Huh?

VAD GÖR NI?

Done.

Jag är klar! Men än ska vi inte åka. Vi åker väl om ca 30 min. JA älskling ska med på kalas och jag gillar det massvis. Så himla kul att han följer med till min släkt (och även jag till hans). Tycker sånt kan vara lite viktigt faktiskt. Han är ju trots allt en i familjen! De verkar gilla att han är med ibland också eftersom han ej varit med allt för ofta så att säga :) hehe. Men det gör inget, men ibland är det kul att ha med ens hjärta :) Lär man känna min släkt är de lite knäppa (även jag, haha), men på ett positivt sätt. Underbara människor är ni allihopa :) ♥

Ingen bebis hos Johanna och A heller :) En seg liten jäkel, säkert lika seg ut som jag va, haha. Jag föddes 10 dagar "försent", kan dock tänka mig att Johanna inte vill gå med på det utan några få dagar till räcker GOTT OCH VÄL! Inte sant gumman? :)

Nej nu ska jag kika lite till här sen drar vi oss. Vi hörs sen :)

FICK BLI DENNA OUTFITEN! - Fast med betydligt fler ringar, precis som jag gillar det! :)




1/11-09 ♥ Dagen vi förlovade oss :)


Kroppen som fortfarande sover.

Är helt slö i kroppen, känns som den inte riktigt vaknat ännu. Idag är det kalas som gäller och det ska bli kul som sagt. Snosa lite på lilla Hampus och busa med godingen Emi :) Hoppas hon blir nöjd med sina paket som hon ska få :)

Jag funderar på att använda någon av mina Kan Dee t-shirtar idag men vet inte riktigt. Det lutar åt det iaf! Snygga och behagliga :)

Jag får fundera på detta och kika runt lite i min katastrofala garderob (ingen ordning alls förut på underkläderna jag fixade igår. Slängde mer än hälften i den lådan! Kan säga att det va behövligt, haha) och se vad jag hittar för kul att ha på mig, men Kan Dee är en stark kandidat!



Eller..



Hmm, vilken ska jag ha på mig tro?


Ingen ork..

...till att rensa ur bland kläderna idag. Tar det på söndag! Imorgon är det kalas och massa annat jag ska på så då finns ingen tid till det.

Nu ska jag bara slappa framför tv sen gosa med världens bästa hjärta, Kristoffer!

Godnatt på er, vi hörs imorgon (om jag inte skriver mer sen men de tvivlar jag på. Är så trött.)



Imorgon är det kalas för denna sötungen (bl.a.) som fyller 3 på söndag! Tänk va tiden går fort. Tycker inte det va längesen du låg i min famn med en nappflska i munnen och va så liten, så liten :)


Klick.. När jag varit duktig vill säga!

Nu ska jag snart dra ut lite kläder ur min garderob. Kläder jag kanske har svårt för att sälja men som jag veeet att jag inte kommer använda mer. Det ska ju då som sagt säljas och jag har hittat en sak som jag verkligen vill klicka hem nuuuu, MEN jag ska först förtjäna det och tjäna ihop till det genom att byta ut lite kläder mot detta vackra halsband bl.a.




Tycker det är skitsnyggt verkligen! Så det jag säljer för, det shoppar jag för! Det är väl rätt smart ändå. Byter ut gammalt (& nytt) till nytt som ska in i garderoben eller smyckeskrin!


Stay.. toss.. stay.. stay.. toss..

Måste skynda mig nu. Tänkte kika in och säga godmorgon! Jag måste hoppa in i duschen nu och sedan göra mig klar och packa ner lite tvätt och massa annat, för att sedan dra till jobbet. Efter jobbet blir det som sagt till min manager för lite samtal och sedan med mammi och handla present till älskade Emelie!

Ikväll ska jag ju även rensa ur garderoben! Längtar faktiskt efter att få dra ut lite skit så jag får plats med nytt. Bara jag tillåter mig att vissa saker måste bort bara. Annar är man "men detta kan va bra att ha någon gång" men likt förbannat använder man det inte. Så nu ska det bort! Det som man trycker långt in i garderoben får äntligen se dagens solljus, hehe!


BRUKAR NI SLÄNGA ALLT NI INTE ANVÄNDER ELLER ÄR NI SOM MÅNGA ANDRA MED "BRA HA SAKER"?

Skriv gärna och berätta :)


Update: sista för idag!

Jag kom på ett fredags-göra som jag ska fixa imorgon kväll som jag tänkt spendera hemma. Jag ska rensa ur min garderob! Det va inte längesen men det är behövligt igen. Det finns kläder jag inte använder alls och det kan lika gärna försvinna bort. Tycker ni inte?

Kanske kan sälja bort lite på tradera. Det är verkligen ett bra ställe för att sälja bort saker!

Håll er uppdaterade om ni gillar att shoppa billigt!
Säljs något, länkar jag er dit för er som är intresserade!


GODNATT och kramar!


Me and my corner.

Nu har jag precis sett klart The Holiday och redan satt på en ny film. Ska krypa in i mitt hörn i soffan och kolla på En Prinsessas dagbok, bara för att jag ska vara geek i mitt egna hörn. Yes yes. Längesen jag såg den så fick bli den. När filmen är slut ska jag lägga mig i sängen och kolla på The big bang theory tills jag somnar.

Imorgon är en ny dag som innefattar jobb, möte med min manager och sedan present shoppning till världens bästa 2 åring som blir tre på söndag. På lördag är det kalas för denna underbara flicka. Blir kul det! Jag längtar också tills jag kommer hem imorgon och får krama om min pojkvän, det är behövligt för oss båda tror ja.

Men nu ska jag se på denna lilla mysiga film och sedan hoppa i säng. Det ska bli såååå skönt! Hoppas ni haft en bättre dag än mig. Min har verkligen varit upp och ner. Hoppas på bättre imorgon!

Sov gott goa läsare, tack för att ni orkar läsa mitt drabbel :) hehe.

btw..


Fick denna snygga västen på posten idag. Skitsnygg på faktiskt! Gillar att den har nitar på axlarna. Lite uppiffande sådär. Den kommer va snygg till ett linne! eller kanske en tröja som på bilden? Några snygga byxor och snygga heels till och det är gjort :) !!  Älskar att få hem nytt!! Shoppa Shoppa Shoppa!!


Ett litet svar.

"Anonym om Hello there!:
Fin utstyrsel,el vad det nu heter :)
aa,fina outfiter..
På översta bilden,ser du ut lite som en motorcykel knutte,tycker jag!
Eller jaa, iaf så tycker jag att du passar i sånna kläder! Det känns du liksom. :)

Från en som inte riktigt vågar stå för det hon skriver..
Lite fegt kanske..men är bara rädd för att vissa saker ska missuppfattas! Och sen vill jag inte skriva fel saker heller!
Så jag hoppas du accsepterar/förstår min anonymitet!"



Svar: Hej, självklart förstår jag om du vill vara anonym, men om du inte kan stå för det du säger, hur ska jag då kunna ta det på allvar? ;) hehe. Bruden, du säger inte fel saker. Det va snällt sagt tycker jag!



Fler som vill vara anonyma eller kanske inte vill synas i bloggen alls men vill ändå fråga eller något? skriv ett mail till mig på [email protected] eller skriv i frågerutan, där är du anonym :)

Usch.

Tappade lusten helt just nu. Vill se någon bra film, någon mysig film.. Får nog bli The Holliday! En riktig kärleksfull och rolig film. En film som kan ge en grå dag som denna lite ljus i mörkret.

SETT DEN?



Do you belive in true love?

Berg och dalbana

Det är mitt humör just nu. Ge mig en stund så ska ni se att det går uppför snart igen. Just nu är jag i backen neråt. Grrrrrrr..




DOWN DOWN DOWN!!


Känner mig som Michael Jackson i mina svar...

img_0310 (MMS)

Känner mig som Michael Jackson i mina svarta skor, byxor och vita strumpor. Bara ett vitt linne och en svart skjorta som fattas nu. WHO'S BAD!!


Roat mig med att lägga iordning alla vip k...

img_0308 (MMS)

Roat mig med att lägga iordning alla vip kort som låg åt alla kanter och håll. Nu är det ordning och reda. Slutar om 25 min. Då blir det hem och laga mat till mig och baby. Har dålig fantasi bara så vi får väl se vad vi trycker i oss. Hörs sen då blöggen.


Hello there!

Ursäkta att det dröjt så länge. Men har haft Tommy här så medans älskling satt vid datorn kollade jag och T tv sen på SATC 2! (lite mot hans vilja kanske.. eller inte emot den men han hade nog valt något annat om han hade fått bestämma)

Att vi (mest jag) kollade på SATC passade ju utmärkt för det som jag ska visa er nu. Dagen då jag köpte dödskalleringen så köpte jag ju även en till sak som ni inte fått se än. Det som kom med mig hem i en påse var denna söta t-shirt (var bara tvuuungen att ha den, hahah!)


I'm A Carrie - tshirt! Det fanns även Samantha, Charlotte och Miranda. Lite kul ändå :)

Jag hämtade ju även ut ett paket på posten idag
, så tänkte visa er vad som låg i den påsen. Det va dessa två underbara t-shirtar (som ni sett tidigare här i bloggen)


Kan Dee, oversize t-shirt. ÄLSKAR DEN! :)


Kan Dee, oversize t-shirt.. And guess what.. Älskar denna också!! Sjukt skäna och jäkligt snygga enligt mig. Slappt är snyggt de också. Snyggt till svarta jeans, leggings, blåa jeans.. ja till det mesta. Gillar det starkt! :)

VAD TYCKER DU OM OVERSIZE KLÄDER?
Jag gillart lika mycket som jag gillar tajta kläder!

