Magen i v.20

Har nu tagit kort på en något mätt mage (vilket jag kan se eftersom den ser mer utspänd ut än vanligt), men inte långt ifrån sin vanliga form ändå. Korten vi tog idag är alltså för vecka 20. Man kanske hade varit mer rolig om man hade tagit en bild varenda gång man går in i en ny vecka men jag vill ha kort från det att jag nästan är fullt gången den veckan det handlar om så därför tar jag sent i veckorna. Jag tänkte att jag skulle börja med att varje tisdag vinka hejdå till veckan som varit och med bild för den veckan, för att sedan på onsdagen välkomna nästa vecka med text och lite annat. Låter det som en bra idé?

Vi i vecka 20:



Det börjar ta sig ordentligt nu tycker jag!
Ska bli kul att läsa på onsdag och se va stor/lång pluttis blivit enligt sidornas tabeller. De växer ju endel varje vecka och det är verkligen jättekul att följa det :)


Kula

Idag fick jag ett paket på posten, ännu ett från H&M. När mitt paket troddes va borta förra gången så gjorde H&M en ny beställning till mig. Jag mailade dock och sa att paketet var funnet men uppenbarligen gick ju ordern iväg ändå. Men men, har grejat och fixat med returpapper så skickar tillbaka paketet. I paketet låg ju då samma som förra gången, de där gulliga seten i rosa och grönt. Längtar tills jag får klä pluttan i det :)

Jag kollade på mig själv förut i spegeln. Jag börjar faktiskt få en rejäl kula. Det ser ut som det med kläder på iaf och verkligen med randiga kläder då ränderna utmärker magen. Men det är bara mysigt med magen :) Ikväll ska vi ta kort för denna veckan, alltså vecka 20. Kan visa er senare hur magen ser ut nu i vecka 20. På onsdag går vi ju in i vecka 21 ♥


Färg på magen!

Vilken dag! Började den med att bädda ner Elliot i hans vagn och sen tog vi (jag, mamma och Elliot) en promenad till IKEA för lite lunch och kolla nattduksbord. Skulle köpt med ett men blir imorgon då jag inte orkade släpa på det och vagnen. Väl inne på IKEA fick Elliot sin mat också och jisses va upp i varv han blir när han får i sig mat, så tankspridd och så go :) Skulle tillslut smaka på allt som gick! Han somnade gott i vagnen på vägen tillbaka hem igen, precis som på vägen dit. Plutten!

När vi kom tillbaka va Johanna hemma igen så vi åkte till mormor och åt nybakta bullar. Tackar vi för :) Men efter bullarna va det dags att åka hemåt och sätta på sig "spelar ingen roll"-kläder, det va dags att måla vår spjälsäng! Så jag och Krikke åkte till hans föräldrar eftersom sängen står i deras garage. Jag lyckades på något sätt få färg på magen när jag lutade mig över en kant som INTE var målad? Hmm.. Jaja, imorgon ska vi måla den en gång till sen är den förmodligen klar att komma på plats här hemma. Mysigt :)

Nu sitter jag i soffan och ska ta mig lite knäckebröd snart tänkte jag och kolla på någon film. Är väldigt sliten så blir inte mycket mer rörelse på mig idag inte. Jag har ju gått massvis idag och varit duktig, känner mig nöjd :)


Knäckebröd

Har nyligen käkat frukost och ska göra mig iordning nu. Ska ju in till stan idag och passa Elliot om ett tag :) Tänkte lägga han i vagnen och gå till IKEA och kolla efter ett nattduksbord. Då lunchar vi där tänkte vi. Mamma ska med till IKEA och kika så blir hon, jag och Elliot som lunchar där då, hehe.

Åh va jag och Elliot ska busa och kramas! Lille goseknotten :)




Tips

Efter att ha tipsat om filmen All about Steve, så sitter jag nu och knaprar på en morot och kollar på just den filmen. Kom att tänka på den galna och roliga rollen Sandra Bullock gör i filmen. Har ni inte sett den? Gör er själva en tjänst då och se den. Super härlig och rolig film!



Snart kommer babe hem, då blir det sängen!
Imorgon ska jag upp i bra tid och sedan in till stan
för att passa "mosters" gosonge Elliot. Ska bli så roligt så! :)

Godnatt på er!


MIND YOUR OWN BUSINESS

Hahah ja du Elena. Folk tycker tydligen om att lägga ihop ett och ett om ditt liv..
tyvärr får de svaret 3 medans vi som kan räkna vet att svaret bara blir 2 ;)

Do you get it?


Är du med i leken?

Jag är det inte men jag kan säga att jag är en champagne.

Detta med FB's alla lekar som folk hittar på med tjejer hit och tjejer dit. Killar skriver de och killar får välja på det.. Det finns ju nu ytterligare ett litet game för tjejer ute på FB nu. Man ska skriva en dryck och med den drycker berättar du alltså om din cevilstatus.

Och för er som undrar.. här har ni facit!



Vilken är du?


Skötbord

I fredags när vi kom hem från Sthlm så tog mamma med mig och köpte ett skötbord till mig, krikke och lillan. Jag och Krikke hade kollat på detta och vi fastnade för det väldigt mycket. Mamma ville få skämma bort oss lite och även hjälpa oss med en säkrare plats att lägga pluttis på. Vi hade ju tänkt ha skötbädden på tvättmaskinen men tvättmaskinen är för kort för att kunna ha bädden där på.

Här är iaf vårt skötbord som vi ska sätta på lillans säng..



Kanske inte ser så mycket ut för världen men det är verkligen jättefint och kommer passa jättebra på vår säng. Den kommer ställas vid sidan av när den inte används för att slippa ha halva sängen täckt med ett skötbord hela tiden. När sängen är klar och på plats så ska jag visa er hur skötbordet ser ut när det väl hamnar på sängen!


Sofia's änglar

Gripande program, samtidigt som det är roligt att se när de gör om i hemmen. Idag är det om en familj var av pappan har en tumör och kommer inte leva så många år till. Hemskt men ändå beundransvärt att se hur de håller humöret uppe och tar vara på den tid de har tillsammans!

Ska springa in i köket nu och kolla till kycklingen. Jag ska käka kyckling och ris, självklart med Uncle Bens sås. Hur gott som helst! Snart är det Solsidan också. Det får vi inte missa :)



TTYL.


Spjälis.

Hämtade ju sängen förut till lillan sedan åkte vi upp till Krikke's föräldrar och slipade sängen. Vi har inte målat den ännu men de blir någon dag i veckan. Vilket blir bra för då hinner jag lösa problemet "hitta nattduksbord som får plats mellan lillans och vår säng". Jag kommer inte kunna ha sängbordet som är nu för de är för tätt mellan. Även krikke måste ta bort sitt då han kommer få ha ett svart "skåp" på sin sida som nu står där plutts säng ska stå. Jag vill iaf ha ett bord brevid där jag kan lägga behövande saker, som mobilen exempelvis. Det är ju min väckarklocka så!

Men nu börjar Sons Of Anarchy så nu måste jag lägga ner datorn :P
TTYL.



JAX!!!


Ett minne

Kroggalan 08, förfest med brudarna!
Och Tony då som inte hade någon förfest med vaktstyrkan så han fick vara med oss.
Rolig förfest med några av de bästa arbetskamraterna. Saknar dem på Nöjes!



Kan ni se mig?


Hello! Subway med älsk och sen till mamma ...

Hello! Subway med älsk och sen till mamma och hämta spjälsängen. Kl 18 måste ja vara vid en tv. SONS OF ANARCHY!! <3 skriver mer sen. Hej så länge!


HOME

Sitter hemma med en pizza slice i käften, kvar sen förut och ja va ju lite hungrig nu när ja kom hem efter jobbet. Varit en rolig kväll med bra personal, roliga och vissa mindre roliga gäster. Fyllan tog över på en del, men det löste sig ju det med! hehe

Nu hade jag tänkt lägga mig i sängen brevid min käre man och kika på How i met your mother. Det är då inge fel de inte! Imorgon åker vi och hämtar pluttans säng också. Ska bli kul att få fixa iordning den :) Wiho.

Men godnatt kära läsare. Förlåt för att jag varit en sån tråkig människa med dåligt med inlägg de senaste dagarna. Men nu är jag tillbaka. Sov gott!


Nytt i litens garderob



Gosig, stickad overall till pluttis. Köpt på Lindex.
Pluttis säger Tack mormor, denna kommer jag gilla att mysa i!


Tvätta!

Jag ska försöka vara lite duktig nu och tvätta tänkte jag.
Är slö som bara den så efter de blir det nog en film eller något innan de bär iväg mot jobbet ikväll!

Mamma är här och med sig hade hon skötbordet hon köpt till oss. Jättefint! Kan ta en bild och visa er senare.
Återkommer efter tvätten :)


Ångest?

HEJ

Drygast i stan är jag. Jag har inte bloggat på typ 1 dygn och varit skittråkig. Jag får faktiskt lite ångest över det. Igår blev det  full rulla när jag kom hem från sthlm och när jag väl satte mig ner började mosters hund och mina katter skälla och jaga varandra typ så får satte jag mig emellan och höll koll på dem. Äh, låt mig säga att de vart lite mycket igår bara och sen att jag jobbade på det. Därför de inte blev något inlägg igårkväll.

Nu iaf så är jag hemma och ordnar lite. Väntar på att mamma ska komma med skötbordet och lite yoghurt. När hon lämnat de så blir det mot pizzerian och käka. Herr Johansson bestämmer maten idag :P hehe. Men lite kebab är ju aldrig fel.

Ikväll är det Crashdiet på Nöjes och vi räknar väl inte med miljoner folk men folk lär det komma. Ska ni dit kd-bor? Jag ska iaf jobba. Jag sa till min chef att jag behövde röra lite på fläsket igår så jag antar att han satte in mig i garderoben idag ist för i entrén. Men vi får väl se!

Jag kommer in lite senare och berättar om vår Sthlm vistelse, samt berättar om lite jag shoppade där och även lite jag shoppade igår här hemma. Nu är jag hungrig. Hörs sen, lovar!


Tillbaka i Karlstad. Hade en bra dag/kväll...

Tillbaka i Karlstad. Hade en bra dag/kväll i Sthlm igår. Skriver fortf. sms inlägg så berättar mer om de efter jobbet inatt eller imorgon. Vi sitter iaf i bilen på väg hem nu men blir inte långvarig där, utan blir med mamma in till stan igen. Jag är lite halvdåsig i huvudet efter sovtimmen på tåget hem så vi får hoppas att lite spring i affärer får en att vakna till!


Sweet.

img_6486 (MMS)

Ligger i sängen på hotellet och läser/kikar i denna! Jag njuter :)


Hej bloggen och hej Sthlm.

img_1981 (MMS)

Ja, vi har ju varit här ett tag nu men ändå. Har shoppat lite mig själv. Hoppas vi att de passar ;) nejdå! Allt kommer passa. Är bara lite fundersam över hur en sak sitter, är de inte bra så blir de upp lite tidigare och lämna tillbaka! Nu sitter vi på resturangen och väntar på vår mat. Är tokhungrig!! Just ja, vi började dagen med att byta hotell, men mer om de i ett annat inlägg. Nu ska vi fortsätta njuta av varandras sällskap och senare rocka till BMTH! Yeeey.


God morgon läsare!

Sovit gott?

Frukost, göra sig iordning, sista packningen (smink etc.) och ett leende på läpparna! Om ca 1 timme åker vi mot stan och tåget. Ska bli skönt att komma bort för en dag! Så resten av denna dag och början på imorgon kommer ni få mms inlägg då jag tror att datorn får stanna hemma. Jag vet inte ännu hur jag ska göra. Vi får se!

Men nu ska jag göra klart här innan vi åker. Ha en bra dag!
TTYL.


Fullt ös där inne!

Jag tror närmare bestämt att det är fullt ös i mammas mage nu om inte tarmarna dansar tango där inne men de tror jag inte! Haha, det buffas hej vilt lite då och då där inne :D



LYCKA!! ♥


Hormoner!

Jag tror att mina hormoner spelar mig ett spratt just nu. Känner mig typ deppig.. och ingen pojkvän som kramar på en på de. Attans, hur ska detta gå för stackars mig ;) höhö. Kära pojkvännen sitter vid sin dator och pratar med folk och jag är ju i sovrummet. Kollar på All about Steve just nu. Ska lägga ner datorn strax och försöka sova tänkte jag.

Svar till Seema: Tack för tipset. Har redan kikat på de där kläderna då de säljs på Barnenshus här i KD. Är lite sugen på två, tre klädesplagg från Lundmyr men de får vänta lite. Ska kika och se vad som finns i Stockholm först och främst!

Men nu ska jag slå igen här. Vi hörs ganska tidigt imorgon. Sov gott goa läsare!


Intagit sängläge!

Sitter i sängen med datorn i knät, hällt upp en liten skål med cheezeballs och är redo för film!
Ställt klocka på 8.00 imorgon och ska försöka komma hemifrån 1 timme innan tåget går tänkte ja så vi slipper stressa om de skulle va fullt på parkeringen vi tänkt stå på. Vill ha god tid på mig också ifall de skulle va något!

Jag ser verkligen fram emot en dag i Sthlm med Krikke och en natt på hotell.
Vi gillar att bo på hotell :p Vi har planerat 1-2 gånger till nu under våren att dra till Stockholm på lite olika saker. Kommer bli en tung (magen) och bra vår ;) Juni kommer dock slå allt!

Men nu blir det film för min del. Om vi inte hörs senare, godnatt på er!



Ska nog måla mina tippar svarta någon dag. Saknar det!


No word.

Ligger i soffan och är himla trött men får inte somna.
Imorgon ska man upp tidigt så det är bättre att hålla sig vaken några timmar till och sova sen så man orkar imorgon. Jag funderar på att åka in till maxi och fixa lite saker som ska med imorgon innan ja slänger på mig mina pyjamasbyxor. Jag skulle ha åkt för någon timma sen men fick lite ont i huvudet så jag stannade på soffan ist. Huvudet börjar bli bättre nu och jag tror de blir bättre om jag åker in och fixar det snart så slipper vi stressa imorgon. Kan passa på att se om det finns någon bra film att köpa med hem och se ikväll.

