Gott nytt år från oss <3


Min underbara dotter

Mamma älskar dig mest av allt, min underbara Tyra <3

Ska berätta något roligt för er alla imorgon :) Night you, igen.


Nu väntar sängen

Sitter i soffan, något kladdig på huden efter att jag smörjt in mig. Strax har det torkat in och jag ska då i säng. Mitt hår är rött och lite längre än axellångt. Ångest? Aa lite faktiskt.. Saknar det långa håret redan, men det va dags att ta ut det då håret växt som tusan. Klippte mina egna toppar lite snabbt igår, blev ungefär 5-6cm allt som allt. Skulle nog behöva klippa det någon cm till men får räcka för tillfället. Får se imorgon hur jag känner för rött hår igen. Vet inte om jag vill ha det, chokladbrun eller en ljus ombre igen.. Eller jag vet att jag vill ha en ombre för de trivdes jag i, även mina dippade toppar jag hade nu sist. Nåja.. Får kanske bli ett besök hos Jessica igen om någon månad och få lite färg och klipp i barret, som då förhoppningsvis är förlängt ;)

Nej, sängen och upp 8.30-9.00 imorgon :p Godnatt då!


Oj då.

Inlägget under kom visst inte upp när jag ville. Nu är håret färgat och en ansiktsmask ligger på huden, skönt. Har inte kollat på håret än så man vet ju aldrig vad som döljer sig under handduken :p Ska låta masken verka och dra av den sen så får jag kika på håret då.

Kollar på 17 again och är lite småkär i, ja vad han nu heter, från highscool musical filmerna.. Gud det står still.. (googlar... ... ...) Zac Efron, såklart. Han är ju så gulliga i den här filmen :p

Talk to you soon peeps..


Steg 1

Ja det gjordes igår. Idag är det steg 2 så vi får se om jag tar det till steg 3 eller om jag låter det vara ett tag. Ska smörja in mig och lägga ansiktsmask. När masken verkar i ansiktet så blir det nog film och lugnt. Imorgon ska jag upp och klä upp mig lite (förhoppningsvis) för dagens jobb såhär på nyårsafton till ära, 11-16. Ni kommer väl och shoppar så vi får lite att göra :)

Men ja, mot steg 2.. Såhär kan man ju inte gå runt och se ut!! Nu råkar det se bättre ut på bild än i verkligheten. Mitt hår har typ 4 olika färger..


Wtf..

Va gör jag nu? Med dessutom färg som
Inte räckte. Grattis Linda, bra. Fortsätter kolla på Sweeney Todd och hoppas på det bästa. Ska ju trots allt jobba imorgon :p

Håll tummarna ;) haha


Ska bara spela klart...

Åh, svårt att låta bli spelandet på telen när man kommer in i det.. ;p snart så, Godnatt :)


2 år

Jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig, M.C <3

Jag hoppas vi ses i mina drömmar, i mina fina drömmar, så jag får krama om dig en gång till! Love.


Åh varför då?

Varit trött hela kvällen, känt mig febrig och hängig. Nu då? Näh, nu är jag då inte trött, jo trött är jag men inte så jag skulle somna på fläcken som förut. Har iaf jobbat idag 9.45-18.00, va bra drag på jobbet ibland och det är ju alltid kul! Efter jobbet blev det hem och ta febern, tillslut fick jag fram att jag hade lite hög temperatur i kroppen men ingen direkt feber. Är ju småförkyld och halsen spökar lite så är väl därför. Eftersom orken va långt borta resulterar det i dammsugning imorgon innan jobbet och nu ikväll blev det pizza till middag. Slängde in 2 st i ugnen och drog på Lotta på bråkmakargatan. Jag, krikke och Tyra satt klistrade till Lotta och åt pizza en bra stund. Tycker den filmen är så jäkla kul :p Skrattar bra när hon flyger över staketet när hon försöker cykla, eller när hon hånar sin bror som trillar i sjön och inte kan simma.. Haha :p

Ligger i sängen nu isf efter lite sängtittande till Tyra. Blir ju ny och större säng till Tyris när vi flyttar så. Försöker få tag på en fin säng jag sett som jag hoppas jag ska kunna sätta klorna i :) vi får se va de blir!