Nu ska jag göra iordning en liten skål med cheesehooks och en cola, krypa ner i sängen till min älskade och se på film eller om det är någon serie han kollar på. Ska iaf lägga mig där och gosa. Feta mig lite :) höhö. Han är bäst mitt hjärta! ♥ Önskar jag kunde ta bort din smärta baby!! Men jag finns här för DIG!!

Godnatt på er goa läsare, vi hörs imorgon :)

Paket.

Idag fick jag hem paket i brevlådan och ett på posten. Hämtade ut de på posten på vägen hem från jobbet. I brevlådan kom dessa snygga leggings..



Beställde ju dem för några dagarsen. De är skitsnygga. Hur de sitter på mig får ni se någon annan dag.

Det jag hämtade ut på posten förut får ni se senare. Har tagit lite bilder på de som jag tänkte lägga upp. Har även tagit kort på en sak som jag shoppade samma dag som jag köpte ringen. Skrev om det i tidigare inlägg. Så vad det är för något får ni se sen också.

Nu är jag så hungrig så nu ska jag göra våfflor!
Hörs efter maten!


Livet är så orättvist ibland.

Idag fick man inge roliga nyheter alls.. :( Vill inte säga mer än att livet kan vara jäkligt orättvist.. Varför ska snälla människor behöva gå bort i något så hemskt som cancer? De elaka människorna borde få de ist som förtjänar det.

Älskling (och även andra i familjen) jag finns för dig, dag som natt! Jag är här för att stötta dig och det kommer jag göra helhjärtat! Du är det bästa som hänt mig och du har stöttat mig genom svåra saker, nu är det min tur!!

R.I.P G.


Lite svar på några fina kommentarer.

Godmorgon på er. Tänkte svara på lite söta kommentarer och sen ta tag i mailen, samtidigt som jag ska smälla i min frukost :) Men först bloggen!

Emma: OM det är gott! Mariekex kan jag välja ist för godis, mums! :)

Fotograf Sofia Wählby: Tack så mycket!! Kul att du gillar den :):)

Cicci: Tack va snällt :)

Lucke: hej hej! Allt är bara bra, tackar som frågar!


Nu ska jag gå in till köket och se vad som kan fresta mig att bli min rukost idag! Ska göra mig iordning sen för lite jobb på Repair shop. Senare ikväll ska jag jobba på Nöjes, känns sådär eftersom jag ska upp imorgon också, men men. Gött när lönen kommer! :P

Vi hörs lite senare goa läsare!
Kram kram.


Mätt och belåten ska jag nu lägga mig i so...

img_0306 (MMS)

Mätt och belåten ska jag nu lägga mig i soffan och mysa med lite marie-kex och päronfestis till sex and the city. Mums, om jag nu orkar några kex.


Home sweet home

Och en pizza i ungen jag gjort.. OM det ska bli gott! Nu är jag hungrig, har inte käkat sen i morse. Ska strax ta ut pizzan och käka så vi hörs lite senare. Tänkte bara kika in lite snabbt nu innan maten.

Hejsvejs så länge.


Lindas frukostmeny

2 ägg
2 rostade brödskivor
mjölk
O'boy

Ska gå och steka lite ägg nu tänkte jag och käka frukost. Måste börja öka tempot här så jag hinner med allt innan jag måste dra. Idag HOPPAS jag att jag får hem något i min brevlåda som jag klickat hem, men det är inte säkert. Vi får väl se om något roligt väntar på mig när jag kommer hem :) Men nu måste jag skynda mig!

Vi hörs senare. Och idag ska jag ju även visa vad mer jag shoppade igår, missa inte det. Är en lite rolig sak tycker jag.



Hej så länge!


Bloglovin.

Följ min blogg med bloglovin !!
- Ja det är precis vad ni kan göra nu. Jag där emot ska lära mig sidan mer. Helt ny på det.
I frågerutan till vänster kan ni fråga vad som helst och det kommer gå snabbare att få svar där än på kommentarer, även om jag försöker gå in lika snabbt där och svara både i mina kommentarer och i era bloggar om ni har någon länk på den!

Frågerutan, den får ni inte glömma! :)


Fb får sista ordet.


Guess what people, yes..

.. jag är fortfarande vaken. Jag va jättesliten och sovtrött tills jag la mig i sängen med min goding och kollade på solsidan. Lite kramades och gosande också var man pigg igen. Inte min man då men tur är väl det för han ska upp tidigt imorgon igen.

Jag tänkte vakna runt 8.30 - 9.00 imorgon, som idag, gött att komma upp i tid. Idag låg jag dock kvar i sängen en liten stund och sen upp och skällde efter elen, när den kom igång så la jag mig i soffan och kollade på tv till 11. Det va skönt.

Tänkte visa EN sak av de två jag shoppade förut. Tänkte visa båda men hittar inte den andra på internet och orkar inte ta kort på den just nu. Men det jag ska visa nu är något ni redan sett på mig. Min nuvarande har dock tappat lite färg så jag ville ha en ny och glansig!


(bilden är lånad)

Yes det är en dödskallering jag köpt idag! Precis sån som på bilden ovan. Tycker verkligen de är asläckra så va ju tvungen att köpa en ny, som jag nu ska ha genomskinligt nagellack på, så färgen håller lite längre än på den förra som jag glömde bort att göra så med totalt! Jag har fler ringar jag köpt i par just för att jag alltid glömmer dra på nagellack på dem som är fake. Jag ska längrefram köpa en dödskallering som är relativt lik denna, lika snygg och i rent silver. Men så länge ska jag ha denna skönhet!

GILLAR NI STORA RINGAR? Jag tycker om det jättemycket! :D

Bättre imorgon

Är så himla trött nu så nu ska jag slänga mig i sängen och kolla på en film och sen sova.

Uppdaterar imorgon om dagen som varit. Hunnit med lite rolig shopping idag också. Vad som köptes får ni se imorgon!

Godnatt då!


En snål jävel som åker med på bilen. Blää!

img_0304 (MMS)

En snål jävel som åker med på bilen. Blää!


El i min lägenhet.

Elen i sovrummet gick.. den kom tillbaka och den i vardagsrummet gick ist. Ingen "propp" hade gått när jag kollade. När jag sedan ringde mamma och var arg över detta jag som så gärna ville se på tv, kollade jag skåpet en gång till. Då hade det gått en i vardagsrummet. Vad blir det?

Nåja elen är tillbaka och nu ska jag kila till köket och se vad det blir till frukost. Jag är sugen på stekta ägg, rostat bröd och O'boy.. Men, skulle även va gott med en Grandiosa mini-pizza med chili- el. salsasås på. MUMS! Kanske blir det och O'boy, för den där O'boyen är jag väldigt sugen på.


 GOTT!


Vill ha vill ha vill ha.



Förstå va skönt att krypa i en sån här en regning eller kall dag? Mysa hemma i soffan i en såndär till en bra film och en gosig kramande pojkvän på det.
MYYYYS! ♥ Lite som en förvuxen bebis, hehe! 

Blir att tänka över detta och köpa mig en av varje sån här. Vill ha med både långa och korta ben/armar. Gillade verkligen den randiga. Den grå också självklart men vet inte om jag vill ha just en grå. Får se vad det blir, tål att tänkas på iaf. Finns även liknande till barn, skit gulligt :)


26:e juli



Ja min status på kära fb får säga sitt just nu. Suger ju att man inte är trött för fem öre.. Var lite trött förut men sen såg vi på sista filmen av trilogin Millenium, alltså Luftslottet som sprängdes, och efter det va/är jag pigg igen. Skittråkigt måste jag säga! 

Förresten, jag tänkte på detta med trilogin. Jag tycker dessa tre filmer är jättebra och jag gillar verkligen hur trean knyter ihop påsen av det hela. Sökte lite på dessa filmer på google för att se vad som kom fram. Hittade då detta: 



Visserligen är det en bok (men ett väldigt konstigt valt namn till den, The girl with the dragon tattoo?) men det fick mig att tänka på om man skulle dubba dessa filmer till engelska. Först i mitt huvud lät det som en bra idé eftersom att filmerna är såpass bra att de skulle lätt klassa ut många utländska filmer. Sedan slog det mig igen att filmerna skulle bli gött förstörda med engelsk dubbning, iaf för mig :P Förresten är ju dubbat något av det värsta/roligaste man kan se. Det är ju spått att sluta i en total fail, hehe! Håller ni inte med?

Nu ska jag kolla på lite tv och se om jag blir något tröttare så jag kan hoppa i säng igen och sova några timmar innan jag ska upp igen.

Godnatt på er!


Klick på rean och det är mitt


Jeansväst med nitar på axlar 139:-

Kan Dee oversize t-shirt 159:-


Kan Dee oversize t-shirt 75:-


Chicy leggings med hål på framsida 199:-


Älskar att shoppa och nu på rean va de ju jättekul att klicka hem dessa plagg ju!

VAD TYCKER NI OM MINA HEM-KLICK?


Vi ses i nangijala

Sitter i soffan och kollar på Bröderna Lejonhjärta som är på SvtB. Den filmen är så mysig och jag har ju en tatuering tagen från filmen "Vi ses i nangijala" Den är till min älskade morfar som gick bort i cancer för några årsedan. Saknar honom massvis!


