Huvud som dunkar, piraya ekar.

Vilken kväll det va igår! Hade faktiskt riktigt roligt ute på ankan (för en gångs skull) och innan hemma hos Carro. Hos Carro blev vi ett litet gäng och fick kanske i sig lite för mycket med tanke på att man druckit hemma innan också. Men det hela slutade inte där. Vi drog vidare till ankan där vi tydligen bara trillade förbi all kö, betalning osv så vi rullade in och började väl inhandla mer alkoholhaltiga drycker. Betalade inte en spänn heller, vem fan betalade? :S

Träffade en gamal kompis som berättade att han och hans tjej ska ha barn. Va roligt för dom! :) Man är ju inte förvånad numer dock. Alla blir på smällen eller har fått barn nyligen, men det är ju gosigt :) Fortsatte iaf med att stå på balkongen och rökte cigg efter cigg för att jag och Caroline pratade om allt mellan himmel och jord. Slutade ner i backstagerummet för att dricka massa vatten för att jag insåg att det blivit lite för mycket. De tog mig inte till rummet för att dricka vatten då haha, som det kanske lät. Några kompisar till mig satt i rummet så jag drog in till dom. Kollade på klockan och mitt smarta jag kom på att min skjuts säkert stod och väntade så jag drog mig och satte mig i bilen och fick skjuts hem.

Väl hemma puttrade älskling om att jag va väldigt full, och jag kunde väl inget annat än att hålla med, så jag gjorde det :P haha. Men han va allt lugn, och idag skämtade han om min fullhet också, och det tyckte ju han va kul, jag tyckte det va mindre kul som har ont i hela kroppen (mest ryggen, bakis i hela kroppen), ett huvud som dunkar och en munn torr som öken. Jag ser inte det roliga i det hela? haha.

Tack för en rolig kväll igår allihopa!
Vad skrattade vi åt i bilen igår ang. någon piraya?
Stackars M och J. Men de är från grums, så de klarade nog av det, hahah




Yeeeeeaaahhhh!!!
Blir att göra sig iordning nu. Ska till svärföräldrarna sen och käka mat för att svärfar fyllt år. Grattis i efterskott till dig bästa svärfar! Gissa om det kommer bli god mat hos dem, namnamn. Alltid! :)

Måste dra nu, så vi hörs senare! ;)


Kommentarer
Postat av: Sanna

asläcker bild !

hoppas du har en bra helg och att huvudvärken håller sig borta

2010-09-18 @ 20:30:36
URL: http://moonzanna.se
Postat av: Emma

Snygging-bild :-D Linda, du vill inte ha hjälp med din design? Är den inte lite trååååkigt.... Höhö.. :-)

2010-09-19 @ 18:11:18
URL: http://emmis.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0