Nu ska jag sova. Imorgon väntas jobb igen 12.00-20.15. Lugnar ner sig efter nyår med jobb 2 månader ungefär, tyvärr.. Får hoppas jag kan späda ut tiden med lite annat jobb. Blir ju på nöjes iaf. Har mamma-dagar kvar också om det skulle krisa. Vi får väl se :p

Nåja, talk to you Later
. Sov gott på er!



Tid

Hittar ingen tid. Har lite att göra hela tiden nu. Är det inte jobb så är de något i hemmet. Planerar, plockar, slänger, planerar försäljningen av lägenheten som förhoppningsvis blir snart så vi får klart. Ja, det finns lite att ta tag i.

Jag kommer kanske va lite halvt dryg såhär innan nyår med lite färre inlägg men lovar att de blir bättre efter nyår. Kommer ha mer tid då och kommer även ha lite mer att prata och berätta om. Planerna i nya lägenheten t.ex med inredning, målning osv, fix och hjälpa krikke i huset m.m.

Men nu sluter jag mina ögon. Jobb 9.45-18.00 imorgon, så Godnatt från mig!

(världens finaste tjej hos sin mormor <3)


Jobbar

Tillbaka ikväll


God jul alla där ute

Ja jag säger god jul igen. Kollar på Tomten är far till alla barnen efter en dag fylld med mat, gott, julklappar, underbara människor och massa bus för de små :)

Är riktigt nöjd över allt jag fått, allt har varit helt toppen verkligen. Fått inredning, pyjamas, tofflor, parfym, snygg skjorta med nitar, ljus, presentkort på scorett och Ikea, badrock med badtofflor m.m. Tusen tack alla för allt!! Och tack för en bra dag.

Poff så va snart julafton 2012 över!


Happy Christmas

..och sov gott så hörs vi imorgon (idag) igen. Snart kommer tomten :)


Uppesittarkväll

Otroligt mysigt med uppersittarkväll tycker jag :) jobbade 12-20 idag. Slängde mig i bilen och åkte hem för att spela Bingolotto. Nu sitter jag här med en lott i knät, lite sned för att jag va ett nummer ifrån en volvo V40 (är man inte alltid ett nr ifrån?) Ja ni, ibland undrar man ju "när i helvete är det min tur att vinna då" och då är ju jag bara 24, snart 25, tänkt då de som kanske är runt 70 och fortfarande inte dragit in någon summa eller sak som fått dem att jubla av glädje. Med risk för att låta klichig nu så är det väl ändå tur då att vi har jul, födelsedagar, påsken, halloween osv.. INTE för presenternas skull utan för att ha glädjen av varandra. För vad skulle alla pengar i världen vara om vi bara hade oss själva? Nåja, klichigt blev det men så är det faktiskt. Men självklart är det alltid trevligt att både ge och få paket ;) Halleluja (som Carola skulle sagt, eller skulle hon det?)

Nu ska ni få lite bilder, min uppersittarkväll :)


Godnatt

Ja nu säger vi Godnatt efter en dag med julklapps-shopping, jobb och kvällsmys med babe! Tätt intill ligger nu min minsta baby och gosar sig. Är allt för underbart med de små (ja även krikke min älskling) godingarna, mammas finaste Tyra ❤ Godnatt alla!


Kvällsmys

Kör kvällsmys med tacos efter en tur efter julklappar i stan. Allt jag fick med hem va 6 par strumpor till Tyra. Bra Linda, bra Linda..

Ttyl :)


Huvudvärk..

Hatar huvudvärk. Har ingen sån där bra tablett hemma heller. Får åka förbi Apoteket imorgon efter jobbet och köpa så jag har hemma. När det blir rejäl spänningshuvudvärk är det inte roligt alltså,. Usch och fy.

Så ja, jobb imorgon 9-16. Skulle ha slutat 15 men behövdes till 16, egentligen 18 men tackade nej till det då jag trodde att krikke skulle va iväg på jobb men eftersom Tyris haft feber i veckan så ska krikke Vab:a imorgon. Nåja, efter jobbet blir det julklappsköp. Är klar till Tyra och mamma. Bra av mig, not. Jag brukar va duktig med sånt där, att inte va ute i sista sekund.

Nåja. Sova blir nu så huvudvärken förhoppningsvis försvinner. Godnatt!


Också vill jag bara säga...


Work work wooorking

Lunch just nu. Jobbet bjuder på pizza, mums :) Jobbar till 21.15 ikväll och då blir det hem direkt, slappa, ta en dusch och se någon film. Imorgon kör jag 9-16, bra tid att sluta så jag hinner få klart alla julklapparna :)

Skriver mer sedan för nu kommer maten.