(dålig bild men det får ni stå ut med. Stilen är meningen att det ska se ut som en liten skrivit det.)

Medans jag kollar på Börderna Lejonhjärta så sitter jag även och nät-shoppar lite. Blev så himla sugen på att shoppa. Än så länge har jag bara gjort ett klick med ett plagg, men lutar åt ett till klick med två plagg. Fast för ska jag kika på ytterligare en sida som de finns lite roligt på. Får se vad jag klickar hem. Sparar bilder på de jag klickar hem och visar er senare :)

KLICK KLICK.


Mobilblogg.

Hej allihopa. Ligger i sängen och myser framför tvn med min sovande pojkvän. Känner att jag börjar bli trött så jag ska väl sova snart jag också. Men ville in hit först och säga hej och godnatt. Haft en bra men lite kylig kväll på jobbet, ganska mycket folk iaf.
Men nu blir de sova gott folk. Godnatt på er.

Linda-time.

Nu är det dags för lite ta hand om mig själv tid. Ska ge mig lite ansiktsbehandling med krämer, rengöring med skrubbkulor som får huden att kännas som ny igen. Måla naglarna med lite vanligt lack, smörja in kroppen i härlig lotion. Ska helt enkelt ta hand om mig själv just nu. Skulle gjort hårinpackning men glömde min hos mamma och har inte köpt en ny ännu men ska göra det så får jag ta inpackningen imorgon.

Ja det är dags för Linda-time  - Det är jag faktiskt värd!



Kärlek vid andra ögonkastet..

..tror jag filmen heter som jag kollar på. Den är väl helt okej att se på i min deppighet. Trött som bara den är jag! Kunde inte somna inatt när jag kom hem. Va irriterad och besviken på lite folk, men men det går väl över.

Ikväll blir det jobb och kommer nog tyvärr dit med lite dåligt humör då jag fått höra lite hur de tänker och beslutar på bygget. Man kan ju lätt bli lite irriterad när man är oens om saker. Men jag och E har nog en liten lösning som kan få oss på bättre humör :) Hoppas bara det går vägen nu! Vore ju inte helt fel faktiskt :)

Nu ska jag kika vidare på tvn. Får se när Kristoffer hör av sig också och vill åka hem. Ska tydligen hämta honom. Men vi hörs senare här i bloggen vänner.


Säger bara en sak..

MAT!!!!


Tv.nu

Ska precis kolla på www.tv.nu och se om det går något bra på tv.. Tvivlar på det så blir nog Big bang theory, det är ingen dret det inte.

Haft en mycket trevlig kväll med Ida och Linda, tack så mycket för det trevliga sällskapet. Träffade även Louise, min kusin som blev 18 idag (igår). Kul att träffa henne också! Som igår fick jag även skriva autografer idag. Dock till lite äldre än igår. En viss pinsam komisk situation enligt mig. En av dem kom sedan och sa att de fejkat min autoraf på sin egen arm med samma penna jag skrev med. WOW va imponerad jag blev. Eller kanske inte nej. Jaja, så kan det va. Roligt ändå.

Men nu ska jag slänga mig i sängen och kolla på tv eller BBT.






Saknar dig busongen ♥ Emelie!


Honey, I'm hoooome!

Precis kommit hem från stan efter en dag med jobb, fika hos moster som fyller år! Grattis igen moster L ♥ När vi fikat klart med mycket roligt sällskap, mycket skratt och god tårta så begav vi oss mot stan för käk. Vi kom mitt i smeten men lyckades ändå få ett bord. Innan vi hittade bordet så gick vi runt bland folkmassan och kollade lite, då kom det fram lite tjejer och en kille och bad om autograf, söta!

Väl vid bordet iaf så fick vi beställa drickan i vanlig ordning och sen kommer servitören "Just ja, jag glömde bort men detta bordet är reserverat för Erik Saade kl 22.00. Ni får byta bord när han kommer". Lite surt tyckte vi som hade velat bli informerade om det innan vi ens slog ner våra arslen i soffan/stolarna. Nåja det fick gå ändå.

Maten kom och vi hade trevligt men kände oss (iaf jag) lite smått stressade över att kl skulle bli 22.00 eftersom vi beställde drickan ca 21.15/21.20, och då skulle vi hinna med för, huvud och efterätt på de 40 min. Det slutade med att de som skulle ha efterrätt fick det vid det nya bordet vi fick flytta oss till. När vi väl satt där och väntade för att se om den där Erik Saade skulle komma.. SÅ KOM HAN ALDRIG (inte så länge vi va där iaf) utan några andra fick sitta där senare. Gissa om våra käftar gick om det när han inte kom, haha. Men måste säga att deras sätt att sköta det på va ju inet det bästa tycker jag. Men vi hade iaf trevligt! :)

Nu när jag kom hem fastna nyckel jäveln i låset nere i dörren till gången, och fick då inte heller upp dörren. Åh va jag svor över det, sen sa det klick och jag kom in. TACK men de får fixa det där låset, inte första gången nyckeln fastnar!

Slutbabblat för min del, nu blir det tv!




Najt! ttyt.

Hos moster och myser. På bilden ser ni min...

img_0301 (MMS)

Hos moster och myser. På bilden ser ni mina två underbara mostrar <3  Hon i den korallfärgade toppen är födelsedagasbarnet. Vi ska ner till stan sen och äta god mat. Kusiner, mostrar, mamma, mormor m.fl. är sällskapet jag kommer njuta av ikväll. Ska kolla om älskling vill med också :)  Hörs senare :)


Kaulitz

Jag har fått dille (säger man så?) på Tokio Hotel igen. Dunkar massa TH här hemma nu. Tur att babe är och jobbar då för annars hade jag enbart fått spelat en, två låtar med dem som han tycker är bra ;P höhö. Jag gillar ju de flesta låtar med dem.

Drar mot jobbet strax, vi hörs senare mina kär läsare!



The world behind my wall


Linda tipsar: Läs Madde's blogg!

(internet dog men jag hann printa sidan, haha. Så ni får länken HÄR till maddes blogg.)




(Ser ni vad det står?) Här kommer inlägget iaf:

"God morgon!
Ibland klär jag verkligen min hårfärg.. Igår när jag och Micke satt och åt ärtsoppa så frågar jag honom helt seriöst

 - Vad är det här för något egentligen? Bönor?

Som tur är så kom jag på mig själv innan jag fick hans onda blick och nästan skrek "ärtooooooorrr!!". Sen bara tittade vi på varandra och skrattade, hur dum får man egentligen lov att vara? hehe

Kram kram"

Haha jag tycker iaf att du är genomgo Madeleiene :)

Nu ska jag käka något sen göra mig klar och dra till jobbet!
Slöade ner mig lite här. Men hoppas ni får en bra dag, och glöm inte skriv kommentarer, frågor eller maila. Svarar så fort jag kan!



Byebye.


Sängen är kärlek.

Någon som INTE håller med mig?
Ligger och kollar på Våra bästa år just nu. Lite halvt sliten sådär, dock blir läget inte bättre av att jag ligger kvar under täcket, men vem kan förneka att sängen är bland de bästa stället man kan vara på. Dock blir jag inte så långvarig här, för snart ska jag fixa frukost och göra mig iordning. Får dra igång sterion här om ett tag. Dunka bra musik blir man pigg och alert av.

Jobbet väntar som sagt (i tidigare inlägg) kl 13.oo och sen när jag slutar vid 17.oo blev det ändrade planer. Skulle åkt till min kuisn men eftersom min moster fyller år idag så åker vi dit ist vid 17.oo tiden och bjuds på tårta. Mums :) Senare om vädret tillåter blir det Rix Fm festivalen istan :) Kolla lite på folk, artister osv. Kan bli trevligt kanske.

Nu måste jag ringa min mamma och sen hitta något att äta.
ttyl.



VAD SKA NI GÖRA IDAG DÅ?
HAR NI FINT VÄDER?


Natten: sovtime strax

Just nu sitter jag framför datorn och tv. Kollar på How i met your mother och pratar med Dessan på face och Amelie på msn. Kollade på Män som hatar kvinnor förut som ni säkert förstod om ni läste (kollade) bloggen förut. Jag och babe låg och flätade in våra fötter/ben med varandra och hade oss, bara lite, men sådär mysigt lite. Goooosen min!

Imorgon är det arbete som gäller igen. Idag grejade jag med att sätta ihop en cykel sista tiden av jobbdagen. Det är gött att pyssla lite så dagen går. Tidigare arbete när man bara suttit har vart så långtråkigt även om det är skönt att sitta ibland. På Nöjes är de perfekt när man vill sitta om man sitter i kassan. Man sitter OCH jobbar. Godd good, men som sagt skönt att göra något också.

Nu ska jag se på Jim's värld sen krypa ner under täcket hos babe (eller ovanpå täcket för det lär va väldigt varmt i sovrummet som vanligt. Skönt att man kan sova en hel natt nu iaf utan att behöva vakna av svett attacker :P haha. Är ju lite mildare på nätterna nu iaf). Han ligger och sover för han ska upp om några få timmar. Jag har lyxen att få sova till 10.00 imorgon iaf.



Godnatt nu!

Bildbomb: Rebus (?)










(inte vårat sovrum på bilden)










=

Jajajajaaaa :)


Hello there breakfast!

Yes det är frukost time för min del. Jäkla fan *piiiip* som sågar och har sig ute på gården. Samtidigt va det ju bra så jag rövade mig upp ur sängen. Lite slö va jag idag fast det va värre igår.

