Kvällens inlägg

Ja det får detta bli. Sitter hemma och kallsvettas. Eller ja. Jag har sprungit runt lite här hemma sen ut på ballkongen så det är både varmt och kallt. Och fasen va kallt de börjar bli ute nu. Tog på mig mina Uggs idag :O Riktigt så kallt va det inte då då det kändes som mina fötter va på bahamas. Men va skönt ändå.

Imorse när jag åkte från vålberg så lät de lite när jag gick i gräset för all frost och jag fick skrapa rutor. Lite förvånad jag blev när jag kom ut. Trodde inte att det va såååå kallt på morgonen. Men tydligt de. Men nu är det ju höst och inte långt kvar till vinter. Jag vill faktiskt ha jul snart, menar ska det ändå bli kallt kan de ju lika gärna bli jul snart. Halloween tycker jag är ganska mysigt faktiskt. Tyvärr ska jag jobba då annars hade jag lite andra planer jag skulle tycka va kul, men får välja de vid något annat tillfälle.

Imorgon ska jag ner till stan igen för att dubbel kolla en grej. Ska även med mamma o fixa lite bildelar som ska bytas ut. Någon packning eller va det va. Aja får köpa eller beställa dom. Så kan äntligen bilen bli heelt bra igen. Fick frågan förut när jag frågade efter grejerna vi måste ha, ifall de va en vanlig z eller om de va en sportbil? - Nej det finns då inge sport i den där bilen, svarade jag och verkade dum. Han fatta att jag skämta men jag fattade väl inte först ifall han skämta eller inte. Men de gjorde han tydligen inte. Aa, jag som har noll koll ang sitt o träng bilar.

Nej nu ska jag ut på en cigg och lägga ihop lite saker innan de blir vålberg igen.
Hööörs.

// Linda

6 månader kvar..

Tills nästa undersökning hos tandläkaren. Tack och looov för det. Gillar det inte alls. Det är ju inte så farligt men får rysningar av att ligga där och höra ljudet när dom ska polera osv. Nog att resultatet i sig är bra men ljuden och skrapningar osv. Nej fy fan värsta jag vet. Men jag överlevde denna gången också.

Sprang på stan med mamma idag, även bergvik och IKEA. Kollade lite bara så blev ingen shopping för de har man inga pengar till med räkningar och skit som man har. Har iaf tagit lite olika beslut idag, hittat de täcket jag vill ha, dock inte i rätt storlek. Ska ju ha 240 x 210, men hittade iaf exakt den typ av täcke jag vill ha.

Sen tittade jag på lite andra saker. Har ju förälskat mig i en lampa som finns i stan som jag skulle vilja ha över ett otroligt snyggt matbord som jag sett på samma affär. Matsalsmöbeln räknar jag självklart med att det kan kosta lite mer, men lampan kostar 10.000 och det är lite väl kanske, men ack så fin! Hittade en liknande som också va riktigt fin på lampaffären på bergvik. Åh!! tänkte jag och sprang dit. Nej den kostade 11.000 den. Så nej, la ner den planen. Men förmodligen kommer jag titta på den andra lampan tills 1: jag blir rik, eller 2: den får ben och går hem till mig. Förmodligen kommer inget av det inträffa :P Men drömma går ju.

Även sett lite annat som en soffa, eller två, men den mindre och billigare (hala priset av den större) va otroligt mjuk och behaglig. Väldigt "ligga och mysa i soffan till en film" vänlig va den. Och den kostade endast ca 5.000, vilket jag inte tyckte va allt för farligt för att vara en sådan fin, mjuk och mordern soffa.

Kikade på lite skor också som vanligt, men ej för att köpa utan till min förvåning och fördel har de fått in liknande skor som jag köpte förra året. Helt sjukt underbara skor, dock har sulan börjat lossna på båda skorna så de ska Ulle-rulle (som jobbar på din sko) få fixa så de lagar dom. Skulle vart inne med dem tidigare men blev aldrig av så ska springa upp någon dag när hon jobbar så hjälper hon mig med det. Tackar vi för självklart.

Har skickat iväg ett "viktigt" sms till en viktig person. Är nyfiken på svar om vad den tycker om mitt och mammas förslag. Jag tycker de skulle vara riktigt snällt och kul om svaret blev ja :) Men vi får väl se, väntar med spänning :) Om de där sms:et kunde bli levererat någon gång :P

Nu ska jag se klart på Ghost Whispers, späääännnnaannnddeee ;)


// Linda

Skräcken smyger sig på..

