Håret.

Skulle verkligen vilja göra något med mitt hår. Inte för drastiskt men något. Ska färga håret strax iaf och få bort min otroligt osexiga utväxt. Håret får gärna växa snabbare även om det växer ganska snabbt men vill ha läääängre hår. När jag får långt, långt hår så ska jag nog klippa upp det loite så det inte bara blir långt, hängande. Vill ha lite liv i det.

Ibland saknar jag det röda håret jag hade men så ser jag bilder på andra som har svart hår och då vill jag bara ha kvar mitt svarta. Tänkte på att färga lite slingor eller något, men jag vet inte. Vill inte ha den trashiga stämpeln på håret, haha. Men beror väl på lite hur man gör det. Men iaf så såg jag en tjej i en tidning med helsvart hår coh då ångrade jag mig ang slingorna. Nu vill jag bara ha längre och fylligare hår. Långt blir det, men så mycket fylligare vet jag då inte om det kommer bli, haha. Får väl slänga i lite slingor med löshår om jag inte nöjer mig.

Nej, nog tjatat om detta och igång med färgningen av håret. Detta är verkligen på tiden må jag säga! Ska bara peppa mig så jag får ork att dra i färgen.

Vi hörs snart :)


Kommentarer
Postat av: Emma

Jag tycker du är jätte fin i håret, du kan behålla det så :D

2010-09-23 @ 21:18:41
URL: http://emmis.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0