Imorgon hoppas jag på att hinna med lite shopping innan vi sätter oss och äter och åker till konserten. Jag vill verkligen in på Zara butikerna och lite andra och kika innan. Hoppas hoppas. Hinner ju inget direkt på fredag eftersom vi måste åka hem med ett tidigt tåg så vi vet säkert att vi kommer hem i bra tid eftersom vi ska jobba på kvällen. Det finns ju lite i stockholm på vissa affärer som jag vill ha med mig hem!


Pluttis bäddset!

Ja nu är vi hemma igen efter några timmar i stan med shopping och lunch med älskling och mamma. (Vad vi köpte står i inlägget under) Det ska bli riktigt kul faktiskt att få iordning snuttis säng och få bädda den och sånt! Tror dock att både jag och Krikke kommer längta ännu mer efter att få lägga vår prinsessa där i. Hon kommer iaf få riktigt snygga sängkläder (enligt mig)! 379kr kostade de så det är tur att hon inte kan klaga ifall hon inte skulle gilla dem :P 380 spänn är ju skit dyrt för lite sängkläder till en liten spjälsäng, men det är de värt :)



Visst är det fint? :)

Vi tänkte på rött först men de skulle se så dumt ut till våra lila sovrumsväggar. Dessutom kan vi ju ha andra färger till detta när de är svart. Jag tycker om detta bäddset jätte mycket! Köpt på köp Barnvagn för 379:- men finns även på Barnenshus men där för 399:-


In Town.

Hej hej! Är fortfarande i stan. Väntar på älsk som är inne på ett ställe och fixar med lite papper. Vi har köpt madrasser, täcke, kudde, sängkläder, färg.. Ja hela fadderullan till pluttis säng! Så nu har vi att dola med till helgen :) Vi hade först tänkt ha skötbädden på tvättmaskinen men krikke tänkte till idag och sa nej till de, vilket vi hade gjort för eller senare ändå, då vår tvättmaskin är för liten. Så idag hittade vi ett skitfint skötbord man sätter på lillans säng, jisses va fint de va och kommer va super till sängen :) Tror mamma ville köpa det till oss och visst, inte mig emot :p Ni får se det när vi får det! Nu ska ja fortsätta att vänta på att krikke ska bli klar så blir det nog en sväng förbi hans mormor om jag inte släpper av han där och passar på att hälsa på min egen.


Vecka 20

BARNET

Barnet är från huvud till stjärt ungefär lika stort som en honungsmelon. Alla foster är ungefär lika stora fram till vecka 20, sedan ökar skillnaderna. Fostret får nu det vita fosterfettet som ska skydda huden mot fostervattnet.
Vikt ca: 350 gram.


MAMMAN

Grattis, nu är halva tiden gången! Nu känner många att fostret rör sig i magen men det kan också dröja ytterligare. Livmodern växer och magen blir större. Ibland kan naveln puta ut. Det är inte farligt. Både den och magen åker tillbaka efter förlossningen. Storleken på magen varierar från kvinna till kvinna. Jämför inte med kompisen som är i samma vecka, det är så olika. Från och med nu växer magen däremot mer regelbundet eftersom barnet koncentrerar sig på att just växa. Måttet ökar med ungefär en centimeter i veckan. Nu behöver du också extra järn i kosten. Järn finns i blodpudding, kött, ärtor och bröd. The, kaffe och mjölk försämrar upptaget av järn medan frukt, grönsaker och rotfrukter förbättrar upptaget. De flesta gravida brukar rekommenderas tillägg av järntabletter från denna vecka. Hör med din barnmorska.


PAPPAN/PARTNER

De flesta kvinnor och män börjar fundera mer på sin relation till sin egen mamma och pappa. Du kan kanske prata med dina föräldrar eller far- och morföräldrar för att få deras historia. Kanske får du en annan bild av dina nära när du hört deras berättelser. Du kan kanske få svar på frågor och funderingar kring din egen uppväxt.



Mina ord:

ÄNTLIGEN ÄR DU HÄR VECKA 20!
Eftersom jag trodde att vi va lite längre än vi va så såg jag fram emot att gå in i vecka 20 veckan efter UL, men nu äntligen är riktiga vecka 20 här! Mitt nästa mål är vecka 25. Det känns lite roligare att sätta upp veckomål. Känns som tiden går lite snabbare då på något vänster. Dock får jag inte bara tänka på vecka 25 för då går det drygt, men om jag tänker vecka efter vecka och att vecka 25 är ett stort mål och de andra lite mindre så känns de som tiden går lite snabbare :) Som ni kan läsa där uppe så är hon lika stor som en honungsmelon nu, beroende på vilken melon du tittar på så börjar hon ju ändå bli lite stor nu :D Längden räknas alltid från huvud till rumpa.

Jag mår prima men är lite trött ibalnd men det förbättras antagligen nu när jag ska börja med järntabletter. Jag TROR att jag känt 1 eller 2 sparkar, men är inte helt övertygad om det än. Men är definitvt övertygad nu om att jag känt henne röra sig där inne! Lyckan är total!!!


Då tar vi natta då!

Såg nyss en modell på en internetsida med extremt snyggt hår!! Blev jäkligt sugen på det där jäkla löshåret nu ändå! Får se hur jag gör. Får se när jag är i Stockholm om jag kikar in på tajmahal och kanske köper med mig lite hår. Det märks!

Blir nu att slänga sig i sängen och kolla på lite How i met your mother och mumsa på ett äpple innan ögonen får stängas för idag. Imorgon ska vi fixa färg, sandpapper, madrasser och lite annat till stumpans säng. Krikke vill redan ha den på plats så vi får ordna detta och sedan ställa in den. Jag vill ju ha den bäddad och klar när den ska in isf. Tycker de är mysigare än att bara ha den tom :P Ja vi får se hur de blir! Tror min vän Madde hade Lova's säng färdigbäddad runt vecka 20 om jag inte minns helt fel :) Det är hon och jag som är ute i tid, hehe!

Godnatt på er och sweet dreams.


Lillans bilstol och filt!



Vi har köpt två mjukisar på barnenshus och satt dem på bilstolen som en liten underhållande grej till lillan när hon ska spendera tid till/ i / från bilen! Visst är det gulligt? :) Jag fick, eller jag tog detta tips av min kusin som satt på liknande djur på Elliot's bilstol. Så tack för det Johanna. Tur att jag har dig du ;)

Filten ni ser nedan, ja även en sån har Elliot men de kom jag på när jag träffade E och han hade filten i knät. Våran är som ni ser vit och vinröd. Johanna's och Adde's är vit och beige. När vi köpte filten fanns det vinröd, skrikrosa och någon mer färg att välja mellan. Den röda va den finaste av dem tyckte jag. Och oavsett så är den extremt mjuk och lär bli älskad av hela familjen här hemma. Den är tyvärr för liten för mig eller Krikke att ha runt oss så, men perfekt att vika dubbel och lägga över henne i bilstolen om så behövs! Även mega mysig att ha att gosa i här hemma :)



Mysig som attans! :)


Planer

Det skulle man kunna säga. Inga intressanta dock då det bara gäller mina planer för ca 2 tim framåt. De innehåller film och kanske smörgos. En morot är iaf givet. Egentligen borde jag kanske käka mat? Är ju lite smått hungrig, men vi får se! Har köpt hem så goda smörgåsar så det är svårt att låta bli dem med ost och gurka på. Nom nom!

Vet ni någon bra film som går på bio nu? The Tourist har jag sett, självklart då det är en Johnny Depp film. Jag är sugen på att gå på bio till veckan. Jag har ju blivit helt frälst i bio på de senaste! Tror jag skulle vilja se bl.a: Love and other drugs. Den verkar rolig! Någon som sett den?


Shopping till liten!

Detta köpte pappa (Krikke) till sin lilla flicka: (märks det att han gillar lila?)



En fin liten klänning som hon kan ha på kalas och sånt. Storleken är 74 (tror ja de va) så förhoppningsvis kan hon ha den till jul eller nyår kanske! Papsen gillade verkligen den klänning, de märktes :) hehe. Sedan köpte han en gosig overall, självklart i lila ;), som är jättemjuk och go. Blir perfekt till hösten det!


Detta köpte Mamma (jag)  till sin lilla flicka:



2 mössor och ett par tofflor från märket Newbie (Så klart. Älskar ju det märket!) och en tuff "dregel-lapp" med stjärnor. Tyckte den va jättefin :) Även de från Newbie. Jag har nu vantar, mössa och tofflor i samma mjuka tyg och en lite tunnare mössa i rosa med blommor på. Syns inte så bra på bilden kanske men det är en liten söt rosett vid märket på mössan! Tyckte den va superfin!

Vad tycker ni om våra köp?

Kika in lite senare så får ni se mer vad som döljer sig i lillans garderob och hörna med saker!



PS. Grejer som kanske dyker upp som: bilstol, barnvagn, leksaker osv osv kommer hamna i kategorin Litens garderob även fast det inte är kläder. Så ni vet! :) DS.


Hallå där

Nu är jag här igen! Glömde skriva ett inlägg förut men blev så hyastigt med frukost, dusch och fix här hemma innan jag och babe skulle dra till stan. Nu har vi iaf kommit hem efter en tur på bergvik, IKEA och en snabb titt på öb.

På bergvik blev det lite till lillan, så klart, som jag tänkte visa er i ett inlägg sen. Har tagit kort men inte lagt in i datorn ännu. Jag har även tagit kort på lillans garderob och lite annat vi köpt till henne för "längesen". Men är de något ni vill se? Ni kanske tycker sånt är tråkigt? :P hehe. Så vill ni se, ja eller nej?


Jag köpte en röd hårfärg och lite smink och sea oil (dusch) också. Underbar är den sea oil dusch oljan!! Hårfärgen då, jag bestämde mig för att jag trivs bra i rött och kommer fortsätta färga det ett tag. Alltså dumpar jag idéen om löshår och sånt. Onödigt att slita på håret för mycket, och med den tanken blev det heller ingen uppljusning av håret innan de röda får åka i. Jag får nöja mig som det är nu fast lite rödare i tonen helt enkelt. Slänger i slingor längre fram ist så de blir mer rött.

Ska lägga in bilderna nu och käka upp min smörgås. Vi hörs snart!


FF.

Nyss sett klart på Freaky Friday. Va längesen man såg den nu, haha. Jag tycker den är bra för det är så kul att se när morsan spelar "ung" haha! Bra gjort iaf.

Sitter och funderar på om jag ska färga håret i veckan nu innan vi drar till stockholm på torsdag. Jag vill få håret mer rött tror ja. Samtidigt saknar jag det svarta men blir nog inte att gå tillbaka till det svarta riktigt än. Så lite mer slingor och röd färg får det nog bli. Iofs så är inte mitt hår i sitt bästa mående just nu sen jag slingade upp det, så kanske får bli att bara slänga i ny röd färg. Jag vette tusan. Tänkte först köpa med löshår från sthlm och dra i och köra några slingor med andra färger men vet inte ännu. Så jäkla töligt med löshår när man egentligen inte behöver det. Sen så växer mitt hår ganska snabbt så då blir det jobbigt att färga håret med massa andra slingor i med annan färg :P Men vi får väl se hur jag gör, lutar åt att jag köper egen färg och slänger i själv ist.

Om man skulle krypa under täcket och slänga på en till film tro? Denna gången tar jag nog med mig Krikke ;) Längtar tills vi (jag och Krikke) åker till Sthlm på torsdag. Då blire shopping, resturang och BMTH på kvällen, sen tillbaka till hotellet och mysa till någon film eller något :) Resturangen vi ska käka på åt vi på sist vi va i Sthlm. Det va så jäkla gott där så vi sa att vi käkar där denna gången också! Kommer bli en toppen dag/natt! På fredag är det tillbaka till verkligheten och jobb som gäller, hehe! Men de blir gött de!

Men nu mina vänner blir det sängen och film. Sov gott, vi hörs imorgon :)


Ang frågestunden!

Jag har börjat svara på likte frågor och så, men är inte klar på långa vägar. Förhoppningsvis hinner jag klart med det imorgon och även att jag hinner få upp dem här i bloggen då. Så håll ut :)


Linda-tid

Idag har det vart en bra dag. Jag har fått hem paketet till lillan, fått en säng till lillan och haft en bra dag med mamma. Vi har lagat mat tillsammans här hemma och gjort semlor! Gissa om det va gott. Har varit en bra mamma och Linda dag idag. Kan faktiskt va skönt med sådana ibland. Jag hade velat kika förbi mormor och gjort tittut med Johanna men blev så hungrig när vi va i stan så de fick bli hemåt och göra mat ist! Det har iaf som sagt varit en jättebra dag. Tusen tack bästa mamma!

Nu har jag min pojkvän placerad fint vid datorn så jag tänkte passa på att ta lite Linda-tid här i soffan. Blir lite cheezballs, isvatten och någon bra film! Lutar mot en tjejfilm eller någon gripande film då det sällan blir sådana med Krikke, vilket kan vara förståligt kanske. 

Kanske skulle ta någon Harry Potter film?



Eller ne.. känner mig inte så "Linda Pötta" idag.
Får bli någon annan film! Ska springa till hyllan och kika vad det blir.
Kika in här, det gör jag lite senare igen :)


Lillan har fått säng!

Idag så fick jag ett sms av min kära kusin Johanna som tipsade om en säng till lillan.
Jag kikade på bilden och tyckte denna va väldigt söt så jag bestämde mig för att åka och titta på den. Sängen är begagnad men efter att ha sett den så slog vi till. Sängen ska vi slipa och måla om så den blir finare i den vita färgen, men nu har lillan fått en säng isf :) Jag har inte velat ha något begagnat alls faktiskt till pluttan men vek mig idag då sängen va så fin och dessutom kostade den bara 160kr så vi sparade ju några hundralappar på det också. Eller ja, vi sparade allt då mamma ville köpa den till oss. Jag och Krikke är mycket nöjda, så tack blivande mormorn :)

(bild på sängen får ni se när den är slipad och målad, vilken nog inte blir riktigt än)


Grattis posten!

