Movie-tiiiiiime!

Ska se på LOL och käka mat tänkte jag. Idag jobbade jag 12-20.15 så nu blir det gött med lite slapp och mys. Är det någon av er som sett LOL?


lindarangfeldt @instagram

Har ni instagram? Jag tycker det är väldigt roligt faktiskt. I början hade jag det enbart för att lägga lite filter på kort men nu tycker jag det är kul att kolla runt bland olika foton. Kollar mest på mina närmsta vänners foton (även om jag inte följer alla av er. Liksom inte blivit så när man inte gjort det från början) och kändisar som lägger upp kort. Det blir lite mer personligt än att bara se retuscherade bilder på dem menar jag. Nåja, som jag skrev.. lindarangfeldt @instagram :)


Hur lång är jag?

Jo, fick en fråga om hur lång jag är.. att jag ser ganska lång ut (tackar jag för). Men gott folk, jag är verkligen inte lång :P Hela 1,64 m är jag. Önskar att jag vore lite lite längre samtidigt som jag tycker det är en bra längd för att ha höga heels och så utan att bli för lång. Men egentligen så tycker jag det är snyggt med höga heels på långa tjejer. Så ja, lite längre hade inte skadat. Men man ska ju inte klaga, jag kunde ju ha varit ännu kortare. Och då får jag väl också skriva att det är såklart inget fel i det, jag skriver bara om hur jag tycker om MIN längd till mig. 


one old.



Mammas gofis

Fin och bra dag!

Varit på mosters fina bröllop. Det va så himla mysigt, bra mat och mycket gott. God öl, trevligt sällskap och en superglad Tyra <3 Nu är jag trött som få och ska sova. Upp imorgon och mot gbg, Liseberg. Wiho :D Godnatt :) bjuder på en bild på oss kusiner på mammas sida :)


Tatuering och OS-invigning

Suttit på nätet ett tag och bara kikat runt. Hamnade på google och tatueringar. Hittat en sak som jag så gärna vill ha, en sak som kommer bli, längre fram. Jag fick syn på ett motiv av ren slump faktiskt och kände på en gång att en sådan vill jag ha! Självklart massa mer också.. som alltid :P Vet att sist jag tatuerade mig sa jag "aldrig igen". Eller ja näst sist, för sist skrev jag ju tyras namn på armen. Men ja, man kommer ihåg att det va smärta men inte vilken smärta, och tur är väl det kanske. En sak jag ska göra är ju att fylla armen så den blir mer "ihopsatt", men det är nog inte det jag kommer göra nästa gång, kommer nog bli 1-2 st emellan. 

Så ja, nu har jag alltså två saker att spara till.. Utlandsresan och tatuering. Det kommer bli, lätt! Det och skämma bort Tyris :) Tur jag fyller 25 och kan önska mig massa pengar till resan då också, haha ;) Blir ju att vi åker efter jag fyller så why not. 

Dåså, då har OS invigning varit igång ett tag. Själv sitter vi här hemma jag och mannen och väntar på att Sverige som komma in på arenen. Vi diskuterade lite om vad vi tror de kommer ha på sig. Fantasierna flög iväg kan jag säga. Det började med folkdräkter och slutade i sleten 80-tals träningsoverall med en släpande grill efter sig och en mini-husvagn.. haha Typiska svensson :) Nåja, vi får väl se vad de valt att sätta på sig. Kollar ni också?



Update:

Inlägget hade tydligen kommit upp ändå? Bara sisådär 5-6 gånger :s Wierdoooo...


Soffläge, men inte länge till!

Nu är det snart dags att gå in i badrummet och ge mig en till omgång med spray-tan. Bra dag väntar imorgon, bröllopet och då vill man ju ha inte färg.. Även om det är fusk ;) Försökte blogga tidigare idag men fick hela tiden upp en ruta som sa något att det inte va någon kontakt med servern. Ah jag vettetusan. Blev tomt på inlägg iaf. Efter jobbet idag åkte jag till svärisarna där det blev mys och pizza, tusen tack! Va behövligt med mat då jag bara käkat ett ynka knäckebröd med klet emellan på jobbet idag. Ni vet Vasa har något sådant.. Ah gott va det inte då jag köpte fel smak, suck. Nu är ja iaf ledig 3 dagar och gött ska det bli. Har ni några planer för helgen?


In bed..

Fortfrande... Dags att kliva upp och göra sig iordning för jobb 11-16. Efter det blir det hem och städa. Mindre kul - mer behövligt... Väldigt behövligt! Ha en bra fredag gott folk, ttyl. ............. pssst... Vad köper man i bröllopspresent?? Jag har ingen aning och bröllopet är imorgon :O :O haha skulle uppskatta lite hjälp ;)


Work work work

Hoppas ni får en fin dag. Nu drar jag till jobbet och vid 16.00 får jag krama på min lilla tjej :) wiho! Bjuder på en dagens också, när jag ändå är igång.


