Krossad!!

Mohaha, nu Efter så lång tid har jag krossat dig. Jag tröttnade ibland men tog tag i det om och om igen. Du förtjänar inget annat än skit.. Dumma nivå 29, nu äntligen slipper jag dig!!

Happy happy


Big

Hur stor var jag egentligen??
Att inte magen sprack ;) Bilden är från midsommar 2012, 1 vecka innan Tyra tittade ut till världen :) om man är sugen på en till? Jo det är klart man är det, men vill ändå vänta. Dels för att vi ska bo i varsitt boende ett tag, planen är tills vi hittar och har råd med ett större hus som båda vill ha, och dels för att jag vill resa lite, ha tid för bara Tyra innan syskon kommer och ska dela tid med oss. Men en sak i taget, nu ska vi flytta, leva, älska, sakna, sova hos varandra och ni vet allt det där som särbos gör ;)

Nåja, bilden då.. Man glömmer så snabbt :)



Gott humör

Idag är jag på bra humör känner jag :) Är hos krikke och inväntar lunch, busar med Tyris så länge :) kl 14.30 ska jag infinna mig på jobbet och ta en snabbkurs i ett nytt system, och jobbar sen till 20.15 ikväll. Då blir det tillbaka hit till krikke och Tyra. Tänkte jag skulle se på Savages ikväll, tror jag iaf. Ska tjata lite på krikke som inte sett den än, den är ju jättebra tycker jag.

Har ni sett den?


Oscarsgalan 2013

Tittar ni? Röda mattan nu, otroligt vackra klänningar endel har alltså. Lite sur är jag som missade större delen av röda mattan då jag satt i hallen och väntade på att krikke skulle natta Tyra och vi kunde äta efter det. Äta gjorde vi och sen gick krikke och la sig igen (han somnade när han nattade Tyra), kul..

Nu sitter jag iaf här och ska kolla på Oscarsgalan. Blir nog tyvärr inte länge då jag är ganska trött och känner att jag behöver sömn. Imorgon är det tillbaka till jobb innan 2 dagars ledighet och massa dolande i lägenheten. Va där och målade lite idag, la en bra grund men behöver måla 1-2 gånger till i sovrummet och förmodligen 2-3 gånger till i Tyra's rum, men de blir bra när det är klart. På tisdag ska mamma fortsätta med väggarna och jag ska börja måla möbler :) jädra tjat om denna lägenheten nu kanske, men det är det som händer i mitt liv just nu ;)

Nej, mer Oscarsgalan nu!


Godmorgon :)


Just can't let it go.

Något har satt sig i hjärnan, trötthet, tankegång, flytt, målning av lägenhet.. Blah, vill bara bli klar och flytta in. Snart så :) till helgen hoppas jag på att få flytta in, om inte annat iaf måla det sista/tapetsera. Bara de blir klart så blir det flytt nästa vecka :) den som väntar på ngt gott. Det har ju dragit ut på tiden mer för att det dragit igång lite mer med jobb, och bra är ju det självklart men ska bli skönt när vi får vårt egna igen och man slipper bo i kartonger och påsar.

Trött som jag varit hela dagen har jag inte lagt mig än. Tyra somnade utan välling men vaknade nyss så hon fick en flaska. Ska anser krypa ner i sängen jag också, ska bara kolla klart på How i met your mother avsnittet. När man väl börjar är det svårt att sluta :p been there?


Överkörd

Godmorgon, middag? Känner i kroppen att man stod upp i typ 14 timmar igår. Gammel som jag är ;) ska resa mig ur sängen och dra på mig kläder, lite smink och sen dra iväg och hämta ut mitt bredband (tillbehören) och köpa fogmassa (?), tror ja de va. Ska iaf till lägenheten och greja lite innan jag åker för att hämta Tyra.

Trodde att vi skulle ha lite familjemys ikväll med krikke men han jobbar som bara den i örebro och kommer inte förrän imorgon så myset får vänta tills imorgon :( buhu.. Så ikväll blir det melodifestivlen hos värisarna ist :)

Åh nej, nu måste jag göra mig klar. -Saknar Tyra som attan!!


Jobb jobb

H&M 12-20.15, Nöjes 20.30-02.30/03.00.

Hej jobbdag!


Nytt till Tyra

Idag fick de bli 2 pyjamas, tights, t-shirt med Mimmi och en fin tröj/klänning :) Behöver uppdatera hennes garderob mer snart med tanke på att hon växer så det knakar men 86/92 ligger vi på nu iaf, på g över till 92 (beroende på vilken butik man handlar i).


Kaffe

Ny kompis på jobbet, välkommen!!


Paket på posten

3 paket med klädesplagg har dykt in till mig den senaste veckan. De två innan har jag inga kort på men idag kom denna fantastiskt sköna hood-tröjan. I'm in love!! Så fruktansvärt skön och snygg. Bra köp tycker jag.


Instagram

Ni har väl inte missat mig/oss på instagram? :)

Användarnamn: lindarangfeldt


No stop.