NU äntligen är mitt paket  i rätta händer efter att ha varit ute och seglat med olika postbilar hit och dit. Efter mycket spring och åk så ÄNTLIGEN säger jag bara. Nu kom mamma med paketet så nu ska det öppnas och bara njuta av vad som liggger där i ;)

Nämligen detta:


Loops.

Godmiddag mina vänner! Sitter och kollar på DH just nu och ska snart ta mig en skål med Loops och fundera ut vad man ska göar till mat senare.

Igår när jag satt och kikade på namn på blev jag väldigt nerkärad i två/tre namn. Det svåra är ju att få Krikke att tycka om dem. Tycker han inte om dom så gör han inte men jag är verkligen förälskad i de namnen :) hehe.
Jag hoppas hoppas hoppas!


Namn till liten

Jag misstänker att bebis trängs med 4 morötter där inne just nu.
 Kan säga att det är verkligen mättande med morötter.. och väldigt gott!
Magen blev "poff" stor när jag mumsade på morötterna med dippen.
Som sagt, mättande!




Jag satt och kikade lite på namn igår med Krikke.
Vi är enade om några namn tror ja och verkligen oens om vissa namn också :P Han va så bestämd på ett tjejnamn så han verkade bli lite putt igår när jag sa nej på riktigt :P Men han säger ju nej till namn jag gillar också. Vi måste ju vara enade om ett namn. Eller kanske några namn då det inte alltid känns rätt när bebisen kommer ut! Men att komma på namn tillsammans är lättare sagt än gjort. Det är verkligen svårt med namn tycker jag, det finns ju så himla många! :) Men jag tvivlar inte på att vad vi än väljer så kommer vår älskling bli världens bästa onge! ♥


Kallt i min lya.

Nej det är inte så kallt här hemma men jag har varit ute så mycket idag så det är som kylan satt sig i blodet. Ska därför snart hoppa i mina goa pyjamasbyxor och dra filten runt mig. Blir nog att dra på en film och ordna lite morotsstavar och dipp. Blev inga morötter igår ju. Blev för mätt :P

Men nu ska jag mysa till de!
ttyl.



Samcro

Uh va jag älskar SOA serien. Är bland de bästa serier som gjorts! Kollar på första avsnittet av säsong 3 igen nu (de är på tvn), för jag missade lite av det i fredags.

Om ca 1 timme ska vi på minnesstund för D. Jag kände honom inte som sagt men är mer än gärna där och stöttar min älskling och visar respekt till hans familj och hans kusiner som jag känner. Det är så hemskt detta. Vila i frid grabbar, M, S och D.

Efter minnesstunden så ska jag och älskling köpa med oss kebab hem. Jag blev så jäkla sugen på det förut så de får bli det. Ikväll ska jag ta hand om Krikke och ha de mysigt här hemma. Vill inte se honom ledsen mer nu :( Blivit så jäkla mycket den senaste månaden. Man börjar ju fundera på vad som ska hända här näst.... :/


Mysigt men blir nog fan kebab ikväll :p

img_4222 (MMS)

Mysigt men blir nog fan kebab ikväll :p


Tittut!

img_2163 (MMS)

Hos mormor nu men ska strax åka ut till skutis och grilla med lite släkt och goseungar! Johanna testade nyss tittut på mig för att se om jag kunde bli lika road av de som hennes son, haha! Ja låt mig säga att de blev en succé. Jag kan ju inte göra annat än att skratta åt henne :p Men nu ska vi åka! TTYL


blaaah

Jag har så tråkigt just nu.
Ska kolla med babe om vi kan hitta på ngt!
Blir galen här hemma, inte alls lika mys som igår!
Det va bättre på tvn igår.. måste va de :P



Fångarna på fortet!

Sitter i soffan och käkar lite tacos som blev över igår. Är ju så jäkla gott :P Blir en hemmakväll ikväll också framför tvn. Fångarna på fortet nu sen kanske jag drar på någon film om det inte är något bra på tvn. Till filmen blir det iaf morotsstavar med dipp, nom nom. Känns lite som det blir en repris på kvällen igår, men de gör mig inget alls. Hade jättemysigt här hemma igår :)

Nu börjar fångarna på fortet igen.
ttyl.



Ps. Ni har väl inte glömt bort min frågsestund här i bloggen? Än kan man ställa frågor både i kommentarsfältet och via min mail. Klicka ---> HÄR <--- för att komma till inlägget! Ds.


N&R

Nyss ätit mat hos svärföräldrarna. Nu kikar vi på hockey och jag ska snart unna mig en glass!


Jag vet inte ens vad jag ska säga om detta...

Vaknade imorse och låg och drog mig tills babe vaknade också. Han kliver upp och de tar inte lång tid tills han kommer in igen och berättar en tragisk nyhet, igen! Alltså nu får det vara bra! 3st på mindre än en månad, räcker det inte nu! Jag kände inte personen ifråga men min älskling gjorde och jag är orolig att de är för mycket nu. Man ska inte behöva förlora 3 vänner på mindre än en månad! 1 dag efter älskade M's begravning. Fy fan! Det är så sjukt så jag vet inte ens vad jag ska säga.

Mina tankar går till hans familj, släkt och vänner,
mina tankar går också till min älskling och jag kommer finnas här för honom dygnet runt!
Jag är glad att vi har pluttan i magen så han kan se framåt med henne, med oss!

Men, det får vara bra nu. Vi kan snart inte bo kvar här med alla hemska minnen... Det tar mer på en än man tror. Men att ha S lägenhet i samma hus = ljus utanför gången brevid oss. Med M's lägenhet snett emot = ljus och blommor utanför den gången, som vi ser genom fönstret varje dag, som vi ser när vi går på gården varje dag.
Det gör ont!


Hahaha

Det är jag, morotsstavar, dipp, cola och TV11!
Hahah, vilka jäkla program de sänder. Rena cirkusen ju.. 
Jag måste ändå erkänna.... jag är road!


Frågestund!

Jag startar nu en frågestund som kommer pågå i 24 timmar. När klockan slår 00.00 imorgon så slutar jag "ta in" frågor (just i denna frågestund då). Ni kan nu passa på att fråga precis vad som helst. Det går bra att skriva frågan i en kommentar här eller maila den till mig till: [email protected] . Självklart går det vara anonym om man vill det. Jag ser helst att man inte är det då det är roligare för mig med ett namn. Men känner ni att ni absolut inte vill berätta vilka ni är så går det bra att vara anonym. Endast seriösa frågor får svar.


Fråga på nu :)


UPDATE:
Nu är frågestunden slut. Kommer samla de frågor jag fått här och även de jag fått på mailen och svara på dem (förhoppningsvis) måndagen den 24:e.


Hello

Sitter i min soffa och funderar på att skala lite morötter och göra dipp. Är ju så himla gott med morötter! Jag käkade lite tacos här förut och gottade mig :) Min käre man är hos sin bror och spelar spel med grabbarna. Förhoppningsvis blir han inte borta hela natten! Skönt med lite "girlie tid" men gött att ha han hemma med :) Han frågade om jag ville med och spela men kände verkligen för en hemmakväll ikväll!

Vad gör ni ikväll? Kikar på Sons Of Anarchy på nya kanalen TV11 hoppas ja ;) Dock är det mot slutet av säsong två de visar nu. Men man kommer in i det ganska snabbt, även fast man borde se säsong 1 först så man får se hur de startade och hur det artade sig på vägen.

Men nu väntar morötterna!



UPDATE: Jag ljög, det är säsong 3 dom visar av SOA! WIHO!!! :D


Tankar runt min graviditet

Jag funderar ofta på hur vår lilla tjej kommer se ut, om hon blir mest lik mamma eller pappa.. kanske lika mycket från oss båda? Det är verkligen spännande! Jag funderar även på när man ska känna första riktiga sparken, hur min reaktion kommer bli, nog kommer jag bli glad alltid eftersom jag går och längtar efter att få känna att hon rör sig där inne, men kommer jag gråta av lycka eller skratta av lycka? Frågan för, jag tror att båda har lika stor chans ;)

När ens mage växer så känner man sig lite lönnfet, inte lika fin som vanligt. Jag vill gärna inte gå i halvslappa kläder som tar fram magens tipp och lämnar resten i en dimma. Det får mig att känna mig större än jag är. Så just nu älskar jag att ha på mig tighta linnen, tröjor och allt sånt där som visar magen istället. Jag personligen tycker det är finare på mig och jag känner mig finare. Hellre att folk får se mitt put än att jag ska gömma det under ett halvstort linne som får mig att bara känna mig tjock, haha! Jag vet att jag sagt det förut men jag längtar verkligen tills magen blir lite större och det är helt uppenbart att jag ska ha barn. Dels för att de lite halvt slappa linnena kan bli snygga på, dels för att jag tycker de ska bli mysigt och dels för att då känner vi bebisen mycket mer med sparkar osv :) (självklart pga att bebis växt och latjar runt i magen)

Jag funderar kanske inte så jättemycket just nu, men förstår att tankarna kommer bli fler och fler ju mer veckor som går. Men oavsett vad det än är för frågor eller beslut som ska göras är jag otroligt lycklig över att det är Kristoffer som är pappa till vårt barn (vem annars? haha), han bryr sig verkligen. Han kollar upp saker och visar ett stort intresse. Han kommer bli en bra pappa, jag bara vet det! :)


Sons of Anarchy

Har börjat kolla på säsong 2 igen. Jag vill att säsong 3 ska komma ut i dvd box. Vill inte ladda hem de utan väntar på att den boxen ska komma ut ist! Känns lite roligare! Hörde att säsong 3 skulle vara den bästa, så det ska bli väldigt kul att se eftersom jag är helt fast i säsong 1 och 2.

Tänkte snart dra mig mot stan för att se om mitt paket kommit till Ica idag då. Älskling kollade konsum här förut men icke. Blir så trött!!!! Mycket tjat om detta paketet men jag vill ha det nu!

Jag funderar på vad det blir ikväll. Har inga planer alls men det lutar nog mot filmmys, morotstavar och dipp!
Hur gott är inte de? :)


12.

Idag har vi sovit ut. Gick upp 11.20 tror ja. Hur skönt som helst att få dra ut morgonen ordentligt idag eftersom dagen igår va tung. Jag har bara legat i soffan sedan jag vaknade och babe framför sin dator. Jag ska dock snart dra mig mot köket och göra lövbiff, pommes och beasås! MUMS. Vi tar göttingmaten nu till lunch ist för ikväll, det är vi värda tycker vi!

Lite senare ska jag vika lite tvätt tänkte jag och sedan bege mig ut på paketjakt. Jag vill ha ut mitt paket från H&M och bara älska det som ligger i de :) Ja ni som följer min blogg vet nog också vad som ligger i paketet! Så nu hoppas jag det har kommit till Vålberg så jag slipper åka runt och leta!

Men nu ska jag laga mat. Ska bli riktigt gott!



Berg och dalbana.

Denna dagen har gått upp och ner hela tiden.
Känns jävligt tungt just nu samtidigt som man är så lycklig för pluttan i magen. Men dagen har vart otroligt fin men otroligt tung som sagt. Ibland har man skrattat och ibland gråtit. Jag grät i bilen på väg hem från bergvik (har vart där och handlat. Mitt paket va för övrigt inte på Ica så hoppas de är på konsum imorgon), jag kunde inte hjälpa de. Tårarna bara började rinna! Men det är skönt, jag måste gråta ut ibland.

Nu ska jag iaf placera mig i köket och laga lite mat, känner att jag behöver de nu.
Inte käkat sen efter begravningen så bebis börjar nog bli lite hungrig där inne! Det är iaf vad jag inbillar mig. När jag inte ätit ordentligt så får jag dåligt samvete för det känns som att pluttis skulle ligga där inne och ha magont av hunger, ungefär, haha. Idéer :P


Svar på lite kommentarer

Klaraandersson om Halv 9.:
Hur var du när du gick på högstadiet? På sättet och hur såg du ut? :D
Hade varit roligt att få veta lite mer:)

Svar: Vet inte hur jag ska förklara hur jag var.. Kan säga såhär: jag började som en fjortis och slutade som en svartrockare. Så ja, utseendet kan du ju räkna ut :P

Carro om
Nyttig dag!:
Du har en himla fin hy :)Får man fråga vad du använder för slags produkter, märke på rengöring, dag/nattkräm mm? :)Och när jag ändå håller på kanske du har tips om bra bodylotion och ngn bra handkräm? :)

Svar:
Önskar jag kunde ta åt mig av detta men jag har inte fin hy som de kanske kan se ut :P haha. Torr och jävlig! Jag använder iaf Visibly clear i rengöring till ansiktet. Har de i gel/tvål (till ansiktet självklart), ansiktsvatten, skrubb och en kräm som man har direkt på finnen så den torkar ut snabbt. Den tycker jag är jättebra! Jag har även en peeling som är från Nivea young. Rosa tub, otroligt bra då man blir väldigt len och mjuk av den! Jag använder mig nu av body butter ist för vanlig lotion när jag är gravid och jag rekomenderar det oavsett gravid eller ej. Huden blir så mjuk!

Amanda om Nu tar vi natten!:
röker du nu? om inte kändes det inte svårt att sluta?.. inne på min 2 rökfria dag hur jobbigt som helst :( haha :)

Svar: Jag har inte rökt sen vi fick veta att vi väntade lillan. Så jag har varit rökfri i 15 veckor.. IDAG :) För mig kändes det inte svårt att sluta eftersom jag inte vill utsätta min bebis för giftet. Jag är stolt över mig själv faktiskt, om man får vara lite ego!

Bell om Hockey
:
Vill bara säga att jag älskar din blogg! Och grattis till ert lilla mirakel :) en fråga: vart jobbar du?

Svar: Va kul att du gillar min blogg :) Blir lika glad varje gång någon skirver att de gillar bloggen :D Jag jobbar nu på en nattklubb i Karlstad som heter Nöjesfabriken. Men inte så länge till eftersom jag går mammaledig i juni :) Längtar otroligt mycket eftersom jag kommer få njuta av tiden med min dotter :)


Vart är mitt paket?