Jaa, för nu ska jag dra mig från vålberg och till tandläkaren :O Ser det inte som en fröjd att gå dit direkt men, måste man så måste man. Hörs sen då, så får jag berätta om den omtumlande resan. Nee de ska jag inte, men jag kan berätta om shoppingturen vi ska ha efteråt. Inte allt men nästan, en sak är en hemlis :) Och det bästa med :D I'm happy face, för att va lte barnslig så ;) haha. nej nu måste jag dra så jag hinner.

// Linda

Sömnlösheten är inte det roligaste, snarare..

TRÅKIGT! Kollat på en och samma film två gånger nu och kan ändå inte somna. Brukar somna när jag sätter på samma film en gång till för då har man ju sett det nyss o då är man inte lika koncentrerad. Men det funkar inte nu. Boooring. Vill ha en sussande goding här nu. Då skulle de va lättare att somna, att ligga nära och blunda och känna andetagen, höra dom små gulliga grymtningarna. Älskar det verkligen :) iiiiih ge mig nu! LÄNGTAR!

På lördag är det träningsmatch för Nor Ik div3. Jag har ju självklart då en dejt med Ida på bänken när vi ska stötta och heja på våra grabbar. Kul att hockeyn drar igång igen. Saknar tiderna man satt spänd på bänken och hoppades på seger eller nervös för att se grabben skadas. Men det hände inte så länge ja va där och kika iaf :) hehe. Tur är väl de. Skulle de hända något skulle jag nog gripas av lite panik. Men det blir så bra så. Så på lördag hoppas vi på seger öven fast de bara är träningsmatch nu. Allvaret börjar i slutet av oktober. De har även match den 9:e och då ska mamma med och kolla också. Hon har skrivit in de i sin lilla bok (läs: haha gullig) som hon skriver upp jobb tider i osv. Så 9:e är bokat för vålberg för både mig och mamma :) Ska bli kul att hon följer med och kollar så hon får se sin/min stjärna på isen ;)

Nej nu skulle de inte göra något att bli lite trött, ska upp imorgon och kanske följa med josefine A till vålberg, hem till hennes pappa. Hon ska rensa ur lite och ville ha lite sällskap och det kan jag ju göra. Ska även hämta ut biljetter imorgon till Michael Jackson - This is it. Tror den kan va kul att se. Moster och kusin ska ju självklart på den också. Det är ju givet, men dom går en dag innan oss. Första premiärs dagen är ju perfekt för de som har barn på dagis eller barn i skolan och har en ledig onsdag eftermiddag. Första visningen börjar nämligen 13.30 och filmen är ca 1,30 min lång. Nej men det blir väl intressant o se om den är intressant. (?) Ah nej kanske börjar bli lite sliten ändå. Nu när jag fått tömma lite av hjärnan i bloggen.

Testar att lägga mig igen då. Eller lägga ifrån mig datorn igen. Och denna gången blir det avstängning tror jag bannemej så jag inte tar upp den igen.


With all my heart, You are my life.
My better half.
When you say "I love you",
You make my heart beat fast.
And you know.. I love you to K!!
So let's make this last :)


// Linda

29/9 - 09 kl: 00.35

Happ sitter man här igen trots att man näst intill lovat sig själv att lägga sig i tid. Okej nu är väl inte klockan allt för mycket men skulle jag haft ett jobb som innebar att gå upp tidigt på morgonen så hade det varit säng bums för mig. Det är bra att sova med bubbs när de är uppstigning tidigt på morgonen för honom. Man vaknar ju oftast då men kikar bara lite, men skulle jag haft jobb för sådana tider hade jag lätt hoppat ur sängen då också. Känns rtiktigt bra de faktiskt. Känns bra också att man kan sova vid samma tid för att sen förhoppningsvis hoppa upp samma tid också. Det blir ju lättare i framtiden, som iaf jag hoppas på.

