Honey, I'm hoooome!

Precis kommit hem från stan efter en dag med jobb, fika hos moster som fyller år! Grattis igen moster L ♥ När vi fikat klart med mycket roligt sällskap, mycket skratt och god tårta så begav vi oss mot stan för käk. Vi kom mitt i smeten men lyckades ändå få ett bord. Innan vi hittade bordet så gick vi runt bland folkmassan och kollade lite, då kom det fram lite tjejer och en kille och bad om autograf, söta!

Väl vid bordet iaf så fick vi beställa drickan i vanlig ordning och sen kommer servitören "Just ja, jag glömde bort men detta bordet är reserverat för Erik Saade kl 22.00. Ni får byta bord när han kommer". Lite surt tyckte vi som hade velat bli informerade om det innan vi ens slog ner våra arslen i soffan/stolarna. Nåja det fick gå ändå.

Maten kom och vi hade trevligt men kände oss (iaf jag) lite smått stressade över att kl skulle bli 22.00 eftersom vi beställde drickan ca 21.15/21.20, och då skulle vi hinna med för, huvud och efterätt på de 40 min. Det slutade med att de som skulle ha efterrätt fick det vid det nya bordet vi fick flytta oss till. När vi väl satt där och väntade för att se om den där Erik Saade skulle komma.. SÅ KOM HAN ALDRIG (inte så länge vi va där iaf) utan några andra fick sitta där senare. Gissa om våra käftar gick om det när han inte kom, haha. Men måste säga att deras sätt att sköta det på va ju inet det bästa tycker jag. Men vi hade iaf trevligt! :)

Nu när jag kom hem fastna nyckel jäveln i låset nere i dörren till gången, och fick då inte heller upp dörren. Åh va jag svor över det, sen sa det klick och jag kom in. TACK men de får fixa det där låset, inte första gången nyckeln fastnar!

Slutbabblat för min del, nu blir det tv!




Najt! ttyt.

Kommentarer
Postat av: chris

Ja det var dåligt av honom att inte reservera bordet till Erik från ca 21,00 maten var inte så bra dåligt kryddat tycker jag men förövrigt var det kul.

2010-07-23 @ 11:32:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0