Night y'all

Hoppas ni haft en bra dag, det har jag. Den innehöll pippi Långstrump med morgonmys i sängen hela familjen, lunch ihop, dansade till Tyras barnskiva hon fick när hon fyllde 1 år, jobb och kvällsslapp i soffan.

Imorgon väntas jobb åter igen men hinner med lite mys innan de och på kvällen ska jag fixa tacos. Blir i säng tidigt imorgon kväll då krikke börjar 6.00 och jag 10.00 och ska lämna Tyra hos mamma innan. De ska på marten och kolla lite. Jag älskar marten, tycker det är så mysigt. Jag är iaf ledig en dag när det är i Årjäng om 2 helger, då blir det dit. Bara kul att gå runt och kika, och köpa cocosbollar såklart ;)

Godnatt hörrni, vi hörs imorgon :)


Många gånger om!

Ja, det är vad SOA rullar hos mig. Samma gäller SATC. Fan vilka bra serier. I SOA får man spänning, känna lite love, skratta och bara va helt fast. I SATC får man sitt tokiga shoppingsinne att väckas till liv, vilja ha massa snyggt, känna igen sig i saker, se på kärlek som går upp och ner, se vänskap som är otrolig men har sina små fläckar som med allt här i livet. Nu lät det djupt kanske och det va väl inte dit jag siktade men det är bra serier, jäkligt bra! Jag gillar serier! :)

Tittar ni mest på serier eller Film? Dokumentärer kanske? Jag gillar faktiskt att se alla tre!


Svar till Sanna

Hej Sanna!

Om det är bra stämning på H&M? Ja det är det. Alla är hjälpsamma mot varandra och det är ett bra gäng att jobba med. Vi är alla oftast väldigt glada och vi trivs med varandra. Jag som är "ny" där undrar ju ibland va de egentligen tycker och tänker om mig som ny, men jag hoppas de trivs med mig som jag med dom.

:)


Detta går inte..

Sängen sängen sängen.. Tyra väckte mig 07.15 imorse, vilket är väldigt ovanligt då vi oftast sover 1 1/2 timme till på det.. Nåja, hoppas hon sover längre imorgon. Vore skönt att sova lite innan de blir jobb, iofs på eftermiddagen då men ändå. 15.00 - 20.15 kör jag imorgon. En tid som brukar rinna fort förbi. Jobbar resten av vecka. Gillar att jobba på H&M.

Men slut-babblat för min del. Sov gott!


Pjhu..

Städat hele dan ;) Nu har jag gjort mig klar så en tur till Ikea och stan blir! Vad gör ni idag? Fint väder och allt!

Här nere ser ni min bästa sida..
Tjusigt!



Svar på kommentar

Fråga: Hur är ditt och Krikkes privatliv efter att ni fick Tyra?

Svar: Först och främst så måste jag nog få säga att frågan va lite konstig, alltså.. Vårt privatliv involverar ju Tyra. Men jag antar att du undrar hur vi är efter att Tyra kom in i bilden. Mycket tid går till Tyra, t.o.m när jag och Krikke kramas så kommer hon och ska va med :) hehe. Vi jobbar väl på som de flesta i förhållanden. Jag försöker ge så mycket tid till oss tsm som möjligt. Inte alltid det går då den ena kanske planerat annat, men jag tycker det är viktigt att umgås med varandra ibland och även som en familj. Det funkar inte i min hjärna iaf annars. Om man inte ger tid till varandra så dör man ju så småningom ut. Att få Tyra är det bästa som någonsin hänt, men man får inte glömma varandra :)

Vem frågar? ;)


Resa bokad!!

Till våren kommer vi, Paris!
Hoppas månaderna går fort nu, längtar!
Nu gäller det att spara, spara, spara till fickpengar så vi kan göra massa och shoppa :) åh, sa jag att jag längtar!?


Bada bada

Förut, för nu sover snuttan sött! Jag lagar kött och pommes till mig och K, så blir det film. Mys <3


Tidningar <3

Läser lite skvaller, som jag älskar! Och om brott, otroligt intressant!

