Jobbiga känslan stannade inte i drömmen..

Ja, jag hade en otroligt jobbig dröm inatt. Var otroligt ledsen och bråkade med människor som jag ej träffat i verkliga livet men hört talas o och vet vilka dom är. Vi bprkade om andra människor :P Gud va man tjaffsa och bråka.. ja till o med slogs. Inte bra inte bra. Eller på den människan bryr jag mig ungefär så lite det bara går att bry sig. Bläääää för vissa drömmar :P

Men palla att internet dog då. Jag hade skrivit som fan här så är allt borta nu :P Kuuuul :P haha. Men hinner inte skriva igen. Spelning i säffle ikväll, så jag måste fixa iordning här nu. Åker om ca 1 timme.




Kristoffer.

// L.

The whole world will see me smile.

Sitter hemma i soffan och glor på tv. Min L har åkt hem nu. Tlååk :( Men men har lite jag måste göra iaf, men ändå. Jaja, Just nu ligger det en misse i mitt knä. Hon verkar inte ha planer på att flytta sig. Blir en undanflykt för mig i några extra minuter för att slippa ta tag i sakerna som måste göras. haha.

Ett samtalsämne drogs upp igår litegrann. Jag undrar verkligen hur det skulle vara om det skulle bli så :) Blir väl inte så nu men, bara tanken får mina fingrar att klia :) hehe. Vore faktiskt väldigt mysigt och roligt! Har skrivit till pappa på denna tiden på dygnet. Får väl se vad han säger om det jag, han och K prata om igår.

Sitter och kollar på Tyra show. Va händer? Människor är allt bra roliga ibland. "Ni jordbor är roliga när ni visar varandra kärlek" hah, ja det skulle man kunna säga. (citat från Space Chimps) Nej usch. Jag har verkligen inget att skriva just nu. Skulle kunna berätta om min mysiga kväll igår men tror det får stanna hos mig. Va allt mellan mys och film till biltur i den döda staden. Det va då inte mycket folk i stan igår. Blev att köra hem Lina och Elena bara. Sen ringer Lina och va på språng igen. Haha, rolig hon.

Nej, nu vill jag ha ett jobb. Detta går inte. blääää.

// L.


Tre små korvar.

Ja, vi somnade som tre små korvar i sängen inatt. Blev då inget mer bloggande. Lina har typ rullat runt lite medans Elena legat helt platt och still som en sten. Jag.. jag har försökt somna med en rullande Lina brevid mig :P Tillslut gick det bra! När jag vaknade va ju Lina borta då. Hon började jobba kl 10.00. Elena ligger kvar här hon. Kliar sig i hårbotten och bara klagar! haha. Nej lite frukost fattas i magen bannimej. Smörgås + Oboy is good, nice, the shit!

Kollade på film igår när tjejerna somnade. Ojoj, va en riktigt djup film. Love in Manhattan. SE DEN. Den handlar om två personer som hittar varandra vars liv är väldigt komplicerade. De träffas på en föreläsning om döden. Tjejen är där på jobb och killen är där för att lära sig mer då hans bröst är fullt med cancer och han har noll chans att övervinna den. När de fattat intresse för varandra händer en rad roliga och berörande saker hos de två, tills en dag förändrar läget och de inser att det är dags att verkligen leva ut i det sista.. Varför?... Se filmen!!

Nej nu ska jag och Elena gå upp ur sängen och käka frukost. Senare kommer hjärtat till mig. Det gillar jag det :) Mamma har åkt till göteborg och kommer hem imorgon. Hälsar på min otroligt roliga kusin. Han ska jobba på stockholms största advokatbyro, hur coolt är inte de? Tycker det är svinfränt ja. Kul som fan för honom :) Nej frulle blir, som Elena säger.

// L.

Nu är det myskväll.

Jag är nu med Elena och Lina. Chips, dipp, cola, täcken, kuddar, filmer, skitprat, skratt, tårar.. ja allt står på schemat vettni! Alltid mys att umgås med mina tjejer! Elena sitter nu glad med sitt glas uppfyllt med cola och äter chips här brevid mig. Lina hoppade in i duschen men kom nu in i mitt rum igen! Jag och mina brudar ska kolla lite filmer nu tänkte vi. Mysfaktorn är hög! haha det gillar vi :) Skitsnacket fortsätter i bloggen här sen! Eller skitsnack... snacket kanske man ska säga! :)


För att han är nyckeln till mitt hjärta! <3

// L.

Men vafaaaan!!

Det är ju 24:e imorgon och inte idag :P Haha, jävla skit. Jag har tänkt helt fel. Tänkt som att Public Enemies har premiär idag, så är det imorgon. Men men så kan det vara. Vill gå på den med Kirk. Men han ville även på den nya svenska komedin som kommer i slutet av månaden. Kommer inte ihåg va filmen heter just nu, men den vill jag också på! Uschamejja va rolig den verkar :) Men P E vill ja veeerkligen se också. J. Depp ni vet.