The days, a little late.

Såhär såg jag ut idag. Glömde lägga upp förut. Godnatt på er!


Tomt här hemma

Ja just nu är det helt tomt. Tyra sover hos mormorn inatt som ville låna henne och sambon är iväg och köper lite snacks vi ska ha till filmen vi ska se. Blir jag, sambon och en vän till han som ska kika på film. Det passade ju bra att Tyris sover hos sin mormor idah eftersom jag börjar 8.00 imorgon. Kan Tyra sova ut och leka med katterna när hon vaknar :) 

Nu när jag kom hem efter jobbet, slutade ju 20.20, så blev det en härlig dusch och lite skrubb osv. Skulle ha spraya mig lite brun också inför lördag men får göra det imorgon och kanske lite till på fredag. Slutar 16.00 imorgon och fredag så det är fina tider. Och som sagt är jag ju ledig i helgen och det är 2 riktigt bra dagar som väntar då, hoppas jag ;D hehe. 

Nej, ska se om jag ska ta mig någon smörgås eller så innan de blir film här. Inte käkat sedan 12 tiden kom jag på. Filmen vi ska se heter Felon, en ganska gammal film. Någon som sett den? Själv tycker jag den är riktigt bra. Har sett den några gånger men nu va det ett tag sedan så får kan man plocka fram godingarna igen ;) hehe.

Ha en bra kväll alla, fortsätt gärna tipsa om varma och härliga ställen men kan resa till runt jan-mars :) 



Utlandsresa!

Dåså, nu behöver jag er hjälp med tips och länkar!

Jo, jag har ju bestämt mig för att spara ihop till en utlandsresa.
Resan blir av ungefär runt december-februari. Ja, någon gång under den perioden.
Blir bara en vecka men det räcker fint!

Har ni tips på varma och härliga ställen under de månaderna?
Vart är det varmt och relativt billigt att både resa och bo?
Spanien? Grekland? vaaart? :)

Kan tillägga att Tyris ska med, såklart!

Tipsa tipsa tipsa!






Ett beroende..

Yatzy, jag spelar det fan jämt innan jag ska somna..
Någon mer som drabbats av detta "hemska" beroende?

- Hello, my name is Linda and i'm a yatzyholic!



Igår vann den där Discobot bra många gånger över mig och jag endast några få.
Men ikväll mina damer och herrar, ikväll är det min kväll.
Det ska ni veta, att det känner jag på mig!

(Hörde ni min tillgjorda röst när ni just läste detta? Nästan som "att vara eller icke vara.."-rösten? ... Bra)

Hej igen!

Nu va kon borta. Som Marika kommenterade så har det verkligen blivit sämre sedan de nya verktyget kom. Inte alls kul ju när man ibland är taggad för bloggen så går det inte. Men men, gråt gråt.

Sitter i soffan i underkläderna och flyter snart bort. ...Okej kanske inte, men det är väldigt varmt här hemma. Blev inget mamma idag då hon jobbade så får hjälpa henne någon annan dag. Ist blev det häng hos svärisarna efter jobbet. De hade plockat svamp och snäll som jag är lyfte jag inte ett finger för att hjälpa dem att rensa :P De gjorde det där väldigt bra själv ;) 

Nu på kvällen har vi varit hemma, Krikke har badat med Tyra och jag satte igång en diskmaskin och lagade mat under tiden. Tyra har varit väldigt varm under dagen och det kändes som hon hade feber igen men efter en stund blev hon svalare och nu är hon inte mer varm än vanligt så kan ha varit för att hon härjade runt. Hon är lite snorig nu också och magen går lite upp och ner på henne. Oavsett så är hon pigg, glad och full i bus :) 

Imorgon väntar jobb, 14.00-20.15, då ska ju Tyra sova hos sin mormor så jag ska tvinga ner dom till bergvik så vi kan luncha ihop. Kommer sakna skruttan massvis imorgon kväll när det är sovtime, eftersom hon sover brevid mig (ja, se vad jag skämt bort henne de senaste). Men när hon ändå är hos mormorn så ska jag passa på att greja med lite ansiktsmask, spraya mig lite brun (så jag är brun till på lördag), göra lite peeling osv. Ja, jag ska även städa... boooring. Men måste man så måste man.

Nu gott folk ska jag lägga mig och se på tv, SATC eller SOA innan sängen.
Lite sliten ikväll känner jag. Inlägg om resor dyker upp här imogron! :)
GODNATT!



Åh, kommer ni ihåg den här goa bilden på skruttan?
Hon va så himla nöjd när vi provade åkpåsar i höstas :)

Va är det för ko på blogg.se??

