Baah..
Du är den bästa som finns

Min älskade Tyra 💎
5s

Happ, då va även jag en av dom med IPhone 5s. Idag fick jag tummen ur och gick in till Oskar och han ordnade allt åt mig, tusen tack! 

<B>Nu håller ja på att få igång den. Hoppas inte ja blir besviken :) Gillar ju ändå min 4s. Men skulle ja sakna 4s:en så byter ja tillbaka ;) haha! </b>
Halloween på jobbet

Då va halloweenfesten slut och jag har äntligen lagt mig i sängen, kl 6 på morgonen. Ställa klockan blir nu och upp om några timmar för jobb på H&M 👍 

Tack för idag godingar! ..alla godingar 😊 
Lalala for you and.. ZzzZzzz.. Night!

X 3

Nu blire käk med Nathalie och film - Magic Mike 😁👏 Awesome
Godnatt från mig :)
Bra, ledig dag. Tack för att vissa människor i mitt liv är fruktansvärt bra. Älskade bästa Tyra som gör mitt liv, min fina familj och fantastiska vänner. Vad vore jag utan er!! 

Motgångar är aldrig kul, men blir lättare med er runt mig. Framgångar är alltid kul, och jag delar stunderna mer än gärna med er! 

Love and respect 💎

Min kärlek
Svar till Leo!

Fick en kommentar om min träning och gå ner i vikt. Först och främst, tack till din kommentar och dina väl valda ord! Dock måste jag få säga att bilder säger en sak och verkligheten annat. Ja jag är smal, men det jag är ute efter är att bli av med kilon i fett, sen om jag går upp i muskler är bara bra, vilket jag räknar med! Det handlar inte om själva siffran och att vara pinnsmal, det handlar om självkänslan som kan bli bättre och mitt mående. Jag gör ju detta för min egen skull och för att jag själv ska trivas i min kropp! Minsta lilla kg märks så väl på mig och det vet jag att fler där ute som också är smala känner! Jag håller fullständigt med dig om det du skriver, MEN förstå mig rätt, jag vill ha bort fett, bygga muskler och känna mig bra i min egen kropp. Jag har varit smalare än jag är nu och då va det ingen som klagade på att jag va för smal, så det är okej :)

Tack för omtanken/tanken iaf! Och det va bra för nu fick ja skriva lite om de ifall andra också funderat på samma sak som dig :)

Ha det fint!

(Kommentaren hittar ni i kommentarfältet till inlägget You go girl)


Put a smile on your face


Aj aj!

Gissa vem som har DEN träningsvärken idag? :) skönt ska jag säga er! En dags vila och på't imorgon igen ! Pepp pepp !

Nu snart ska jag iväg till min fina vän och äta Cesarsallad, mums! Efter det ska jag hämta mitt lilla gryn som är och leker på dagis! Ha en bra dag alla :)


Instagram

Ni glömmer väl inte att jag har en instagram? Den uppdateras mycket mer än bloggen just nu!

Lindarangfeldt - följ om ni vill!


Do IT!!

Dags för träning, hell yeah! :)


You go girl!

Japp, de ska jag! Imorgon kör ja igång med träning igen. Bestämt mig för minst 3 dagars träning per vecka, minst! Dags att förlora de kilon ja förlorade sist och något/några kilo till. Vill bli mer tränad nu, må bättre i min kropp!

Heja mig nu, nu måste ja göra detta! Känner mig ändå lite taggad, det är ett bra tecken!!


Rutig skjorta.

Alla killar borde ha minst 5 ;) nom nom på det!

Charlie <3


F.U


Today's


Good night

Nu har tjejerna åkt hem och jag sitter i soffan. Blir att slänga sig i duschen och sen dra på en film.

Haft en trevlig dag med lunch på stan med Iza, Nathalie och Jimmie G som är "hemma" från Norge. Va längesen vi umgicks så de va kul att han va med! Efter de kikade Nathalie på en lägenhet hon hoppas hon får, ser lovande ut, eftersom hon just nu bor hos michis, en kompis till oss. Bergvik blev nästa mål och 3 linnen fick följa med hem. Ett från jobbet som va på rea, skönt tyg (men eftersom en mr har ett så får jag väl välja rätt dagar att använda det :p haha) och två från Gina som kändes sköna.

Nu på kvällen blev det som tidigare sagt i inlägget innan Svenska Hollywood fruar och massvis med skratt. Tårarna har bokstavligt talat sprutat på mig, jisses så vi har skrattat :) Bra dag med bra tjejer, som alltid.

Nä dusch nu sen hoppas ja på kanske lite film-sällskap, vi får väl se! Ha en god natt alla. Nighty night.


Ledig dag med mina ladies

Lunch, mys, skratt, gråter av mer skratt, shopping, rea, soffan och Hollywood fruar ikväll. Bra bra dag.


Han är bra.


Igår - idag


Godnatt


Done.

Svar på kommentar: jag beställde eget hår och en kompis lillasyster satte i det på mig så kostade mig inte så mycket att göra en förlängning. Salonger tar olika priser, ganska dyrt, men vill man lägga pengar på det så gör de om du/ni är sugna! :)

Har lagt i röd/lila färg över de ljusa slungorna jag drog i håret igår. Jag ville ha lite ljusare men blev mörkt nu ändå fast med skiftning eftersom ja i sista sekund bestämde mig för den röda färgen. Bilden gör inte håret rättvist men typ såhär fick ja till de:


RSS 2.0