Satt och beställde kort inatt när jag såg på en otroligt tråkig film. Blä va dålig den va. En barnfilm. Kortena väntar vi med spänning. Ska bli kul o se kortet när det blir större :) Inte allt för stort men som ett A4:a iaf :D Ett ska upp i mitt rum och ett i vardagsrummet i vålberg :) Gillar jag det :) Hoppas dom gör det också. haha. Men klaart, det är ju vi favoriterna på ;P Eller va säger du? :) haha.


Yoooooooooou, You're sex is on fire!!!

// L.

Låtar som går varma i den mörka natt..





Goa låtar de. Hoppas ni sover gott. Nu blir det nog en film här i min ensamhet.
Älskar dig Knattnatt :)

// L.

16 and pregnant!

Ja, jag ligger helt sjuk här hemma i min säng. Idag är det lite bättre, men är fortfarande väldigt förkyld och känner mig helt tjock i huvudet. Låg och kollade på 16 and pregnant inatt. Rätt kul att se vilka situationer alla får gå igenom. Måste erkänna att några tårar föll :P Men som sagt. Gött o ligga o kolla på något. Va ett par som bestämmde sig för att adoptera bort sitt barn för att dom inte var mogna att ta hand om ett barn. Det va ju ett starkt och moget beslut. Men ajaj va de grät när de skulle lämna bort henne. Pappan till den lilla flickan grät och upprepade flera gånger att de gjorde detta för dottersn skull, det va för att hon skulle få ett bra liv. Tårarna sprutade på honom.. och även på mig :P haha Usch va hemskt det va!

Blä va jag är förkyld alltså. Ska snart hoppa in i duschen också. Det kommer bli mäkta skönt. Låg i natt och frös ena sekunden andra svettades jag. Blää va äckligt. Sov till typ halv 4 idag också. Kunde ju typ inte sova inatt för att jag hostade som en idiot. Jäävlar måste berätta. Min katt kom och la sig hos mig och jag började klappa henne. Kände två typ små knölar vid hennes nacke. Insåg ganska snabbt att det va fästingar, så jag flög upp ur sängen och började skrika på mamma att skälla och berätta att hon måste känna igenom ordentligt på katterna när hon vart ute med dom. Det hade hon gjort självklart men inte tillräckligt bra. Så jag satte mig och började dra fästingar på stackars godingen. Satt bara två men ändå, de va stora och äckliga :( När jag kollat igenom Zazzie helt tog jag tag i Kitty, min andra katt. Kände som bara den. Rullade runt henne och massa för att känna exakt så det inte satt någon på henne också. Hon sa inget när jag höll på där och kollade men hon tittade på mig som om jag vore dum i huvet :P haha Helt fundersam såg hon ut att vara :P haha.

På torsdag vill jag på bio!! Då släpps nämligen den nya filmen med Johnny Depp. Public enemies!




Nej nu ska jag nog försöka käka mat och duscha! det är ett måste. Men jag skriver nog mer sen om min otroligt har-inte-ngt-att-göra-dag! :P Undrar va det är för mat förresten? Får springa in i köket och kolla. Glassbåtar har jag här hemma. Visst är det gott?!

// L.


Hemma i sverige och till min älskling!

Har alltså varit i spanien med Ellen en vecka. Har varit skönt, roligt, varmt, farligt (åkt moppe och jag har skrikit ihjäl mig ungefär). Varit på otroligt fina stränder och olika platser. Har självklart jobbat lite och så. haft lite tävlingar så vi lottat ut kick-tshirts, vilket var en uppskattad sak. Mycket roligt folk har man träffat samtidigt som man hade en sjukligt hemlängtan de sista dagarna. Vi fick mycket beröm för vårt arbete där nere vilket jag och Ellen tackar mycket för.

Va en dag när jag och ellen skulle göra oss iordning för att hoppa i poolen (grymt skönt) Iaf så stod jag inne på toaletten med ett lakan runt mig, kollar ner och får se massa myror krypa på det. Panik som jag fick skrek jag och sprang runt i lägenheten på hotellet som en idiot och skrek efter ellen som lugnt kollade och självklart började filma myror osv. USCH!! Men de försvann. som tur vaaaar..