Sängen snart :) ledig dag imorgon och då ska det pratas om en resa :D Spännande, längtar. Dock ingen solsemester som det va tänkt från början. Får ta det längre fram. Men läsa nu och sen sängen. Night :)


Morgondusch

Imorse skulle Tyra prompt i badkaret när jag skulle duscha så vi båda tog oss en dusch ist :) Hon brukar inte tycka om att duscha utan är mer för att bada, men idag tyckte hon det var kul!


Well..

Night darl's.
Kryper ner brevid snuttefisen!


Herregud!!!

Jisses jag är totalt kär här!! Hittat kläder jag föll pladaskt för!
Titta, outfiten, byxorna och shortsen.. JAG VILL HA!

(som ett litet barn på julafton..)



Rock by sweden - örhängen

Dessa örhängen fick mamma av oss idag. Visst är de fina?
Enkla men ändå piffiga och otroligt snygga!!


 

Dagen idag

Hej! Idag har jag hunnit med 2 kalas med Tyra. Först imorse åkte vi iväg och köpte gott kaffebröd och present till min älskade mamma som fyller 47år idag. Stort grattis på din dag bästa mamma och bästa mormorn!! <3 Hon fick örhängen från Rock by Sweden i form av två mörka dödskallar med pärlor på, stilrena men ändå läckra! Jag, mamma och Tyra gottade oss lite och kalasade lite snabbt innan det blev iväg till bergvik och jag köpte fodrade jeans, 2 bodys och ett par mjukisbyxor till Tyra och även ett par over knee strumpor till mig. Fodrade jeans hade Tyra när hon va bebis och vi älskade dom. Perfekt när det är kyligare ute, så ett par sådana var givet!

På eftermiddagen åkte vi till min mormor och Tyra fick sig lite mat. Därefter åkte vi mot orrholmen och Sebastians 1års kalas. Han fyller den 1a september men de valde att ha det lite innan. På kalaset fick vi god tårta, barnen fick en varsin burk med godis i (Tyra mest choklad, jättebra) och barnen lekte av sig massa. Jag fick också chansen att gulla lite med Sebben på kalaset innan vi packade ihop och åkte hemåt. Släppte av mormor hos henne, åkte förbi mamma och gav katterna mat och åkte sedan hemåt.

Väl hemma nu ikväll så fick Tyra bada och det va jättekul. Tyra hade nog suttit i badet än om jag inte tagit upp henne mot hennes vilja förut efter nästan en timmes badande. Hon blir lätt som ett russin på händer och fötter så ni kam ju förstå hur hennes små tår såg ut, haha :) vi kollade på Pippi på de sju haven innan läggdags. Jag somnade där inne med Tyra och sov drygt en timme... Suck.. Mysigt att natta Tyris men så tråkigt när man själv somnar. Jag blir så konstig och seg när jag vaknar då.. Nåja. Efter lite mackor här och en cola känns det bra men får nog bli sängen om en timme eller så. Imorgon väntas jobb 11.00-18.15 och efter det blir det hem till lillan och K.

Så ja, jag har haft en mycket trevlig dag idag i trevligt sällskap. Hoppas ni haft en bra lördag ni också! Nu ska jag fixa lite här. Hörs sen.


Nattinatti

Nu är det dags för sängen och sooova. Köpte en ny kudde på Ikea igår ju som jag ska inviga nu. Gud va skönt det ska bli att dra täcket över sig!

Imorgon är som sagt en ledig dag men på kvällen ska jag sätta mig med scheman för hösten. Är du sugen på extra jobb, är över 18 och är van med högt tempo? Jag söker lite garderobiärer som kan hoppa in på kort varsel! Tror du att du kan va rätt? Maila mig på [email protected] med ett litet personligt brev om vem du är och vad du gjort.

Men sängen nu, Godnatt på er!


The night

Åh, vilken dag. Känslorna har verkligen hoppat ur kroppen en, två och tre gånger. Vilket omtumlande det kan vara ibland. Nåja, efter lite ord, snack, längre meningar.. Ja, jag har en bättre känsla i magen nu. Ja vet att jag skriver flummigt för er nu men ibland tar livet en vändning åt en annan riktning och då blir det lite flum när man inte vill prata klarapråk här i bloggen. Kanske senare.. Nåja.