Har försökt blogga vis datorn ett ex antal ggr idag men jag tar mig inte ens in på bloggen via datorn... Vad krånglar dom med nu? Börjar bli väldigt tröttsamt att den där så k.l kossan hoppar in i systemet, som de så fint säger..

Nåja. Min dag har bestått av familjemys, jobb och slapp i soffan framför SOA. Mindre spännande dag men imorgon blir det kanske lite annat. Slutar 16.00 och efter det ska jag ta mig an mammas dvd som vägrar hitta kanaler osv. Wish Me luck. Får se vad mer dagen har att bjuda på :)

Nu blir det Yatzy och sedan sova. Tänk att jag tycker den appen är så roande :p Godnatt Goa och trogna läsare. Ibland är jag jävla tråkig, jag vet. Jag säger också att jag ska bli bättre, men vissa dagar bara är..ja, är, och då är de svårt att bli rolig. Men lite grejer är på väg upp och helgens planer hamnar i bilder.. och såklart är ni de första att läsa om det :) Sov gott!

 


Korv korv

Tjenix. Soffan är min vän och datorn är snart med i högsta hugg. Käkade lite korv och makaroner såhär på Kvällskvisten och ska strax se sista avsnittet på säsong 2 med Sons Of Anarchy. Börjar förmodligen på 3e säsongen idag också eftersom jag aldrig får nog av serien (som jag sagt tusen gånger nu tror ja. Ska ge mig). Taggar inför en vecka med jobb mån-fred, bröllop lördag <3 och Liseberg söndag.. WIHO :D känns som detta blir en bra vecka. Utom att Tyris ska sova hos mormorn på onsdag, då jag börjar jobba 8.00 på morgonen och mormorn tyckte tydligen att det va bättre för Tyra att få sova än att behövas dras upp på morgonen (eller så ville hon bara ha en ursäkt för att få sno henne över en natt ;) hehe). Tyra lider verkligen inte som får busa av sig totalt, men mamman här kommer ju sakna efter sin lilla guldklimp :) Nåja, nu blir det att krama lite på mannen som jag inte sett på flera dagar (känns det som när vi jobbar om varandra) och sedan lite SOA. Fint fint :)


Gotta look this life in the eye


Bikini tips!

Sa ju förut att jag shoppat bikini. Fyndade på jobbet. Jag har ju lite personalrabatt så de blev något billigare för mig men det är då inte dyrt för er som funderar på att köpa på sig fler.

Köpte två som sagt, en i rosa med mönster och en beige-aktig.
Rosa: 10kr/delen(!!). Beige: 10kr/underdel 30kr/överde


HUR BILLIGT?? 

Blir toppen till en resa ju ;)


Dagens outfit

Hello. Slänger in en dagens. Och som en tjej vid namn Sara sa via en kommentar att hon saknar text vart kläder osv är ifrån så ska jag bli bättre med det :) Det jag har på mig idag ät svarta leggings från Vila, Linne med nitar på axlarna från Bloms (tror det är Vero Modas "egna märke" på det), skärp med svarta små nitar från Gina Tricot, klocka från Ur&Penn och skor från Maxi. Schysst budget outfit idag ;) haha.


Fika hos mormor

Gud va man blir bortskämd med socker här, alltid :) Fint väder idag, ledig, shoppat en bikini. Ska visa er sen. Köpt två bikini på rean. Båda för 45:- hur bra som helst! Eftersom jag bestämt mig för att spara till en resa till ett varmare land så köpte jag 2 som ska med i resväskan. Ja, nu jädrar SKA det bli en resa om några månader :)


En fråga till er:

Uppskattar ni mina outfits jag lägger upp?
Har någon av er blivit inspirerade av mina klädval eller mina något snurriga meningar?
Berätta gärna hur NI ser mig :)

Lite spel på mobilen nu och sedan slänga igen ögonen.. Skönt!



Walk the line

Så jäkla bra. Tittar ni på den? Tyra ligger i soffan brevid mig och sover, godingen. Hon vaknar efter en stund när hon väl somnat så nu fick hon ligga ute i soffan och här somnade hon. Ska käka lite mer lasagne nu, bara för att! ..och se klart filmen. Mumlar jag om allt möjligt? Ska sluta. Skriver mer sen!


Tuff kväll.