Ont i huvudet, håll för att jag är vidrigt mätt, planerar lite inför flytt, jobb och målningen. När jag flyttat har jag planer på träning hemifrån, bättre mat och betydligt mer sallader, som jag faktiskt tycker väldigt mycket om! Samma med matpaj, jättegott ju! Ska skriva schema till Tyra's dagis för veckan och kollar på Johan Falk - gsi. Ja, så ser mitt "just nu" ut.

Roligt? Avgör ni..
Vad består er söndag av?


Att ta sig tid

Hej läsare och söndag!

Söndag, veckorna går så fort!! På tisdag är det tillbaka till jobbet igen för 4 dagars jobb och fredag blir det dubbelpass. Först h&m 12-20.15 och egentligen 20.00-02.30/03.00 på nöjes, men ska prata med E och be att få komma senare. Man får ta alla timmar man kommer över nu, spara lite mammadagar.

Just nu ligger jag och Tyra i en varsin sackosäck framför tvn och kollar på toy story, gillar den vi ;) Skulle ha köpt färg till lägenheten idag men kan inte börja måla förrän imorgon så åker förbi imorgon på väg till lägenheten. Med tanke på att jag ska jobba endel i veckan så har jag lite halvt panik över detta med målandet. Får åka dit tidigare eller måla senare. Jag ska ju måla möbler och så också så lite stressad känner jag mig allt :p vill ju kunna flytta in i början på nästa vecka, men jag hinner nog :) Fick nyckel till lägenheten i torsdagskväll. Min kusin har resterande nycklar då de ska/skulle fixa klart de sista som va lovat att fixas innan jag flyttar in. Så idag tror ja de skulle va klart, för imorgon ska jag få resten av nycklarna och hon ska visa mig allt med förråd osv osv. Så snart snart mina vänner är det myspys hos mig :)

Oj, Tyris har somnat. Ska lägga henne lire mer bekvämt och se klart på filmen ;)

Öhm, ni har väl inte missat att det är Falk på tvn ikväll. Åh Frank! ;) hehe


Öhm

Jobbat. Sängen. Nu.
Skriver om dagen imorgon, har bl.a fått nycklarna till min lägenhet :D weeo!
Nattnatt


In bed

Ligger och lyssnar på Tyra som snarkar av sin täppta näsa, lilla älskling. Blank i ögonen och varm blev hon på kvällen nu igen efter en ganska så lugn dag från det där faktiskt. Snorig och så då men just det varma och hennes "sjuk-ögon" har hållit sig borta.

Imorgon ska jag till Ikea på eftermiddagen. Förmodligen får Tyra följa med då och ligga i vagnen on hon inte blir sämre igen. Hoppas inte. Ska iaf kolla på lite fler lampor och även se om min säng är en beställningsvara eller om det finns hemma på laget. Vi får se. Om lite mer än en vecka så ska jag ju dit och köpa endel till mitt och Tyra's hem, som ska fylla upp de hål vi har nu. Ska bli så härligt att komma iordning :) det betyder måla, spackla och annat under veckan så Jimmy som ska tapetsera nästa helg bara kan komma in och göra de. Gud va jag längtar! :)

Men nu blir det att sova, iaf försöka brevid fröken snarkis här :) Godnatt!


New nails :)

Än en gång har min kära vän Michaela tränat lite på att göra naglar på mig. Denna gången blev de blå/rosa glitter-tippar! Bilden visar inte rättvis färg men ngt måste ni ju få se :)


Sen natt, åter igen.

Imorgon ringer kl 8.30, ska upp och ringa Tyra's dagis och fixa någon god frukost innan jag ska bege mig iväg mot stan för möte och naglar.

Kl då, sent nu. Imorgon måste jag i säng tidigare. Så dumt att vända på dygnet såhär. Men men, dags att lägga igen mina blå. Nattinatt.


Njuter av lugnet

Tyra's dygnsrytm är lite velig nu när hon är sjuk så hon ligger nu i sackosäcken framför tvn och kollar på Lotta. Själv sitter jag i soffan med krikke och spelar spel på mobilen. Ska snart lägga Tyra så får det nog bli film eller serier sen.

Imorgon väntas jobbmöte och sen mot Michaela för nya naglar, wio :) Ska hinna in och köpa nytt glitter innan så jag kan välja färg på tipparna då hon ej fått hem alla sina än. Ska bli trevligt tycker jag!

Nej, nu ska jag spela vidare och se om jag får Tyris i säng snart. Skriver senare igen.


Fortfarande vaken, är ni?

Soffläge, HIMYM på tvn och försöker gå igenom lite på datorn men internet bryts hela tiden..