MEN nu är jag uppe och frukost står närmast på menyn. Efter det blir det att göra sig iordning och sedan dra mot jobbet. Hoppas de blir lite att göra idag. Igår skruvade jag och så, det va rätt kul.


                                     


Ha en bra dag allihopa!


Frågor och svar!

Tänkte jag skulle svara på några frågor innan jag hoppar i sängen.

Från: Seema
Kommentar/Fråga:  Kom att tänka på en sak Linda.. Vad symboliserar dina tatueringar?
har du nåt, som dem symboliserar för dej?
vad har du för ngra?
Ser bara döskallen på din axel, men du hade mer va?
hehe.. hoppas nu att detta inte bara är, allt för dum fråga ;) hehe ;p

Svar: Hej Seema. Jag har 9 olika tatueringar och blir därför lite att berätta om jag ska berätta om alla. Kan dra några. Mitt L på axeln, som också va min första tatuering står för Lunarstorm (?).. Nej självklart för Linda. Dock har endel gått på det när jag sagt Lunarstorm. Hur dum? haha. Jaja. Sen har du säkert sett hela på armen med dödskallen som du pratar om. Det är iaf två dödskallar och liljor. Den är fortf pluttig i mina ögon och ska byggas ut, but still.. jag gillar den. Har konturerna av en dödskalle på ena handleden, vad den står för är väldigt personligt så det behåller jag för mig själv. Endast de närmsta vet vad den står för. Jag har även en arabisk text i nacken, översatt på svenska betyder den "Älskar varje dag, du vet aldrig när det blir din sista" Den talar väl själv för vad den står för! Har "Kristoffer" på min högra fot - min pojkväns namn, en fotlänk med kors på vänstra foten.. Jaa det finns fler att prata om men nu räcker de :P

Från: Anonym
Om inlägg: "Problem?"
Kommentar/fråga: 
Vet inte riktigt vad du menar.
Ange ett exempel, är du snäll :)
Om man pikar, beror nog lite på skulle jag tro. vad det är det handlar om, kanske!

Svar:  Exempel: Jag ser någon på en fest som jag stör mig på. Jag börjar kommentera personen med mina vänner som alla i hela världen gör. Sedan springer jag hem, loggar in på min blogg och skriver ett inlägg om "hur kul jag hade och va söta människor det va på festen, fast självklart fanns det ju vissa som såg förjävliga ut också."

Det är ett fult sätt att pika och mena att den personen jag stör mig på va ful, och den personen tar åt sig. SJälvklart kan sådana här kommentarer skrivas lite överallt och sedan bli missuppfattade. Jag skrev en gång att jag såg människor glo på varandra och när den andra tittade så tittade den första människan bort. Skrev att jag tyckte sådant va kul att se. En människa jag inte alltid kommer så bra överens med tog direkt åt sig av detta, men jag menade absolut inte den personen. Där blev det missuppfattning, men jag tror inte det gick ända fram ändå att det inte va den personen jag menade. MEN jag förklarade ändå att det inte va en ful pik och gjorde rätt för mig. Så gör ni rätt för er och den andra inte förstår det ändå så är det bara att släppa. MEnar vad mer ska man göra än att va ärlig? nåja. (Tack Personen S för att du inte blir sur nu när jag använde dig och mig i min förklaring.)


Från: Mathina
Om inlägg: NY!
Kommentar/fråga: Halloj.. Läste & lyssnade på er mycket när ni höll till på nattstad.
Har ni släppt en låt i usa? vad roligt!
Förresten, är elena utbytt mot ellen,eller hur ligger det till? Nyfiken!
HIttade din blogg för övrigt genom Lindablom.se :)

/ M.

Svar: Hej Mathina! Nya låten vi släppt spelas nu på New Yorks gator! Hur häftigt är inte de? :) Vi är iaf jätteglada över detta för det verkar tydligen som att folk i NY gillar låten. Radiostationen hade blivit nedringda med frågor om låten och vilka vi va. Sånt är ju jättekul att höra :)

Elena har kommit tillbaka i gruppen igen, vilket vi tycker är jätteroligt! Ellen och jag har valt att gå skilda vägar, men vi är fortfarande vänner. Vi vill inte samma saker helt enkelt :) Ellen är pop i hjärtat, jag är rock i hjärtat. Kick ligger ju någonstans där emellan just nu. Mer åt pop kanske men vi är på god väg för att få duallity ;) (tvåfaldighet) Alltså både och. (no shit?) Ja iaf, jag vill ha mitt i KICK. Nu stampar jag med foten och drar in rocken i popen. Våra framtidsplaner kan bli bra, riktigt bra! Håll tummarna :) Och även lycka till till Ellen och henns drömmar.

Jaa det får räcka så. Måste kolla mailen och lite annat innan jag hoppar i säng och myser ner mig brevid babe. För sängen det blir det inom kort! Måste sova känner jag!

            

Puss på er!


Bloggsvar blir tummen upp.

Som ni kanske ser har jag fått en ny ruta till min blogg på vänster sida! Där kan ni om ni vill fråga mig saker om det är något ni undrar på. Fortsätt gärna kommentera som vanligt om ni vill det för det gillar jag jättemycket :) Kul att läsa vad ni tycker eller bara vad ni har att säga! Att få kommentarer är ungefär som att få presenter, alltid lika kul varje gång. Sen innehållet kan man ju diskutera ibland, ja även i presenter ;) hehe.

Men har ni några frågor, bara skriv dem i rutan och klicka så svarar jag så fort jag hinner. Detta är ju hur bra som helst :)


Kram på er läsare!

 


Skönt!

Har precis kommit ur duschen och det va inte fel.
Nu är jag ren, gosig (i humöret), insmörjd med min goa Ldb lotion, som dock börjar ta slut så på fredag blir det att inhandla en ny :)

Nu är jag redo för att mysa här hemma till en film :)

           

Hörs!!

FB informerar.




Jaha?? haha

/Linda


Boll.

Det känner jag mig som  nu. Ligger i soffan och gosar med min boll-mage. Är så himla mätt så magen ser nästan ut som en boll, i mina ögon. Uppifrån? aah skitsamma.

Jag är så förbannat sugen på att se en svinbra film men vet inte vilken jag ska se. TIPS TACK!! Längesen jag såg The Skeleton Key faktiskt. Lite skräck är ju aldirg fel.. Eller jo när man är ensam och det är mörkt.. DÅ är det fel, iaf för mig som är så lättskrämd. Fick nu se att det kommit ut en 2:a på denna film. Någon som sett den? Är den bra?

           

Bra film faktiskt detta!
Tycker absolut att den är sevärd och det är en film man kan se fler gånger fast med jämna mellanrum. Den är rätt så läskig i vissa scener, men filmen i sig är bra tycker jag med vad som händer osv. Är inte bara massa skräck inslag i filmen utan har enligt mig en bra handling också. Kanske får bli denna jag sätter på.. Mmm den som är här får se ;)

När vi ändå pratar på film håller jag på att längta ihjäl mig efter att en film ska släppas i min brevlåda. ÅH släpp SATC 2 NUUU!!! Den är verkligen rolig :) Har nästan tittat sönder 1:an för att jag längtar så mycket tills 2:an kommer. Jag blir aldrig trött på filmen men vill ha 2 också så jag kan se båda! (orginal, inte utbränd som säkert många tänker att jag borde göra eftersom jag längtar)

Nej nu ska jag pussa lite på min datanörd som sitter och spelar CoD. Han sa nyss att han tyckte de skulle va kul att spela CoD emot mig. Jag suger på spelet (testade på ps3:an) så nej, ingen CoD för mig ;) haha. Sen blir det film och mys för min del.
Hörs senare!


/Linda


Snabbvisit!

Tänkte kika in här och säga hej och godmorgon till er! Nu ska jag nämligen käka lite frukost, fixa mig iordning lite och sedan dra mot jobbet.

(btw) Hade en väldigt rolig natt igår med älskling innan vi somnade. Haha vi skrattade hej vilt och hade näst intill kuddkrig. Haha nej jag hade det med babe och babe gjorde annat tillbaka. Haha det räcker med att säga bara att jag hade en väldigt rolig natt med mycket skratt tack vare min underbara Krikkisixx :)

NEJ nu måste jag käka frukost!
ttyl.


Don't forget to smiiiile ;)

/Linda


Rött!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

KLICK och sen 5 stjärnor. Lätt som en plätt mina goa läsare :)
Haha ser dock ut som jag blundat när jag satte nitarna.
Nåja, det va kul att designa olika skor. Testat hur många som helst men
här fick det bli stopp.  Så rött, det fick det bli,
med lite kedjor och annat skoj som ni ser.

VAD TYCKER DU OM MIN Nelly-shoe?

Haft en bra kväll?

/Linda


Tack hjärtat!

Är så hungrig så jag orkade inte ställa mig vid spisen idag, så älksling drog iväg och fixade mat.. Så detta ska fylla min mage idag: 

             
  KEBAB I BRÖD! Muuummssss.. ;) Är ett under att inte jag rullar fram, haha!

/Linda


"Problem?"

Ja det skulle man kunna säga att jag har, (egentligen inte) för jag vet inte vad jag ska laga för mat till mig och min prins. Nåja något hittar jag väl.

Jag har funderat på en sak, hur mycket människor lägger tyngd på vad andra säger eller vad andra pikar om andra människor. Många gillar att pika rakt ut medans andra håller det tillbaka och ser det som ett problem som faktiskt inte är deras. Sedan beror det självklart på vad det handlar om och inte.

