21 jump street - Hysteriskt rolig!

HEllo fellas.. Haft en bra dag? Min har bestått av lite ärenden, en fika hos mormor och avslutade kvällen med en bio. MEn först, ärenden - Lämnade tillbaka en grymt snygg skjorta som va för stor och en tröja krikke inte tyckte passa. Jag hoppas min skjorta kommer in i 34 igen för ja, jag gillar den. Jag gick inte med tom påse därifrån, nej nej. Ist för kläderna jag lämnade tillbaka så fick de bli 2 träningsbyxor och två linnen. Byxorna - ett par långa gråa med en rosa detalj och ett par som slutar en bit under knäna, svarta med rosa detaljer. Linnen - ett starkt rosa och ett svart, tog S (egentligen för att xs inte fanns) och blev väldigt nöjd med det så det finns lite luft mellan hud och tyg. Det va skönt. Allt va väldigt behagligt och ha på sig. Så nu Josse A om du läser, nu kan vi ta tag i detta :) Känns ju alltid lite bättre med snyggare träningskläder till ;)

Fikade hos mormor - Blev lite dricka och kakor hos mormor förut. Tyra lekte och kröp runt massa på golvet, ställde sig på allt hon kunde nå och busade för fullt. Det är verkligen helt underbart kul att se vad hon gör, hur mycket hon pushar sina egna gränser för vad hon kan och inte. Hon tar sig fram fort nu ibland och låter en del när hon slår ner sina händer när hon kryper :)

På kvällen blev det hem med busan och på med pyjamas. Pappan i familjen här kom hem och la sig för att natta henne :) Eftersom krikke är för det mesta ganska anti bio och inte kunde bli medlockad idag så passade jag på att bjuda med mammi för lite egen tid, utan mitt lilla troll. Vi åkte förbi affären så jag fick köpa hårfärg (min utväxt är allt annat än snygg) och sedan tog vi en snabb burgare på Mc.donalds innan biodags. Väl inne i salongen satt vi där med vår stooora popcorn och stooora chips, drack våra ur våra stora muggar och kollade på reklamen. Klockan blev allt mer och vi insåg tillslut att vi blir själva i salongen - Tack! Ett varsitt loveseat blev så jag satt riktgt bekvämt och bredde ut mig till max. Filmen vi såg va som rubriken avslöjar, 21 Jump Street. En film baserad på en gammal serie med Johnny Depp. Ni som hängt med länge, ni kanske kommer ihåg när jag JÄMT kollade på 21 JS. Väldigt bra serie. Och nu filmen då.. Alltså fy f*n va rolig den va! Vi skrattade näst intill genom hela filmen. Alltid va det något kul! Jag totalt älskar filmen och rekomenderar den varmt. Johnny Depp är dessutom också med.. en liten roll, oväntad men bra - som alltid! ♥ Nej hörrni, se den. Verkligen värt!



SE TRAILERN GENOM ATT KLICKA --> HÄR! <--

Kommentarer
Postat av: Josefine

Markus har träningsvärk så du och jag kanske man ta spåret ikväll? Du kan vell höra av dig :)

2012-05-08 @ 09:06:54
URL: http://j0ssse.blogg.se/
Postat av: L i n d a . B l o m

Hej goding :D



Spana in här och håll extra utkik på 3:57 ca ; )

http://www.youtube.com/watch?v=G_nvnFQqvig&feature=related



Ses sedan! PUSS

2012-05-08 @ 13:26:58
URL: http://lindablom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0