Sitter iaf placerad i soffan efter en dag på jobbet. Dagen gick fort och det va mycket folk = super att jobba! Jag älskar när det är mycket folk och man får hjälpa, tipsa och sälja! Det som är roligt också är att stå på lagret när det kommer mycket nya varor, alltid kul att se först vad som ska pryda butiken. Har fått många "naaw"-moments när det kommer till barnkläder vill jag lova :p

På tvn rullar Iron Man 1, imorgon är det 2an på tvn också. Bra när de går så om man gillar 1a filmen i en "serie" med filmer såhär, tycker jag. På tal om imorgon så ska jag och Tyra på kalas för hennes tremänning Sebastian som fyller 1 år när Tyris blir 1 år och 2 mån. Tiden går så fort. Ska bli kul med lite kalas.

Nu ska jag slappa lite mer till tv och dator. BBL


Dagens outfit

Såhär ser/såg jag ut idag!
Linne - JC
Tröja - H&M
Byxor - H&M
Skor - Skopunkten
Hårband & klocka - Ur & Penn


En Tyris


Sweet dreams

Sova.
Försöka.
Iaf.

Night.


Besöken på bloggen

Ni börjar bli lite fler igen, och själva klicken på sidan har stigit extremt idag. Någon/några är nyfikna här tror ja, roligt :)

Tyra ligger i sängen och snosar och jag ska snart dit också. Sex and the city på tvn och lite dator gör att det får vänta en stund. Imorgon väntar även jobb, 14-20.15 så när jag kommer hem sover väl Tyris redan men blir iaf att vara hemma. Lite tjejer på jobbet ska ha tacomys men Krikke jobbar så jag blir hemma med Tyra, inte mig emot heller även om en myskväll med tjejerna hade varit väldigt trevligt. Some other time! :)


Filmer

Har precis beställt lite filmer till mig och Tyra på Homeenter.com. Det är ju att man får ta 6 filmer och betala för en där om man är ny medlem. Enda man måste göra innan man går ur klubben, om man vill gå ur, är att köpa en film till fullpris inom 6 månader. ..Och det gör jag utan problem. Alla utom 1 film har jag sett och den jag inte sett är Älska mig igen. Jag och Z har pratat på den och jag tror att det är en riktig mysa-ner-sig-i-soffan-tjejfilm, precis som jag älskar att se ibland! Så hoppas den är bra :) 

Dessa kommer hem till mig,
bl.a filmer med Johnny Depp, som jag samlar på! Wiho :) 



En snubbe i ögat

Dags att lägga sig och försöka somna. Upp imorgon för jobb 9.45-16.00, skön tid. Efter jobbet blir det iväg till jysk och köpa ny kudde samt kolla lite på sängtillbehör och även lite sovrums tillbehör. Kul att titta lite iaf, för just nu blir det inget nytt, men längre fram behövs det ju. Nej, Godnatt läsare. Trevligt att se att ni fortsätter kika in här!


Pssst.. Ser ni att det ser ut som en afro-man i mitt öga? Hehe.. Sjukt.



Kräftskiva mini

Har ätit lite kräftor med trevligt sällskap nu på kvällen. Längesen man va på kräftskiva nu. Väldigt gott iaf med god matpaj, bröd och god ost till.. Lyckad liten middag.

Har ni eller ska ni ha någon kräftskiva?


En dag upp och ner.

Imorgon är en ny dag och nya möjligheter. När en dörr stängs öppnas en annan sägs det. Jag hoppas att det öppnas någon riktigt bra. Jag är stark, jag vet det. Men ont det gör det såklart när man få veta vissa åsikter som uppenbarligen sagts bakom min rygg och även hur jag ser på vissa saker som har med MITT (vårt) barn att göra. Men jag struntar i det nu. Mitt barn, mina pengar - jag bestämmer.

Ja, det gör ont. Men är det värt det?..

