Ofattbart!!

Imorgon blir min prinsessa hela 2 år! 2!!? Vart har tiden tagit vägen, vart försvann min lilla knodd som gosade in sig i ens famn som liten knodd.. Visserligen kryper hon intill eller gosar in sig i mina armar fortfarande och det hoppas jag hon kommer fortsätta lääänge med. Finns ingen starkare kärlek, ingen jag är eller kommer vara mer stolt över än henne. Tyra är mitt liv, ljus och starka berg. Hon är det bästa som hänt mig!

Imorgon då, 2 år och man kan inte riktigt förstå att man har en 2 åring hemma, vild av energi, med starkaste viljan och ett hjärta av guld! Det ska firas med lite paket såklart. Hon är hos sin pappa men ska åka dit och kramas på henne. På fredag när hon kommer hem till mig står det ytterligare en överraskning i hennes rum till henne. Toppen toppen!!

Mammas älskade hjärta, snart snart är du 2 år <3


Trevlig midsommar!

Hoppas eran dag och kväll blir fantastisk. Min ska spenderas med min dotter och sen fina vänner!

Stor midsommar kram till er!


Febertoppar

Då va febern på väg tillbaka.. Ligger i sängen och försöker somna om.. Vaknade av värme och nu fryser jag massa.. Jag är en sån som får så jäkla dåligt samvete också när jag är sjuk. Känns som man sviker jobb, sysslor blir inte av, mindre ork för bus med Tyra (när hon är hemma). Jag vill vara pigg och kry, göra saker med mitt lilla hjärta, jobba och tjäna pengar och må bra.. Haha Gud va tragisk jag blir av lite feber, en förjävlig förkylning och halsont. Buhu..

Nä, ska försöka sluta mina ögon igen.. Svalkat mig med lite vatten. Brrr kallt. Men ja, Godnatt kära ni. Vi hörs snart igen!


Detta får mig att le!

Många gånger har jag fått fina kommentarer och en dag som denna när jag åter igen ligger sjuk hemma i soffan så fick denna kommentar mig att le med hela kroppen. Det är sånt här människor behöver och vi som inte visar uppskattning lika mycket behöver bli bättre på detta.

Klara, du har gjort min dag, min kväll, min vecka. Tusen tack för fina kommentaren. Och tack till er andra också som stannar trots dålig update och tack till kommentarer som uppmuntrar och gör min dag, säger att jag har en vacker dotter osv. Uppskattar varje ord ni skriver <3 kärlek till er!


Uppmärksamheten själv :)


Home sweet home

Enda jag orkar är att ligga i soffan typ. Kollar på how i met your mother och har bestämt mig för att se på en säsong idag, säsong 7. Har ju sett men bara avsnitt hit och dit. Så nu har jag dammat av den i hyllan och börjar om från början. Såg på ett avsnitt igår som fick mig att gråta floder... av skratt! Jisses vilket roligt avsnitt! Kommer tyvärr inte ihåg vilket men gah, se säsong 7!!

Mer isvatten och howan. Ttyl.


Sjukdomar är tillbaka

Tyra går på Hostmedicin och jag ger förkylning ett ansikte, jisses. Vill inte att vi ska va sjuka längre, no fun no fun. Låt oss hoppas det är över innan midsommar... Haha nej men jag brukar alltid ha turen att få en förkylning som sitter i hur många veckor som helst, fast nu har den iofs brytit ut så den borde gå över snart, hoppas jag.

Min lilla Tyris hostar och snorar samtidigt som tänder är på väg upp. Lilla hjärtat har såklart humöret på topp ändå, ja iaf när hon gör saker hon tycker om ;) hej trotsen ;D haha


RSS 2.0