En vana

Börjar bli en vana nu att jag bloggar från sängen. Huvudet är fullt i andra tankar som gör att jag liksom glömmer bort bloggandet för tillfället. Kul att se att endel av er hänger kvar ändå. Det är ju inte bara enbart för mig själv som jag skriver här, även för er ju.

Har iaf en Tyra sovandes mot min kind just nu. Hon kryper alltid tätt intill nu mer. Godingen börjar bli så stor tycker jag. Hittade ett par strumpbyxor hon använde för exakt 1 år sedan.. Eller exakt 1 år och 9 dagar.. Det va på hennes tremånning Sebastian's dop. Tyra va 5 månader och 9 dagar, satt första gången själv på hårt underlag. Hon satt tidigare i sängen och så men känns inte som att det gills för en säng ger säkert ett visst stöd det också :) Strumpbyxorna iaf fick ett sånt minne med sig. Har kort på henne från dagen där, så otroligt söt min lilla tjej! (ska se om jag hittar det i telen så ni kan få se). Tiden går så fort..

På tal om fort så fyller min kusin (Sebastians mamma) 26 år idag (19e)! Grattis grattis till henne :) Snart är det även min tur att bli äldre, hela 25 år blir jag den 15e januari. Önskelista (den korta versionen utan alla överdrivna önske-saker) : En klocka (Marc by Jacobs), en väska (Märke okänt ?? Don't remember), presentkort på Ikea, en spegel, pengar, en lott med miljonvinst.. Ja men lite sådär ni vet ;) hehe! Får se vad det blir! Nu vet jag iaf att det blir natten. Jobb 11-19 imorgon, ist för 14.00-21.15, tackar jag för.

Vet ni va det roliga är, det va ju inte alls de strumpbyxorna som jag fått för mig. Tyckte storleken va lite stor, men jaha.. Någon gång har hon haft de jag tänkte på som gör att jag kommer ihåg dem så väl.. Nåja, här är bilden isf från samma dag, 2011.12.10.


Natt-film

Vilken dag.. Julgran, pynt, julskinka, lite lite shopping i form av mat och klänning till Tyra. Vikt in 3000 kg tvätt (kändes som det) och det är ju allt annat än roligt måste jag få lov att säga :p

Nu ligger vi iaf i sängen och ser på film. Tyra vaknade och va sååå ledsen så vi drog på Grinchen hon och jag. Dock ville hon inte sova efter det så nu tar vi ett avsnitt med pippi innan det blir natten igen. Tur vi har sovmorgon :)


Sweet sweet pillow

Lagt ned huvudet på en mjuk kudde, lagat ett varmt täcke över mig och har mobilen i högsta hugg här. Haft en bra 3e advent som startade med lite Ikea, handling till pysslet med mamma, hem och pyssla med Tyra som faktiskt också pysslade - jätteduktig mammas tjej :). Krikke va hos sin bror när vi pysslade men kom hem efter ett tag med godis och gröt. Så lite gröt fick det bli och Julkalendern, gott i magen tyckte vi alla 3 som åt för fullt. Tyra äter gröt (inte barngröt dock, aldrig gjort) jättebra! När Tyris somnat blev det film som gick på tvn, så vi gosade ner oss i soffan tills det att krikke skulle lägga sig.

Jag fortsatte kolla på en annan film på datorn i köket och fortsatte pyssla lite då Tyra och jag inte hann göra smällkaramellerna (heter så va?), så jag började klippa och vika lite nu men prasslade så mycket så jag la det åt sidan. Får fortsätta imorgon :)

På tal om imorgon så är det ju min sista lediga dag innan julafton, så imorgon ska jag handla skinka, fixa julgran och dola här hemma. Måste försöka städa imorgon eftersom jag jobbar resten av veckan och krikke jobbar borta tis-fred. Blir nog kanske även att göra julskinkan imorgon också. Får se. Pynta granen blir iaf :)

Men nu strax ska jag försöka somna. Hoppas ni haft en bra dag! Godnatt

(bjuder på lite bilder. Ni kan ju gissa vilken apelsin Tyra gjort. Hjälpte henne i början men sen fick hon visa och trycka i själv :) med lite hjälp ibland såklart.)


