Spelning i Strängnäs

Va ju i Strängnäs igår (fredag) och hade spelning. Det gick bra och va kul. Mamma var med och va lite chaffis och fotograf åt oss, söt som hon är! :) Jag skulle ha hjälpt till att köra på vägen hem men blev inte så. Skulle ju bara käka.. hmm jaa, det blev en lång måltid, hela 15-17 mil (eller hur långt vi hade kvar då).

Här är lite bilder från kvällen:


Armin är med och dansar på scenen.


Något var kul.


Kick gillar mami <3


kick och seanne bannannnee.. inte riktigt, haha!

Nu ska jag fortsätta se på Blood in Blood out som är på tvn. Har varit massvis med bra filmer idag ju. Skulle åkt till babe tänkte jag men han va så trött så jag åker till honom imorgon och myser :) 3 månadersen på måndag sen vi satte på oss ringarna, värt att mysa lite extra för tycker vi :) Blir väl ton med candy, skratt och film, underbart :D hehe


Hörs imorgon.
// Linda


Home sweet home

ÄNTLIGEN är vi hemma. Har varit det en liten stund nu. Kan säga att det ska bli så jäkla skönt att få lägga sig och sova nu. Ett tag i bilen där va det kämpigt att hålla ögonen öppna, men eftersom mamma va så gullig och körde hela vägen hem så tyckte jag att jag bannimej kunde hålla mig vaken och va sällskap, och det var jag!

Men som sagt, sängen kallar och helvete va gött det ska bli. Kommer somna som en sten!
Godnatt!

// Linda


Strängnäs!

Sov hos min älskling inatt, underbart mysig natt med honom. Kikade på tv och kelade ner oss under täcket. Mm va gottit :) <3

Nu drar jag iväg och ska hämta upp andra delen av KICK, dags för spelning i Strängnäs. Innan jag åker måste jag bara lägga ihop mina kläder. Köpte nytt halsband idag som jag ska ha på mig, ett stort snyggt kors. Halva rea priset, så de blev hela 25kr, gött i plånkan. Köpte även en liten present till min favorit :) Den ska han få på alla hjärtans dag! :) Men iaf, nu ska jag packa ner kläderna, kör på hängslen ;) Det är ju så underbart snyggt så ojoj!!

Imorgon åker speglarna upp på väggen så då blire kort på mina senaste fynd. Yesyes.

I'm out!

// Linda

Toffinoooos <3

I'm happy when you'r around :)
Tack för alla gulliga "titut's" babe. Du är den bästa! :)
Fått massa gulliga - i love you - meddelande, uuh va glad jag blir :)

Jag sitter nu och ska få se den nya videon, väntar med spänning och vill att det ska föras över snabbare än de gör. Långsamt går de, jäkla dret! Men ska bli jäkligt kul att se resultatet faktiskt.

Idag har jag varit med mamma när hon tatuerat sig. Hon märkte sig med mitt namn, alltså Linda och även Zazzie och Kittie (kitty som jag vill att hon ska stava, men icke), men tjusigt blev de! Så säger hon "jaa, jag får väl ta krikke nästa gång då ;) hähä" :P

Efter att jag och mamma varit i studion o fått lite färg på henne så åkte vi och köpte pizza som jag tog med mig till älsklingen, så vi satte oss och åt, kan säga att det va ingen dret för magen de.
Efter de så drog vi till Polly och hämtade byxor och så till älsk som han ska ha på lördag, sen blev det konsum och godis och sen till Ida och Tommy. Färgade håret på ida, hoppas de blev bra, va ju bara utväxten som skulle bort så va nog inga problem. Efter att ha suttit där ett tag o tjötat och glott på någon dokumentär drog jag och älsk och hämtade Ström, dags för grabbkväll! Gulligt av lille jimpan att han tyckte de skulle va kul att ha grabb kväll med mig och krikke, meen jag åkte hem och lämnade myset till dem. Jag har ju inte sett filmerna jag hyrde ännu så jag måste se dem :)

Känns som jag kommer sakna babe en aning i helgen :( Men fasan va kul han ska ha :D och jäklar ta han om han kommer hem skadad, haha. Nej, det kommer nog gå så bra så, förhoppningsvis! (ooh ja va jag skriver som att det är bra, jooo för att det är bra!)


Nu ska jag kolla till ugnen och se om det snart är dags att stoppa in blåbärspajen "jag bakat", uuh va fint då!



// Linda

Grön gubbe

Elena och Lina!
Jag har nyss kommit hem från dessa två töser, jag och Elena har sett på film och när den var slut kom Lina hem från sitt jobb. Vi satt och tjöta om allt och inget ett bra tag innan jag drog tummen ur arslet och satte mig i bilen för att åka hem. Jag och Elena kollade iaf på I love you, man! Haha så jävla rolig film! :) Se den! På vägen hem iaf kanske 1 min från mig (med bil) ser jag något på gång vägen. Detta ser för mig väldigt knepigt ut. Nu såg jag, det var en människa i militärgröna kläder som springer baklänges? Vafan?!? :S På något sätt såg han så psykisk ut så det gick en rysning genom hela kroppen. Vem fan går ut 01.20 på natten och springer baklänges?!?!? Nej fy, det va lite hemskt. Ringde genast upp Elena och frågade varför i helvete man springer baklänges. Vårt samtal spårade från det ena till det andra och lite skratt! Haha. ojoj så de kan va :P

Hur som helst så hyrde jag med mig två filmer till. Hade totalt glömt att Crank 2 kommit ut så den fick bli med och även en film som heter Land of the lost, tror att den kan vara väldigt rolig! :P Vi får välla se.

Var även på stan tidigare idag med mamma och träffade även Amelie. Vi skulle ha fikat men blev att vi kollade massa affärer ist. Jag var inne i Dimond (namn?) och shoppade två speglar, riiiktigt fina!! Det är ju även 75% i hela butiken så det blev mycket billigare än de skulle. Den ena spegeln kostade 1650:- och den andra 1190:- (Update: Den kostade 1390:-) (och jag fick detta till ca 3100 förut? hur tänkte jag då? Jag tänkte rätt..) tillsammans gav jag ca 800 för båda speglarna. Det är ju hur bra som helst och jag är supernöjd! :) Gick även in på monkey och köpte en body med kortärmade spetsarmar och även spets i ryggen som var v-ringad, jättefin. Detta med body har väl aldrig varit min grej, tycker det ska kännas konstigt, men måste hålla med om att det är jäkligt snyggt till ett par jeans, shorts eller liknande. Ah den kostade 200kr och fick bli med hem.

Skorna jag beställde, ni vet gladiator sandalerna, de fick jag hem igår, hur sköna och läckra som helst! Dom kommer bli använda väldigt flitigt till sommarn dom. Gilla gilla.


Nej nu ska jag prata klart med lovely som inte kan sova,
stackarn har ont i läppen som skaver lite :( Gör ont att bita upp läppen som man sen fortsätter att "tugga" lite på utan mening. Hatar att bita mig på samma ställe flera gånger, man blir jäkligt irriterad och så gör det som sagt ont! blääää.


(lägger upp bilder på grejerna jag köpt inom några dagar)


//Linda


Nörd Linda

Jag har blivit en riktigt liten nörd på nätterna. Sitter och kollar på serier som inte är speciellt bra egenltigen. Ska inte säga att alla är halvkassa för de är de verkligen inte men har fastnat i serier jag aldrig skulle glo på annars, som Xina som man titta på när man va liten typ, Popular som faktiskt är bra tycker jag, Smalville som jag avskydde förut.. jaa och massa mer. Nördar som bara den framför tvn när jag inte kan sova. Sen avslutar jag med en film så jag somnar. Inte nog med att jag nördar serier om nätterna, jag spelar också Hjärter på datorn. Det har blivit lite av mitt nattanöjje. Jag blir dock oftast ganska sur ibland, men ibland blir jag även riktigt nöjd och lättad när jag inte får den där jäkla spader dam, och saatan va sur jag blir när någon tar ner månen.. Jaa ni hör själva, en liten natt-nörd är jag.

Kärleks-nörd är ja med och det trivs jag som. Älskar att älska min K.
Det kan inte bli bättre när det är med den människan som fyller
hela mig med lycka! Hans små "tittut" som jag kallar de, förgyller min dag.
Med tittut menar jag exempelvis att han spontant gör små saker eller
skriver gulliga saker. Kan inte bli mer lycklig och en av mina bästa dagar
var när vi satte en varsin ring på varandra :)
Idag på hockeyn fick jag en mysig köss av bebb, deeen va efterlängtad, hehe!


Nu ska jag nörda mer här med min banana skid och min mini kexchoklad till tvn och hjärter.
Wish me luck!



// Linda


Pics.

Lite bilder från inspelningen av musikvideon.


Djuriskt.


Mina röda fransar.


Här pågår Ellen's pärlsminkning.


Längtar tills man får se det färdiga resultatet av videon faktiskt. Ska bli så kul och se ifall vi fick till det med våra små idéer eller om vi ser ut som hej kom och hjälp mig :P haha. Bli helg nuuu!!

Var iväg på hockey förut efter allt flängande fram och tillbaka. Missade lite på matchen men gör inget. Jag är måttligt nöjd över resultatet. 11-7 till Nor Ik div.3! De spelade mot hammarö som äntligen nu fick stryk, innan har de vunnit alla matcher och spelat oavgjort 2 st. Nor ik gjorde oavgjort med dem en gång och nu vann de som sagt och jag säger bara FY FAN VA GÖTT! Raaakt upp i anus!  