Fick hem en lapp om att jag fått paket från H&M, har en misstanke om att de som ligger där i är pluttigt. Frågan är ju bara vart mitt paket är. Man får ju hem en lapp när paketet har anlänt till affären. Jag beställde paketet så det skulle hamna på Ica på Wåxnäs ist för i vålberg. Lappen kom hem och det står likförbannat Konsum Vålberg på den. Jag åker dit och han säger att mitt paket inte finns där, att det kanske blivit försenat en dag. Men då skickas de ju inte ut en lapp? Så jag ska snart dra mig mot stan för att kolla om de kanske skrivit Vålberg på lappen av misstag och att paketet ligger på Ica på Wåxnäs ändå.

Jag hoppas på det iaf!


Micke!

Begravningen va idag och den va så himla fin. Tungt, utan tvekan, men väldigt fint va det! Jag tyckte det kändes hela tiden som om något fattades, någon mer skulle sitta på bänkarna med oss. Det slog mig inte förens vi kom ut från kyrkan att det va inga andra än Micke och Sebba jag satt och "väntade" på. Det va de som fattades... Kändes sjukt när de slog mig att Micke var en jag saknade på bänken. Vår älskade vän låg i kistan.. jag ville inte tro det. Det är fortfarande så overkligt för mig.

När den första låten kom så hörde jag på en gång att det va samma låt som spelades på Cina's begravning som var för några årsedan.. jag orkade då inte hålla tillbaka tårarna längre. Ännu en gång denna vackra låt men nu för en ännu yngre person, och ytterligare en person man håller nära (Cina är en person som gick bort i en olycka för några år sedan. Hon var som en extramamma till mig, så därför blev det extremt hårt att höra den låten på M's begravning också, eftersom man saknar dem båda otroligt mycket)!  När vi skulle lägga rosorna på kistan sa jag till min svärmor som satt brevid mig att jag nog ville vänta med att lägga rosen för jag kände att jag inte skulle orka gå upp nu, men vi gick upp ändå. Benen ville bara vika sig och tårarna föll bara mer och mer ju närmre man kom.. Har aldrig varit med om den benkänslan på en begravning.

Jag ville inte förstå att det va du micke.. att det va du som låg där i! Jag saknar din tokighet, ditt glada skratt och ditt leende! Jag hoppas du förstår att vi som är kvar förstår och stöttar dig, men detta är bland det svåraste vi gått igenom. Men bara du har det bra nu, det är allt som betyder något gällande detta och den sorg vi bär. Jag bär en stolthet iaf, en stolthet över att jag fick lära känna dig!
Sov gott vännen, vi ses i nangijala! ♥


Morot.

Nu ska jag skala två morötter sen ska jag och älskling kolla på film och försöka sova några timmar. Tänker ligga och snosa på älskling och bara känna hans närhet, vara lycklig över det som väntar oss och att vi har varandra. Det är viktigt att ta hand om dem man älskar.. En vacker dag är det försent!

Godnatt mina goa läsare!


Vecka 19

BEBIS

Din bebis är denna veckan 13-15 cm och väger ungefär 200-300 gram (varierar från bebis till bebis). Vid förlossningen väger den vanligtvis 15 gånger mer, så den kommer lägga en hel del på hullet framöver.

En av de mest fascinerande sakerna med fostrets utveckling är hjärnan. Hjärnan är ett av de första organen som bildas de första veckorna och dess abnorma storlek i förhållade till resten av kroppen under den första delen av utvecklingen visar dess stora betydelse. I vecka 19 har muskler i hela kroppen kopplats ihop med hjärnan via nervtrådar och kan därmed kontrolleras medvetet av bebisen!

Öronen står ut från huvudet, och i munnen börjar de första groddarna till barnets permanenta tänder dyka upp. Armar och ben har nu korrekt relativ storlek i förhållande till kroppen och fötterna är hela 2,5 cm långa!

DU

Många kvinnor kan känna livmodern 2-3 cm under navlen och om du ser din profil i speglen kan du verkligen se hur din kropp har förändrats. Det är inte ovanligt att vid det här laget ha gått upp 5-6 kg. Av detta svarar beisen för c:a 200 gram, moderkakan 170 gram och fostervattnet ungefär 310 gram. Vidare har dina bröst ökat i vikt med 170 gram vardera och livmodern med ytterligare 300 gram!

Det är viktigt att komma ihåg att viktökningen skiljer sig mellan olika kvinnor och det finns ingen anledning till panik om du gått upp lite mer eller mindre än genomsnittet. Viktökningen kommer förmodligen att påverka din hållning och din sömn.



Mamma och pappas goding ♥

Så kul att läsa och iaf få tro att ex. fötterna är 2,5cm långa. Så sitter jag och mäter mellan mina fingrar och bara ler. Alltså det är helt underbart och fantastiskt att vänta barn! Nog kan man få stå ut med mycket som illamående, ryggvärk, bäcken.. ja ni vet lite sånt. Men det är ju hur värt det som helst!

Jag har inte gått upp mellan 5-6 kg utan 3,5kg. Men sådant är så otroligt olika från person till person. Ni som är gravida, hur mycket hade ni gått upp när ni gick in i vecka 19? (om ni vill svara på det). Tycker det är kul att veta! Jag vet när jag hade gått upp 2 kilo så hade min kompis i samma vecka inte gått upp ett gram då. Så det är ju verkligen olika!

Jag längtar tills jag börjar känna små sparkar och buffar! :)


M.C

We may be so far apart,
but I know that you'll allways stay inside my heart
Your spirit gives me hope to carry on
Now I understand that even though you're gone, life goes on...
But I know.. another time and place
Somewhere, someway
We'll meet another day


Vi saknar dig massvis Micke! :'(
Imorgon blir ett sista farväl... tills vi ses igen!


Hockey

Sitter i soffan med älskling och kollar på hockeyn. Spenderat dagen i stan och varit extremt arg och irriterad över den personal de satt på arbetsförmedlingen. Helt jävla otroligt! Berättar mer om de någon annan dag. Ska fixa mat om ett tag och sedan blir det dusch och film. Sova tidigt, imorgon väntar en tung dag...


Kaffe hos jossan nu innan mormor!

img_5984 (MMS)

Kaffe hos jossan nu innan mormor!


Halv 9.

Det va längesen jag gick upp 8.00 på morgonen. Okej, jag gjorde de inte idag heller men jag vaknade då, drog mig i tio min och gick sedan upp. Så nu har jag fått i mig frukost och ska göra mig iordning strax för att åka in mot stan. Kan säga att jag är inte taggad för fem öre för att sitta och lyssna på massa prat. Hoppas vi får papper och penna så jag kan skriva och hålla mig vaken. Inte för att vara elak och ointresserad, men jag blir så trött när någon pratar massa bara! Så jag kan ju lova att jag inte alltid va den roligaste eleven i skolan på morgonen, förutom i högstadiet när man hade musik direkt på morgonen, då jäklar! haha.

Hur som helst så får jag väl ta med mig penna och papper själv och skriva upp det viktigaste av vad de kommer säga. Men nu ska jag göra mig iordning så jag kan åka in och komma i bra tid så jag kan hitta rummet vi ska va i, utan att behöva gå med karta och kompass.

Hoppas ni får en bra dag.
Godmorgon på er.





Like always

..sitter jag här och spelar yatzy. Väntar på att The Big Bang Theory ska börja sen blir det sängen för mig. Imorgon ska jag upp tidigt för ett informationsmöte. Tråkigt, men ett måste. Så är det är bara för mig att kliva upp och åka iväg.

Efter af ska jag åka till mormor och bjuda in mig på lunch. Eller jag har tänkd bjuda henne på lunch fast vid hennes spis. Jag är grymt sugen på hennes stuvade makaroner och den enda som kan göra dem är hon. Nom nom nom! När jag käkat och umgåtts ett tag blir det att möta upp Josefine och lite senare Caroline för en fika. Blir trevligt det!

Men nu ska jag spela lite mer yatzy och kolla på Big Bang, sen sängen!
TTYT :)


Har jag berättat..

- Att jag är hur glad som helst att vi fått en tvättmaskin?

- Att jag AVSKYR källare?

- Att jag avskyr småkryp?

- Att jag älskar att gå på bio?

Har jag sagt det?


Tråkmons.

Jag är lite frånvarande just nu men har grejat hela dagen och har mamma här på besök.
Jag återkommer senare :)


Nyttig dag!

Dagens planer lyder:

Jag ska nu klä på mig kläder, dra i väg mot bergvik för att handla lite nödvändigheter. Som svarta strumpbyxor till exempel. Ja även lite från matsidan kommer följa med hem.

Sedan ska jag sno med mig mamma hem som ska få hjälpa mig att få iodning på balkongen där vår gran står helt barrlös (den tappade alla barr när vi bar ut den dit så vårt vardagsrumsgolv va grönt, utan att överdriva), så den ska slängas och ljusen på balkongen ska bort. Jag ska samtidigt tvätta lite mer idag, hänga nytvättad tvätt och vika in det torra från igår.

När vi är klara med detta ska jag nog dra över dammtrasan här hemma så jag ser att vissa hörn skulle behövas torkas av.

När detta är färdigt ska vi avnjuta en god Grekisk sallad. Jisses va gott :)


Nu tar vi natten!

Dags att hoppa i sängen och försöka slå igen de blå man har!
Hoppas ni haft en bra dag!

Vi hörs imorgon, like always.


Den börjar växa till sig nu!

Tänkte jag skulle skriva lite om vecka 18, som jag är i nu, innan vi går in i vecka 19. Så här är lite om vecka 18 som jag hittade på growingpeople.se. När jag räknade ut mina dagar på denna sidan så sa den att jag gått över till vecka 19 redan. Sådant är också olika på olika sidor. Det skiljer sig ofta med några dagar, men jag går efter vårt BF och veckor vi fick på vårt UL.

BEBIS
I vecka 18 är kroppslängden omkring 17 cm (huvud/stjärt) och vikten i medeltal 220 g (det står olika på olika sidor). Barnet tränar nu mycket, viftar med armar och ben och kan slå kullerbyttor. Det tränar också andningsmusklerna genom att utföra andningsrörelser och "andas" ut och in fostervatten.

PAPPA
Det är nu du har tid för praktiska göromål som att inreda och säkra hemmet för barn. Hemmet är den plats där flest barn råkar ut för olyckor. Ditt barn sparkar, griper och suger. En del barn har hittat tummen. Stimulera ditt barn genom att buffa lite på magen och se om det buffar tillbaka. Du kan också hålla ett par hörlurar mot magen och spela musik för barnet. Prata med och sjung för barnet.

MAMMA
Livmodern når drygt till mitt emellan blygdbenet och naveln. Om du har fött barn tidigare kan du känna fosterrörelser. Att känna barnet röra sig i magen är en fantastisk händelse. Snart kommer du att märka att barnet rör sig beroende på vad du ätit, eller beroende på hur du mår. Nu syns nog i de flesta fall den putande magen. När graviditeten är känd kan det hända att människor i din närhet vill känna på magen.




Jag tycker den ser ut att vara större när man ser den framifrån än från sidan. Tycker inte ni de? Den ser också större ut när man har kläder på sig tycker jag! Men det är ändå mysigt med en liten/halvstor kula, men längtar ändå tills den blir större för just nu känner man sig fortfarande lite sådär lönnfet. Känns som de kommer kännas gosigare när magen blir lite större :). Samtidigt längtar jag tills vår älskling är ute med oss och jag får träna bort fläsket, haha!


Det roar mig.



Det är väl bra de!


Soffläge och ett äpple.

Sitter som vanligt i soffan och glor på tv vid den här tiden. Eller jag grejar med datorn och tvn är på i bakgrunden. Älsklingen jag har här hemma har placerat sig i sängen för lite serie tittande. Jag antar att jag kommer slänga mig ner i sängen om en stund också. Men först ska jag lägga in bilder på magen som vi tog förut! Inget som kommer upp i bloggen idag tror jag... eller vi får se! Ska tänka på det medans jag äter upp mitt äpple (som jag inte ens hämtat ännu)

Jag har även lovat Josefine A att börja skirva om veckorna när jag går in i en ny vecka då hon tyckte de va dåligt av mig att jag slutat med det :P Har varit så mycket nu så jag har inte ens tänkt på det! Men som sagt, ska bättre mig! På onsdag går vi in i vecka 19. Wihoo :) Tycker det går lite drygt nu igen. Jag vill ju att de ska gå snabbare så hon kan komma ut till oss snart :)

Men nu: äpple!

Svar på tal!

Anonym om The backup plan:
ååh älskar din stil! slingade du håret eller hur gjorde du?.. me love your blogg hehe. finis :D

Svar: Hej! va kul att du gillar min blogg :) Jag färgade mitt hår svart först då jag hade en utväxt. Efter det la jag i blonda slingor för att kunna få en röd färg. Så när slingorna va relativt ljusa (utan att bränna av håret, haha) så la jag i en röd färg i hela håret så jag inte missade någon slinga! All färg resulterade då i färgen som är i mitt hår nu. Jag är nöjd men hade gärna sett att topparna va lika illröda som de längre upp är vid nyfärgat hår. Vill dock inte slita mer på håret just nu så får bli längre fram. Kul att du gillar de iaf! :)

Sandra om The backup plan:
hejsan. kan inte du lägga upp bilder på dina tatueringar?:)

Svar: Hej Sandra! Jag har lagt ut bilder på mina tatueringar tidigare. Vet dock inte riktigt vart de ligger mer än att det är i kategorin Linda. Ska leta upp bilderna någon dag och lägga upp igen så du/ ni får se!