Julstämning :)

Pyssel, musik, lukten.. Mm :)


Godmorgon tredje advent

Sängen och täcket. Fryser så fort täcket åker av så låg kvar och drog på lite Pippi firar jul. Vem tycker inte om att se när Pippi bakar pepparkakor eller när Annika klär granen med sin mamma.. eller när Pippi får en trumpet och alla andra barnen får klättra upp i trädet och få julklappar :) När jag tittar på det blir jag bara mer sugen på att dra in en gran nu. Förhoppningsvis får jag en på plats imorgon :) nästan enda dagen jag hinner. På tisdag börjar jobbandet igen och kommer då jobba varje dag till jul. Slutar 15 på fredag så då blir det att göra julskinkan, nom nom!!

Idag då, ska klä oss strax och göra oss klara för en tripp mot stan. Ska handla någon julklapp till, förhoppningsvis någon klänning Tyra kan ha på jul och ska även köpa lite julskinka, bröd osv.. När vi kommer hem tänkte jag att vi ska försöka pyssla lite, så på filmer som går på tvn osv. Ha en mysdag helt enkelt :)


På besök hos svärisarna


Julkalender och ledig dag

Sitter fortfarande i sängen. Gick upp och kollade ut, snöstorm. Nä, blev Julkalendern och Pippi med Tyris, myspys. Har henne i knät nu till pippi. Pappan sover än men hoppas han vaknar snart så vi kan se vad vi ska göra till lunch. Själv är jag helt på köttbullar och mos på Ikea, jäkla gott de där :p Dock är ju detta vädret allt annat än roligt att köra i, samtidigt som jag inte direkt har några problem att köra i det. Tar det extra lugnt dock, speciellt nu när Tyra är med.

Blev sent igår så är lite trött idag. Kollade på ett avsnitt med SOA och sen en bit av filmen Elf innan både jag och krikke däckade i soffan.

Nu ska jag leta rätt på min telefon och sen väcka krikke. Nu får det vara färdig sovet här ;) Ha en bra dag. Skriver mer senare om vad dagen har att bjuda på, min lediga dag (1 av 3).


Off to work

Hello. Idag är Tyra ledig så sitter utanför hennes mormor som ska leka leka skruttan idag. Appen krångla för mig igår förresten så det va därför de inte blev något inlägg. Jobbade iaf större delen av dagen och sen hem och tog hand om en sjuk Kristoffer. Lite citron, panodil och massa vatten fick honom att piggna till så idag är han på jobb igen.

Jag är också på väg mot jobb och slutar 17 idag. Så hörs senare idag :) ledig lördag, sönd och måndag, wiho!


Nattar Tyra..

Som inte verkar ha några planer alls på att sova inte :p Men mamma vinner tillslut. Även om det kan ta sin lilla tid att få henne att somna :p

Skrutteplutt <3


Ett steg åt rätt håll

Har lagt ut vår lägenhet för försäljning idag. Hoppas någon nappar och vill köpa den. ^Lagt ut den för 20.000 (får inte mer här) men att priset kan diskuteras vid snabb affär. Detta gjorde jag iaf när jag lämnat Tyra på dagis. Gumman va så go och gav mig en kram innan jag gick, vinkade och slängpuss. Helt otroligt vad mycket jag älskar henne, vår prinsessa :)

Jobbade förut också, 15.00 - 20.18. Åkte hem och kollade på Santa Clause 3. Har sett 1-3 nu 3 kvällar i tad, en varje kväll förstås. Älskar att krikke också vill se julfilmer. Är så mysigt!

Nu har jag krypit ner i sängen brevid Tyris, krikke ligger kvar i soffan och snarkar ;) Snart dags för mig att snarka också känner jag. Klockan ringer 6.30 imorgon, kl 8.00 börjar Tyra dagis och vid 8.30 börjar jag dagens pass. Slutar 16.00 och tänkte jag skulle försöka hinna med lite julklappsköp som jag ligger efter med. Typ alla... Tyra's är så gott som klara. Sen va det resten :p men lite är halvfärdigt iaf! ;)

Nej, nattinatt på er. Imorgon kanske man hinner se Julkalendern på morgonen :) mys!


Sängläge utan sömn

Jag och internet, mitt ständiga "behov" av att kika runt på olika sidor osv.. Och inte nog med det.. Ruzzle och Wordfeud är jag full igång med att spela igen. Någon mer som är tillbaka på de spelen?

