Frukost, vad ska jag göra?

Brukar du också ha samma problem, fantasi? Åh jag har ingen aning om vad jag vill göra till frukost eller om jag hoppar det och gör lunch. Är väldigt sugen på kycklingsallad men har inte grejer hemma till det.. såklart :P Jag kanske ska ringa mamma och kolla vad hon ska äta. Kan ju äta där innan jobbet isf. Måste köpa hem lite saker till både kycklingsallad och grekisk sallad. Kanske köpa med och äta det med mamma sen?  

Se vad gott det ser ut!! :)




Idag ska jag jobba och direkt på träning efter det, så det är viktigt att jag äter bra och nyttigt. Mig kvittar det även om det är onyttigt, bara jag blir mätt. Men det lät ju bra med nyttigt ;) Va ett tag sedan jag tränade men det ska bli gött. Ska bli kul att se vilka som är kvar/nya i laget. Jag kommer missa endel lördagar frampå här, men jag ska ju ut och gå massa med både mamma och svärmor är det tänkt så själva motionen missar jag ju inte. Och tur är väl de :) Jag vill verkligen komma igång med träning och sånt :)

Har ni tips på någon god och nyttig mat?
- Skriv gärna och berätta. Detta med nyttig mat har ju aldrig varit min grej riktigt, heh. Jag tycker att det är jättegott så med nyttig mat, sallader osv. Men jag har ju skämt bort mig själv med mycket mycket onyttig mat i mitt liv :P Så tipsa mig nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0