag, febern är säkert på g upp. Usch. Jag ska lägga mig och kolla på film snart. Har nog bestämt mig för att se Cry-Baby eller någon annan film med Johnny Depp. Längesen nu och jag älskar hans filmer. Kollade iofs på hans serie 21 Jumpstreet för ngn dag sen :) En skiva är borta :'( vet inte alls vart den kan ha hamnat. men den borde ju ligga packad vid alla mina filmer. Åh, blev sugen på att se Sweeny Todd! Sååå bra film! Neeej, min moster har ju vart här och lånat filmer och självklart va en av den med där. Helvete också. Aja, jag får se ngn annan då.

I helgen va jag nykter, typ. Fredagen spelade jag bara spel här hemma och skrattade ihjäl mig ungefär. I lördags va jag, jossan, linda, shard, shippe, Båt, Larre till nian och spelade biljard o drack öl. Där träffade jag även Rebecca och niklas med deras vänner. Det va kul att träffa min Becca-bus!  Träffade även putte och co där. Efter mycket spelandes blev min mobil allt mer cp och cp, Det blev svårare och svårare att läsa sms, men det gick. Jimmy kom även förbi. efter nian blev det bk och sen till hemvägen för att dra in till Daniel och kompani. Jag tänkte ju ta en cigg med Daniel men han sov så det blev att hoppa på honom litegrann. det va faktiskt ganska roande. Speciellt eftersom han va pigg som bara den när jag gick hem :) Inte alls långt hem till mig från daniel. Jimmy följde mig den lilla biten innan hans taxi kom.

Men men, nu är jag sjuk iaf. Men hade en otroligt mysig och rolig söndag kväll. Somnade skönt på natten cokså för en gångs skull. Tack för stödet och sovsällskapet :)Nu blir det mat och film! Bye´bye-

(fan bilder från nyår får allt slinka upp här imorgon ;D, har även från bullet och månaden som sambo med ellen  ♥)


RSS 2.0