Nej. Lägger tankarna på något annat nu. Förlåt för flummigt inlägg. Har bara varit en väldigt upp och ner dag.


Oops.. jag klickade!

Och det kändes bra. Jag fick alla dessa plagg (se bilder nedan) för inte alls mycket pengar. Mycket för lite, bra sida med shopping och det tackar jag Anna för som tipsade mig om en härlig sida. Yes yes.
Detta landar i min brevlåda inom 5-10 dagar.




The day's


Sweet dreams

Hope to have the best dream again..
Plz plz plz let me have it :D

Ziggelo, hon vet!

Godnatt Goa läsare. Även om ni är en hel del tystare nu så hoppas jag att ni fortfarande gillar att kika in här ibland. Ska bli bättre med update's också men svårt ibland när inte vissa inlägg går att publicera. Nåja, sov gott alla. Och som sagt... Sweet dreams ;)


Sex and the City

1an är på tv 11. Gud va jag kan se serien och filmerna om och om igen. Det är precis som med SOA, mina två favoriter!

Funderar på att mysa till det med lite kex. Imorgon ska ju jag starta nytt liv med nyttigare mat och inget godis. Vet att det kommer bli svårt men får ge mig tusan på detta och försöka hålla det ordentligt. Självklart tänker jag inte strypa mig från att få njuta ibland men det räcker kanske med 1-2 ggr i månaden och inte 3-4 ibland 5 gånger i veckan.. Jag är verkligen inte en nyttig människa men ska bli en. Ska nu varje gång (om möjligt) lägga undan pengarna jag tänkt "köpa skräp" för. Har satt undan mååånga tusen lappar från förra lönen faktiskt så att jag unnar mig ibland gör inte ett dugg, men nu behöver jag inte unna kroppen mer än med kläder och skor - som jag älskar!

Nu ska jag se klart på SATC och sedan ett avsnitt med SOA innan sängen :) TTYL.


Liten plutt

Tänk att mammas skrutta har varit så liten. Kommer ihåg dagen när jag tog kortet. Mammas fis! <3




Lunch

Enkel och mycket god lunch idag - hemmagjord kebabsallad. Färdigkryddat kebabkött, sallad, gurka, tomat och kebabsås - vit & röd.



Pssst... Inlägget skulle upp vid lunch men gick inte...


Mot jobbet

Idag kör jag 11-17, inget farligt pass. Hoppas det blir att göra idag som igår :) Efter jobbet ska jag handla sen hem och städa fort innan Tyra och Krikke kommer hem. Ser ut som någon släppt en bomb i vårt kök så det ska jag styra upp sen ;) ska se om jag hinner svabba av golven också innan de kommer. Lite svårt att göra det när Tyra är hemma som ska va överallt :) Snuttan är lite av en vilding :p

Men hoppas ni får en bra dag. Hörs säkert på lunchen (som jag duktigt gjort iordning och tagit med mig idag :D) !


Rensa Tyris garderob

Ja, det är dags att rensa ur och lägga i det nya i väntan på dagis ..och några extra cm på Tyrisen <3


Bad update

Vet inte vad det är men jag kan inte uppdatera ibland när jag inte är hemma och surfar genom mitt hemma-nät. Märkligt...

Ligger i sängen fylld med mat och ångest.. Att jag alltid ska äta tills jag näst intill spricker. Min mage ser ut som en stor kula och jag känner mig så jäkla svullen just nu (alla dagar). Men på måndag är det ändring på detta ju. Inget godis, ingen utemat osv. Jag som är helt tokig i burk-cola tycker att detta kommer bli kämpigt men tillåter mig själv att dricka någon, 1-2 st i veckan. Det är ju inte farligt :) Mina tänder kan behöva vila från cola innan de fräts ur käften på mig. Låt oss hoppas att set aldrig händer.

Men men för att inte skena iväg för mycket i inlägget så säger jag nu Godnatt!



clock is ticking

..and it's time for me to hit the bed.