Nej nu ska jag se klart på filmen på tvn med mamma! :)

//Linda


Arma-goddam-motherfucking-geddon

First you try to fuck it then you try eat it.
Nu sitter jag i min säng med deeeen träningsvärken och funderar på hur Iza och Tirra ska få rörelse i mig idag :P haha. Kan säga att det tar på krafterna att spela in en video med 14 cm klackar och böja benen och allt vad det är. Men har varit jäkligt roligt. Det går rykten om att vår nya video ska va en dirty video? Hmm kan inte folk förstå att när statister agerar så är det ett spel, ett skådespeleri. Vilken människa är så funtad att de tror att det är äkta agerande från folkssidor. Det är ju samma om en skådis kysser någon eller så, inte fasiken kan man påstå att det skulle vara äkta. Ja det kanske är lite kräl och kråm på våra statister på varandra (nu ska jag inte avslöja mer) men so what? DET ÄR SKÅDESPELERI gott folk! jaja struntsamma.


Från en spelning i Kinna för längesen.

Ska snart springa och tvätta mitt hår som sedan ska få en behandling med hårinpackning, då blir nog håret glad igen. Tror håret är lite ledsen då de har haft mycket spray, hårlim (???), glansspray, gelé? aah jag vet inte allt som va i de. Och HEJ vad det var topperat, jag är inte håröm men när de skulle borsta ur lite.. fy fan va ont! Det där jäkla "hårlimmets" fel, heh.

Nu ska jag sätta på en kopp kaffe tror jag och ta en cigg.
Ikväll efter träningen blir det hockey, då ska jag träffa min älskling :D
Åh va jag längtar! En blöt köss ska han ge mig med ;D hehe, kan ju inte bli bättre :)
Love u!! :)


// Linda


Musikvideoinspelning dag 2

Nu är dag 2 över sen ca 2 timmar tillbaka och detta var även den sista dagen. Riktigt skönt att det är klart med filmning nu även fast vi har haft riktigt kul med irritationer och skrattanfall. Sånt som hör till! Vi hoppas på att videon kan släppas till helgen redan. Den ska vara klar på fredag iaf! Jag väntar verkligen med spänning vill jag lova :D Ska bli kul o se hur allt blir, haha, men jag/vi tror att det kan bli rätt coolt ändå! Men men märks, den som lever får se.



Nu sitter jag och glor på Scrubs, mycket bra serie!
Måste sluta skirva just nu, är så inne i avsnittet :P

// Linda

Trött med chips!

Jag är så jäkla sliten men kan inte sova. Sitter och käkar chips framför tvn. Stått lite framför kameran idag men ska fortsätta min del imorgon. Ellen gör nu sitt jobb. Säkerligen så håller de på än. Jag hade turen att få åka hem och göra klart mitt immorgon då som sagt. Skööönt att sitta i sängen nu vill jag lova :P

Nej nu ska jag prata klart med min älskling och sen hoppa i säng.
Ett parti med nördspel på datorn blir med. Hjärter. haha.


// Linda

RUNNIN!!!

Fy fan va jag älskar den här låten, den går varmt just nu kan jag lova!




Fy fan va underbart skön den är! Nu är det dags att käka så jag kan fixa allt till videon sen.
Ska iväg och se om jag hittar något coolt nagellack. Nagellack är kul tycker jag! Jaa men hej så länge då.


//Linda


Rubrik 03.54

Skönt att vara hemma!
Har varit och jobbat ikväll/natt på fabriken. Var relativt bra med folk för att vara helgen innan löning och januari. Alltid dåligt då tycker ja. Nu är det iaf skönt att vara hemma. Ska tvätta bort sminket och sedan ställa mig och spray tan:a mig tänkte ja så jag får lite färg inför morgondagen då det är dags för en ny videoinspelning. Skulle lagt fram kläderna som ska med också men är så fruktansvärt sliten nu så jag fixar det imorgon. Är ju ingen råpanik imorgon heller direkt men ska fixa lite saker, åka till en affär och kolla efter en sist sak. Hoppas på lycka men tvivlar på de tyvärr :P Men att kika skadar ju inte. Kan bara inte för mitt liv komma på i vilken affär det skulle finnas (det jag söker) när det inte finns i en butik som har massa sånt. Eller finns och finns, men dyrt för väldigt lite va de så nej, inte bra. Men men får se hur det blir med det.

Tror jag måste springa och tvätta av mig sminket och allt nu så jag kan spraya och gå och lägga mig sen, är väldigt trött. Ska bli riktigt skönt att få lägga sig sen och slappna av.
Men hoppas ni haft en bra lördagkväll då och god natt på er!



// Linda


Klick!

And there mine!






Spänningshuvudvärk i bott hade jag inatt iaf. Hemskt var det. Satt hemma hos shippe som flyttat till skogen vid Törnetown, men innan de hade vi varit hos kära Emilia! Letade länge länge efter någon som kunde köra hem mig, utan lycka då. Mamma ringde efter ett tag och kollade vart jag va, jag förklarade för henne att jag va döende ungefär och hon satte sig i bilen på en gång. Min underbara mamma! Åkte förbi statoil och köpte en baguette för jag va tvungen att försöka få i mig lite mat. Jag kunde knappt tugga baguetten, dåå har man ont. Nacken och huvudet kändes som de skulle sprängas ungefär. Usch säger jag bara. Men tack mamma för att du alltid ställer upp, trots att du skulle upp tidigt imorse!

Jaja från det ena till det andra nu. Jag har tänkt nu lite på detta med att dricka och krogen. Krogen är ju inte kul för fem öre ungefär. Jag gillar sommaren när man sitter på uteserveringar med kompisar självklart. Alltid mysigt det. Dock Har jag bestämt mig för nu att nu fram till sommaren blir det ingen mer alkohol. Det ska inte bli mycket alls i sommar heller, men någon gång blir det väl, de ska jag inte säga ngt om, men överlag är det slutdruckit för min del! Nu tänker ni säkert att det är en bakfull Linda som skriver här, men icke. Jag känner bara att är det ingen speciell händelse som midsommar eller så, så är det inte så kul att ta sig några öl. En kall öl är oftast gott, men det är en kall cola också! Så sålänge det ej är högtider så jaa, det är slutdrucket för min del, och det känns skönt!! :) Dessutom tycker jag om att shoppa och lägger hellre pengarna på kläder,skor, spara till tatueringar och allt vad det är. Hellre de än alkohol. Jag kan självklart vara med på fester och massa sånt, men det blir ingen alkohol på länge nu. Soft Linda är här :)

Tänkte på tatueringar där, på torsdag åker jag och morsan till Vålberg för då ska mamma till Östi och tatuera sig :) Nu ska hon märkas med mitt namn ;D Och kissemissernas :) hehe.

Nu ska jag duscha. Tänkte att jag skulle försöka fräscha upp mig lite innan jobbet. Dra på lite smink och va människa :P Haha. Fan, ni ska bara veta va skönt det är att ha bestämt sig ang alkoholen, låter kanske som att det är ett problem när jag säger så, men konstigt nog känns de avslappnat att känna att man inte ska dricka :P Kanske är för jag vet att det kommer bli många myskvällar eller roliga äventyr utan alkohol. Men skitsamma nu, så är de. Duschen blir och sen lite ompyssling om mig själv innan jobbet, de är behövligt :)



// Linda


Patience..

























Jag älskar dig hjärtat!

// Linda

Määäääärkligt..

"Märkligt" nog har jag inte kunnat somna ännu och sitter nu och kikar på Popular, en gammal ungdomsserie som börjat gå igen på nätterna. Förut så ställde jag in de filmer som fick plats i hyllorna jag köpte, har ställt undan all skit som stod på tv bänken, har dammat och gjort fint. Trodde jag skulle bli trött efter allt rensande, städande och plockande, meeen icke. Har en stor klump i magen. Vart lite nu med saker omkring mig gällande familj och annat. Det blir påfrestande och igentligen skulle jag väl bara vilja bryta ut och gråta ur mig lite men jag biter ihop. Klart de händer att de rinner tårar, men jag stoppar brytet som skulle behövas kanske.. vet inte och jag skiter i det just nu också. Det ordnar sig.
Snälla säg att det ordnar sig...

Nu ska jag försöka sova igen, nu tror jag faktiskt min säng ropar mitt namn. Får testa.


//Linda


Say shoooooes!

Idag gjorde jag ett kap när jag hittade tre par riktigt sköna skor! Ska visa de skor jag köpa för några veckorsedan med! Here it come's...

PUMPS!!



UGGS!!



TYGSKOR!!



ETNIES!!




Par nr 1:
Pumpsen är hur sköna som helst med det mjuka "skinn" skon är i. Hur sköna som helst att gå i och riktigt snygga, speciellt på oss med tatueringar på fötterna så de kommer fram ;D

Par nr 2: Uggs! Ja jag har ett par redan men det ser ut som någon kört över dem ett antal gånger ungefär. Så de är riktigt stygga nu, så ut med de gamla och in med de nya. Dessa är lägre än de förra jag hade, vilket jag tycker är skönt nu när jag haft högre. Det är inte världens snyggaste skor men de är varma och väldigt sköna, lätta att dra på när som helst!