Ja, iaf för den minsta. Ska väl börja med att säga att jag visst råkade skicka iväg inlägget nu som egentligen skulle upp vid 19 tiden när jag va på väg hem. Nåja. Denna kvällen har varit tuff för Tyra. Det tar lite på en själv också men det är ju för att det sätter igång tankegångarna och man försöker lista ut vad man ska kunna göra för att underlätta för Tyra. Hon har feber som går upp och ner, spytt slem när hon gråtit så hårt att hon knappt fått luft. Hon är alldeles glansig på ögonen så det syns långa vägar att lillfisen inte mår bra. Inge snorig men ändå feber. Vi hoppas såklart att detta bara är lite feber som varit i 2 dygn men att det ska ge sig eller att det är tänder som rör sig. Tyra har ju inte fått några tänder än. Kan ju va sånt som rör sig i tandköttet, vem vet. Oavsett vad det är så hoppas jag att gumman blir frisk snart. Inte kul att åka och jobba när man vet att ens hjärta är hemma och sjuk :( Idag när de hälsade på på jobbet så skulle hon va hos mig, men det går ju inte när jag jobbar. Tur att pappan duger lika bra ;) Ikväll har hon verkligen gått fram och tillbaka mellan oss. Goaste <3 Nu va det inte så längesen hon somnade om för 2a gången. Kollade på lite Pippi Långstrump innan det blev nattning igen. Nu hoppas jag hon sover hårt och hela natten, det behöver hon! Dröjer inte förrän det blir natten för mig också. Lite HIMYM på tvn nu först. Imorgon blir det jobb igen, 12-20. See you there!


Snart hemma hos mina godingar, skönt!


Dagens outfit


Sjukling

Tyra har haft feber igår och även idag vaknade hon med den. Varm som tusan har jag nu äntligen fått i henne panodil. Hon babblar massa här brevid men är väldigt kinkig och sliten också. Jag ska jobba idag mellan 12-18 så hon ska va hemma med Krikke. När jag slutar blir det hem till dem direkt. Tyra fick en box med Pippi Långstrump igår av sin mormor som jag tänkte vi kan kika på ikväll om Tyra vill. Hon kanske är lite liten än för att "uppskatta" Pippi men är väl kul för henne att titta på nu ändå, även om hon inte förstår allt! :) Så ja, så ser vår dag ut. TTYL.


Punkt.

Jobbat. Trött. Slappat. SOA. Sova. Punkt. ...hörs imorgon :)


Hello. Peeps

Skulle blogga på datorn men deras "ko" är där igen. Nåja, lite snabbt om dagen. Blev grillning med mamma och Tyra. Började regna men vi satt under ett vinsskydd med bord osv, jättemysigt med Tyra inlindad i en filt :) Vi alla åt lite korv med bröd innan vi packade ihop oss och åkte till mormor där vi fick provsmaka en tårta hon testat att göra, gott! Efter en stund kom Johanna och det fick bli hon som körde mig till jobbet, började 15.00. Dagen har gått relativt fort, första halvtimmen på sista timmen va lite dryg för det va så lugnt men annars har dagen rullat förbi. Suttit och kikat på lite resor, vill börja spara och åka iväg till något varmt ställe, vore så skönt! :) Men nu ska jag slappa och kolla på SOA. Jobb imorgon igen :)


Morgonbus


Godmorgon Zigge!

(rubrik: internskämt) 

Godmorgon folket. Sovit gott? det har vi. Blev sängen ganska snabbt efter sista inlägget igår. Idag väntar lite ärenden, bus med Tyra i vanlig ordning och sedan jobb 15-20.. Tiden går oftast fort när man jobbar tiden som den men det gör det även om man så börjar 8 och kör till 16 tycker jag. Har varit med om att det varit segt en gång på H&M, och det va nog för att det va lite att göra och man ville hem till sina hjärtan man har här hemma. Annars går dagarna fort och det är kul! :) Idag ska jag köpa med mig smyckena hem också som jag ska ha till min wedding-guest-outfit ;) haha. Och tackar Kenza gör vi för det som "gav" den snygga looken. 

Nej, nu ska jag göra mig klar för dagen!
TTYL



snack.

Jag har börjat om på Sons of Anarchy ju, fast började på säsong 2 då jag tror Krikke lånat ut första till hans kompis. Jag är lika fast som de andra 3-4 gångerna jag kollat, men det har jag ju redan sagt i tidigare inlägg ;) Annars har jag nyss (ja, jag började skriva på inlägget för 2 h sen) kollat på en komedi på tv11, vet inte vad den heter och orkar inte kolla heller men den va lätt och skön att bara slappa till. Ibland  älskar jag att se sådana filmer, filmer man inte behöver tänka så mycket i.. om ni förstår vad jag menar :) Nåja, nog om detta.

Kommer ni ihåg att jag sa att jag skulle sälja av massa kläder? Det är ju lite tjejer som vill komma och kika på det jag har, men idag fick jag ett mail av en tjej som skrev att hon ville köpa ALLT. Vore bra gött om hon gjorde det så jag blir av med det och någon annan kan ha nöjet av kläderna ist. ....yes, hon köper allt. Gött! (okej, ska inte ropa hej innan man är över ån, är det inte så man säger?)