Vill tacka att läsare för att ni kikar in här varje dag (eller hur ofta ni kikar in). Vill tacka er som skriver kommentarer extra mycket, de tycker jag är völdigt roligt att få nämligen!  Alla läsare och kommentarer får mig att vilja skriva mer och mer :)


Gravid = blek

När man är gravid så får man ju inte ligga och götta sig i ett solarium. Jag som drog igång med det och började få färg och allt, sen så blev man gravid så de va bara att sluta ligga och få färg de. Så vid det här laget är jag så blek så jag börjar tycka det är töligt att gå i linne eller t.-shirt för jag är så blek :P haha. Så idag köpte jag en brun utan sol spray. Jag tog en sådan som torkar snabbt, vilket är bra MEN kom på när jag kom hem att jag har för mig att den är den som ger sämst färg av de två som jag brukar använda. Men om inte denna ger så bra färg så får jag väl köpa en ny till lön. Lite färg vill man ju ha även som gravid. Man är ju inte direkt som Johanna, min kära kusin, som är brun året om. Jag tycker det är en aning fuskigt!

Nåja, när jag ändå va på stan och köpte brun utan sol sprayen så gled jag in på guldfynd för att kika efter en bred silverring jag kollat på tidigare men som ej fanns hemma i rätt storlek. Nu hade de fått in den och med 25% rabatt på de kunde jag inte låta bli. Jag är supernöjd och den är jätte bekväm att ha på sig!



299:- på guldfynd


Invigning av gravidsmycke!

Okej, jag tog på mig det efter jag varit i stan så än så länge har det inte plingat så mycket i min bola, som det heter! För er som inte hört talas om det så kan jag berätta att det är ett smycke i form av en kula (oftast) och ett långt snöre eller kedja (för att kulan ska nå så långt ner som behövs). I kulan finns någon form av bjällra eller plinga som jag säger. När den gungar mot magen eller liknande ger den ifrån sig ett behagligt plingande ljud som hörs in till bebisen. Ljudet är till för att vara ett lugnande ljud för bebisen som ska få den att känna sig trygg och när bebisen tittar ut till världen så kan man fästa denna vid sängen, i vagnen eller något annat ställe som man tycker passar. När den då plingar kan den relatera ljudet till att den låg i magen och känna trygghet!

Denna bola fick jag av mamma i julklapp. Visst är den söt? :)


The backup plan

Sitter och kollar på The backup plan. Ska snart hoppa i sängen och fortsätta se på Släkten är värst med babe. Han har dock redan satt på den för han tyckte att The backup plan va en tjejfilm. Jag kan iofs hålla med lite om det! Nu har jag tyvärr missat endel i filmen, men ska se om den någon annan dag när jag vill vara lite girlie.

Sleep tight.



Ombyggnaden fortsätter

Dock är det inte så mycket kvar. Lite finslipning och tillägg av texter osv. Men snart så! Jag kan (medans söta Elena håller på i bloggen) berätta att jag blev väldigt väldigt glad förut när jag kom hem efter att ha varit hos Elena. Krikke hade städat hela lägenheten och gjort så fint. Han är så himlans go min babe. Det är en sak jag verkligen uppskattar! Så imorgon är det jag som ska ta tag i tvätten. Blev lite sent idag så kör några maskiner imorgon ist.

Känns bra nu, jag känner mig glad och lycklig. Har en dotter på väg och bor med världens bästa pojkvän! Finns inget jag kan klaga på just nu :) hehe. Dessutom har jag en mamma som är helt fantastisk. Hon ställer ALLTID upp på mig, oavsett när, var eller hur. Tack snälla du för att du finns. Min förebild i mamma-världen!

Nu ska jag kika till korven vi har i ugnen. Lite korv med bröd sitter fint såhär en söndagkväll ;)


Vi bygger om! / L & E

Vi bygger om! / L & E


Stan.

Ska åka in mot stan nu. Ska hem till mamma en stund och
sedan blir det att åka hem till Elena och fixa designen, ÄNTLIGEN.

C you.


Mom!

img_7512 (MMS)

Tack snälla J för de söta vantarna!! Blev jätteglad när de kom på posten och jag fick gissa vem de var ifrån :) sånt gillar jag!


Dåså.

Då va denna dagen över om ett par timmar. Står nu i köket och lagar lite mat. Inte ätit riktig mat idag alls så det ska bli riktigt gott faktiskt! Senare blir det nog en film och sängen. Trött dag idag och dessutom vill jag ju upp imorgon i bra tid för att gosa lite på Elliot som ska bli passad av mamma, innan jag ska till Elena för att fixa bloggens design.

Men nu är maten klar. Kikar in lite senare igen.



Älskade pluttan


15:e jan. 19.21

Hemma nu efter lite kalas med tårta och lite nära och kära. Mycket folk va borta på andra saker men de gör inget för vi firar inte varandra direkt ändå, mig kvittar det så :) Hur som helst så va det trevligt, tusen tack för de presenter jag fick :)

Nu är jag hemkommen för en stund sedan och lär bli hemma också. Dagen började ju bra och allt men nu känner jag mig bara ledsen. Hormoner? Vet inte. Det har varit mycket nu också så.. Oavsett vad det än beror på tycker jag det är grymt tråkigt. Inge kul att va nere.. Men de blir väl bättre!

Nu ska jag glo på tv eller göra något annat. Skriver lite senare, så kika in då!

Jävlar vad jag fyller år!

Nu mina vänner är jag hela 23 år! Inget nytt händer förutom att jag måste komma ihåg att säga 23 ist för 22, jag måste även komma ihåg att skriva 23 ist 22. Mer än så är det väl inte. Dock kommer mitt år som 23åring bli helt oförglömligt! Jag kommer även fira min födelsedag nykter vilket jag inte gjort på flera år! Eller själva födelsedagen har jag kanske varit nykter men man har ju alltid gått ut någon dag innan eller efter!

Men det är iaf min dag idag och hej va tårta och glass vi ska mumsa på!
STORT GRATTIS TILL MIG ;)



höhö.
Någon av er som också fyller idag kanske? :)


Sängen väntar!

Har nyss kollat på The Killers (tror ja den heter). Den va ganska bra tycker jag :) Men det är nu dags för lite Big bang theory tittande i sängen. Ska släcka ner här hemma nu, ta med mig ett äpple och krypa ner brevid älskling och bara njuta!

Hoppas ni haft en bra dag/kväll :)
Kram till er!

                      


Fredagsmys!

Trodde aldrig att jag skulle skriva det men det har varit en bra fredag dag och kväll med släkten och mycket Elliot gosande. Kunde ju inte bli bättre när jag kände vid lunch att jag ville busa med lille gos ongen! Träffade även mina två andra underbara kusinbarn Emelie och lillebror Hampus. Gosegrisarna!

Nu på kvällen när jag kom hem så lagade jag iordning potatisgratäng, lövbiff, beasås och god sallad. Grabbarna (älskling och Gustav) kom hem mitt i lagandet men ingen hjälp, haha! Nejdå, jag tycker det är gött när ag får laga mat själv. Ja, om inte krikke och jag lagar ihop då. Då är det gött med lite hjälp! Nu är vi iaf mätta och belåtna och en film står på schemat. Så ja här är det fredagsmys för fullt!

Imorgon ska jag upp relativt tidigt och fixa lite här hemma och sedan blir det iväg och kolla på brudarna när de tränar cheerleading, ska bli kul! Dessutom kommer ju min älskade "lilla syster" dit. Hon är i Karlstad och hälsar på nu med sin pojkvän. Wiho! :) Saknat henne väldigt mycket. Efter träningen ska vi hem till mamma för lite kalas, för imorgon är det inte vilken dag som helst. Det är min födelsedag dag ;) Hela 23 år gammal blir en då!

Men nu blir det film här!
Hörs senare!

          


Denna ska pryda vårt kylskåp!

img_9760 (MMS)

Fått en teckning av Emelie :) gullepluttan! <3


Skor skor

img_6028 (MMS)

Jag har hittat ett par guldskor jag vill ha! Hur ofta skulle jag köpa guldskor? Detta tyckte jag va lite kul ;) blir något att tänka på!


Svar på tal!!!

Seema ** STOLT mamma till Elvira och Leon ** om Dice King:

Såg på M's blogg,att du inte uppskade mina tips!
När man ser sånt, då blir man inte lite irreterad heller!
Och du tror inte jag vet vad jag pratar om heller?
Jag har 2 barn,så du tror inte jag vet vad jag pratar om då eller??
Jag har liksom två barn..så jag VET vad jag pratar om!! Och tipsen sejer jag inte för att va elak,utan i VÄLMENING! Tycker man e lite omogen,om man inte kan ta det! mm,ett snepp!
Du vet liksom INTE ett dugg än om,hur det är att ha barn!!
M uppskattar ju i alla fall sina läsare, och dess comments också!

/Från en som blev lite smått arg/ledsen!!


SVAR: Nu är det såhär, att du ger tips om ALLT och det är snällt men jag måste väl få komma på mitt sätt själv? Du känner inte mig! Och har jag någonsin sagt att du inte vet vad du pratar om? OCh bara för att DINA två barn gör dittan och dattan betyder det inte att MITT barn kommer göra något eller behöva något av det du nämnt! JAg menade självklart inget illa när jag skrev i M's blogg om tipsen, men även som hon säger, man kan bli lite trött på folk som ska tipsa hela tiden. Jag är inte dum i huvudet!! Och nej jag har inget eget barn än och enda jag har erfarenhet av barn är när jag jobbat på ett dagis och när jag varit barnvakt åt mitt kusinbarn! MEN SO WHAT??!?!?!! åååh nu blev jag förbannad! Du har inte ett skit med att göra om jag har erfarenhet eller inte. Mitt barn angår dig inte. Jag älskar M och skriver inte detta emot henne, de jag ska skriva nu: Om du tycker att M uppskattar alla sina kommentarer osv så kan du skriva till henne ist. Jag uppskattar verkligen mina läsare och de som kommenterar. De flesta är hur gulliga som helst, sen finns det EN som tar saker personligt och är på som bara den och det är DU. Ursäkta men blev jävligt trött på din kommentar nu! Tycker du inte att jag uppskattar dig och dina kommentarer så tycker jag du kan kommentera i någon annans blogg. Detta va för mycket tycker jag!

Ha det bra, hejdå!!

Dice King

Eller yatzy som det egentligen heter! Sitter iaf och spelar det på king.com och har fastnat totalt! Spelade alltid det förr när jag inte kunde sova och kom på det nu igen. Det är jäkligt kul ändå, dock kanske de va dumt att börja nu för nu kan jag inte sluta och ännu mindre sova. BLAAA!



Visst har min gubbe snygg pirathatt på sig?


En nackdel med att vara gravid

Jag älskar att vara gravid nu (när spyan är över), jag gör verkligen det! Men jag har insett en nackdel nu. Det är såhär att när jag blir hungrig så är 3 fall av 5 hungerkänslor som gör att man känner sig svin hungrig och det är = jag måste ha mat i mig annars mår jag illa. Inte spy-illa utan ni vet sådär må illa som man kan göra när man varit hungrig väldigt länge. Nåja, kan säga att en sådan hungerkänsla fick jag nyligen, vilket resulterade i att det va bara för mig att stiga upp. Ska smita ut i köket strax tänkte ja och göra iordning några goda smörgåsar.

Men det är väl en nackdel iaf som jag tycker med graviditeten. Hade varit skönt om man hade kunnat kopplat bort de ibland som jag kunde innan jag blev gravid. Inte koppla bort för att inte äta utan mer skjuta upp de till ett bättre läge. Som nu exempelvis, jag hade gärna kunnat ignorera hungern nu och fått somna snart. Men that's the price you pay, och egentligen är det ju ingenting emot vad jag får! Som sagt, jag älskar att vara gravid och mysa med en mage som bara blir större och större :) (påminn mig om detta inlägg om 4 månader när jag bara bönar och ber att veckorna ska gå snabbare så hon kan komma ut ;) haha)

                


Vill sova!!

img_6719 (MMS)

Sängen men inte sovtrött. Skulle vilja sussa lika gött som älskling gör bredvid mig här men icke.. Han somnade jättetidigt, fusk.  Imorgon ska vi in till stan båda två fast på olika ärenden. Han ska på ett möte och jag ska med mamma och handla saker till min tårta. Jag blir ju faktiskt gammal på lördag. Hela 23 år. Sjukt, kändes som de va nyss jag fyllde 18. Ja till och med 15. Tiden går fort, men jag har haft jävligt kul genom åren, även mycket tragiska saker har inträffat Förlorat mycket människor som stått mig nära. Aldrig kul när människor man älskar går bort. Men jag har fått turen med mig iaf med att jag har en liten liten flicka i magen som ska växa och komma ut så jag och krikke får älska henne gränslöst. Vårt allt! :) Meeen, tillbaka till tvn för min del nu :)


Trött som aldrig förr!

Har varit hos Ida på Aqua idag och fått naglarna fixade igen. Mina har växt så mycket så de behövdes fyllas på. Valde nu att fila bort det svarta och köra på vita tippar. Jag kan nu välja om jag vill måla tipparna själv i någon rolig färg och sedan kunna ta bort för att ha vita igen. Väldigt stilrent med vita tippar tycker jag. Trivdes jäkligt bra i de svarta tipparna dock så jag antar att de kommer få komma lite svart färg på dessa vita tippar inom någon vecka kanske. Men ska nog även köpa någon ny färg att ha på tipparna. Någon skrikig kanske? Ja vi får väl se, men nu ska jag iaf njuta av mina vita tippar ett tag. Tack Ida!

Efter att naglarna blev fixade så gick jag runt lite på stan iväntan på att Jossan skulle bli klar på körskolan. Vi möttes upp och satte oss på Wayne's för lite mat och fika. Blev mycket bebis/gravid prat då vi hade endel att dela tillsammans och speciellt hon med mig som ligger 3 månader före mig i sin graviditet. I och med det så har hon även en mycket större och rundare mage än mig och jag längtar faktiskt tills min blir så stor (den är inte överdrivet stor), känns så mysigt på något sätt :) Hur som helst så blev det en liten runda på stan efter mycket babbel och skratt! Va riktigt gött att umgås med henne idag även om de inte blev en allt för lång stund. Får bli mer till veckan!

Om 25 min är det Fun with Dick and Jane på TVn och jag och Krikke har bestämt oss för att lägga oss i sängen och kolla på den och bara gosa. Vi båda är ganska trötta (iaf jag.. fy!) så de blir skönt med film i sängen.