Par nr 3:
Tygskor! Jättesköna och lätta. Väldigt goa att bara dra på sig en sommardag. Tycker dessutom det är ganska gulligt och fint med sådana skor till både jeans, kjol och kortbyxor. Japp, billiga är dom också och det är ju ett plus.

Par nr 4: Mina Etnies är jäkligt sköna, sjön stil på dem även fast jag inte är bruden som går i skateskor. Men jag gillar dom starkt och är mer än nöjd att jag fick dom med 70% rabatt ;) 700 sparade man på de, inte illa! Kommer användas flitigt nu i vår och till sommarn! Det var alltså detta paret jag köpte för några veckorsen'!


//Linda


Brunch!

Nu blir det att laga till mig en brunch, eller vad man säger. Jag har ju missat både frukost och lunch tid nästan :P Blev lite fler timmar i sängen än väntat. Nu ska jag iaf göra iordning det jag kallar brunch denna tiden på dagen :P Det blir Ägg, bacon, prinskorv och stektpotatis! MUMS!!


Hör sen då!

// Linda

Bedtime Stories och chock.

Kikar jag på just nu!
Jag satt just och funderade lite medans jag kikar runt lite på internet. Ibland måste man ju säga saker rakt ut för att den man pratar med ska förstå. Ibland är jag bra på det, ibland inte. Säkert som med många andra! Vi måste bli bättre med att kunna prata med varandra människor :P Säga vad man har på hjärtat ;P hehe.

Medans jag kikade vidare och sluta tänka på detta då som svämma föbi kom jag och tänka på drömmen jag hade inatt (igår). Vaknade upp av att jag va dyngblöt av tårar. Grät som en dåre.

Jag drömde att jag, älsk och några vänner satt på ett plan. Planet va likastort som ett vanligt fast kortare (om ni förstår). När jag satte mig i min flygstol redo att flyga hem från Spanien kändes något fel, min stol hade inget bälte, såg ut att vara minst 100år och var väldigt skitig. Jag fick lite smått panik och sa till slygvärdinnan som tvinngade mig tillbaka till stolen medans vi lyfte. Innan jag hann sätta mig ner tittar jag ut genom fönstret och ser att vi kommit väldigt högt upp, sedan känner jag hur planet viker och gör en U-sväng ner mot marken igen. Vi störtar! Det första jag gör är att skrika på flygvärdinnan "vad var det jag sa?? vad var det jag saa!!??" Hon skriker att jag ska sätta mig medans jag svarar snabbt med ett skrik "Håll i mig!!!!". Jag klamrade mig fast på ryggstödet medans hon satt bakom mig fastspänd och försökte hålla i mig. Pang så hade vi krachat.

Jag kliver ur planet med några vänner, Krikke är med (tror ja) men försvinner snabbt ur syn. Vi klättrar upp för en kulle med högt högt gräs och jag ser när vi kommit upp på en väg som leder till vårt hotell att en passagerare som klarat sig började få ooootroligt stora blåsor, nu snackar vi väääldigt stora. När hon tog på dem gick dom sönder och hon började sakta dö. Vi alla andra kände vi det kliade som attans på våra kroppar (jag drömde alltså att vi fått något farligt, dödligt på oss) så vi sprang fort in på hotellet. Jag tar säkert en liten flytande tvål i handen, skriker till Josefin Karlsson att hon ska göra sig själv en tjänst att ta tvål och tvåla in sig snabbt som satan. Vi gjorde detta och jag började springa mot havet som var nära för att skölja av allt, men ni vet ju hur vissa drömmar är, det går INTE springa. Typiskt. Så jag vänder och går mot handfatet som står där i lobbyn med tvålen vi använde, sköljde av mig allt och kände hur det slutade klia. Chockad som en apa efter allt gick jag nu igen mot flygplatsen för att ta ett annat plan hem. (Jag var verkliegn chockad!!)

Väl på flygplatsen hämtades Josefin av hennes pappa. De andra som klarade sig vet jag inte vart de tog vägen efter att vi tvålat oss. Jag hamnade iaf på flygplatsen och där hade jag smått panik och visste knappt vad jag skulle ta mig till. Vänder mig om och där står mamma och mormor. Jag kastar mig i mormors armar och börjar gråta, verkligen stooortjuta. Mormor sa "Sådär ja nu kom de, bra de", chocken släppte nog nu. Jag vänder mig och kramar mamma.. Där ser jag krikke komma mot mig och jag släpper mamma och kaaaastar mig verkligen i hans armar, gråter och tjuter "jag trodde du va döööd, ååh jag trodde du va döööd!!" Grät som en galning och var sååå lycklig över att han levde och att mamma och mormor hämtade mig på flygplatsen. Pang så vaknade jag.

Jag grät som bara den när jag vaknade, det va så himla verkligt på något sätt. Var helt förstörd, chockad och ville verkligen inte somna om! Jag la mig och höll om Krikke och fick ut de sista tårarna som kom då jag uppfattade att de bara va en dröm. Höll om min älskling och kände bara, fy fan va skönt att vara här (där), just här nu med honom!

Jag somnade om tillslut och drömde något mer knepigt som jag vaknade för och inte ville somna om, men kommer inte ihåg va det va nu. Kom ihåg då men inte när jag hade somnat om igen och vaknat :P Sista gången jag sov kom jag inte ihåg om jag drömde något. Tack och lov. Det behövdes då inte efter denna chocknatt!


Nu ska jag lägga mig och sova. Försök nr 2..3 kanske? aah misslyckade försök iaf. Men nu börjar jag känna mig ganska sovtrött. Får sätta på lite Rena Rama Rolf eller något och försöka igen.


// Linda


Mina bästa vänner just nu!

Detta är guld värt just nu!!



Glömde säga att jag även köpt en Tan Spray idag. Köpte en relativt billig variant, finns dock billigare. Den jag köpte va ju dry spray som sagt, den billigare flaskan jag hittade är inte dry så den fick stå kvar. Båda är väl säkerligen likabra, men hört mycket mycket bra om dry sprayen eftersom den torkar på nolltid, och det gör inte den andra kan jag lova :P hehe.



Nej nu ska jag gå och gräva ner mig bland täcken och filtar, jag fryser som faaasan.
Skriver mer sen iaf!


// Linda


Sjuk-shopping

Idag har jag orkat tagit mig ut lite och shoppat. Lite plåster på såren, även fast jag kämpade mig genom några affärer. Efter en stund kände jag att nej, detta går inte, måste hem i sängen. Så nu är jag hemma igen och hej vad skönt det är. Stackars mig egentligen, eller hur johanna? Tänk va sjuk din kusin är nu ;) hehe.

Nej men mår faktiskt ganska kasst. En rejäl förkylning har dragit över mig, smått feber som bara känns att bli värre och värre. Sugit att vara sjuk vill jag lova :( Detta blev lite plåster på såren iaf:



Armband som jag fann kärlek till ;)
Hur fina och söta som helst!




En mysig och go t-shirt från H&M, med lite poff axlar/armar.
Jättefin på!



En jättemysig tröja, den är kärlek en mysig dag.
Skönt att bara dra på sig!
Jag tog även med ett par "skinn/lack" brallor,
som vi alla (jag) tycker så mycket om!



På IKEA fick jag med mig det här!!

Två st av hyllorna Benno till mina dvd filmer, äntligen!
Hoppas verkligen att de räcker, annars får de ligga kvar lite dvd:er i lådan.
Men som det är just nu kan de inte bli sämre, filmer överallt!



Nej nu ska jag rulla in mig i en filt och sätta ihop mina Benno's.
NUUU är det dags att bli frisk då! Orkar inte va sjuk :(



// Linda

Sjukling

Usch va jag är förkyld och allt som hör där till. Riktigt jobbigt att inte kunna vakna utan att känna att man har andningsproblem ungefär. Nej uusch, gör mig frisk!


// Linda

Nu får det nog bli en film, Godnatt!

If this world is wearing thin
And you're thinking of escape
I'll go anywhere with you
Just wrap me up in chains
But if you try to go alone
Don't think I'll understand

Stay with me
Stay with me

In the silence of your room
In the darkness of your dreams
You must only think of me
There can be no in between
When your pride is on the floor
I'll make you beg for more



Kristoffer <3






:)
Godnatt då!

// Linda


Sun Tan Spray

Jag funderar nu på att köpa lite Sun Tan Spray när min lön trillar in på kontot. Jag är blek som ett lik och börjar bli måttligt trött på detta. Jag säger att jag ska gå iväg och sola men får ju aldrig tummen ur röven och gör det, så nu ska jag fuska tänkte jag. Jag har testat Tan lotion och spray tidigare, spray är det bästa tycker jag då det lätt blir fläckar med lotion, iaf för mig! Jag har dock aldrig testat Dry Tan Spray, vilket det nog får bli denna gången. Den ska tydligen va väldigt bra och man slipper ju vänta på att det ska torka och bara det är ju ett plus!

Har ni testat någon bra Tan Spray ni kan rekommendera kanske?



Sikken blekfis!!

Nu ska jag nog dra på en film och sen sova. Sov ju endel idag så är väl inte så konstigt att jag inte är så trött, men är väl bara att hoppas att en film gör susen!

// Linda


Medium

Eller XL?
Nu är det Medium på tvn. Bara jag som tycker det är bra eller? Folk sitter ju och knarkar sitt Paradise Hotell vilket jag då inte funnit direkt roande. Men smaken är som baken, oftast delad iaf.