På tal om kläder är skor och topp beställt inför min kära "M"'s bröllopet som är om drygt 2 veckor. Ska köpa lite smycken på jobbet och försöka leta fram en kuvertväska här hemma. Vet dock inte om jag har någon i bra färg. Vill helst ha en svart. Finns en fin svart på jobbet men det är brons i den också och det kan bli lite mycket då det är silver på mina skor. Nåja, det löser sig nog :P 

Nu ska jag kika lite på SOA eller tvn, får se, innan det blir natten för mig. Upp imorgon och iväg till mamma för lite fotografering av kläder och förhoppningsvis lek i parken med Tyra om vädret håller. Hört att det skulle bli regn? men man kan ju alltid hoppas. Godnatt på er! 



Segt.

Hej! Såg att min tidigare inlägg inte kom upp förut så det fick bli nu. Hemma efter en dag ute med mycket lek och skratt. Åkte till Johanna där vi möttes av en cyklande Elliot och en trött liten Lionell. Käkade jordgubbar, pratade och avslutade allt med att klippa av Johanna's hår. Skulle börja med lite men råkade visst ta av en decimeter på en gång :p haha. nåja, nu är hennes hår härligt och fräscht igen. Får hoppas hon inte tyckte det blev för kort så hon vantrivs. Är ju tur att det växer ut igen :) Tyra och Elliot har lekt massa idag medan jag och Lionell har snosat. Matade honom och insåg då att det kändes som om det vore 100 år sedan Tyra låg i min famn så. Lionell är 3 veckor gammal, så liten och så go. Bebishår är väl det bästa som finns ändå, Gud va mjukt och gött :) Tack för en trevlig dag mamma, Johanna, Elliot, Lionell, lite Adde och såklart världens bästa Tyra :)


I mariebergsskogen

Är och tittar på djur med Tyra och mamma i det fina och något blåsiga vädret :) Ska iväg och klippa Johanna sen, gosa med 2 av mina favvo grabbar E & L, fixa lite jordgubbar och umgås med mormor om hon är hemma :) Lite släktnjut en ledig dag som denna! Vad gör ni idag?


Dumma ko!!

Fler än jag som inte kunnat blogga idag? "vår ko har tagit sig in i systemet. Försök snart igen" ..something something.. Godnatt, bättre blogg-lycka för mig imorgon!


Heldag med Tyra

Hej! Idag har jag haft en heldag med Tyra. Vi har varit in till stan och hämtat min klänning som mormor sytt in, sålt ett par byxor och e tröja, käkat mat, varit en kortis på stan för ett ärende och handlat. När vi kom hem så kollade jag och Tyra på Lejonkungen och myste med majskrokar och ostbågar. När jag sträckte mig efter dosan som låg längre bort så sträckte sig Tyra efter mina ostbågar. Busen fick tag på en och hej va hon mumsade när jag satte mig rätt igen. Hon är så jäkla snabb så man hinner inte alltid med om man säger så. På leklandet häromdagen så sa jag till Tyra "kolla när mamma klättrar", så klättrade jag upp 2 steg, hörde hur hon skrattade åt mig och när jag tittar ner va hon borta. Haha jisses vilken panik jag fick, då stod hon och smög bakom hörnet :P haha, Ja det går så sjukt fort och det gäller verkligen att vara med, det är något jag verkligen lärt mig :) Ändå hinner hon med att ta den där ostbågen :P haha. 

Efter filmmys, massa bus i soffan och lek med leksaker så fick Tyra bada lite. Märks att hon tycker det är roligare när man badar med henne än när hon sitter själv i badet. Hon vill bada så mycket längre när man själv är med i badkaret. Nåja, en stund blev det bad iaf innan hon fick komma upp och det blev lite bus och kramande. Ner i säng vid 20 tiden och där låg vi tills hon somnade, ja även jag somnade. Vaknade 21.20 och kände mig så sjukt seg. Börjar känna mig normal nu typ, asjobbigt. Hatar att somna så :P 

Nu står kycklingen i ugnen och riset på spisen, strax klart så ska käka lite och se på något innan det blir sängen. Funderar på att ta mig en dusch också och kyla av mig lite. Är ganska varmt här hemma så kan vara skönt :)



Världens sötaste cykelbrud, häromdagen :)

Klistrad i soffan

Sitter i soffan som rubriken avslöjar, kollar på Law abiding citizen som är på tvn nu. Har ni sett den? Den är riktigt bra och verkligen sevärd. Krikke åkte till jobbet för en stund sedan och ska jobba till 6 imorgon bitti. Lite tomt men har ju min sovande skrutt här hemma. Funderar på en till film sen innan sängen men får se. Lite sugen på SOA avsnitt också. Började ju kollade på säsong 2 (för 4:e gången ) och kan inte sluta titta. Dels för att serien är så grymt bra och dels för att man får lite fint att titta på ;) haha. 