Idag har det varit en bitter dag för mig. Min skrutt är ju sjuk och tänder tränger fram på henne så hon är inte på topp alls skruttan. Näsan rinner som bara den och hostan finns fortfarande kvar, inte lika hård som när hon hade lunginflammation men ändå. Hon får nog va hemma från dagis eftersom febern fortsätter komma fram och tillbaka.. Min plutt <3

Imorgon blir det mest att ta det lugnt och fixa med lite saker inför flytten som blir inom 2 veckor, skönt! Äntligen ska jag få ett hem igen :p haha. Sjukt tråkigt att bo tillfälligt och i lådor..

Men sova nu så en ny energi och nytt humör kan komma. Hatar att va sur och bitter :) Godnatt!


Antikrundan

Hur old är jag? 25. Ja, 25 och helt inne i Antikrundan just nu. Fan va mycket skräp de tros ha också är det värt hur mycket som helst. Vissa fynd är guld i kassan. Finns även vissa saker som är väldigt väldigt fina! Antikt är fint!
Men guuuud, 125 000 för en träklump till bord. Känner för att gå in till någon antikhandlare och fynda lite :p haha

Från antik till något ganska så nytt, min dotter. Tyra är sjuk, stackarn är kokhet.. Somnat i sängen några gånger men vaknat igen och inte velat ligga kvar, hon sover nu på sin mormor i soffan. Även mormorn sover såg jag nu. Jag hoppas skruttan är feberfri imorgon så jag kan få i henne lite mat, hon har näst intill inte ätit någonting idag..

Ska fortsätta kika på det antika och sen dra täcket över mig och sova. Skriver mer imorgon och ska då även besvara era frågor om mina beställningar. Godnatt!



Jobb jobb jobb

Ana-banana , mycket trevlig prick den där Anna. Eh appe på de.. Haha. Trött som få. Längtar till sängen!


Hungrig..

Mitt största problem just nu, hungrig. Måste göra mig iordning och åka in till stan innan kalaset då jag glömt presenten, får fixa det sen. Ja jag ska alltså på kalas idag för min moster som fyllt 50. Efter kalaset så blir det jobba för min del, tillbaka till bygget och brudarna :)

Imorgon kanske jag får nycklarna till lägenheten. Då blir det att börja måla möbler till veckan, väggar och spackla. Ska bli så skönt när det är helt klart och jag får börja ställa iordning och fixa.

Men men snart dags att göra sig iordning, bara lite gos till i soffan.. Snart snart.


Time to go

Mot affären för lite köp strax. Handlade massa idag till lägenheten, som färg, tapet, spackel osv osv. Väl spenderade pengar tror jag att detta kommer bli super :) L Ä N G T À R!!

Men nu ska jag som sagt dra mig. Jobbar på nöjes ikväll med de bästa och inatt åker jag till mina älsklingar. Inte träffat Tyra sen i morse, saknar!! De har tydligen varit på badhuset och badat för fullt! Kul:)

TTYL peeps..


Ang kommentarer!

Hej Goa ni!

Till er som vill veta vart lampa, sänghimmel osv är beställt så ska ni få veta, så fort jag sitter vid datorn. Glömmer bort hela tiden!! Bra att ni kommenterar igen för jag godkände och glömde sedan bort dem :)

Svar kommer inom kort!!
KRAM


Paket!

Idag fick jag 2 paket på posten. Det va efterlängtat då jag velat se i verkligheten de saker jag beställt. Ja, jag har nu fått hem Tyra's sänghimmel, min klocka och sovrumslampa! OM jag är nöjd, wiiiio :)

Ni som inte sett eller kommer ihåg så va det detta. Längtar tills de kommer på plats :)


Snart :D

Ska förlänga mitt hår snart igen.
Happy happy happy girl!!


Trivs bättre i långt hår. Nu är ju frågan för om Jag ska göra dippen igen eller en högre ombre? Vill ha något av det iaf så det händer lite i huvudet på mig ;)



When i sleep i dream that you are here

Godnatt från mig.


Inlägg

Under 2 dagar har jag inte fått upp ett enda inlägg. Vet inte om det är min telefon eller vad det är,,

Trött som ett as ska jag bara ligga i soffan nu, slappa och beställa en lampa.

Natti.

Min lilla sessa i soffan igår som inte kom upp i bloggen <3


Stuck on it

Ja nu är även jag fast i det. Nyttigt för lilla ovetande mig :p Sova strax och imorgon iväg till lägenheten för att kika, mäta och planera :)

Godnatt kära ni!


Dörren..

Jag skulle behöva gå upp, klä mig, ta på mig jacka och skor och sätta mig i bilen, åka mot bergvik och käka. Det är precis det jag tänker göra.. Ska bara orka ta mig upp och ut genom sovrumsdörren hemma hos krikke..

Åkte hit inatt efter jobb och mat med de bästa kollegorna. Det är riktigt kul på fabriken nu när man är tillbaka. Känns som vi står varandra ännu närmre nu än tidigare. Vi är ett skönt gäng :)

Nej, upp upp upp. Ikväll ska jag va pensionär och spela Bingolotto. Ja, jag trivs med livet!


Hockey!!

Heja Färjestad!!!!!


Sov gott alla läsare!


RSS 2.0