Idag har jag vart hos babe och om vi har sovit mycket. Jag agerade Mattelärare (en rätt så dålig dock) slutade med att jag somnade i en fotölj. Jag vaknade då efter ett tag och ser att min elev är bortsprungen från datorn och bordet. Visst han hade jobbat på och faktiskt fått hjälp av Peter. Men hallååååjj tänkte ja och fortsatte sedan tankarna med att min elev skolkar. Hittade honom i hans rum. Han är ju rätt smart ändå, han gjorde som läraren, sov (bra förebild jag va där). Bättre lärare som jag är går jag ju självklart efter min älsklings behov, jag la mig med andra ord brevid honom och somnade om jag också.

Efter ett tag vaknade jag lite smått av att det kom en bil och in stiger en kvinna i huset. I min förvåning va kvinnan blond, jag väntade mig en en 40+, in stiger en 30- dam. Min kära Ida kom för att hämta sin hund, självklart. Stackars Acheron tänkte jag då så som vi luggit här och sovit :P Men krikke hade ju vart vaken ett bra tag ändå eftersom han jobbat med matten. Jaja, slutet gott, allting gott.

Har kikat igenom bilder (ett antal gånger) från min och Ellens resa till magaluf som vi va iväg på för ett halvårsedan. Skulle ljuga om jag säger att jag inte saknar det. Saknar verkligen tränder och havet. Älskar att slänga mig i och plaska runt och bara må, hur underbart som helst! Jag vill ut och resa. Vill ta med babe på en resa till New York, Vegas, jaa lite olika ställen i USA, vill åka till grekland med han och hälsa på Niko, skulle vilja åka till karibien, thailand.. Jaa jag vill utomlands helt enkelt. Meen, längrefram.

Nu ska jag fixa iordning lite här. Film blir sen, och imorgon upp tidigt för dusch, fixa litte och sen åka ner till stan med systrarna Andersson. Blir fika och lite koll i affärer. Jag ska springa in på ur och penn och ta in några länkar på min underbart fina klocka jag fick av mina svärföräldrar :) Åh, jag måste visa vad jag fick av älskling också, i love :D

Min snygga klocka!



Detta fick jag av älsklingen min:

Älskar den, den va lite stor så ska sy in den lite, men annars,
hur bra som helst :)

Hur snygga som helst. Haha krikke sa dock en rolig sak
men jag gillar dem som fan :P hehe

Har hittat ett par byxor jag är sååå sugen på. Dock kostar dom ca 1400 och det är inget jag känner att jag har råd att kasta ut nu. Tror jag inte iaf. Får se vad mycket det blir i lön och vad mycket jag ska lägga undan. Kanske kanske att jag kan unna mig dem ;P hehe. Får välla se!

// Linda


Snabba Cash

Har varit på Snabba Cash med älsklingen idag!
Det va mysigt, förutom människor som ska envisas med att ha en roll i filmen genom att luta sig fram så det man ser är ett huvud. När vi kom hem till babe igen så har det snorats, lekbråkat och fått huvudvärk för att man skrattar för mycket? Hmm.

Innan bion idag så var vi på bergvik så K fick köpa jackan han ville ha, tjusigt tjusigt. Efter det blev det flottig mat på mc.donalds. Mjääk. Nu ska jag kasta av mig jeans och sånt och krypa under täcket. Tror vi ska se Avatar efter Johan Falk som är på tvn nu.


Men sov gott då!


// Linda

Bad

Dålig uppdatering. Sorry, men nu hinner jag inte skriva så mycket heller. Ska dra med min älskling in till stan så han får köpa en jacka (tror ja) och senare blir det bio! Hörs ikväll.



Ta oss tillbaka!!!



Världens godaste fläskfilé åt jag här varenda kväll/natt,
och salladen ska vi inte ens prata på vad god den var! Mer mer mer!! :P

// Linda

Muse



Bra skit har ni här!
Lyssnar sönder låten för tillfället. Styyyggt bra ;)
Nu ska jag snart gå ut för att bli hämtad av Johanna. Ska till Hultsbergsskolan och lämna nycklar, få en underskrift och hälsa på alla goa ungdommar! Efter det blir det bolaget och sen är det påställt för resten av kvällen. Blir hockey sen i Vålberg också, deet gillar vi! Dumt att inte älskling är med och spelar men gör inget. Jag gillar att kika ändå, och nu får jag passa på att pussa lite på honom :) Mmm gottit!
Nu måste jag dra! Ha en bra dag, det ska jag ha, första dagen  som 22åring.
Det blir påställt nu så här jämt innan pensionen, ojojoj ;) haha



// Linda


22.

(klockan är över tolv)
Nu är jag gammal, Grattis mig!
Nu ska jag krypa ner i sängen och se på tv och sen sova.






// Linda

Grrrr

Min mage!
Inte riktigt grrr, men kurrar gör magen, ska göra något enkelt tänkte jag.
Kom en för en stund sen från Linda och Josefin, suttit där ikväll. Vi har pimplat kaffe/te, snackat om allt mellan himmel och jord, gjort mig chockad ang gammalt + nykomling av små. Haha det va fan sjukt de, tänk va förvånad man kan bli ibland. Ja hur som helst så va det väldigt trevligt att sitta hos dem och snacka av oss om allt, det va allt för längesen flickor!

Nu kurrar min mage något så otroligt och speciellt efter att ha sett på Kniven mot strupen. Så jag tänkte jag skulle ställa mig i köket och leka mästerkock och laga till något enkelt men gott. Hörs sen.



// Linda

I know that they don't wanna tell you..

OM jag är trött!
Jag vaknade runt 9-10 imorse och kunde inte andas genom näsan. Trött jag är på detta, det räcker med snorandet nu tycker jag. Satt med Dessan i telen igår hur länge som helst. Kan säga att det spårade ur lite så vi har väl båda träningsvärk i magen idag. Ju mer vi snackade ju mer spårade det och destomer kom övertröttheten så det gick från julkalendrar som vi snackade om till att jag sa fel och sa "Svelle Pantlös va också bra" Ja efter det dog vi av skratt, Svelle Pantlös.. Ja, jag vet inte riktigt vad jag tänkte men fel blev det och den där Svelle då heter ju egenltigen Sven-Erik, tyckte dessan iaf tills hon ändrade sig och han fick heta Sven-Lennart (?). Det hela slutade med iaf att han fick heta Svälje och gifta sig med Baja Bältros. Svälje Baja Bältros, ja ni ser nog vart vi tog vägen i våra tankar. Övertröttheten som får folk till dagisnivå. Men jag har inte skrattat så mycket på länge :P Alltså jag fick ingen luft ibland, och ju mer jag tänkte på de, destomer skrattade jag, och dessan på andra sidan luren va ganska duktig på att asgarva hon med :P Haha. Det var våran onsdagsnatt iaf :P

Idag tänkte jag ställe mig i en lång lång dusch, senare även åka till lite kompisar med lite kläder som de ska ha. Störande att ha kassarna här hemma nu, nu måste de bort :P Får kolla när Linda slutar så jag kan lämpa av lite kläder till henne plus hennes polkastång hon ej fått ännu :P Sen har vi shippe som ska ha sina två tröjor, han får röva sig hit innan sitt jobb bannimej, sen är det bara en klänning som ska upp till Josefine A. Får se om hon är hemma sen så man kan lämna den kanske. Nej kunde jag inte nej för nu åkte hon till vålberg. Aja.

Sitter och lyssnar på Duffy just nu. Gillar hennes låt Warwick Avenue, lugn och skön är den. Blir även endel Avenged Sevenfold, Lil Wayne, Volbeat och Nirvana. Hittade min t-shirt i garderoben på Kurt Cobain när jag rensade ur. Den bilden är snygg den. Har en affisch någonstans med samma bild. Den ska upp när jag flyttar, fina fina människa :P Haha, ja inte nu kanske då. Måste kolla med Chayenne när TH är, eftersom jag ska med henne så kan de va bra att hålla lite koll när det är. Längtar verkligen tills jag, krikke och mamma åker till stockholm i sommar på festival. Sonisphere, kommer bli sjukt kul att se alla stora band och även mindre. YEEEY!! :)


All this bullshit have made me strong, mutherf-cker
my word is my pride..
bitch, ima pick the World up and I’ma drop it on your fuckin head!


Söndag är en dag jag ser fram emot. Då blir det massa mys med älskling. Bio ska vi på och gosa oss. Skönt att göra något bara han och jag :) Vi fick biobiljetter av hans föräldrar i julklapp så då tänkte vi att det blir ju bra nu när jag fyller år, vi har biljetterna och det kommer en bra film, perfekt läge för att göra något, han och jag :) Men men så är det med det, hoppas på att det blir en bra dag iaf :)



// Linda


Sleep tight



Saknar min prins hos mig nu, i hans armar somnar jag bäst!
Godnatt på er!


// Linda

Russin-ansikte

Varför har folk bloggar om de inte bloggar? Jag läser en blogg och häromdagen sa det stopp :P Haha nu skrivs det inge mer. Men klart folk har väl mer liv än att blogga och det där går ju i omgångar för mig med när jag tycker det är kul och tråkigt, men nu tycker jag det är riktigt kul faktiskt! Blogga blogga blogga, är ju kul att skriva någon text som är så osammanhängande så man själv knappt fattar vad man skriver om. Nej men ibland spårar man ju ur när man tänker på endel saker, hinner knappt skriva klart innan man kommer in på nästa ämne, men sen, folk som säger att andra skriver osammanhängande, hur fan ska man skriva då? Om en och samma sak genom hela inlägget? De blir väl inte så roligt, inte jämt iaf. Jaja skitsaksam :P Nu ska jag ringa Dess.