1 h senare...
Oj, suttit med samma inlägg i snart en timme. Bra mig. Fastnade på en shop på nätet. Är helt nerkärad i en topp Kenza hade på sig nu när hon va utomlands sist. Brukade läsa hennes blogg förr men har inte varit inne på bra länge. När jag väl hoppar in vet jag ju att jag blir helt såld på hennes kläder, skor och väskor. Jag kikade in iaf och pang, jag är helt såld. 
 
Funderar, kanske att man skulle ha på sig denna på ett bröllop jag ska på om två veckor?
Tror ni att det kan passa att ha en gul topp, några snygga byxor eller shorts och pumps?

Bild lånad från Kenza's blogg!



Så jädrans snyggt!!

En liten box

Jag skulle visa er igår vad hon fått av sin mormor, men telen strejkade. Jag tyckte det va lite kul jag som är så tokig i Disneyfilmer. Denna lilla box är något jag faktikst aldrig sett att det finns. Så roligt att mamma hittat denna på en loppis, helt ny. Som ni ser på bilden så är det en liten box med bok och film i, jättekul ju! Och den är numrerad, som jag samlar på :)

Tyra säger tack mormor!



BVC - 1årskontroll

Då va det klart. Tyra fick 2 sprutor, en i varsitt ben. Ledsen blev hon men hon va duktig! Läkaren kollade rumpan, ryggen, lyste i ögonen osv - allt såg bra ut. . . Vi vägde och mätte henne också. 10920g och 78cm lång är hjärtat. Lång och redig att ta i :) hehe. Läkaren sa att hon växer jättefint och bra med sin kurva :) . . Nu är vi på väg till leklandet där pappan jobbar idag. Vi hörs sen. Då ska jag visa vad Tyra fick för kul av sin mormor häromdagen. . .


Godnatt min skatt

Tyra har varit jätteledsen nu på natten men nu äntligen sover hjärtat igen, och det ska jag också göra! Godnatt!


Njuter hos mormor


Wiho!

Igår hade min Tommy Hilfiger klänning kommit hem till min mor. Nice nice! Nu ska den bara sys in, sen jädrar vill vi ha fint väder så vi kan inviga med bruna ben (förmodligen fejkad bränna med tanke på detta vädret) i min fina klänning :) .


My doll

Jag har sagt det förut och jag tänker fortsätta säga det.. Hon är verkligen det bästa som finns <3


Snövit.

Nu ska jag lägga mig i soffan och se på Mirror Mirror.
Någon som sett den?



Klicka på bilden för att se trailern!

Slut som individ.

Nästan. Sitter i soffan och har ätit lite varma mackor, satt fint. Haft en bra dag idag med Tyra och Krikke. Vi åkte till Mariebergsskogen och titta på djur. Tra tyckte att fåglarna va väldigt intressanta :) Hästarna va lite roliga att titta på också. När vi gått runt där en sväng så åkte vi för att käka lite lunch. Tyra åt bra men va mest intresserad av att titta och prata med/om pippi, som hon säger :) Hon kallade en skata för pappa idag :P haha, bra bebis! ♥

Kl 15 idag började jag jobba och dagen rullade bara förbi. Älskar när dagarna är snabba. Imorgon börjar jag 12 och kör till 20.15. De dagarna är längre men brukar ändå rulla på bra ändå, eftersom det oftast är väldigt roligt :) Nåja, jobb jobb = pengar pengar. 

Nu har jag tänkt att krypa ner i soffan med en liten godisbit och kolla på någon film innan det blir sängen. Börjar nog dagen med ett bad imorgon med Tyra. Jag testade att ha henne med mig i duschen i morse men det va inte populärt, hon va typ rädd för duschgrejen när den kom på henne, så badet får det bli :) Hoppas ni haft en bra kväll! Imorgon kommer jag lägga upp kläder i Karlstad Köp & Sälj grupp så titta in där om ni är intresserade. 

TTYL.
 
 

On my way home.

Tack http://blogg.se! Ja det vill jag börja med att säga eftersom de uppdaterat sin app och det går nu blogga från mobilen igen = mer inlägg via både dator och mobil.

Sitter i bilen på väg hem. Har hämtat Tyra, satt i hennes nya stol som vi köpt, fikat gott hos mormor och tog en promenad till en godisaffär där man togs tillbaka till barnsben genom att se alla godissorter som fanns när man va liten :)

Nu ska jag rensa ur min garderob, igen. Kläderna får inte plats så nu ska de bort mer. Ska ta kort och lägga ut det för billiga pengar. Vill bli av med det fort! :)

Bjuder på en bild från det goda från igår, fint fint :p


Familjemys och girls night out.