Kollade lite på Sv. H.Wood fruar förut. Förstår mig inte på den där Anna. Maria tycker jag är skön. Hon har ju jobbat och sparat pengar. Hon funderade på att köpa en vardags Chanel väska, läckert tyckte jag.. det slutade dock med ett kylskåp med mat? Hur kommer man på det? haha. Till kylskåpet som hon placerade i garaget, hade hon storhandlat från massa sött till korv med bröd. Ja det blev ett stort mumma kylskåp med massa skräpmat och godis. Det är ju inga fel, men vart kom idén ifrån när tankarna började med en Chanel väska? Hur som helst så gjorde hon ju sin familj glad och det va ju rätt gulligt tyckte ja. Hon va så näjd så hon blev så söt för det. nej gillar Maria, hon känns naturlig, lite halvt blåst i sina bästa dagar och hon beter sig inte som en bortskämd snorkärring. Mycket cred till henne för det!

Nu ska jag nog faktiskt poppa popcorn och sätta på någon mysig film. Krypa ner under det underbara täcket och somna in. Låter ju inte helt fel om ni frågar mig. Enda som fattas nu är min gris, men de dröjer nog inte förens man får gosa ner sig under det stora täcket :) Det hoppas vi ju inte :) Och ååh, ni förstår inte vad glad jag är, ojojoj :) är så glad och lycklig! :D Nej nu ska jag leta upp en film, ta en cigg, göra mina popcorn och sen krypa ner i sängen.

Tänkte på en knepig sak nu bara, nu är kl 00.53. Hur dryg är man när man bloggar? Ibland kan jag ta några få minuter men ändå få ett stort inlägg, ibland kan de ta lång tid för mig och ändå blir det inte långt. Beror väl på vad mycket man vill/har att skriva om. Jag skriver absolut inte om allt i denna bloggen för vissa saker ska hållas utanför tycker jag. Endel för alltid och endel för ett litet tag bara. Och gott folk, tro inte på allt som står på olika internet sidor. Fått kommentar om att jag skulle ha pausat KICK för en viss anledning. Vart folket har fått de ifrån vet jag inte, men KICK är i full gång så det stämmer icke.




Nej cigg osv nu. Hörs.
Ska man sluta röka?


// Linda


Unga mödrar.

Kom hem för en stund sen från Bergvik. Va där med Josefine Andersson en sväng. Kollade lite och så men köpte inget för de tillåter verkligen inte kontot nu. Ska köpa ny parfym och med lite hjälp så är jag väl bestämd på att köpa en gammal goding. Lacost - touch of pink (?) Tror det är den som heter så. Den är helt okej iaf och det får bli den. Något råd på andra goda parfymer man kan kolla?

Nu tänkte jag att jag skulle laga lite mat innan Unga mödrar börjar på 5:an (18.30). Det är lite kul att se faktiskt. Medans vi ändå pratar på unga mödrar så har ni säkert sett (som läser hennes blogg) att nu äntligen har StinaLee fått sin efterlängtade dotter. Man fick se bilder på söta små fötter och händer. Även en bild på henne och dottern. Mycket hår hade bebisen, så gulligt så! :)

Nej om man skulle laga lite mat då som sagt. Får bli något enkelt och snabbt för nu skriker magen efter mat bannemej.

Hittade en gammal bild jag tagit när jag provade min balklänning :P Gått mer än två år sen vi va på bal. Tiden går snabbt.

Saknar grisen idag, mycket mycket.


// Linda

 


Nu rockar de till med låten Fest hos mig..

Oväntat men va väldigt kul att höra.
Här är deras resultat.






// Linda

 


Time for work

Ska strax åka iväg och jobba. Skönt och tjäna lite pengar bannemej. Ska sitta i kassan idag så det blir bra de. Funderar lite på vilka det är som jobbar, vet några men inte alla. Får bli en överraskning helt enkelt. Vore kul att stöta på elenis-penis och Lina med flina. Självklart alla andra goa brudar jag jobbar med, vakter och arbetsfolk på nöjes. Men Lina och Elena känns de som det var en evighetsen. Jaja, vi får väl se.

Nu är det ju nästan som att jag sitter och räknar dagarna tills den 21:a. Inte riktigt men man vill ju att veckorna ska gå snabbare så krikke kan fylla år. Sååå sugen på att ge han presenterna han ska få :D Haha. Vill se vad han tycker om det han ska få. Men jag tror det kommer bli super och att han kommer tycka om det väldigt mycket. I hope. Nej, jag vet. Är en present kvar att köpa men det löser sig snart hoppas jag.