Ska spela lite nu och sen sova. Sovmorgon med Tyris imorgon, bästa som finns så man kan äta frukost i sängen framför lite barn-film (ja, för det mesta Pippi då, i vanlig ordning.). Längtar till jul och Tyra får sin största klapp av mig och krikke.. Ja, ni får se mer på julafton :) på tal om jul så är jag sååå efter med julklapparna.. Måste köpa lite snart.. Ska försöka hinna in imorgon innan jobbet och kika lite. Tyra ska va på dagis från 11-16.30 och själv jobbar jag 15.00-20.15. Tyra får åka till dagis vid 11 så hon äter och vilar med de andra barnen. Hon sover väldigt bra på dagis, känns bra! :)

Men nu shpeeel och sen sova. Night you.


Wiho

Nu är appen igång igen, härligt. Sitter i soffan med Tyra i knät och kollar på pippi. Nu när vi kom hem efter dagis (lek med mormor efter dagis också, som fick hämta Tyra idag) och jobb så ville Tyra ha välling, vilket hon visade bestämt för oss :p Så en flaska är precis intagen och en mätt och nöjd Tyra lutar sig tillbaka på min mage, underbart!

Ska strax städa här och ta kort på lägenheten så den kommer ut på försäljning. Städa är mindre kul men man mår så mycket bättre i själen när man väl gjort det! :) Städa städa vare fredag och så varje jul, det tycker jag är (mindre) kul!


Vad är problemet?

Hej folket! Har försökt bloggat i dagar nu från appen då jag inte varit närvarande vid datorn alls mycket. Appen bara stängs ner hela tiden, något irriterande... Någon mer än jag som har problemet? Nåja, ska göra en uppdatering på telen imorgon så får hoppas att det blir bättre då. 
 
Sitter i köket nu men ska strax lägga mig. Imorgon väntas jobb 9.45-16.00 och efter det ska det hem och städas, tas kort på lägenheten och lägga ut den för försäljning och på kvällen bara ta det lugnt med Kristoffer och Tyris tror jag. Denna veckan jobbar jag mån-fred och är ledig lörd,sönd och måndag. Härligt och ska då passa på att baka med Tyra, julstäda och pynta ännu mer så vi får in mer julstämning här i vårt lilla cribb samt få in en julgran :) Åh jag längtar efter att få pynta den där granen nu :) Vet dock inte om jag ska ta in en lite mindre gran i år eller hur jag ska göra. Funderar på att gå ut och hugga en gran själv faktikst.. eller ja, någon kanske får hugga ner den åt mig men jag väljer den ;) Men jag lovar, ska inte bli som i sunes jul, att jag snor en gran.. eller i Ett päron till farsa firar jul, där pappan glömmer yxan så de får gräva upp granen med rötter och allt.. haha. Åh så bra film! 

På tal om filmer så kör jag och krikke en julfilm varje kväll nu. Något vi lovade varandra att göra när vi flyttade ihop, att ta en julfilm varje dag från 1dec till 24. Och 3 eller 2 dagar innan jul kör vi en Ensam hemma-film per kväll (bara 1:an och 2:an) och den 23:e så brukar vi titta på 2 filmer varav en är Polarexpressen. Himla mysig film! En Julsaga brukar också vara en favorit att se jämt någon dag innan/samma dag som julafton. Den som kom förra året med Jim Carrey är väldigt bra. Jag brukar iofs gilla de flesta Christmas Carol's som går :) Se vad jag snittsade till det med engelska där, hah. 

Nej. Sängen får nog bli nu. Hoppas ni haft en bra dag och att min app vill hoppa igång igen.
Tråkigt när man blir begränsad.. Godnatt!
 


Säger Godnatt

6.45 ringer väckarklockan imorgon. Klockan 8 ska jag va på jobbet för möte, och är ledig efter det till kl 15, då kör jag igen - 15.00-20.15. Godnatt gott folk, hoppas ni haft en bra dag. Ska försöka blogga imorgon bitti innan jag åker om jag hinner :) night!


Snart hemma

Sitter i bilen på väg hem efter en dag
Med jobb och även hämtat nya, vita tvn :) egentligen kvittar det om den är svart eller vit :p haha men då vet ni ju det iaf.

Ska skynda mig upp med tvn, ställe den i hallen, springa in till soffan och kolla Julkalendern, toppen!!
Skriver mer senare.


Dagens


Snö <3


Lång dag..