Gah, seg och slut som människa. Igår efter jobbet hämtade Kristoffer upp mig så åkte vi till hamnen för att käka mat med släkten. Vi hade dragit ihop oss för att fira lite att två kära godingar i släkten/blivande släkting ska gifta sig. Det va god mat, trevligt sällskap och härligt väder. Tack goa ni ♥

Efter käket och massa gos med Tyra blev det iväg till Therese på jobbet för lite utgång med lite H&M tjejer. Vi drog till Koriander där det va sådär, trevligt med tjejerna iaf. Dock blev jag inte långvarig då en kompis ringde så jag gick utanför och mötte henne, skulle gå in igen en blev inte så, så jag drog vidare mot kroggatan och mötte upp Gustan och gänget. Träffade på en gammal kompis så vi satt och tjatade ett bra tag innan det blev dags att gå. Kl hade blivit 01.55 så jag gick in på Ankan och väntade på att Kristoffer skulle sluta så vi kunde åka hem. Tiden gick inte fort så jag gick och mötte lite kompisar under tiden han jobbade klart.

Idag är jag som sagt väldigt slut. Lagar iordning kött och potatisgratäng som jag bara ska håva in. Fy va gott med mat en dag som denna! Saknar Tyris så jag avlider här tror jag :) Visst att man inte är med henne när jag jobbar men annars är hon ju alltid med, blir tomt utan henne. Men men, nu ska jag käka och sen in och sätta in en stol i Krikkes bil som vi köpte av Johanna och Adde. Ta hem vår lilla skrutt, som vi längtar :)


1 av 4

Ja, idag får ni se 1 av plaggen som är nya i min garderob. Jag bestämde mig på jobbet förut att det är dags för en urrensning av kläder igen. Nu kommer det gå fler godbitar men tror inte jag kommer lägga upp något i Bloppisen utan kör ut allt på någon sälj sida. Om ni är intresserade att se så kan jag länka er dit. Känns som att det blir lite enklare :) Ska iaf bli skönt att rensa ur lite och jag funderar på att göra det redan på söndag. En proppad IKEA påse står hos mamma som jag inte ens tagit kort på och lagt upp som ska säljas. Blir att sprida ut allt och sälja för en klumpsumma eller 20-40kr plagget. Så bor ni i KD eller har svängen förbi så vet ni ju vart ni kan kika på kläder ;) haha. Nej, men det ska läggas upp iaf och som sagt sljas av, fort. New in, old out. Gammalt för mig, nytt för dig - så är det ju!

Det jag ska visa nu iaf är en tröja från Carlings.
Lite oversize baseballtröja och hur skön som helst!


A bit busy.

HEllo ma8s. Lagar lite goda mackor till mig och herren i huset så jag tänkte bara
kika in snabbt och säg att lite bilder på kläder och annat babble dyker upp om ett tag.
 
C ya soon.


Yesterdays..

Jag tipsar!

Ni vet den där t-shirten som jag beställde med en urskuren dödskalle på ryggen?
Kommer ni ihåg? Inte? titta ner..



Denna gav jag nästan 500 spänn för, för mig är de lätt värt pengarna då jag älskar den. Jag fick bra respons både via mail, några kommentarer här och på facebook. Jag kan nu meddela er glada som gillar denna att en liknande har nu kommit in på H&M - divided. En orange/korall färgad och en blå/turkos topp med urskuret på ryggen i form av en dödskalle. Det bästa: Den kostar endast 99kr!

Kom in fort innan de tar slut!

Paket på posten

Nyligen njutit av en skål med jordgubbar. Hade som sagt stängning på jobbet idag och med någon timme kvar hittade jag ett linne jag vill ha med hem imorgon.. skrällen eller? hah. Shoppade även i stan idag eftersom det inte blev något Arvika. Ska ta arvika till nästa lön ist. Fick iaf med mig en tröja, en bandana och en skjorta från Carlings idag. Imorgon blir det nog linnet på H&M också. Just ja, ska tipsa er lite senare i ett inlägg om en t-shirt jag har som det blev lkite förfrågningar på. Kika in om ca 30 så ligger det uppe då!

När vi ändå pratar på shopping så kan jag med glädje säga att jag fick min fransjacka idag, SÅ SNYGG! Den va ganska bra i storleken men vill ändå sy in den så jag inte behöver en tröja att fylla ut med alltid. Ni får se lite längrefram hur stilig den är på..mig :P



Eftersom det inte blev filmen jag skulle sett igår, utan vi tittade på Get him to greek ist, så blir det nu Sorority Boys idag. Snart. Funderar på om jag ska göra något att äta eller om jag ska ta en liten skål med ostbågar. Jaja, lite onödig info för er medan jag sitter och funderar kände jag. Ska fixa inlägget med Tipset så hörs vi senare.

Old one it is.

Nu har jag bestämt mig för att se på Sorority Boys, film från 2002.
Har för mig att den är ganska rolig, så vi får väl hoppas på lite skratt innan läggdags ;)



Sleep tight darls.

Tabletterna va slut..