Jag (tyvärr) är ganska duktig på att lägga tyngd på mig själv gällande folks ord. Det jag menar är att jag kan bli lätt irriterad på vissa saker som inte ens har med mig att göra, vilket är toootalt onödig energi, hah. Jag tycker själv att jag borde sluta men vissa saker blir man ju irriterad på, menar jag är ju bara människa, precis som alla andra.

Det jag lärt mig med åren är att jag hellre talar högt om det med personer det gäller ist för att pika ut saker så folk ska "tro" olika saker och sedan bli det missupfattat i slutändan ändå. Så ja, tycker jag något, då säger jag det. Har jag något att säga till någon, då gör jag det. Att enbart pika och bara spela pajas är något man enbart förlorar på.

Hur är du som person? Brukar du pika folk, låta folk tro saker eller kanske till och med hittar på saker för att folk ska få tänka konstigt några minuter tills de lägger tankarna på annat? Eller kanske har du lärt dig som mig, att vara rakt framåt till den personen och bara prata rakt ut? Vad tror du att du tjänar mest på?

SKRIV GÄRNA OCH BERÄTTA!! Antingen i bloggen eller på min kontakt mail: [email protected]  ALLTID lika kul att höra era åsikter :)

Nu ska jag leta upp något ätbart här i vårt hem! Önska mig lycka till (lät kanske konstigt kanske för det finns ju massvis att äta, haha) Ha det bra så länge!


Ett litet smile till er!! Be happy, skit i vad andra säger :)


/Linda


Congrats!

Har varit vaken ett tag men slappat mest i soffan. Ska springa ut i köket m en stund och göra mig lite frukost för att sen göra mig klar för att dra till jobbet.

Efter jobbet idag ska jag FÖRHOPPNINGSVIS bli bjuden på tårta, för idag fyller världens bästa tjej år, blivande mamma och bästa vän! Hon är bland det mest underbara jag träffat. Hon är äkta, stark och mycket mycket vacker, både utsidan och insidan! Och ja, vi är ju släkt ;) haha nejdå (fast jo). Kusin min.

GRATTIS Johanna på födelsedagen! :)


Hoppas du får en riktigt bra dag :)
Nu ska jag försöka dra igång min. Måste åka hemifrån om ca 40 min. Men vi hörs senare mina goa läsare.


/Linda


Hellooo...

         
          Bild tagen 17/7-10


/Linda

1 år, du och jag älskling.

1 årsedan jag klev av planet och du gjorde mig till din, igen! Aldrig längtat hem så mycket som jag gjorde då, du låg där i sängen helt fin och bara väntade. Älskar dig så otroligt mycket baby! Duktiga vi varit idag med lägenheten också :) Och självklart Nina och Rolf som hjälpte oss.

Älskling, tack för att du gör mig hel ♥




2005



2009:
bild ovan: dagen vi förlovade oss 1/11-09, bild nedan: releasefest för låten Ge mig lite mer.



When I'm with you, I'm home ♥


/Linda


Bjuder på en bild från Malta och med det s...

image (MMS)

Bjuder på en bild från Malta och med det säger jag godnatt. Haaaj.


Hemma med grabbarna.

Sitter i soffan nu och ska fixa något att käka, sen blir det film med Krikke och Gustav! Varit i parken nu innan, men det va inte lika roligt idag så vi drog hem ist. Och skönt är det :)

Hörs senare förmodar jag.



/Linda


Cheesehooks and Coke

Har varit hos mina svärföräldrar idag då de bjöd på middag. Hela familjen va där, och med det menar jag mig, Krikke, Tommy, Ida och självklart svärisarna. Som alltid fick vi god mat och självklart va sällskapet mycket trevligt.

Efter några timmar drog sig Tommy och Ida och senare drog även jag och Krikke. Åkte hem för att lämna lite saker för att sedan dra och tanka bilen. Ikväll bär det nämligen av mot parken (skruvstad). Alltid kul att va där med babe, så roligt o höra vad han tycker om folk eller vad han har att berätta, haha. Ja han roar mig då ofta med sina tankar och tycken :P haha.

Krikke är hos Gustav just nu men ska hämta dom om ca 1 - 1½ tim. Tänkte att jag skulle slappa framför tvn en liten stund innan jag kletar på lite smink och allt sånt där. Är lite filmer på tvn nu så tänkte jag ska lägga mig och glo på någon med en liten skål ostbågar och cola. Tack Nina och Rolf för the cheesehooks, har blivit lite av ett beroende med dom små bågarna :P MUMS!!




VAD SKA NI GÖRA IKVÄLL?
Hörs senare :)

/ LInda


Kvällen igår i bilder.





















Tack för en jäyttetrevlig kväll igår allihopa och framförallt J.J, sötnosa min :) ♥ Började kivällen istan, trodde vi, men ack så fel vi hade. Där var det smockat med folk så vi drog oss mote Nöjes och Rockabilly kväll. Där hittade vi självklart arbetskollegor och andra vänner. Vi hängde ihop oss och hade jätte roligt :) Tack gode gud för att jag inte är dum och tar emot shots. Josefine ångrade sig fint sen när hon fick veta att det va tabasco i, inte ens Jerker klarade av det, haha.

Fortsatte sedan mot Ankans servering men fick snabbt in Josefine under tak så det blev lite dans men mest stå still och babbla om allt och ingenting :)

Blev upphämtade i stan av snälla Jonte och hans tjej Malin. Shippe hade ju lycktas fixa skjuts åt oss vilket va väldigt bra tyckte jag. Kvart i två stod skjutsen och väntade och de va absolut lagomt tyckte jag då som började få ont i fötterna, haha. Körde hem Josefine och sedan begav vi oss äntligen mot mig så jag fick komma hem till babe :)

Idag mår jag prima, lite törstig bara. Iofs så va jag inte full så igår så vore väl konstigt om jag skulle må apa idag. Igår va jag mest glad och det va kul att de va massa arbetskollegor med, även om Robert fick något fnatt och ville bli skallad hela tiden. Jag skalla han en gång så han blev nöjd så fick de andra ta hand om honom med skallningar osv sen. Självklart skallades vi inte hårt men han fick någon knäpp och skulle skalla eller bli lätt skallad. Jaja, kul att se dem på lyran ibland också :P

NU MÅSTE JAG HA MAT!!!


/Linda


På g.

Snart är jag hemma. Då ska jag gosa med min älskling. Haft en mycket trevlig kväll med Josefine Johansson goding och massa arbetskollegor.
Hoppas ni haft en trevlig kväll.
/Linda

Imorgon får jag förhoppningsvis busa med d...

img_0196 (MMS)

Imorgon får jag förhoppningsvis busa med denna smulan :) alltid lika roligt :) nu ska jobba en timme till sen blir det att hämta upp Mamma för lite ärenden och sedan bege mig hemåt och fixa mat Ringa Stambro måste ja också. Hörs! ;)


Sängläge

Ligger i sängen nu och glor på tv. Varmt som bara den är det här inne så jag misstänker att det blir tv en stund till. Tillslut orkar man somna ändå som tur är. Är glad att Krikke övertygade mig om att sätta upp en fläkt i taket, utan den hade det verkligen inte vart skönt här inne.
Baby sover redan men ändå är det så mysigt att han ligger här tätt intill :) Ja inte för tätt då, de går Knappt i denna värmen. Brukar vakna tidigt på morgonen innan väckarklockorna plingar, ibland då när jag vaknar ligger vi och håller varandra i händerna. MYS! :)


Haha kom och tänka på ett roligt minne med att vakna tötttätt intill någon och hålla handen. Mysigt kan tänkas dock va nog chocken större men ändå seg eftersom min kära Linda Franzén hann från sovrummet (mitt rum när jag bodde hemma hos mamma) till toaletten innan hon insåg att hon vaknat hand i hand med mig :p För er läsare är det troligtvis inge roligt, för mig och Linda är det destomer komiskt. Man kan ju fundera varför vi låg som två rädda bebisar hand i hand :P Haha.


Nej nu ska jag glo på tv. Jobbigt att mobilblogga, det är precis det jag gör nu. Nu kom det en Krikke-arm över mig, ska passa på och gosa innan värmen tar över.


Godnatt alla!!



/Linda

Åh vad jag längtar till..



SKA DU DIT?


/Linda


NY!

Vill åka till New York och lyssna på radion :P haha. Vill ju höra när låten spelas där, lite häftigt ändå :)



Now i'm gonna slappa in my soffa. Gött va?
Fan jag vill ha mer filmer, mer nya, mer bra..
Tips?

/Linda


Husfru.

Står i köket (inte för tillället) och lagar mat. Idag bjuder jag på kött och pommes, med lite mexican och kebab sås. Det är farligt gott det! Medans jag tinade köttet så packade jag in presenter till Hampus. Alltså bebiskläder är ju så sött. Smått och gulligt! :)

Haft en bra dag på jobbet idag också. Va inte riktigt lika varmt idag så det va skönt. Men himlen öppnade ju sig sedan också så det är väl inte så konstigt att det varit lite svalare idag.

Tillbaka till köket för min del. MAAAAT, inte ätit något idag så nu ska jag unna mig ;)



/Linda


Knähund.



Gosigt!

Mannen i rött har mitt hjärta väldigt hårt lindat runt sitt hjärta.
Jag älskar dig baby!