Hoppas er dag har varit lika trevlig som min, minus den röda trekanten
jag fått idag av solen med hjälp av mitt linne. Haha, nåja, lite bonnbränna
kan jag väl leva med. Lägger sig och är snart historia.
Precis som så mycket annat i denna värld.. 
Godnatt!


Godis - nej (ja) tack!

Jag äter faktiskt inte så mycket godis längre, men gottar mig tyvärr i kex osv ist. Men idag, då åt jag godis. Lite svårt att låta bli när man möts av detta i lunchrummet :p ...




Ansiktsmask.

Ja men är ju inte snygg i en direkt! :p


Fint väder

Kors i taket, kan man säga. Underbart med bra väder och att man har lite tid innan jobbet idag. Ska inta en räkmacka till frukost som igår och sen göra mig och Tyra klara för en tripp ut och förmodligen till Mariebergsskogen och kolla på djuren och springa på gräsmattan och stranden.

Hoppas ni får en toppendag och att ni har lika bra väder som vi!


Paket på posten

Åh vad jag gillar att få paket.
Idag (igår) kom min Marc Jacobs ring.
Love it!



BETWEEN US

Hey you.

Varmt det har varit idag! Toppen ju på min lediga dag. Men imorgon är det back to work igen men hoppas ändå på bra väder såklart. Börjar inte förrän kl 15.00 så har ju lite dag att ta vara på. 
 
Idag började vi dagen med en god frukost, jag och Tyra. Åkte och kikade lite i edsvalla med Krikke när han kom hem, blev inte mer än en varsin festis och lite godis. Jag och Tyra fortsatte mot stan och ICA på wåxnäs där det blev lite handlande. Vi fortsatte vår tur ut mot Josefin och Levi, David åkte till jobbet strax efter vi kom dit. Väl där blev det bad för barnen och massa bus och lek. Vi tog en fika på verandan och efter någon timme med ytterligare lek gjorde vi en kycling och fetaost sallad med olja och chilisås, väldigt gott!

Tusen tack för idag, har haft det jättebra och mysigt med nära och kära! 





Hej frukost


Under mitt täcke

..ja.. Där ligger nu jag. Kollat på SOA och haft mitt kvällssnack med Ziggelo. Vi har planer för framtiden, känns toppen det. Hon är rolig att planera med och vi skriver på samma blad, om jag kan uttrycka mig så.

Imorgon ska jag hitta på något med Tyris medan hennes pappa ska iväg på ett möte. Hoppas på att möta upp honom efter kanske :) Får se vad dagen bjuder på.

Good night you.


Dagen avslutas med serier

Hello. Haft en bra dag? Min har varit bra. Jag jobbade idag, 5 timmar bara så dagen flög förbi. Jag är ledig imorgon igen innan det blir jobb resten av veckan, skönt även det. Pengar är ju alltid bra att ha sägs de ju :P Annars idag har jag busat med Tyris, träffat både mamma och pappa. Mamma bjöd på pizza och kebab så hon, jag och Krikke åt här hemma. Tusen tack för det! 

Nu på kvällen efter lite handling av cola och blöjor sitter jag klistrad i soffan och tänker sitta här tills sängen ropar. Ska se på lite serier och kiak runt på nätet tänkte jag. Jag har hittat ett ställe med grymma armband som jag tänkte kika på.. Kul att se vad de har. 

TTYL? :)

Härlig dag igår.

Hade en fantastisk härlig dag igår med lite butikstittande och mysig promenad genom Strömstad. Hittade en sjukt snygg skinnjacka men jag la vantarna på mig själv (kan man säga så?).

Kom hem med: fisk, räkor, kräftstjärtar, duschdraperi, leksaker, godis och ett linne till K rikare! Plus en kasse med vanlig handling som bröd, juice, majonäs osv.

Hade en bra dag igår och en dröm i natt som va ännu bättre. Fantastiskt bra avslut på sömnen!! <3

En bild från igår:


Kusten

Nyss klivit ur duschen och ska slänga på mig kläder. Idag åker jag, Tyra och mamma till kusten över dagen. Langos, havet, fisk och shopping.. Here we come :)


OS avslutningsshow - 5 av 5

Igår i mitt hemska mående så låg jag och kollade på en stor del av OS avslutningsshow. Jag tyckte verkligen att det va vackert, snygg show med bra artister. Att Spice Girls va med gjorde bara showen mer läcker! Jag riktigt rös av glädje när tjejerna klev ur bilarna de kom in i! Mer Spice Girls åt folket tycker jag som gärna lyssnar på lite nostalgi!

