Sorry

Dålig uppdatering idag. Varit ledig så har umgåtts med Amelie över en fika, gått en lång promenad med Tyra. Hon somnade efter en bit så jag fortsatte att gå tills hon vaknade. Hon sov nog 40-45 min iaf :) Så himla skönt med långa promenader att jag inte fattar varför jag inte gör det oftare. Iofs så tycker jag inte det är så mycket att se här, eller det är klart det finns saker att se men inte alltid det är så mycket rörelse här :) men det kan ju va skönt de med.

Imorgon ska jag jobba men funderar starkt på att ta Tyra på en morgon promenad så hon får sova middag i vagnen. Kanske gå så långt som till affären och köpa lite frukost? Ah vi får väl se. Tar ju sin tid att gå till affären vi har här. Ni som inte vet så bor vi en bit utanför Karlstad. Krikke är här ifrån och ville bo här så när vi bestämde oss för att flytta ihop så verkligen vägrade han att flytta in till Karlstad så jag flyttade hit. Inte långt ifrån stan, tar 10 -12 min med bil att ta sig till bergvik i Karlstad där jag jobbar. Så med körkort går de, även om jag vet själv att jag inte skulle ha något emot att flytta till själva Karlstad igen. Där vi bor tillhör Karlstadkommun men, ja ni vet ju hur de kan va när man är van en sak :) Jag vet iaf att om jag ska bo kvar här hela mitt liv så vill jag ha hus. Men tror vi är lite oense över vilket område vi tycker om mest ;) hehe. Men men, den dagen deg sorgen :)

Nu är det sova som gäller! Godnatt så hörs vi imorgon.


Kommentarer
Postat av: frida

Ja det har ju sina fördelar med att bo centralt i Karlstad. Men som du säger med körkort och bil är man inne i stan snabbt. I början tyckte jag det var lite konstigt att inte ha gång avstånd till city, kräver ju lite mer planering när man ska ut och festa osv.

Men nu när jag vant mig igen med att inte bo så centralt tycker jag bara det är skönt, finns ju många andra fördelar :)



Jag som tycker min mage känns enorm :p

Men sen är det väl att hela jag är så mycket större nu. Ska bli skönt att bli av med all vätska sen, kommer knappt i några skor länge.

2012-05-04 @ 10:20:22
URL: http://fridahelaveckan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0