Nej jag kan inte sitta här och babbla. Nu ska jag hoppa i ett par mer "fina" byxor. Man önskar ju att man kunde jobba i krikkes mjukisbyxor men de är lite väääl stora för mig så jag ser väl egentligen inte så jätte het ut i dom, så byte till något annat får bli så får jag hoppa i dom igen när jag kommer hem. Myys.

Igår va jag på bio förresten. Såg flickan som lekte med elden. Fan vilken bra film alltså. Se Män som hatar kvinnor, sen ser ni: Flickan som lekte med elden. Svinbra filmer. Nu väntar jag bara på filmen till den tredje boken, eftersom det är en triologi. Svinbra dom två första iaf så se dom! Såg filmen med Mamma, mostrarna Siv plus hennes man och Lena, kusinerna Ida och Ingela, mormor och idas pojkvän Johan var även med. Hur trevligt som helst.

Nej nu ska glada jag göra mig iordning för jobbet. Måste åka om 5 min. Vi hörs :)




Ps. Blev otroligt glad förut över en sak, och efter bion igår till idag har jag haft en bra och mysig tid. Love.

// Linda

Yesterday..

Trodde jag att jag fick feber.. Paniken i mig steg om man säger så. Feber ska jag definitift inte ha nu. men men..
Senare ska jag iväg och se på hockey. Lovade bubbs de, och jag tycker de ska bli kul faktiskt. Va längesen jag såg han på is och matchen nästa lördag ska bli riktigt kul att se. Håller tummarna att Nor Ik div. 3 vinner då!

Mitt huvud är ganska tomt just nu. Känner inte för att direkt skriva om något. Känns som att man gjort fel men ändå rätt val. Mogna val. Nej, livet är inte lätt, men de går vidare och fortfarande finns all tid i världen. Sant? mja..

Jag ska nog försöka väcka lilla tussen nu tror ja.. Kl börjar bli mycket. Vi hörs av snart igen, antagligen imorgon. Shoppade nya skor igår som ni bara måste se. (haha ellen, nu jäklar fick jag som jag ville jag med ;) )

//Linda


Att sukta efter något eller någon..

Suget är nu stort efter tatueringar för mig. Suget börjar ta större plats för varje dag som går. Jag har planerat mina tatueringar som ska bli av, det är rygg, svank och arm. Ska spara pengar och även önska mig mycket sånt i julklapp så jag kan börja med allt så snart som möjligt, men ryggen kommer nog bli jäkligt dyr så de gäller att få undan endel, och då är det ju bra att man fyller år i januari också. Börjar nog med armen och sen kör på ryggen, svanken kommer sist men kommer köra det samtidigt som ryggen tänkte ja då det ska vara som en slags del av det jag ska ha på ryggen. Det har inget med varandra att göra egentligen men just med placering osv så kan man likagärna köra allt samtidigt. Undrar hur många sittningar jag kommer få köra, eftersom det är sjukt mycket detaljer på de jag ska ha på ryggen. Men när det är klart kommer de bli riktigt gött. När jag drar igång med ryggen ska jag försöka ha en sittning i månaden iaf och köra så mycket som möjligt varje gång. Kommer bli niiice. Tycker det är snyggt när man har många tatueringar också.

Bubben
har ju ganska många men ska fylla så de blir hela armen, då han nu har massa lite här och där. Men tror det kommer bli snyggt som fan. Som sagt, mer gadd, snyggare blir det ;) Okej inte alltid men mycket tatueringar är ju jäkligt snyggt enligt mig iallafall!!



Att sukta efter någon då kan ju vara både frustrerande och spännande, eller vad tycker ni? Man har satt in en saknad i sig som känns svår att mätta. Man försöker visa kärlek och man förväntar sig kärlek tillbaka. Det är ju något många varit med om, dock får man lära sig på vägen att man ska aldirg ta något eller någon förgivet. Oavsett vilken sist man sitter i. Du kan exempel vara den som ger och ger kärlek men inte får något tillbaka och tillslut då tröttnar du, medans personen som är van att få din kärlek på beställning blir paff när du lämnar personen med enbart tomma spår. Lär er att aldrig ta någon för givet, hur mycket kärlek personen än ger er eller hur lite den än visar. Många har svårt att visa känslor, andra visar mycket. Men kom ihåg, även om du tror dig själv vara väldigt älskad för att en annan människa säger det, betyder det inte att vissa effekter från din sida gör att personen lämnar dig ändå. Trots att den bara vill vara med dig. Tror nog att detta gäller ganska mycket i livet. Tror alla människor kommer till en gräns där dom ger och ger men samtidigt inte begär mycket tillbaka tröttnar. Folk blir sårade och känner sig ensamna trots att de ej visat något större tydligare tecken för att bryta. Men gott folk, ta ingen förgivet, men låt heller ingen suga ur er allt ni har. En dag tröttar ni och då kvittar det va mycket ni vill vara med personen, då är det försent. Nej, livet är då ingen dans på rosor. Ibland önskar man ju att att man kunde fått läsa en broschyr innan man bestämde sig för att vinna det där loppet om att få bli den lyckliga bebisen att växa i magen :P haha.