Har hört att man ska bjuda på sig själv så jag tänkte lägga in en bild där jag härmar Ida Adolfsson, så ida jag hoppas du känner dig utvald nu :) Look down!


"Över och Ut"  som Ida skulle ha sagt!

// Linda

I love every piece of us!

Nej men hallå!
Sitter nu och kollar på Passangers med mamma. Såg den igår men mamma ville se den idag och den är ju jäkligt bra så de fick bli den igen. Se den ni som ej sett den. Inte den nyaste filmen direkt men bra är den.

Idag har jag varit på stan och fikat med mamma och Jessica. Fått presenter och lite sånt. Hur nöjd som helst blev jag med presenterna :) Vi satt bra länge och töla om allt mellan himmel och jord. Efter det blev det till maxi och handla lite och när jag kom hem blev det att laga mat, ah som jag skrev förut. Nu till filmen gjorde jag fruktsallad och blää va mätt jag blev. Ändå är jag sugen på något.. hmm, något sött dock, och en cigg.

Imorgon tänkte jag att jag skulle få med mig Ellen och testar kläder till videon men får ju inte tag på henne. Hon svarar ju inte. Men får försöka ringa henne imorgon och säga till henne att det måste bli fixat nununu och inte någon annan dag. Vet inte riktigt vad jag ska göra mer imorgon. Jag skulle behöva städa men får panik på alla filmer jag inte har plats för i lådar och skit :P Ska kolla imorgon om de finns plats någon annanstans. Åh va tråkigt, vill göra något mer imorgon. Rastlös känner jag mig. Skulle vilja ha en träning imorgon, de hade varit gött.

Får kolla om Ida är hemma imorgon, kanske kan åka dit en sväng på en kopp kaffe eller något. Får ringa imorgon och kolla.
Men nu ska jag dra ut på en cigg med Dess i telen. Skriver kanske mer sen då, om jag har något mer att skriva om.


// Linda


Tunneln

Jag tycker om mina tunnlar väldigt mycket, gillar "diamantpärlorna" i dem. Ska köpa silvriga med "diamanter" i också, gillar dem jättemycket. Vad tycker ni?



Jag gillart!



Börjar få ganska långt hår nu som ni ser på bilden. Det är bra de, hade ju tänkt sätta i löshår men sliter ju endel på håret så det blir det inge med. Så det är ju gött att håret växer så slipper man lägga ut pengar på det :p Men men så är det.
Nu ska denna kvinnan gå och laga mat så hon får något i magen idag också.
Det ska bli jäkligt gött ska jag säga er :P


// Linda

Tomorrow is a good day for me

JA!
Imorgon ser vi fram emot. Först ska jag ner på stan och försöka leta upp lite kläder och annat. Ska även försöka hinna med att åka förbi skolan och hälsa på alla elever och vara där en stund. Snacka lite med Roffe om att jag slutar efter denna veckan, alltså är de knappt någon tid alls kvar, ah den 18:e på måndag då för att vara exakt! Ska ta en fika på la stada medans jag ändå är där och klockan 18.oo är jag up for some cheerleading :) Yeeey! Är mycket roligare nu när de börjar bli mer ihopsatt. Dock måste våra toppar som vi bygger med komma så vi kan bygga ;D Missar träningen på fredag dock tyvärr men.. Jaa, jag fyller ju 22 då så Tirra sa att det var helt okej :) Ska iaf bli kul som fan att få skutta runt där imorgon och köra på som fan, många situps ska vi göra också. Tvingar dem alltid till det :P Haha.





Efter träningen imorgon ska jag på hockey på en gång!
Ska bli så kul! Älskar att va på älsklings matcher och få skrika lite och hurra, och ja ibland även blir jävligt föbannad på folk :P Meeen tycker jag något är fel så tycker jag ju de ;) Jag och ida brukar va ganska duktiga på att klaga ibland, hockeyfruarna som vi är ;D haha. Krikkes mamma, ojojoj, hon OM NÅGON är bra på att skrika, jäkligt kul när hon blir ful i mun :D Hahaha. Nej men matchen imorgon ser vi fram emot.
På fredag (notera nu då: min födelsedag :P haha) så är det en match till med älsk's lag. Då blire lite ölande, hockey (
tycker verkligen att det är sviiin kul) och sen kanske ut och sätta sig och ta en öl någonstans. Tycker dock att det är ganska tråkigt ute men ja vi får välla se. Kanske får med mig ida på något också ;) Men hon är ju så trött jämt, men ja hon jobbar ju endel också så kan väl förstå henne, men ändå. Ändring på detta ida!! 



                   


STOPP!
Nu måste jag springa ut fort på en cigg, eller ut, men ut på ballkongen och ta en för sen är det läggdags. Jag hade satt en tid att senast två blir det i säng. Roligt att man kan hålla det :P haha, jaja bättre lycka imorgon! Nu är det sluttjatat. Godnatt folket.


// Linda

 

 


Lil Wayne

Sitter och lyssnar sönder Lil Wayne, hans nya album är grymt bra tycker jag! Gött att han tar in lite rock i musiken, det gillar viiiii!! Han har skön röst, synd att han är så jävla divid på sin dvd, men den grabban har bra musik iaf, det gillas mycket mycket för dessa öron!!



I’ma pick the world up and I’ma drop it on your fuckin’ head!!!



// Linda


Red stars

Ikväll har vi (jag, Ellen och Marcus) gått igenom hur vi ska göra videon, vart vi ska låna kläder och plats. Vi hoppas att detta kommer gå igenom, skulle va väldigt kul att spela in med de kläder och på sånt ställe vi tänkt oss. Kan bli riktigt grymt bra faktiskt, vi hoppas på det iaf ;) Så imorgon hoppas vi få tag på kläder. Ellen kommer ju dock hit så jäkla sent men man kanske hinner då ändå, annars får jag se om jag hittar stället så jag kan kika själv, men bästa vore om Ellen var med. Vi säker också en kille till en roll, jag hade ju velat ha med min prins, men han är ju tatuerad och töjning i öron osv osv (Det tycker jag om de :) ) och det ska inte vara sånt i denna videon, dock ska det spelas in en till video om några månader och då ska det vara "sådant" folk och då skulle jag vilja ha med honom. Dock tror jag inte han är så sugen på det, men vem vet, om han får ta med sig lite tatuerade kompisar osv så kanske han ställer upp ;D haha Men jaja, det märks.

Nu ligger jag inlindad i min underbara vita filt med röda stjärnor på, hur underbar och fin som helst! Gillar den massa. När jag då ligger här i min filt kikar jag på tv-rutan, och i den rutan visas Rena Rama Rolf, dvd 4. Happ, då har jag bara 3 avsnitt av 20 kvar att se, tråkigt. Får kolla efter fler dvd:er. Det är ju svinbra. När vi snackar tv-serier så va det längesen jag såg på tre kronor nu. Det är ju riktigt bra de. Får ta upp tittandet snart igen.


"Nisse pisse päron pung.. så dum, så dum, så dum!"

Sitter och kikar runt lite på internet, kom på förut vad jag önskar mig av krikke, riiiktigt fint va det. Gillar jag de! :) Jag har även kikat på en klocka i stan men jag vet inte vad den kostar riktigt. kostar nog 500-700 beroende på vart man köper och om man ska ha "diamanter" på eller ej. Finns i massa olika färger, tycker dom är svinsnygga. Försöker hitta bild på dem på internet.. Ska se här.. Nu hittade jag :)


Tror jag är sugen på en grön eller blå, dom färgerna sög jag åt mig på en gång :P Den svarta och den röda är också jäkligt snygg, men tror den blåa eller den gröna skulle falla mig bättre i smaken då jag vill ha en färgklick. Den oranga är också snygg, men den tror jag Johanna har :P Ah hur som, tycker dom är riktigt snygga faktiskt. En liten färgtouch sådär :) Härligt!! Nu skulle jag ju faktiskt kunna säga till svärmor att jag hittat något jag önskar mig, inte för att hon behöver köpa den, men då kan jag iaf säga "ha..ha, jag kom på ngt jag önskar mig ;)" Sötmammsen skakade ju litet i huvudet när jag sa till Ida att jag inte visste vad jag önskade mig ;) Haha. Nej ska visa mamsen inlägget så hon får läsa detta, Hej hej Nina ;)

Nu ska jag krypa ner i sängen och kika klart på Rena Rama Rolfan tror jag!
Godnatt på er gott folk!


// Linda


5.



Nu ska jag iväg och köpa en pizza. Orkar inte laga mat idag.
Och eftersom de är möte sen så blir det smidigare att åka iväg och köpa en Pizza.
Ska bli gottans, och med beasås så klart ;) Iiihja.


// Linda


I’ma pick the world up and I’ma drop it on your fuckin’ head

Godmiddag!
Eller vad säger man såhär dags? lite innan kl 6.oo imorse lyckades jag somna, skönt var det! Nu är jag utvilad men fortfarande lite trött. Ryggen känns nästan helt okej idag, men igår gjorde de ont ont.