Har ni haft en bra dag idag? :)


To the town.

Nyss ätit, ska nu ta min medicin i vanlig ordning, så. Ska göra mikg iordning för att åka in mot stan och få påbättring på mina naglar. Vissa av dem har ju växt som bara den. Kanske de gör annars också men det är inget jag märker då de går av så lätt.

Senare idag ska jag träffa Josefin. Bestämde de för ett tag sedan och nu är dagen här.. haha nej men de ska bli kul för de va ju inte igår vi umgicks. Hon håller nu på med sitt körkort, inte en dag försent tycker jag! Hoppas hon fixar det nu så hon hinner innan bebisen bestämmer sig för att titta ut :)

Oj va tiden gick. Måste iväg nu!
TTYL.

Jim's värld!

Sitter i soffan och kollar på Jim's värld och har precis mumsat på lite melon. Nu är jag dock helt full i magen av allt vatten och melonen.. ja och inte prata på alla våfflor jag tryckte i mig, haha!

Men nej, sängen it is. Orkar inte va uppe mer.
Godnatt och kram till er!

            


Liten växer så det knakar, magen gör om inte annat!



Pluttisen i magen kanske inte är så stor, men magen börjar ta form iaf :) hehe



Tänk att vår lilla sötnos växer så det knakar där inne, Ofattbart och underbart ♥


Våfflor på g nu!

Nu är de snart klara mina våfflor. Ska bli himlans gott då magen skriker efter mat just nu. Så nu ska jag duka så ska vi kika in och se om de blev några bra bilder också! Ni kan få en närbild så länge. Tänk på att den är tagen i en sådan vinkel som gör att magen ser lite större ut, även om den är nära den storlek som är på bilden ändå ;)



food.


Rumpan placeras i köket

Tänkte nu ställa mig i köket och göra lite våfflor. Våfflor är farligt gott, iaf enligt mig och Emma. Emma vill till och med ha det som sin sista måltid. Ja ni förstår vilket våffelsug vi kan ha ibland!

Medans jag gräddar våfflor som man säger, så tänkte jag försöka ta lite kort på mig och magen när vi har kläder på oss.. hmm. Ja när jag har kläder på mig. Kanske kan va kul för er att se hur jag ser ut med kläder på och inte bara när jag drar upp tröjan för att visa putet. Jag tycker själv att jag ligger inne med ett stort put för att vara i vecka 18. Den är väl inte mega men ändå stor för bara vecka 18 (enligt mig). Det jag oroar mig mest för är min lilla rygg längre fram. Jag är ju inte så stor på jorden menar ja, haha! Men det här kommer gå fina fisken ska ni se. Vad som helst för mammas prinsessa :) Åh va jag längtar efter henne!

Återkommer med bilder.

               

Emma!

Nu äntligen har hon lagt ut bild på sin ring. Jag är ju den första och snor den för att lägga upp här, så klart :) Är verkligen jätteglad för hennes och Jeppes skull. Det va verkligen på tiden tycker jag!

Stort grattis älskade vän ♥



Visst är den fin? Känns väldigt Emma över den på något sätt, och tur är väl de :)


Ärenden!

Ska ta mig en varm dusch snart och sedan göra mig klar för stan och lite ärenden. Känner att jag är lite stressad då jag måste posta en sak innan kl 18.00 då jag vill att det ska vara framme imorgon så det är ur världen. Har skrvit ett brev till några personer nämligen. Tog emot lite men jag behöver det här och jag hoppas det finns förståelse för det, gör det inte de så gör de inte. Men detta är det bästa för mig just nu. Jag måste vara egoistisk i detta! Känns lite som en sten släpps från mitt hjärta (inte menat på ett elakt sätt).

Men jag måste skynda mig nu så jag hinner. Jag skriver lite senare med ett mer glatt inlägg!


Skön morgon!

Vaknade först tidigt i morse av att älskling väckte mig och frågade om jag skulle åka med honom in till stan. Det skulle jag inte så jag fick skönt somna om igen ;) Vaknade senare av att baby kom hem och berättade att han va arg på sin bil. Sötnöten ringde runt till massa men inte sovande mig ;) Omtänksamt tycker jag! Låg iaf i sängen och vaknade till smått och hörde på när fåglarna kvittrade och flög runt där ute. Det va en sån härlig känsla, en vårkänsla :) Sen blev det ju bara bättre när älskling kom och kramade och pussade massa på mig. Åh jag kan säga att jag verkligen startade dagen med ett leende på läpparna :)

När jag klev upp va det dags för medicin och sedan matlagning. Fick bli enkelt idag, makaroner och köttbullar. Nu såhär efter maten sitter jag i soffan och tar det lugnt bara. Ska nog läsa en tidning innan jag drar igång med städning och tvättvikning. Efter de får vi se vad dagen har att bjuda på.

Bio night.

Det skulle ju inte blivit någon bio idag egentligen då de gick dåligt med tider. Väl inne i stan så bestämde jag och mamma oss för att gå iaf. Jag skulle egentligen gå med Linda men hon skulle även sola och de blev bajs med bokning och sådant när jag kollade de så vi sket i det och bestämde oss för att ses någon annan dag ist.

Hur som helst så fixade mamma och jag ut biljetter och vid halv sju stod vi där mätta i magen efter att nyligen ha käkat kycklingpasta, men trots det bestämda på att köpa dricka och popcorn/varma chips. Självklart väljer vi en meny såkallad Blockbuster, man fick då stora drickor, stor popcorn och stor snacks (varma chips). Ja, även ni förstår ju att vi knappt orkade hälften av allt. Chipsen va så goda att jag nästan tvingade i mig skiten tillslut men gav ändå upp.

Filmen vi såg heter Easy A. Filmen va roligare än jag trodde och den är verkligen sevärd. Jag kanske har dålig humor men jag skrattade så jag knappt fick luft ibland. Både jag och mamma skrattade så mycket vid ett tillfälle att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, men då inte åt filmen. Det satt några mindre grabbar brevid mig och någon av dem drack dricka som utgav ett konstigt ljud. Både killarna och jag och mamma började as garva. Man försökte ju skratta utan ljud och då blev det ännusvårare att hålla emot.. Jag och mamma skrattade så tårarna sprutade på oss och jag vek mig tillslut! Hahaha, herregud säger ja bara. Skrattade så mycket att jag fick ont i revbenen.. och då utan att överdriva!

Hur som helst så kan jag rekommendera denna filmen om man gillar komedi som utspelar sig i high school. De är dock inte som alla andra High school filmer där killar lekar tuffa och sen är gjorda av smör. Denna är den bästa High school filmen jag sett på väldigt väldigt länge!


SE DEN!


Jag misstänker..

att min onge kommer ha en lika proppad garderob som sin mamma! Haha, jag har nu inte lyckats låta bli, utan har klicka lite åt henne. Grejen är att jag letat efter detta då jag blev totalt förälskad i det när M hade det på sin L. Herregud va fint det är på säger ja bara :) Blev både ett set i rosa och ett set i grönt. Kunde inte välja! Måste erkänna att i de rosa fick det bli två set av, ett i storlek 56 och ett i 62, det gröna set:et blev i 62! Onödigt kan tyckas men de är ju så söta så jag vill inte att hon ska växa ur dem fööör fort, hehe :)

 

Titta vad fina! Små söta öron, randiga muddar, prickar i luvan på den rosa.. Åh så mysiga :)

Lite svar nu:

Emma: ELLER HUUUUR!! :D Fast jag har vita Converse så de får gå :) Vi får köpa lika Converse när hon kan gå!

Seema: Jag köper i olika storlekar så det är lugnt ;) men tack för omtanken!


Shopping till liten!

Dåså, då har kameran fått ladda upp dig lite. Dock blir det bara Newbie kläderna och en sak till jag kommer visa idag för Krikke ligger i sovrummet och ska försöka sova så jag vill inte storma in med kameran och krångla med garderoben och lite annat. Så kort på de andra får ni se i veckan :) Så er som detta intresserar, ni får ju lite att se fram emot ;) hehe

Jag ska iaf nu visa er litegrann från litens garderob!


Hennes absolut första skor. Seriöst så är jag helt såld på dom!
Äkta Converse har mammas lilla tjej :) och i en supersöt förpackning ;)

Nu till Newbie!


Dessa två bodys
fick vi i julklapp av min mamma.
En med kvistar och en med löv på. De är jättefina tycker jag!


Så himla gullig klänning! Mamma köpte med den igår då jag smälte när jag såg den.
Kommer va jättesöt med några vita tights eller några söta strumpor och gulliga trosor en varm sommardag!


En jättesöt kofta fick följa med hem idag då jag inte kunde låta bli att shoppa till liten :)

Jag köpte även:


En randig body..


Ett par jättesöta och mjuka byxor! Åh va jag gillar dom :)

Och...

Ett par vantar i fleece! Föll på en gång när jag såg dem.
De är jättemjuka och goa! Blir bra mot hösten de :)

Ni ska bara veta vad svårt det är att låta bli att shoppa till henne. Många kanske tycker att det är tidigt att köpa sådant nu men egentligen.. Det ska ju ändå handlas kläder? Så vad spelar det då för roll om det är nu eller om jag väntar i 5 veckor (exempelvis)?

Det är mysigt att smått fylla hennes garderob.
Längtar så tills hon kommer!!! ♥


Newbie

Blev visst lite shopping till liten idag också. Det är ju så svårt att låta bli, speciellt eftersom jag fastnat för ett märke som heter Newbie. Det är dessutom lätt att få tag på eftersom de går att köpas på Kapphal och är inte speciellt dyrt. Pluttan har nu lite kläder i det märket. Har tagit kort så ni ska få se tänkte ja. Några bodys fick vi i julklapp av min mamma men de senaste har vi köpt själva. Ja förutom lillans första klänning, den köpte så klart blivande mormorn ;) Så himla söt! Måste ju ha tights under för det är en kort klänning men jisses va söt den va :)

Ni ska få se :)

...nehe.. Kameran dog. Ska ladda batteriet lite nu så lägger jag in bilderna sen. Så är du nyfiken på litens garderob så får du kika in lite senare. Kommer visa lite mer än bara kläderna vi shoppat idag. Har ju inte visat hennes garderob ännu och inte de vi shoppa igår (förutom skötbädden).

BRB.

37.

Ska göra mig iordning och åka mot stan om en stund. Ska ta en snabbdusch och så först bara. Va tänkt att att de skulle blivit bio idag men jag insåg nu att man måste fixa biljetterna nu typ om man ska kunna se de filmer jag inte sett. Jag har ju redan sett de bästa på bio och de går ju se sent men inte de "mindre större" filmerna. Nåja, biosalongen ligger ju kvar!

Istället för det kommer jag åka in mot stan strax och leta efter lite godbitar jag känner att jag vill köpa hem. Lite bra att ha plutt typ.

Ska skynda mig nu. MMS bloggar nog från stan sen.
Hej så länge.


Morgonspya, välkommen tillbaka!

Nej fy fan säger jag bara. Jag orkar inte börja spy igen. Kände igår att de va på G men då lyckades jag stoppa det med mat, idag gick de inte. Det som oroar mig mest är att inte magen hann ta upp medicinen jag tog en stund innan maten. Men vi får hoppas på det!

Ni som varit/är gravida vet hur lyckliga vi är på denna morgonspyan/dagspyan.. ja vissa spyr ju dagarna igenom. Usch :( Hur som helst så brukar jag iaf känna mig bra igen efter att få ur mig lite men det är ju fortfarande inte det trevligaste man kan göra. Nåja så kan de va.

Nu ska jag fundera ut vad jag ska äta, och denna gången får man förhoppningsvis behålla det!

Sitter och spelar TP nu. Eller ja hoppa ur...

img_0216 (MMS)

Sitter och spelar TP nu. Eller ja hoppa ur för de tar ju så jävla lång tid och jag är så extremt trött. Ni får se bilder på Pluttans shopping imorgon, för när ja kommer hem blir de mat, sängen och något bra att kolla på innan man somnar. Gött gött gött.


Smygkik i lillans shoppingpåse:



Skötbädd Pingu, Barnenshus 299:-


Svårt att välja ju..

TP, tvinga med någon på bio eller soffan? Jag vet inte riktigt vad jag vill eller kanske mer vad jag orkar. Ida och Tommy vill verkligen köra TP som det verkar som, jag vill väldigt gärna gå på bio och slappa där till en bra film och goda varma chips. Bion ville inte Ida ställa upp på, men hon kunde va snäll och värma chips i micron till mig.. min första reaktion blev "Men uuuuh, hahah". Men ja vi får väl se hur de blir.

Medans jag tänker vidare kan jag berätta att lillan har blivit lite bortskämd idag. Fått lite nytt till garderoben och lite annat fint. Kort på det kommer upp senare här i bloggen! Mammas lilla goding :)

Ja jo.. Här är det ändrat och de blir alltså då TP hos Ida och Tommy. Wish me luck :O

Nytt till mobilen

Har fått hem 3 (4) nya skal. Skulle varit tre men en har visst råkat lägga ner ett extra. Tack för det men har väl ingen större nytta av två lika skal. Dock kan de ju va bra att ha ifall de skulle gå sönder eller liknande, så tack ;) Hur som helst så fick det (enligt mig) finaste skalet pryda mobilen nu och det ser ut såhär:



Vad tycker ni?


Dagens outfit!

img_5460 (MMS)

Dagens outfit!


Hemma i soffan

Ska ta med min kära man in till stan och fixa lite ärenden. Blir dock lugnt eftersom jag måste vila så mycket som möjligt när jag tar medicinen. Jag tror kanske att vi ska åka förbi Barnenshus och kolla eftersom vi fick ett presentkort där från Ida och Tommy i julklapp! Mycket uppskattat :) Blir nog även att käka i stan eftersom min kära man inte käkat något ännu. Jag där emot va väldigt duktig och åt lite frukost förut. Dock mådde jag apa efteråt (jag är ingen frukost människa, jag mår oftast illa om jag äter direkt jag vaknat), men ändå!