Var till Palma och gjorde lite shopping fynd. Brevid det stora köpcentrat fanns ett mc.donalds som Ellen bara va tvungen att gå in i då hon va enormt sugen på glass. Väl där inne sitter det lite folk och när vi gått för bi hör vi hur några börjar vissla. När ellen fått sin glass skulle vi gå upp på övervåningen för att låna toan. Även då när vi gick förbi folket vissla dom. irriterad som jag blev kollade jag vilka det va som vissla.. Hallååå en grupp 7-10 åringar, haha. Jag bara men snälla nån, här börjas det i tid :P Senare smög dom på oss och sen lekte någon jävla budha eller något. Började buga åt varandra och skrika som idioter. Självklart slank kameran upp och dom blev filmade, jag härmade väl efter lite och skrattade :P Vilka jäkla ungar alltså :P haha

Nej finns mycket att säga om denna resan som varit fantastisk rolig. Kommer sakna mycket roligt folk där nere, men måste säga att komma hem till min säng imorse med goding där.. Ojoj, som jag har längtat! Sängarna i magaluf va ju ingen större hit. Plus att jag låg med feber, hosta, halsont igår. Så den sista dagen jag skulle steka sönder blev mer hosta sönder, inne.. i sängen. Inte okej. Men men nu ska jag och min hesa hals vara lite tyst igen. Skriver kanske sen.. annars hörs vi imorgon dåååe..

Kristoffer mitt hjärta.

// L.

I'm on my way, I'm going home.

In my heart.. It's a lot i have in there.
But you know, I want the one who
have the biggest place in it.
And that's you honey.


Sitter i min säng nu och kollar på filmer jag vann på Liseberg. Funderar vilken jag ska se. Om det ska bli thriller, komedi eller något.. Jag funderar även på att dra på en Harry potter film som jag så mycket förälskat mig i. Helt underbara är dom. Jag såg den första filmen, sen va jag fast. Längtar som bara den tills jag ska se den nya som snart kommer på bio :P haha. Nörd är jag, jag vet. Men en jäkligt nöjd sådan, då jag älskar filmerna :) Nej får nog bli någon av de nya filmerna. Vann 9 st så finns lite att se på.

Idag har jag bara varit hemma. Sliten som bara den har jag varit. Va iväg och handla lite förut. Skulle göra tacos. Den fick jag dock inte behålla utan spydde upp den? Nödvändigt det kändes. Men men, mådde råå illa efter maten så det va bara skönt att det kom upp igen. Men inte så bra kanske. Man ska inte spy upp mat! Usch. Kunde äta godis för en stund sen. Va gött med något sött faktiskt. Sura bilar som vi vann på Liseberg med. Mumma va gott det är!

Snart är jag i ett varmt land också. Spanien, mallis blir. Ska bli så skönt. Ska rensa hjärnan och ta det lugnt med ellen. Jobbar kanske 3 kvällar sen är vi i stortsett lediga. Då blir det att gotta sig på stranden, vid poolen. Bada i havet på kvällarna med. Usch va skönt, men ajaj va jag kommer sakna K, mina underbara tjejer och familj (släkt) Men blir bara borta en vecka så när jag kommer hem kan jag gosa med er igen! När jag väl är hemma igen ska jag även sätta igång hårt som bara den och hitta ett jobb, söka massa iaf. Blir galen av att va hemma om dagarna och jag vill inte påstå att jag blir rikare av att stirra in i samma väggar dagar in och dagar ut. Jag vill starta eget nu nu nu!!  Jag har värsta planerna som jag verkligen vill dra igång och få det att funka. Skulle ju va sjukt kul!!

Nej nu ska jag lägga mig och se film och sova. Det behövs. Är sliten som bara den. Imorgon ska man ju upp och växla pengar, packa, lämna in lite CV:n tänkte jag att jag skulle hinna med också. Men det gör jag ju. Vill till vålberg en sväng också och pussa hejdå osv. Men får se vad som händer och om man får vill säga :P Men jag är alltid sån. Tycker det känns jobbigt att åka ngnstans också får man inte säga hejdå ordentligt så hörs man inte på någon vecka. Men men, hoppas det löser sig! Ska iaf bli skönt att få komma till solen. Jag och Ellen ska bara bry oss om oss själva. Ingen dricka eller något ska vi ta där nere :) Bara njuta :) Kommer bli super skönt. nej nu blir det film.



// L.

Spelning på torget i Karlstad ikväll!

På scenen: KICK, Tramsgänget, Disco Crew & Elov o Beny!!



 

Ni Kommer Väl? :)
(
Inträde: 100kr)

This isn't the best time for you to test me..

Ja måste säga att de här tre låtarna är fruktansvärt bra. Hört många bra men de här tre är absolut bland de bättre :). Lyssna och njut, går inte göra annat än så. Länkar er till texterna också. Det är nästan det viktigaste. Att se texterna, läsa och lyssna på låten. Förstå vad som menas.. vad jag menar med vissa delar kanske.. Dessa låtar är mest till för att en speciell person förhoppningsvis ska förstå mer.. Lyssna noga och läs texter.. Jag menar det!!  (kom ihåg att jag sa vissa delar...)