Nej fyanimejja, men nu har jag tagit upp lite saker jag och en vän disskuterat ett tag då hon insett hur man kan tröttna hur mycket man än älskar en person, för att hon inte kände att hon fick något tillbaka. Jaja så kan de va.

Medans jag ändå babblar på som en dåre så kan jag ju passa på att tycka lite synd om mig själv som ska jobba ikväll som många andra av mina brudar. Dom kan nog hålla med mig om att vi hellre hade gått på ladys night och haft en riktigt mysig tjejkväll. Eller helst skulle jag vilja ha en varm kram och några varma ord så man får känna att man står inte ensam i en sak. Hur som helst så är jag lite hungrig då min frukost bestod av några ballerinakakor med Iza. Nog vare gott men mat är ju alltid bäst. Dock är jag svimmfärdig och har en lite konstigare känsla än annars. Hoppas det går över för mat vill jag haaa!! Krikke, kom och laga maaaat vetja :P ;)

Nej usch nu ska jag ramla in i några väggar för att sen landa i frysen och se vad de finns för gott att laga iordning. Men vad ska ni göra ikväll då?

// Linda

 


Shopping tröstar hjärtat. Sant?

Ja det tycker jag, iaf för en stund och man känner sig ju så tjusig när man kommit hem med något. Jag shoppade lite smink här om dagen. Nytt brownzing puder, då jag insett att mitt gamla inte är som jag vill ha det. Köpte även en ny fondation då den jag köpte för någon vecka sen inte riktigt var något för min hydtyp. Så den första nya fick gå till mamma, även det gamla brownzing pudret. Snällt va? haha. Nej men fondationen va ju ny som hon fick iaf så. Där sparade hon 150:- iaf.

Idag då iaf så har jag shoppat loss med mamma faktisk. Tror ja kom hem med 10-11 saker. Stora som små. (bilder kommer längre ner) Hade väldigt kul när jag shoppade eftersom jag hittade endel idag som jag ville ha och vissa saker "behövde" jag ju ;) Som alltid. Hittade ett par pumps idag på skopunkten. Jag smälte från första blick jag la på dom. Helvete vilka fina skor. Var egentligen vanliga pumps men de hade det där lilla extra på sig. De kanske mamma skulle vara snäll och köpa till mig när hon får lön. Snäll mamma jag har. har även hittat ett par stövletter för 899kr som jag är förbannat kär i. Jag och skor ni vet.. eller ni vet inte men Krikke vet. Ojoj :P Men iaf tänkte smöra för pappa som bara den, för att vara en liten bortskämd unge. Men även det måste man få vara oavsett ålder. De kommer ju trots allt aldrig ifrån att vara ens förälder, hur mycket de än vill.

Detta shoppade jag idag, medans jag samtidigt gick och saknade gosegrisen.







//Linda


Ni skulle bara veta vad jag får kömpa för att hålla ögonen öppna nu..

Sitter här och gäspar så mina ögon är alldeles vattniga. Ser suddigt för det och när det blir bättre så gäspar jag igen så blir det samma sak. Har inte bloggat på några dagar. Har perioder när man bloggar mer ibland och ibland mindre. Har även varit så trött de senaste dagarna då det varit tågresor hit och dit, sena kvällar, tidiga mornar, studiotid för inspelning.. Ja allt tar på en mer än vad man tror kan jag säga. Men snart äntligen ska jag sluta mina ögon. Inatt efter jobbet åkte jag till vålberg. Mannen gick ur rummet och då sa de poff så somnade jag. Roligt sällskap jag måste varit. Men kämpade att hålla mig vaken ett bra tag faktiskt :P Sov skönt gjorde jag iaf. Och det ska jag göra nu med.. Får blogga mer imorgon eller så. Är så jäkla trött nu så blää nu måste datorn stängas av och även mitt huvud ett tag.