Ikväll ska jag iväg på ett möte med Marcus. Dags att hastplanera nya videon. Som det ser ut nu blir det singelsläpp den 1:a februari. Därför är det brottom. Detta kom som en liten chock för oss alla om man säger så. Men samtidigt jobbar vi ju på nästa släpp som blir i maj. Kan inte lova något men förhoppningsvis blir det en rock/pop låt då. Gött att dom inser att de ska in på det spåret ;) Men som sagt ska jag ju jobba privat med mer rockballader osv osv hemma med min morbror. Men som jag skrivit tidigare är det inget som ska ut. Inte nu iaf. Tillbaka till videon, den kanske blir inspelad i Norrköping i veckan. Kan tänka mig att vi tar 1 - 2 dagar på oss. Behöver nog inte mer än så. Nog att det blir stressigt men får göra det bästa utav situationen.

Jag funderar på vad jag ska göra och käka.. Mamma slutar snart jobba så kanske ska vänta på henne då.. Men jag vet inte vad jag vill äta. Jag vill bli nyttig, men orka hålla på med sånt jämt då, nej de är inget jag ger mig in på nu, längre fram kanske. Äh får kolla vad det finns här hemma och se om man kan laga till något smarrigt!



// Linda


No shit, just pure love!




I got ice in my veins,
blood in my eye,
hate in my heart,
love in my mind,
I seen nights full of pain
days of the same
you keep the sunshine
save me the rain
I search but never find
Hurt but never cry, i work and forever try
But I’m cursed so never mine
And its worse but better times
Seems further and beyond
The top gets higher the more that I climb
The spot gets smaller and I get bigger
Trina get me where I fit in
No room for a n-gga but soon for a n-gga it be on mutherf-cker cause
All this bullsh-t have made me strong, mutherf-cker



Lil Wayne, we love!!



kkkkkkkkkkkll är nu 05.38. Sova blir.
// Linda


Black or light?

Ja idag på Nöjes fick vi både och. Någon gång mellan halv två och kvart i två sa de poff.. Nej det sa det inte men det blev svart som natten (om man säger så). Jag fick då stå där i mörkret och tjaffsa med Robban som inte kunde fatta att jag inte fick hämta han och hans tjejs jackor, dessutom är jag inget stort fan när det gäller mörker så, så även om jag fått hämta jackorna hade jag nog aldrig gjort de, Haha. Efter ett tag kom ljuset tillbaka och det blev massa stoj, skrik och applåder i kön vid garderoben. Man kunde faktiskt inte låta bli att skratta lite till de gästerna som skrek och applådera, som om vi klarat av att inte krascha med ett flyg ungefär. Jaaa det va lite kul, och gött att ljuset kom tillbaka.

Idag har jag varit otroligt sliten, inte orkat röra mig typ. Varit lite depp, men det går väl bra. Fick en underbar kram förut när älskling åkte till hans bror. Kändes så otroligt skönt att bara hålla om honom. Skrev om en sak till honom förut när jag kom hem från jobbet, fick bl.a. tillbaka i sms:et "Älskar dig" och det känns så skönt att få läsa och höra sånt ibland. Speciellt en dag som man varit lite nere. Hur som helst så va jag jus liten som fasan förut som sagt, och vi trodde inte att de skulle bli så mycket folk på Fabriken idag, så vi var ju bara 3 st i garderoben. Pang sa de och det bara strömma in folk, kämpigt? Jo tack, men det gick och vi fick massa beröm efteråt och det förtjänade vi verkligen så som vi slet. Känns i ryggen nu kan jag säga :P

Nu tittar jag på Rena Rama Rolf, och just precis kom min favorit med Nisse pisse "Då går jag nu då.. Hejdå" Hahah alltså som han säger de, och efter de snackar Rolf om en trasig stol och så säger " så han ska inte tro att han bara ska komma ner hit och fördärva min.. omsomblöö" Hahahahaha jag döööör!!! Neee nu ska jag spola tillbaka 30 ggr till och skratta litte mer.. Som jag gjorde när jag såg de med älskling, haha guud va längesen de va känns de som :) Haha, roligt som stryk va det iaf :D Åh va jag älskar min bästa Puff <3

Jag fryser som en dåre nu
, gjort nästan hela dagen iofs. Är så förbannat kallt ute och inne, det är inte kul. Att gå ute är ju inte som att springa naken en sommarnatt direkt, inte ens med kläder :P Nej fy fan, nu vill vi ha varmare väder tack! Slut med kylaaaan. Nej ska bädda ner mig nu jag, man fryser ju ihjäl här.


// Linda

"00.

Nu ska jag strax dra mig ut till bilen och iväg till jobbet. Börjar 20.oo och är såå taggad för det.. Nej inte direkt. Kunde varit mer taggad än såhär. Men är för att jag är så sliten i kroppen, men blir nog ganska lugnt idag! Kul att Johanna ska jobba med en idag också, det saknar man ju faktiskt, hon är ju som en syster så ibland är de skönt att ha henne nära! Måste färga håret på den tossen också, har vi ju glömt :) Men men, nu ska jag dra mig! ha en bra kväll.


Sometimes it's hard.. I'm sorry baby.


// Linda

6.

Jag förstår inte hur jag kan vara så trött.. Tjock i huvudet efter igår. Sitter bara här framför datorn i morgonrock och kan knappt tänka. Blockerad känner jag mig, tom i huvet :P Men ska dra iväg och köpa lite mat och åka hem och käka. Ikväll blir det ju jobb 20.oo så tänkte att jag får åka snart så jag hinner va hemma en stund.

Nej usch va huvudet känns tungt, ont, uppsvullen som en säl typ. Hemsk syn.
Nu blir hem och handla lite mat. Snabbmat. Orkar fan inte laga till något nu.



//Linda

Sometimes i'm stupid..

Jag sitter nu hos mina älskade svärföräldrar. Sitter och tölar med dom och Jonas. Nor spelade väldigt bra idag! Min älskling spelade väldigt bra idag tycker jag :) Undra varför? :P Han är alltid bra men idag fick han bra lägen  där han va väldigt het tycker ja :)

Nu säger min svärmor "jäklar va dfu skriver" = att jag skriver snabbt eller något :P Hon är iaf tydligen också väldigt snabb på att skriva ;) Meeen nu ska vi snacka mera. Tänkte bara kika in en snabbis och säga hej... så hej ;)


// Linda

Zzzz

Jag är nog tröttast i kommun nu tror jag. Eller så är det Amelie som inte verkar ha vaknat ännu. Kan även vara vanilla coke älskarn i vålberg ;) Hehe. MEn jag är då en av de tröttaste i kommun. Ska hoppa in i duschen och hoppas på att det är uppiggande, ja det vore väl konstigt annars. Sen ska jag dricka kaffe, på stan.. med Amelie.. mm.. Duchen sa vi...


// Linda

Rena Rama Rolf

HEj höpp..
Fan vad underbart det är, RRR. Rolf är ju hur skön som helst. Förstår inte varför inte de och exempel Svensson Svensson går på tv? Svensson Svensson borde verkligen gå på sommaren iaf, man får sommarvibbar av det. Varför slutar tvn med bra komediserier mot annan skit? Tillbaka med 1900 talets bästa serier tack!! (även julkalendrarna :P Bitter.. haha)   "Are you impressed? I'm impressed!" Haha

Conny ponny stövelknäckt, jag har äntligen rensat ur min garderob. Kan säga att det blev en hel del som fick försvinna. Lämnar lite plats åt nytt ni vet :P Kan va bra eftersom jag har svårt att vara på stan eller bergvik utan att komma hem med minst en kasse iaf. Idag kom jag hem med ett par byxor, en tröja, en go vit filt med röda stjärnor på, hur mjuk som helst :) Det bästa av allt var att jag fick en för tidig födelsedags present, en ny jacka :D En Peak Performance - style Snowline, svin go och varm är den. Är hur nöjd som helst, älskar att sätta på mig den! Blir att göra det snart för en cigg. Jaa jag är riktigt nöjd faktiskt och med det också att jag slipper frysa om rumpan :P Jackan är alltså lite längre, hade ju en kort innan. Det jag älskar med jackan också är att den är marinblå, alltså mörk mörk blå. Tycker det är riktigt fint med marinblå vinterjackor. Kollade på en Svea jacka först som var helt slut, den var riktigt fin i marinblå. Men nog om mina tjat om hur glad jag är för jackan ;)

                  
                 Jackan är lite mörkare i verkligheten, älskar den!!!!
                                       (Köpt på: Stadium, 3999:-)

Jag har börjat rensa ur mina garderober på skor också, vilket också behövs. Vissa skor är så missbrukade så det finns inte. Slarv med klackbyte kan förstöra skor vill jag lova :P Sen finns det sådana som är så mycket använda att hela skon är sliten och ful, de åker i soporna. De skor som är fina men som aldrig riktigt fallit mig i smaken väl på foten (som de tydligen gjorde först, eller så var jag duktig med impuls köp som man kan vara duktig på ibland. Nej men jag gillade skorna när jag köpt dem men de har sina små fel som jag inte kan se undan) kommer jag ge bort till min kusin. Finns kanske något par som går att sälja men tycker det känns onödigt. Ska sälja en skinnjacka jag nästan aldrig andvändt. Fick den när jag var mindre, den är fin och äkta skinn så kanske kan förgylla någon annans lilla kropp. Vi får välla se. Ska lägga ut en klänning här och kanske några skor, se om någon är intresserad. Det säljs till billiga priser iaf och är oanvända saker jag kommer sälja.