Men nu ska vi snart åka här. Jag kikar in lite senare igen.
Ha en bra dag!


Lite nattamat sitter ju aldrig fel :)

img_2745 (MMS)

Lite nattamat sitter ju aldrig fel :)


Tänkte visa er!

Jag fick ju hem lite smycken från Calli.se för några dagarsedan som jag tänkte visa er nu.
Kom ihåg att min kamera inte är den bästa nu, men jag satte in bilderna från hemsidan också så ni kan se lite bättre!









Jag är hur nöjd som helst.
Tack Calli!

Funderar nu på vilket/vilka halsband som ska få komma hem i ett paket till mig.
Hmm. Finns ju många nya och snygga!


Jag har köpt en bok

Jag har dock inte öppnat den och låtit sidorna föra mig till en annan värld, som det faktiskt blir när man läser en bok. Man sätter sig in i händelserna och målar upp bilder i huvudet.. Jag gillar att läsa böcker som är om sannhistorier men gillar även spännande böcker med exempelvis mordgåtor. Gillar att få tänka efter när jag läser.

Boken jag senast köpte heter Mamma, Pappa, Barn och är skriven av Carin Gerhardsen. Jag såg dock när jag köpt boken att detta är en uppföljare till en bok vid namn Pepparkakshuset, men jag tror inte det gör något att läsa denna innan den första då de inte är uppdelat i två böcker utan varje bok har ett avslut. Där emot kanske jag missar lite med vissa huvudpersoner, deras bakgrunder. Men allt sådant brukar visa sig ändå om det är något som lägger stor vikt i boken.

Boken är en deckare som utspelar sig under några få dagar i september. Med snabba klipp och ett högt tempo anses denna bok vara den bäst skriva och mest spännande deckare som getts ut 2010! Med mordgåtor och andra upptåg misstänker jag att likaså jag kommer vara låst vid denna när jag väl bläddrar i dom första sidorna!


I had a dream.

Jo det skulle man kunna säga... Jag skrev nyss upp min dröm och hur sjuk den kändes.. När jag väl skrivit ner den så lät det ju inte så sjukt som de va i drömmen som jag upplevde det. Nåja, det va en dröm om nära och kära i spanien med en melodifestivalscen för mig och Tokio Hotel. Ja, kort sumerat.

Idag sov jag väldigt länge.. FÖR länge! Vaknade väl för ca 45 min sen. Hatar att sova så länge.... Vaknade iaf med en fin hunger så jag ska väl ta och laga lite mat snart. Fått så dåligt samvete när jag ätit dåligt för pluttans skull. Hon kanske är jättehungrig :P hehe. Nej, mat får bli! Jag får vara lite roligare i inläggen sen! Ska ju visa er mina nya smycken från Calli.se!




R.I.P M.C vännen, saknar dig ♥
R.I.P S.S, hoppas du mår bra nu ♣


Nytt hos Calli.se

Nu har min sponsor Calli.se kommit ut med nya halsband. Snygga, fräscha, häftiga, gulliga.. Alla kan hitta en favorit! Klicka er in hos Calli.se och kolla in de nya halsbanden och även andra snygga smycken!


(Klicka på bilden för att komma till Calli.se)

Jag fick hem 3 ringar och ett armband från Calli.se för några dagarsedan. Jag älskar dem. Det är verkligen jättefina smycken. Imorgon kommer det upp bilder på de smycken jag fått hem och inkom kort kommer ni nog få se något halsband runt min. Vilket av dem ska man välja? Ska man välja alla?

Skynda dig in och klicka så inte just din favorit tar slut!


Lördagkväll hos familjen Rangfeldt/Johansson

Potatisgratängen står i ugnen, salladen är klar, köttet ska snart ordnas. Det blir alltså god mat, någon film och kanske lite spel här hemma hos oss ikväll! Jag trivs och njuter till max samtidigt som jag kikar på kortet lite då och då på vår pluttis, vars kort står på hyllan så fint :)

Vad ska ni göra för att förgylla er lördagkväll? :)


Pappa och mamma ♥


Bebis på hyllan

Nu har vi köpt ram och äntligen fått in snuttan i den!
Nu står den fint på hyllan ovanför soffan och varje gång jag tittar dit känner jag mig så stolt!
Vår älskade lilla dotter





KÄRLEK!!


Medicin och hallonsoda, ja hallonsodan är ...

img_7377 (MMS)

Medicin och hallonsoda, ja hallonsodan är ju god iaf men nu ska jag bli frisk iaf! Om 5 dagar ska de va borta!


Bio igår med mamma.

Igår så va jag på bio med mamma. Jag tog några värktabletter som fick bort febern så jag bestämde mig att åka iväg och se filmen trots att jag va/är sjuk. Johanna och Adde va också där fast satt några rader nedanför oss. Snett nedaför också så att kasta chips på Johanna va inget alternativ då jag riskerade att träffa andra, synd ;) Vi såg iaf på nya filmen med Johnny Depp och Angelina Jolie - The Tourist.

Jag tyckte filmen va jättebra. Den va både spännande och bra med inslag av skön humor! Jag ska faktiskt se den idag igen ;) Inte på bio då men älskling har fixat filmen så jag ska kika på den om en stund tänkte ja.



Såg förut att filmen hade fått 2 av 5 av aftonbladet, stod då något om att dessa skådespelare inte borde spelat ihop för att kemin inte stämde. Även om jag till en början inte heller tyckte de så ändrades de ganska snabbt då de tillslut blev så söta med handlingar ist, så jag ger filmen mer i betyg än så. För att det är J.Depp så får den ju självklart 5 av 5, men om jag inte tänker så då får den 4 av 5! Jag tycker den helt klart är sevärd och jag kommer se den om och om igen. Det är en sak som är säker!


Sjuk = dålig uppdatering.

Skrev igår att jag va tillbaks till bloggen igen, vilket jag va då... i ungefär 5 min. Jag har varit sjuk sedan i onsdags med feber och smärtor i sidan vid revbenen. Gjort ont när jag andats osv. Kände idag när jag vaknade att jag inte ens orkade stå upp rakt för att det gjorde så ont (samma smärta jobbade jag med i onsdagskväll) så ett samtal till sjukrådgivningen fick bli. Jag hade dock så ont och kände mig så hängig att mamma fick ringa, snällt av henne. De på sjukrådgivningen bad oss åka till akuten då hon ansåg att detta va något vi borde kolla upp med lite prover osv eftersom jag har pluttan i magen. Så sköterskan i telen faxade akuten om att jag skulle komma upp.

Väl uppe på sjukhuset/akuten så fick jag skriva in mig och självklart sätta mig ned och vänta. Väntade väl i ca 2 timmar innan jag fick komma in och ta massa prover. De kollade blodtryck, pulsen i fingret, stack mig i både arm och finger.. ja de tog till och med ett EKG test på mig. Hmm.. Nåja, ta det ni behöver ta tänkte jag! När proverna va tagna fick vi sitta ned igen och vänta.. Provsvaren skulle komma inom 2 timmar. Men HEJ va kul, men de fick ju gå. Jag ville ju få veta vad som va fel på mig.

efter ca 1,5 tim så blev vi hämtade och jag fick lägga mig på en säng i ett rum. Då skulle en doktor komma med provsvar och även kika mer på mig. Vi låg i rummet i ca 25 min innan doktorn kom och när hon väl kom så berättade hon att mina prover visar lite för högt vilket är ett tecken på en infektion. Hon ville sedan klämma och slå lite vid revben och mage. Fick sedan sätta mig upp och hon började lyssna på lungorna då de misstänkte att jag skulle ha lunginflamation. Nej, lungorna lät bra med de ville ändå göra lite fler tester med blodet jag lämnat. Det skulle som tur va bara ta 15 min. Så vi väntade och väntade.. Sedan kommer en sköterska in och säger "Har du fått lämna något urinprov förresten?" Nej det hade jag ju inte.. Lämnade de och de skulle bli tester på det också. Fick sätta mig i vänterummet nu igen och då sa jag till Krikke att han kunde åka hem så kunde mamma köra hem mig. Kände att de va onödigt att ha han sittnas där när vi nu antog att det inte va någon fara för bebisens skull iaf. Han tog med sig mamma så de kunde hämta hennes bil och då tog det väl inte mer än 5-10 min efter att de åkt så kom de och ropade upp mig för tredje gången.

NU äntligen hade de hittat felet. Jag har då alltså en urinvägsinfektion som krupit uppåt mot njurarna, så det va inte så konstigt att jag har så ont som jag har. Tänk om de hade tagit urinprov på en gång så hade jag sluppit all den väntan. Jag va väl på akuten i ca 5 timmar. Men skönt att veta vad som är fel så imorgon ska jag hämta ut medicin mot detta så det kan försvinna. SKÖNT! Trött på att ha ont nu. Inte så konstigt då att jag vek mig av smärta i onsdags natt på jobbet och med feber på det. Uschanimejja!!!

Så ja, nu vet ni varför jag varit så frånvarande från bloggen. Har mått så dåligt och mår fortfarande lite kasst pga smärtorna och tempen som går lite upp och ned, så de har gjort att jag knappt orkat göra så mycket mer än att sitta still och ta det lugnt. Men men så kan det va, men nu ska jag se till att bli frisk!


Svar på tal!

Anonym om Vila i frid M och S..:
vill bara tipsa att din blogg ligger uppe på flashback..

Svar: Jo tack, jag vet det! Finns fittor till allt och det vissa personer skirver där är fan helt jävla otroligt! Hjärtlösa idioter som inte vet ett skit om personen/personerna eller dess bakgrund. Tycker ärligt talat att de kan knipa käft och tänka på deras familjer och nära i allt det svåra. Skulle va kul och se om de skulle skratta lika mycket om det va någon som stod dem nära.. skulle inte tro de! Jag hoppas dom får lika mycket diss på respekt som vissa av dem ger i tråden när något hemskt händer dom. Deras beteende är INTE okej överhuvetaget! Att de sedan ska kopiera från min blogg och länka min blogg gör det bara mer patetiskt. Tycker att många i den tråden är pinsamma. Men de finns folk till allt som sagt!

Så till er som kopierar och länkar min blogg: KNIP KÄFT OCH SLUTA KOPIERA OCH LÄNKA.

Vår dotter <3



Vårt UL är nog det häftigaste vi båda upplevt. Ingen av oss fick fram så mycket ljud för man blev helt tagen av själva grejen. Hon låg där inne och sprattlade och grejade med händer och fingrar. Det va så enormt och underbart att få se vår älskade lilla dotter! Och ja vi vet att det inte alltid stämmer med kön de ser på ultraljud, men de syntes inte till någon snopp och sedan visade hon en sak som hon sa att när de ser ut så. så är det en tjej! :) Skulle de mot all förmodan komma ut en lite med snopp så är ju det lika välkommet :)

Vi funderar på att leta upp något ställe där de gör 3D UL. Vi vill så gärna ha bilder och en video på henne när hon ligger i magen och rör sig! Alltså de va så fantastiskt och underbart :) Dock blev BF datumet framflyttat två veckor så jag är "tillbaka" i vecka 17 igen, men de gör inget :) Ska ändra i rutan där veckorna står här på bloggen så fort jag får tid! Vår UL bild på henne kommer dyka upp i bloggen vid ett senare tillfälle. Om inte allt för länge skulle jag gissa på ;)

Men åh så underbart det va att se henne, vår älskade lilla dotter! ♥
Lyckan är total :'D


Tillbaka till bloggen!

img_6646 (MMS)

Kollar på film med älsk och gustav. Sjuk är man också :( har sovit halva dagen sen åkte ja på bio med mamma. Skriver efter filmen igen! Då får ni veta vad som ligger i min mage :) kram så länge!


Lyckorus!!!!

img_5296 (MMS)

Åh vi är så himla glada!!! Har ju varit iväg och kollat och visst låg det en bebis där inne ;) de va ju tur! Men.. Vad tror ni det är som ligger där inne då? Tjej eller kille? :)


Svårt att sova?

Ja jo.. Så nu sitter jag med färg i håret istället. Vill färga upp det röda lite igen eftersom det röda pigmenten gärna dras ur ganska snabbt. Egentligen skulle jag vilja slinga håret igen men de slits för mycket på håret tycker ja och jag har ingen lust att klippa mig nu, de börjar ju bli så långt. Dock skulle en klippning sitta på sin plats. Kanske några mm på hårets toppar, INTE mer isf. Nåja, det blir ett problem längre fram!

Så fort färgen är klar så ska jag hoppa i säng. Men är så nyfiken på imorgon och se så allt är bra och få se lilla bebisen. Trots att magen växer, att jag känt rörelser och allt pekar och är att jag är med bebis så finns det ändå ett litet eko i huvudet som säger "TÄNK OM DET ÄR TOMT???" haha, löjligt kan tyckas men jag kan inte hjälpa de.

Men ni får nog veta imorgon kväll va det är för plutt i magen :) Ska jobba imorgon också, så lär ju behöva några timmars vila i sängen innan jobbet eftersom vi ska upp så tidigt. När vi fick hem tiden om UL och att den va kl 8.00 så bara kom det ur mig "vilken normal människa är vaken vid den tiden?", och med den meningen menar jag ju "Hur kan dom ge mig en sån tidig tid, jag som är så morgontrött?" hehe. Men vad gör det, vi kommer flyga upp imorgon och göra oss klara för att åka och kolla på bebis, kommer va så nervös :D

Men nu ska jag snart skölja ur håret och sedan hoppa i sängen. Ska ju upp 6.30 så det blir inte många timmars sömn, men så kan de va när man är spänd på något roligt!



(Idioter som kopierar texter, tar bilder osv för idiotisk användning bes bestämt: DRA ÅT HELVETE)
Tack för mig. hej.


En dag i stan!

Har varit hemma hos mamma idag och bestämde mig för att ta med henne hem! Sitter nu i soffan efter att ha handlat lite, piercat en tjej och hälsat på hos moster där mycket annan släkt befann sig också!