Idag va jag in på apoteket på min korta rast (när vi har 1h rast så tar man 25+15) för att köpa huvudvärkstabletter och då även kolla va båda heter för att tipsa er som jag skulle gjort för ett bra tag sedan. Tyvärr fanns inga av dem jag brukar köpa inne så får kolla på det i stan imorgon. Tror ni inte jag fick spänningshuvudvärk nu på kvällen då? Suck... :P Börjar dock gå över och skönt är det. En cola brukar hjälpa ibland, konstigt nog. 

Nu sitter jag iaf placerad i soffan efter en lite längre jobbdag än vanligt och badande med Tyris och Krikke. De satt i badet och jag brevid. Tyra fick på sig sin nya badrock efter badet, som hon fick av sin mormor på hennes födelsedag. Den va lite lång i armarna men inte så konstigt med tanke på storleken, men i övrigt passade den bra tyckte vi :) 

Ska nog se någon film nu och varva ner ordentligt. Skönt ändå att jag börjar 15 imorgon så kan man gå upp i tid och göra något på dagen. Får se om det blir Arvika eller inte eftersom tjejen som haer butiken tycker det är kul att ha stängt lite titt som tätt utan att sätta upp lappar. Hon som har butiken kan ju knappast tycka att det går så bra när hon har den stängd hela tiden.  Nåja, nog om det. Ska leta upp någon film nu och kika på :) Kommer in här senare igen!

Hej hej så länge :)

Filmkvällen slutade annorlunda..

Ja jag sitter ju här vid datorn ist... Igår däremot hade jag filmkväll. Såg på nya American Pie - Reunion och måste säga att detta va nog den bästa av dem, iaf enligt mig! Har ni sett den? Vad tyckte ni? Ikväll vet jag inte vad jag hade tänkt att se men jag älskar att varva ner på kvällarna med en bra film. Får slå över till TV11 och kolla på slutet av Shooter. 

Idag har jag jobbat och dagen gick väldigt fort. Imorgon jobbar jag 2 timmar längre men även de dagarna brukar flyga förbi. Jag hoppas det för mitt lilla jag längtar ju till torsdag när jag ska för en sista chans åka mot Arvika och den där butiken jag tjatat så om. Min mammas kusin som bor i arvika är snäll och går dit på onsdag och verkligen dubbelkollar så den är öppen. 

På tal om shopping så har jag klickat hem en jacka och en klänning.
Tänkte visa för er va det är för skönheter som är på väg hem till mig! :)
Tradera(de) lite igår och hej vad jag fyndade! 

Kolla, Tommy Hilfiger klänning, helt ny för 199:-
Ordin.pris: ca 900:-


(Bättre bild får ni när jag fått hem den)

Jacka, skinn med fransar.
Hur läcker?!?!



Åh, i'm in love :)

SÖKES: Kängor/boots

Jag är ute efter ett par kängor/boots i storlek 37/38 (lite beroende på hur skon är).
Sitter du på ett par liknande som på bilden nedan, bruna eller svarta? Eller vet ni kanske någon som gör?
Hör av er till mig, gärna med bild och pris.
 
Kontakt: [email protected] eller via kommentar!



Tack på förhand :)

TYRA 1ÅR

BILDBOMB
Vår skatt, inte så förtjust i tårta ;P

 
 

 
 
 
 
 
 
         

Slutsats:
Tyra blev väldigt nöjd över alla sina presenter.
Det var bl.a kläder, bollhav, pengar, olika leksaker med och utan ljud, instrument, snuttefilt, bobby car - girlie, cykel (2 st), gåvagn+åkbil i ett, säng, sängbord m.m. Allt va verkligen jättefint! Tusen tack alla ni som delade hennes första födelsedag med oss ♥

Imorgon blir det ett litet myskalas med två av
mina närmsta tjejkompisar och Levi :)

BILDBOMB: shoppingen igår











Jag köpte även ett par strumpbyxor och en kortare tröj/klänning till Tyra som hon hade på sig idag. Bilder från hennes kalas kommer upp inom kort. Har lite kort att kolla igenom bara ;) 

Grattis mammas stora tjej!

Nu är min prinsessa hela 1 år!! 

Hur fort får tiden gå egenltigen, vart har alla dagar tagit vägen? MAn njuter in i minsta sekund men känns som man ändå inte hinner njuta tillräckligt :) hehe. Minns den bästa känslan när jag fick se henne och när hennes lilla, varma huvud mötte min kind på förlossningen. Åh jag bara älskar den känslan, bästa någonsin! 

Är så stolt över att få vara din mamma!
Mamma älskar dig mest av allt ♥



Vill ni läsa min förlossningsberättelse?
Den hittar ni genom att trycka på bilden på Tyra eller HÄR!

The hair.

Detta är mitt första besök, är väldigt nöjd faktikst.
Nästa gång blir det ännu ljusare och även det ser jag fram emot men
ska njuta av detta ett tag och låga håret på vila. 

En "försiktig" ombré





RSS 2.0