Ledig, lång och helt enkelt en härlig dag! Fått mycket gjort i shoppingväg och nu på kvällen efter att Tyris somnat blev det gröt, Julkalendern och en julfilm med Krikke :) Skönt att ha lite tid ensam med stora älsklingen också :)

Jag vet att det undras lite ang nya lägenheten osv. Endel av er vet hur läget är, andra bara lite och vissa fattar ingenting om mitt babbel förstår jag. Jag kommer skriva om det i ett inlägg längre fram, egentligen snart så ni förstår när jag säger saker :) Nåja, resten kommer i inlägget.

Nu är det sovdags. Jobbet kallar imorgon 14.00-20.15 så innan det blir det att vara med min lilla familj. Tyra sover ju när jag kommer hem på kvällen så blir tid med henne :) En till julfilm ska vi se imorgon efter mitt jobb, wiiiho!! Älskar nu innan och under jul och nyår. Myskänsla!!! Godnatt


2 h kvar

Om 2 timmar börjar jag jobba. Gör 3,15h idag som tidigare skrivet. Kommer gå fort och sen hem igen och skriva dagis-schema, planera morgondagen lite som kommer bestå av shopping till nya lägenheten, saker jag behöver dit alltså, kika på olika sängramar och kolla lite med morbror om en ev. vägbyggnad (eller hur man ska säga.. Ska förklara mer längre fram) . På sen e.m så blir det bebis mys då Alex och lilla Nova kommer och hälsar på, ska bli kul :)

Men, först denna dagen nu och städning pågår här hemma just nu, mindre kul - mer än behövligt! Haha åh, tråk :p


Svar på kommentar och skor

Fick en anonym kommentar om frågan försäljning. Frågan var om jag säljer kläder. Till svar skriver jag att jag precis sålt av 2 blåa Ikea "säckar" med kläder. Jag ska rensa min garderob inom kort igen men det lär inte bli speciellt mycket urplockat, men lite och är det fina kläder så ska även de säljas.

Finns det intresse att det ska läggas upp här på bloggen också eller ska jag bara länka er dit kläderna finns? Nåja. Kan ju skriva när det är dags att sälja av igen. Skor har jag ute till försäljning iaf. Ett par ska förmodligen säljas på tisdag men dessa har jag kvar (se bilden nedan) Storleken är 37 och 200kr vill jag ha för dem. Använda ca 3-4 gånger max, fint skick - nästan som nya! Säljer dem för de är något för små för mig.


Lalala

Ny dag, feber som går upp och ner på Tyra, Pippi i vanlig ordning och snart frukost time. Ska va hemma med Tyra från jobbet tills Krikke kommer hem, ja jag ska alltså börja senare ist för att vabba. Så bra att jag fick göra så så slipper jag missa alla timmarna där för vabb. Är gärna hemma med Tyris, inte det, tänkte mest på att det är bättre att jobba tim-mässigt om krikke ändå kommer hem vid 16.30. Så ett kort pass på 3,15h blir det för mig idag!

Innan det ska jag iväg till Apoteket ock köpa Alvedon till Tyra då panodilen är lite för tjock för hennes hosta just nu. Alvedon är svårare att ge och det smakar äckligare men får ge och snabbt ge festis efteråt eller något. Löser sig på något sätt.

Men passar på att krama lite extra på min väldigt icke slöa onge. Humöret och tempot är uppe iaf oavsett feber eller ej :) <3


Dagen är förbi

Ligger i sängen efter en dag som har bestått av jobb, lite julpynt, Julkalendern, Solsidan, en Falk-film och lite snack om inredning osv. Mitt huvud går ju fram och tillbaka om hur jag vill inreda sovrummet. Men tror jag börjar komma till plats med lite, ja nästan allt. Bara sängbord och sängram jag fortfarande funderar på. Ah, vi får se.

Trött som få iaf och ser fram emot en natt med sömn. Hoppas inte mitt lilla hjärta hostar sönder inatt också :/ så jäkla drygt med denna hostan som aldrig vill bort. Men tyvärr så verkar den tagit nya tag.. Blir skönt när den väl är borta. Nåja, sova nu. Hörs imorgon folket.


1 december

• Julkalendern
• Snö
• Pepparkakor
• Julmust
• Jobb
• Middag och mys med familjen hos familjen Johansson
• Lägga ut saker på annons som ska säljas
• Mys i soffan till film

Vi hörs senare :)


RSS 2.0