Strömavbrott, BUH!

Kom till jobbet igår och var ensam i garderoben från 17.30 till 20.00.. va det tänkt iaf. Det sa POFF med folk så kvällsansvarig fick hoppa in och hjälpa mig att få in alla studenter. Jag ringde efter Simon som skulle börja kl 20.00 så han kom in lite tidigare. Dock va ju allt redan över då så han satt mest och tjattra med mig medans jag skulle lägga rätt alla 60 väskor vi fått in. Och då menar jag verkligen 60 (61 för att vara exakt) stora ochs må väskor, heeelt i oordning över hela golvet. Yeeey, tänkte jag och kände mig måttligt glad över detta.

Jag började titta runt på väskorna och försöka memorera hur jag hade slängt dem, just för att få lägsta nr först. Det gick bra till en början tills jag kom in i stressen som vi bara några minuter tidigare fått känna på. Så jag släppte allt och tog ett andetag och började sedan dela upp väskorna på de tiotal de tillhörde. 30, 31, 31, 33, 34.., 40, 41, 42.., 50, 51, 51, 53.. Ah ni kanske förstår. Kan lova att det gick sjukt mycket snabbare sen att få väskorna på plats. När det va klart va jag nöjd över mig själv vill jag lova :P Haha fy fan va väskor.

Runt kl 00.00 - 00.30 så blev det BECKSVART vid garderoben, kassan och receptionen. Strömmen hade gått. jaha, va kul då, men äh sånt här händer det försvinner ju snart ju som alla andra gånger jag varit med om det. Ah trodde jag.. Det va fortf. mörkt efter att vi drog vid tre. Men då slapp vi ju dammsuga ;) haha. Hur som, när det blev mörkt slängde jag ihop alla kassor och sprang ut till krikke i kassan och drog igen hans. I mörkret ser man inte alltid så mycket, just därför.

Det gick ett tag och vi fick helt enkelt börja ge ut jackorna trots att vi inte hade ljus där inne. Vakterna fick agera med sina ficklampor, tills någon kom på en smart idé om att hämta levande ljus. Farligt egentligen med alla jackor men så länge vi gav jackorna försiktigt till gästerna och lät ljusen stå still på bänkarna så va det ingen fara. Måste säga att det faktiskt va ganska mysigt :)

Något som va mindre mysigt va en uppblåsbar barbara, som studenterna lämnat in i garderoben. Hon hade ett läskigt ansikte och i mörkret va det inte speciellt roligt att se henne hänge vid en stång. Nej fy fan va äckligt :P haha. Emilia fick gå med mig när jag skulle hämta väskor för jag vägra gå själv där i det mörkaste. Usch, läskigt ;)  BUH!


Bild lånad.

Kommentarer
Postat av: I väntan på Liten - Gravid i vecka 24

hihi taaack! ja, inte ska man behöva frysa inte. Det är det värsta jag vet, så jag funderar på att slå på elementen, lite iallafall :D Puss

2010-09-12 @ 13:56:29
URL: http://madeleiene.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0