Ska fixa våfflor så fort älskling kommer hem. Till det serverar vi vispad grädde. Jag och bebis firar ju för imorgon. Kl 8.00 så ska vi ÄNTLIGEN få se vår plutt! Jag och krikke längtar så vi spricker nu! Jag längtar även till imorgon då jag ska få rödspätta, åååh va jag har fått sug efter det. Är ju så sjukt gott!

Ska umgås lite mer med mamma. Skriver mer senare!

Vila i frid M och S..

Blev lite sena timmar idag också tyvärr.. Det blir så när man får veta att ytterligare än vän har valt att säga hejdå till detta liv. Jag tycker det är fruktansvärt tragiskt och hemskt att ytterligare en familj förlorar en son, en dotter som förlorar sin pappa, en kommande bebis som aldrig får träffa sin pappa.. Det är obegripligt att ännu ett dödsfall har inträffat, att han valde den vägen. Det är så tragiskt.. och Micke.. åh det gör så ont! :'( Det räcker nu, det är tillräckligt med smärta bland oss nu...

Vila i frid Sebba <--@ , hälsa Micke i himlen!



Micke och sebba
Ni är saknade!

Micke, 28/12-10 ♥
Sebba, 03/01-11 ♦


Detta fick jag med mig hem..








Shopping.

Har varit iväg och shoppat lite. Lämnade tillbaka ett linne jag köpt på gina, men har nu ångrat mig för de kommer inte sitta fint på mig väldigt snart och då kändes det onödigt att ha det. Så jag lämnade tillbaka det och tog lite annat ist. Mycket nöjd är jag med det. Blev lite mer småplutt från andra butiker som ni ska få se sen. Jag skulle ta kort på allt detta men batteriet i kameran dog, så jag lagar mat och käkar medans det laddas upp så får ni se allt sen :)

Hörs om en stund!




R.I.P - M.C, du finns i mina tankar! <--@

Bergvik!

Ska göra mig iordning och åka in mot bergvik för att möta upp Josefine A. Längesen jag träffade den snuttan nu. Ska se om jag kan hitta en ny badrock och lite annat som behövs. Kanske blir med några påsar hem idag. Vi får väl se. Om något följer med hem så lovar jag att ni får se det sen!

Bjuder på en bild från kroggalan på mig och min kärlek!


Tack till Emilia som tagit detta kort :)

TTYL.


Ny design! - next week

Ja, åter igen ska det ändras här inne. Jag vill ju ha en mer invecklad design (som egentligen inte är det förklarar elena) och Elena pluggar ju sånt här så hon ska få fixa designen åt mig. Vi kommer sätta oss med detta nästa vecka då vi båda har lite fullt upp denna.

Får se vad vi kommer fram till för design. Något större, något roligare.. Men fortfarande, något Linda!


Smart tänkt, tyckte jag!

Igår så sa de ju att alarmklockorna på iphone inte skulle fungera idag heller för at det va någon bugg eller va det va. Läste aldrig om det. Iaf då så sa det klick när jag skulle sova. Klart jag inte ställer alarm utan jag ställer ju timern. En timer ligger ju bara och rullar och skriker när den är klar, och det gick ju hur bra som helst! Dock ringde krikkes mobil 40 ggr men vi orkade ändå inte gå upp. Jag fick först för mig att jag inte hört någon klocka alls då jag drömde så mycket nu på morgonen men kom på att  den visst hade ringt ett par ggr. Min ringde iaf, dock aningens för tidigt. Men vi va iaf uppe innan 13.00.

Nu till dagens köksproblem.. Ja jag pratar om mat. Vad tusan ska man äta idag då? Jaja, jag hittar väl något! Ska göra mig iordning nu och sedan åta mig lite sysslor, ja som att göra mat till exempel.

Vända på dygnet!

Jag måste vända tillbaka dygnet.
På onsdag är det vi som ska va på sjukan kl 8.00.
Fan va jag längtar!
Men film i sängen nu med hjärtat!

Godnatt mina söta läsare!

Svar på tal!

Tänkte svara på två kommentarer som kom in nyligen :)

Anielle om Sugen på Hepatit B?:

Hej Linda!
Grattis till din graviditet och tack för en bra blogg!
Har läst din blogg ett tag o passar på att slänga in en kommentar under det här inlägget. Förstår din lycka! Jag o min pojkvän Simon väntar på en liten prinssesa Julia som tittar ut i början av mars, längtar som bara den! Det jag vill komma till ang. tatueringar är att jag tatuerade in en tatuering i början av min graviditet som sträcker sig en bit upp på ena sidan av magen. Det var innan jag visste om min graviditet. Tatueringen har inte tagit skada på något sätt, både jag o vår sessa mår kanon!
Ta väl hand om dig o stort lycka till!

Hälsar
Anielle, 22, Linköping


Svar: Hej! Va kul att du läser och gillar min blogg :) Grattis till eran lilla prinsessa! Vi får förhoppningsvis veta vad det är på onsdag på vårt UL. Jag längtar så jag spricker snart :) Va bra att de inte blev komplikationer med din tatuering. Ne, jag läste att det inte har någon inverkan på bebisen alls osv, men att det finns en risk för att man kan få hepatit B. Hade jag inte läst detta hade jag vart på färgen snarast, men just när man vet att det ändå finns en risk för Hepatit B så vill jag helst avstå IFALL. Vet att man inte ska vara så kinkig men tänk OM jag skulle få det. Skulle aldrig förlåta mig själv! Men det är ju bara några månader jag får vara utan bläck och nål, och det ska jag väl klara av ;) hehe. Dessutom lär jag ju tycka att en tatuering är en fis i rymden efter att ha klämt ut en unge på 3-4 kg, hehe! 

Tack för din kommentar iaf och åter igen, kul att du läser min blogg! :) Har inte du någon blogg man kan få läsa och följa din och din prinsessas resa i graviditeten och när hon kommit ut? :) Ta hand om er nu! 

Anonym om Sugen på Hepatit B?:

kan du inte lägga ut en bild på din mage man är ju lite nyfiken :)


Svar: Ja visst kan du/ni få se de. Bilden är från vecka 17 (alltså för en vecka sedan). Bilden för vecka 18 tar vi imorgon.



Jag, magen och pyjamasbyxor. Gött.


Sugen på Hepatit B?

Barnmorskan om tatueringar

"I vårt bildreportage om tatueringar under graviditeten visar gravida upp sina tatuerade magar. Här får du också svar på om det är fritt fram att skaffa en tatuering när du är gravid av vår barnmorska.

Tatuering medför infektionsrisk
Det är inte farligt att tatuera sig när man är gravid, barnet i magen känner inte smärtan och en tatuering under tidig graviditet kan inte leda till missfall. Men under graviditeten är du mer infektionskänslig och att tatuera sig medför en viss infektionsrisk. Det händer att personer som tatuerar sig smittas med Hepatit B."


(bild lånad från minbebis.com)

Nej alltså jag är nog inte så sugen på att bli smittad med Hepatit B. Så mitt sug efter en tatuering får väl vänta tills pluttis är ute ändå da! Hade tänkt göra en liten sak annars som jag tänkt på väldigt länge som jag vill göra. Tänkte att om det inte är någon fara, då kör ja på den tills jag blivit mamma till vår älskling och jag kommit tillbaka i min gamla form (om man har så tur) så jag kan köra armarna och annat, meeen icke. Sedan detta med kroppen, de känns som ja kommer bli smällfet, haha. Men så illa är det väl inte. Enda jag tänker på är hudens elast och att jag sen bara får ta tag i mig själv och börja träna bort det onödiga. Hur löjligt det än låter så vill jag ner i de kilon jag startade min graviditet i.

Nåja, liten besvikelse att jag inte kan bläcka mig är det ju.
Men tänker inte riskera att åka på en sjukdom.
Då kan jag faktiskt vänta.


Tacos och cola!

Ska käka tacos nu, se på film och bara mysa! 
Skönt att ta det lugnt en hel helg. Va längesen de, eftersom man oftast jobbar helgerna!

Hoppas ni får en mysig söndag kväll!



MUMS!!!


Sponsor - Calli.se

Har nyligen startat ett samarbete med Calli.se. En sida för smyckesälskare. Snygga och bra smycken till bra priser! Jag vann nyligen en ring från Calli.se och har även beställt ringar där ifrån! Nu är de min sponsor och det känns jättebra!

Klicka på bilden för att komma till Calli.se. Klicka in och beställ dina favoriter idag!





KLICKA DIG IN NU!


Tråkigt

Kollar på Tjenare kungen som går på tvn. Första filmen jag och älskling såg på bio tillsammans. Kommer jag aldrig glömma :P Va ju inte den bästa filmen men väldigt mysigt att gå på bio med han. Inte ofta det händer eftersom han inte är dirketa bio människan, men vi har vart iväg några gånger genom åren :) Ni som sett Tjenare kungen vet ju att det inte är väldens bästa film, men helt plötsligt dyker det upp en person i filmen jag aldrig tänkt på vem det är. Jag pratar om ingen annan än Joel Kinnaman. Helst plötsligt blev det så mycket roligare att kolla på filmen då man tycker att han ser så fjantig ut, hehe! Så även om det blev lite mer intressant så roar det mig inte helt. Jag är uttråkad.. och törstig!

Ska ringa mamma om ett tag och boka biljetter till nya filmen med Johnny Depp som har premiär på onsdag. Vi väljer dock att gå på torsdag eftersom jag ska jobba på onsdag. Ska förbi Malin på torsdag också men det blir på dagen så blir det mat och bio med mamma på kvällen! Skönt att göra något och kul att se nya Depp filmen :)

Nu ska jag hämta ett glas med isvatten och kolla om de finns något roligare på tvn att se, annars får de bli en film.

TTYL.



R.I.P M.C


Jag vann!!

Började morgon väldigt segt då vi tydligen inte villa höra väckarklockan ringa så vi har inte varit vakna allt för länge, ca 40 min kanske. Men ska ställa tillbaka dygnet idag så ikväll blir det att se på film i sängen och sedan somna. Så tråkigt när man sover så länge men antar att kroppen behövde detta eftersom man inte reagerat på klockan eller vaknat tidigare. Så här länge brukar vi inte sova.

När jag kom till datorn så slog det mig att jag varit med i en tävling om en ring i en blogg.
Jag klickar mig in och fick se att den va avslutad och att hon länkat vinnaren. Man skulle trycka på länken och så kommer man till vinnarens blogg, så jag gjorde det och hamnade på min egen! Åh va glad jag blev. Jag har vunnit en skitsnygg ring i Kristins blogg! Jag blev verkligen jätteglad och hon skrev att jag vann för att jag motiverade bäst! Gud va kul :) Tusen tack, detta va ett behövligt litet uppiggande! :)

Visst är den snygg?!

Tusen tack igen Kristin!
(Klicka på namnet ovan eller bilden för att komma till hennes blogg)


Lugn lördag!

Gosat med hjärtat hela kvällen. Han kramar och pussar jättemycket på mig och är helt underbar. Känns som allt detta elände har gjort oss närmre varandra än någonsin! Vi förstår varandra på ett sätt där de inte alltid behövs ord. Ibland bara vet man, och visst vi har varit så tidigare också men känns som detta fått oss att öppna våra ögon ännumer. Så om det är fortfarande gick så har vi nog kommit varandra ännu närmre än tidigare! Tillsammans är vi starkast ♥

Vi åkte iallafall iväg till nyängen och köpte gottit förut, har spelat lite TP här hemma och bara haft det lugnt och skönt! Trots allt har det varit en väldigt bra lördag med min största kärlek!


1a Januari 2011

Städat som bara den här. Fått undan alla julsaker utom julblomman i köket. Ska köpa en ny blomma innan den får åka bort. Det är väldigt skönt att ha fått bort allt och få lite städat här hemma. Känns mycket skönare nu. Vi har även flyttat över bra mycket av mina skor till en garderob (så nu har de bara plats i två garderoben :P), med lite vilja gick ju det också. I och med att vi flyttade över allt så fick ju nu plats med vår bebis lilla lådställning i garderoben. Så nu ligger de kläder vi har vikta i den i garderoben och det känns bra. Vi längtar massvis till onsdag nu så vi kan få se plutten våran och se så allting är bra. Höra hjärtat och så :) Jag tycker det ska bli himla kul att få se bebis så det blir mer verkligt. Vore ju pinsamt om de bara skulle va luft där inne ;) hehe.

Igår så va vi först hos svärföräldrarna och käkade. Blev lite god efterätt och massa babbel. Åkte sedan hem och slappade lite, kollade på tv och senare på kvällen lagade vi mat även här hemma. När vi käkat klart drog vi bort till Ida och Tommy för att umgås och spela spel. Kvällen blev helt okej, trots omständigheterna. Men vi pratade endel om Micke så på något sätt var han bland oss igår ändå! Grabbarna gick till minnesplatsen och tände ljus efter tolvslaget. Jag ville inte att Ida skulle va ensam kvar just för att Tuva skulle slippa bli dragnas hit och dit när hon äntligen somnat, så jag stannade hos dem! Vi lyckades alla skratta ur oss lite när vi spelade TP och folk va som ärthjärnor. Och för att avsluta kvällen med en enda mening så har iaf gustav en kompis på Karenshöjden, hahah! Han är en riktig dingo han, Gusten!

Hoppas ni hade en bra nyår. Låt detta året bli bättre än de förra, även om det förra hade mycket bra att bjuda på också! Mest jobbiga slut jag haft på ett år iallafall. R.I.P M.

Vill även säga TACK min underbara älskling Kristoffer för att du är så sjukt bra och underbar. Ingen är som du, jag älskar dig! <3



Det absolut bästa.


Godmorgon (för oss i denna lägenhet)

img_6803 (MMS)

Ligger fortfarande i sängen med en sovande älskling brevid mig. Kikade ut till Micke som ja alltid gör när ja vaknar, bara går runt eller lägger mig. Kan inte låta bli att titta. Säger ju godnatt och sånt till honom så. Dagen igår va helt okej. Tänkte jag skulle berätta lite om den sen i ett inlägg. Ska bara få lite fart på älskling här och försöka få i oss lite käk.


RSS 2.0