Men som sagt, mycket bra artister och en riktigt läcker show! Bra avslut på OS :)


Keep it simple

Word.


Grym kväll igår

Hemsk dag idag. Känner mig fortfarande inte som en människa. Notis till mig själv: ingen mer alkohol. Alkohol är ett gift, den får folk att bli märkliga, glada för stunden som kan vändas på 2 sekunder, den får folk att göra saker den ångrar, den får folk att tappa minnen, den får folk att må dåligt. Varför dricker vi? Varför tar man gift som förstör både kropp, sinne, själ och sin självkänsla? Usch.

Hade verkligen jättekul igår men dagen idag har varit ett rent helvete. Alkohol är ett helvete i flytande form. Håll er ifrån det! Bloggat av en som vet: Jag.


På g mot Elin på förfest.


01.53

Funderar på att slänga mig i sängen och bara sova järnet. Kan säga att jag lär slockna snabbt när jag väl lagt mig :P Imorgon på dagen ska jag hitta på saker med min vackraste älskling Tyra. Min stora älskling ska sova till en bit in på dagen, antar jag eftersom han jobbar natt. Jag och Tyris ska iaf in till stan och Lager 157 och klaga lite på hennes SVEA tröja som krånglar i dragkedjan. Använd 1 gång och då gick det inte stänga den. Så vi får se om vi kan byta in den. Ska nog cykla lite med snosan också, det tycker hon om, både på sin cykel och sitta i mormorn's cykelstol på mormorn's cykel. Lill-snuttan!

Imorgonkväll blir det förmodligen utgång med några av mina goa tjejer. Ska ringa lite på dem imorgon och se hur planera ser ut osv. Hope it's gonna be good :) Men nej.. ska lägga mig nu. Sleep well peeps. Hörs imorgon :) Får se när jag hinner ta kort på det nya också. Ni lär ju få se det med tiden annars! Night.


Strul

Kollar på tvn och strul rullar på TV4 film, som typ 8 ggr i veckan. Alla filmer de har går ju runt runt runt.. Rätt trist men ibland hoppar det in någon goding. Dock är kanske inte strul någon favorit men har för mig att den kan va rolig. Nåja.

Ska beställa microringar och sätta om mitt hår. Behöver flytta upp det en bra bit. Kära Zigge ska hjälpa mig. Hade hoppats på att få hjälp med att färga håret av Linda men hon lyser med sin frånvaro, hehe :) Så vi får väl se hur jag ska göra annars.

Ska se lite mer tv nu. Skriver mer senare :) prom.

pssst.. Min lunch passade ju väldigt bra till rubriken på tidningen jag köpte idag.. Haha. Dock hade jag ätit en tidig lunch så denna banan fick liksom bli ett litet mellanmål på min lunch på jobbet.


Dags för jobb


Nytt hos mig

Ännu en gång försvann ett långt inlägg. Suck.. Ligger i sängen nu iaf. Krikke jobbar och Tyra ligger brevid mig i sängen och sover. Shoppade lite idag för mina tillgodokort och lite bra-ha saker på maxi. Mamma va snäll nog och skämde bort mig med 2 par skor. Enkla men snygga skor. Blir toppen att ha nu i höst :)

Ni får se bilder imorgon på det som fick följa med hem. Nu ska jag sova :) Smsat lite med Zigge. Mycket skratt som vanligt, haha vi är så lika ibland :p

Men Godnatt på er!