Den ludna har allt en bit av mitt hjärta också, haha gos-Cheron :)


Nu ska jag göra mig klar. Slappat för länge nu, men vad gör det. Blir att ta sig något att äta snabbt och sen dra iväg till jobbet och svettas lite med grabbarna. Det lär bli varmt i detta vädret. Puuuuh.. Nåja, jag överlever! Men vi hörs sen då. Slänger kanske in en bild på de kläder som köptes igår till Bebis H. Åh va jag längtar tills Johanna får nu :) Ska bli så himla roligt!


/Linda


:)

OM jag gillar att köpa kläder till bebis :) <3

Nämen.. Till mig? ;) haha nejdå men titt v...

img_0298 (MMS)

Nämen.. Till mig? ;) haha nejdå men titt va bra. Kan jag ha på träningar jag som alltid klagar på att jag aldrig har vatten :p Bra för mig :)


Besök av mami.

Har mamma här på besök, lite frukost och tv tittande. Mamma fick ta sista av pizzan vi gjorde igår, den blev godkänd även från hennes sida. Den va jättego verkligen.

Kl 13.oo ska jag vara på jobbet. Jobbar till 17.oo och efter det ska jag och mamma leta lite bebiskläder och presenter till Hampus. Älskling skulle följt med men han ska nog jobba över. Men ikväll drar vi våra arslen mot Nöjes och jobbar där ikväll. Hoppas på en bra kväll så det blir lite rullning :)

Men nu ska jag käka vidare här och göra mig klar för att dra sen. Vi hörs under shoppingen.

/Linda


Ett samtal och sen sängen.

Haft en bra dag på jobbet idag. Tiden gick fort och jag har haft roligt med grabbarna. Lite kul när man pratar om hjärnor på jobbet, den som sa det idag hade nog minst hjärna av oss alla där ett tag. Haha vad vi skratta när jag bräcka honom i en simpel grej. Men ja, det ska vara kvinnor till allt ;) haha. Nejdå!

När jag kom hem till min hungriga man så åkte vi och handlade lite mat och som ni ser längre ner i bloggen så blev det pizza. Den blev faktiskt jäkligt god :) Efter det va vi duktiga, vi städade! Så nu är det renbäddat, fint på golven och iordning plockat på de flesta ställen här i lägenheten. Nu ser det ut som ett hem igen :) (som babe brukar säga)

Men nu ska jag ringa min mami som ska komma och hämta mig imorgon eftersom älskling ska ha bilen för att jobba :) Så mamma ställer upp och hämtar mig så jag kan ta mig till mitt jobb :) hehe. Efter samtalet med mamma, så blire sängen för filmmys med bästa babe!

Hur skönt är det inte med en renbäddad säng? ♥



/Linda


Älskade vänner!



Underbart goa vänner :)
bild tagen 12/7 - 10


/Linda


Jag och babe gör pizza :)

img_0297 (MMS)

Jag och babe gör pizza :)


Hello!

Nu går bilen mot jobbet. Gårdagens fotografering gick väl bra. Hade världens spänningshuvudvärk så det tyngde ju ner en hela tiden tyvärr :/ Men men, finns nog en och en annan bra bild. Men berättar mer om det sen.

Som sagt, nu går bilen mot jobbet!!



Brum brumm...

/Linda


Hittade en snygg cykel på jobbet. Varmt ut...

img_0292 (MMS)

Hittade en snygg cykel på jobbet. Varmt ute, varmt inne. Men jag ska inte klaga. Hörs snart igen. Fotografering om ett tag. /Linda


Fb talar.




På söndag har det alltså gått 1 år sedan jag kom hem från Spanien och jag och Kristoffer blev tillsammans igen. Vi har något för dautmet 18:e tror jag gällande att bli tilsammans. Första gången vi var ett par blev vi tillsammans 18 augusti 2005. Hehe det är snart 5 årsedan det. Tiden går fort men vi har aldrig varit lyckligare! ♥

Måste dra i hårfärg på mig nu och eta upp kläder jag kan ha på mig idag. Måste va relativt klar när färgen ska ur håret. Då får det helst bara va smink och hår kvar att göra. Vill inte stressa för mycket och tänker absolut inte dryga mer nu så jag blir sen till första dagen på jobbet! Spännande :)

Vi hörs senare. Efter jobbet är det fotografering med KICK som gäller. Bloggar från jobbet eller direkt från fotograferingen :)

/Linda


Oooops..

Sitter hemma efter en mysig dag med älskling och släkt!

Förut tog jag och älskling bilen in till stan, mormor för att åka med henne och mamma till sjukhuset. Där träffade vi moster, kusiner och lite annan släkt.. Och ja, självklart lilla Hampus, det nya tillskottet :D Jag tog upp honom ur hans lilla säng när han började röra lite på sig. Då la jag honom på mitt bröst och där somnade han. Kurrade ihop sig och låg som en liten boll, hur fin som helst :D Åh det va så himla mysigt. Gissa om jag blir sugen på att skaffa en egen nu. Jag har velat ha innan men nu.. ojoj.

Tänk när Johanns och Anderas får sin om ca 2 veckor. Då ska jag gosa med den godingen också. Känns så speciellt när det är Johanna också eftersom jag alltid haft henne så nära. Det har jag självklart med mina andra underbara kusiner också men Johanna har jag sett mer som en syster. Så jag längtar som bara den tills hon får en liten bebis :) Tänk hur jag kommer bli då när det blir en till bebis... Oooops, jag vill ha en nu. Jag kan offra mig och bli en tjockis i 9 mån ;) höhö.

När vi varit på sjukhuset tog vi svängen förbi Krikkes mormor och hjälpte henne med ett data/skrivbord. Pratade massa och kollade hur hon bodde då hon är relativt nyinflyttad i stan. Alltid lika kul att träffa henne :) Tog även svängen förbi svärmor/far på vägen hem för att kolla efter lite saker krikke skulle ha, dock utan lycka.

Nu ligger vi båda i soffan och slappar och det är då inga fel de vill jag lova er. Imorgon gör jag min första dag på jobbet dessutom så jag förtjänar lite slapp. Efter jobbet blir det fotografering som gäller. Nya bilder behövs nu med Elena och så :)

          
                    Goding!


/Linda


Stolt över dig!



Är så himla glad för din skull, att du väntar barn, har fått fin lägenhet i norge och trivs med din kille, men det allra viktigaste, att du verkligen är lycklig! Är jätteglad för din skull och stolt över dig som lyckats ta dig igenom mycket och hamnat på topp trots det :) Underbara gumman!

Som ni ser och som jag skrev väntar hon bebis och förmodligen är det en liten kille som ligger där inne :) Roligt för dom! Och som jag skrivit tidigare fick jag ju ett kusinbarn i fredags som var en liten kille, förmodligen en liten Hampus då. Han ska jag iväg och förhoppningsvis snosa på idag om man får någon chans till det :P hehe.

Nu ska jag duscha och sedan göra lite våfflor till mig och min älskling. Ska försöka få med honom in till stan idag en sväng. Så kul när han är med och det tror jag även mina släktingar tycker för när han inte är med frågar de efter honom. Ja lite tjat från min sida och mammas definitivt brukar funka. Vet ju helt säkert iaf att mamma verkligen gillar när han är med. Mamma gillar krikke som fan och gillar att skämma bort honom ibland med lite presenter och så, hehe. Tycker det är bra att det funkar bra mellan dom, annars hade det varit jobbigt. Mamma och Kristoffer är ju det bästa jag har! :) ♥ K är ju även ena delen i min framtida familj.

Men men, nu är det dags att rulla igång dagen ordentligt nu. Duschen kallar så vi hörs senare!


/Linda


Svärföräldrar.

De är då verkligen bra mina svärföräldrar. Har vart där och käkat idag och efter maten blev man kvar för lite tjejmys med film och ostbågar med svärmor till en romantisk drama film. Kärleksbreven? Kommer inte ihåg vad den heter men bra va den iaf. Efter det blev det lite mer mat, prat och skratt. Mycket skratt åt härliga svärfar som grejade med en gräsklippare så jag höll på att dö där för en stund, hahah. Härliga svärföräldrar!

Nu sitter jag hemma och ska snart ge mig själv ett ansikte med smink och ruffsa till håret som jag inte har någon ork att göra något med just nu. Men det är väl inte så noga?

Vi hörs mina kära läsare. Kul att ni tittar in :)



BTW.. imorgon ska jag snosa bebis, söta lilla Hampus :) Ska även krama massvis på Emelie om hon är där, goseongen! :)


/Linda


Hej mina kära läsare.

Vaknade för en stund sedan och läst massa söta kommentarer både i bloggen och på facebook. Kontraktet vi fått med Warner i USA.. Ja vad ska man säga :D Är så otroligt glad. Nya låten ska även spelas på New York's största radiokanal, huuuur braa? :D

Vi (KICK+manager+co) är så otroligt glada över detta och vi hoppas på att det ska slå nu så man kan få göra massa roliga spelningar och sånt.. i USA :) Vore kul som satan. Jag har sagt att jag vill åka till New York och lyssna på radion när låten spelas, haha. Jag och älskling har planerat att åka till USA/New York en vecka sen fortsätta resan i USA en till vecka på något annat ställe än just i NY. Vi vet inte riktigt när vi kan ta den resan, men till USA, det ska vi! :)

Igår när vi fick allt på bordet om att det va helt klart så firade vi som bara den :) Jag tog det relativt lugnt ändå, men det va ändå party :) Tack så mycket för en bra kväll Caroline, Marcus, Niklas o co. Och grattis i efterskott till dig Niklas. Det firade vi ju också igår.