Stick To Your Gun - Enough is Enough. Klicka för lyrics här




A Day To Remember - Colder Then My Heart, If You Can Imagine. Klicka för lyrics här




We Are The Ocean - Nothing Good Has Happened Yet. Klicka för lyrics här



Nej nu ska jag lägga mig och kolla på någon film. Funderar på om jag ska se The boy in the striped pyjamas. Tror att den filmen är ganska bra faktikst. Någon som sett den? Aja skitsamma. får kolla och se om det är något. Men börjar bli ganska trött så tar nog den imorgon eller något. Utomlands med Ellen snart. Bara Ellen och jag! Mysigt det. Slappna av och jobba blir. Ska ligga på stranden som ligger granne med hotellet och poolen. Hur skönt är inte det på en skala från 1 - 100? Ujuj. Skönt att man kan ta dagar då och bara ligga och slöa. Ska ta med ett spel som gick varmt på Malta med pappa och dom. Maxi-Yatzy självklart :) Och kort med blir ju :) Kvällsbada i havet blir ju hur fint som helst det :) Eller vad säger du Ellen? ;) Nej nu ska jag snacka lite mer med E. sen blire sängen.         

//L.

Människor..

Finns mycket idioter i världen. jag är en av dom för alla är vi väl idioter ibland. Men man blir inte förvånad längre över saker. Men nu skiter vi i det.

Mailen är nu stängd, borta, finito. Tack för de frågor ni fått in på detta dygn. Blev allt några stycken. Har sparat dom och ska se om det är något att svara på eller om svaren redan finns i bloggen. Läste lite och det handlar mycket om jag har pojkvän, hur många djur jag har, vad som väntar i sommar för mig osv.

Ska dra ut en sväng snart. Rensa huvet och köpa cigg. Känner att jag behöver det. Just nu är jag väldigt arg och besviken på en viss tjej. Men skiter it. Inte ens värt egentligen. Bra saker kommer ju ur det också så. Men nu ska jag dra. Hörs kanske sen.

//L.

I'm Back!

Ja nu va det längesen jag skrev här. men ändring får det allt bli eller vad säger ni? Jag har skapat en mail där jag tänkte man kan skicka frågor eller om man bara vill säga något som ni ej vill ska synas i bloggen på kommentarer. Nu är det inte många som kommenterar men vet att det är endel som läser som sen frågar saker på facebook ang KICK, privat osv. Så jag tänkte att nu skaffar jag en mail där ni kan maila era frågor som jag sen kan svara på här i bloggen. På så sätt kan ni vara anonyma utåt vem som frågat vad. Visst ni kan skicka anonymt i kommentarer också. Men ni gör som ni vill om ni vill kommentera eller maila, för frågor eller bara kommentarer,

Skicka era frågor osv till [email protected]
Skriv skriv skriv. Det är ju hur kul som helst det :)

Nu sitter jag hemma i min underbara säng. Eller snarare ligger. Har jobbat med Lina idag. Duktiga som vi är gick vi inte hem så jättetidigt. Men fanns ju dock inte så mycket att göra. Men några timmar blev det ju. Hade så fruktansvärt ont i huvet ett tag också men snäll vaktchef som vi har gick han och fixade huvudvärkstabletter till mig. Då blev det bättre efter en stund. Äckliga va dom dock. Men bättre blev de som sagt.

Jag hoppas att det blir bättre väder imorgon för jag skulle gärna vilja gå ut och lägga mig i solen. Det vore skönt och jag behöver färg. Vore med en utomlandsresa till och bara slappa och ha det skönt. Men kanske blir en med KICK nu, vem vet ;) Då blir det ju tre spelningar men när vi inte spelar då kan man sola, bada och bara ha det skönt. Inte festa huvudet av sig utan bara slappna av. Skönt det ibland vet ni!

Ni har väl kollat bilddagboken när jag va på Malta? :) Hade jätteroligt hos min kusin. Planerat att åka ner dit igen i september om det går. Får passa på att hälsa på släkten medans den bor kvar i Europa så att säga. Många av hans kompisar har nog redan åkt när jag åker ner men inte bryr jag mig om det. (Folk har frågat om det konstigt nog) Men jag är där för att hälsa på robin. Inte för att träffa nytt folk och få intresse för någon som det varit frågor om. Menar man åker ner till Malta och är med sin kusin. Klart man träffar hans vänner, men man åker inte dit för att leta efter någon. De som känner mig vet redan hur saker ligger till här hemma också så nej tack :) Nu låter det som det låter men ni får ta det hur ni vill.


Vi tog taxin då!! och.....

....min kusin fastna, haha! :)


Nej nu ska jag nog sätta på en film och mysa ner mig i sängen och sova! Sov en liten stund nyss men mina kära kusiner Johanna och Ida ringde och väckte mig. BÅDA TVÅ också :P haha, mina töser! Men skriv frågor vet ja så hörs vi! :D

//L.

RSS 2.0