Hard hard work

Kanske inte så hårt, men kul är det ju. Ha en bra dag! :)


In bed dreaming

Är så glad över att jag har mina tjejer i mitt liv (pratar om mina närmsta tjejkompisar). Vi delar på mycket och alla möts vi på olikaplan och vissa, de allra närmsta möts vi på alla plan, även om vi är olika som personer. Jag älskar dem otroligt och skulle göra allt för dem. Vi delar drömmar och tankar, bara oss emellan. Är något fel är de endast en biltur eller ett samtal bort. Ja, jag antar att jag bara vill skriva vad tacksam jag är över att ha dem i mitt liv. Love you ladies!

Now i'll shall catch a dream. Sleep tight peeps.


Hungrig tjej redo för mat

...så jag bloggar mer senare :)


Dagens outfit!

Idag valde jag slitna jeans, spetslinne, converse och mitt flätade hårband. Enkelt men snyggt!


Stora E

Idag blir lilla skrutten jag varit barnvakt åt, skrutten som är så rolig med Tyra (bl.a. Tyra har roligt med alla sina goa tremänningar :)) och den biltokiga ungen 2 hela år ♥

Emi, ett annat kusinbarn blev 5 år för lite mer än en vecka sedan. Tiden går såååå fort med de små. Emelie 5, Hampus och Elliot 2, Tyra 1 och Sebben snart 1. Tyras kusin blir 2 år i Oktober.. ja.. tiden bara flyger förbi. 

Grattis "moster" goding E på din födelsedag :)



En liten E på bilden.
Fortfarande lika stilig såklart, fast större :)

Marc Jacobs på mitt finger.

Ett av mina fingrar har fått sig en riktig skönhet. En Marc Jacobs ring med fina texten Inter nos (among us eller between us) Det finns ytterligare en av dem alla som jag vill ha, men.. någon annan gång! Helst vill jag till utlandet och köpa en direkt i butik, även en Tiffany & Co. butik vore kul att gå in i :) Tror jag behöver en shoppingresa till New York. Det vore! ;)




Hello beauty

Sitter klistrad i soffan framför tvn.. Har tagit fram min fina SATC box och kollar på massa avsnitt. De där 4 tjejerna är super! När man är deppig, glad, ledsen, förvirrad, rastlös.. Ja de passar till allt! Jag mår alltid bra av att kolla på SATC och SOA, två starka favoriter! Jag blir jämt så himla shoppingsugen när jag kollar på SATC.. Blir inte ni det?


Helt tomt

Men ååh. Skrev ett långt inlägg som bara försvann... Orkar inte skriva om. Skriver mer imorgon ist. Godnatt alla, vill ha imorgon nu, vill kramar om min lilla stjärna som sover hos sin mormor inatt <3 <3


Svar på tal - Nathalie

Hej N! Linnet är kortare än man tror, större men ändå mindre.. Haha svårt att förklara. Jag älskar det för jag gillar att det är stilrent men annorlunda. Ryggen och svanken visar man och det halkar ner ibland. Men, jag älskar det!


Sjuk dag, bra kväll!

Hej. Ledsen för min frånvaro. Dagen har bara varit så fylld med jobbiga stunder, bra stunder, konstiga frossor och fina sms. Jobbdagen va både snabb och seg. Ganska lugnt faktikst så hoppas på lite mer stress imorgon då det nästan blir lite för lugnt eftersom man är van att hålla ett litet tempo. Åh, ibland känner jag mig som en snigel bland alla kaniner.. haha okej kunde ha gjort någon annan slags jämförelse. Men ni vet ibland när man gör saker och man känner sig så fruktansvärt seg och saktfärdig. Oavsett vad man gör så går det inte snabbare :P Haha, hatar sådana stunder. Nåja, jobb imorgon också så egentligen borde jag ha sovit för längesen. 

MEN, världens bästa Zigge kom hit ikväll och käkade mat med mig och snackade om allt mellan himmel och jord. Helt underbart att ha den där tösen i närheten ibland. Vi är så lika men så olika också. Har suttit och kollat gamla bilder på oss från 2007/2008.. vet inte rikigt vilket år av dem det var men jag tror det va 08 :P Första gången vi sågs, eller iaf umgicks. Det va en utgång med henne och Elena. Har iaf haft en jättemysig kväll med Z och det behövdes kände jag. Måste träffa mina andra tjejer någon dag också, Jossan och Linda. Vi behöver nog tjej:a av oss lite med varandra också :) Bara få snacka massa om allt och inget som alltid. 

