En liten bit panik.

Jag har insett att jag KANSKE inte hinner få hem mina små saker från Nelly tills på fredag, det är ju ffs röd dag imorgon(??).. Irriterande :P Jag borde kollat tidigare, men får hålla tummarna. Ska samtidigt leta upp en plan B. Finns en plan B som är läskigt lik men frågan är om klockan finns i plan B, tror icke det och den gillade jag ju massvis! Attans. Nåja, får ta på något annat i värsta fall och glänsa i mina beställda plagg någon annan dag. Det är ju faktikst inte någon party outfit, som sagt. Men det kan ju va snyggt ändå! Orange orange orange.. skönt!

Kan visa er klockan, tyckte den va skön i stilen!


Annars då, ska köpa halsband och strumpor imorgon (och kanske en plan B). Insåg förut att många av mina strumpor är vääl använda så nya är på sin plats. Blir en tur på stan med Ziggelo iaf, trevligt trevligt!

Suttit och mailat lite till Nelly nu för att kolla om det gå få en snabbare leverans på något sätt. Vissa sidor har ju att de går att skickas med hemleverans osv. Visserligen visste jag att mitt redan va skickat men ville kolla iaf. Fick som svar att paketet va skickat i tisdags, alltså inte idag som mailet beskrev det. Så om posten inte är sen så borde det vara hos mig innan lördag trodde han. Fick ett nr som jag kan ha för att både söka efter det på nätet och även hämta ut. Blir lättare för dem tydligen att hitta i datorn(?), ah något sådant. Okej.. jag ser ut att ha gjort en stor grej av detta och det är det väl inte egntligen men man hoppas ju ändå på att kunna ha på sig det man tänkt från början. Så plan B, i sjön med dig.
--------------
Nu gott folk, nu ska jag bli brun!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0