Finns en liten snabb-saga ni kan se... Mer bild-saga.
Hoppas ni förstår vart ironin ligger, om inte.. synd, för det är kul!


Åka limo? Mjo, trodde vi..



Nej. Men med en liten push kanske..



Sådär ja. Håll i er, nu åker vi!



Okej... jag är för trött för att tycka att det är kul nu.
Men annars skrattar jag alltid åt de sista kortet, okej..
det blev väl ett o ett annat fniss nu med, men inte som de brukar!
Nej, jag måste stänga mina ögon nu innan jag


...hmm, sådär ja. Slumra till en stund. Nu är de illa. Tycker ni inte? Godnatt.


// L.

Hoppa i sängen.

Inte bokstavligtalat, men nog ska jag lägga mig alltid. har inte kunnat sova. Eller jag sov en liten stund efter att älskade Pirates Of The Caribbean va slut på tv. Självklart låg jag i soffan då och då är de klart man vaknar efter ett tag. Jag borde lagt mig i sängen för då hade jag somnat och bara sovit vidare. Jaja, nog med klaging, bättre att sova :)
------------------------------------------
hmm.. kameran har börjat funka igen. Den lever sitt eget liv..



-------------------------------------


Längesen jag fulade mig med photoshops olika filtrer,
så de fick bli en av sysslorna när jag inte kunde somna om.

Armen ser smalare ut än på vanliga kortet, och brösten ser verkligen
större ut pga att det vita, skuggan, och håret som gör att de ser större ut. ojojoj. hah.

// L.

 

 

 


Klockan är 18.55.

Idag har vi haft besök här hemma. Emelie, Ingela, Ida, Siv, Lena och Lennart har varit här. Emelie va inget stort fan av katterna. Hon blev ganska rädd när dom kom nära henne. Men det gick allt bra ändå. Vi hoppade lite i min säng vilket va väldigt kul och spännande. "igen, igen, igen" fick man höra gång på gång :P Efter ett tag fick hon syn på kortet på mig och Krikke. "Lindaaa och...." *viskade i hennes öra* "ååh, kikkee" skriker hon ut med ett leende på läpparna. Hon är rolig ändå. Hon har ju bara träffat krikke en gång och då va hon så blyg. Men sen så har hon ju ringt till krikke och sagt hej, kikke och kitosher till honom också :P Haha. Tror hon tycker det är väldigt kul att säga namnet. Hon härmar ju mycket när man sitter och pratar så. Tar efter rörelser osv.  Härlig är hon. När Lena (min moster) kom hit blev Emelie blyg, sen blev hon rädd o började gråta när Lena närmade sig. Verkade inte som hon kände igen henne för att hon klippt sig och färgat håret, haha, va så kul för hon kunde nästan inte låta bli att kolla på Lena men gråta skulle hon :P


Ska jobba ikväll...  Är så jäkla trött så skulle hellre lägga mig i sängen och sova eller åka till vålberg och lägga mig där :P Om jag inte skulle jobbat skulle jag även våldat Ida för hon skulle se film och käka chips o sånt. Och det hade ju inte varit fel.

Igår hade jag träning. Nu drar vi igång med träningarna på Wåxnäs. Hur skönt som helst. Känns dock idag att vi gav endel.. Träningsvärken är inte att leka med just nu känner jag. Jag som allid tjatar om situps fick äta upp det igår. Vi gjorde inte många men va tillräckligt för o få en jäkla träningsvärk idag. men det är hur gött som helst. Ska tjata så vi får göra det varenda träning så man kan få magen i lite form. Kan behövas om man säger så. Men det är väl göttit, få känna att man tränat. Töligt bara när man ska röra sig ikväll på jobbet och känna sig som en stel pinne. Får värma upp lite innan jobbet, ta med mig Sofia och Emilia som jag ska jobba med och stretcha litte o sånt. Haha blir nog suuuper de.

Neee.. Nu måste jag göra något innan jag slocknar och innan Kitty (min katt) tar över bloggen. Vet inte hur mycket jag har fått radera för att hon är med och trycker på massa tangenter. Gosan..


Du betyder mest för mig min älskade!!



// L.


RSS 2.0