Nej, snart kommer väl älskling hem och då blir det sängen. Jobbar imorgon 12.00-18.15. sedan är det jobb månd - fred innan 3 ledigt, lörd, sönd och månd :) Fint fint! Godnatt på er!


Imorgon är en ny dag.

Ja, dags att sova nu. Kollade på Green street hooligans förut, såå bra. Ännu mer för att Charlie är med i filmen också. Tycker han är jäkligt bra faktiskt. Han ock Johnny Depp är två starka favoriter hos mig :) Men men, imorgon väntar jobb, 11-18. Så som sagt, sova nu. TTYT.


Bio och mer film

Tjobba! Kommit hem efter bion och ska strax dra på en film här hemma. Bion va bra. Spännande som bara den och jag och Z satt med händerna i ansiktet några gånger och skvatt som små barn när set kom oväntade saker :p haha. Men riktigt bra svensk film. Perfekt att dra på när det är en grå, trist dag och man vill se någon spännande film! Så den rekommenderas. Men som sagt, mer film så skriver mer sen :) .


Paket!

Fick en trevlig leverans hem idag, redan. Kunde inte va mer nöjd! :)


Basket.

OS, basket rullar i tv-rutan just nu. Krikke ville se matchen så blev bara 1 avsnitt med SATC för min del idag. USA leder iaf stort i matchen här och det är faktiskt lite kul att titta på. Så ska titta klart här och sen hoppa i säng. Ska bli himla skönt att få lite sömn. Haft en toppendag verkligen med både jobb och bus med Jossan och Levi! Även David kom hem innan vi åkte så Tyra babblade på med honom som bara den. Gosan min :) Men nattinatt gubbar och gummor. Kanske kommer ett nattligt inlägg sen om hur arg jag blir på yatzy gubben som klår mig i spelet... (spelar som bara den innan jag somnar) Eller så hörs vi imorgon ;)


Hello you.

Regnet smattrar mot vårt balkongtak, mysigt. Blixten lyser upp himlen lite då och då och ett dovt ljud av åska hörs ibland. Regn är tråkigt men tider på dygnet som denna är det bara mysigt tycker jag! Funderar på att kolla på någon film eller kanske lite Sex and The City. Längesedan jag kollade igenom boxen nu. När man väl börjar är det svårt att sluta, som med SOA. 
 
Imorgon ska jag och Zigge gå på bio. Ville se The hunger games men den går inte i någon bra tid imorgon, inte som det fanns biljetter till iaf. Så nu funderar vi på antingen nya Snow white filmen eller den nya svenska Inte ens det förflutna. Får se lite här vaf fröken Z säger :) Blir iaf käk och mys innan, lite tjejtid är alltid kul. Vi har ju bestämt oss för att gå på 1 bio i månaden, nu har vi ju dock missat en månad ;) hehe. Men varannan är inte så dåligt det heller.. :P

Imorgon blir det in till jobbet innan ett klippbesök hos mamma och bion med Z, och lämna tillbaka lite saker jag inte ska ha. Funderar på att köpa en jacka ist till veckan.. får se. Tänkte jag får ju ändå tillgodo eftersom det va så längesen jag handlade sakerna. Har inte använt dom så de kan lika gärna åka tillbaka. Men ska boka lite biobiljetter nu, blir den svenska filmen för oss. Tror den kan vara bra!

TTYL.


Jag och Z-bo ♥

NEW IN MY CLOSET

And i'm in love...
Beställt lite kläder från England. Blev såld på ett Sullen linne och ett Too fast linne. Blev att jag beställde dem på en engelsk sida. Billig frakt och snabb leverans, (om jag ska tro på sidan, inte fått dem än men gjorde beställningen igår så..)  Tänkte jag skulle visa er mina två nya pieces.


Sullen




Too fast




Nice nice nice... 

Gah.

Need some sleep. Jobb 11-18 imorgon. Night!


RSS 2.0