Nej nu börjar jag bli trött och funderar på att bädda ner mig i sängen. Imorgon ska jag upp och göra mig iordning för att sedan åka ner till stan och ta en fika och snacka lite skit med Amelie om hon ej glömt det :P Men det är nog lugnt. Nu kom hon in på msn så ska snacka litte med henne innan jag lägger mig.


// Linda
Åh vad jag saknar dig nu, min plupp!! <3

MySassyGirl

HEj igeeeen..
Nu har jag sittlagt mig till rätta, satt på filmen MySassyGirl. Skulle sett den för ett tag sen men blev inte så. Får se om den är något bra, annars blir det Harry Potter, eller en film med bäste Johnny Depp, men än så länge verkar filmen vara något jag vill se ;)

Imorgon ska jag visa vilka vår/sommarskor jag köpte på rean igår. De kostade 995 men jag gav 298kr, huuuur bra som helst :) Det var märket Etnies, som jag tror jag skirvit i tidigare inlägg. Min babe har typ 3 par etnies skor. Är väl mer skate märke men jag gillade skorna mycket :) men ni får se dem imorgon, orkar inte ta kort nu. Kan visa 3-t-shirten jag köpte på gina nu. (nej kunde jag inte för jag hittade ingen bild på den :P) Den är verkligen svingo att ha på sig. Plagg att dra på sig bara och ha i vardagen :) Jag köpte en vit men finns lite randiga och svarta och så. Tänkte först köpa en svart men tänkte att jag har ju mycket mörka byxor och då blire snyggare med något ljusare. Funderar på att köpa en randig också. Men får se. Har ju ganska många liknande sådana tröjor nu så det kanske får räcka nu :p Men de är så jäkla goa att ha på sig.

Imorgon ska jag med mamma ner på stan och kika på skor till henne. Hon tyckte mina va fina och ville kika på lite skor hon med. Så det blir väl lite affärer osv imorgon också. Får se, man kanske kommer hem med något nytt då också. Fast jag borde lägga lite band på mig :P Men någon liten present till sig själv har ju aldrig skadat ;P Hehe.


Im living my dream with a smile on my face.. <3
Mumsigare godbit går inte att få tag på, älskar dig oerhört mycket!



// Linda


Update: Vet inte riktigt om My sassy girl är något att hänga i granen faktiskt. Inet sett klart den ännu men den är inge klistrande, tyvärr. Hört bra och trott bra om denna film, men men än är den inte sliut, 


Read my lips

Hello!
Jag har lagat mat. Eller lagat mat kan man väl inte säga, jag har skärt upp grönsaker och gjort goda smörgåsar med gos smält ost på i ugnen. Det blev alltså Grekisk sallad och gott bröd till. Detta var uppskattat för min och mammas magar, mm va gott. Btw så kan jag laga lite lyxigare mat så, vad man nu anser vara lycigt då. Kan ju säga att jag inte tänker på nudlar direkt, även om det är gott ibland. Men mer komplicerad mat om det är ett bättre uttryck. Jag tror Kristoffer kan bli ganska nöjd med mig och min matlagning om/när vi flyttar ihop ;) Och absolut eftersom det kommer säkerligen låta "Linda kan inte du laga maten då? *blink blink* ;)" hehe sötsaken. Nej jag tror nog han skulle laga mat också, ibland ;)



Hittade denna bild i Ellen's blogg. Med den text hon skrivit till bilden kunde jag inte hålla mig för skratt.
(se text nedan. se även
superfredagens meny på bilden ovan)


"Henric, kan du kolla vad det är för mat på Miró på fredag?"

"Ehm, det är. Här ska vi se.. Hm.... Fredag... Oh, superfredag! Det är ugnsstekt, eh... Bäver...v...agina? Vafan? Bävervagina. Hahahaha."


Jag sitter nu och funderar på om jag ska ta mig lite chips jag köpte förut. Typiskt är jag ju sugen på mina kexchokladbitar jag köpte med till Krikke igår men de lämnade jag ju självklart kvar. Jäkla skit :P Och ut i denna kylan nu? Nej tack då får jag bannemej klara mig utan dem, enda anledningen till att jag går ut en kort stund i kylan nu är för att ta mig en rök och då är jag fullt påklädd med de "vanliga" kläderna, gosiga pyjamasbyxor, varm, mjuk och gosig morgonrock, tofflor, mössa, halsduk och vinterjacka. Enda jag inte har kan man säga är vantar, annars är jag som en mishelin-gubbe, som linda sa att hon såg ut som när hon var bebis :) haha Tyckte jag va väldigt roligt sagt då hon påstod att hon hade valkar där man inte kunde ha det, haha söt människa den där! :)

Fasan, jag skulle ha ringt Ida, aja får göra det imorgon. Läste på face att hon ej hade den bästa dagen idag så jag antar att det kanske va bra att jag inte ringde. Kanske hade fått mig en dänga av surhet ;) Haha nejdå. Ska ringa henne imorgon och kolla upp vad som står på, hon brukar ringa om det är något, men kanske bara va en dålig dag.

Nee nu känner jag suget ännumer för mina små kexcho-bitar, ujujuj. Får stilla suget lite med chips tror jag. Glömde köpa frukt som är gottit annars när man är godissugen. För att vara riktigt rörig så kan jag berätta att idag köpte jag hem ett minne från affären, ett minne från att älskling bodde i grums. Kommer väldigt väl ihåg när jag åkte dit efter att ha handlat, vi satt i soffan och glodde på tv/film. Vi båda var sugna på något och vi både på samma sak, en skål med vanilj yoghurt och chocco pop rocks, mmm det är verkligen svingott! Och på något sätt har det blivit en minne jag myser till i mina tankar. Små stunder kan bli speciella älskvärda stunder, stunder utan någon speciell sak, som denna, men för mig är det ett mycket bra minne ;) Har många mysiga och roliga minnen med min älskling, och fler ska de bli :)

Nej nu ska jag se på 2½ men och käka lite chips för ujuj va sugen jag är på något, även en skål med minnen. Hmm svårt val där tycker jag! Ska leta upp en film jag vill se också, sugen på filmmys, dock utan älskling nu då   :(    Men vi myste med film och och tvspel (igår) inatt :) Men jaja, later då folks.



// Linda

Dumma nikos, åk inte.
Krikke och alla dina vänner
vill ha dig hemma, inte i grekland!!!!

 


You're lika a hot revolver

Jag är så trött gott folk så ojoj.. Käkade för en stund sedan och känns som jag inte behöver äta på bra länge nu. Nej fy va sleten jag känner mig, och dum som jag är får jag skylla mig själv för att jag inte va duktig igår på slutet av träningen så jaa nu har jag träningsvärk. Massa situps gjordes iaf, braiga mig som alltid vill att vi ska göra det, gött är det.

Blev både film, hockey och tv-spel igår med älsklingen. Först spelade vi lite skate spel, sen blev det hockey och film samtidigt. Gött att USA tog Canada då, okej jag erkänner, jag sa först "jag hejar nog på canada" (hockey "fantast" som jag är), älskling protesterar direkt och säger något fult och otrevligt ord om dem. Efter det löd mina ord "ååh va gött, USA leder" haha, inte lätt att falla för grupptryck ;) Filmen vi såg var Zombieland, rätt rolig faktiskt, ni som inte sett den borde se den, helt klart sevärd och mycket mer.
Håller faktiskt på med ett litet hemma projekt med musiken nu också, privat, så nu kommer min morbror sättas i arbete och skriva musik. Texter är på väg till mig. Har en som skriver åt mig just nu då jag själv inte känner mig stark nog i mina texter jag skrivit hittills. Men längre fram kommer det blir något jag skrivit helt själv. De texter som jag får nu är mina ord men inte jag som skrivit det, men jag har format dem hur jag vill ha dem, format dem med det bästa jag har. Så jaa, första kommer bli toffellåt, en låt till min älsk. Nervöst iband, man vill ju gärna att det ska bli bra. Men det jobbas på text och allt nu så vi får väl hoppas på det bästa. Som sagt så blir det iaf med mina ord, yr min synvinkel, vilket är det viktigaste för mig.
Nej, nog om det. Jag funderar på att dö en liten stund, skämtosido, vet inte varför jag är så sleten men gudanimejja säger jag baraaa..
Lägga mig i sängen och skata lite tror ja, fram med tv-spels dosan.


// Linda
Jag älskar dig Kristoffer,
glöm aldrig det baby.

2012.

Sitter hos älskling nu och har nästan nyss kommit hit. Varit hos Tommy och Ida och sett filmen 2012. Det var ju ingen överdriven film då? Jag tyckte väl att den var helt okej, men ärligt.. haha ah nej, den va bra men ändå sämst på ett sätt. Ja ni som sett den vet ju. Ni som inte sett den tycker jag ska se den, när ni inte har något annat för er ön att se in i väggen, fanns ju en rolig figur med i filmen iaf och jaa man blev faktiskt lite medryckt och svett där ett tag, eller ja, mer stressad kanske.

Jag och Krikke var och shoppade förut, vilket slutade med en bra påse med hem för mig och en bra för honom, tycker jag iaf. Krikke lurade jag på ett tv-spel, nej inte lurade men vi var enade om att det nog är ett roligt spel. Jag tänkte jag skulle testa det snart om det inte blir film. I min påse fick jag med mig ett par vårskor. Märket på skorna är Etnies och kostade 995kr, men så var det rea och jag gav 298kr. De är riktigt fina faktiskt, eller krikke's kommentar "de är coola" och jag kan inte annat än hålla med. Speciellt till det priset ;) Härligt med rea.'

