Kvällen igår i bilder.





















Tack för en jäyttetrevlig kväll igår allihopa och framförallt J.J, sötnosa min :) ♥ Började kivällen istan, trodde vi, men ack så fel vi hade. Där var det smockat med folk så vi drog oss mote Nöjes och Rockabilly kväll. Där hittade vi självklart arbetskollegor och andra vänner. Vi hängde ihop oss och hade jätte roligt :) Tack gode gud för att jag inte är dum och tar emot shots. Josefine ångrade sig fint sen när hon fick veta att det va tabasco i, inte ens Jerker klarade av det, haha.

Fortsatte sedan mot Ankans servering men fick snabbt in Josefine under tak så det blev lite dans men mest stå still och babbla om allt och ingenting :)

Blev upphämtade i stan av snälla Jonte och hans tjej Malin. Shippe hade ju lycktas fixa skjuts åt oss vilket va väldigt bra tyckte jag. Kvart i två stod skjutsen och väntade och de va absolut lagomt tyckte jag då som började få ont i fötterna, haha. Körde hem Josefine och sedan begav vi oss äntligen mot mig så jag fick komma hem till babe :)

Idag mår jag prima, lite törstig bara. Iofs så va jag inte full så igår så vore väl konstigt om jag skulle må apa idag. Igår va jag mest glad och det va kul att de va massa arbetskollegor med, även om Robert fick något fnatt och ville bli skallad hela tiden. Jag skalla han en gång så han blev nöjd så fick de andra ta hand om honom med skallningar osv sen. Självklart skallades vi inte hårt men han fick någon knäpp och skulle skalla eller bli lätt skallad. Jaja, kul att se dem på lyran ibland också :P

NU MÅSTE JAG HA MAT!!!


/Linda


Kommentarer
Postat av: Josefine Johansson

tack själv mitt hjärtegull <3

2010-07-17 @ 15:00:53
URL: http://lilybell.devote.se
Postat av: Johanna S

Nästa helg (fredag) är du min! :D

2010-07-17 @ 17:42:05
URL: http://johannaemilie.blogspot.com
Postat av: Seema

Fin du var Linda!



Å vilken tur att ni hade skoj :) Låter som en toppenbra ute-kväll ju!! Nice :)

2010-07-17 @ 17:42:32
Postat av: I väntan på Liten

Du är så himla fin gumman! Jag älskar din haka, har tänkt på det i säkert över ett år nu, men tror inte jag sakt det innan? :)

2010-07-17 @ 21:43:47
URL: http://madeleiene.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0