Men nu ska jag ringa mamma och se om vi ska snosa någon bebis idag :) Fick ju en lillkille i släkten igår (skrivit om det i tidigare inlägg). Vi hörs senare. Blev så röröigt nu alltihop :P haha.



KICK GOES USA!!!!!

/Linda

Har bara en sak att säga...

KICK GOES USA KONTRAKT!!!


/Linda

Grattis!

Fick veta för en stund sen att vi fått en liten kille i släkten :D Åh va kul det ska bli att träffa det lilla nya tillskottet :)

Grattis Ingela och Daniel till er son, och grattis Emelie till en lillebror :)



Nu hoppas jag du är glad över din lillebror, trots att du ville ha en storebror, GULLUNGE :) ♥


Ja, nu har man fått en till sak att fira ikväll då :) Himlans mysigt! Nu väntar jag verkligen med spänning tills J och A får sin bebis, åh va mysigt :)

/L.


Dagens outfit.



Oversize linne med nitar på axlarna.
Skärp i midjan med 6 stora nitar i svart.
Kortbyxor från bikbok.


Några snygga skor till detta och nu drar jag mig till stan. Vi hörs senare.

/L.

And then I get a scary thought..


..That he's here means he's never lost!



you can see my heart beating,
You can see it through my chest..

Det kommer alltid slå för dig min kärlek! Älskar dig oändligt ♥

/L.

Snos.

Kom hem för ett tag sen. Ganska längesen (ca 2,5 tim skulle jag gissa på). La mig i sängen med min älskling och kollade på lite The Big Bang Theory, höll på att somna, sen.. neeej. Älskling somnade och ryckte till och det fick mig och rycka till och då kunde jag inte somna. Men känner att jag börjar bli trött igen så ska snart snosa ner mig igen.

Fick med mig lite saker hem från kusten idag som jag tänkte visa er imorgon. Lite grejer till hemet. Käkade så mycket räkor och smörja med baguetter så jag höll på att spy sen. Det sprängde i magen på mig för att jag va så mätt. Jag käkade och kände mig lite under lagomt mätt. Tog sedans bestämt lite räkor av moster och det va ju massa gott att äta bara räkor då jag hade mina räkor dränkta i någon röra. Ungefär 5 min efter att vi gått från matstället smäller det till och fy i fan va mätt jag blev. Kändes som jag skulle spricka där i någon timme, usch.

Har iaf haft en rolig dag med Johanna (kusin), Lena (moster), mormor och älskade mammi ♥ Ni är bland de bästa och alltid lyckas vi skratta lungorna ur oss :) Bilder från dagen kommer upp senare.. då jag måste vänta på att Johanna och mormor laddar upp dem på fb som vanligt där jag sedan snor dem ;) hehe.

Nu ska jag sova! Vi hörs imorgon till frukosten. Jag ska försöka gå upp i bra tid, så jag hinner göra lite på dagen (förhoppningsvis sola!!! det behövs, blekfis som jag blivit igen) imorgon innan kvällens bravader. Imorgon ska det nämligen firas för en sak, men vad.. det får ni veta imorgon ;)

     

GODNATT!

/L.


Nattens skratt.

Ja vad ska man säga. Blivit taggad på detta fb igen på gamla kort. Kan ju visa ett exempel från det att vi gick i 9:an. Ser ni vart jag befinner mig i detta kort?




Ja PRECIS där sitter jag..


...och håller hand med min söta Jossan. Oj oj vad vi hade kul på den tiden :) haha.

/Linda


Hejdå kusten. Trött som bara den och lite ...

img_0285 (MMS)

Hejdå kusten. Trött som bara den och lite smått irriterad. Att de ska va så svårt att få ett svar ibland :p nåja får kanske sen.  /Linda


Hej Norge! Hejdå Norge.. Också åkte vi vid...

img_0281 (MMS)

Hej Norge! Hejdå Norge.. Också åkte vi vidare. /Linda


Kolla vilka fina ögon min sessa har :) mam...

img_0278 (MMS)

Kolla vilka fina ögon min sessa har :) mammas älskling är du!! <3


Älskling på kudden jag fick lämna kvar hos...

img_0265 (MMS)

Älskling på kudden jag fick lämna kvar hos mamma. Visst är hon söt min goding? (mmsar in en bild på min andra älskling snart) Katterna älskar den kudden så hade ju inte hjärta att ta med den :) den passar inte in här men ändå. Mina älsklingar ska ha den iaf. Gosade hur mycket som helst med mina missar idag hos mamma. Ibland saknar jag er sötnosar så mamma får ont!!! Ni är bästa missarna som finns <3 <3


Måste sova snart.

Dock va jag ganska hungrig så mat och en cola fick bli först. Ja lite tv tittande också, de underhåller bra. Jobbade inte många timmar idag på kära fabriken. Jag klagar dock inte då jag ska åka tidigt imorgon till Smögen så kan va skönt att få lägga sig innan två.

Men men, nu ska jag käka klart och se de sista av Jims Värld som är på tvn, sen blir det natten.


Jobbade ihop med denna höppetössa idag. Dock med några fler meters avstånd än vanligt. Dock såg vi lite mer normala ut idag än på bilden, om man nu kan kalla oss normala i vanliga fall, höh.

Godnatt på er!

/Linda


MMSblogg. Mitt nya linne! Lite dålig bild ...

img_0247 (MMS)

MMSblogg. Mitt nya linne! Lite dålig bild kanske men det får ni stå ut med. Hur skönt som helst är det! Vad tycker ni?  Puss/Linda


Hello there.

Idag började jag dagen med en lång sovmorgon, uppenbarligen. Sov väldigt länge. Nåja, efter det gjorde jag mig en god kycklingsallad som satt där den skulle. Har även hämtat ut mina skor som jag beställde på Nelly. De var högre än jag trodde och på foten va de hur bra som helst. De ska användas flitigt i sommar.

När kl slog 16.40 satt jag i bilen in till stan för två timmars träning med cheerbrudarna. OM de tog slut på oss. Herregud säger jag, har inte varit så trött efter en träning på jag vet inte hur länge. Skakade när jag gick till bilen, haha. Men jag ska inte klaga för jag vill ju träna hårdare så jag får säga att jag uppskattar det tjejerna gjorde för oss idag. Man är nöjd efteråt, även om man kommer gråta lite imorgon för träningsvärken. Nej gråta kommer jag inte men kännas, de kommer det absolut göra.

Tog arslet i bilen efter träning och åkte hem till Agneta, Josefine och Caroline där det fick bli en kopp kaffe och massa töl som vanligt. Alltid lika trevligt! Men nu sitter jag hemma i soffan och slappar som bara den, för det är jag värd. Jag tyckte också att jag var värd 2 hamburgare så det gjorde jag mig. Slängde mer än en halv som vanligt. Att jag aldrig lär mig att en räcker. Nåja, jag är mätt och belåten iaf.

Nu ska jag inte göra ett skit förutom att glo på tvn. Inte dumt de inte.

Bjuder på lite bilder från dagen då jag och lite släkt va i Mariebergsskogen. Kort ärligt snodda från min goa kusin Johanna.



Jag och Emi (Louise också på ett litet hörn) när hon springer runt en fontän och som ni ser med mig i händerna. Älskar denna ungen väldigt mycket!



Jag och mamma vet hur vi roar oss.



M x3 - mamma, mormor och moster ♥

/Linda


Just ja, och ni.. tipsa mig!

Glömde visa detta, ett sött linne mamma klickat hem till mig söt som hon är! Kommer va hur gött som helst att ha över bikinin på väg till stranden eller solningen. Tycker det är snyggt faktiskt, hoppas storleken är bra bara så det inte står ut allt för mycket i ryggen. Stort ska det vara men en liten gräns finns fortf.

Vad tycker ni? :)



Sen undrar jag en sak, kan ni tipsa mig?
Jag söker jeans-shorts men hittar inga som sitter bra eller i min storlek alls nästan. Vet ni affärer där det finns snygga jeansshorts, både ljusa och mörka? Tipsa gärna både affär och pris om ni vet, om inte duger bara affärens namn också självklart :) Mycket tacksam för hjälp då jag snart i desperat tid klipper av några jeans jag har i garderoben som jag säkerligen ångrar när kylan kommer tillbaka! ;)

/Linda


Shoppat och hemklickat.

Detta fick jag med mig hem idag i en liten påse. En fluffig liten Topp/väst, vad man nu vill kalla det. Tycker den var riktigt söt och snyggt att ha till svarta kläder eller till någon svart klänning kanske. Ja, man kan ju välja att ha snyggare svart på sig än jag hade på bilden idag, heh.

Vad tycks? Endast 74,50kr på rean, Gina Tricot.




Förra veckan kikade jag runt på lite olika sidor
och jag orkade inte hålla mig utan klickade hem ett par blåa skor. Jag har ju mycket svarta skor och sånt så ett par blå kommer bli super bland min skosamling. Jag fastnade mycket för dem för kilklacken också. Älskar att gå i kilklack men tycker det är jäkligt snyggt med vanliga heels också. Skor i övrigt är ju sjukt roligt! En vanlig outfit kan bli lyft väldigt mycket med ett par snygga skor.

Vad tycker ni om mitt hemklick?