Jag var också iväg och fikade med Carro, Josefine, Elena och hennes bebis och även Emelie, trevligt! Satt och snackade bl.a om Paradise Hotel. Förstår inte vad det roliga är med den serien. Visst man fastnar säkert som Josefine sa, men nee. Tycker det är dynga. Det enda de gör är att bråka, festa, ha sex och vara falska. Måste ju vara kul :S Nej jag hoppar det. Jag och Jossan kikade iaf in på Gina och hittade en varsin skön 3kvarts t-shirt, skitskön. Så idag blev det skor och en 3-t-shirt, goodiie.

Nej nu ska jag se här om det blir film eller spel här för våran del.
Förövrigt sitter jag på älsklings MacBook, börjar komma in i hur den fungerar med knappar och så, men det är lite smått störande när det inte är en touch (?) som man är van vid, men men ;)


// Linda

Dokumentär

Hej igen! Än är jag vaken och tittar nu på en dokumentär på 4:an. Dokumentär 13 barn i familjen! Wooooooow.. Lite väl många barn kanske? Nog att man vill ha barn längrefram men må någon stoppa mig om de kommer ut fler än 3 :P Det är maxbudet känner jag. 2 räcker också :P Familjen med 13 barn, deras mamma (pappa vet jag inte) är från tyskland och där bor två av hennes barn som inte ville flytta med till sverige, så det är "bara" 11 barn i hemmet. BARA??!! Haha
De har en lista på vad alla barnen ska göra och så för att de ska vara sysselsatta även med hjälp i hemmet. En sådan lista ska jag skriva till mig själv för morgondagens sysslor. Förutom stan och allt va det är ska jag nog rensa ur min garderob. Har lite att sälja, ex skor, jacka osv osv. Ut ska det iaf, för det tar bara plats som kan fyllas med annat ist :)

Nu ska jag gosa med min bebis Zazzie lägga oss en stund på spikmattan och hoppas på att man blir lite tröttare. Spikmatta är gottit att ligga på de, avslappnande.



// Linda

21.

Ja här vill inte ögonen igen inte, sliten är man men sova går ikke de. Jag skulle dock behöva de för jag tänkte komma upp i bra tid imorgon och åka in till stan och prova lite jackor och samtidigt sätta in lite pengar så jag kan skicka iväg lite räkningar, ska lägga lite på brevlådan osv. Jaja får ställa klockan och dra mig upp.

Jag sitter och kollar lite på nätet och de drar i fingrarna på mig lite när man tittar på något tjusigt, men nu får det vara bra ett tag. Tittar även på lite smycken på tradera. Vill ha en ny tjock silverring då min har spruckit.. hmm. Ska kolla om Tiffany & co. har någon bra. Gillar deras smycken. När jag är inne och pratar på smycken så kan jag nog sätta i mina 10 tunnel om några dagar bara örat har vant sig vid töjningen. Drog i 10:an igår i örat och har 8 i andra så nu är det inte långt kvar. Men ska dra lite i 8an innan jag kör i tian, lär dra upp det till 9 innan iaf och det är lätt ordnat de ju. Har även börjat töja krikkes andra öra, eller ja han, men har gett han lite saker han kan töja med eftersom jag slängde hans töjstav för länge länge sen, vilket var behövligt :P Men men så är de.

Nu ska jag se klart filmen jag kikar på, på 4:an.. ganska rolig, sen blir det ett nytt försök till att sova! Great!!


// Linda

Radio people

Kikade in på Elenas blogg och hittade detta som fick mig att skratta lite såhär en söndagsnatt.
Tror det är kämpigt för dem att låta bli att hålla bort reklamen, iaf för en av dem :P



Haha lite kul va det väl? ;)


// Linda


Bad romance

..har fastnat i huvudet på mig, riktigt bra låt de. Får se va länge man lyssnar på den innan den dör ut i huvet på en. Jag lyssnar ju inte sönder låtar längre, så länge de inte finns på en skiva i bilen ungefär. Finns risk att man spelar sönder dem när man har dem i bilen faktiskt. Det känner nog de flesta igen. Jaojao.

Jag har så fruktansvärt tråkigt, samtidigt som jag är så jäkla sliten att jag inte orkar göra något. Jag leter efter en vinterjacka som verkar vara slut överallt, men har även en till i åtanke. Tänkte på en goose också men jag har ångrat mig ang det tror ja. Nog att de andra jackorna är liknande men ändå känns de tråkigt med en goose nu, och även om de jag funderar på kostar några tusen så kommer man ändå undan med några tusenlappar om man skulle köpt en ny goose. Så om man tänker på priset så blir det ju goare också. Lite mastigt med en 6-7 tusen om inte mer för en jacka. Visst självklart går de få tag på billigare men, neee. Hur som helst så jagar jag den där jackan, dock är de bara gjorde i S-XL i storlekar så jag måste in till stan imorgon och prova en S jacka och se hur stor skillnad det är från en XS. Måste maila affär eller någon som har sådan jacka och se hur de är i storleken. Töligt att skicka efter en S jacka så är den stor i storleken när jag är van XS jackor. Haha vilka problem jag har :P Blir nog bra. 

Jag fyller 22 om 1 vecka + några dagar..  22... Sjukt va tiden går och gammal man blir, haha. Själv kände jag inte riktigt att jag har tid att fylla 22 nu. Tycker att jag har mycket att göra innan dess. Typ flytta, starta eget företag eller få annat jobb, tatuera mig mer, nej okej kom inte på något vettigt.. Men ja ni vet, sånt man likagärna kan göra efter att man fyllt. Men fan 22.. Det är ju lite iaf. Känns inte som de va längesen man fyllde 18.. Jo faktiskt. Äh jag bara svamlar. Ska ut och ta en rök nu och sen dra på en film eller något. Boooooring..



// Linda

Äntligen

Är jag hemma och i min säng. Käkar underbart god macka och Johnny Depp film blir. Tror jag ska se Benny & Joon, aldrig sett den tidigare så kan ju va något. Beställde hem lite Johnny Depp filmer också fick jag några i julklapp jag inte har. Nu är det nog inte så många kvar att få in i samlingen. Men den kommer ju flera.. Underbart ;) Nej film blev. (Jag vill se klart pelle-svanslös jag och älsk börja kolla på inatt. Meeeen får blir nästa gång jag är där. Den verka ju bra som fan :P haha)


// Linda

Hört om hon som inte kan sova?

Jag är trött som bara den men kan inte sova. Love har brett ut sig fin fint i sängen nu också :P Jag la mig brevid honom och glodde på film, då la han huvudet på bröstet på mig och huttra lite som man gör när man sover. Kunde inte låta bli att tänka på vad skönt det var att ha honom sovandes på mig så, tills han gjorde något och aaj :P haha, men han flyttade er huvudet till magen sen och de va ju lika gosigt det :) Iallafall lyckades jag inte somna utan sitter fortfarande och glor på tvn. Är en film med Brittany Murphy (r.i.p) på 6:an som ja kollar på som är helt okej och se värd såhär en fredagsnatt.
*sshyyyy*...Det rör sig i sängen nu ;) men inget ljud. Krikke brukar vakna när jag skriver på tangentbord, iaf tangentbord som är till stationära datorer (aah dumt förklarat men ni fattar nog)

Imorgon ska jag jobba kom jag på.. Börjar kl 21.3o, ska sitta i kassan. Uuh va fint :) Innan de ska jag hem och laga god mat med mamma. Eftersom de inte blev potatisgratäng, kött och beasås idag som ström lovade oss ;) så tror jag banimej att jag gör det hemma imorgon. Nej sängen nu igen.


// Linda

A movie star

Jag undrar hur det skulle va att vara en filmstjärna? Det är nog rätt kul, även om det är mycket stress, jobbiga stunder så kan jag inte låta bli att tycka det skulle vara roligt och intressant att testa, testa något seriöst. Mjaa, tänk om man skulle ta och bli en move star? ;) Eller rockstjärna, de gillar vi.

Satt på sjukan förut med Krikke, Nikos och Mäki. Haha fasiken va vi skratta åt mäki, han har ju så roligt tänkande ibland så de fins inte :P Skulle fylla i en blankett om datum och tid, han skriver 31/11 när vi sagt gång på gång att de är den 1:a jan eftersom de va nyår igår :P haha. Tid då? Jo han skriver inge klockslag utan han skrver "idag". Hahah smart grabb, slutade med att jag och krikke fyllde i blanketten. Vilket senare resulterade i att det ej hade behövts då de tog så förbannat lång tid (okej vi satt i ca 2 timmar) så vi sket it och drog till mc.donalds och köpte mat ist och åkte sen hem till vålberg.

Så nu sitter jag och glor på tv och funderar på vem det är som inte kan sluta att ringa till Krikke, han sover och vägrar svara iaf. Sova.. Det va nära att jag somnade på krikke förut när vi kollade på Mr Bean, uuh va trött i ögonen jag var, det är jag nu med men det är en bra film på tvn snart som jag vill se. Får krypa ner brevid älsk och glo litte, men först en tur till köket och hämta cola.


Hoppas ni hade en bra nyår med trevligt sällskap. Det hade jag trots lite tjaffs mellan folk, men det slutade ju bra så :) Men gott nytt år då, hoppas ni får en bra start!


// Linda
Varit förlovad i 2 månader nu
den 1:a, med världens bästa älsk!!
:)

RSS 2.0