Har sett svarta i verkligheten och de bilder de visar på nelly gör verkligen inte skon rättvis,
tycker inte jag iaf. Mycket finare i verkligheten, även hört att de är gudomligt goa att gå i så jag hoppas de. De kommer säkert imorgon så då får vi se! Kommer iaf bli snyggt att ha både till de festliga och i vardagen. Ska börja ha lite roligare skor i vardagen när de faller mig in. Tycker faktiskt man kan "klä upp sig" mer än man gör. Iaf jag :)

Nu ska jag kolla på lite tv och lite på nätet, sen kika på film med älskling. En till Harry Pötta film får de bli för vår del.


/Linda


Hot hot hot.

Tycker det är förbannat varmt i vår lägenhet.
Men man ska väl inte klaga va?


/Linda

Mobilblogg direkt från sängen.  Ligge...

img_0242 (MMS)

Mobilblogg direkt från sängen.  Ligger och kollar på 2 and a half men. Har kollat på tre filmer idag med älsk och bara gosat. Varit hur gött som helst. Vi städade förut med så nu ser det ut som ett hem igen ;) nej så farligt va det inte men alltid gött att få iordning.  Filmerna vi kikat på idag är: not another teen movie, en gamal komedi vi såg hemma hos mig när den nästan va nyutgiven. Vi gick nog i 6:an/7:an då. Så länge har jag känt min babe :) De andra två filmerna vi såg va Harry "pötta" Potter 2 och 3. Väldigt bra och mysiga filmer faktiskt. Hatade Harry Potter tills jag en gång inte hade ngt större val än att kolla på 1:an. Efter de va jag fast :) och för några dagarsen fick jag Potter boxen av krikke :) dock är de ju bara de första fem filmerna där i men det gör inget. 1:a delen av den sista kommer ut i höst/ vinter och 2:a (absolut sista) kommer ut i juni 2011, läste jag Ska bli spännande att se.  När vi ändå pratar om att vänta på film. 2012 kommer jag va bänkad i en biosalong. Då kommer Pirates of the caribbean 4 på bio :D OM jag längtar.  Men va jag babblar.. Nu ska jag se klart på avsnittet med 2 1/2 men här och sen sova. Har lite att göra imorgon. Men vi hörs då :)  / Linda


En hallå där med Linda Rangfeldt.

Vill du läsa vår senaste tidnings-intervju? 

Hallå där Linda Rangfeldt...

Nöje

... ena halvan av Karlstadduon Kick som släpper nya singeln Don’t wanna be your girl i dag.

• Hur är låten?

– Det är en pop/rock-låt. Några har klassat den som ballad men det är lite för mycket drag i den för det tycker jag. Den spås att bli en hit och är annorlunda än det vi gjort tidigare... 

Mer frågor och svar finns i den riktiga artikeln. Klicka HÄR för att läsa hela artikeln!

Klicka HÄR för att se nya videon till låten Don't Wanna Be Your Girl!


/Linda


Kan inte undgå att säga detta..

Jag är så förbannat mätt men ojoj vad jag är sugen på Våfflor och allt är mina kära Emma Dahlén's fel ;) Såg denn härliga bild på hennes fb..

                

                                                     HUR GOTT???

/Linda


Hej!

Sitter i soffan och mitt största problem just nu är funderingar över vad jag ska laga för mat. Min älskling sover fortfarande så jag antar att jag ska väcka honom inom kort. Klockan är ju mycket nu! Haha.

Igår va jag och älskling iväg till skruvstad en sväng och kollade på lite folk och snackade och så. Vi bosatte oss på en bänk efter en stund i parken. Där satt vi bra sen. Folk kom och pratade och vi kune sitta och prata, skratta och ja kika på folk. De är så kul att se fulla människor. Det är bråk, det är "nu tittar jag mot er men jag tror inte ni ser det" folk, det ramlas, det grinas.. Ja ni vet själva hur det kan vara. Ganska roande ibland att se alla bravader. Träffade söta Amelie också (+ massa andra), alltid lika trevligt :)

Vi fortsatte sedan hem till gustav där det skulle badas i poolen. Jag bangade i sista minuten dock. Orkade inte krångla att dra på mig massa tajta kläder efter att ha badat. Så jag hoppade det denna gången men blir med i poolen nästa gång :)

Väl hemma efter badet gjorde jag mig lite att äta, älksling fixade med chips och dipp. Vi la oss och käkade i sängen och glodde på Harry Potter. Sen blev det kramkalas tills våra ögon inte orkade hålla sig uppe längre. Hur mysigt som helst med min baby! ♥

Jag skulle ha tagit en outfit bild igår men glömde bort :( Gillade faktiskt min outfit som jag hade igår. Enkel men snygg :) Svarta jeans, grå klänning med lite puffkuddar vid axlarna som är täckta med små små nitar. I midjan satte jag ett skärp som är grått och spänner är täckt med 6 stora gråa nitar, skitsnyggt tycker jag! Till de satte jag på mig höga kilklackar, det passade väldigt bra till den valda outfiten. Kan lägga upp bild någon dag på klänningen och de. Det är klänningen jag har berättat om tidigare, som jag köpte på resan till Liseberg som jag gjorde tidigare i år. Hur som helst är den skitsnygg enligt mig :)

Åh nu vaknade babe! Ska se om jag kan hitta något att laga iordning då. Vet inte vad jag är sugen på dock.. Men vi hörs sen! 

                         

/ Linda


Mmsblogg. Precis kommit hem från mosters s...

img_0241 (MMS)

Mmsblogg. Precis kommit hem från mosters stuga. Har myst med släkt och lekt med sötaste Emelie. Nu ska jag duscha och gör mig iordning inför lite smått och gått. Bästa blir med min älskling.  Puss hej. /Linda


Hmm och Pippi..

Ligger i soffan med vackraste babe och kollar på Pippi på rymmen, haha. Pippa slutar man väl aldrig tycka om. Brukar kolla på Pippi klipp på youtube med Emelie ibland. Även annat man kollade på som liten som de små nu uppskattar lika mycket som vi gjorde i deras ålder. Emil va ju en stor favorit hos många ja även mig. Det är nu en av Emelies favoriter också, även om hon hellre skulle ta något med Hello Kitty på ist för att se på dessa figurer.

Gammalt är bra, tycker ni inte det? :)

                 


Funderar på om jag ska dra mig ut till stugan en sväng och sola lite? Ikväll blir det intervjue och lite annat jobb med musiken, och efter det blir det att vara med min älskling. Ska antagligen på pool-party och sedan Skruvstadparken. Vi får se men tror de!

Nu ska jag fortsätta se på Pippi och se om de blir till stranden eller ej. Vore ju gött o få lite färg på denna bleka kropp.

/Linda 


Elena är hopplös!! Hon tar alltid med sin ...

img_0237 (MMS)

Elena är hopplös!! Hon tar alltid med sin handspegel och en burk saltgurka på gig. Suck... Höh.   /Linda


Spiderman 3

Den ligger jag och kollar på nu, den är slut om 25 min så då blir det att packa. Sitter och funderar på vad jag ska ha på mig men jag har ingen aning faktiskt. Funderar på att köra på den oranga klänningen jag köpte och mina lackleggins. Ni vet det här:



Och ett par snygga skor då självklart. Det är väl lite rock/somrigt? Nåja, jag gillart så det får det bli. Klänningen är väldigt skön faktiskt. Men skor då.. Undrar vilka jag ska ha på mig. Jag måste välja skor lite ut efter vad vi ska göra på scenen. Blir det mycket steg och "krångel" så vill man ju inte ha fööör höga ifall man skulle drutta på arslet. Det är ju inte allt för roligt kanske. Någon dag efter möjligtvis, men inte när det händer, haha. Jag får helt enkelt ta med två-tre par och se vilka som blir bäst :P

Nu ska jag se klart på filmen och sen välja och packa ner skorna + outfit.

/Linda


Frågor.

Har ni frågor till mig, något speciellt ni undrar över?
Skriv en kommentar eller maila mig till [email protected]

/ Linda

Ska bara.

Jag måste egentligen packa för imorgon och fixa skiva och sånt.. Ska bara kolla klart på en film. Sen ska jag bara äta upp en glass.. Sen ska jag bara göra något annat. Sen måste man bara packa ändå.

Jaa man flyttar fram det mer och mer, men jag orkar inte just nu faktiskt. Att packa går snabbt. Lägger ner någon klänning eller något och några söta skor. Sen är de klart, ja packa ner datorn och det här då. För den ska också med. Måste sysselsätta mig med något på bussen och tåget..

Nu film och en glass.



/Linda


No.

Just gonna stand there and watch me burn
But that's alright because I like
The way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's alright because
I love the way you lie..






/Linda


I could really use a wish right now...




Jag önskar ni va här.Saknar dig morfar och dig mammi Cina!
Vi ses i himlen!

/Linda


blupp.

Vad ska man hitta på en dag som denna?

Har ingen fantasi just nu..




/Linda


Godmorgon

Nästan iaf. Humöret hamnade på sne gällande vissa saker när jag vaknade och fick höra helgens reseplaner. ÅÅÅÅH säger jag bara.

Sitter i soffan nu och ska snart ringa några samtal. Helt slut i kroppen efter igår, eller mer träningen i tisdags. På jobbet igår var det lugnt och skönt. Utegården var packad men de va lugnt för mig ändå. Det va både skönt och lite halvtråkigt. Nåja! Idag är det reggae kväll på nöjes, and it's for free. Ni får åka dit och kika. Imorgon kör de för alla rockabilly lovers.

Nej blir tokig, får ta tag i den andra skiten just nu. Skriver mer sen när hjärnan är inställd på något annat än irritation.




/Linda


Work work work!!

img_0233 (MMS)

Work work work!!


RSS 2.0